Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

En önskan, att jag står som hjärta dig en vacker dag.


Inlägget skrevs : 2010-10-31
Klockan : 23:51:51

Nu ska jag titta på Solsidan, sen sova. Hoppas ni har haft en bra kväll! Hörs imorgon. ♥


I`m feeling good


Inlägget skrevs : 2010-10-31
Klockan : 19:30:37
Sa förut att jag skulle ut och springa, men jag fick med mig ut mamma på en promenad istället. Blev en 45minutare. Skönt var det! Faktiskt så är det så att om man går drygt 60 min så är det bättre än att springa. Man förbränner mer kalorier, tror jag det var. Man tror ju att det tar mer om man springer, men tydligen inte då!
Annars idag så har jag inte gjort speciellt mycket. Har lirat lite gitarr och sjungit. Tänkte komma igång med gitarrspelandet igen, och försöka spela olika låtar och sånt. Det är ju hur kul som helst! Så vi får se hur det går med den saken.. Ska nog gå bra. (: Nu sitter jag här hos pappa. Tänk att en vecka har gått så snabbt... Nyss åkte jag till mamma och nu är jag hos pappa igen.. Ibland går det lite för fort kanske. Menmen. Om en halv timme börjar Ensam mamma söker, och det ska jag kolla på. Sen blir det nog någon film! P&K


Bild tagen från Google.

Skaffa er ett liv.


Inlägget skrevs : 2010-10-31
Klockan : 16:21:46

Så, där har ni en lite bättre bild på mina glasögon! Jag är riktigt nöjd med dom.
Vad tycker ni? Passar jag i det? :)

Nyss så har jag fått gjort en säkerhetskontroll på facebook, för det är någon som har varit inne på min och ändrat lösenord och haft kul. Fick se en tid imorse då jag hade varit online, och då sov jag, så alltså någon annan som var inne då med. Hur kul får man ha egentligen? Alltså det bara stör mig så mycket. Tycker man det är så himla roligt att förstöra för andra? Jag kan inte förstå det. Ni har inget liv. Ni har inget vett i skallen. Ni är rent ut sagt idioter som håller på så. Spelar ingen roll vad det är, men ni förstör fortfarande för folk.

Nu ska jag ta på mig springskorna och "springkläderna" så sticker jag ut och springer en runda. Ska försöka vara duktig med de nu på lovet hade jag tänkt. Vi hörs sen!

Ni är för bäst!


Inlägget skrevs : 2010-10-31
Klockan : 11:07:35
Förlåt för att jag inte skrev någonting på hela dagen igår, men jag hann faktiskt inte med det. Vid drygt 11 åkte jag och mamma till Linde för att hämta mina glasögon. När vi kom hem åkte vi direkt till Gustavs innebandymatch, och sen vidare och handlade. Sen den tiden jag hade kvar hemma gick åt till att fixa mig inför kvällen. För vid fem skjutsade mamma mig, Emilia & Julia till Linn där vi skulle spendera våran kväll med resten av brudarna. Vi lagade tacos, gick spökvandring (!!!), tittade på filmer, åt kladdkaka och godis. Vi hade en riktigt rolig kväll! Det måste vi verkligen göra om. Lite efter tolv kom Julias mamma och hämtade oss.

Nu ligger jag i min sköna säng och inte gör så mycket. Ska hoppa in i duschen snart tänkte jag. Något jag måste göra sen idag är att gå ut och springa. Jag bara känner det. Så vi får hoppas att jag kommer ut då!
Har ni några planer för denna söndag?

Bilder från gårdagenskväll ligger inne på min facebook,
så om ni vill se dom så är det bara att ni söker på 'Julia Fälling',
och sen så ska ni nog kunna hitta mig. Albumet heter "LoVE".


♥ Där ser ni mig i glasögon också. Ska lägga in två bättre bilder på de sen!

Vi gör det tillsammans.


Inlägget skrevs : 2010-10-29
Klockan : 23:27:27

Stressad kväll av nåt slag... När jag skulle packa min innebandyväska förut ikväll så hittade jag inte min klubba. Den låg inte i väskan, den fanns ingenstans. Fick panik. Jag är helt kär i min klubba. Man blir det efter ett tag.. Lovar. Så jag var jätteledsen, sur och lack. Sen stack jag iväg till kören. Det ända jag kunde tänka på var min klubba... Hahah. Nej överdriver lite nu men. I alla fall. När jag sen kom ner till idrottshuset när vi hade samling, så säger Mats (tränaren) att min klubba står i städskrubben i idrottshuset. Och jag bara ;o? Varför står den där? Haha. Jo, det var så att jag hade glömt den på träningen i måndags, och då hade tjejerna som tränar efter oss sett den i omklädningsrummet och sen gått och ställt den i städskrubben. (Där ställer man allt som blir kvarglömt? Nej vet inte men). Grejen är den bara att jag kan inte förstå hur jag kunde glömma innebandyns viktigaste sak... Utan klubba så kan man liksom inte spela? Nej Julia, du får ta och bli mer ordningssam!

Men nog talat om de nu.

Matchen slutade i varje fall 1-5 till Hovsta. Har inte så mycket att säga om matchen. Tredje perioden spelade vi bra, och fick upp tempot till nästan deras nivå, tyckte jag. Men dom var snabbare och mer intensivare, så... Vi måste ta och bli ett lag, engångföralla. Det funkar inte om man inte är ett lag. För egentligen är det ju de vi är, eller hur? Eller ska vara. Vi kan om vi bara vill. Det är de det handlar om. Jag vet verkligen inte vad mer tränarna ska behöva säga eller göra, för det är egentligen bara upp till oss nu. Så från och med nu lyssnar vi på tränarna, även fast det är negativkritik, men de måste man kunna tåla. Speciellt när man inte spelar bra då. Men det är ändå våra tränare som vi ska lyssna på, dom som tränar oss och har hand om laget. Så inget mer tjat om de nu. Vi kämpade på bra idag! ♥

Var nere på discot på min skola en sväng också efter matchen. Men var helt dött där typ så åkte nästan hem på direkten. Onödigt att betala 40 kr, menmen. Nu är jag skit trött. Så funderar på att gå och lägga mig. Men ändå inte... Aja, får se hur jag gör. Hoppas ni har haft en bra kväll i alla fall! Hörs imorgon.


Efterlängtade lov är här!


Inlägget skrevs : 2010-10-29
Klockan : 14:55:22

Äntligen så är det lov. Känns inte så farligt tråkigt faktiskt. ;) Haha. Det ska bli skaapligt skönt! Dagen rullade på fint i alla fall. Engelska provet gick rätt så bra. Vet inte riktigt vad jag kommer få... Var ungefär 3-4 frågor jag inte svarade på, men var rätt så mycket annat så tror inte att det är någon fara med de. Men det visar sig efter lovet vad man fick! Ikväll kilar jag iväg och sjunger vid fem. Kvart över sex är det samling med innebandyn, så drar direkt dit från kören. Halv åtta är det match! Hemma. Nu kör vi en vinst här va! TAGGATAGGATAGGA!

