Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Stress!


Inlägget skrevs : 2010-05-31
Klockan : 21:25:39
Nu måste jag skynda mig att lägga in läxorna och sen avsluta mitt lilla snack på facebook med mina kära vänner! Haha, är man bra så är man! Ska se tv med pappa, och han orkar inte vänta längre nu. (a) Så jag kan inte skriva mer helt enkelt. Vi hörs imorgon då jag hoppas att jag har mer tid till bloggen! Hade bra, puss på er!


Åt godis förut.. Fy julia. ;$

Träning nu!


Inlägget skrevs : 2010-05-31
Klockan : 17:55:32
Hejsan. :)
Måndag nu igen, och skolan gick bra tycker jag. Slapp teknik lektionen för att jag hade jätte ont i magen och fick gå och lägga mig i vilorummet istället. Somnade där i drygt 40 min. Väldigt skönt! Efter de hade jag inge ont längre och blev piggare än piggast! Hehe. :) Efter skolan gick jag, linn, maja och emma hem till charlotta. Skulle öva till body&brain. Nu har vi kommit på en ny dans, och den är nästan helt klar. Jag tror att det kommer bli riktigt bra de där faktiskt.. :) Bara alla kämpar och gör sitt bästa! Inklusive killarna, höhö!
Nu när jag är hemma så ska jag alldeles straxt sticka ner till träningen. Får se vad vi kör idag. När jag kommer hem blir det att plugga, så vet inte riktigt när jag skriver igen, men blir i alla fall ett godnatt inlägg!
Ha en bra kväll, puss från mig. :)

Nu ska jag godnatta


Inlägget skrevs : 2010-05-30
Klockan : 22:11:14
Nu säger jag godnatt till er. Börjar bli trött, och har lite ont i magen så ska sova bort smärtan!
Imorgon ska jag träna med tjejerna till b&b efter skolan, sen vidare till träningen, så kommer antagligen inte att skriva nåt förens runt 20 imorn kväll. Vi hörs då! Puss, godnatt.


Årets vinnare av ESC! Jag tyckte det blev rätt vinnare. :)
Vad tycker ni?

Förlåt mig, men mycket nu.


Inlägget skrevs : 2010-05-30
Klockan : 20:58:05
Hej alla söta!
Först vill jag be om förlåtelse för att jag inte har skrivit nåt här sen i fredags. Ioförsig så visste ni att jag inte kunde skriva igår på dan för att då flyttade jag, men på kvällen skulle jag ju ha kunnat gjort de, men nej det gick inte för vi har inget internet än i det nya huset. Tyvärr. Så jag fick klara mig utan det. Försökte fixa det imorse, men gick inte, så nu är jag alltså hos pappa där jag ska vara denna vecka, och här funkar det som vanligt.
Men i alla fall! Gick bra med flytten igår. Höll på från 8 till ungefär 16 nån gång. Man kan inte förstå hur mycket saker man egentligen har förens man tar ut dom. Shit säger jag bara! Vi blev nästan chockade. ;) Haha. Men är ju mycke mindre plats nu, så vi måste ju ge oss av med en del saker.. Så är det ju. Men mitt rum är klart nu, och det blev jättebra tycker jag! Så jag är nöjd och kommer trivas väldigt bra där känner jag. :)

Idag har det varit konsert med sångpedagogen och hennes andra elever + en massa andra som inte sjunger. Jag sjöng duett med 3 andra. Gick bra måste jag säga! Så det var kul. :) Efter de åkte jag och pappa och käkade på en pizzeria. Smarrigt! Sen stack vi och handlade lite, sedan hem. Och nu sitter jag här då och kollar runt lite. Ska snart sätta mig framför tvn och titta på nån film tror jag. Imorgon är det skola igen, och nu är det sista jobb-skol-veckan. Fyfan va bra det känns! Skitglad! När slutar ni? :)


Charlotta, Jag & Linn!

You smile, I smile


Inlägget skrevs : 2010-05-28
Klockan : 19:48:13
På eftermiddagen idag så har jag varit uppe till "huset" och lämnat lite saker, har packat här hemma, ätit godis och bara slöat. Straxt ska jag gå upp till tvn och titta på Talang tror jag. Tycker inte de är så himla bra faktiskt, men finns inte så mycket mer att titta på. Ska också slå en pling till Carl tror jag. Vi ska försöka träffas ikväll för lite saker som vi måste prata om. Om det inte funkar så får vi helt enkelt ta det på telen för jag har fullt upp imorn och på söndag, så kan inte träffas nåt förutom ikväll då. I alla fall så måste vi prata på ett eller annat sätt förutom sms!

Har ni gjort nåt speciellt idag då?
Imorgon kommer jag inte att skriva förens framåt kvällen eftersom att jag ska flytta.
Så ni vet! Hade bra. ♥

Sista dagen i mitt hus. ♥


Inlägget skrevs : 2010-05-28
Klockan : 15:55:31
Tja! (Idag är jag cool).
Skolan idag gick bra oså. Fick reda på fysikprovet. Fick G. Ville få VG, men får väl vara nöjd med ett G! Slutade 13:20, och då stack jag och min emma upp på stan. Köpte noraglass och satt och mumsade på de i det härliga vädret. Sen gick vi in och kikade i några affärer, och jag köpte faktiskt ett par trosor. Har många som måste slängas, så tänkte att jag kunde köpa mig ett par. Sen satt vi bara på torget och väntade på att emmas buss skulle komma. Passade på att sola sig lite, hih! Riktigt skönt ute. Dock så blåser det rätt mycket, men vad gör de när det är varmt! Oh. :) När bussen kom så cyklade jag hem och nu är jag då hemma och sitter här. Lyssnar på musik, gör inget speciellt. Ska snart börja packa ner kläder och lite sånt. Jag flyttar nämligen imorgon. Väldigt tråkigt, men det är som de är. Inget som var bestämt alltså (att vi skulle flytta). Utan det blev som de blev pga olika skäl, och nu när det är som det är så är det bara att acceptera det och göra de bästa utav de. Vi kommer att komma till ett radhus (flyttar dit med min mamma), som ligger väldigt fint. Bakom en liten å också. Det är ju övervåning oså, så blir ju i alla fall åt hållet "hus". Men det där blir bra! När man har fått bo in sig i huset ett tag så kommer det att bli finnemang. Plus att dem som kommer flytta in i detta hus är min kompis och hennes familj, så på ett sätt så känns ju de jättebra! Kan komma och hälsa på ofta om jag vill. :) Klart det känns lite konstigt oså, men som sagt så får man göra det bästa utav de som är.


Dagens outfit är rätt så enkel.
Blommig högkjol & svart tre-kvarts-lång tröja.

Me and my guitar


Inlägget skrevs : 2010-05-27
Klockan : 19:59:51
Hallå!
Skolan idag gick bra. Riktigt rolig faktiskt! Hade först idrott, sen spanska, bild, biologi, håltimme & svenska. På biologin så var vi ute och spanade efter fåglar. Var skönt att få komma ut lite. Och att få vara tillsammans med underbara personer + en underbar lärare! Kan inte mer än att älska den klass och skola jag går i. Oh! När vi hade slutat vid 15:15 så gick jag och elvira hem till mig. Jag skulle lämna några saker, sen stack vi till bussen och hoppade på den mot Örebro. Skulle köpa lite saker oså. :) Det jag fick med mig hem var; En svart väska, svart plånbok, rött nagellack, lösnaglar & ett rosa linne. Allt som stod på min "lista" faktiskt! Så jag är nöjd, hihi. :) Skulle ha träffat C också, men han har gått och blivit sjuk. :( Usch. Får hoppas att han kryar på sig så att han kan komma hit imorn. ♥

Nu är jag i alla fall hemma. Tog bussen hem vid halv sex. Gör inget speciellt. Sitter faktiskt i pjyamas just nu. (a) Hehe. Kändes bara så bekvämt! Ska ta tag i pluggandet nu också. Två läxor till imorgon, och dem är inte gjorda än så bara att sätta igång. Kl. 21 ikväll så är det ju andra semifinalen utav ESC, och ikväll tävlar våran Anna så vi får hålla på henne att hon tar sig hela vägen som jag tror att hon gör! Så det ska jag titta på. :)
Får se om jag hinner skriva nåt mer sen. Beror helt enkelt på. Hade bra!


Belgiens bidrag i ESC iår. Riktigt bra! Jag älskar låten och jag älskar hans röst.
Ni måste lyssna!

