Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Julafton vart bra!


Inlägget skrevs : 2009-12-24
Klockan : 22:24:47
Ja, nu sitter jag här vid datorn hemma hos min moster & morbror i Vedevåg. Nästan hela min släkt är här, bara 1 familj som saknas, men annars så är det alla. :) Vi har haft det jätte trevligt & roligt! En lyckad julafton -09.
Jag lägger in bilder på vad jag fick & en massa annat grejs imorgon oså. :) Gustav, Kevin & jag hörde nyss att dom "vuxna" satt och skrattade väldigt högt vill jag säga... Och vet ni vad dom hade gjort? Jo, några hade tagit kort med varandra och dom skulle tävla vilken bild som var fulast. ;p Jag tror att dom har druckit lite kanske? HAHA, jag vet inte? ;) Men då skulle i alla fall jag, Gustav & Kevin gå upp till dom och vara "jury", alltså så skulle vi bestämma vilken bild som var fulast. Hahah, ja herregud. Va kul man kan ha :')
Nu ska jag sluta! Antingen så hörs vi ikväll igen, eller så blir det imorgon. Hoppas att eran julafton blev lika lyckad som min blev! :) Kramar från mig.

Kommentarer
Postat av: Louise

ja precis.=) aaa haha glöm inte bara ;)

2009-12-24 @ 22:43:59
URL: http://laalee.blogg.se/
Postat av: ♥ CAROLINE ANETTE

sv; haha va tråkigt :( när jag var liten så hade jag jättetur i spel, speciellt på marknader, vann jämt största gossedjuret eller chokladasken. (a) men nu har jag inte tur längre :( det är väl som man säger, tur i kärlek - otur i spel ;) och tvärtom!

2009-12-25 @ 10:23:18
URL: http://carolineanette.blogg.se/
Postat av: emmalindell.'

sv; japp jag fick en sån! :D

Jag blev också jättenöjd :) ochja, jag har cam på den ;)<3

2009-12-25 @ 12:29:19
URL: http://emmaliindell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0