Outfiten för idag:

Hörs sen! :D


Fredag imorgon!


Inlägget skrevs : 2010-10-28
Klockan : 21:29:28

Nu har jag precis kommit ut ur duschen typ. Har målat mina naglar också. Rosa blev det denna gång. Rätt så snyggt måste jag säga! Körde lite styrka innan jag hoppade in i duschen också. 20 situps, 10 armhävningar, 20 rygglyft + att hålla uppe kroppen i en "position", benböj (eller vad det nu heter) 20 st och plankan 1 min. Duktig jag är va? :D Tror inte att det finns så mycket bättre än att träna faktiskt. Gick en riktig powerwalk hem från skolan idag också. Då var man lite svettig sen innanför jackan när man kom hem, haha.
Nu ska jag titta lite på tv, sen krypa ner i sängen och sova så tidigt som möjligt. Imorgon käkar jag frukost på skolan för det är Halloween-frukost! Mysigt värre. & gott för den delen. Vi hörs imorgon!


I hope it will be you and me someday


Torsdagar är hur sega som helst


Inlägget skrevs : 2010-10-28
Klockan : 18:02:29
Gick till halv fyra idag. Torsdagar är riktigt sega. Har tråkiga och långa lektioner. Så inte är torsdagar tummen upp heller! Men man kan väl inte alltid ha perfekta dagar, eller hur? När jag kom hem straxt efter halv fyra så tog jag lite och åt, slog mig ner i soffan och tittade på tv. La mig sen ner och var väldigt nära att somna. Gud så trött man är nu förtiden! Skamligt.. Haha. Men det är mycket med skolan som sagt. Ska bli skönt med lov nu. Behövs verkligen! Eller vad säger ni?
Har ingen speciell träning eller så ikväll, så jag är bara hemma och slappar. Ska göra klart matten och mamma ska förhöra mig på engelskan, sen har jag ingenting mer att plugga. Skönt! Ha en bra kväll :)

Bonde söker fru


Inlägget skrevs : 2010-10-27
Klockan : 20:48:57
Har pluggat lite matte nu, men gör klart den imorgon för ska ändå lämna in den på fredag så. Nu ska mamma förhöra på mig so;n tills imorgon som jag är lite osäker på.. Sen lite på engelskan som jag har prov i på fredag. Spanskan är klar som är tills imorgon. Så det andra ska nog bra! Annars sitter jag och tittar på Bonde söker fru. För bra! Hihi :D

Hoppas ni har haft en bra dag och kväll. Vi hörs imorgon då det är torsdag.
Puss & kram!

Hehe..


Inlägget skrevs : 2010-10-27
Klockan : 18:19:59

Hej! Hade som sagt kort dag idag. Biologi läxförhöret gick bra! Fick 27/29. Hemkunskapslektionen denna gång var helt snurrig, men grymt rolig haha! Både våran lärare och vi var helt borta typ, hehe. Alla gjorde någonting konstigt... Jag gjorde "popcorn sås", peder (som jag jobbar med) brände sig och det var läraren som brände honom eller vad man nu ska säga. Jag brände mig också, och ja, den var bara allmänt snurrig. Men inge fel på lektionen så egentligen, haha. Men jaja. Jag fick yttligare lite kortare dag, för vid drygt halv ett gick jag hem pga magvärk. Började känna mig varm och att det värkte i magen, så gick och tog mina tabletter då och sen cyklade jag hem, för när jag känner något sånt så vet jag att det ända jag måste göra är att komma hem så fort som möjligt och lägga mig still och försöka sova. Så när jag kom hem la jag mig i soffan och somnade efter en halvtimmes lite tårar och värk osv. Vaknade upp vid tjugo i fem, och då kände jag mig bra igen! Sån härlig känsla kan jag säga er. Som ni vet eftersom jag har berättat det förut, så är det inte så jätteroligt när jag har mensvärk. Men jag vet hur jag ska handskas med det nu eftersom jag har haft så här ett tag. Dock jobbigt när jag är helt själv, som jag var idag. But I fixed it. Hehe. Nu sitter jag i alla fall framför tvn i soffan. Ska göra lite spanska och matte snart, och sen engelska och so med mammi som hon ska förhöra mig på. Hörs senare!


Just nu så ser jag ut såhär.


Hörs imorgon!


Inlägget skrevs : 2010-10-26
Klockan : 21:37:08
Just nu sitter jag i soffan och tittar på Desperate housewives. Inget som jag brukar följa, men jag tycker ändå det är rätt bra och skojsigt att titta på. Gillar ni det programmet? Mamma har förhört mig på biologin en sista gång nu också, har förhör på det imorgon och jag kan det helt utan & innan hehe, så det kommer nog att gå kanon! Men nu ska jag snart gå upp och fixa mig och krypa ner i sängen. Imorgon slutar jag vid 13 vilket blir super skönt. Så ni hör av mig lite tidigare än vanligt! Ha en fortsatt trevlig kväll innan ni ska sova. Pusselipuss :)

Yeah


Inlägget skrevs : 2010-10-26
Klockan : 19:21:02
Hej på er! Gick till kvart över tre idag. Rätt tråkig dag. Men klarade mig igenom den ändå! Haha, tur de. När vi slutade så stack jag till sångp. men körde inte så länge idag för är inte helt bra med min förkylning än, och då tycker inte hon att jag ska anstränga mig, så ja. När jag var klar där så stack jag och solade en 25 minutare. Lite brunare blev man! Dock så satt tydligen mina trosor lite "högt upp" där bak, så ser lite konstigt ut, haha. ;$ Menmen. När jag kom hem hoppade jag även in i duschen, och sedan rakade jag benen, smorde in mig och målade naglarna, så kände mig riktigt fräsch och gör det fortfarande! Hihi jaja.
Just nu väntar jag bara på att klockan ska bli åtta då jag sätter mig nere i soffan och tittar på Sveriges skönaste familjer. :D Mitt favorit program just nu, förutom Idol då såklart. Skriver ett godnatt inlägg sen, P&K

21:56


Inlägget skrevs : 2010-10-25
Klockan : 21:56:40
Ljög lite där om tiden då jag skulle skriva igen i förra inlägget, hehe. ;$ Jag är inte ens hemma vid åtta. Brukar komma hem vid halv nio. Och då äter jag, så rimligast att jag skriver igen vid nio. Men nu blev det tio, men pga plugg och sånt. Skriver ju i alla fall nu! Ska nu packa till idrotten imorgon, sen fixa iordning mig och krypa ner i sängen för att sova så tidigt som möjligt. Blev rätt så sent igår.. Halv ett var klockan innan jag somnade.
Hoppas att ni har haft en bra måndag! Hörs imorgon, sov nu så gott!

