Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Jag HATAR engelska!


Inlägget skrevs : 2010-03-07
Klockan : 19:21:44
Värsta ämnet just nu är fan engelska! Uschuschusch, jag fattar ingenting ju. Vi har nåt dumt prov på onsdag, och nej alltså... Jag vetefan hur det kommer gå. ;s Jag måste förstå detta först, annars kommer jag inte klara det. Jag får väl sitta med den där jäkla boken och nöta in allt timme ut & timme in tills allt sitter! Åh, blä. :(

Söndagen har både varit tråkig & rolig. Förmiddagen var bra, för då hände det lite, men sen har det inte hänt ett skit. Bara varit hemma. Suttit vid datorn och pluggat. Så ser typ alltid söndagar ut, i dont know why? Men så är det iallafall.

Skola imorgon och jag känner mig inte ett dugg glad för de. Känns som att denna vecka kommer vara jätte jobbig, för vi ska ha massa träning med kören inför kulturnatten som är på lördag och det kommer gå åt en massa tid till det. Man kommer bli helt slut, men bara att köra på.
Kände bara för att skriva lite, vet inte om jag skriver nåt mer idag får se! Hejdåhej.


Så känner jag just nu.

Kommentarer
Postat av: rebecca

Jag tror jag bara ska ta det lugnt, se Modo - Skellefteå AIK :D

vad ska du göra ikväll?:)

2010-03-08 @ 13:01:09
URL: http://rebeccasliife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0