Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | Ensomcaroline.blogg@gmail.com

2 prov väntar...


Inlägget skrevs : 2009-11-30
Klockan : 20:24:18
Gick bra på utvecklingssamtalet. Bra i alla ämnen, har hittills klarat allt som man ska ha klarat i alla ämnen. Trodde inget annat, men ändå haha. ;) Sen fick jag lite "klagomål" på att jag skrattar och pratar lite för mycket oså. Jag vet om det själv, så jag ska försöka att bättra mig på det! De vet jag att jag kan, men jag måste också ta tag i det, så att det blir bättre. För med tiden och sen om jag håller på så i 8:an med, så kommer det inte att bli så bra. Tyvärr så hänger ju andra på mig också, man kan ju inte låta bli alltså? Hahah, nejmen det fixar jag! :)

Sitter här nu & lyssnar på musik. Ska försöka att plugga lite svenska också, för jag har 2 prov som väntar. Ett i svenska & sen ett i spanska. Svenska är först i veckan, så det ska jag kolla lite mer på nu oså. Jag är inge orolig över de, för känner att jag kan det. Men spanskan är jag mer orolig för, så bör nog träna lite mer på den tror jag. Men nu måste jag sätta igång med pluggandet! Skriver nog inget mer, för ska nog snart dra oså från datorn. Vi hörs väl imorgon, puss på er alla!


Utvecklingssamtal.


Inlägget skrevs : 2009-11-30
Klockan : 17:27:46
Alltså, jag får seriöst damp nu. Min laptop funkar inte nu heller! Satte på den när jag kom hem, den funkade i drygt 20 min, men sen stängde den av sig & startade om sig av sig själv, men sen hann jag inte ens logga in knappt förnst den stängde av sig igen. Jag fattar inte vad den håller på med? Haha, som pappa säger och som det nog är... Datorer lever sitt egna lilla liv, mjo. :') Pappa har i alla fall ringt nån supporter nu och fått lite tips, så han ska kolla på den senare ikväll & förhoppningsvis få igång den så att den kan funka normalt. Palla att lämna in den liksom. -.-

Snart drar jag iväg på utvecklingssamtal. Första för 7:an, lite nervös är man väl. Men jag tror nog att jag kommer få bara bra "kritik", thihih. Här är man självsäker vet ni! ;) Är tvungen att hoppa över träningen idag, bara för utvecklingssamtalet då. Lite surt, för jag vill ju träna! ;( Men aja. Jag skriver mer sen när jag kommer hem. Glöm aldrig att jag finns på mobilen, 0768422870.

1-0 barca!!


Inlägget skrevs : 2009-11-29
Klockan : 20:34:22

BARCA ÄR BÄST, BARCA ÄR BÄST, BARCA ÄR BÄÄÄÄST!!!

Laptopen funkar nu, hihihi. Hoppas att den kan funka hela tiden nu & inte hålla på att krångla mer. -.- Men jag tror ändå att pappa ska ringa till nån supporter imorgon och höra lite oså.
Nu har jag skrivit rätt många inlägg idag, men jag kände bara för det & min dag har ju inte varit särskilt rolig. Så då vart det att skriva på bloggen, hihi. :) Sitter i soffan nu och kollar på matchen. Så jag tänkte fortsätta med det. Vi hörs imorgon, allihopa. Då väntar mig ett utvecklingssamtal, får vi se hur de går. ;s ;) Hejpåer!


Första advent - Lussebullar.


Inlägget skrevs : 2009-11-29
Klockan : 16:18:35
Nu står mamma uppe i köket & bakar lussebullar. Jag är inte en sån som gillar att laga mat, baka oså... Så mamma får klara det där själv. (: Min laptop håller på att krångla som fan. Jag fattar inte ett piss. Den stängs av & sätts på av sig själv, hela tiden som den gjorde igår. Jag får lack som fan på den! -.- Men pappa får ringa nån supporter som får hjälpa mig/oss med den där, för palla att den ska hålla på så hela tiden. Nejnej!

Ikväll äre då El Clasico. För er som inte vet vad det är, så är det en fotbollsmatch mellan Barcelona-Real Madrid. En riktigt hård match kommer det nog att bli. Vi har ju 4 kanon spelare! Två utav dom är Zlatan som spelar i Barca, och sen har vi Ronaldo som spelar i Real Madrid. Så vi får väl se hur matchen slutar... Jag håller i alla fall på Barca! DOM SKA VINNA. Puss, hejsvejs.

Slö dag.


Inlägget skrevs : 2009-11-29
Klockan : 13:02:01
Har inte bytit om eller nåt än. Kanske ska gå och göra det snart, hon är liksom 13 & jag vaknade vid 10 så haha. Jag sitter i soffan med datorn i knät och kollar på tv. Nån film, den verkar bra oså. :) Men ska nog som sagt stänga av tvn snart och gå ner och fixa mig lite. När pappa kommer hem, så ska han visa mig nåt installationsgrejs och så ska jag få läsa nånting om Windows 7 så att jag lär mig lite, för nu fattar jag inte så mycket kan jag ju säga, men jag lär mig haha. Men nu ska jag fixa mig, puss på er hörs senare!

Laptopen funkar igen.


Inlägget skrevs : 2009-11-29
Klockan : 11:49:23
Tjosan! Söndag idag då och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Känner inte för att göra nåt speciellt, så jag tror nog att det bara blir att vara hemma. Ska försöka ta ut mitt skrivbord, flytta fotöljen & ta in ett bord i mitt rum. Nu funkar laptopen igen, så då kan jag ta ut min andra data som min bror ska få. Vi har typ 2-3 datorer som bara står och "skräpar" nu, haha. Vad ska ni göra idag då?

Rubrik.


Inlägget skrevs : 2009-11-28
Klockan : 21:53:03
Har nyss kollat på MPG Nordic. Inte världens bästa program kanske, haha... Men det fanns ju inget annat & jag pallade inte åka iväg och hyra. Frågade inte ens om jag fick/skulle de, men jag kände bara inte för de. Det var faktiskt en svensk som vann ju. Ulrik med sin låt "En vanlig dag". Rätt skön & hans röst är ju väldigt bra oså. :) Så det är väl bara att säga grattis till Sverige som har en ny stjärna!

Nu ska jag nog snart logga ut. Är rätt trött, så blir att sova tidigt skulle jag tro. Imorgon vet jag inte vad som händer... Ska nog flytta lite i mitt rum, eftersom att jag ska ta bort skrivbordet. Jag behöver ju inte de längre, för nu har jag ju en bärbar! :) Hihih. Hade gött allihopa, vi hörs imorn.

