Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Sova på fysiken?


Inlägget skrevs : 2009-11-13
Klockan : 16:18:11
Dagens fråga; Sova på fysiken? Haha, det är hur drygt som helst! Jag dööör. Fattar ingenting heller och det gör ju inte ämnet "roligare". Har prov på fredag också, så jag tror nog att jag bör plugga riktigt rejält för att få åtminstonde g på de. Så ja... Vi får väl se!
Idag slutade jag ju tidigt också. 13:20, väldigt skönt. Var tvungen att fixa sallad på stan oså innan jag stack hem. Ska ha med mig det till breddlägret imorgon... Som käk alltså, men det förstod ni nog. :') Har väl inte gjort så mycket mer idag än datorn. Eller jo, jag har tagit foton hihi. Pappa har bett mig att gå ner med skräp till återvinningen också, så jag ska väl göra de här snart. Ska dra iväg på om typ 25 min, så bäst att jag går ner med skräpet nu. Sen blire nog att kolla innebandy med Lisa & nån mer kanske?! :) Men jag skriver mer senare. Nås på mobil, puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0