Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Sista dagen på lovet.


Inlägget skrevs : 2010-02-28
Klockan : 20:52:49
Det suger att det är skola imorgon. Usch, jag vill inte dit! Men tyvärr så måste man ju... Det är bara att gå dit och sätta sig, haha. "/ Har iallafall sångpedagog imorgon och sen träning, så det ska bli gött!
Har bestämt mig nu för att jag ska träna hemma på träningscykel, köra lite styrka och så, för att få en lite snyggare kropp till sommaren! HAHA ;) Min behöver snyggas till lite tycker jag ;) Så småningom så ska jag ju börja träna hela tiden på gym, men blir inte än tror jag. Dock så vet jag inte varför, menmen haha.
Nu ska jag strax titta på tv! Vi hörs imorgon när jag kommer hem, puss svejjs! :)


Bild tagen imorse. Riktigt gullig tycker jag :')

Rubrik


Inlägget skrevs : 2010-02-28
Klockan : 10:38:37
Vaknade för en stund sedan. Ska käka snart och fixa mig lite. Mamma kommer med lite andra kläder sen, (hade glömt dom). :') Sen kl. 13 tar jag bussen in till Öret! Blir att träffa Caarliiis ♥ Får se vad vi hittar på för nåt. :) Tar bussen hit sen nångång ikväll då han ska in hit och träna. (y'
Så ni alla får ha en riktigt bra söndag, för det skulle jag nog tro att jag kommer få! ;)
Vi hörs ikväll, puss på er.

Lördagen har varit tråkig...


Inlägget skrevs : 2010-02-27
Klockan : 23:06:38

Ska om en stund stänga av pappas dator. Sitter då vid hans när jag är här, för mitt internet på min funkar inte. "/ Men pappa ska fixa det så att jag snart kan sitta vid den istället! Iallafall så har denna lördag varit väldigt tråkig. Har inte gjort speciellt mycket. "/ Men ibland blir ju dagar såna, kan faktiskt vara rätt skönt de med även fast man tycker att man har tråkigt, haha. ;p

Nu såg jag att det var en bra film på tv, så nu blir det nog att sätta sig och kolla på den! Sen ska jag nog sova.
Vi hörs imorgon, godnatt alla! :)


Idag får min pappa vara med på bild också! Hihihi, jag tog den på han :') ♥


Vad jag tyckte om kvällens bidrag!


Inlägget skrevs : 2010-02-27
Klockan : 21:48:58

Sibel: Jag tycker hennes röst är bra, och hennes låt var väl rätt bra också. Trodde inte att hon skulle åka direkt ut faktiskt. Men det gjorde hon iallafall, fast hon var värd en andra chans enligt mig! Den får en 3 utav mig.

Py Bäckman: Ingen bra röst, låten var helt förskräckligt dålig och hela framträdandet. Absolut ett NEJ för mig! Den får en 0 utav mig.

NEO: Hans röst är väldigt bra, & låten var väldigt bra också! Tyckte faktiskt att den skulle ha gått till final, men den gick iallafall till andra chansen, så det var ju bra de. Men väldigt bra framträdande och allt. Den får en 4 utav mig!

Lovestoned: Låten var väldigt tråkig och framträdandet med. Deras röster var det väl inge fel på, men allt annat typ. Den får en 1 utav mig!

Anna Bergendahl: Enligt mig bästa låten i hela melodifestivalen 2010!! Hennes röst är ju helt gudomlig, låten var sjukt bra, framträdandet var fint gjort... Ja, helt perfekt! Hon får absolut en 5 utav mig!

Pernilla Wahlgren: Hennes röst har väl alltid varit bra. Låten var rätt så bra tyckte jag, men jag tycker hon är lite för tantig faktiskt. ;$ Hon börjar ju bli gammal så, haha. Men den får nog en 2 utav mig!

Noll disciplin: Han har en bra röst han som sjöng, men låten sög ju helt sjukt mycket! Varför döpa en låt till "Idiot"? Fattar inte alltså. Den får en 1 utav mig!

Peter Jöback: Har aldrig tyckt om honom och kommer nog aldrig att göra. Hans röst är så dålig tycker jag. Låten var nästan ännu dåligare. Hatar att den gick till final. Men kan vara lite snäll och ge han en 1 bara för att han är han typ!

Det var vad jag tyckte om kvällens bidrag. Vad/Hur tyckte ni? :)


Kär i hennes röst!


Inlägget skrevs : 2010-02-27
Klockan : 19:44:28

Är ensam hemma nu, riktigt gött. ;) Pappa är och äter på stadshotellet & Gustav är nere på gårn, så ja haha. Bara att njuta! Jag sitter och lyssnar på musik och sjunger.. Fyfan va underbart det är! Finns det nåt bättre? Nejnejnej! Tänkte slänga in en låt här också. Hennes röst är helt fantastisk.. Rösten passar så otroligt bra till den otroligt underbara låten. Så check It out!


Lyckad kväll igår! :)


Inlägget skrevs : 2010-02-27
Klockan : 12:21:00

Hann inte skriva efter jag kom hem igår..
Var så jäkla trött, så det blev nästan sängen på dirren!
Men tänkte skriva lite nu om vad som hände och vad jag gjorde igår kväll. :)


Emma kom till mig strax efter 18. Vi gick ner till idrottshuset och satt och pratade med pw & jonas innan deras match. Sen började den, tittade på första perioden, sen skulle vi sticka hem och käka. Sen stack vi dit igen, tittade bara en liten stund, drog ut med Robin & Andreas, sen in med dom dit igen, men sen ut igen efter ett tag haha. ;p Men vi tittade ändå inte klart på hela matchen, för vi tyckte den var så dryg, så vi stack ut då och lekte i snön. :D Hahah, riktigt kul hade vi! Jag kastade snö väldigt många gånger på Andreas, så han blev lite arg, så han tänkte slänga ner mig i en snöhög. Han lyfte upp mig och var påväg, men han vågade inte! HAHA ;; Men sen lyckades han få ner både mig & Emma samtidigt i snön, så det blev ett litet avtryck av oss där. ;) Men lite kort nudå... En riktigt lyckad kväll! :)



Och vad gör man nudå? Jo, jag sitter här vid pappas dator och skriver lite blogg. Vaknade vid halv tio, men somnade om till halv tolv, och då ringde jag Carlis. :) JAG VÄCKTE HONOM! MOWHAHA (a) Haha, men han fick somna om sen igen så jag var snäll där. :) Tror att det blir att åka till han sen senare.. Iallafall träffas. Vi skulle ha åkt iväg och åka slalom idag, men vädret ser inte så lovande ut, så vi skiter i det idag.
Nu ska jag fixa mig. Vi hörs senare, ha en bra lördag!


Pappa i helgen.


Inlägget skrevs : 2010-02-26
Klockan : 17:15:36
Nu håller jag på att fixa mig, för att snart dra iväg till Pappa. Emma kommer med bussen lite efter 18, så min kväll kommer att spenderas ihop med den bruden! Najsnajjs. :) Vi ska ner och titta innebandymatch.. De jag vet vi ska göra, haha men vi kommer nog på nåt mer sen. ;) Vet inte om jag kommer skriva nåt mer ikväll... Beror på hur mycket tillgång jag kommer ha till data. Eller ja, jag kommer ju såklart att ta med mig min, men inte säkert att det finns internet så att det funkar. "/ Men vi får väl se.. Det visar sig ju! Ha en superbra fredag kväll, för de ska ivarjefall jag ha!
Puss på er. ♥

0768422870


Inlägget skrevs : 2010-02-26
Klockan : 14:51:21
Vaknade upp med Lisa bredvid mig vid halv ett. Blev en rätt så sen natt, men roligt hade vi! Nu har hon kilat hem, och här sitter jag och inte gör nånting. Ska snart ut och skotta snö sa mamma, så det är väl bara att göra som hon säger haha. Ingen aning om vad som händer sen faktiskt? Det är ju fredag, så man vill ju ha lite drag iallafall. ;) Men vi får väl se vad dagen bjuder på. Hon är ju redan snart tre såg jag nu. ;o Det går fort när man sover bort halva dagen! Men ah, nu ska jag ut och skotta som sagt. Vi hörs senare! ♥









Lite bilder med min Lisa!

Percy Jackson - The lightning thief.


Inlägget skrevs : 2010-02-25
Klockan : 22:01:02
Idag har jag varit inne i Örebro och sett filmen som står som rubrik med mamma, bror, lisa & hennes mamma. :) Den var väldigt bra tyckte jag! Jag kan verkligen rekomendera den. :) Sen så käkade vi också i Örebro och gick lite på stan. Jag shoppade lite smått & gott! Hittade ett vitt linne, ett par örhängen och sen puder. Lisa hittade lite också, och bror min. ;)


SÅ JÄVLA SNYYYYGGG!!!!!!

Nu sitter vi här hemma och inte gör så mycket. :) Har tittat på OS. Sverige kom 5 i stafetten.. Lite synd. :/ I curling så vann Sverige och har därmed gått till final!! Nu spelas det om bronset mellan Sverige-Finland i hockey. Så nu får vi hålla våra tummar! (y)
Lisa ska iaf sova hos mig inatt, blir mysipysigt hihi! Så nu ska vi nog busa lite framför datorn, sen blire kanske film oså.. Vi får se. :) Ha det bra, vi hörs imorgon! Puss på er!

WE ARE THE BEEEEST!


Inlägget skrevs : 2010-02-24
Klockan : 23:26:52
Lisa kom till mig förut typ efter åtta nångång. Sjukt länge sen, så jag var bara tvungen att ta hit henne! ;) Vi har verkligen haft askul. Tagit bilder, filmat, skrattat som idioter, sminkat oss, bytt om, sjungit osv! Nu kommer det komma upp 2 videos här.. JAG BARA ÄLSKAR DOM! HAHAHAHA, så jävla bra är vi! Men det är bara att njuta och ja :)




I LOVE YOU, HONEYYYY!


Nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Sleeep tiiight!

Stor respekt!


Inlägget skrevs : 2010-02-24
Klockan : 18:39:47

Nyss kommit hem från pappa. Tog mig en liten promenad, och då tänkte jag att jag kunde gå förbi pappa en sväng, så då gjorde jag det. :) Ett tag sen man var där! Vi pratade, fikade lite smått oså.
Har nyss kollat på en video som är tillägnad till Haiti, allt folk där. Jag har verkligen stor respekt för dom.. Förstå vad dom går igenom nu liksom. Ett helvete kan man väl säga ungefär. Tänk hur bra vi har det här i Sverige... Händer aldrig nånting "farligt". Det är bara en massa skit med politiken och miljön om det är NÅNTING som krånglar och inte står rätt till. Men förstå liksom som nere i Haiti t. ex.. Ja, varken jag eller någon annan här kan nog sätta sig in i deras situation. Dom vet ju inte om dom kommer leva så länge till liksom. Frukansvärt är vad det är! Så jag tänkte iaf lägga in den här videon här nu. Jag lider verkligen med dom. ♥


Nya parfymen.


Inlägget skrevs : 2010-02-24
Klockan : 13:52:50

Beckham-parfym fick jag igår utav mamma. :) Testade den direkt när jag fick den, & den luktar väldigt gott! Man vill bara ha mer & mer på sig, haha. Så den kan jag rekomendera till er om ni vill ha nån ny & fräsch parfym. :)

Har precis fixat mig nu. Kanske drar till pappa och käkar med han, får se. Ha en bra dag!

Sommar, ge mig sommar nuu.


Inlägget skrevs : 2010-02-24
Klockan : 11:29:07
Nu har jag vaknat. Mamma stängde av internet igår, så jag kunde inte skriva nåt mer! Ja, så är det haha.
Idag kanske jag ska träffa Carl. :) Får se när han vaknar oså, & om jag åker te han eller han te mig. Aja, vi får se helt enkelt. Annars så blire bara att vara hemma. Ta det lugnt.. Ont i min hals mer nu än jag hade förut. Dock så är min snuva bättre & jag nyser inte så mycket heller. Så det är ju bra ivarjefall.

Och jag vill verkligen ha sommar nu.
Jag vill inte ha mer snö nu, jag vill inte se mer snö.
Varför kan det inte bara bli varmt? Typ skit i våren..
Låt sommarn komma nu på engång! Fatta va underbart, oh. ♥

Jag tar ett djupt andetag..


Inlägget skrevs : 2010-02-23
Klockan : 20:06:29

.. Jag andas in & slappnar av. Att det kan va så svårt att vara 20 år.
JAG ÄLSKAR MAGNUS WIEDESKOGS LÅTAR! Han är ju så jäkla bra. Helt sjukt. Har verkligen blivit förälskad i hans låtar & i hans röst. Mest i den låten som jag skrev (lite utav den).. 20 år heter den.


Så eftersom att jag är så himla kär i låten, så lägger jag upp den här så ni också kan lyssna på den & kanske bli kära! Hih


Lång dag, men rolig! :)


Inlägget skrevs : 2010-02-23
Klockan : 17:24:07
Nu är jag äntligen hemma! :) Men ska inte säga nåt "ont" om dagen, för den har varit otroligt bra & rolig!
Har ju alltså varit med på en innebandyturnering nere i idrottshuset. Jag var inte med och spelade, eftersom att jag är sjuk, men istället så var jag en "coach" (stav?) för mitt lag. ;) Haha, det var väldigt roligt! Jag skrek så mycket jag kunde på dom med min hals. :') Vi spelade våran första match vid typ 10-10:30. Förlorade då, men det var mot ett sjukt bra lag haha! Sen vann vi våran andra match. (y) Förlorade dock våran tredje, så vi gick inte vidare till semi. "/ Men jag tyckte att vi/ni spelade på riktigt bra, tjejer & killar! Tycker dagen har varit väldigt rolig som sagt. :) Skönt att få komma ut lite och "röra på sig". Har ju bara varit inne ett par dagar nu, pga min sjuka. "/ Men nu börjar den bli bättre, och de känns sjuuuukt bra!! Hihihi. :)
Efter innebandyn så stack jag & Emma till Dacapo och fikade. Väldigt mysigt! :) Vi satt där i över 2 timmar. ;o Haha, vi orkade inte gå upp till pappa. ;p Men det var väldigt trevligt. Och så otroligt skönt att få prata med dig! Vi kan verkligen prata om allt med varandra. Vi tycker väldigt lika om saker & ting.. Ja, hihi! ♥


Emma som aldrig vill vara med på bild.. :( :')

21:42


Inlägget skrevs : 2010-02-22
Klockan : 21:42:23
Har nyss kommit ut ur duschen. Var väldigt skönt att duscha nu när man är sjuk och inte mår så bra. Få lite värme på sig! Fast dock så är jag redan jäkligt varm, men jaja haha. ;p
Tror att jag ska beställa från ellos snart, bara mamma kommer ner nångång! (alltså hit till mig). ;p Blir att beställa det som jag sa förut. En bikini (den blå & vitrandiga som jag la ut här förut) och sen en pjyamas, pjyamasbyxor och sen ett vanligt vitt linne som man kan sova i oså. :)

Kanske att jag hinner skriva nåt litet imorgon innan jag drar iväg ner till idrottshuset.. Men inte säkert. Så om jag inte gör det, så kommer jag nog inte att skriva förens på kvällen nångång. Kan inte säga när, för har ingen aning om när jag kommer hem. Men det visar sig! & nu taggar vi alla i laget för vinst!!
Puss, hejsvejs. :)

Hatar den här skiten...


Inlägget skrevs : 2010-02-22
Klockan : 19:27:29

Ja, jag hatar verkligen att vara sjuk! Just nu är det inte kul alltså. Eller, det är de väl aldrig men jaja! Min snuva slutar aldrig, jag nyser hela tiden, min röst är nästan helt förstörd. När jag ligger ner så får jag ont i bihålerna typ. Usch! Om nån bara kunde göra mig frisk på engång så vore det great! Nu har jag tjatat i ett par inlägg om min sjuka, men vad ska jag göra liksom?! Haha, finns ju inget annat nu i mitt liv... Eller jo, där ljög ja. Men aja, haha ni förstår nog hur jag tänker lite oså! Dock så har jag alltid tänkt lite konstigt, but thats me ;)

Blev iallafall inte att åka ner och titta när tjejerna tränade. Jag är helt slut, och så tänkte jag att jag ska väl ändå inte ner dit och smitta ner alla andra? ;s Nejnej, ingen bra idé! Så jag stannade hemma. Ska strax käka.. Är lite lite hungrig. Oftast så är man ju inte så hungrig när man är sjuk, men är ju bra att försöka äta lite iallafall.
Ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Dock pga av att jag är sjuk och behöver sova, men sen också för att jag ska iväg halv nio imorgon. Är ju innebandyturnering som sagt, och även fast jag inte ska vara med, så ska jag ju vara med 'mitt lag' som jag skulle ha spelat med imorgon. Jag får vara en liten coach! ;) Hih, hade bra allihopa!


Rubrik ?


Inlägget skrevs : 2010-02-22
Klockan : 15:39:21
Under hela förmiddagen & eftermiddagen så har jag försökt få ihop lite mer folk till morgondagens innebandyturnering. Jag ska då vara med i ett lag, men nu är jag ju sjuk så jag kan/får inte spela. "/ Sen har en skadat sig och en till som är sjuk, så vi fick lite panik förut för vi var bara 3 utespelare och 1 målvakt liksom. Men nu har jag fixat 2 st killar som ska vara med oss. Kanske att min bror också är med, får se. Men iallafall så har vi folk nu. :) Så nu behöver vi inte längre ha panik, haha!

Om typ 2 timmar skjutsar mamma mig till träningen. Ska inte vara med, men tänkte åka ner & titta på tjejerna. :) Är alltid bra att kolla på också, för man lär sig ju från de med! :) Blir lite att jag skriver till & från nu när jag är sjuk. Men tror nog att jag skriver nåt mer senare ikväll när jag kommer hem oså. P U S S

Svårt att sova med snuva...


Inlägget skrevs : 2010-02-22
Klockan : 09:49:45
Vaknade väldigt tidigt idag... Vid tio över nio. Det är ju lov liksom.. Man borde sova länge, men eftersom att jag har en snuva som är förjävlig, så stör den mig.. Kunde helt enkelt inte somna om. Så nu sitter jag här framför tvn, och jag tittar faktiskt på Bolibompa. HAHAH, men det finns ju inget annat. ;o Det kan faktiskt vara rätt bra ibland, haha :')

Blir bara att vara hemma idag tror jag. Ska egentligen gå till sångpedagogen idag, men det kan jag ju inte. :( Ska också egentligen gå på träning ikväll, men de kan jag ju inte heller. :( Men tror att jag sticker dit iaf!
Litet kort inlägg såhär på morgonkvisten, hihi. :) Hörs senare!

Skit förkylning!!


Inlägget skrevs : 2010-02-21
Klockan : 23:20:56
ÅHH, min jäkla förkylning kommer troligtvis hindra mig från att vara med i en innebandyturnering på tisdag. Va sur jag är nu. :( Jag vill ju så gärna vara med, men om jag är som jag är idag, så kan jag eller får jag inte vara med. Det suger ju, men jag måste faktiskt tänka på min hälsa och på mig själv... Även fast laget blir en mindre och så. Men vi får väl se på tisdag.. Håller tummarna för att jag är bättre!

Nu ska jag gå och lägga mig. Har tittat på Beck - I Stormens Öga med mamma & bror. :) Den var väldigt bra!
Vi hörs imorgon. Puss på er, godnatt!