När man inte vet vad rubriken ska vara.


Inlägget skrevs : 2010-05-26
Klockan : 21:21:19
Tjingeling. Nu är jag hemma! Rätt slut faktiskt. Gick bra hos sångpedagogen. Kommer gå kanon på söndag! Ska bli roligt. :) Träningen gick också bra. Spelade bara brännboll denna gång, så var väl kanske inte riktigt en träning då men aja hah. Skrattade så jag nästan dog! Haha åh gud, vi är allt bäst tjejer! Efter de så cyklade jag och elvira upp till norvalla och skulle kolla på tjejernas match. Dom spelade bra, men förlorade. :/ Synd! När man nu är hemma så har jag nyss ätit. Mamma ska förhöra mig på spanska orden, sen ska jag göra mouse (jordgubbsmouse, mums!) eller kladdkaka. Haha, jag vet inte vilket..? Men får se. :)
Imorgon efter skolan åker jag in till Örebro på en gång, så jag kommer inte att skriva nåt förens imorn kväll. Om jag inte hinner skriva imorgon bitti. Ni får ha det så bra! Puss & kram. ♥

Mycket idag!


Inlägget skrevs : 2010-05-26
Klockan : 16:36:04
Hejsan.
Idag har jag fullt upp kan jag säga er! Började med skola då. Gick bara till 13 idag för lärarna har pedagogiskeftermiddag eller vad det heter. Ganska chill va! (y' Men jag var tvungen att stanna kvar med ida, maja och emma för att vänta på att semita (våran musiklärare) skulle vara klar med sitt möte och kunna öva med oss. Eller egentligen bara med ida och mig, men dom hängde på också oså. Skulle köra igenom våran låt som vi ska göra på skolavslutningen, och de gick super! Kommer bli asbra de där. :) Efter de stack jag hem och är nu hemma då. Ska snart börja packa inför flytten på lördag, sen ner till sångpedagogen och öva inför konsert på söndag. Efter de blire vidare iväg till träning, och sen efter de kanske jag ska se match. Ja, ni hör ju själva att det är rätt mycket. Så kommer inte få så mycke tid till datorn idag, men så är det ibland. Plus att jag har läxor att göra också. Så nu ska jag börja packa lite. Vi hörs ikväll när jag kommer hem nån gång. Puss på er! ♥


Semifinal 1 i Eurovision Song Contest 2010.


Inlägget skrevs : 2010-05-25
Klockan : 20:14:27
Vilken tråkig eftermiddag det har varit. Inte gjort ett skit typ. Skulle egentligen ha sprungit med Linn, men eftersom att vädret inte är så himla bra så struntade vi i det ikväll. Så jag har bara gått runt här hemma. Funderat på vad jag ska köpa på torsdag då jag ska in till Örebro, hehe. :) Blir plånbok, väska, nagellack, linne och bikini. Får vi se om jag får med mig hem allt de då!

Men nu ska jag hoppa in i duschen. Efter de ska mamma förhöra mig på SO:n, sen blir det att titta på "rubrikens namn". Älskar de! Hihi. :) Sov så gott sen, puss så hörs vi imorn! ♥

Så kul med gamla bilder


Inlägget skrevs : 2010-05-25
Klockan : 17:26:55
Haha, sitter och tittar igenom lite gamla bilder nu. Det är verkligen löjligt hur man en gång i tiden såg ut ? Haha, usch. Men man får acceptera att man såg ut så då, och antagligen så tyckte man väl att man var världens snyggaste då som man tycker nu ;) Haha! Kan bjuda på några.




Ja, haha vad ska man säga ?
Den första bilden är ju som den är. Crazy ?
Den mittersta är rätt snygg tycker jag asså.
Den sista är.. Ah, så såg man ut i ljust hår helt enkelt.


Skön dag.


Inlägget skrevs : 2010-05-25
Klockan : 16:54:17
Tjenamors. (Haha, lite kul!)
Skulle egentligen ha åkt ut till ön idag tillsammans med d (7d), men det var så dåligt väder så vi struntade i de. Istället så tittade vi på film och myste med lite käk! Tittade på Patrik 1,5. Den är så bra! Kom en tår där också. ;$ Åh, hihi. När filmen var slut så gick vi till skolan och inte gjorde så mycket. Gick runt och pratade med andra typ. Efter lunchen blev det ännu en liten rast, sen hade vi b-tid. Jag, Erika, Linn, Maja och Emma fick träna till body & brain då, så vi har typ kommit på hela dansen nu. Skulle visa upp för dom andra sen, och då spårade det ut totalt, för killarna är så okoncentrerade och typ hatar de här, så de var inte alls kul. Blev jättesur! Rev sönder Peders papper. ;$ Kanske lite för sur? Hehe! Men så kan det gå ibland när folk går en på nerverna. Men det där kommer fixa sig. Vi har kommit på en liten plan med våran klf. (y' Sen hade vi SO. Chill där med oså. Mamma kom och hämtade mig efter skolan. Var lite later!

Nu tänkte jag plugga. Eller tänkte & tänkte.. Jag MÅSTE plugga. Har två läxor tills imorn så.
Sen ska jag bara ta det lugnt. Dåligt väder ute, så finns inte så mycket att göra.
Hoppas att ni har haft en fin dag! :) Hörs senare.

Trött...


Inlägget skrevs : 2010-05-24
Klockan : 20:35:42
Nu är jag hemma från träningen. Eller kom hem för drygt 1 timma sen, men jaja. Har ätit mat med mamma och suttit och pratat. Skönt! Slog i tån i bordsbenet också.. Fan va ont det gör, haha. ;( Träningen gick lite segt faktiskt. Jag var inte alls på tränings-humör. Hade ont i min vad och ah, inte min träning helt enkelt! Måste köpa nytt blad till min klubba också. Det som jag har nu börjar bli väldigt utslitet och dåligt, så nu är det dags att byta! Orkar inte köpa ny klubba eftersom den typ är ny, hehe. :)

Vad har ni haft för er ikväll då?
Nu ska jag titta lite på spanskan tror jag, om jag tog med mig den hem? ;o Sen blire att titta på Kommisare Winter. Sista jag skriver för ikväll, så vi hörs imorgon! / juliafälling

Bort med kalla vindar!


Inlägget skrevs : 2010-05-24
Klockan : 15:31:46
Blåser kallt ute.. Usch. Tycker det bara ska vara en varm och skön vind! Visst, det är inte kallt ute men ändå ju hih. I alla fall, skolan idag då. Rätt chill oså. :) Styrelsemöte på slutet. Hoppas dom kan fixa nåt roligare i Nora nu! Bara en massa tråk här. Fritidsgårn är ju inte speciellt rolig.. Det är bara en massa 17-18 åringar där.. Samma folk hela tiden, nje fifan. Så nu vill vi ha nåt bättre!

Man gör väl inte så mycket nu oså. Lyssnar på musik, kollar runt lite och så. Blir ner till träning vid tio över fem ungefär. Nu ska jag ringa C straxt, sen titta lite på engelskan. Hörs ikväll efter träningen! Puss.


Lite konstig färg på bilden, men de får va! :)

Yesbox


Inlägget skrevs : 2010-05-23
Klockan : 20:30:38

Cyklade iväg förut och hämtade mina skivor hos min gitarrlärare Richard. Lyssnade på låten när jag kom hem, & kan säga att den kommer inte att läggas ut nånstans på internet eller att visas för nån, för den blev inte bra. Låten passar inte mig märkte jag nu, min röst var konstig pga att vi spelade in den på morgonen som kan ge "effekt" för att rösten fortfarande är "trött" och så som ni säkert vet vad jag menar ? Hur rösten är på morgonen. Så att spela in på morgonen är inget jag rekomenderar, heh. Men den andra låten som vi väntade lite med kommer att bli inspelad snart hoppas jag, & den passar mig bättre. Och så får vi väl spela in den på dan nån gång istället då. ;p Men så ni vet att ni får vänta ett liitet tag till!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen titta på tv med mammi.
Skriver inget mer för ikväll, så vi hörs imorgon!
Puss och godnatt.


