Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Världens bästa sport, världens bästa lag.


Inlägget skrevs : 2010-01-11
Klockan : 21:24:00

Skolan idag gick bra. Eller varför skulle den inte ha gjort det? Haha, jag vet inte. :') Men iaf! Klassråd, musik, språk, svenska, matte & teknik var lektionerna idag. Fick reda på musiken att vi ska ha prov snart. Typ ett skriftligt och ett muntligt/atraktivt, är inom rock & pop historian. Men det kommer nog att gå bra, jag som älskar musik!
Hemma sen så blev det att typ sitta och prata med Naj & Gustav ett tag. :) Naj skulle pröva moonwalk (stavning?) och när han gjorde det så körde han rakt in i hyllan, så det gick ju som det gick. :') HAHAH, jag höll på att skratta ihjäääl mig! Men iaf, gick till träningen sen vid halv sex. As skönt att få träna som jag alltid tycker. Världens bästa sport, världens bästa lag! Detta blir vårat år, är nästan helt säker på de. NI ÄR BÄST, VI KLARAR ALLT TILLSAMMANS!

Nu är jag hemma, sitter i soffan med datorn och kollar på Spårlöst. Ska alldeles strax stänga av datorn och bara titta på tv. Sen blir det att sova, för ännu en ny skoldag imorgon. Vi hörs då, pusshej!


En väääldigt gammal bild på laget, men vi bjuder! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0