Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Hiss & diss


Inlägget skrevs : 2010-11-03
Klockan : 21:40:08


Höstlov - Hur skönt som helst! Dock så är det snart slut.. Eller snart och snart, 2 dagar + 2 helgdagar kvar, hehe. Men det är verkligen skönt att få slappna av från allt plugg, för det har varit mycket nu dom senaste veckorna. Hoppas att det kan bli lite lugnare nu!

Glasögon - Ja nu när jag har fått det så hissar jag det! Haha, nejmen jag tycker att jag verkligen passar i det (som jag kanske trodde att jag skulle göra, men ändå hehe). Jag har fått höra mycket positivt om de, och det glädjer mig verkligen! Eftersom det är så nytt osv, hihi. Och inte nog med de, det verkar ju ha blivit rätt inne med det ? Många som har det som inte ens behöver det. Vet inte vad jag tycker om de.. Beror på vad man själv tycker & tänker (om ni förstår).



Vädret - Usch säger jag! Nu i två dagar så har det regnat och blåst som bara den konstant typ! Jag är inte något "fan" av hösten kan jag säga... Nu vill jag ha vinter och snö på engång! Vet inte om det är såhär eländigt hos alla men..!

Kommentarer
Postat av: mli

Joa det hade jag också!:D

Okej det är ju alltid bättre än å göra ingenting:)

2010-11-03 @ 23:04:07
URL: http://emelievonwalden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0