Tjingeling


Inlägget skrevs : 2010-05-23
Klockan : 16:16:49
Idag har jag varit i kyrkan & tittat på när min kompis/mina kompisar har konfirmerat sig. Det började kl.10 och slutade ungefär 12. Lite jobbigt var det, men själva konfirmationsgruppen gjorde lite eget själv & dem var jätte duktiga, så de var roligt att titta på! När det var slut så åkte vi hem till Lisa och åt mat och "firade" henne lite. Trevligt var det. :) Nu har jag kommit hem. Tänkte öppna matteboken nu. Ett måste. Har 4 läxor denna vecka tror jag att det är. Väldigt surt, menmen så är det. Snart slut på allt! Hoppas att ni har haft en bra dag och får en bra kväll också. Vi hörs senare! :) ♥


Hahhaha! Videon säger sig självt. (y'

ALDRIG UTAN ER!


Inlägget skrevs : 2010-05-22
Klockan : 21:22:46
Hej på er!
Nu har jag inte skrivit sen i torsdags kväll, men det har varit fullt upp kan jag säga er. Har haft en otrolig fredag! Gud så bra den blev. Kan berätta lite kort om vad vi gjorde. Jag, Lotta och Linn stack hem till Linn efter skolan och började fixa. Sen ringde vi dit Maja, och när hon kom så fick hon en tårta kastad i ansiktet. HAHA! Askul. Film på de kommer så småningom! Sen käkade vi hamburgare, tårta och sedan började vi fixa oss. Oh så kul vi hade! Skulle iväg på disco sen vid 20. Vi tog oss iväg runt halv åtta. När vi kom dit så blev det att DANSA SÅKLART! Lite fegt i början, men sen jävlar kom vi! Ujuj. ;) Stack hem sen vid 23, för då skulle vi gå spökvandring! Lotta och Linn fegade ur, så blev bara Maja och jag, men jag fegade också ur sen när vi hade kommit en bit på vägen. ;$ Fy så läskigt det var! Så vi gick in och la oss i sängen och pratade och käkade godis istället. Nu blev det lite kortfattat om vad vi gjorde då. Bilder ligger ute på min facebook, så om ni vill se så sök på mitt namn (julia fälling)!

Idag så blev det att titta på fotboll och bada för första gången! Det var faktiskt inte så kallt. :) Sen spelade vi vollyboll oså nere vid stranden. Jag har bränt mig ännu mer nu också.. -.-
I alla fall så har jag haft fantastiska dagar tillsammans med mina tjejer! Ni är allra bäst. Jag älskar er! ♥



Två bilder på oss tillsammans!

Lite bloggande just nu..


Inlägget skrevs : 2010-05-20
Klockan : 22:19:55
Ja, som rubriken lyder så är det väldigt lite bloggande just nu och kommer nog att vara så ett tag här framöver. Det är väldigt mycket nu. Som jag vet en del som läser min blogg har förstått och vet om, men jag måste sikta in mig på de lite mer än datorn och bloggandet just nu ett tag. Men fortsätt ändå att kolla in min blogg! Och följ den så att jag inte tappar mina underbara läsare. :) Det är ju slutspurten nu innan sommarlovet, och kan väl ana att alla har det lite mycket just med skolan oså.. Sen har jag lite mycket med annat också, men det är bara att köra på och se vad som händer. Njuta av alla fantastiska dagar som jag får ihop med mina underbara tjejer! Och detta underbara väder som är nu också.. Helt otroligt fint och skönt! Har redan blivit bränd! Wiho, haha. :)

Nu ska jag snart gå till sängen och sova. Har prov imorgon, i fysik, det kommer gå galant känner jag! För engångsskull. (y' Ni får ha det så bra! Och imorgon kommer jag heller inte att skriva nåt, för ska ha en dag/kväll med mina älskade flickor. Plus disco och lite sånt! Så vi hörs på lördag nån gång. Ha en underbar helg, puss! ♥

I hope you know how much you mean to me


Inlägget skrevs : 2010-05-19
Klockan : 17:19:50
Tjena.
Skolan idag gick finfint. Svättades i min skjorta som jag hade på mig tillochmed! Asvarmt ute ju. Men är lite åska i luften också, så det gör ju att det blir varmt.. Eller kvaft, men jaja. Konstaterar att det är varmt i alla fall, haha! Var lång dag i skolan idag då. Två nya läxor, jippie säger jag då. Nu har vi 1 läxa och ett prov denna vecka, och nästa vecka är det 3 läxor som ska in/förhöras. Sen har vi ett till prov (förhoppningsvis det sista!), men vet inte när det blir. Men nu är det bara 4 skolveckor kvar, så det ska väl gå bra. Göttans med lov sen, oh!

Nu har jag precis ringt till C. Åh, det är så skönt att höra din röst. Det är en lättnad när det var några dagar sen man pratade med dig. Jag vet att du inte har det speciellt lätt nu, men du kommer klara det! Och jag finns här jämt & ständigt för dig. Spelar ingen roll vad, hur eller när.. Allt för dig & de vet du. ♥
Skall nu sätta på mig träningskläder, sen bege mig ner till idrottshuset på cykeln för konditionsträning med laget. Sen blir det att träna med små tjejerna! Hörs runt 20 skulle jag tro. Hade bra! :)


En dag's paus i bloggen


Inlägget skrevs : 2010-05-18
Klockan : 17:58:26
Hej på er alla!
Nu har jag varit borta från bloggen i 1 dag. Eller från skrivandet rättare sagt, för jag har fortfarande svarat på en del kommentarer och så. Men inte så mycket. Jag tror att jag behövde en liten paus faktiskt. Kanske kommer några fler såna sen ? Hoppas inte ni blir allt för ledsna! Haha. Nejmen att jag tappar läsare eller nåt, för ni vet ju att jag kommer tillbaka alldeles snart och skriver på lika mycket som alltid. Bara att ibland så behöver man en paus olika länge, som vi alla behöver. :) Så så är det!

Idag har jag varit i skolan. Hade bara 2 lektioner, för resten av dagen var jag i Örebro på ett gymnasium med två lärare från skolan. Skulle sitta och höra på en "föreläsning" typ. Handlade om "Skolval2010", så satt och lyssnade på hur man skulle göra med de och så i typ 2 timmar. Dom bjöd inte på nån mat heller, så gissa om jag/vi var hungriga! Och bittra. ;o Bjuda på mat kan man väl åtminstonde göra när vi har tagit oss tid till att komma dit liksom. Men nene. Så vi köpte oss en liten macka, och man blev väl mätt på de i stunden, men inte var det länge heller hehe. Men efter skolan sen så stack jag iväg med Charlotta och Linn och köpte Noraglass. Världens godaste glass! Om ni kommer och besöker Nora nån gång så är det bara ett MÅSTE att köpa Noraglass! Mums. Och vet ni, mitt upp i allt så började Charlotta att blöda näsblod också.. Haha, synd om henne. ;( Så jag rusade iväg fram till kassan och hämtade papper med en rinnande glass i handen. Folk tittade på mig, jovisst! Men jaja, sket i glassen just för tillfället där. ;) Sen började det stört regna också, så då var det bara att ta skydd under ett tak, men de hjälpte inte när det började piska på som fan, så vi blev genomblöta kan man ju verkligen säga. Menmen, det fick man stå ut med.

Nu är jag hemma och sitter med myskläder på mig. Tänker på hur förjäkligt livet egentligen är. Hur orättvist det är, för det är precis vad det är. Usch! För mycket just nu bara. Men ja, så är det ibland och det är bara att kämpa på. Don`t give up!

Helt tom på ord, det är grymt ♥


Inlägget skrevs : 2010-05-16
Klockan : 20:59:22


Jag kommer inte att vara kontaktbar här mer ikväll,
& jag vet inte hur det blir imorgon heller.
Det har hänt en sak, & jag tänker inte sitta här nu.
Nu finns det viktigare saker att göra & att bry sig om.
Om det är nåt så når ni mig på 0768422870.
Och om ni oroar er nu, så gör inte det!
Det blir bra.

Ingen konsert för mig..