Pajat redan? ;o


Inlägget skrevs : 2009-11-28
Klockan : 18:23:46

Matchen gick inte så bra. Alla var typ inställda på att vinna, i alla fall många. Men det vart 1-8 till Åsbro. ;( Vi spelade matchen bra, i alla fall ibland. Första 5 min sög verkligen. Jag fattar inte vad vi gjorde på plan då alltså. Sen gjorde vi mål & sen rullade deras mål in en efter en. Dom flesta var tur mål & vi var typ inte beredda på dom. Elin kunde inget göra, det var utespelarnas fel. Men nu taggar vi & försöker vinna våran nästa match som är på torsdag borta mot Sköllersta. Får vi se hur det går! Men kom ihåg tjejer... Vi måste jobba som ett lag, annars går det inte.

Nu sitter jag vid min andra data, alltså den stationära. Bärbara funkar inte. ;o Den har stängts av & satts på av sig själv ett par gånger, och nu går det inte alls att starta den. Det står typ "starta reparation", fattar ingenting. Bara inte den har pajat? Liksom, första dagen... Nej, det kan den ju inte ha gjort. ;o Men pappa får kolla på den sen.

Kvällen blir lugn & slapp. Kanske ska fråga mamma om jag/vi kan hyra film, för det finns ändå inge bra på tv ikväll. Tror att jag isånnafall ska hyra en wallander, för jag älskar dom! :) Får se om jag skriver något mer senare, beror på mitt humör & om jag har nåt att skriva om. Hejdåhej


Nu måste vi ta dom!!


Inlägget skrevs : 2009-11-28
Klockan : 11:16:37
Snart ska jag sticka ner till idrottshuset & kolla på en match innan jag själv ska spela. :) Jag är AS taggad att ta Åsbro nu! Vi måste bara vinna. Hemma match och allt också, det vore ju guld om vi lyckades vinna. :) Vi får hoppas & kämpa in i det sista!!

Sitter vid min nya data nu också. Det går väl bra oså, hihi. :) Har ju cam på denna, ska bli roligt att ta kort med den för det brukar bli så fina kort oså. Det vart det i alla fall förut när jag hade cam, thihi. Men har inte hittat där man tar kort, så jag får leta lite haha. Lite svårt att kunna allt på engång som sagt. ;)
Men nu ska jag dra till idrottshuset! Vi hörs allihopa, finns på mobilen & jag skriver när jag kommer hem igen nångång på eftermiddagen.

Rolig kväll! :)


Inlägget skrevs : 2009-11-27
Klockan : 23:55:59
Vart idrottshuset, gårn & stan ikväll då. Ni som har läst på min bilddagbok vet ju, men jag skriver lite här också. Vart idrottshuset först med några, men vi pallade inte att kolla på hela matchen, för den var dryg & Nora låg under så. -.- Vi stack till gårn. Jag, Emma & Emilia. Där kollade vi på idol & hade det gött. (: Sen skulle Emilia hem. Jag & Emma stack till Eve, Noa, Fredrik, Dennis & Wille. Ja... Vi behöver ju inte prata så mycket om de, men roligt var det i alla fall. :) Dom skulle putta på en bil som hade fått motorstopp eller nåt. Det var några i 9:an som var tvugna att ha hjälp med det där, så dom hjälpte dom haha. ;) Emma & jag stod bara där och kollade på. Sen typ kom polisen oså. Dom är ju ute och kollar på kvällarna så att inget har hänt/händer eller så. Eve & jag vart typ lite skraja, så vi sprang & dom bah "STANNA, POLIS". Noa bah "Hörni, spring inte!", Hahah men vi vart nog lite rädda där trorjag. :') Men dom stannade iaf och pratade med oss en kortis, hörde bara om vi hade sett nåt eller om vi själva hade druckit, men det hade vi då inte gjort. :) Sen typ en massa annat & blabla, orkar inte berätta om allt. Fick skjuts av Emmas mamma hem sen vid 23 typ.

Har suttit lite vid min nya data nu också. Det går väl rätt så bra i alla fall. Haha, jag lär mig nog snart.
Nu ska jag sova! Imorn äre match i idrottshuset, nu taggar vi!!
Pusshej :)

Sjuuukt glad!


Inlägget skrevs : 2009-11-27
Klockan : 19:11:55
Jag är as glad nu. Har fått min laptop!! Shit vad jag har längtat, men nu är den min. :D Det känns såååå bra, hihihi. :') Pappa har fixat as bra högtalare & baslåda till mig också, detta kommer bli perfa. (y)

Nu ska jag fixa mig lite, sen drar jag ner till idrottshuset & kollar innebandy med Emma, Emilia & Cilla. :) Jag nås på mobil om det skulle vara nåt! 0768422870, pusshejs.

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MARIETTE IKVÄLL !!DEN ÄR BARA MIN!

Jag är glad!!


Inlägget skrevs : 2009-11-27
Klockan : 15:07:11
Skolan idag. Och vet ni vad?! JAG FICK 37/42 PÅ FYSIK PROVET! Jag var 1 ifrån att få MVG. Fattar ni eller? Jag, mvg nästan, i fysik. ;o Helt sjukt. Jag är så jäkla glad & stolt över mig själv! Nu känner jag mig lite mer "peppad" inför dom andra proven, så jag ska satsa på att få såhär mycket i spanskan & svenskan nästa vecka. (y) Hihih!

Och en till sak... Idag ska jag få min efterlängtade laptop! Pappa ska hämta den när han åker hem från jobbet. :) Åh, då slipper man denna stationära skiten haha. Men jag har alltid velat ha en bärbar och nu får jag det, då blir man ju rätt glad. :')
Uh, spotify funkar inte. Jag blir lack. -.- Kör senare ikväll. Sen blire innebandymatch med några. :) Missar lite utav idol, men aja... Jag älskar att titta på innebandy, så jag bara måste åka ner ju. :) Nu tror jag att jag ska ta nåt att käka, för har bara ätit pepparkakor & druckit julmust, så behöver nog få i mig nåt litet mer så att jag blir mätt. Hej på er!

Vill inte bli sjuk...


Inlägget skrevs : 2009-11-26
Klockan : 18:46:07
Snart kommer Emma till mig. :) Blir att gå ner till idrottshuset med henne & kolla på innebandymatch. Elvira hänkar nog också med oss. (: Jag börjar få ont i halsen nu. Usch, jag vill inte bli sjuk. Har match på lördag, är kapten och den får jag inte missa. ;( Så jag får hålla mig varm nu. Ha mycket kläder på mig! Men nu ska jag fixa mig, så att jag är klar när Emma kommer, för det brukar jag aldrig vara. (a) Pusshej, nås på mobil.