Måste vara duktig när man är sjuk! ;)


Inlägget skrevs : 2010-02-21
Klockan : 17:31:33
Nu har jag städat hela eftermiddagen. Har dammsugit mitt rum, dammat en massa, tagit bort saker, flyttat på grejer i hyllan osv. Har dock inte möblerat om som jag sa att jag kanske skulle göra i förra inlägget.. Det blev inte så. Har ju heller inte så stor ork idag så. Men får se om jag ens gör det.. Jag är inte lika sugen längre, haha. (a) Men iallafall så tycker jag att jag har varit väldigt duktig nu när jag är sjuk och som sagt då inte har så mycket ork. Så en applåd till mig. ;) HAHA!

Nu tänkte jag gå upp och göra nåt. Jag vet inte vad? ;p Haha, kanske sätta mig vid tvn och titta på nåt bra om det finns nåt. Annars får vi se vart jag landar, inte framför datorn mer nu iaf!
Vi hörs senare ikväll. :)

Möblera om i mitt rum ?


Inlägget skrevs : 2010-02-21
Klockan : 14:06:33

Just nu så hatar jag min näsa. Den är så jobbig. Bara rinner & rinner ur den. :(
Hatar dessa förskylningar på vintrarna!

Nu ska jag städa lite i mitt rum tänkte jag. Finns ju inget annat att göra nu när jag mår som jag mår. Förutom att sitta vid datorn & titta på tv, men de tröttnar man ju på i längden liksom. Och dessutom så är det inte så bra för varken ögonen eller hälsan!
Sen tänkte jag kanske möblera om i mitt rum också. Jag vet inte riktigt än, men jag har tänkt på de ett tag. :) Alltid kul att få ett litet nytt rum, även fast det är samma saker, för det blir ju ett nytt rum när man flyttar runt grejer och sånt, hih!

Vi hörs senare idag! Alla får ha det så bra, medans min näsa ska fortsätta att snora. ;) Haha, men hejdå!


Verkligen en riktig härlig start på sportlovet...


Inlägget skrevs : 2010-02-21
Klockan : 11:56:21
... Nej, inte precis! Jag har gått & blivit sjuk. Fy vad jag inte gillar det. Snorar hela tiden, är varm, hängig, lite ont i halsen och skit. När det är sportlov ska man bli sjuk, är det så? Tydligen för mig. :( Så jag får väl ta det lugnt nu, men det ska fanimej inte hindra mig från att ha kul med vänner och ja! Satan i gatan heller :') Men jag får hålla mig varm när jag är ute, dock inne med. Så är det bara helt enkelt.

Tänkte faktiskt ta och skriva lite kort om varje bidrag som var igår i Melodifestivalen.
Själv tyckte jag att det var det bästa startfältet utav dom alla 3 som har varit, så därför skriver jag lite kort om dom!

Alcazar: Vanligtvis så tycker jag inte om dom. Dom kör ju ungefär likadana låtar hela tiden och ser likadana ut. Men denna gång så tyckte jag att dom var riktigt bra! Låten var fartig, man ville upp och dansa på engång när man hörde den. Så den får faktiskt en hel 5 utav mig!

Johannes Bah Kuhnke: Jag tyckte att hans röst var bra oså, men låten var väl dessvärre inte lika bra. Den kändes tråkig.. Inge rolig att sitta och lyssna på. Så den får en 1 utav mig!

Elin Lanto: Jag har aldrig gillat henne som person och kommer aldrig att göra. Tycker hon är väldigt bitchig och otrevlig. Men hennes röst är rätt bra. Fast låten var också lite såhär bitchig, så nja.. Den får nog en 1 utav mig!

Erik Linder: Otroligt fin låt måste jag säga! Och hans röst är ju guld. Tyckte det var synd att den åkte ut helt.. Kunde ivarjefall ha gått vidare till Andra Chansen. Men så röstade inte Svenska folket. Den får en 4 utav mig!

Getty Domein: Ja, eftersom att låten inte var på svenska eller engelska, så förstod då inte jag så himla mycket utav vad han/dom sjöng. Men låten hade väl ett härligt sväng och hans röst i allmänhet var väl helt okej. Så den får utav mig!

Timoteij: Fy vad låten var bra! En väldigt speciell låt, med speciella instrument, men grymt bra var den! Jag håller verkligen tummarna för den i finalen. Den får en hel 5 utav mig!

Darin: Hans röst är alltid bra, dock är inte låtarna alltid de, men denna låt var väldigt bra! Det var ju en popballad och den föll mig i smaken (som jag skrev i gårdagens inlägg). Så den får en hel 5 utav mig!

Crucified Barbara: Hon som sjöng hade en väldigt bra röst. Deras framträdande var snyggt & bra, låten var helt okej. Tyckte dock att ref kunde ha varit lite mer fartig, för så jäkla fartig var den väl ändå inte? Men den får en 4 utav mig!

<3


Inlägget skrevs : 2010-02-20
Klockan : 21:53:17
Nu har jag tittat på tredje deltävlingen av melodifestivalen. :) Tyckte de var helt rätt som gick till globen. Dom första som gick vidare som jag dock ej kommer ihåg vad dom hette, var väldigt speciella och jag tror att dom kan lyckas i finalen faktiskt. Jag håller tummarna för dom! Sen Darin var väldigt bra. Låten var en popballad typ, den föll mig i smaken! :)

Nu sitter jag här och väntar på Carl. Han är påväg, så han kommer snart! Jippie, hihi :') Blir att titta på nån film oså.. Ha't trevligt! Han tar bussen hem sen efter tolv nångång. & måste också säga att jag börjar att bli sjuk nu har jag förstått. :( Jag snorar hela tiden och jag känner mig hängig, så ja.. :(
Blir sista inlägget för idag det här då. Vi hörs imorgon allihopa! Godnattis <3!

Hissa & Dissa.


Inlägget skrevs : 2010-02-20
Klockan : 19:03:19
Skrev inte direkt igen när jag kom hem.. Kände inte för det oså, men nu skriver jag! :)

Kom hem lite efter 17. Blev 14-1 till brors lag & 4-4 i 95:ernas match. (y' Hade det trevligt med min Cilla , du är bäst gumman! ♥
Nu har jag precis käkat. Kyckling blev middagen ikväll. Gottigt. :) Väntar nu på att få besked från Carl om han kan ta sig in hit eller inte. Är ju väldigt svårt nu pga vädret. "/ Vem som helst vill ju inte gå ut och sätta sig i bilen och dra iväg nånstans.. Inte så härligt liksom. Men vi får se hur det blir! Hoppas iaf på att det funkar.
Annars blir det för mig att titta på Melodifestivalen med mamma. Darin ska ju vara med ikväll, bara han jag vet. Tycker inte han är så bra, men vi får väl se vad han kommer med!
Ett litet snabbt inlägg blev det här då. Men tänkte faktiskt Hissa & Dissa nu, och det blir i detta inlägg!



Innebandy
Jag hissar innebandy för att det är så grymt bra! Liksom.. Om man mår dåligt och vill åka iväg nånstans och få tänka på annat, så kan man åka iväg till idrottshuset och lira lite innebandy. Det gör en på så gott humör, iallafall mig! Man tänker så bra då. Både på tekniken, bollen & livet i allmänhet faktiskt. Jag älskar innebandy, världens bästa sport!

Sova
Är inte sova det bästa & skönaste som finns? Att få lägga sig ner i sin säng på kvällen och bara slockna ögonen och slappna av. Fyfan va skönt det är! Speciellt om man har en otroligt skön säng, med mycket sköna kuddar. Precis som jag har, hihi!



Vädret
Jag dissar vädret stenhårt!! Jag hatar verkligen det just nu. Kommer ju bara mer & mer snö för varje dag som går. Kan det aldrig sluta?! Man kan ju knappt gå utanför huset utan att man blir igensnöad (stav?), och en storm kommer mot en. Nej, nu får faktiskt värmen komma tycker jag! Iallafall bort med snön.

Filmer
Finns ju inga bra filmer längre? Tycker jag. (a) Jag har typ inga bra, och de går ju inga bra på tvn heller. Tycker att skådespelarna får ta och göra lite nya filmer som man verkligen ser framemot att se! Finns dock några bra som går på bio nu, men man orkar ju inte ta sig in till Örebro i detta vädret nu alltså. "/

Hiss & Diss bilderna tog jag från Sanna! http://sannahjohansson.blogg.se , hoppas det var okej!

Jag börjar bli sjuk.. Igen!?


Inlägget skrevs : 2010-02-20
Klockan : 13:04:24
Hade svårt att sova inatt. Hade ont i öronen & halsen, usch säger jag. :( Dock så har jag det nu med. Jag orkar verkligen inte att bli sjuk igen. Har varit de så många gånger denna höst/vinter.. Nu får det vara slut på de!! Får väl hålla mig varm när jag är ute, inget mer man kan göra.

Nu har jag fixat mig, ska strax åka med mamma ner till idrottshuset. Min bror spelar match, så blir att titta på den tillsammans med min Cilla! :) Sen tittar vi på 95:ernas match som är efter deras också.
Vi hörs när jag kommer hem!

Sportlooov!


Inlägget skrevs : 2010-02-19
Klockan : 15:22:48
Nu är det äntligen sportlov, och det känns så jäkla bra!
Pallar verkligen inte skolan mer nu, så det behövdes verkligen ett lov, och nu är det här! Hih :)

Iallafall så har jag varit i skolan idag. Käkade frukost där imorse, gottigt var de :') Men hann inte äta upp allt, för Charlotta & Linn stressade mig :( Oså kunde jag inte dricka choklad, för jag skrattade hela tiden så jag skulle ha sprutat ut allt :') Haha, men ja så kan det ju gå oså! Har varit jätte trött idag ;o Gått runt och pratat om en massa skit.. Sånt som jag tycker är kul och folk fattar ingenting :') HAHA, men de är rätt kuul faktiskt! Jag är ju mig själv så, bara att acceptera de ;) Men iaf, slutade 13:20. Käkade lite nu här hemma. Sitter och lyssnar på musik nu oså. :) Blir kör sen vid 17. Efter de drar jag hem till Lisa. Vi är bortbjudna på mat hos dom. Alltså jag, mamma & broder. Sen blire nog att träffa Carlis! Vara hemma hos mig och mysa (?) tror jag det blir. :)

Lite bilder från veckan tänkte jag bjuda på!