Inlägget skrevs : 2010-05-16
Klockan : 16:10:48
Nej, jag kände inte för det riktigt. Känner mig lite degig faktiskt också, så berodde väl säkert på de. Skulle ju ha sjungit solo, och då kanske man vill vara lite "taggad" och få känsla i låten som jag inte tror att jag skulle ha fått idag. :/ Menmen, så är det ibland. I höst blir det en massa konserter och tv-inspelningar, så bara att tagga hårt till de! Nu har jag käkat lunch för en stund sen. Mamma och jag ska upp med lite saker till nya huset om en stund tror jag. Flyttar ju om 2 veckor. Vet att det kommer bli bra! Sen får jag se om det händer nåt annat ikväll. Vill få hit C.. Var så himla länge sen. Går inte att beskriva hur himla mycket jag saknar honom och vill vara med han! I know that I love you. Jag hoppas i alla fall att ni har en bra söndag och får en fortsatt trevlig! Puss & kram. :)


Jesse McCartney ♥


Inlägget skrevs : 2010-05-16
Klockan : 13:05:32

Inatt kändes det verkligen som att jag fick den här riktiga sömnen. Jag sov till halv tolv, mycket skönt! Att vakna upp pigg och glad för att det är en ny dag, det är grejer de! Jag hoppade upp ur sängen på direkten. Gjorde mig två mackor, tog fil och juice och gick in till rummet. Tittade på reprisen av Sommarkrysset och Summerland. Nån som har sett Summerland kanske? Ett favoritprogram enligt mig. Och finns ju en riktig snygging med också! GAAAAAH! ;)
Nu har jag läst på lite fysik, och ska snart börja göra uppgifter. Har prov på fredag då, så gäller att få in allting. Och fysik är ju inte världens enklaste ämne heller så. Men det ska nog funka, japp! Vid 16 ska jag iväg till rep inför konsert kl 18. Ska sjunga solo idag också! Riktigt kul ska det bli. :) Kanske att nån filmar ? Vi får väl se. Isånafall så kommer det säkert upp här.
Skriver senare för nu måste jag plugga! Ha en bra dag! ♥


Håller ni med mig?!?!


Härligt väder!!


Inlägget skrevs : 2010-05-15
Klockan : 23:52:15
Hejsan!
Nu har jag inte skrivit sen i förmiddags, men jag har inte varit hemma nåt knappt. Åkte vid drygt 12 till min moster & morbror. När vi kom fram så åt vi hamburgare, sedan lite kaka till efterrätt. Gick en promenad sen också i det finfina vädret! Otroligt vilket väder vi fick idag. Kom som en storm typ, hehe. :) Sen stack vi vidare hem till min kusin och hans familj där det bjöds på mat och tårta, så jag är rätt mätt nu kan jag säga. :') Åkte hem vid 20. Påvägen hem så hämtade vi upp Emma också, sen hem till mig och jag böt om oså, sen vidare upp på stan och möta Tea. Blev en utekväll med dom. :) Måste göras om såklart! Grillkväll nästnästa helg, right ?
Nu är jag hemma. Sitter och tittar på nåt på tv. Verkar lite skumt, menmen haha. Ska nog snart ner till sängen så. Hoppas ni har haft en bra kväll! Vi hörs imorgon, puss godnatt. ♥

Funhouse


Inlägget skrevs : 2010-05-15
Klockan : 11:07:43
Godmorgon. Mamma kom in och väckte mig straxt efter 10. Ska nämligen iväg till min moster och morbror i Karlskoga om en stund så var tvungen att gå upp då och duscha. Har ätit frukost vid tvn också, och nu sitter jag här i morgonrock. Tänkte byta om snart. Men nu måste jag kila, hörs när jag kommer hem!


Pink - Funhouse. Älskar låten!


Filmis


Inlägget skrevs : 2010-05-14
Klockan : 21:25:08

Nu ska jag titta på Baksmällan tillsammans med min mamma. Den bästa filmen nånsin! Så jäkla bra! Man skrattar så att man nästan gråter. Ni som inte har sett den MÅSTE se den!
Veckansblogg startar jag imorgon istället. Hinner inte med de nu. :)
Blir godnatt nu också. Hörs imorgon, puss på er alla!


Bakning med mammi!


Inlägget skrevs : 2010-05-14
Klockan : 17:01:06
Nu är jag hemma hos mamma igen. Var och handlade med henne och bror förut. Köpte lite saker till kvällen oså. Blir en nyttig kväll, en frukt kväll! Hihi. Älskar att äta frukt. Papaja, melon, kiwi och såna goda frukter ni vet. :) Sen hoppade det i vagnen lite chips också, men nyttiga chips (a)? Haha! Nejmen såna här stjärnchips, och det är så små påsar, så spelar ingen roll tyckte jag haha. Men nu ska jag baka med mammi. Chokladbollar och nåt annat. Vi kom på att vi hade glömt att köpa en sak som vi behövde ha till två andra saker som vi skulle baka, så de ska vi baka imorgon istället tänkte vi. Chokladbollarna brukar ju bli uppätna på engång, så antar att dem blir det denna gång med. ;)

Tänkte köra en veckans blogg här sen senare ikväll. Så kommer ett inlägg med anmälning till de senare som sagt!
Puss så länge.


Right now!

Första låten inspelad


Inlägget skrevs : 2010-05-14
Klockan : 12:05:14
Nu är jag hemma igen! Jag prövade mig på båda låtarna, men den ena låten gick det inge vidare med, så vi hoppade den denna gång. Både han & jag kände att jag inte var helt säker på den, & det är ju bättre att vara helt säker & sen spela in den en annan dag när man har tränat lite mer på den så att det blir helt bra, eller hur? :) Så det är de jag ska göra nu. Men den andra låten blev bra! Var mer säker på den. Dock så passar den andra mig bättre, så vi får väl se hur detta slutar hah. Men den låten som i alla fall blev klar kommer jag att få imorgon för han skulle fixa lite på den och så. Kan säga en sak, att man kanske tror att det är enklare att spela in än vad det är, för inte är det lätt heller! Man känner en liten press, & det är helt annat att stå där i studion än att stå hemma framför spegeln kan jag säga er. Så ni som också sjunger och är sugna på att spela in nån gång, ett tips här: Öva in låten jättenoga så att du nästan kan den baklänges som framlänges. Du ska inte behöva ha med texten in i studion när du spelar in heller. Och om nån frågar dig vad som t.ex står på tredje raden så ska du kunna säga det utan att du kollar på texten. Det var de han sa till mig idag när jag spelade in, så ett litet tips till er med. :)

Nu ska jag ta något att käka, sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det spöregnar ute, inge roligt detta. :(
Ha en bra dag!

Inspelning idag!!


Inlägget skrevs : 2010-05-14
Klockan : 09:00:00
Godmorgon mina kära läsare!
Hade väckning vid 08:15. Tog mig faktiskt upp på direkten som var förvånansvärt, haha. Tog frukost då & sen satte mig här framför datorn & satte på lite musik & tittade runt vad som hade hänt under natten. Inte så mycket faktiskt. ;) Nu ska jag strax fixa mig, sen drar jag iväg & spelar in! Väldigt nyfiken på hur mitt/mina resultat blir! :) Kan vara lite svårt att sjunga nu på morgonen dock, men man får sjunga upp sig och sen ta det lugnt. Göra några pro-inspelningar, & sen köra på helt fullt ut!
Vi hörs vid lunch igen skulle jag tro att jag är hemma. Önska mig lycka till, hihi! Pusshej.


21:28


Inlägget skrevs : 2010-05-13
Klockan : 21:28:34
Jag är slut som en gris och orkar typ inte göra nånting. Var nere med min bror till idrottshuset och lirade lite innebandy en stund. Han sköt rakt på mig också. UNGE! Skjuter som en jävla fa-an också, haha. ;( Menmen, sånt får man tåla när man lirar innebandy! Hehe. När vi kom hem så blev det att sätta sig inne hos pappa framför tvn och äta lite godis, hihi. Gottigt! Och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Rätt trött då som sagt, men även fast jag inte känner för att göra nåt så vill jag göra nåt.. Men finns inget att göra ju för regnar här och är jättedåligt väder, så nej. Satsar på morgondagen istället! Haha.


Bild från i somras ;)

Sova är det bästa som finns


Inlägget skrevs : 2010-05-13
Klockan : 17:49:58
Nu har jag nyss vaknat upp. Gick och la mig ungefär vid 15-15:30 efter jag hade pratat med Carl i telefon. Gubben, du kommer fixa de här. Finns alltid med dig för att hjälpa dig. Det kommer bli svårt, men klara det kommer du att göra. You are strong, honey! ♥
Nu ska jag packa lite, sen ska mamma och jag ut på en liten promenad. Promenera upp till pappa som jag ska sova hos ikväll. Det är ju egentligen pappa-vecka, så tänkte att jag i alla fall kunde vara nåt hos honom, så blir ikväll. :) Så har inte tid till att skriva så mycket mer nu, men ni hör mer av mig ikväll. Kram!