Älskade innebandy! ♥


Inlägget skrevs : 2010-10-25
Klockan : 17:33:21
Hejsan allesammans! Dagen i skolan har rullat på bra. Man är väl alltid lite trött och seg på måndagar, liksom dagen efter helgen, men har inte så jättejobbiga och långa lektioner, så det är ändå en helt okej dag. Och så slutar vi ju tidigt också vilket är skönt! Men i alla fall. Nu sitter jag här på mitt rum och pratar lite på msn och så. Taggar inför träning ikväll! Ska bli så otroligt skönt och roligt att få gå ut på plan igen efter ännu en veckas uppehåll pga förkylning. Men får se hur mycket min kropp orkar med eftersom den är rätt "avslappnad" nu då, men jag kör på tills jag helt lägger av bara. :D Hihi! Hörs när jag kommer hem, runt åtta nån gång.


Bilden är tagen idag. Och med min snygga mössa på också såklart!

JF'


Inlägget skrevs : 2010-10-24
Klockan : 22:10:30
Idag har det inte blivit så mycket bloggande.. Eller två inlägg, duger det? Mjaa! Men har inte riktigt känt för att skriva så mycket bara, och det gör man ju inte alltid, så är det. Det känner vi nog alla igen oss i. I alla fall. Nu är det paus i Beck, sån här lång paus som är så himla jobbig!! Hatar alla pauser i tv4. Men man får stå ut, hehe. Den Beck som går ikväll har jag redan sett, så jag vet vem som är den skyldige! Men älskar Beck så är ändå alltid lika roligt att se filmerna. Om & om igen.

Imorgon är det skola, och jag är inte alls redo för att börja en ny vecka. Känns inte som det nu i varje fall... Men får väl hoppas att jag får lite mer motivation imorgon! Hihi. ;) Men något som är bra denna vecka är att vi slutar tidigt på onsdag, och det är sista veckan innan lovet! Guuuud så skönt det ska bli. Har verkligen längtat.
Sov så gott sen när ni lägger er! Puuss.

Camp Rock 2


Inlägget skrevs : 2010-10-24
Klockan : 15:53:45
Nu har jag precis kollat klart på Camp Rock 2. Den var jättebra! Minst lika bra som första. Så om ni inte har sett den så kan jag rekommendera er att se den! Och om ni älskar musik så är ju det ett stort plus också, hehe. Men den ger mycket, i alla fall mig.


En del kan nog säkert tycka att den här filmen är barnslig, men det finns inget skäl till att göra de.

Söndag


Inlägget skrevs : 2010-10-24
Klockan : 11:51:01

Godförmiddag! Vaknade vid ungefär tjugo över tio. Låg kvar i sängen ett tag och sträckte på mig oså, hihi. Efter ett tag gick jag upp och duschade. Sen gjorde jag iordning lite frukost och satte mig vid tvn. Idag ska jag plugga. Måste göra biologi, sen kolla lite på so;n och kanske lite engelska. Vad ska ni göra idag? Kram


00:11 - Godnatt


Inlägget skrevs : 2010-10-24
Klockan : 00:11:14
Nu har jag tittat på ett avsnitt av Mördare Okänd. Usch så läskigt det var idag! Blä, kommer jag kunna sova? Det är frågan... Hehe. Men ligger nu i min säng och nördar data lite innan jag ska sova. Orkar inte tvätta bort sminket ikväll, för ska ändå duscha direkt när jag vaknar imorgon så. Det är ju såå jobbigt att ta lite vatten på ansiktet. ;$ Jo faktiskt! Vi hörs imorn. Sov så gott, godnatt

Tonårsliv ?


Inlägget skrevs : 2010-10-23
Klockan : 19:10:17
Pappa och jag pratade lite förut om att vi tonåringar sitter väldigt mycket vid datorn osv, vilket vi gör också. Och då kommenterade jag honom med att det finns inte så mycket annat att göra. Eller alltså, på dagarna så går man i skolan, när man kommer hem käkar man framför tvn en stund eller nåt, sen sätter man sig vid datorn, sen pluggar man och sedan kanske man sticker iväg på träning om man har någon. Vad gör man annars? Jag har i varje fall inte så mycket att göra. Isånafall så är det väl att vara med någon kompis/kompisar, men det är inte så ofta man orkar med det nuförtiden.. I alla fall inte på vardagar. På helger är det ju annat. Man har ju inte precis några dockor kvar att leka med.. Eller barbies. Det är ju bara såhär det är. Även fast föräldrar kan tycka att man inte ska sitta vid datorn/tvn så mycket, så gör vi ändå inte så mycket annat. I alla fall inte många utav oss. Och jag kan väl vara en utav dom.. Ibland i alla fall. Visst kan jag tycka att nej nu får du hitta på något, men det blir aldrig så att jag gör det. Vill föräldrarna att man istället går och lägger sig och sover hela dagen då? Nej, det skulle jag inte tro haha. Så är väl något man bara får leva med. Ju äldre vi blir, desto mer saker kommer vi nog att få i vårat liv, och kunna sysselsätta oss mer. It just take a little time. (:


Inlägget skrevs : 2010-10-23
Klockan : 17:09:21
Hej på er! Idag är det lördag. Det började med att jag vaknade vid ungefär tjugo i elva. Var ensam hemma, vilket var lite skönt. Stoppade i mig frulle och fixade mig. Vid tio i tolv ungefär stack jag ner till idrottshuset. Påvägen ner dit så hör jag även att någon knackar på mig i ett fönster, och när jag kollar upp så står det en grabb där "baklänges" och spänner sig. HAHA! Han såg väl att det var en snygg brud som kom utanför och gick och var tvungen att biffa sig lite, antagligen ? ;) Haha, nog om skryt nu Julia! Skulle i alla fall ner och titta på när min bror spelade match. Tyvärr så förlorade dom. Men tyckte att dom spelade bra ändå! Sen stack jag med Elvira och hämtade hennes mat på 47:an. Drog ner till idrottshuset igen och tittade på yttligare än innebandymatch som 94-95 tjejerna spelade. Förlust där med! Men Nora är bra oavsett. Sen stack jag hem när den matchen var slut. Men var bara att åka iväg igen... Skulle med pappa ut till kyrkogården där vi skulle tända ett ljus för min farfar som skulle ha fyllt 82 år idag. Inte träffat han för han dog innan jag föddes, men såklart så finns han ändå hos mig. ♥ 
Nu är jag helt hemma, hehe. Ska nu fortsätta att måla på min mapp i bilden som snart är klar, JIPPIE! Måla är inget för mig. Sen blir det käk och tv tittande resten av kvällen. Hade gött!