Emma, Charlotta & Linn på matten.


Linn på skridskorna, riktigt snygg efter hon hade ramlat ;)


Linn & Charlotta på skridskorna. Oscar i bakgrunden.


Maja gjorde ett väldigt snyggt hårband på syslöjden!


Oscar skulle bära Knutte. Peder i bakgrunden.

Nu tänkte jag avsluta detta inlägg. Vet inte när jag skriver igen.. Blir ivarjefall inte innan kören. Sen ska jag ju bort, göra annat oså, så jag vet inte om jag skriver nåt mer idag? Vi får väl se! Men ha det bra. :)

TIO SANNINGAR OM MIG


Inlägget skrevs : 2010-02-18
Klockan : 19:38:40
Tråkigare eftermiddag & kväll får man leta efter? Fyfan vad jag har haft tråkigt. Inte gjort ett skit. Bara suttit i soffan framför tvn med datorn. Ätit lite också. Men det finns ju inget att göra?! Blir galen på världen ibland.. Haha. När man inte ska på nån typ av träning, så sitter man bara här hemma framför datorn och lyssnar på musik och pratar med folk. Eller så bara sitter man. Liksom, hur kul är de från en skala 1-10? Under 1 fan! Men det är ju jag som får hitta på nåt kul, ingen annan kan ju göra de åt mig. :') Men jaja, haha!

Tänkte göra 10 sanningar om mig själv nu eftersom att jag har så tråkigt.

1. Jag kan verkligen inte laga mat! Knappt baka. ;$
2. Jag hatar blod.
3. Jag har jätte svårt för att se mat som ligger kvar på folks tallrikar. & när man ska ta i nåt typ och ja, usch!
4. Jag skrattar alltid. Spelar egentligen ingen roll vad det är. :')
5. Jag tål inte folk som bara pratar om sig själva hela tiden.
6. Jag vill oftast ha rätt, men jag skärper mig när jag verkligen inser att jag har fel. (a)
7. En dag utan min Charlotta som är min bästavän skulle jag aldrig klara av!!
8. Jag älskar att sova med många kuddar.
9. Jag har lärt mig att man kan faktiskt gå utan smink och man är fin utan också!
10. Jag är inte svår flörtad.

7c ♥


Inlägget skrevs : 2010-02-18
Klockan : 17:11:26
Vad har man gjort idag då? Jo, jag har varit i skolan som vanligt. En skön torsdag har det varit. :) Började med att vi åkte skridskor på idrotten. Dom sista 20 min åkte vi pulka, askul :') Sen skulle jag hoppa från en stor snöhög, och då märkte jag att när jag kom ner så hade jag hoppat på en isbit eller nåt, så min rumpa fick väldigt ont då kan jag säga :') Hahah! Men de var väldigt kul iaf. :) Sen rullade dagen på helt okej. Linn, Charlotta, Elvira & Emma skulle busa med mig, så dom tog mina nycklar och mobil vid matbordet, och såklart så märkte inte jag det... Men lite senare så gjorde jag det och jag fick verkligen panik då! Man får ju de.. Speciellt när mobilen är borta. ;o Usch va jobbigt de är! Haha. Jag fick inte tillbaka den förens typ efter 20 min eller nåt.. Riktigt taskiga var dom! :') Biologin var också rolig... Och bilden.. Lite! Carlberg älskar mig på biologin :') Han dansade åt mig för att jag typ alltid hade rätt på alla insekter.. Vad dom hette oså. Som sagt, he loves me :) Lektionen efter håltimman som då är svenska, var sjukt rolig idag! Vi hade bara ett litet läxförhör, annars jobbade vi ingenting. Vi bara pratade.. Som typ ett klassråd fast mycket roligare. :) Dock så var det lite jobbiga & dåliga saker som vi pratade om, men det ordnar sig med det! Sen började vi planera om för olika tävlingar som är i vår på min skola. Man ska klä ut sig, tävla i olika saker och en massa.. Sjukt kul! Vi är astaggade :D WE ARE THE BEST, AND WE ARE THE WINNERS! Jag älskar er! ♥

Kände bara för att skriva om nästan hela min dag, hihi. Den har varit väldigt bra! :)
Men hemma nu då och jag gör ingenting. Sitter och latar mig. Kan faktiskt vara rätt skönt ibland!
Men nu ska jag sluta skriva för stunden. Vi hörs senare. :)

19:46


Inlägget skrevs : 2010-02-17
Klockan : 19:46:06
Hemma från träningen nu. :) Har inte duschat än. :') Kanske måste göra det! Haha, känner att det inte luktar så trevligt! Men träningen gick bra iaf. (y' Körde lite frislag, springning, stadighet och sånt. (y'

Snart ska jag käka, sen blire att plugga och sen vid 21 ska jag titta på Andra Avenyn. Så det här får bli ett kort och lite onödigt inlägg! Men kände bara för att skriva så. :)
Vi hörs imorgon, ha det bra!


Bjussar på bild!

Svårare & svårare...


Inlägget skrevs : 2010-02-17
Klockan : 16:47:23
Hade prov i skolan idag då. SO Samhällskunskap prov i Lag & Rätt. Var väldigt stressande, för alla killar var typ klara efter 20 min, så dom bara sprang fram och lämna pappret, sen rusa ut och skrek. Hur kul är det för oss andra när vi verkligen sitter där och försöker koncentrera oss och göra så bra ifrån oss som möjligt? Det var rätt svårt kan jag säga! Det var inte bara de, utan provet överlag var svårt och mycket konstiga saker tyckte jag. Men jag svarade ivarjefall på allt, så jag behöver ju inte vara orolig över att få IG eller nåt. Men det blir ju svårare & svårare med prov oså, så är det ju. Men nog om de! Skoldagen var rätt chill. Tittade på film på tre lektioner. (y' Asnajjs ju! Sen var det så kul, för jag stod i korridoren och pratade med några oså. Och bredvid mig är det en trappa, så kommer Gustav (min bror) och puttar mig så att jag "flyger" ner i trappan och nästan snubblar i trappan för att jag kommer så fort. Jag åker in i vägen lite, och där nere står jag och as skrattar. Dom där uppe som jag pratade med, fattade ingenting. :') Dom kikade ner i trappan och där stod då ja, hahah. Sen blev en del lärare arga på Gustav och kom fram till mig och frågade hur det gick och en massa... Var ovanligt snälla, HAHA! Men de var lite kul faktiskt. ;p Mitt skratt ekade ju också, så alla vände sig om och tittade, men dom såg ju ingen för jag var ju där nere i trappan. :') HAHAHA, ujuj!

Stack till pappa efter skolan. Skulle hämta min namnsdagspresent, hihi. :') Fick en väska till min dator. Kan vara rätt bra att ha den nu när jag ska flytta mellan mamma och pappa varannan vecka. Datorn blir ju väldigt repig oså om den bara ligger i nån väska. Så bättre om den får nåt fodral/liten väska att ha den i, hihi. :)
Om drygt 1 timma sticker jag iväg på träning! Sen får jag se om det blir att träffa Carl eller inte. Han visste inte om han skulle komma hit.. Men vi får väl se!
Nu måste jag plugga spanska & lite svenska! Vi hörs senare, puss. :)

Godnatt. :)


Inlägget skrevs : 2010-02-16
Klockan : 21:43:56
Nu har jag pluggat in det sista till provet imorgon. Mamma har förhört mig, och jag kan det! :) Nu får vi bara hoppas att det går lika bra imorgon!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och titta på fotboll. (y' Vi hörs imorgon!
Puss, godnatt allihopa. :)

Bikini`s till sommarn.


Inlägget skrevs : 2010-02-16
Klockan : 19:53:29
Man måste ju vara ute i tid, eller hur? ;) Så jag har suttit och letat efter bikini nu på några sidor på internet. Har hittat ett par snygga. Dock bara överdelar, men har några underdelar hemma som jag tror kan passa. Annars är det jag bara letar vidare efter underdel sen, hih!
Men tänkte slänga in dom som jag har hittat :)








Dom 5 har jag kikat på, plus 2 till men dom går tydligen inte att ladda upp. ;s Aja!
Tycker ni nån speciell utav dom här? Eller några speciella? Nån/Några som jag inte alls ska ha?
Säg gärna vad ni tycker! Bara kul för mig att veta. :)
Jag tycker faktiskt om alla. ;$ Men tror att den längst upp är en favorit. Lite annorlunda, fräsig oså. :)

N A M N S D A G


Inlägget skrevs : 2010-02-16
Klockan : 17:23:28

Lilla jag har faktiskt namnsdag idag,
så jag tycker ni kan ta er tid och skriva grattis faktiskt!
Det förtjänar jag väl? ;$ ;)


Skolan gick bra. Men tisdagar är alltid jobbiga & sega, så det var ju denna med, men gick fortfarande bra med allt oså :') Hih! Nu är jag hemma och gör inte speciellt mycket. Skulle ju egentligen ha åkt och spelat in idag, men blev inte så, för strulade med att ladda/köpa låten på itunes och ja... Vet inte riktigt vad som hände igår när vi skulle försöka, men nåt hände ju, så det går ivarjefall inte nu. :/ Så vi ska troligtvis ta det nästa vecka, för då är det ju också sportlov! :) Så förmodligen då.