Mycket plugg, många prov.


Inlägget skrevs : 2009-11-26
Klockan : 16:00:13
Hemma från skolan nu. Har käkat lite, sitter just nu och lyssnar på musik. Det bästa som finns?! :) Snart måste jag sätta igång att plugga också. Har fysik prov imorgon, eftersom att jag var sjuk förra fredagen när dom andra gjorde det, så får jag göra det imorn på lektionen. Jag känner mig rätt säker... Men när man väl sitter där, har papprerna framför sig och ska börja, då brukar man få hjärnsläpp. -.- Men det är bara att plugga på & försöka få in alla saker i huvudet. Har 2 prov nästa vecka också, plus 1 nästnästa vecka. Svenska, språk & engelska. Är lite orolig för engelskan... Kan inte så mycket utav grammatik och jag tycker det är svårt. :/ Men det är bara att plugga på där med & få in allt i huvudet som sagt. Det är mycket plugg nu, men det är så det kommer bli & inte kommer det att bli lättare heller! Ju äldre man blir, desto svårare blir det. 17:30 blire fys träning med innebandyn. Skriver igen när jag kommer hem från det, hejsvejs! :)

Jag fattar ingenting.


Inlägget skrevs : 2009-11-25
Klockan : 21:02:59
Haha, som rubriken... Jag fattar ingenting med bloggdesign o skiten. Det där måste jag verkligen lära mig i lugn & ro, haha. Så Emma ska fixa med headern imorn eller nåt. Men den är ju egentligen bra, bara att den är lite liten oså.
Nu ska jag stänga av datorn, gå in till Gustavs säng & lägga mig där och kolla på tv. Jag har inga kanaler på min tv, bara dvd & vhs. Har varit massa krångel med kanalerna oså på sistonde hemma hos oss, typ allmänt i länet. Men pappa ska fixa det där, så att jag kan kolla på tv på rummet, hihi. Nej, nu ska jag kila. Vi hörs allihopa! Pusshej från mig :)

Ny design som ni kanske ser?


Inlägget skrevs : 2009-11-25
Klockan : 20:45:12
Nu har jag äntligen fått en ny design! Efter en massa väntande... Men nu är den klar & det vart världens bästa Emma som gjorde den åt mig, http://emmaliindell.blogg.se. Tack så mycket, gumman! :) Vet inte om ni ser det, men headern är lite liten oså, så jag ska faktiskt försöka fixa det själv denna gång! Haha, får vi se hur det går. Det märker ni ju antagligen :)

Jag ska tjata o tjata!


Inlägget skrevs : 2009-11-25
Klockan : 17:26:13

Chill skoldag. Hade lång dag idag, till halv fyra. Men den kändes väldigt kort, så det var ju bra hihi. Börjar närma sig jul nu också. Det känner man verkligen när man är på a-tiden (kör som jag har) och sitter och sjunger en massa julsånger. Det är så mysigt & man känner att julen snart är här. Jag älskar verkligen när det är ljus tända, mörkt ute, sitta under en filt i soffan & dricka varm choklad och äta lussebullar. ;$ Oh, så mysigt det är! Nån mer som tycker det? :) Hihihi. Nu har jag precis pluggat klart biologi. Eller klart & klart... Får nog göra lite mer senare ikväll, för annars kommer jag inte komma ihåg de tills imorn. ;o Har språk läxa också, men den kan jag. (y'
Och ni... Jag vill ju så gärna ta  hål i naveln. Vill det mer än allt just nu nästan! (a) Men pappa tycker att det är jätte fult, mamma vet jag inte riktigt... Men jag tror att hon skulle kunna gå med på det. Hon sa faktiskt för drygt 1 år sedan att jag kanske får ta det när jag är 13-14, och jag är ju 13 nu? Nästan 14 också, hihi. Så jag ska tjata mig till ett JA! :) Nu ska ju Emma ta också, man blir ju lite avis. ;$ Men jag ska också, thihiih.

Nu blire träning! Skriver nog mer när jag kommer hem.
Pusshej :)


Caroline ♥ Julia.


Inlägget skrevs : 2009-11-24
Klockan : 19:57:22
Fick för en stund sen veta att Caroline (en från internet typ), kommer till Örebro imorgon. Hon ska dit med sin familj & bada på gustavsvik. Och jag vart såklart helt överlycklig, för jag saknar mitt hjärta så mycket! Har inte träffats sen i somras. ;( Jag slutar ju sent imorgon & sen har jag träning, men jag vetefan om jag skiter i träningen och åker in till Öre för att träffa henne? Jag måste bara få se henne, prata med henne! Min andra halva. Men jag ska prata med mamma & pappa om det, så får vi se hur det blir. Det är ju så också att imorn är ju sista träningen innan match som är i helgen, och den är alltid bra att gå på oså. Men jag vet inte riktigt... Vi får se som sagt. Vore i alla fall väldigt roligt om det skulle funka. :) Annars så vet jag att vi kommer att träffas om några månader i Sälen, men det är ett tag kvar. :/ Men jaja, vi får se som sagt.

Jag kollade aldrig på film förut som jag sa att jag skulle göra. ;$ Det blev aldrig så, för pappas kusiner från Göteborg kom hit. Jätte roligt! :) Vi pratade, fikade oså. Men nu tror jag att jag ska kolla på film/tv. Känner för att sätta mig i soffan eller lägga mig i sängen och bara slappa. Gjort klart engelskan nu också, det är najs. Imorn äre skola igen, jag är taggad? ;o NAAAAAAAT. Pallar verkligen inte skolan, mennmen. Skriver nog inget mer ikväll, skulle inte tro det i alla fall. Puss på er alla, hörs imorn!


En liten gammal bild på Caroline & mig, men det skiter jag i.
Carro, du vet vad jag är utan dig... Inget.

Hold my hand.