Hehe, lite trött oså!

Framflyttning igen


Inlägget skrevs : 2010-05-13
Klockan : 12:10:03
Godförmiddag.
Egentligen skulle ju jag ha åkt iväg och spelat in vid 11, men då ringde han & sa att han måste ha mer tid till annat jobb så han skulle inte hinna med de idag, så vi flyttade fram det tills imorgon kl halv tio. Blir rätt tidigt, men bara att sjunga upp sig så att rösten är redo! Så att ni vet, imorgon får ni höra på låtarna. Och då kommer det bli så att jag kommer lägga upp dom här, youtube & myspace, och sen så får ni säga vilken utav låtarna som ni tycker passar mig bäst och som ni tror att jag kan tävla med i en tävling. Berättar lite mer om de imorgon!
Nu sitter jag här då och gör inte speciellt mycket. Ska plugga jätteroliga fysik för vi har prov nästa fredag, så bara att sätta igång med de. Har missat två lektioner i de nu också, så känner mig lite efter, men jag klarart! (y'

Vad ska ni göra idag då? För alla är väl lediga? :)
Ha i alla fall en bra dag så hörs vi senare när jag har nåt roligare att komma med!
Puss & kram.

Så kul man kan ha!


Inlägget skrevs : 2010-05-13
Klockan : 00:41:57
Hej!
Nu är jag hemma efter allt denna kväll. Först var det en jobbig springtur med några tjejer från laget + Annie (våran tränare), sen ett jobbigt konditionspass på gräs, sedan in och spela lite med 98-tjejerna, men eget val de så de fick jag ta hehe. Tränade bara drygt 30 min med dom, för skulle iväg till Svenssons sen. Där väntade det mat. Så gott! Riktigt hungrig var jag efter kvällens träningar. :) Sen satt vi och pratade oså. Lisa och jag gick ut med Peppe (deras hund) i regnet. Hatar regn! Ska tydligen regna hela långa helgen också... Suck. -.- Sen blev det dator och efterrätt! Satt och skrattade som aldrig nånsin vid datorn alltså. Vilka löjliga personer de finns.. HAHA! Ibland är livet bara för kul. Sen tittade vi på en massa GAMLA foton och hittade ett par som slank upp på fb också, så gå in och sök på mitt namn (julia fälling), bli vän och titta mappen. ;) SJUKT SNYGG/A!

Nu är jag då som sagt hemma, & klockan är ju tjugo i ett,
så ska ta på mig min t-shirt och krypa ner i sängen. Oh.
Vi hörs imorgon då jag också ska på inspelning vid 11! :) GODNATT


Ser kanske inte så bra, men är iaf Lisa & jag för typ e-elva år sen

16:40


Inlägget skrevs : 2010-05-12
Klockan : 16:40:46
Lång skoldag idag, är ju onsdag. Fick "typ" inställd engelska förut. Hade bara ett läxförhör. Ett jätte konstigt, så jag behövde typ inte "visa vad jag kunde i de" om man säger så, haha. Hade inget annat speciellt idag. Rätt skön dag även fast den var lång. Mycket skratt som det oftast blir! Så härligt. Cyklade hem sen drygt vid halv fyra då vi slutade. Tog lite mellis då, sen gick jag ner hit till mitt rum och satte mig vid datorn. Har kikat runt lite.. Inte gjort nåt speciellt. Ska ladda ner några låtar nu och träna på dom, sen sticka iväg till Marie (min körledare) och öva på en sång med henne. Ska sjunga solo på en konsert på söndag nämligen. :) Kanske kommer en video med de, får se om mamma eller pappa kan filma! Efter de sticker jag till träningen. Ska springa med laget idag. Sen blire att träna/vara med flickor 98 en stund. Ska till familjen Svensson sen på lite kalas, så kan bara träna en liten stund med dom, menmen. :)

Hoppas att ni har haft en bra dag. Vi hörs senare ikväll. Ingen aning om när, men det märker ni.
Puss & kram!

21:24


Inlägget skrevs : 2010-05-11
Klockan : 21:24:14
Hejsvejs. Nyss kommit innan för dörren, och har hunnit med att äta lite kvällsmat också. Matchen slutade 3-3. Dom låg under först, men kom igen sen. Pålsboda tappade som fan! Asnajs! :D Några föräldrar i de laget typ käftade med oss (Mig, Cilla, Elin, Gustav och Elin). ;o HAHA seriöst, helt sjuka var dom. Bara för att vi var glada och hejade ? Helt sjuka. Haha, fifan. Men nu ska jag spela lite spel med mammi ett tag, så har inte tid till att skriva mer. Sedan ringa C och höra om han är vaken för det var han inte förut. ;)
Puss, godnatt nudå också!

Helt död.


Inlägget skrevs : 2010-05-11
Klockan : 16:58:03
Denna dag har varit väldigt rolig & mysig, men helt otroligt jobbig också. Gick vid 8:30 till digerberget, och det är en bit kan jag säga. När vi kom fram så blev det att köra två lekar. Vi tävlar mot alla andra 7:er på min skola i tid, så först var det nån tävling som man skulle stå 4 st i en gummislang och sen köra slalom. Andra var att man skulle dra ett traktordäck med två st som satt i de. Det var vääldigt tungt! Men vi klarade det helt klart. Så nu får vi hoppas att vi, 7c vinner! För vi är ju bäst ? Efter lekarna så satt vi bara och pratade, sen blev det att börja med maten. Typ tacos blev det. Riktigt gott! Sen körde vi brännboll också. Jätteskönt ute, & solen schtekte verkligen! Så det var ett litet plus i kanten, hih. Framåt 12 gick vi tillbaka to the school. Jättetrötta & varma. När vi kom tillbaka så väntades en idrottslektion, men sån tur va så dansade vi bara lite och övade till b&b. Kommer bli kanonars! WE'RE THE BEST! Efter de blev det SO också, så inte var dagen slut än nej. Asjobbigt. Men hon läste bara och vi fick tillbaka proven. Fick 17/32, 16 var godkänt så var väl rätt bra va? (a) Hehe, men det bästa är ju att få godkänt så jag är nöjd även fast jag kanske ville ha mer.

Nu när jag är hemma så gör jag inte så mycket. Lyssnar på musik på Z-tv eller nåt. ;p Ska titta på fotbollsmatch sen vid 19 med Cilla. Min bror spelar. :) Så får vi hoppas att dom vinner!
Hoppas ni har haft en skön & bra dag! Vi hörs senare, puss på er alla.




Så ser man ut just nu liggandes i soffan. Mobba inte!

TJOHEJ


Inlägget skrevs : 2010-05-10
Klockan : 21:20:03
Hejsan!
Jag kom in med bussen förut. Missade inte halv fyra bussen i alla fall. ;) När jag kom in till Örebro så väntade mamma på mig i bilen. Vi åkte ut till Lager 157 då på engång. Köpte mina svarta chinos. (y' Sen stack vi in mot stan igen, och jag tog bussen hem vid fem över fem, så blev bara en liten sväng hih. Gick till träningen på direkten när jag kom till Nora. Körde skott och match idag. Var inte så himla taggad, så blev väl inte en så jätte bra träning för min del, men skotten satt fint i alla fall. (y' Sen orkade jag inte duscha där, så jag cyklade hem och hoppade in i duschen då! Har käkat precis, och sitter nu med mamma och tittar på film på tv;n. Så ska inte skriva så mycket mer eftersom att jag måste koncentrera mig på filmen! Hehe.
Så vi hörs imorgon. Puuss!


Bjur på en bild som jag laddat upp förut. :)

Grattis Julia


Inlägget skrevs : 2010-05-10
Klockan : 15:21:31
Ja, jag skulle med bussen vid 14:50, men den missade man vetni. Så jag sitter här hos pappa och väntar på den andra bussen som går vid 15:30, om 10 min, så den ska jag fan inte kunna missa! Men faktiskt så var inte klockan helt tio i när den åkte, sen den åkte tidigare än den skulle ha gjort ju. ;o Fult gjort! Haha.
Nejmen nu måste jag sluta så att jag inte missar den andra. Vi hörs när jag kommer hem, och blir ungefär runt 20 för ska på träningen direkt efter jag kommer hem också. Puss & kram!

byebye


Inlägget skrevs : 2010-05-09
Klockan : 22:18:19

Just nu är det paus i Wallander, så jag passade på att gå ner hit en snabbis hihi. Har fixat mig inför natten också, så blir att hoppa i säng direkt efter Wallander. Om jag ens orkar se klart på hela.. Är rätt trött, så vi får väl se hehe. Men har i alla fall inte tid till att skriva något mer nu, så vi hörs imorgon efter skolan.
Hoppas ni sover gott sen. Godnatt!