Mamma ska köpa med sig semlor påvägen hem, så det sitter jag och väntar på nu. ;$ Hihi, det är ju såå gott! Fast man kan få rätt ont i magen av det, menmen det är bara 1 gång om året man äter det så jaja!
Den som har namnsdag i familjen brukar alltid få bestämma vad man ska äta eller om man ska gå och fika på den dagen. Idag skulle vi egentligen ha gått och fikat, men min bror kan inte och heller inte min pappa, så vi ska ta det nån annan dag. Men fick ett par björnborg trosor imorse i en liten namnsdagspresent. :) Tack mamma & bror! Får sen av pappa. :)

Nu kom mamma precis hem, så nu ska jag sluta för att äta semla och sen plugga till SO prov som jag har imorgon och lite annat.
Hörs sen, pusshej!


♥ Innebandy'


Inlägget skrevs : 2010-02-15
Klockan : 21:05:04

Samma rubrik som emma, http://emmaliindell.blogg.se, menmen :')

Hemma nu. Gick alla tiders bra på träningen! :) Vi körde på riktigt bra. Lite segt tempo i början oså, men vi kom igång! Såklart finns det saker som fortfarande inte är klockrena, men det finns det väl alltid antar jag. Det är bara att träna och träna, för man utvecklas mer och mer på varenda träning. Därför ska alla komma på båda träningarna, även fast den ena träningen är på det sämsta stället, så spelar de egentligen ingen roll. Vi får bra träning där med. Där tränar vi mer teknik med boll och klubba, det måste man faktiskt också kunna och ha mycket av!

Håller på att plugga SO (samhällskunskap), svenska och spanska just nu. Det är jäkligt mycket nu alltså. Prov på onsdag, två läxor tills på torsdag, plus två prov till här snart och ja... Det är en hel del! Inte bara i skolan, utan överhuvudtaget. Men det är bara att stå på båda benen och göra så gott man kan med allt. :)
Men nu får jag inte skriva mer, nu måste jag plugga lite till innan det snart blir sängen för jag är hur trött som helst! Blev rätt så sent igår så. Vi hörs imorgon, puss på er alla!


Låt är vald!


Inlägget skrevs : 2010-02-15
Klockan : 16:46:25
Plugget idag. Fick reda på musik provet. Fick 27 ½/37, jag är nöjd. :) Så om jag nu skulle ha riktiga betyg, så skulle jag ha fått VG. Om man tänker så, haha :') Men iaf, var rätt lugn dag oså. :) Askul på svenskan. Jag & Fredrik jobba tillsammans? HAHA de kan inte bli bättre :') Fast det är jag som säger allt till han hela tiden, han bara skriver ner det i sin bok... Fast ska låta han göra lite mer själv, han kan ju inte fråga mig hela tiden heller ;)

Inte gjort ett skit hemma nu på eftermiddagen. Suttit och letat låt som jag ska spela in imorgon! Har ju haft lite smått panik för inte vetat vilken låt jag skall ta, men nu är den vald och jag tänker inte säga till er vilken det blir! Det får ni se & höra imorgon kväll.. Troligtvis iaf. :)
Mamma skjutsar mig till träning sen vid kvart i sex typ. (y' Nu ska jag lyssna på lite musik & prata med folk på msn! Hih, ha det bra hörs senare!



Tre bilder som jag tog för ungefär 2 timmar sen ;)

Stressad & okoncentrerad match ?


Inlägget skrevs : 2010-02-14
Klockan : 20:47:27
Matchen slutade 4-1.. Ännu en förlorad då. Vi spelade på väldigt bra oså, men matchen kändes stressad.. Tror inte att det var bara jag som tyckte de. Den var lite okoncentrerad också.. Jag vet faktiskt inte varför, men det kändes bara så. Vi hade inte riktigt kontrol på spelet. Hovsta hade det ungefär hela tiden tyvärr. "/ Så jag vet inte riktigt vad jag ska säga om matchen? Bra eller dålig? Både & faktiskt. Men som sagt spelet var bra, men lite små saker här & där! Men det fixar vi till nästa match. :)
Tittade på p95:ernas match efter våran. Dom brukar alltid vinna, men idag gick det inte lika bra för dom. Tror inte nåt Nora lag var riktigt taggade idag? Haha, men blev iaf 3-5 i deras match. Men dom spelade ändå bra. (y'

Nu har jag precis ätit, ska hoppa in i duschen tänkte jag! Duschade bara kroppen efter matchen förut, så ska duscha mitt hår nu som är hur smutsigt som helst! ;o Sen blire tv. Vi hörs imorgon, puss!


Så snygg var jag på matchen! Haha ;)
Det har ju suddats ut lite, för jag blev ju lite svettig...
Men var/är ju alla hjärtans dag, och sen skrev Cilla 'julia' i pannan på mig :')

Glad alla hjärtans dag <3


Inlägget skrevs : 2010-02-14
Klockan : 12:54:28

Glad alla hjärtans dag på er alla!

Nu har jag precis ätit lunch. Sitter fortfarande pjyamas. :') Men det är så skönt, gör ju inget speciellt heller så. Men tror att jag ska byta om och fixa mig lite snart. Mitt hår är as smutsigt, men ska ju ändå bara spela match nu och sen duscha så det spelar la ingen roll. ;p Drar ner på samling vid kvart i tre, om ungefär 2 timmar. Ska börja tagga nu med musik tänkte jag. (y' Fast måste tänka på att jag inte är hemma i huset nu, utan jag är i lägenheten och då kan man ju tyvärr inte spela hur högt som helst.. Hörs ju allt för väl intill grannarna. Men aja, jag kör på så får dom komma och säga till mig helt enkelt! Haha. ;)

Nu skriver jag ingenting mer förens efter matchen. Kommer nog hem runt 18 skulle jag tro! Puss på er. :)


Godmorgon!


Inlägget skrevs : 2010-02-14
Klockan : 10:43:00
Godmorgon alla söta barn! Haha :') Gick upp vid 10 typ. Min dator har inget internet, så jag får sitta vid pappas. Det är ju trådlöst, och då måste det finnas nån i närheten som har en uppkoppling. Pappa har inte de än, men ska fixa, så jag har fått varit inne på nån annans internet, men nu funkar inte de så då blire pappas dator. (y'
Match idag då mot Hovsta. Jag taggar riktigt rejält! Vi kan ju vinna mot dom. Det är inte svårt! Så nu kör vi :D

Jag har typ haft ont i magen hela natten. Det är jäkla mensvärken. ÅH, DAMP! Fyfan va jag hatar det.
Hoppas det går över någelunda till matchen..
Men nu ska jag äta frukost. :) Vi hörs lite innan matchen sen, puss!

Eric Saade & Andreas Johnsson!


Inlägget skrevs : 2010-02-13
Klockan : 21:57:12
Kvällens två finalister blev Eric Saade & Andreas Johnsson. (y) Alla andra sög verkligen... Förutom Kalle och dom. :') Dom var ju faktiskt rätt coola, haha! Men annars så sög verkligen alla. Melodifestivalen blir bara sämre & sämre för varje år som går. Det är inge bra tycker jag!
Det där som var som underhållning, den där teatern för handikappade... Åh så bra det var! Man började ju nästan gråta. :') Dom är ju så himla duktiga.. Det är helt sjukt. Jag beundrar verkligen dom!
Nu ska jag titta på OS Vancouver (stav?) :D Nåt som man inte får missa!

Sista inlägget jag skriver idag. Vi hörs imorgon allihopa. Godnatt sen! :)



Fullt upp idag!


Inlägget skrevs : 2010-02-13
Klockan : 19:00:03
Har varit lite dålig på att uppdatera idag,
men har gjort mycket saker med min pappa!
Här kommer dagen. :)


Idag har jag varit i Örebro på ikea med pappa. Vi har inhandlat lite saker till lägenheten, det som behövdes oså. :) Var riktigt roligt faktiskt! Länge sen jag var tillsammans med min kära pappa. Vi åkte strax efter 10 och kom hem vid 14-15 nångång. Så det blev en lång dag, men som sagt väldigt rolig & trevlig! Till mitt rum så fick jag med mig hem 3 kuddar, en lampa till fönstret och en till taket och sen en rullgardin. Vi skulle ha köpt en spegel till mig, men vi hittade ingen bra, så det blev ingen. Men pappa ska kolla runt lite mer på de, för jag måste ju ha en i mitt rum! Tjejer klarar sig inte utan spegel ju. ;)
Jag har pluggat väldigt mycket idag också. Har SO (samhällskunskaps) prov på onsdag, så det är de jag pluggar till. Är väldigt mycket och rätt så jobbigt tycker jag, men jag vill helst få mot VG, så jag tänker köra hårt!

Nu ska jag strax äta hemgjord pizza med pappa & bror. Hihi, smarrigt! :) Sen blir det att titta på Melodifestivalen andra deltävlingen som ikväll är i Sandviken. Får vi se hur det går! Kanske skriver nåt mer sen, annars så hörs vi imorgon. Puss på er!

Try to make It clear.


Inlägget skrevs : 2010-02-13
Klockan : 09:38:35
Tjolahopp!
Innan jag börjar skriva om nånting, så vill jag bara säga tack så jätte mycket för den fina nya designen som Caroline gjorde till mig! Blev verkligen jätte nöjd. :) Tack baby!


Trodde att jag skulle ha hunnit att skriva mer igår kväll, men det hann jag inte. Kl 20 skulle jag titta innebandy med mina älsklingar, Emma & Elvira. :) Vi gjorde det i ungefär 1 timma, sen drog vi upp till Nöjesbutiken och köpte godis. Stack hem sen till pappa/mig och satt vid datorn och åt godis. (y' Emma skulle träffa en kompis, så hon gick ut och gjorde de ett tag. Elvira och jag lyssnade på musik, tog lite kort, snackade oså. :) Dem stack hem sen vid 23 ungefär. Tack för en rolig kväll! Det behövde jag verkligen!
Men sen vid ungefär kvart i tolv så kommer lilla Carlis hit. Han skulle åka med bussen hem tjugo över, så han var uppe hos mig tills den kom. Myspysigt! Vi låg i sängen och bara var. Pratade, nästan somnade haha :')
Älskling, du är allt jag behöver. Du betyder mest, och jag vill inte förlora det eller dig. You are wonderful!
När han sen stack med bussen hem, så somnade jag.

