Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Sovdags


Inlägget skrevs : 2010-06-24
Klockan : 23:32:00
Jag gick och mötte upp Jossis istället för att prata i telen förut ikväll. Vi typ hittade inte varandra först.. I lilla Nora som vi är uppväxta i.. Haha. ;o :') Så kan det gå ibland! Men sen när vi hittade varann så gick vi hem till mig och pratade om lite allt möjligt. Blir alltid rätt så mycket prat när vi ses, hihih men det är härligt! Hon stack och mötte upp hennes lilla Felix här för en stund sedan. Så nu ska jag alldeles straxt sova, för imorn måste jag gå upp vid halv sju för ska börja jobba halv åtta!! Bara för att det är midsommar liksom.. Åh. -.- Orka! Hehe. (a) Men jag och bror ska jobba samtidigt imorgon, så blir lite enklare med tanke på att det kommer vara mycket folk oså.
Direkt när vi kommer hem sen så drar vi iväg till Vedevåg där vi ska vara över midsommar, så jag kommer inte skriva förens på lördag. Hoppas ni får en trevlig midsommar! :) Kramar från mig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaaa, jo det är väl bara att göra det.. men vafan usch du förtjänar så mycket bättre jullan:)<3

2010-06-24 @ 23:46:56
URL: http://ibeliveinyou.blogg.se/
Postat av: soojoo!

usch det låter inge vidare, men ungefär samma här då! allt går bara nedåt just nu så har ingen ork för någonting känner jag..



åh vad myisgt :) hoppas du får det toppen!

nej jag skulle träffat den där killen, men blir dissar nu kvällen innan för en fest så det blir en hemmakväll ensam! uff! ♥

2010-06-25 @ 00:53:48
URL: http://ssofiejohanssonn.blogg.se/
Postat av: emma

grymt söt blogg !! :D

2010-06-25 @ 01:20:18
URL: http://hejemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0