Grattis till er!


Inlägget skrevs : 2010-05-09
Klockan : 19:55:05
Hejhallå!
Fotbollsmatchen sög riktigt. Visst så spelade Nora bra, men attityden och våran målvakt.. Nejnej. Skärp er, gubbar! Vi, NI kan ju. Kom igen nu. I alla fall. Pappa skjutsade hem mig sen. Är egentligen pappa vecka nu, men jag känner att jag vill vara hos mamma/hemma nu för flyttar om 3 veckor, så vill vara i huset den sista tiden. Nu har jag precis käkat, och ska börja med läxor. Har engelska 30 ord till på onsdag, så tänkte plugga in de lite. Går bara 3 dagar denna vecka i skolan också, så de känns redigt chill!

Ska berätta vem som vann min lilla tävling som jag hade igår på bloggen. Det var många som var nära alla rätt, men ingen hade faktiskt alla 6 rätt, hehe. Och det var faktiskt 2 st som kom på delad 1:a plats och som hade 5 rätt! Maja & Jonna. Så båda ni kommer att få en varsin länkning här, och sen skriver jag lite kort om er.
Grattis, hihi! :)

http://majallarsson.blogg.se -
Maja är en tjej som jag har känt sen 8 år tbx ungefär. Vi har gått i samma klass genom alla år, och hamnade även i samma nu på högstadiet. Hon är en glad, sprallig och rolig tjej! Hon är alltid sig själv, och försöker aldrig att vara någon annan. Om man vill ha en sann vän så är hon perfekt! Jag älskar dig.

http://jonnaalida.blogg.se -
Jonna har jag känt sen jag var ungefär 5 år tror jag. Hon är ett år yngre än mig, men jag tror att det är hon som jag mest har umgåtts med när jag var mindre. Vi slutade att vara/träffas för ungefär 2 år sen, som vilket är synd. Men antar att vi växte ifrån varandra eller nåt ? I alla fall så är du en jätte gullig tjej, som har humor! Vad som än händer så kommer du alltid att vara en vän för mig. :)

16:21


Inlägget skrevs : 2010-05-09
Klockan : 16:21:22

Har nyss kommit hem från en fotbollsmatch. Min bror skulle döma några småtjejer. Tjejerna var riktigt duktiga och även min bror! :) Mamma tog några kort, så tänkte lägga upp dem här nu. Har även varit i vårat nya hus/radhus och tittat hur mitt rum blev, och de blev riktigt fint! Så jag är jätte nöjd. Mina möbler kommer passa perfekt i de rummet.

Nu funkar det inte att ladda upp bilder, så ni får dom sen!
Ska ta ett ryck och städa lite nu. Sen blire nog att se fotbollsmatch igen.
Hörs senare ikväll! ♥


Buenos días = Godmorgon


Inlägget skrevs : 2010-05-09
Klockan : 12:37:36
Steg upp ur sängen vid 11:35 prick faktiskt, hehe. Så skönt att få sova länge, äntligen! Igår vaknade jag liksom vid 9 och kunde inte somna om.. Hur kul är de på en skala 0-10? 0! Så det var riktigt gött. Hoppade in i duschen då, la på lite brun-utan-sol sen också, men den börjar ta slut nu så måste köpa en ny. Fast ska bara använda de maj ut, för sen i juni så kommer ju förhoppningsvis den härliga & varma solen komma fram, och då ska jag bli brun utan brun-utan-sol! Hihi. Några mer som använder de kanske?
Nu väntar jag på att mamma ska göra lunch. Orkar inte äta frukost så här sent. :') Så får bli lunch.


Kramis!

Trevlig kväll!


Inlägget skrevs : 2010-05-08
Klockan : 23:20:14
Nu har Mathilda nyss kilat hem. Mötte upp henne vid torget förut vid halv nio. Erika var med då också. Vi gick ner till gårn. Segt där, skulle hämta engelskan så de gjorde jag och sen gick Mathilda och jag upp till pappa och lämnade den där. Sen pallade vi inte gå tillbaka te gårn och det började regna ute, så vi gick hem till mig/mamma. Här satte vi på en rysare, tog med oss dricka och jordnötsringar och satte oss i soffan och mös! Filmen var väldigt bra, & vi hade det trevligt! Så en lyckad kväll blev det. :) Väldigt gullig & trevlig tjej är du! Vi lär känna varandra bättre och bättre för varje dag känns det som.. Hoppas det föreblir så också. Puss på dig!
Nu ska jag straxt sova. Vi hörs imorgon då det är söndag. Puss och godnatt!


Utåt med Mathilda!


Inlägget skrevs : 2010-05-08
Klockan : 19:59:54
Nu sitter jag här och väntar på att få sms av Mathilda som jag precis fick faktiskt! Hon sa att hon precis har kommit hem, så ska höra när vi ska ses. Blir alltså utåt med henne nu ikväll. Ner till gårn antar jag. Inge fint väder ute, så om vi tröttnar där nere så sticker vi väl antagligen hem till henne eller mig. Det visar sig hur det blir med de!
Hoppas att ni får/har en kanon kväll. Skriver senare, puss! ♥

& glöm inte bort att svara på frågorna om mig i inlägget före detta!
Vinnaren kommer imorgon. ;)

En liten tävling


Inlägget skrevs : 2010-05-08
Klockan : 14:34:50
Nu kommer det här roliga inlägget, haha. En liten tävling om vem ni tror att jag är, eller vad för saker/personer ni tror jag mest gillar, vad ni vet om mig oså. Jag kommer att ställa 6 frågor, med 3 svarsalternativ, och de ni ska göra är att välja 1 utav svaren då och kommentera vad för svar ni tror det är på dem frågerna jag ställer, okej? Och den som har flest rätt och då vinner, kommer att få en länkning här hos mig! :)

Fråga 1: Tror du att jag är en mest ..
1. Partyprisse
X. Mystjej
2. Familjetjej

Fråga 2: Vad är min naturliga hårfärg?
1. Svart
X. Orange
2. Blont

Fråga 3: Vart bor jag?
1. Kungälv
X. Nora
2. Mora

Fråga 4: Jag har ett syskon, men vad är det för syskon?
1. Flicka, storasyster
X. Kille, lillebror
2. Kille, tvillingbror

Fråga 5: Hur tror du att jag tar mig som den jag är? Alltså hur tror du att jag tycker att jag är.
1. Negativ och trivsam.
X. Snäll och rolig
2. Omtänksamm, sprallig och glad

Fråga 6: Vad tror du att jag helst skulle göra på en dejt?
1. Ta med mig killen och gå på piknik
X. Ta med mig killen och gå på bio, sen äta ute
2. Ha en mysig hemma kväll

SÅ! Nu får ni sätta igång! :)

12:04, godförmiddag!


Inlägget skrevs : 2010-05-08
Klockan : 12:04:39
Hejsan allihopa!
Gick upp redan vid 9 idag för kunde inte somna om när jag hade vaknat. Så då var det väl lika bra att gå upp tänkte jag. Så jag drog upp mig själv och kom upp till tvn straxt där efter. Inte så roliga program sådär på morgonkvisten, men fanns ju bolibompa, så de fastnade jag vid. ;) Efter en stund tog jag frukost. Tre rostade mackor med äppeljuice, mums! Bror kom upp sen och stökade till också. Haha nejdå! Han var lugn. Nu är jag ensam hemma för mamma är på nån loppis-sak med en kompis till henne, och bror är med innebandylaget i Örebro. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Idag. Ikväll vet jag i alla fall att jag ska ta mig ut. Ner mot stan/gårn eller nåt blire väl. Ska se om nån friend vill med ner. ;) Annars vet jag faktiskt inte. Får se vad det blir!

Kom på senare igår kväll att jag hade sagt tidigare på kvällen att det skulle komma nåt roligt inlägg senare, men det glömde jag totalt bort pga annat, så de inlägget får komma idag då!
Ha en härlig dag! Skriver senare, puss.