Nu är det en ny dag, det är lördag. Idag ska jag med pappa in till Örebro. Pappa skulle titta på nåt oså. Vet inte vad som händer sen faktiskt... Tror att jag bara ska vara hemma med pappa och bror. :) Ni får slå en pling! Ha en super bra dag! Vi hörs. :)

Pappa i helgen!


Inlägget skrevs : 2010-02-12
Klockan : 15:08:56

Fick reda på vad jag/vi fick på fysik provet idag. Man var tvungen att ha över 15 & maxpoängen var 37, jag fick 26. (y' Om jag skulle ha gått i 8:an nu, så skulle jag alltså ha fått VG, så jag är väldigt nöjd! Liksom bara 11 ifrån alla rätt, det är inte mycket de. :) Men förra gången så fick jag bara 4-5 ifrån full poäng (alltså MVG om vi skulle ha betyg), så såklart ville jag få lika bra som de typ, men jag tyckte detta också var bra så hih!

I helgen ska jag vara hos pappa. Mamma ska bort som jag skrev igår, så då blir det för mig och min bror att sova hos han! Men vi har inte bestämda veckor än, men eftersom att mamma ska vara borta så blir det ju för oss att vara hos han. :) Saknat min lilla pappsi!
Nu ska jag nog gå upp och äta nånting. Typ kvart i fem drar jag iväg till kören. Direkt efter de sticker jag till pappa! :) Kanske blir innebandy ikväll med Emma och Elvira, får se. Tar med mig datorn till pappa, så vi hörs senare ikväll när jag är hos honom. Ha det bra!


You make me feel alive.


Inlägget skrevs : 2010-02-11
Klockan : 20:49:06
Ahapp, min dag har inte varit så märkvärdig. Skola, tv & dator heeela eftermiddagen och kvällen. Väldigt långtråkigt måste jag säga. Men fanns verkligen ingenting att göra... Inte ett piss. Dock så har jag pluggat lite matte, men det är ju inte nåt som är speciellt roligt precis. Ah, dagen var helt enkelt väldigt tråkig!

Om 20 min ska jag titta på Made In Sweden som är världens bästa program just nu. Musik, musik & musik! I LOVE IT! Gruppen som Anders, Andreas & Laila jobbar med är ju faktiskt väldigt bra också. :)

Imorgon och även hela helgen ska jag sova hos pappa. Som jag nog inte har skrivit här förut (pga att jag inte har velat berätta de, skriva ut de så att många kan se det), är att mina föräldrar har skiljt sig, eller ska skilja sig. Pappa har alltså redan flyttat, han gjorde det för snart 2 veckor sedan. Så jag & min bror ska bo hos han i helgen, för min mamma ska bort. Så det ska bli jätte roligt, har inte träffat han på ett par dagar nu så.

Men nu ska jag kila! Skriver imorgon när jag kommer hem från skolan. :) Puss!

17:12


Inlägget skrevs : 2010-02-11
Klockan : 17:12:21
Kom hem från skolan vid tjugo i fyra typ. Trög skoldag. -.- Men hade ivarjefall håltimme, så de var ju bra. Typ de man ser framemot på torsdagar. Annars är det bara tråk, tråk & tråååk!
Har inte gjort speciellt mycket på eftermiddagen. Faktiskt bara ätit, tittat på tv & suttit lite vid datorn... Men det gör jag ju nu också så. ;p Vet inte vad som händer senare ikväll heller. Kanske att Carl kommer efter att han har tränat, vet inte riktigt om han hinner, de får vi se. :)

En sak till innan jag avslutar detta inlägg... Alla internet sidor har nåt fel, håller ni med? Typ allt krånglar, enligt mig iallafall. Annars så är det väl vårat internet, eller min dator? Men det gör mig väldigt irriterad! Så vi får väl hoppas att det slutar krångla så mycket, för som sagt det är väldigt irriterande haha! Hörs senare, pusshejs :)

Träning är det näst bästa som finns, fast...


Inlägget skrevs : 2010-02-10
Klockan : 20:05:28

... Det bästa är ju musik! SÅKLART! Men träning är också jäkligt bra. Ligger precis efter musiken :') Inte bara för att det är roligt, utan för att man får röra på sig. Det är väldigt nyttigt & bra för både hjärnan och kroppen! Dessutom så har jag så jäkla kul på mina träningar, för man får vara med människor som är så otroligt underbara och fantastiska! Jag älskar mitt lag till högsta grad. Vi är det bästa laget man någonsin kan ha. Vi är helt olika människor, jag känner inte alls alla jätte bra.. Men vi är ett lag & det är de som räknas, för det är ju en lagsport! Vi är rå bra helt enkelt, we are the best.

Nu sitter jag i alla fall här hemma och inte gör speciellt mycket. Är rätt så trött. Har faktiskt tänkt på att byta ut min headerbild, till en annan, för den som jag har är inte så som jag ser ut nu! Hihi. Jag har ju faktiskt slingor. :) Så vi får se om jag fixar det själv, alltså bara byter bilden, eller om det blir en helt ny design?! Jaja, det visar sig väl!
Men nu ska jag upp och käka. Får se om jag har nåt intressant att komma med sen, annars blir det här sista. Ska ju också kolla på Andra Avenyn sen så. Aja, hade bra! :)


Några saknas, menmen <3!


Dags för träning igen efter 2 veckor.


Inlägget skrevs : 2010-02-10
Klockan : 17:14:25
Skolan idag då. Rätt så skön & rolig/bra skoldag faktiskt. :) På olwéus så gick vi ut och gick. Hade inget att göra typ, så då sa Staffan (våran klf) att vi kunde gå ut och gå ett tag. Vart massor med snökastande och folk som hamnade i snön. ;p Jag puttade Maja! MOHAHAHA :D Hon lyckades aldrig att få ner mig :D Är man bäst så är man, så är det ju bara! Fick sluta 30 min tidigare på a-tiden (kör), så de var ju ett plus! Hihih!
Stack hem, kom hem vid 15:30 ungefär. Har setat här i soffan ända sen jag kom hem. Pluggat, tittat på tv, lyssnat på musik och så. :) Strax ska jag gå & packa för att åka iväg och träna! Ska bli väldigt roligt och skönt, för har inte gjort det på 2 veckor nu pga förkylning oså. ;( Så äntligen säger jag!

Vi hörs när jag kommer hem. Puss, hejsvejs!

Noras skönhet, HAHAH!


Inlägget skrevs : 2010-02-09
Klockan : 19:32:50

HAHAHAHAHA, åh jag dör! Världens skönaste gubbe eller?! Jag var verkligen rädd för honom när jag var liten, men jag har kommit över det haha. Jag blir glad av att se honom... Nuförtiden :') Det är rätt det han heter... Nisse Solsken. Så jäkla rätt! Hahahah, ja han är en skön snubbe han. (y'



Tänkte bjuda på lite bilder på mig nu också faktiskt ;)
Har ändå inget att göra, så då kan jag väl lägga ut lite nya bilder här tänkte jag!






Nu ska Julia hoppa in i duschen! Skriver nog inget mer, blir nog det sista tror jag.
Vi hörs imorgon! Puss på er alla. :)

Carrut står för bild idag. :)


Inlägget skrevs : 2010-02-09
Klockan : 17:12:12

Idag är det denna bruttas födelsedag! Hon fyller faktiskt hela 16 år!
Lilla bruden börjar bli stor ;) Haha, hihi!
Men vi säger ETT STORT GRATTIS! Hoppas att du har haft en riktigt bra dag & har det hela dagen ut. :)

Och sen fyller faktiskt en som heter Jonathan år också.
Ni som nu läser min blogg tror inte jag vet vem han är...
Inte så många utav er i alla fall. Men aja, det spelar ingen roll!
Han skulle i alla fall ha fyllt 17 år idag. Så vi säger ett stort grattis till han med!
Du vet att jag tänker på dig, du vet att du finns inne hos mig. Då, nu & föralltid.



Min dag nudå. :)

En rätt så lugn & skön skoldag faktiskt. På lunchen så gick jag med Elvira, Emma & Linn upp till 47:an och käkade lite pizza. Var äcklig mat i skolan, så då passade vi på. ;) Var riktigt gott faktiskt! Känns som att det var jätte länge sen jag åt pizza, fast jag tror att det inte var de..? Haha, jag vet inte! Men vi hade idrott sen direkt efteråt, så då sprang man bort hela pizzan sån tur va. (y' ;) Haha. Idrotten var rolig! Spelade fotboll hela tiden oså. :) JAG GJORDE 1 MÅL ! Är man bäst or what liksom? :D Haha, kul var det helt enkelt!

Nu är man hemma. Sitter här och pluggar lite spanska. Ingen aning om vad som händer sen... Bara vara hemma tror jag. Kan vara rätt skönt de med ibland. Jag skriver mer senare skulle jag tro! Vi hörs då. :)

Alltid trevligt med lite nya kläder!


Inlägget skrevs : 2010-02-08
Klockan : 21:19:29
Nu har jag äntligen kommit hem! Har ju inte bara varit i Örebro och shoppat idag, utan jag har också varit på min träning och sen hemma hos några och ätit lite mat. :) Sen har jag också varit hemma hos Carlis ;d Var myspysigt! Så jag har varit borta från 14 tills nu.. Man känner av det, haha! Tröttheten börjar komma... Ska nog snart hoppa i säng faktiskt tror jag. Men först måste jag duscha... Eller så gör jag det imorgon bitti? Vi får se. ;)

Jag shoppade ivarjefall;
Ljusa jeanstights från bikbok 199 kr
Gråa mjukisbyxor från bikbok 199 kr
vit & svart randig tröja från bikbok 149 kr
svart tjockiströja från bikbok 199 kr
lång skjorta från h&m 199 kr
spets trosor från lindex 39 kr
tofsar från bikbok 19 kr


Väldigt nöjd! :) Men nu ska jag nog snart stänga av datorn och hoppa i säng som sagt.
Vi hörs imorgon, puss ha det bra! G O D N A T T

Örebruu (mp)


Inlägget skrevs : 2010-02-08
Klockan : 13:55:20

Vi fick sista lektionen (tk) inställd (y) Så nu är jag hemma. Men ska alldeles strax kila upp på stan för att ta bussen in till Örebro. Blir att sssshooppa! Kanske att Carl hänger på ;) Jag åker iaf in själv, sen får jag se om han kommer eller inte. :) Sticker till träningen när jag kommer hem, vid 18 nångång. Sen är jag, mamma & bror bortbjudna på mat hos några. Så jag vet inte riktigt när jag skriver igen, men nångång ikväll iaf! Ha det bra tillsdess!


