Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Dag 02 - Min första kärlek


Inlägget skrevs : 2010-12-25
Klockan : 23:34:58
Min första kärlek var när jag gick i tvåan, början till trean där nånstans. Var ihop (inte så seriöst då, men nu leker vi att det var de haha) med en kille som gick i min klass och som hette Thå. Han kom/mer från Thailand, som ni säkert kan förstå på namnet, eller i varje fall att han är utländsk. Jag kommer inte riktigt ihåg hur vi blev tillsammans, men jag vet att vi skickade en massa brev till varandra dagligen (i skolan) och ritade oss två med ett hjärta emellan varandra. (a) Han var rätt duktig på att rita, duktigare än mig, så jag brukade mest skriva saker, och han ritade mest och skrev något litet. Typ hela klassen visste om att det var något mellan oss, så det var ju inget "hemligt" eller vad man ska säga. Vi betedde oss inte alls konstigt mot varandra när vi var med andra (vad jag minns), utan vi var som vanligt. Som att vi inte ens var ihop alltså. I varje fall, vi umgicks aldrig på fritiden efter skolan. Har ingen aning om varför vi inte gjorde de, men det blev väl bara så.. Antar jag? Vi var väl lite blyga.. ;) Men en sak som är lite kul och.. Coolt kanske jag tycker, hihi, det är att vi var tillsammans i ungefär tre år. Och kan ni fatta att vi aldrig var med varandra förutom i skolan? Det var bara en gång i femman, den första gången, och dan före vi gjorde slut också, som vi var med varandra för första gången. Hahah, helt insane egentligen. Och den dagen vi var så var det första gången vi kysstes/hånglade (tror jag? i alla fall hånglade). Och sen dagen efter gör BÅDA slut, faktiskt. HAHA, barnkärlek ja herregud! Sen efter de har jag bara tyckt han varit äcklig och inte någon rolig person. Så kan det bli efter ett sånt långt förhållande, jao. ;) Nu vet ni de!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhh tack julia! Det bästa är att guuud så lång jag känner mig! :')

2010-12-26 @ 00:14:33
URL: http://jjosefinejohnsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åhh tack julia! Det bästa är att guuud så lång jag känner mig! :')

2010-12-26 @ 00:14:36
URL: http://jjosefinejohnsson.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- god fortsättning :)!

2010-12-26 @ 01:08:19
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Anonym

hey! säljer en massa kläder atm! in&fynda på: http://freakyfailure.blogspot.com där du hittar allt några inlägg neråt. hör av dig vid intresse! :]

2010-12-26 @ 01:23:14
URL: http://freakyfailure.blogspot.com
Postat av: JULIA

sv:njaa, de är massa skit. jag orkar inte ta upp de.

okej, vad skönt :) hihi, gulligt inlägg! :'D

2010-12-26 @ 01:26:38
URL: http://hopppa.blogg.se/
Postat av: missay

härlig skrivning på - min första kärlek :)

2010-12-26 @ 06:25:11
URL: http://missay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0