Tycker hon gör en otroligt bra cover på låten gravity.
Verkligen värt att lyssna på!

Folk som inte kan stå för sig själva ?


Inlägget skrevs : 2010-05-07
Klockan : 21:57:32
Jag stör mig så otroligt mycket på folk som ringer på dolt nummer & ska hålla på & säga en massa skit i telefon. Snacka så att man inte hör ett skit. Förtränga rösten alltså. Så otroligt töntigt, bara löjligt, det är vad det är. Varför hålla på så egentligen? Är det kul? Har ni kul som gör det? Hur kan det ens vara kul? Varför kan man inte ringa på ett nummer som syns, & prata som en normal människa? Det borde ju vara mycket bättre tycker man, men kanske inte då... Tycker bara att det är rent förjävligt, och ja, töntigt upp till 110%. Visar bara att man inte vill/kan stå för den man är. Lär er förfan! U S C H
Håller ni med mig?

HAHA ! ♥


Inlägget skrevs : 2010-05-07
Klockan : 18:01:11
Tjingeling!
Nu mår jag bättre. :) Har varit ute med mamma lite också, och man mår ju alltid bättre utav lite friskluft. Annars så har jag bara varit hemma och setat inne. Gått lite fram & tillbaka i huset utan att göra nåt speciellt. ;p Hehe, inte så kul menmen! Nu har jag i alla fall haft riktigt tokroligt! HAHAHH, gud så kul man kan ha! Inte sant, Emma?! ;) Och även Vichtor vem fan nu de är, haha. Jani, vi snackar om lite vad som helst faktiskt... Hahah, härligt äre! Men nu börjar det bli lite drygt, så jag tror att vi börjar avrunda vårat lilla samtal.. ;)

Ikväll ska jag bara vara hemma. Mysa framför tvn med godis blire nog! Imorgon tror jag att det blir att bege sig utåt. Ingen aning om vart eller vad jag ska göra, men det får visa sig då! 
Har inget mer att skriva nu, ska göra nåt litet roligare inlägg sen senare ikväll hade jag tänkt. (:
Pusshej!

6/5 & 7/5.


Inlägget skrevs : 2010-05-07
Klockan : 12:49:54
Hejhallå.
Imorse när jag vaknade så hade jag ont i halsen och kände mig hängig, så jag stannade hemma från skolan. Var först lite tveksam på om jag skulle göra de eller inte, för missade fysiklektionen förra fredagen också för att jag skulle åka till Jkpg, och gör ju de idag då, och har snart prov vad jag förstår, menmen jag pluggar ifatt!
Kom nyss ut ur duschen. Skönt! Ska nog äta lunch snart. Mamma och Gustav kom hem precis, så antar att mamma lagar till något. Ikväll blire då att bara vara hemma.
Ni kanske ska göra nåt speciellt? :)

Berättar lite om gårdagen nu då som jag lovade att jag skulle göra.
Åkte med bussen in vid 10. Kom fram drygt 10:45, och då blev det shopping! Jag köpte då ett par glajjor och present till Maja. Linn och Charlotta köpte ett antal saker. Väldigt fina också! Sen käkade vi på BK, det fick duga även fast det är rätt onyttigt. ;) Men blir oftast att man äter där.. I varje fall för mig och mina brudar, hehe. Sen köpte vi en liten glass senare också. Satte oss ute i solen och njöt! Så skönt. Tog lite kort också. (Kommer i slutet utav inlägget). Sen tänkte jag att jag kunde ju pröva att ringa Carl och höra om han var hemma, så de gjorde jag. Det var hans bror som svarade, för Carl hade tydligen gått ut och inte tagit med sig telefonen då. Hörde inte skillnad på dom två, så jag trodde först att det var Carl. :') Haha, så lika röster även fast det skiljer 3 år. ;o Men i alla fall så sa jag att jag skulle ringa igen senare, och de gjorde jag. Han skulle iväg/bort så han skulle alltså inte vara hemma nåt. Mycket synd, men får se om det går på söndag. :) Linn och Charlotta tog bussen hem vid 16:40, medans jag var kvar inne i Örebro för att vänta på att Anna, Ida och Kasper skulle komma in. Sen när dom kom så gick vi in på teatern, väntade ett tag innan den började. Pratade med Peter (skådespelaren) lite innan oså. Har alltså träffat han förut när jag spelade i en teater som han också spelade i. Har faktiskt träffat en del kända när jag har spelat. ;) En som har varit med i Pistvakt, Pip-Larsson och olika serier på tv, hihi. Oså! Men i alla fall, sen satte teatern igång. Otroligt bra var den! Handlade om Gud, religion, Abraham om ni vet vem han var? Kanske läst om han i SO? I alla fall handlade det om de och lite annat. Han är så otroligt duktig på de han gör, så även fast inte jag gillar Gud-historier och så, så blir det väldigt bra när han gör det. Så de var kul att se. Sen åkte vi hem, eller till Lillån där vi käkade. Och så var dagen slut, hih.






Bilderna bjussar vi på!

Hemkommen precis.


Inlägget skrevs : 2010-05-06
Klockan : 22:23:58
Godkväll, hehe!
Nu har jag ääntligen kommit hem, efter den långa men otroligt roliga dagen! Har haft det jätte mysigt inne i Örebro stad med mina tjejer. ♥ Skämt ut oss lite, skrattat som bara den (mest jag ioförsig), åt allt och inget ni vet! Hihi. Shoppat, käkat oså. Orkar inte skriva något mer om dagen idag, så det får komma imorgon istället eftersom att det är så sent nu, och jag måste hoppa i säng för att jag ska klara av skoldagen imorn! Men kan säga också att teatern som jag var på med Anna, Ida och Kasper var otroligt bra! Fy så bra Peter är. :) Berätta mer om den imorgon med!
Nu ska jag fixa mig och sen slagga. Vi hörs imorgon, godnatt!



Haha, fjortis man är med munnen och allt. ;$ Inte meningen!
Men köpte i alla fall glajjorna på bikbok för 79,50kr.

In mot Örebro snart!


Inlägget skrevs : 2010-05-06
Klockan : 09:23:11
Godmorgon kära vänner! ♥
Gick upp vid 8. Har ätit frukost, plattat håret, sminkat mig, klätt på mig och borstat tänderna, så allt är klart! Så nu satte jag mig här framför datorn. Kände för att lyssna på lite musik, och då kan man ju inte undgå att blogga lite. ;) Bussen går mot Örebro kl. 10:00. Går om 20 min, för ska ta ut pengar och sätta in på mitt busskort oså.

Ska ni göra något speciellt efter i skolan idag?
Jag hoppas på att få en underbar dag med mina brudar, & det kommer jag nog få också!
Vi hörs ikväll när jag kommer hem. Hade bäst!







Bildbomb på mig, + helt oredigerade!
Men så ser jag ut nu!

Hihi .. Godnatt!


Inlägget skrevs : 2010-05-05
Klockan : 23:12:15
Nu ska jag krypa ner i sängen, sätta på nån bra film och somna till den. Min apa joinar mig nu när man inte har den man egentligen vill ska vara här.. Men föfan! Går väl bra med en apa? (;
Hoppas att ni sover gott sen när ni väl somnar. Skriver ett inlägg imorgon innan jag drar iväg.
Puss & godnatt!


Ledig imorgon


Inlägget skrevs : 2010-05-05
Klockan : 20:55:31
Nu är jag här igen. Har varit på mitt utvecklingssamtal. Fast de var för några timmar sen, men ändå hah. Det gick i alla fall bra på de. Godkänd i alla ämnen oså. (y' Tog ungefär 35-40 min, sen stack pappa och jag iväg till konsum. Skulle köpa lite grejs oså. Åt hemma hos honom också. Blev pasta ihop med köttförssås. Smarrigt vare! Sen satte jag mig lite vid datorn där, chillade lite med skön musik oså. Drog mig hemåt vid halv åtta, och nu är jag hemma. Har duschat, fixat lite, och nu har jag hamnat här. Ska snart upp och se på Andra Avenyn. Älsklingsprogrammet! Tar nog med mig datorn upp idag trorja. (a)

Imorgon så är vi lediga, så då blire för mig att åka in med Linn och Lotta till Örebro! Jag ska inte köpa nåt typ, men de ska dom andra och självklart vill jag med in, så absolut! :) Så det ska bli rätt chill. Får se om jag kan få C att vara hemma så att man kan gå upp till han och pussa lite på han ;)? Haha.. Får se helt enkelt! Sen blir det teater på kvällen med några. Så jag är inte hemma förens framåt 20-21 nån gång skulle jag tro.
Skriver godnatt sen, puss så länge!

