Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Sprutan.


Inlägget skrevs : 2009-11-19
Klockan : 18:54:50
Tog sprutan idag då. Vi skulle egentligen ha tagit den runt 14, men det vart vid typ 10 istället. Dem ropade ut "7c" i högtalarna, och vi var ju inte alls beredda på det. ;o Jag och Elvira fick typ panik. Själva sticket gjorde knappt ett dugg ont... Men det är ju när dom trycker i det där vaccinet eller vad man skall säga. Då spände det i armen som bara den och då gjorde det ont. Ett tag efter jag hade tagit den, så fick jag skit ont i hela kroppen. Armen gjorde inte så himla ont, men alla andra kroppsdelar. Satt bara och skakade, yrade, mådde lite illa, ont i huvudet, trött, varm och kall på sammagång typ. Elvira mådde likadant som jag, inte alls kul alltså. Vi somnade typ en stund också på soffan i cafeterian. Haha, lite kul att vi lyckades göra de tycker jag. :') Men vi mådde som sagt inte alls bra! Men sen på eftermiddagen så vart det bättre. Då vart det som att jag vart hyperaktiv typ. Vart helt galet glad & sprallig. Ja, man är ju som man är? ;:

Nu har jag sjukt ont i armen och även i huvudet. Känner mig lite hängig oså. Får hoppas att jag inte får feber eller nåt bara, för de vill jag inte ha. :/ Snart ska jag nog käka trorjag, hör mamma hålla på där uppe i köket hihi. Blir väl bara att ta det lugnt senare, inga planer eller så. Skriver mer sen skulle jag tro. Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0