Inlägget skrevs : 2009-11-24
Klockan : 16:50:50
Tränat på gymmet idag då som jag skrev förut. Gick alla tiders bra! Ska försöka att träna 1 gång i veckan nu, så får vi se hur det kommer att gå. Och som Felix, Joel & Gustav sa... "Julia har fått en ny bästavän". Hahah, det var en gammal tant som typ kom fram till mig och började prata med mig om alla dom olika maskinerna. Sen typ hjälpte hon mig lite också, när killarna var på annat håll... Haha, men ja. Så det är min nya bästavän enligt dom. ;o En riktig biff var hon! Shit, haha. :')
Sitter då här vid datorn. Lyssnar på musik & tar det lugnt typ. Är jätte trött, så känner inte för att göra nåt speciellt. Men en sak som jag vet jag ska göra efter detta inlägg... Det är att lägga mig i sängen & kolla på nån film. Om jag sitter här mer nu, så kommer jag att somna tillslut. :p Måste plugga snart igen också, inte klar med grammatik-uppgifterna i engelskan än och dom ska vara inlämnade imorn. Ni får väl ha det så trevligt! Skriver kanske sen om jag har nåt intressant att komma med. Pussen :)


Biffa med guys!


Inlägget skrevs : 2009-11-24
Klockan : 11:08:16
Jag vet att jag sa att jag skulle skriva efter träningen igår, men jag orkade inte. Hållde på med en massa andra saker oså, så jag hade inte tid heller oså.

I alla fall så har jag vaknat nu. Eller det gjorde jag vid 10 typ, men ändå. Blir att träna på gym om drygt 45 min med Felix, Gustav & Joel. (: Asnajjs! Jag ska fanimej bli biff alltså... Ujuj! ;) Efter de blire väl inget speciellt. Måste träna på gitarren också, för har gitarr sen ikväll. Annars så ska jag väl inte göra något speciellt som sagt. Om ni också har tråkigt, så kan ni väl messa/ringa mig? :) Det vore trevligt! Hihihi. Men nu ska jag nog fixa mig, vi hörs när jag kommer hem. Puss!

7c är alltid bäst, oavsett vad.


Inlägget skrevs : 2009-11-23
Klockan : 16:34:31
Hade basketturnering idag då. Vi kom till semi, men förlorade där mot e som vi redan hade spelat en gång mot & förlorat med 9-1. ;( Men vi förlorade bara med 4-0 mot dom i semin, så lite bättre var det ju i alla fall. Men jag vart lite sur oså, för jag ville vinna. Men aja, nästa år är det innebandy & då tar vi fan alla! Antingen så vinner c eller d, så äre bara. (y' MEN 7C ÄR ALLTID BÄST !

Blir att dra till träningen om drygt 1 timma. Härligt som fasiken. (: Jag älskar att träna! Idag kanske jag känner mig lite slut oså, eftersom att vi har spelat basket hela dagen... Men såklart så skiter jag inte i träningen bara för de! Innebandy är bäst, jag älskar att få träna & röra på sig. Så otroligt skönt & som jag har sagt förut, man tänker så himla bra också. :)
Åh, Emma sa att hon satt & åt kladdkaka nu. Då vart jag också sugen på de, men jag orkar inte baka. ;( Och inte hade vi nån julmust hemma heller som jag var så sugen på när jag kom hem. ;$ Det är inte bra det här, hahah. Men skriver mer när jag kommer hem från träningen oså! :)

Tagga basketturneringen!


Inlägget skrevs : 2009-11-22
Klockan : 20:24:24

Jag taggar förfullt till basketturneringen imorn! Det är nämligen så att alla 7:or på min skola ska ha basketturnering. Alla klasser ska spela mot varandra, man spelar tjej & kill. 7c kommer ju lugnt att vinna! I alla fall tjejerna. Killarna är jag inte lika säker på att dom vinner, haha. Men vi får väl se helt enkelt! :)

Alltså jag pallar verkligen inte datorn mer nu. Nu tänker jag gå upp till soffan, lägga mig där & ta en frukt tror jag hihi. (: Måste packa tills imorn också, det får jag inte glömma! Nu blir det sista inlägget för ikväll då. Vi hörs imorn allihopa.Några bilder som jag har tagit idag, hihi.
(Klicka på dom för att få dom större)


Skit väder.


Inlägget skrevs : 2009-11-22
Klockan : 19:02:51
Nora förlorade med 9-3 förut mot Kumla. Inge bra! Men ni spelade på bra ändå, tjejer. :) Var kvar en stund efter matchen med några oså. När jag skulle cykla hem sen, så spöregnade det. Usch, jag hatar vädret just nu. Man blir så lack & trött när det är regn, blås & rusk väder ute. Nu tycker jag att det kan komma lite snö, så att det kan bli mysigt nångång! :)

I alla fall, nu sitter man här hemma & chillar lite. Har inte speciellt mycket att göra, så det blir väl att sitta vid datorn och bara ta det lugnt med musik. Imorgon är det måndag igen och det betyder skola. Jag taggar som fan till basketturneringen som vi ska ha imorn alla 7:or! 7c kommer att vinna och så är det bara. :L I alla fall vi tjejer, hihi. Men ja, vi får väl se hur det går. Nu tänkte jag fortsätta att lyssna på musik, kolla runt på datorn & chatta lite. Skriver nog nåt senare skulle jag tro! Hej så länge :)

Varm säng.


Inlägget skrevs : 2009-11-22
Klockan : 11:14:44

Imorse när jag vaknade runt 10 ungefär, så var jag hur varm som helst. Hela sängen var helt sjukt varm, jag var klibbig & kände mig verkligen kokhet. Har inte feber eller nåt sånt, men har väl antagligen inte haft fönstret öppet på länge kanske... Inte inatt i alla fall. Ujuj, haha. :') Jag har ätit lite frukost oså. Ska försöka att ta reda på mina kläder som ligger slängda i min fotölj och på mitt golv. Blir inte att kolla hockey idag. Ingen att kolla med och sen så pallar jag inte heller. Men det blir att kolla innebandy vid 14:30 sen. :) Felix hänkar med mig... Får vi se om vi hittar några andra där att sitta med också. (: Nej, nu ska jag plocka undan kläderna som sagt & klä på mig! Hörs sen.


Lisa gullet.


Inlägget skrevs : 2009-11-21
Klockan : 21:38:47
Nu sitter jag här med Lisa. Hon sitter i fotöljen & sms:ar med *****. ;; NI TVÅ SÅ ÄR DET BARA! Själv så sitter man vid datorn och inte gör speciellt mycket. Alla är så himla osociala på msn också. ;( Inge roligt! Hihihi. Senare blire väl att kolla på film skulle jag tro. Imorgon ska jag kolla först hockey match med nån?! Sen blire att kolla innebandy match med nån?! Haha, vi får väl se med vem/vilka det blir. :) Nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs!