Film med mamma & bror. :)


Inlägget skrevs : 2010-02-07
Klockan : 21:39:19
Sitter just nu och tittar på Wallander - Byfånen med mamma & bror. :) Den är rätt gammal tror jag? Men verkar rätt bra!
Musik prov i skolan imorgon då. Är inte alls nervös, för jag kan det hihi. :) Efter skolan blir det att åka in till Örebro. Antingen själv, med någon, eller så möter jag Carl där och vi går och shoppar. ;)

Nu ska jag fortsätta titta på filmen! Vi hörs imorgon kväll eller nåt.
Ha det bra. :)

Drogar låten, oh!


Inlägget skrevs : 2010-02-07
Klockan : 18:12:19
Jag är jäkligt trött. Men som vanligt på söndagar & söndagskvällar så är man rätt trött. Har väl inte gjort speciellt mycket denna söndag heller. Bortsett från att jag har varit väldigt social med min moster & morbror. (y) Haha, men nåt annat än att sitta vid datorn behövdes! Har också varit ute med mamma på en liten promis. Var rätt skönt faktiskt.. Dock kallt, men det är ju vinter så! Men jag tycker att snön & vintern överlag kan försvinna nu. Jag vill ha vår... SOMMAR IN MY <3! Eller vad säger ni?


FYFAN FÖR BDB!


Inlägget skrevs : 2010-02-07
Klockan : 15:33:39
Seriöst. Jag köpte nyss fokus, sms:ade det till de där numret, fick tillbaka ett sms där det stod "Tjänsten ej tillgänglig". Jag kollade om det hade dragits pengar och ja, det hade de! Fyfan. ;o Jag har betalat för en fokus som jag inte ens kommer att få?! Nu är jag jävligt förbannad & lack. Så kan man ju inte göra? Jag ska fan stämma dom på pengar! På dem pengar som jag fick betala för nåt som jag som sagt inte ens kommer att få. ;o

Tycker ni det typ är rätt? Att man ska få betala för nåt som man inte kommer få? USCHUSCHUSCH!


Ser man annorlundare ut?


Inlägget skrevs : 2010-02-07
Klockan : 13:13:57

Bilden som är till vänster är utan mascara.
Bilden som är till höger är med mascara.

Ser man annorlundare ut när man inte har det mot när man har det?
Har grubblat på de där lääänge! Haha nejdå, men jag undrar de liksom :)
I onsdags gick jag HELT utan smink i skolan. Först kände man sig lite si & så, men det var väldigt skönt faktiskt.
Har gått mycket utan mascara nu ett tag också. Som sagt det är väldigt skönt.

Så... SER MAN ANNORLUNDARE UT?

Söööndag.


Inlägget skrevs : 2010-02-07
Klockan : 10:43:15
Vaknade redan vid 9 idag. ;o Väldigt tidigt! Men kunde inte somna om, så jag gick upp och hoppade in i duschen då. Har pluggat lite musik nu också. Gick riktigt bra faktiskt! Har prov på Rock & Pop historien imorgon. Känner mig rätt säker, kunde allting när jag förhörde mig själv. (y' Så vi får väl se om det går lika bra imorgon då.

Ännu en tråkig söndag idag då. Vad ska man göra? Jo, jag vet vad jag ska göra! Min moster & morbror kommer hit, så det blir att umgås med dom! :) Sen tror jag att jag bara ska vara hemma med mamma och ta det lugnt. Skriver väl senare idag. :) Ha en bra söndag!

Lugg eller inte?!


Inlägget skrevs : 2010-02-06
Klockan : 16:15:48
Blev ingen Carl eller Lisa idag. Carl går inte att få tag på.. Har ingen aning om vart han håller hus. Får väl se om han ringer mig framåt kvällen.. Hoppas det!! Men Lisa ska man ju till om 2 timmar drygt så. :) Som jag skrev i förra inlägget i förmiddags!
Jag har iallafall tagit väldigt mycket bilder idag. Dock bara på mig, HAHA! Kommer ut några här. Har tagit med camen, kameran & system. Men system bilderna kommer inte ut här, för det är nåt fel på den så bilderna blev helt suddiga. Spelar ingen roll hur mycket jag vrider & vänder på styrkan, det ser likadant ut ändå typ. Väldigt konstigt. ;s Mamma ska lämna in den här snart!
Men ja, nu kommer några bilder på mig iallafall (:




Ska jag ha lugg eller inte? Har svårt för att bestämma mig hur min look ska se ut!
Jag varierar mest.

Godmorgon, eller godförmiddag!


Inlägget skrevs : 2010-02-06
Klockan : 12:19:27
Steg upp ur sängen vid kvart i elva ungefär. Vaknade trött idag, haha. ;p Men har sovit väldigt gott! Hihi. Blev tvn, datorn & lite plugg då. Har musik prov på måndag, så måste plugga rätt mycket till de i helgen. Men ska nog gå bra! :) Tog lite frukost sen också, men inte så mycket för jag är aldrig hungrig på mornarna. Har jätte svårt att äta, vet inte varför. ;s Men är ingen frukostmänniska om man kan säga så! ;p Nu ska jag iaf snart börja städa i mitt rum. Är väldigt dammigt oså. Stökigt är det inte.. Inte så mycket iaf. :')

Vad ska ni göra idag då? En sån här trevlig lördag! ;)
Jag får se om det blir att träffa Carl. Annars kanske jag slår en pling till Lisa? Vi får se. :)
Ikväll ska jag, mamma & bror ivf till Lisa och hennes familj på en liten myskväll tillsammans med dom. :) Melodifestivalen börjar ju idag också. Najjs!
Men nu ska jag nog fixa mig och sen börja städa lite. Ha det bra, hörs senare!

Mycket dåligt Svenska folket!


Inlägget skrevs : 2010-02-05
Klockan : 22:42:44
Sitter här i soffan och tittar på Let`s Dance. Nu får man se vem som åker ut. Står mellan Rabih & Birro... Och Rabih åkte ut. FANFANFAN :( Han är ju bäst, så jäkla bäst! Även fast han kanske inte är grymmast på att dansa, så är hela han grym som inihelsike! Men aja!
Nu ska jag snart sova, för jag är hur trött som helst. Dagen har varit rätt lugn oså, men är ändå trött. Skolan är ju rätt mycket oså så ja. Vi hörs imorgon allihopa.
Godnatt & sov så gott! :)


Rabih i Idol 2009, love <3

Hemma & softa?


Inlägget skrevs : 2010-02-05
Klockan : 18:50:43
Nyss käkat med mamma. :) På kören gick det bra! Vi var dock bara 7 personer, men gick bra ändå haha.
Ingen aning om vad jag skall göra ikväll.. Skulle egentligen ha hängt med tjejerna hem till Erika och haft en liten myskväll där, men jag orkade verkligen inte. Är trött och sen kände jag inte för det ikväll oså. Så jag stannade hemma från de. Dock för att Carl kanske skulle/skall komma. Jag vet inte riktigt än, vet aldrig riktigt med honom. ;) Haha, isf så kommer han bara och inte säger när.. Sån är han, men han är fortfarande bäst hihihh! Men vi får väl se om han dyker upp eller inte. ;)

Ha en bra kväll allihopa! Titta på solsidan 21:30 på tv4. ÅH MIN HUMOR! HAHHHAAH :D
Puss på er, hejsvejs!


Hos pappa.


Inlägget skrevs : 2010-02-05
Klockan : 14:21:06
Hejhallå! Sitter just nu hemma hos min pappa. Fast han är inte hemma, så jag är ensam hemma hihi. Är inte så långt ifrån skolan hit, så då tänkte jag att jag kunde ta en sväng förbi eftersom att jag knappt har varit här nånting sen han flyttade. ;o Kommer ju ändå att bli 'ett utav mina' hem sen här framöver!
Kl 17 blire kör. Den börjar idag igen.. Inför våren. :) Ska vara en konsert i Örebro på Risberskaskolan tillsammans med deras kör. Ska bli väldigt roligt! Får se om jag kör nån solo eller duett med någon. :)
Men nu ska jag nog kila hem! Vi hörs senare ikväll, ha det bra!

Trött som en tooook.


Inlägget skrevs : 2010-02-04
Klockan : 20:44:00
Sitter här i sängen med datorn och nästan sover. Är så trött efter dagen.. Den underbara dagen! Haha :)
Imorgon väntar en skoldag också. Väldigt roligt.. Njae. Har fysik prov också, gör ju inte dagen roligare precis. -.- Men aja, det är bara att köra på! Tror faktiskt att jag kan få lika bra som förra gången (nästan iaf, fick "MVG" då). (y' Så vi får väl se! Hoppas på det iaf. :)
Om 20 min blire att titta på Made In Sweden. Favoritprogramet just nu tror jag faktiskt :D Jäkligt bra är det ivf!
Sista inlägget blir de här för idag, ikväll. Vi hörs imorgon när jag har kommit hem från tha school. Ha det bra, puss från mig!


Julia bjussar!

Bästa dagen på länge!