Bjussar på en bild

Myskväll med mina fina.


Inlägget skrevs : 2010-10-23
Klockan : 00:22:40
Hej på er, mitt i natten typ?! Kom hem runt tjugo över elva från Charlotta. Haft en otroligt mysig kväll! Vi har ätit gott, en hel del snacks, tittat på Idol och andra program, pratat och så. Ni gör mig hel ♥
Nu ligger jag i min säng och ska sova ungefär nu. Är väldigt trött. Imorgon ska jag hjälpa till i caféterian på min brors match också. Så får se när vi hörs igen, men blir nog nån gång på dan i alla fall. Sov så gott!


Första snön har fallit


Inlägget skrevs : 2010-10-22
Klockan : 14:51:15
Tjenare. Nu är det äntligen helg! Dagen rullade på fint. Inga läxförhör eller något sånt. Men fick reda på min läxa på so;n i historia, och det gick väldigt bra! Och på en fråga så var det bara jag som hade fått alla rätt (trodde hon. man skulle kryssa i nånting oså), hihi. :D Så det var väl kul att höra såklart! Slutade tjugo i två. Kilade hem då. Nu har snön kommit också! Imorse när jag tittade ut genom fönstret så var torget täckt med snö. Ni ska få se lite bilder på de tänkte jag. Men i alla fall. Ikväll är det då träning, men jag får inte träna. Nu måste jag bli HELT bra innan jag tränar igen, för annars kommer det bara komma tillbaka igen. "/ Så det är bara att vila från all träning. Efter träningen stannar jag, lotta, linn & maja kvar och tittar på match en stund. Sen kilar vi hem till Lotta och har en myskväll där! ♥ En kanon fredagkväll kommer det bli. Hoppas ni också får det!
Hörs av imorgon för skriver nog inget mer innan jag går eller när jag kommer hem så. Kramhej!




Lockigt bättre än rakt?


Inlägget skrevs : 2010-10-21
Klockan : 20:26:33
Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ska bänka mig i soffan framför tvn och titta på Robinson nu!
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon DÅ DET ÄR FREDAG! Älskade fredag. Puss och kram från mig!


En bild på mig för lite över en månad sen.
En fråga.. Håller ni med mig om att jag passar "bättre" i lite lockigt/krusigt än i rakt?

Lite hesröst möjligtvis, men de får va


Inlägget skrevs : 2010-10-21
Klockan : 18:15:38

Bjuder på en videoblogg istället för en massa tråkig text från min tråkiga dag.
Men lite text får ni allt ikväll! Kanske en till video.. Får se. KISSES
SNYGG START BILD PÅ VIDEON OCKSÅ

För din skull.


Inlägget skrevs : 2010-10-20
Klockan : 20:08:28
Nu ska jag titta på Bonde söker fru. Haha, det är ju fööör härligt! :D Men har inte gjort så mycket idag. Stirrat på min dator alldeles för mycket! Usch Julia. Men har liksom inte haft något annat att göra... Men har pluggat matte också, så lite duktig har jag varit i alla fall!

Imorgon har vi bad på idrotten. Inte något jag gillar denna gång i alla fall, för jag har inte tränat på en vecka nu pga förkylning osv, och då känner man sig så klumpig o massa, så det är ingen rolig känsla inför att bada och visa sig i bikini. ;$ Haha nej gud va fjantig jag är!! Men tror nog inte att jag är den första som känner så dock.. ;) Haha. Men hejsvejs! Sov så gott sen också.


Rätt gammal bild, men rätt fin om jag får säga det själv, hehe!

Happyface


Inlägget skrevs : 2010-10-20
Klockan : 17:33:01
Tjolahopp! Denna dag gick super tycker jag. Som jag har sagt förut så är onsdagar härliga och inga jobbiga lektioner eller så. Isånafall biologin, men har bara 40 min så det är rätt chill ändå. Fick reda på mitt spanska prov och jag fick en ½ ifrån MVG!! Fick 95,6 och 96 var MVG. Men jag tar det ändå som ett MVG. På betyget för de provet så kommer det stå V/M, alltså VG/MVG. Men eftersom att det var 95,5 så avrundar man ju uppåt (eftersom det är över fem) om man ska få ett jämt tal så. (a) Haha! Nejmen jag är riktigt stolt och glad! Sa att jag skulle få VG, möjligtvis VG+, och så får jag ja, MVG.. Kanon. :D Sen gjorde jag även mitt svenska prov, och de fick jag G på. (Fick reda på resultatet på en gång). Det kändes som att jag var lite stressad.. Vet inte varför, men jag kunde nog ha fått mer.. Kändes det som i alla fall. Men jag är ändå nöjd! Så jag hoppas ni har haft en lika bra dag som jag, hihi. :D Kramis!


Sveriges skönaste familjer


Inlägget skrevs : 2010-10-19
Klockan : 19:02:01
Nu ska jag alldeles strax hoppa in i den varma och härliga duschen. Sen vänta på att klockan ska slå åtta då Sveriges skönaste familjer börjar! :D Ska ni titta på de? Eller har ni något annat ikväll?

Imorgon ska jag gå till skolan för nu orkar jag inte vara hemma mer. Ska ha mitt svenska prov då också, det kommer gå jättebra känns det som! Så detta blir det sista jag skriver för idag/ikväll. Hörs imorgon!


Bild tagen från kanal5.se

The light of my life.


Inlägget skrevs : 2010-10-19
Klockan : 15:09:21
Sovit en stund på soffan. Vet inte riktigt hur länge, men blev en stund och skönt var det! När jag vaknade och tittade ut genom fönstret så spöregnade det och var mulet som fan. Ingen fin bild. Men oktober är ju lite såhär upp & ner med vädret osv. Hehe. Nu kollar jag på Förhäxad. Ska nog försöka göra lite matte snart. Annars har jag väl det rätt bra här liggandes i soffan helt nerdämpad. Haha. Känner inte igen sin egna röst heller, memen, så är det när man är förkyld.


Ser ut som en hamster. ;

10:10


Inlägget skrevs : 2010-10-19
Klockan : 10:10:37
Godmorgon bloggen! Vaknade redan vid kvart i nio. Ville sova längre, men nej det gick inte. Så jag gick upp och gjorde iordning lite frukost, gick och satte mig i soffan och sitter just nu här och tittar på bolibompa. (a) Finns inte så mycket annat att titta på så, hihi. Men snart börjar Våra bästa år! Det är ett program som jag verkligen tycker om. Idag ska jag bara ta det lugnt. Vila upp mig inför skolan imorgon. Nu vill jag inte vara hemma mer. Det räcker med två dagar. Har målat lite på min mapp i bilden som måste bli klar snarast. Men ska ta hem lite mer färg imorgon oså. Sen ska jag göra matteläxan och kolla lite på svenskan, men det gör jag nog i eftermiddag/kväll. Hade fint!

