Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Svårare & svårare...


Inlägget skrevs : 2010-02-17
Klockan : 16:47:23
Hade prov i skolan idag då. SO Samhällskunskap prov i Lag & Rätt. Var väldigt stressande, för alla killar var typ klara efter 20 min, så dom bara sprang fram och lämna pappret, sen rusa ut och skrek. Hur kul är det för oss andra när vi verkligen sitter där och försöker koncentrera oss och göra så bra ifrån oss som möjligt? Det var rätt svårt kan jag säga! Det var inte bara de, utan provet överlag var svårt och mycket konstiga saker tyckte jag. Men jag svarade ivarjefall på allt, så jag behöver ju inte vara orolig över att få IG eller nåt. Men det blir ju svårare & svårare med prov oså, så är det ju. Men nog om de! Skoldagen var rätt chill. Tittade på film på tre lektioner. (y' Asnajjs ju! Sen var det så kul, för jag stod i korridoren och pratade med några oså. Och bredvid mig är det en trappa, så kommer Gustav (min bror) och puttar mig så att jag "flyger" ner i trappan och nästan snubblar i trappan för att jag kommer så fort. Jag åker in i vägen lite, och där nere står jag och as skrattar. Dom där uppe som jag pratade med, fattade ingenting. :') Dom kikade ner i trappan och där stod då ja, hahah. Sen blev en del lärare arga på Gustav och kom fram till mig och frågade hur det gick och en massa... Var ovanligt snälla, HAHA! Men de var lite kul faktiskt. ;p Mitt skratt ekade ju också, så alla vände sig om och tittade, men dom såg ju ingen för jag var ju där nere i trappan. :') HAHAHA, ujuj!

Stack till pappa efter skolan. Skulle hämta min namnsdagspresent, hihi. :') Fick en väska till min dator. Kan vara rätt bra att ha den nu när jag ska flytta mellan mamma och pappa varannan vecka. Datorn blir ju väldigt repig oså om den bara ligger i nån väska. Så bättre om den får nåt fodral/liten väska att ha den i, hihi. :)
Om drygt 1 timma sticker jag iväg på träning! Sen får jag se om det blir att träffa Carl eller inte. Han visste inte om han skulle komma hit.. Men vi får väl se!
Nu måste jag plugga spanska & lite svenska! Vi hörs senare, puss. :)

Kommentarer
Postat av: sandra

varse! ;D

2010-02-17 @ 16:57:12
URL: http://yessandra.blogg.se/
Postat av: jennifer gräll

sv: tack så mycket :D

2010-02-17 @ 17:00:05
URL: http://blondinjennifer.blogg.se/
Postat av: isabell

okej, vad kul :)

2010-02-17 @ 17:01:24
URL: http://miniizza.blogg.se/
Postat av: jennifer gräll

sv: Visst är det! :D



jag tränar innebandy och fotboll :D

2010-02-17 @ 17:22:03
URL: http://blondinjennifer.blogg.se/
Postat av: → YOULIA

sv ; okey, haha :D



vad händer ikväll? :)

2010-02-17 @ 18:12:18
URL: http://strumpsuck.blogg.se/
Postat av: B E T T Y - Beroendeframkallande

Hahah, hatar när alla andra blir klar före en självX)

2010-02-17 @ 18:19:08
URL: http://bettyjohansson.blogg.se/
Postat av: isabell

vad göru då :)?

2010-02-17 @ 18:26:45
URL: http://miniizza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0