Inlägget skrevs : 2010-02-04
Klockan : 16:27:58
Hemkommen från Klacken nu. Shit va kul jag/vi har haft! Var kanske inte världens roligaste backar, men det var helt okej ändå. :)
Tänkte berätta om dagen nu, så håll i er för det är jäkligt kul! Hihihih

Bussen gick från skolan vid halv nio ungefär. Var framme typ kvart i tio eller nåt. Väldigt krångligt på vägen påväg upp dit.. Mest i början.. Sån tur va! Man pallar inte sitta i en buss och det går hur sagta som helst. ;s Man vill ju komma upp nångång! Men iaf när vi hade kommit upp så skulle jag & Bäcca gå och fixa våra skidor & pjäxor. Var tvungen att ställa in på min vikt, för pjäxerna är mammas och vi väger ju inte lika mycket så. ;p Så de fick jag & även Bäcca hålla på att krångla med ett tag innan vi kom iväg upp i liften! Sen var det bara att åka, åka & åka. Så himla kul, längtat som bara den! Skidor är ju fasen nästan det bästa ;o Så underbart härligt & roligt! Sen åkte man ju med underbara människor också, så då blir det ju alltid roligare såklart. :)
Jag drog mig en gång :') Haha, men jag kom typ i hundraåtti (kändes det som), och så var det en massa gupp & då kan ni ju gissa hur det gick? Mina ben/skidorna åkte typ isär 5 m och sen låg jag där med magen neråt :') HAHA! Sen kom det en på snowboard som också drog sig där, och sen kom det en ytteligare men på skidor och han drog sig med där. Linn & jag stod och skrattade åt honom, han vart jätte sur -.- HAHHAHA, fan va roligt! Vi började snacka lite med honom sen också ;)
Och sen i liften så höll jag & Charlotta på att flörta med killar ;; HAHA, jävlar va bra vi är! Vi sa en massa saker, sjöng låtar, skrek på dom, vinkade oja ;) EN BLEV GENERAD!! HAHAHHHAHHAHHAHHA, fifan :')) Vi lyckas rätt bra vi!
Sen skulle vi försöka att åka 2-3 st på knapplift. Jag och Bäcca testade först. Gick bra en rätt så lång bit, men man orkade ju inte hålla i den där i händerna alltså. ;s Så jag tappade taget och gled av :') Skulle försöka hänga på Calle & Knutte. Tog tag i Calles stav, men då fick jag bara staven och Calle ramlade omkull. Sen skulle jag försöka ta tag i Erikas stav, men det gick ju heller inte, så jag stod där och så kom det en massa bakom mig också. Jag fick lyfta upp Calle för han kunde inte själv, och sen fick vi gå med skidorna upp i liftbacken. HHAHAHHA, ja ni man är ju rätt bra va ;)

Ungefär min dag det där då :)) As rolig! Tog tyvärr inga bilder.. Iaf inte i backen oså. Bara lite i bussen, men vet inte om dom är så intressanta :')
En utav dom bästa dagarna på länge.

Lite dator innan man drar iväg...


Inlägget skrevs : 2010-02-04
Klockan : 07:28:42

... Till Klacken! (yy) Mamma skjutsar mig till skolan vid fem i åtta typ. Bussen går kvart över, så bra att vara där i tid så att man inte missar den ;) Folk från 7:an & 8:an kommer att åka med. 9:erna får åka till Romme, fan as fuskigt :( Men aja, klacken har 3 backar så det är bara att köra på! Hahah :') Men det blir nog roligt.. Är ju med mina bruttor! Får se hur det kommer gå för mig och Lotta i liften också. Vi brukar ju kunna klanta till oss vid/i såna tillfällen ;s ;)

Nu ska jag logga ut! Kommer hem vid 16, sätter mig antagligen vid datorn då. Vi hörs, mobilen finns med mig.. Kanske inte hinner svara eller hör, men om det är nåt så RING OCH INTE SMSA!!


Klacken tomorrow!


Inlägget skrevs : 2010-02-03
Klockan : 17:12:09
Slutade 15:30 idag då. Ingen a-tid på slutet som vi brukar ha. Blev istället b-tid på a-tiden pga att vi skulle göra nytt a-tidsval idag, så då blev det ingen vanlig a-tid oja haha. Lite smått krångligt oså! ;p Sista 20 min så pallade jag verkligen inte att läsa som vi skulle göra, så jag la mig ner och blundade och somnade :') Väldigt skönt må jag säga! Varken Titti eller Staffan sa till mig så, hihi!
När vi slutade så följde jag med Lisa in på konsum. Hon skulle köpa lite saker oså. :) Sen stack vi hem.
Nu sitter jag här och är helt DÖD. Jag är så jäkla trött! Har träning ikväll, men jag pallar verkligen inte att gå ;o Länge sen jag var så här trött faktiskt! Måste dock plugga till ett prov på fredag också, och imorgon är jag borta hela dagen för ska till Klacken med skolan (7-8, inte 9 men ändå). Ska bli väldigt roligt! :) Även fast det inte finns så jäätte mycket backar :')

Nu ska jag nog sätta igång med fysiken! Ska se till att få mycket bra på detta prov också (y'
Hihi, vi hörs senare! 0768422870, slå en pling om det är nåt :)

<3


Inlägget skrevs : 2010-02-02
Klockan : 17:21:53
Skolan gick bra. Bättre än igår iaf, var inte lika trött oså. :') Var väl som jag normalt brukar vara... Alltså fluuum! Men de är najjs. (y' Emma & jag var inte med på idrotten, så istället gick vi till konsum och köpte lite godis. (a) Skulle dock spela fotboll på idrotten, så jag vart lite sur... Menmen! Haha.
När Emma och jag skulle gå tillbaka till idrotten/omklädningsrummena, så fick vi för oss att slänga oss i snön oså. Lite små kul! Men jag vägrar typ lite, så istället så puttar jag ner henne och hon får snö upp till knäna ungefär. Sen fick jag SÅKLART snö kastat på mig utav henne -.- Så jag sprang in för visste att jag skulle få det igen, men bara för att jag sprang in så stoppade det inte henne nej! Hon kastade inne med. Sen tredje gången gillt också ;o Hahah, så gissa hur jag såg ut sen? Fick ta av mig en del kläder och ta Majas handduk och torka mig med. HAHA, det var fan askul även fast jag fick så mycket snö på mig. Men alltid lika kul med mitt lilla hjärta Emma!

Efter skolan så drog jag upp på stan med Charlotta, Linn & Maja. Vi skulle fixa present/er åt Elvira. :) Ska nämligen bort till henne ikväll på lite fest för att hon fyller 14 på lördag. Så ett stort grattis till henne.. Fast i förväg, men ändå hihi!
Nu ska jag titta igenom lite bilder, sen om 45 min kommer min skjuts upp till henne. Kommer hem efter 21 nångång, så det blir bara 1 inlägg jag skriver idag. Vi hörs imorgon, ha det bra puss! :)


Väääldigt gammal bild på mig & Emma! Men aja, vi bjussar (y'

Liiisisen!


Inlägget skrevs : 2010-02-01
Klockan : 21:05:08
Nu sitter jag här i fotöljen ihoptryckt med Lisa. :) Länge sen man var med henne! Typ as länge sen fan? ;o Haha, men nu är man med henne ivf. Vi sitter här och lyssnar på musik. Pratar, har ätit glass. Just nu sitter hon och kollar igenom min inkorg på mobilen som är väldigt rolig faktiskt. ;) Mycket myysiga sms! Hihihihi ;*
Jag känner mig väldigt busig nu faktiskt. ;$ VILL UT & BUSA!
Saknar faktiskt min Carlis också...!

Nu ska jag inte skriva nåt mer, blir mer imorgon! Hinner dock inte skriva så mycket imorn, för vid halv fyra när jag har slutat ska jag och köpa present åt Elvira, sen vid 18 ska jag iväg till henne för att fira henne med tjejerna oså. Rikigt trevligt! :) Blir nog en del foton därifrån sen.
Ha det bra, pussen!

Halsont. :/


Inlägget skrevs : 2010-02-01
Klockan : 17:00:51
Kom hem från sångpedagogen för 30 min sen ungefär. Gick väl sådär där idag. Har haft lite ont i halsen ett tag, och det märktes verkligen idag när jag skulle sjunga. Kunde inte ta en del toner, kunde inte sjunga starkt, fick sjunga rätt så lågt, men ändå försöka att få ut rösten så gott som möjligt! Men svårt var det.. Och lite jobbigt. Men får hoppas att halsen blir bättre, även min dumma snuva!
Men pga halsen o det då, så blir det ingen träning för mig ikväll. Man ska ju inte träna om man inte riktigt känner sig helt hundra, och det gör jag ju inte, så jag skippar den idag. Kanske går ner dit och tittar/är med tjejerna ändå, får se. :) Kommer nog sen igen, hejdåhejj!



Bjussar lite på mig själv också! (Bilderna tagna i förrgår)

-.-


Inlägget skrevs : 2010-02-01
Klockan : 15:05:37

Världens segaste & tröttaste dag i skolan idag. -.- På svenskan så pallade jag verkligen inte att läsa dom sista 15 min, så jag la mig på bänken och blundade istället. Var mycket skönare, hihi :') Dock så var det kul på matten och inte segt typ, men det är alltid kul där. Världens bästa grupp ju! Dom har mig vet ni ;) HAHA! Tekniken var nog den segaste lektionen idag. Alltså jag hatar det, jag ligger typ efter också bara för att jag har varit sjuk & borta på möten osånt alla gånger nästan. -.- Och jag fick inte till det jag skulle göra idag, så Per fick hjälpa mig hela tiden oja! Haha, jobbigt när det inte blir som man vill ju ;o :')

Men hör ni, nu måste jag dra iväg för ska till sångpedagogen! Ska vara där om 25 min och jag måste gå, och det är en bit dit så bäst att jag skyndar mig. :) Vi hörs när jag kommer hem vid halv fem eller nåt, puss!


RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0