Solsidan is the shit, hihi


Inlägget skrevs : 2010-10-18
Klockan : 22:10:14
Nu ska jag lägga mig under täcket och titta på Solsidan. Helt själv.. Önskar att du var här. Sen får vi se när jag somnar och förhoppningsvis KAN somna också. Vill inte att det ska bli som i igår kväll/natt, för det är jättejobbigt! När man vill något så mycket men inte kan. Ungefär så blev det ju. Hehe. Hoppas ni har haft en bra måndag!
Vi hörs imorgon då jag också stannar hemma. Godnatt


Klänningar från Nelly


Inlägget skrevs : 2010-10-18
Klockan : 18:14:39
Från Nelly.com
Klänningar
Carola Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COMAngel Hook N Eye Dress SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COMPage I Am Dress SEK 179, Pieces - NELLY.COM
Playful AOP Dress SEK 399, Only - NELLY.COMGry Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COMMemoir Strap Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM
 Jag tycker om enkla men ändå inte för enkla klänningar/tunikor. Som ni kanske ser ? Och jag vill inte att det ska vara en klänning klänning.. En sån som är till knäna, för såna trivs jag inte i! Har nog aldrig gjort heller. Lite lagom långa och inte för korta liksom. Men här är i alla fall några som jag fastnade för från Nelly.com.

Hemma idag


Inlägget skrevs : 2010-10-18
Klockan : 11:54:58
Hade svårt att somna igår. Gick och la mig vid kvart i tio. Tänkte att det var bra så att jag skulle få en lång sömn, men kunde inte somna då. Så vid tolv ungefär gick jag upp och åt lite. Sen kunde jag somna efter att jag hade läst lite också. Jobbigt att inte somna när man vill. "/ Så när jag vaknade imorse kände jag mig rätt utmattad och hade ont i halsen, så jag stannade hemma. Känner ingen stress för svenska provet, för det kan jag göra på onsdag då jag nog går till skolan. Om jag får göra det då vill säga, men det tror jag. Så nu ligger jag i soffan och tittar på tv. Har ätit frukost, men det var för ett tag sen, så jag börjar känna mig hungrig igen.. Funderar på att värma lite mat. Får se när jag har ork att skriva igen. P&K

I will dream about you tonight


Inlägget skrevs : 2010-10-17
Klockan : 21:16:39
Nu har jag degat i soffan framför Ensam mamma söker. Tycker det är riktigt bra faktiskt. Emma tycker jag är riktigt cool! Älskar hennes utseende. Och hennes killar är det ju inte så fel på heller för den delen. ;) Hihihi. Har missat typ alla avsnitt av de, men nu ska jag försöka att komma ihåg det!
Imorgon är det då måndag och vecka 42. Om två veckor är det höstlov! Gud så skönt! Har några planer för vad jag ska göra då.. Hoppas att det blir så också! Men, får se om jag går till skolan imorgon eller inte. Jag har prov i svenska, och den lektionen börjar 10:35, så jag funderar på att gå till den lektionen har varit och sen gå hem. Så har jag i alla fall provet överstökat. Men om jag inte alls mår bra imorn så får jag väl stanna hemma. Går ju att göra provet en annan dag. Har faktiskt inget mer prov denna vecka. SKÖNT

Sov så gott! Kramisar.

I am not a robot


Inlägget skrevs : 2010-10-17
Klockan : 16:28:40

Jag tycker att den här låten är otroligt bra och musikvideon är grymt gjord. Håller ni med mig?

Guess what? I'm not a robot, a robot
Guess what? I'm not a robot, a robot

Konstig natt..?


Inlägget skrevs : 2010-10-17
Klockan : 10:36:37
Jag vaknade först vid åtta. Somnade sen om till lite efter nio. Tänkte att jag skulle kunna sova längre idag, men min snuva och hals var ivägen.. Så var tvungen att gå upp. Och alltså jag har sovit lite halvkonstigt inatt... När jag vaknade så hade jag inga kläder på mig. Mer än ett par trosor.. Sover alltid med en stor t-shirt, och den hade jag tydligen tagit av mig. ;$ Det är ju sånt där som man inte minns! Sen igår så sms:ade jag lite innan jag somnade, och tydligen så hade jag skrivit ett litet konstigt sms... Han som jag sms:ade med hade skrivit något helt annat än vad jag svarade/skrev tillbaka sen...
"Haha nej. Jag tycker inte att vårdcentralen behöver stå nån mer så det är varmt."
Hahaha vafan?! Jag måste ha varit helt borta... Man kan ju fundera på om jag hade druckit något innan? Haha nej, det hade jag INTE! Men ni fattar.. Så han förstod ju då ingenting. Men sen så hade jag somnat tydligen. Kanske skrev sms:et i sömnen? Jag har ingen aning. ;$ Så det kan bli! Hehe.

I alla fall. Tror nog inte att jag går ner och tittar på innebandy eftersom jag inte känner mig så jättebra. Är hängig, snuvig som bara den, och har lite ont i halsen. "/ Får se om jag går till skolan imorgon eller stannar hemma ..
Ha en bra söndag så hörs vi senare idag!

Julia ska snart sova


Inlägget skrevs : 2010-10-16
Klockan : 22:48:35
Filmen var helt okej! Trodde att den skulle vara bättre, men den var rätt så rolig i alla fall. Så ett plus i kanten för de! Nu tänkte jag sätta på lite låg och lugn musik ett tag, sen krypa ner i sängen och försöka somna så fort som möjligt. Behöver verkligen en skön och lång sömn nu efter dagen och hela veckan.

Imorgon är det söndag. Får se om jag kilar ner till idrottshuset och tittar på innebandy. Annars stannar jag hemma. Pluggar till svenska provet som är på måndag. Sitter inte helt inne än..! Godnatt på er alla.

Flörteliflört


Inlägget skrevs : 2010-10-16
Klockan : 18:47:03
Mamma och jag har hyrt film till kvällen. En galen natt heter den. Den verkar väldigt rolig. Får vi hoppas att den är också! Har inte så mycket att skriva just nu. Min näsa rinner rätt bra.. Hoppas att jag inte har åkt på nåt rejält nu igen. Uschusch! Längtar efter mina glasögon också.. Blinkar all the time med mina ögon. Flörtar med alla! Haha. ;) Men dom kommer om två veckor ungefär. Så det är bara att stå ut. Kram!