Lisa & jag tycker i alla fall att bilden är jääätte snygg & nytagen för den delen. :')
ahahaha! for life you and me (L)

Bättre & bättre.


Inlägget skrevs : 2009-11-21
Klockan : 17:40:19
Först vill jag bara säga att kvällen igår med familjen inne i Örebro var jätte mysig. Var ute och åt oså. (: Dom gick och "relaxade", men jag orkade inte för jag hade väldigt ont i armen och lite i kroppen oså. Sen kollade vi på idol också såklart, det fick vi ju inte missa! Reza åkte ut, lite surt tyckte jag. Hellre att Calle eller Tove skulle ha åkt ut, menmen.

Idag har jag spelat match i Åsbro. Det vart 2-1 til dom, men vi spelade bra! Det finns fortfarande saker som vi måste träna på och verkligen få till... Men vi blir bättre & bättre hela tiden. Ni ser ju matchsiffrorna. (y' Brukar oftast bli typ 10-1 eller nåt, men nu vart det 2-1. Så de tycker jag att vi ska vara glada för! :) Vi har match hemma mot dom i helgen, så då tar vi dom. Det kan jag nog nästan lova att vi gör, om vi är lika taggade & på som vi var idag. (y) Snart så kommer vänner & släkt till oss. Mamma ska ha kalas oså. Kanske drar ut med Lisa sen eller nåt, det får vi se. Annars blire väl datorn, tvn oså. Men nu måste jag klä på mig och fixa mig lite, för om 20 min kommer dom! Ni når mig på mobilen. (mp) Pusshej.

Fira mamma.


Inlägget skrevs : 2009-11-20
Klockan : 14:34:33
Nu ska jag alldeles strax byta om, borsta tänderna, fixa håret & sminka mig litegranna. Blir nog inte så värst mycket smink idag, eftersom att jag inte känner mig helt hundra oså. Kl 15:30 åker jag och bror med bussen in till Örebro. Där kommer pappa att möta oss, vi ska nog hämta mamma tror jag & sen ska vi bo på ett relaxhotelgrejs över natten. Ska bli trevligt. (: Får vi se vad kvällen bjuder på för mys! Har såklart mobilen med mig, så det är bara att sms:a eller slå en pling om det är något. Och jag mår bättre nu kan jag säga. Har sjukt ont i armen fortfarande, men känner mig inte lika hängig oså i alla fall. Ni får ha en jätte bra fredag kväll & glöm inte bort att rösta på Mariette i idol ikväll! Får se om jag kan se det, beror lite på. Hade bäst, pusspuss!

Mamma 47 år.


Inlägget skrevs : 2009-11-20
Klockan : 11:48:23
Idag vart det att stanna hemma från skolan. Hade grymt ont i armen imorse & kände mig hängig. Hade jätte svårt att sova inatt, för jag visste inte hur jag skulle ligga med armen/kroppen liksom. Lite jobbigt. :/ Har sovit 1 timma uppe i soffan nu på morgonen. Nu har jag precis kommit ut från duschen & tänkte sätta mig och kolla lite vad som har hänt på datorn under natten, hihi. Ska iväg och fira mamma sen som fyller 47 år idag! Grattis till världens bästa mamma. (L) Puss på er, hejs.


Får bli en bus bild på mamma & mig idag då, eftersom att det är mammas dag!

Mår inte bra.


Inlägget skrevs : 2009-11-19
Klockan : 20:01:44
Ja, som rubriken... Jag mår inte så jätte bra just nu. ;( Mamma tyckte att jag skulle gå och lägga mig redan nu och jag tror faktiskt att jag skall göra det. Lägger mig i sängen och kollar på nån film, så får jag se när jag somnar. Vet heller inte om det blir nån skola för mig imorn, beror då på hur jag mår. Men jag måste plugga fysik & SO, eftersom att jag inte vet hur det blir då som sagt. Har fysik prov imorn och kan typ inte ett piss, men aja. Ni får ha det så bra & jag slänger in en låt också! Hejdå :)


Brukar inte gilla Sarah Dawn Finer, men denna låt är ju bara för bra!
Har drogat den hela kvällen typ. (y'

Sprutan.


Inlägget skrevs : 2009-11-19
Klockan : 18:54:50
Tog sprutan idag då. Vi skulle egentligen ha tagit den runt 14, men det vart vid typ 10 istället. Dem ropade ut "7c" i högtalarna, och vi var ju inte alls beredda på det. ;o Jag och Elvira fick typ panik. Själva sticket gjorde knappt ett dugg ont... Men det är ju när dom trycker i det där vaccinet eller vad man skall säga. Då spände det i armen som bara den och då gjorde det ont. Ett tag efter jag hade tagit den, så fick jag skit ont i hela kroppen. Armen gjorde inte så himla ont, men alla andra kroppsdelar. Satt bara och skakade, yrade, mådde lite illa, ont i huvudet, trött, varm och kall på sammagång typ. Elvira mådde likadant som jag, inte alls kul alltså. Vi somnade typ en stund också på soffan i cafeterian. Haha, lite kul att vi lyckades göra de tycker jag. :') Men vi mådde som sagt inte alls bra! Men sen på eftermiddagen så vart det bättre. Då vart det som att jag vart hyperaktiv typ. Vart helt galet glad & sprallig. Ja, man är ju som man är? ;:

Nu har jag sjukt ont i armen och även i huvudet. Känner mig lite hängig oså. Får hoppas att jag inte får feber eller nåt bara, för de vill jag inte ha. :/ Snart ska jag nog käka trorjag, hör mamma hålla på där uppe i köket hihi. Blir väl bara att ta det lugnt senare, inga planer eller så. Skriver mer sen skulle jag tro. Hejsvejs!

Fysik är jätte roligt oså.


Inlägget skrevs : 2009-11-18
Klockan : 19:00:40
Ser man på... Nu skriver jag lite igen! Hihi. :)
Pallar inte att sitta framför denna dator och blänga längre, så jag går upp till tvn istället. Haha, det är byte mellan datorn och tvn när man inte har nåt att göra. (y' Men vi har fått en ny soffa nu också och den är fett skön, så måste sitta i den lite mer tänkte jag haha. Och sen måste jag plugga kom jag på också! Har prov på fredag, så måste läsa på lite fysik som är såååå roligt. NAAAAAAT ! I hate it. Men vad gör man? Hejdå :)

Trött som bara den.


