Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Åhja!


Inlägget skrevs : 2010-01-19
Klockan : 16:51:33

Blir lite skrivande då & då nu på bloggen, men det beror på lite saker som har hänt och så. Det får bli som det blir nu här framöver! Får nog ordning på det snart igen hoppas jag.

Matteprov i skolan idag. Var rätt så svårt, men tror att det gick bra i alla fall. (y' Vi får väl se på fredag när vi får resultaten på dom. Tisdagar är så tråkiga i skolan.. Bara en massa teoretiska ämnen, förutom idrotten då. Den är alltid rolig. (y' Efter idrotten så hade vi fått inställdlektion, men för det så slapp vi inte undan att jobba. Det som vi skulle ha gjort på den SO lektionen, fick vi som läxa istället.. Så jag, Elvira & Charlotta låg på scenen i aulan och pluggade. Hade as kul, fifan :') Ni är för bäääst!
Elvira & jag satt och pratade om en kille som är rätt biff, Charlotta bah "Ja, han är en biff & jag är en fläskkotlett". HAHAHA, åh hon är så dum :') Men så jävla bra ändå! Hihihih!

Nu har jag skrivit lite, så nu ska jag dra mig. Vi hörs när det nu blir. 0768422870, där finns jag hela tiden (mp)


Kommentarer
Postat av: caroline '

sv : HAHAHHAHAH ! , frågar du en gång till om den där jävla heathern så blir jag arg. ;$$ så nu kollar du in min blogg varje gång du tänkt att fråga nått, okej? ;$$ <3

2010-01-19 @ 19:35:56
URL: http://ensomcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0