Förkyld.. Igen..


Inlägget skrevs : 2010-10-16
Klockan : 15:19:07
Idag är det lördag och har varit iväg på match nu på förmiddagen i Hallsberg. Ett ställe lite utanför Örebro. Matchen slutade 5-2, därmed förlust. I första "vann" vi med 1-2. I andra gjorde dom ett eller två mål, men vi gav oss inte. Det var i tredje vi blev lite loja och trötta.. Tyvärr. Men jag tyckte ändå att vi spelade en bra match, hade ett bra spel mellan varandra (emellan åt i alla fall), och skott. Så inte ska vi deppa över det här nej! Det var bra siffror.. Såna som det är "okej" att förlora med, eller vad man nu ska säga.

Ikväll är jag hemma. Är som sagt förkyld igen. Det suger, menmen, får hålla mig varm! Men en sak ska jag göra.. Några utav mina kompisar som går på konfirmation har uppvisning ikväll vid 17. Dans, sång, bilder och lite sånt. Så det ska jag gå på en liten stund. Men sen efter de ska jag vara hemma! Hehe.
Har ni några planer för denna lördag då?

Imorgon är det match!


Inlägget skrevs : 2010-10-15
Klockan : 23:14:38
Jag tycker att Olle & Linnea var bäst i kvällens Idol. Har aldrig tyckt speciellt mycket om Linnea, men hon är rätt cool faktiskt, och har en ball röst, så mja idag var hon en utav mina favoriter! Olle har varit de ända sen kvalet typ. Tycker han är snygg som satan hehe, sjunger väldigt bra, har en utstrålning på scen som jag älskar. Ja, han är helt enkelt toppen bra! Men blev nervös när Alice hängde löst... För hon vill jag verkligen inte ska åka ut! Hon är oftast en utav mina favoriter. Så det var tur att hon inte gjorde de!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, för imorgon ska jag upp vid åtta. Vid nio är det samling vid idrottshuset för att åka iväg och spela match, så det är bara att tagga! Därför behöver jag en god natt sömn. Egentligen skulle jag nog ha gått och lagt mig lite tidigare, men har ju varit Idol och så. I`ll be fine! Godnatt

Jag har anmält mig till en tävling hos http://aooww.blogg.se. För att få större chans att vinna så skulle man skriva om det här på sin blogg, och länka till henne (kunde man), så nu gör jag det för det är alltid kul att vinna! Och tar ju inte så mycket av min dyrbara tid att skriva lite smått om det så. Haha. :D

Så kan det va


Inlägget skrevs : 2010-10-15
Klockan : 21:10:21
Ikväll på träningen så hade vi ingen tränare för ena var bortrest, andra var sjuk, tredje vet jag inte vart hon var, så jag fick vara tränare eftersom jag själv inte skulle träna denna gång pga min hals. Haha. Det var väl rätt kul... Dock så var vi helt ofokuserade, för det satt en del snygga killar på läktaren, inte sant? ;) Haha! Nej men över lag så var det ingen bra träning. Kan ha varit för att det inte var dem riktiga tränarna som tränade.. Lite berodde nog på de, ja. Men vi måste ändå vara fokuserade hela tiden, oavsett VEM det är som tränar oss! Det ska egentligen inte behöva ha någon betydelse.. Tycker inte jag i alla fall. Menmen. Efter träningen så spelade 95-killarna match, så det blev att kolla på den ett tag innan mamma kom och hämtade mig. Nu är jag då hemma, och just nu paus i Idol annars sitter jag nere i soffan och tittar på de och äter lite godis. Jag har ju dock godisstopp, men vi har främmande just nu, och hon hade köpt godis till mig och Gustav, så ja.. (a) Hehe! Mamma tyckte det var okej så.. Hihi.
Hörs senare då jag säger vilken tjej och vilken kille jag tyckte var bäst i kvällens Idol!

Fredag den 15e oktober


Inlägget skrevs : 2010-10-15
Klockan : 15:21:34
Hej härliga bloggare & härliga fredag! Dagen har rullat på bra. Rätt så sköna lektioner på fredagar. (y' Slutade vid tjugo i två, då jag cyklade hem. Sitter nu här i soffan och tittar på tv oså. Har även gjort lite hemkunskapsläxa så har jag den klar tills den ska vara inne. Mamma bakade en kardemumma-äppelpaj igår, och jag smakade nyss en bit.. Oh så god den var! Hihi. Är sugen på att baka.. Men vet inte om jag orkar. (a) Får väl se!
Om lite mer än 1 timme drar jag till kören. Sen sticker jag ner till träningen efter de. Ska inte träna ikväll för har haft ont i halsen sen i onsdags, så vill inte att det ska bli värre tills imorgon då det är match! Men jag går i varje fall ner och tittar på brudarna. Ikväll får vi/mamma främmande så tror att jag bara ska vara hemma. Hörs!


Min facelook för idag

Goodnight my friend


Inlägget skrevs : 2010-10-14
Klockan : 21:14:04
Sitter just nu i soffan och har ont i halsen. Det är inte alls roligt! Hoppas inte att det leder till nån sjuka så att jag blir liggandes hemma. Blä!! Får hålla tummarna. Men jag sitter i alla fall och tittar på Robinson. Inte nåt program som jag följer precis, men tycker att det kan vara spännande & kul att se på det ibland.

Hoppas att ni har haft en bra torsdag! Vi hörs imorgon då det är fredag och HELG. ♥
Godnatt!

Nu får ni lite bilder från dagen istället för text


Inlägget skrevs : 2010-10-14
Klockan : 18:43:00




My life


Inlägget skrevs : 2010-10-13
Klockan : 21:06:47
Träningen var hård ikväll. Kunde dock inte köra mitt hårdaste, för jag kände av mina lår. Speciellt det vänstra. Men så är det. Man är inte alltid på topp. Skador hindrar en lite hit & dit, tyvärr.. Men det är bara att ta det lugnt så är man snart uppe på toppen man var förut!

