Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Kör en fråga på de också!


Inlägget skrevs : 2010-04-28
Klockan : 16:27:44
Hej på er alla!
Idag har min dag varit riktigt bra! Dock så har jag varit väldigt trött, & haft jätte ont i min kropp. I mina leder typ. Har nästan känt mig som en liten gammal tant faktiskt, haha. Visst låter inte de så jätte bra ? Nje. Men i alla fall så var dagen väldigt rolig, & mycket skratt tillsammans med bruttorna! Haha, vid maten.. ;) Kan man säga nåt annat än att vi är bäst ? Skrattanfall.com hela tiden! Fifan vetni! På engelskan gick vi upp i skogen och skulle leta efter 30 saker som är "natur". Rätt enkelt, så vi var klara fort och kunde tönta oss rösten av tiden. ;) Eller de gjorde vi rättare sagt hela tiden, men jaja! Hihi. A-tiden var också jätte rolig! Har då kör, och idag så körde vi somalisk (stav?) sång och dans. En ny tjej som kommer därifrån som har börjat på min skola och då i kören, så hon skulle visa oss lite. Otroligt duktig måste jag säga! Och på att lära ut med. Så det var riktigt skojsigt. :) Nu rör man på höfterna/rumpan hela tiden efter det här! Haha, men är väl bra I guess? ;)

Nu är jag hemma, & sitter just nu och lyssnar på skön musik. Vid 18 blire springning med laget. (y' Kör en liten runda, kommer nog hem efter 1 timme eller så. Vi ska vara riktigt duktiga nu framtill sommarlovet! Och då i Juli så ska vi ha en liten tävling mot varandra, fast ändå bara mot sig själv oså. Ska bli spännande & roligt. Vi är ju bäst så! Allihopa tillsammans!

Nu tänkte jag köra en dagens fråga också. Blir ett lite längre inlägg nu, men jaja hihi!
Tycker ni att man "måste"/ska säga till en pojk-/flickvän i telefon "puss" (och sen hejdå eller nåt) när man ska avsluta ett samtal?
Om du själv har en pojk-/flickvän, gör du/ni de? Vill bara veta lite hur ni andra tycker, tänker och gör oså. Kan vara lite spännande ibland! :)
Här har ni mina åsikter;
Jag tycker inte att det finns nåt måste eller ska i de. Liksom t. ex, om inte den ena skulle säga "puss" i telen när man ska säga hejdå, men kanske den andre gör det, så går ju inte jorden under typ? Alltså ni fattar vad jag menar va? Liksom, man ska ju inte gå och lägga sig i sängen och stört gråta pga de liksom. Sen kanske man funderar lite typ "varför sa han/hon inte de tillbaka? glömde han/hon de, eller vad?" eller nåt sånt. För det kan ju också bero på vilken relation man har med varandra även fast man är tillsammans/på g oså. Men sen blir det ju också en vana till slut. Att man gör det varenda gång oså, men såklart så händer det väl för alla att det är nån gång som man inte säger det, men om man vet att han/hon tycker om mig så som jag tycker om han/hon så gör ju inte de nåt, eller hur? :) Ja, lite utav de jag tycker om de! Hihi, vore kul om ni svarade nåt också.

Kommentarer
Postat av: soojoo!

tack sötnos :D vabra!

min dag har varit bra hittills :)<3

2010-04-28 @ 16:48:13
URL: http://ssofiejohanssonn.blogg.se/
Postat av: soojoo!

hm de var riktigt svårt.. men jag säger alltid puss, är bara en vana haha :D :)<3

2010-04-28 @ 17:03:05
URL: http://ssofiejohanssonn.blogg.se/
Postat av: Mikaela

En bra vän är som en bh, närmast hjärtat och bra stöd!

2010-04-28 @ 17:09:32
URL: http://mikaelakung.blogg.se/
Postat av: eliise

hahah :D vill pojken inte vara med på kort? ;D

Min pojk försöker alltid tvinga mig men han lyckas inte ;D

2010-04-28 @ 17:37:41
URL: http://eliisesvensson.blogg.se/
Postat av: soojoo!

haha men nej precis :) håller med dig till tusen :) <3

2010-04-28 @ 18:02:37
URL: http://ssofiejohanssonn.blogg.se/
Postat av: Anonym

grattis i förskott xD hihi

2010-04-28 @ 19:05:51
URL: http://beautymadeleine.com
Postat av: Mikaela

Hejsan! Du blev en av dom tre bloggarna som var värd en länkning denna vecka. Tack för att du gjorde min vecka härlig. Puss och kram skumbanan!

2010-04-28 @ 19:32:23
URL: http://mikaelakung.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha var så lite så x'D

2010-04-28 @ 19:32:34
URL: http://beautymadeleine.com
Postat av: Anonym

xD

bara vart hemma(:

sj söt?<3

2010-04-28 @ 19:43:23
URL: http://beautymadeleine.com
Postat av: Lollo

sv: så bra:)



svar på frågan i inlägget: nä jag tycker inte man behöver det. Varför ska det vara ett krav? Det viktigaste är ju att personen vet endå hur mycket man tycker om den, man ska inte behöva bekräfta det genom att säga "puss" hela tiden ^^

2010-04-28 @ 20:01:18
URL: http://tihiw.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag tycker att det är gulligt om man gör det, men absolut inget måste. Bara ett litet plus i kanten;)

2010-04-29 @ 21:04:13
URL: http://idawalloe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0