Inlägget skrevs : 2009-11-18
Klockan : 18:17:39
Nu sitter man här och jag är hur trött som helst. Orkar verkligen inte göra någonting mer än att sitta och blänga framför datorn. Musik & bdb är allt? Haha, i alla fall just nu. Skolan idag gick väl bra. Rätt skön dag oså. Imorgon blir det att ta sprutan. Jag är taggad? ;s Kommer ramla ihop, kommer svimma, kommer dö. Jag hatar spruter, är as rädd för dom. Inte sticket jag är rädd för, det är sprutan & känslan typ. Usch, jag tycker inte om de! Men det är väl bara att sitta still och försöka att vara lugn. Jaja, blir nog bra det där på ett eller annat sätt. :') Skulle egentligen ha tränat ikväll, men har lite ont i halsen och då ska man ju inte göra det. Har match på lördag också och den vill jag inte missa! Skriver kanske mer ikväll, får se. Pusshej på er.

Ingen lust att blogga ikväll...


Inlägget skrevs : 2009-11-17
Klockan : 20:38:44
Som rubriken. Har ingen lust att blogga så mycket ikväll...
Kan väl lägga in ett litet inlägg, men det blir inge långt.


Mamma har ändrat sig... Jag måste ta sprutan för svininfluensan. Delvis så är det väl lite bra, men jag hatar sprutor. Typ min värsta fobi, usch. ;( Vore ju bra om någon på K-säng (min skola), kunde hålla mig i handen oså. :') Haha, men det kommer nog att gå bra det där! Har ju imorgon på mig att ladda också, för det är sååå mycket att ladda till ;). Som sagt, vart lite skrivande, men nu orkar jag inte mer. Blir lite kort oså ibland! :) Vi hörs väl imorgon. Hade bra alla bloggare, pusshejs.

Ett kort & snabbt inlägg.


Inlägget skrevs : 2009-11-16
Klockan : 21:06:31
Tränat ikväll. Gick alla tiders bra! Vi blir bara bättre och bättre. :) Nu ska jag alldeles strax dra... För att fixa mig, sen kolla tv lite & sedan sova. Skola imorn & jag orkar inte, menmen. Så nu blev det ett snabbt & kort inlägg som sagt! Vi hörs imorgon, puss på er alla.

Ni vet själva hur det är,
man orkar inte hur mycket som helst.

Taggad inför träningen imorn.


Inlägget skrevs : 2009-11-15
Klockan : 19:29:32

Jag är väldigt taggad inför träningen imorn. Breddlägret som jag var på + några andra då... Jag tror att det var väldigt bra att några från laget i alla fall åkte på det. För vi lärde oss väldigt bra saker, vi fick se hur andra spelar oså. Alla som var där har vi ju typ spelat mot, men ändå. Så vi ska prata med tränarna & med tjejerna och berätta lite oså, så får vi hoppas att dom lyssnar haha! :)

Nu har jag precis kollat klart på Pistvakt med brur. (a' Det är faktiskt rätt najs att se Pistvakt ibland. Typ när man är sjuk, inte har nåt att göra eller så hihi. Imorn är det skola då, and it sucks! Pappa har försökt att beställa nya "fria sms" till mig, men det krånglar så det funkar inte. :/ Han ska försöka senare ikväll, eller nån dag i veckan. Så om ni vill mig nåt, så får ni ringa som sagt! Har bara 16 kr, och dom behöver jag för att ringa oså. Puss på er, bye.


It`s not my time, here without you.


Inlägget skrevs : 2009-11-15
Klockan : 12:26:14

Sov inte så länge som jag trodde att jag skulle göra idag. Gick upp redan vid 10, men aja... Fick en skön sömn i alla fall, hihi. Har kollat lite på tv på morgonen & sen suttit vid datorn då. Har ingen aning om vad jag skall göra idag. Så om någon har nåt förslag... Vill hitta på nåt eller så, så ring mig då - 0768422870! Kommer att lägga in två låtar här också. Mina favoriter just nu! Kommer från Alexs spotifylista, grymt bra är dom!


3 Doors Down - It`s not my time acoustic.3 Doors Down - Here without you.

Sängen är bäst.


Inlägget skrevs : 2009-11-14
Klockan : 21:43:04
Nu har jag precis kollat klart på en Johan Falk film med mammi & brur. Var väldigt mysigt att "ligga i soffan", fast vi har ingen soffa, så jag fick sitta i fotöljen istället haha. Nu kan jag säga att jag är skapligt trött, så jag ska fixa mig och sen krypa ner i älsklingen... Sängen, världens bästa säng! Vem älskar inte de liksom?! Har tänkt att sova länge imorn. Det känns som att jag kommer att göra de också, vore skönt. Har inga planer för morgondagen, så vi får väl se vad den bjuder på. Kommer nog att vara rätt så trött, så kanske inte orkar att göra nåt speciellt heller :) Ett tidigt godnatt ' julia fälling

Breddlägret hösten -09!


Inlägget skrevs : 2009-11-14
Klockan : 18:28:13
Nu har jag kommit hem från Kumla,
så jag tänkte ta & berätta om breddlägret som jag har varit på.
Räkna med att det blir en hel del med text, för jag kommer att berätta om hela dagen oså...
Men jaja, ni får stå ut! :)