Utvecklingssamtal tonight ..


Inlägget skrevs : 2010-05-05
Klockan : 16:31:45
Hejsvejs!
Skolan gick bra. Hade prov, de gick väl rätt så bra. Inte ett så långt. Hade inställd a-tid sen så då fick vi sluta vid 14. :D Asnajs! Så då följde jag med Elvira hem. Har ätit lite, fixat med låt till b&b (en tävling som är innan skolavslutningen på min skola). Ska bli sjukt kul & vi kommer ä-äga fedtmycke! Nu sitter vi här framför datorn. Vi pratar lite med Malin på Elviras msn, jag bloggar, hon sms:ar också oså. Trevligt like hell. Ska iväg om drygt 1 timma för utvecklingssamtal. Har inte min vanliga lärare (klf) för hon är hemma med sjukt barn och ja, så får ha våran "klass-mentor", och det är ju lite sisådär... Man kanske inte vill säga precis allt till henne. ;o Men aja. Det går nog bra de där! Haha. :)
Nu ska jag avsluta detta inlägg lite... Jag skriver när jag kommer hem sen nångång ikväll. Ska upp och se fotboll sen också, så får se när det blir. Men det lär ni märka! :) Hade bra, kramis!


Min snygging! ;*

Här rubriken ska vara va ?


Inlägget skrevs : 2010-05-04
Klockan : 20:26:01
Som jag skrev i förra inlägget så skulle kanske mammi & jag köpa Noraglass, men var inte säkert, men så blev det i alla fall. Det var hasselnöt, vanilj och lakritz denna gång. Jag tog hasselnöt och lakritz + strössel, hihi. Det var mycket gott! Nu när Noraglassen har öppnat så känner man att sommaren är verkligen påväg, och det är då Nora blir som finast och bäst! Så längtar gör man verkligen. :) Campingen vid mig har också öppnat, och det känns ju fantastiskt! Hehe, mycket bra. Tråkigt att vi inte kommer bo lika nära badet längre i Juni sen, menmen är inte så långt ifrån pappa eller ifrån där det blir att flytta med mamma. Men vi är bra kompisar med campingens "ägare" och en del som alltid bor på campingen på sommrarna, så det är ju självklart tråkigt. Men man kan ju fortfarande gå dit och prata med dom. :) Inga problem!
Nu ska jag straxt upp och titta på tv. Är inför eurovision, och det är roligt att titta på tycker jag. Så det ska jag hamna framför här näst! Blir godnatt nu också. Vi hörs imorgon. Då ska jag också ha utvecklingssamtal! Ujuj! Haha nejdå. ;)


Kramar från Mig!

Första Noraglassen för iår idag maybe ?


Inlägget skrevs : 2010-05-04
Klockan : 16:26:00
Halloj.
Dagen i skolan gick bra. Fortsatte med mitt prov i matten. Hann inte helt klart, så ska göra det sista på fredag. Idrotten var så jäkla rolig! Körde nån lek som hette "Långboll", och mitt lag ägde! Såklart! Haha. Jag var helt galet glad idag också. Hihi, typ sprang runt och hoppade, fjantade mig som bara jag kan göra ? Haha, jani kära vänner! Ibland får jag säga förlåt för att jag är jag. :') Slutade vid 15:15 i alla fall. Gick hem till pappa då för jag har skadat mitt lår och hade så jäkla ont och svårt att gå, så jag tänkte att då kan jag väl gå upp till pappa så kan jag kila hem sen efter ett tag. Låret kanske "lägger sig" eller nåt ? Får hoppas på de! Ska höra med mamma om vi kan äta Noraglass idag också när hon kommer hem. Så ringer henne här straxt.
Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft, & att ni får en fortsatt trevlig dag!
Jag skriver senare, så vi hörs då. Puss & kram!

21:01


Inlägget skrevs : 2010-05-03
Klockan : 21:01:38
Hejhallå!
Sa kanske förut att jag skulle skriva innan jag åkte till innebandyn, men så blev det i alla fall inte som ni nog märkte. Men springningen gick bra. Denna gång sprang jag tillsammans med Emilia för att Lotta och Linn hade utvecklingssamtal, så dom kunde alltså inte. Men Emilia är en fin tjej. :) Väldigt bra att prata med, & har alltid kloka svar! Om du läser detta så vet du nog vad jag mest utav allt tackar för... Jag ska försöka, gör allt jag kan. Kämpar för det jag vill ha you know. Innebandyträningen gick bra den med! Körde skott, övningar och match. (y' Som vanligt så var jag sist ut i duschen och sist kvar i omklädningsrummet.. Blir alltid så, hehe.

Nu när jag är hemma så har jag precis käkat våfflor (smarrigt!) och sitter just nu framför tvn för att titta på Kommisarie Winter som börjar straxt. Får vi se vad det är för nåt ikväll. Sen ska jag läsa lite religion också innan jag sleepar. Vill också berätta/säga att jag vann veckansblogg på Toves blogg! Riktigt roligt! Tack så jätte mycket till er som röstade på mig. :)
Nu börjar det. Säger godnatt nu med, puss & kram hörs imorn!


Bild från nån dag, hihi.

Rösta, tack!


Inlägget skrevs : 2010-05-03
Klockan : 15:06:33
Hejsan!
Skolan gick bra. Typ vikarie på alla lektioner... Lite surt, menmen. Fick reda på kemi provet, & jag fick 78/81. (y' Verkligen nöjd! Hade teknik som sista lektion, och jag gillart inte. Så himla segt och man fattar ju typ ingenting utav alla saker som finns. ;o Uschnej!
I alla fall så är jag hemma nu, sitter hos pappa för ska kila iväg till sångpedagogen snart. Sen ikväll blire att springa innan träning, sen innebandyträning då. De blir najjs! Har inte så mycket mer att säga nu, så kommer väl sen igen innan jag drar iväg på träning. Puss & kram så länge!

OCH glöm inte att rösta det sista nu! Hon avslutar den idag, och jag vill så gärna vinna!
Så vore jättesnällt. :)
http://bbarattove.blogg.se/2010/may/veckansblogg-finalisterna-1.html?_tmp=26ba9f9f1c88b56d6bd2f0ebd53e43ab7a8076b3

Hemma!


Inlägget skrevs : 2010-05-02
Klockan : 20:12:56
Hej på er!
Nu var det ett tag sen, men det är ju för att jag har varit i Jönköping över helgen. Har varit hos min kusin och hans flickvän med min bror. Har varit mycket trevligt & roligt! Har inhandlat ett par jeans (som jag aldrig brukar köpa för brukar aldrig kunna hitta ett par bra, men nu så!), skolavslutningsklänning & en tröja. Blev lite smått, men gick ändå på rätt mycket. Vi har hyrt film, bowlat, shoppat då, fått lite kondition pga att Pehr tittade fel på busstaballen, haha bra där. ;) Men motion kan man aldrig få för mycket av! Kl 14:01 gick tåget hem idag. Byte i Falköping, sen direkt hem till Örebro. Gick bra på resan! En väldigt trevlig helg som sagt hos er i Jönköping. Det måste vi verkligen göra om! Kanske i sommar om det funkar? :) Puss på er!

Jag har inte plockat undan mina saker från sängen och golvet än, så jag måste ta och göra de snart. Ska upp och se Humorgalan nu, så måste sätta fart för de har redan börjat! Sen ska jag titta lite på religionen också och ringa C trorjag. Är väldigt trött så får se om jag orkar ringa. :') Menmen, klart jag gör de för det är ju till Carlis jag ringer ju! Hihihi.
Hoppas ni har haft en bra dag och helg/Valborg. Vi hörs imorgon, kramis!

Går tyvärr inte att ladda upp bilder just nu, men dom kommer imorgon när det nog funkar igen!

& en sak till...
Rösta på mig hos Tove!
Jag är en utav finalisterna, och jag behöver verkligen era röster!
Så vore jätte gulligt och snällt om ni kunde göra de. :)
http://bbarattove.blogg.se/2010/may/veckansblogg-finalisterna-1.html?_tmp=26ba9f9f1c88b56d6bd2f0ebd53e43ab7a8076b3

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0