Tänkte berätta lite om hur mina dagar ser ut i veckorna.
Jag går ju som sagt i skolan alla dagar. Konstigt? Haha, ne. Jag slutar som tidigast 13:40 & som senast 15:30. Tränar tre gånger i veckan. (Dock kör jag situps och lite sånt varenda kväll men). Måndagar ungefär 1½ timme, innebandy. Onsdagar 1 timme, fysträning. Fredagar lite mer än 1 timme, innebandy. Sen kör jag ungefär 40 situps varje kväll, och ibland några armhävningar eller något annat. Men i varje fall situps varje kväll. Sen har jag även dans i skolan, och då kör vi ett litet pass styrka innan vi dansar, och när man dansar så förbränner man ju mycket också så! Sen ägnar jag min tid mycket åt till plugg, såklart. Datorn sitter jag väl vid en del också. Ibland lite för mycket kanske, menmen .. Och umgås så mycket jag bara kan & hinner med med mina vänner. Men dock så kommer vännerna ett snäpp bak för att man/eller jag hinner inte med. Man har väldigt mycket läxor, man ska hinna med och träna, vara hemma och snacka lite med mamma/pappa, kunna ha tid för sig själv osv. Ni vet ju säkert själva. Men mina dagar ser i varje fall ut såhär som jag har beskrivit dom, ungefär. Sen det här med skolan och allt plugg... Jag är ingen "mvg-tjej" eller vad man ska säga. Jag får inte mvg på varenda prov. Först och främst så satsar jag på att få godkänt, för om man får det så är det de som räknas. Självklart är det inte så roligt att få ig. Men det har jag aldrig fått, och hoppas att jag heller aldrig kommer få det. Men om jag kör på som jag gör nu, kämpar & gör mitt bästa så kommer jag nog inte att få det. Men att få g är i alla fall viktigaste för mig. Sen är det klart att det är jätteroligt om man kan få vg, och sen mvg.. Såklart! Men inte de man MÅSTE ha från början liksom. Enligt mig i alla fall.
Har ni några åsikter om något utav detta jag har skrivit om nu, så skriv gärna och berätta det då!

You are my sweetest downfall


Inlägget skrevs : 2010-10-13
Klockan : 18:10:37

Hallå på er! Klockan är nu 18, har tyvärr inte hunnit med att blogga något innan men så blir det.. Ibland. Iallafall.
Dagen i skolan rullade på fint. Kollar på en jättesorgsen film på olwéus.. Zozo heter den. Usch så hemsk! Någon som har sett den nån gång kanske? Fick reda på mitt resultat på min recention i svenskan, och jag fick VG. Nöjd! Dock kanske jag ville ha MVG faktiskt.. Hehe. Men det var ju inget prov eller nåt sånt, men hon rättar ju ändå recentioner (eller vad det nu är man gör), och sen ger en lite kritik och sånt. Fick bra och mindre bra kritik, men man måste få lite sämre också. Får väl alla om det inte är någon som har precis allt rätt. Slutade vid halv fyra, cyklade hem då uppför alla jobbiga backar. Hehe. Sedan jag kom hem har jag softat i soffan. Pluggat lite, käkat och så. Om tio minuter ungefär skjutsar mamma mig ner till idrottshuset för en timmes fysträning. Rätt så redo för de! Vi hörs med ett godnatt sen senare ikväll. :)


Hihi, jag i skolan nån dag förra veckan tror jag.


Julia goes glasögon


Inlägget skrevs : 2010-10-12
Klockan : 21:58:56
Yes, you name it. Det blir glasögon för mig. Men är faktiskt inte ett dugg ledsen för de, snarare rätt glad! Jag har velat haft glasögon ett tag nu... Vet inte riktigt varför direkt, men jag tycker bara det är jädrigt snyggt. På många i varje fall. Hehe. Och varför jag ska få det är för att på vänster öga har jag ett litet brytningsfel, och på höger ser jag lite för bra istället. Men att jag ändå behöver pröva med glasögon, och ha på mig dom så mycket som möjligt nu i början i alla fall, och så kan jag avgöra sen hur mycket jag behöver ha på mig dom osv. Jag tycker det låter rätt bra faktiskt! Fick ta hem fem st, så nu gäller det för mig att välja två par som jag vill ha. Tror att jag redan har bestämt mig faktiskt, hihi. Men ska ta med dom till skolan imorgon så brudarna får säga sitt också. Kanske ska ta och lägga upp en bild på varje glasögon när jag har dom på mig? Vad tycker ni om de? Kan nog fixa till det imorgon eller nåt sånt! Och vet ni vad... Jag tycker Sverige kan gå och ta sig i röven. Hur spelar vi egentligen? Bläbläblä. Pinsamt att vara svensk nu.. "/ Nu kilar jag! Puss & kram


Lite halvdålig bild, menmen.

Alla gånger är inte min gång


Inlägget skrevs : 2010-10-11
Klockan : 21:52:48
Träningen var helt enkelt inte på min sida idag. Jag var väl på bra humör oså, inte de, men jag kunde inte köra lika hårt som i vanliga fall. Slutade kämpa på engång när jag inte hade fått bollen första gången. Det kändes bara meningslöst.. Vet inte varför men.. Alla gånger är inte ens egen gång. Så är det!

Mamma och jag käkade mat här för en stund sen. En mat som faktiskt jag gjorde! Eller gjorde halva middagen i alla fall, hihi. Inte ofta hon får med mig till köket! ;) Men blev riktigt gott faktiskt. Sen har hon förhört mig på spanskan lite också. Kommer nog gå galant vad jag känner just nu! Nu ska jag ladda in lite bilder, sedan krypa ner i sängen och försöka somna i bra tid ikväll. Det behövs. Vi hörs imorgon! Sov så gott sen.

NY HEADER ÄR PÅ GÅNG OCKSÅ! Lite nytt och fräscht behövs här på bloggen.

Måndag


Inlägget skrevs : 2010-10-11
Klockan : 15:20:41
Nu är det en ny vecka, och det är vecka 41. Dagen rullade på fint i skolan. Ingen läxa eller prov idag. Har haft jätteont i mina ögon hela dagen... Man tror att jag kan ha ett synfel. Dock inte så konstigt om det skulle vara så, för både min pappa och mamma har glasögon. Mamma "på heltid". Pappa mest när han kollar på tv oså. Så imorgon efter skolan och sångp. ska jag åka in till Linde med mamma på en synundersökning. Hoppas verkligen inte att jag behöver ha glasögon "på heltid", utan bara när jag tittar på tv, läser oså eller nåt. Fast jag kan ju ha linser om det blir så att jag måste ha nåt utav glasögon eller linser i hela tiden.. Så aja, det ordnar sig väl! Ska bli skönt att få kolla upp vad det är för något i alla fall, för har haft ont ett tag nu. "/ Nog pratat om de!
Ikväll är det träning, och vi börjar en timme tidigare för att vi ska ha teori innan. Hoppas att nästan hela laget är där, och att vi är fokuserade! Det är bara vårat psyke som måste hänga med nu när vi spelar, sen har vi det...
Hörs ikväll igen! :d

Denna söndag blir trots allt bra


Inlägget skrevs : 2010-10-10
Klockan : 14:45:10

Jag ringde mamma och frågade förut om vi inte kunde åka in till Örebro och se på bio och käka ute nånstans, och det sa hon att vi kunde! Så nu är det bestämt att vi ska åka in dit om nån timme, och vi tar med oss Eva & Lisa. Det blir trevligt! :) Så min söndag blir rätt najs ändå. Vi hörs ikväll när jag är hemma!


you make me


A year ago now


Inlägget skrevs : 2010-10-10
Klockan : 11:28:03
Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit hyffsat. Idag kommer det att bli en tråkig söndag. Eller det är dom alltid, om man inte drar iväg och gör något speciellt då. Men jag måste plugga lite idag så... Har ni något som står på schemat för dagen eller? Nu börjar min mage att kurra, så jag ska nog ta lite frukost nu!