Kom fram dit vid 9. Var låst och allt då, så då vart man lite lack. -.- Men dom öppnade typ på direkten så. Då gick vi in, fick typ en t-shirt var och sen en väst som vi skulle ha på oss under hela dagen. Sen gick vi in med våra saker i omklädningsrummena. Linn och jag hamnade i samma grupp, grupp blå. Det var typ 4 olika grupper, men det var två olika lag i dom grupperna. Så jag var i blå 2 & Linn i blå 1. Charlotta & Emma vet jag inte riktigt vad dom var i, haha. Sen gick vi ut på plan och satte oss ner. Ledarna skulle presentera sig och prata lite och så. Sen var det en som hette Michael som var där från Lillån ibk, som skulle göra några övningar med oss. Det var sammarbetsövningar, och det var riktigt roligt. Var olika stationer. Det var då grupperna som skulle göra dem tillsammans och man skulle få lära känna varandra oså då. Vi fick väldigt bra kontakt med varandra. Det var nog bra, eftersom att vi sen skulle spela innebandy tillsammans/med varandra oså :) Sen efter sammarbetsövningarna, så var det lunch. Stack till Lidl (stavning?) med Emma, Charlotta & Linn. Köpte godis, hihi. Lite måste man ju få mulla. :') Springer ju ändå bort det sen så! Haha, men sen efter 1 timma så var det dags för att börja spela riktig innebandy. Körde olika övningar, gick väldigt bra! Vart dock lite sur på mig, för jag missade målet typ hela tiden, fick inte till några bra skott. Eller ja... Hårda fick jag till, men ibland så vart dom helt åt skogen dåliga, haha. ;( Men jaja, sånt händer väl för alla antar jag. Några vattenpauser hade vi också där emellan. Sen så vart de dags att spela match. Nu var alla blåa i ett lag, alla gröna osv. Vi spelade första matchen, och de var mot dom gröna. Vann med 1-0, härligt brudar! Efter den matchen, så vart det fys. Hur jobbigt som helst! Fyfan va ont man fick i ryggen och i magen dessutom. Alla bara låg där på golvet och klagade, skrek tillochmed haha. Det var lite roligt faktiskt :') Sen vart det dags att spela igen. Mot samma lag, dom gröna. Där vart det inge mål från varken oss eller dom... Så vi vann ju med 1-0, wiho! Haha, inget seriöst. Men tyckte att vi hade ett väldigt bra spel. Man kände att det var annorlunda att spela med andra, än dom man är van att spela med. Det blir ett helt annat spel, och man lär sig ju utav dom också :) Nu vet jag i alla fall vad vi i Nora MÅSTE träna på! Vid 15 så var allt slut, och då fick man duscha oså. Lisa kom dit en sväng med Sabina också. Roligt att få prata med dig en liten snabbis i alla fall, Lisa! Nån annan gång blir det nog lite mer, haha :) Vid 15:30 kom Emmas mamma & pappa och hämtade oss. Var tråkigt att säga hejdå och lämna alla... Nu när man precis har lärt känna alla och börjat prata med alla/många rätt så mycket oså. Men vi kommer ju att spela mot varandra. Får se hur de kommer att gå! Tror nog att det kan bli lite lättare, bara för att man har pratat med varandra förut oså. Även spelat innebandy tillsammans & med en del i samma lag :) Dagen var i alla fall underbart rolig! Tack :)

Julen är snart här, men inte än...


Inlägget skrevs : 2009-11-13
Klockan : 19:01:30
Hemma från kören nu. Sjöng massa julsånger såklart. Övade inför lucia :) Snart är ju julen här! Det går verkligen jätte fort. Jag längtar faktiskt en hel del... Speciellt till paket, julgran, julstjärna, snö oså. Är grymt mysigt! Men julen är inte här än, så jag får längta ännu mer & det är ju faktiskt också bra de... Att få längta lite ibland :)
Nu är jag i varje fall hemma och jag sitter och lyssnar på musik. Ska nog snart käka trorjag. Lisa sms:ar mig när jag ska komma bort till henne och gå med henne och Albin ner till idrottshuset. Blir att se innebandy med Lisa, Albin & Emma. Trevligt! Som alltid så når ni mig på mobilen. Har precis satt den på laddning, för den var helt urladdad. Så den är nog klar tills jag ska gå. Ha en trevlig kväll & rösta nu på Mariette i Idol, för jag missar tyvärr det ikväll. :( Puss på er! 

Sova på fysiken?


Inlägget skrevs : 2009-11-13
Klockan : 16:18:11
Dagens fråga; Sova på fysiken? Haha, det är hur drygt som helst! Jag dööör. Fattar ingenting heller och det gör ju inte ämnet "roligare". Har prov på fredag också, så jag tror nog att jag bör plugga riktigt rejält för att få åtminstonde g på de. Så ja... Vi får väl se!
Idag slutade jag ju tidigt också. 13:20, väldigt skönt. Var tvungen att fixa sallad på stan oså innan jag stack hem. Ska ha med mig det till breddlägret imorgon... Som käk alltså, men det förstod ni nog. :') Har väl inte gjort så mycket mer idag än datorn. Eller jo, jag har tagit foton hihi. Pappa har bett mig att gå ner med skräp till återvinningen också, så jag ska väl göra de här snart. Ska dra iväg på om typ 25 min, så bäst att jag går ner med skräpet nu. Sen blire nog att kolla innebandy med Lisa & nån mer kanske?! :) Men jag skriver mer senare. Nås på mobil, puss.

Duschen nu.


Inlägget skrevs : 2009-11-12
Klockan : 21:05:29
Nu ska jag hoppa in i den varma & sköna duschen tänkte jag. Efter de blir det nog att sätta på tvn en stund och kolla om det finns nåt bra där. Sen så går jag nog och lägger mig. Ska upp väldigt tidigt imorn, för jag ska äta frukost på skolan med tjejerna oså innan vi börjar o allt, myspysigt hihi :) Men nu ska jag dra mig härifrån! Vi hörs imorgon. Puss, godnatt.

Erika sötan!


Inlägget skrevs : 2009-11-12
Klockan : 20:05:43
En skön skoldag har det varit idag. Håltimme oså, najs! Lite långtråkigt ibland kanske, men alltid roligt när jag är med mina tjejer :) Körde armbrytning oså. HAHA, kan ju inte precis säga att jag äger? Jag hade en jätte fin "ställning" också med armbrytar-bordet... Lite roligt sådär? :') Ja, ni skulle ha sätt den i varje fall. Har varit hemma hos Erika hela dagen efter skolan. Kollade tv, pratade & hade det trevligt! Erika och hennes mamma skjutsade sen hem mig vid 18 typ. Har precis käkat lite. Gjort klart fysik läxan också. Så nu behöver jag inte tänka på den mer. Bara att vi har prov i fysik nästa fredag och det suger verkligen. ;o Känner på mig att det kommer att gå sämst... ;( Lägger in några bilder från dagen oså! Ha en härlig kväll, puss från mig.


Alla har väl en liten dubbelhaka? (a)Inte lite koncentrerad heller? :')


<3!

Hård körning på innebandyn.


Inlägget skrevs : 2009-11-11
Klockan : 20:27:09
Vart hård körning på innebandyn idag. Hade fys hela träningen, en hel timme... Det var grymt jobbigt kan jag säga, men ändå väldigt bra. Kondition är alltid nåt som man behöver mer av och röra på sig är ju nästan det bästa som finns. Både för kroppen och för hjärnan typ. Men det var ändå väldigt jobbigt oså, haha. Men jaja, vi körde på bra oså... Så bra jobbat, tjejer! :) Nu har jag käkat chilikonkarne (stavning?) med sånna här ostchips som man har till tacos ni vet? Hihi, det var gott! Satte mig vid datorn nu. Lyssnar på musik, chattar lite på msn, blogg, bdb och så. Kl 21 ska jag se Oskyldigt Dömd eller om det blir den andra nya serien som nyss har börjat. Kommer inte ihåg vad den heter? Men aja, vi får väl se. Imorgon har vi håltimme då, får se till att ha med mig pengar så att man har nåt att göra. Haha, men nåt vill man ju smaska på ;) Men nu ska jag plugga lite spanska och fysik, är tyvärr tvungen. Vi hörs, puss!


