Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Caroline ♥ Julia.


Inlägget skrevs : 2009-11-24
Klockan : 19:57:22
Fick för en stund sen veta att Caroline (en från internet typ), kommer till Örebro imorgon. Hon ska dit med sin familj & bada på gustavsvik. Och jag vart såklart helt överlycklig, för jag saknar mitt hjärta så mycket! Har inte träffats sen i somras. ;( Jag slutar ju sent imorgon & sen har jag träning, men jag vetefan om jag skiter i träningen och åker in till Öre för att träffa henne? Jag måste bara få se henne, prata med henne! Min andra halva. Men jag ska prata med mamma & pappa om det, så får vi se hur det blir. Det är ju så också att imorn är ju sista träningen innan match som är i helgen, och den är alltid bra att gå på oså. Men jag vet inte riktigt... Vi får se som sagt. Vore i alla fall väldigt roligt om det skulle funka. :) Annars så vet jag att vi kommer att träffas om några månader i Sälen, men det är ett tag kvar. :/ Men jaja, vi får se som sagt.

Jag kollade aldrig på film förut som jag sa att jag skulle göra. ;$ Det blev aldrig så, för pappas kusiner från Göteborg kom hit. Jätte roligt! :) Vi pratade, fikade oså. Men nu tror jag att jag ska kolla på film/tv. Känner för att sätta mig i soffan eller lägga mig i sängen och bara slappa. Gjort klart engelskan nu också, det är najs. Imorn äre skola igen, jag är taggad? ;o NAAAAAAAT. Pallar verkligen inte skolan, mennmen. Skriver nog inget mer ikväll, skulle inte tro det i alla fall. Puss på er alla, hörs imorn!


En liten gammal bild på Caroline & mig, men det skiter jag i.
Carro, du vet vad jag är utan dig... Inget.

Kommentarer
Postat av: emilia :)

typ gå in på bloglovin.com och lägg till bara :)

2009-11-24 @ 20:23:25
URL: http://baraenemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0