Shoreline - Anna Ternheim.
Massa kärlek på låten!


Inlägget skrevs : 2009-11-10
Klockan : 19:28:18
Ni vet när man saknar något eller någon sådär jätte mycket. När det gör så ont i en att man nästan kan dö. Att man är påväg att ge upp. Smärtan blir bara värre och värre, saknaden tar över allt. Ord kan inte förklara. Det är ungefär så jag känner nu. Allt känns så himla tungt och det känns som att allt är så långt bort ifrån mig, fast ändå så nära. Jag var världens lyckligaste med dig. Att gå och hålla din hand... Jag kan inte förklara känslan jag fick då. Det var så underbart. Det var som att allt annat stannade och det som betydde var bara du. Att det var du och jag. Jag kunde hålla på hur jag ville, jag kunde klanta till mig, jag kunde vara hur oseriös och seriös som helst, jag kunde skratta så att jag vart illröd i hela ansiktet, jag kunde gråta så att jag verkligen grät när jag var med dig. För när jag var med dig så spelade de ingen roll. Du skulle ändå inte bry dig, du brydde dig inte. Vi kunde vara helt sjuka med varandra, helt oseriösa... Men vi hade jämt så kul & så fort vi kollade på varann så log vi båda. Det kändes i alla fall som det och att allt verkligen var guld. Jag kan inte anklaga dig för det som hände och varför de tog slut mellan oss. Det är såhär att man känner som man känner för varann. Känslor kommer och går, och så är det liksom. Man får helt enkelt förstå det och acceptera det. Men en sak som är väldigt jobbig... Det är ju när den ena fortfarande är kär i den andre. Och det är precis de som jag är. Det går inte en dag utan att jag inte tänker på dig. Du finns alltid någonstans inne i mitt huvud. Varje minut, varje sekund tillochmed. Även fast jag inte tänker på dig kanske, så känns det att du finns där inne. Ibland vill jag bara få ut dig därifrån, jag vill bara sluta älska dig... Men jag kan inte! Jag säger det en engång, jag anklagar dig inte för att du inte längre är kär i mig. Såklart att jag inte gör de! Som jag sa... Det är så. Alla är inte kära i alla, alla gillar inte varann på detta "kärlekssätt". Det känns ändå bra, för vi är vänner och vi kan prata med varandra. Om det inte skulle vara så, så skulle jag absolut inte klara av det kan jag säga. För det är nåt som jag hatar... När man har varit tillsammans och sen gör slut, men fortsätter inte som vänner, utan fortsätter som "fiender". Så tycker inte jag att det ska vara mellan några och jag är glad att det inte är så mellan oss. Men såklart så är det jobbigt för mig att vi "bara" är vänner, eftersom att jag vill fortfarande så mycket mer. Men jag vet att jag inte kan göra något åt saken längre, inte nu i alla fall. Jag får leva i nuet. Man har ingen aning om något utav de som var kommer tillbaka. Det är just därför som man ska leva i nuet och se! Kan dock säga också att du förändrade mig som person och det menar jag verkligen. Jag vart en mycket levande, visande & vågande person. Det känns kan jag säga. I never wanted this to happen, you know that.

Hoppas på vg...


Inlägget skrevs : 2009-11-10
Klockan : 18:44:01
Nu är jag kommit hem från gitarren. Gick alla tiders bra där! Mycket skratt också, haha det är alltid härligt :) Ska se om jag kan få igång inspelningsprogrammet nu och om jag själv kan försöka börja skriva låtar med gitarren. Det vore ju väldigt roligt, eller hur?!
Idag i skolan så hade vi matteprov. Jag själv tyckte att det gick sådär... Men jag hoppas på att få vg i alla fall, för förra gången var jag 3 ifrån att få ig. -.- Jag som brukar vara så duktig på matte?! Haha, nejmen... Man blir ju lite stressad oså. Får tillbaka provet på fredag, så vi får väl se :)
Nu är jag i alla fall hemma & har precis käkat kyckling vid datorn. Sitter och lyssnar på musik och irriterar mig på mitt internet som dampar hela tiden. Sånt är jäkligt irriterande! Vid 21 blir det att kolla på Andra Avenyn tror jag. Har missat de en massa gånger nu och jag vill ju egentligen se det... Men jag verkar inte bry mig så mycket om jag missar det eller inte faktiskt? Aja, vi får väl se. Om det är nåt, så finns jag på mobilen & på msn. Ha en trevlig kväll, puss från mig!


Kan väl bjuda på en liten bild också.

Klippt mig.


Inlägget skrevs : 2009-11-10
Klockan : 16:16:51
Nu har jag precis varit och klippt mig. Skulle bara toppa lite & ta bort det slitna. Så mycket vart det inte, hon klippte bara av 1 cm ungefär. Ser typ likadant ut som förut oså :) Nu sitter jag här vid datorn och äter lite mellis. Fil & banan, så brukar oftast min mellis se ut. Snart ska jag dra iväg på gitarr, så nu måste jag sluta skriva! Skriver mer när jag kommer hem, pusspuss.

Börjar om.


Inlägget skrevs : 2009-11-09
Klockan : 21:09:50
Jag börjar om på nytt. Har tagit bort alla inlägg & nu blir det nya.
Pallade inte att ha kvar dom... Massa onödigt och ja!

Har varit på träning ikväll. Gick alla tiders bra! :) Vi kör på riktigt bra nu på träningarna och det gillar jag. Tror nog att alla gillar det, haha! Men fortsätter vi så, så kommer detta att bli perfekt & resultaten på matcherna kommer att se helt annorlunda ut mot vad dom gör nu. Så vi fortsätter att kämpa, brudar! Jag själv tycker att det är väldigt skönt att få åka iväg och träna. Man tänker väldigt bra då. Både på träningen & på annat! Sen är det ju bra att få kondition också såklart :) Men nu är jag hemma & jag sitter och bloggar. Kvällen har gått väldigt fort tycker jag... Snart ska jag kila och då ska jag packa till idrotten imorgon, fixa lite & sen tror jag att jag skall sova. Imorgon ska jag klippa mig också, får vi se hur de blir! Ha det så bra, godnatt puss.

RSS 2.0Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0