Bara en sak till. Igår kväll så tittade jag på Hannah Montana The Movie. Och i typ varenda film som Miley Cyrus är med i, så börjar man typ gråta. Fick tårar igår, och fick det med när jag tittade på The Last Song. Som dock är ännu känslomässigare än denna var! Jag tycker hon spelar väldigt bra måste jag säga. Hon är en bra skådespelerska och en grym sångerska! Ska vi byta liv liksom? ;) Hahah.

Godnatt.


Inlägget skrevs : 2010-10-09
Klockan : 22:22:32

För ett år sedan:
Hur gammal var du? 13.
Vilken klass gick du i? 7c på Karlsängskolan.
Vad hade du för hårfärg? Brunt, slingat.
Hur lång var du? Ungefär 162.
Vem var du kär i? Var tillsammans med en kille ett tag under hösten.
Vad brukade du göra på fritiden? Spela innebandy, sjunga, umgås med vänner.
Vilka umgicks du med? Lisa, Emma, Lotta, Linn, Maja, Elvira, Ida.
Hur såg du ut? Såg väl ut som nu. Förutom att jag hade lugg.
Var allt bättre då? Nja.. En del stunder var väl.
Skulle du vilja gå tillbaka dit? Kan hända, men inte ofta.

Nu:
Hur gammal är du? 14.
Vilken klass går du i? 8c på Karlsängskolan.
Vad har du för hårfärg? Brunt.
Hur lång är du? 163.
Har du någon pojk/flickvän? Nej.
Vem är du kär i? Ingen.
Vad brukar du göra på fritiden? Spela innebandy/träna, sjunga & umgås med vänner. En hel del tid åt plugg oxå.
Vilka umgås du med? Lotta, Linn, Elvira, Maja, Emma, Lisa, Ida.
Hur ser du ut? Mörkt hår, halvlångt, lagom lång ?

Har du..
Kysst någon? Ja.
Sovit brevid någon av samma kön? Ja.
Sovit brevid någon av motsatt kön? Ja.
Slagit ner någon? Nej inte precis..
Ljugit för en bra vän? Hm.. Vet inte.. Hoppas jag inte.
Svikit någon? Har jag säkert.
Fuskat på prov/läxförhör? Nej.

Vem:
Kramade du senast? Brudarna i laget när vi gjorde mål idag!
Sov du hos senast? Don`t remember..
Kan du lita på till 100%? Mina närmaste vänner. Dom jag redan har rabblat upp.
Är den finaste personen som finns? Finns många!
Vill du vara med just nu? En speciell person bara..
Ringde dig senast? Pappa tror jag.
Skickade ett sms till dig senast? Cilla.
Skickade du ett sms till senast? Cilla.

Vad:
Drack du senast? Loka.
Köpte du senast? Sallad, dricka & chokladboll.
Gjorde du igår? Skolan, tränade på kvällen, var med Emma, kollade innebandymatch.
Vad ska du göra imorgon? Bara vara hemma vad jag vet. & plugga måste jag göra.
Vill du göra just nu? Krypa ner i sängen.
Åt du senast? Jordnötter.
Är närmast dig som är rosa? Har inget rosa i rummet jag är i.

Kärlek&förhållanden:
Du är kär nu? Nej.
Du har sårat nån så de börjat gråta? Sårat vet jag inte om jag gjorde, men mja..
Nån har sårat dig så du börjat gråta? Ja.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader? Ja.
Du har haft ett förhållande som varade över ett år? Jao. Fast var inte så gammal då.. (a)
Du har haft ett förhållande som varade över två år? Nästan. SE OVAN

Ärlighet:
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra? Det har jag nog.
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Har jag nog med gjort.
Jag har smygit ut utan lov? Inte vad jag kommer ihåg..
Jag har ljugit om var jag är för dina föräldrar? Det har jag gjort. När jag var mindre.
Jag har en hemlighet som ingen vet? Hm.. Vet faktiskt inte.
Jag har fuskat i ett spel? Vet inte, haha.
Jag har struntat i ett prov? Nej.

Dåliga tider:
Jag kan inte svälja piller? Knappt.
Jag har tagit mediciner mot depression? Nej.
Jag har anorexi och/eller bulimi? Nej.
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det? Inte en hel dag.
Jag har vaknat gråtande? Kommer ej ihåg..
Jag har somnat gråtande? Yees.

Döden:
Jag hatar begravningar? Fy! Vem gillar det egentligen?
Jag har sett någon dö? Nej.
Någon nära till mig har försökt begå självmord? Ja.
Någon nära till mig har begått självmord? Ja.


I like the way way you shake your ass around me


Inlägget skrevs : 2010-10-09
Klockan : 19:09:04

Yeah!


Inlägget skrevs : 2010-10-09
Klockan : 16:06:26
Yes mitt lår fixade det! Kunde spela hela matchen. Och matchen var också jädrigt bra! Eller vi spelade väldigt bra! Första perioden och tredje var dem bästa. Andra perioden var inte så jättebra, men vi la inte av i alla fall. Tyvärr så förlorade vi (1-6)... Dom första 4 målen var väldigt stressade, och ja, dom fick in bollarna utan "mening". Men det är sånt som händer. Var ändå den bästa match i helhet för oss. Vi är på gång nu, nu lägger vi bara på ännu lite mer tempo och vilja så kommer det här gå hela vägen! Och faktiskt, för första gången på över ett år så spelade jag back. Och det gick förvånansvärt bra! Så tack så mycket för att du, Annie, "pressade" mig till att säga ja till att vara back. ;) Så nu blir back min framtida position! Vad jag tror i alla fall.

Just nu sitter jag och tittar på inspelade Idol sen igår kväll då jag inte var hemma och kunde titta på det. Annars tar jag bara det lugnt. Måste kolla lite på spanskan också som jag har prov i på torsdag. Men det är nog rätt lugnt tror jag. Ha en bra lördag kväll!


Matchdag!


Inlägget skrevs : 2010-10-09
Klockan : 10:16:26
Godmorgon sötisar.
Nu sitter jag och taggar match för fullt här! Ska käka något nu, sen sätta på musik på högvolym och tagga ännu mer. Nu jäklar kör vi idag! Vi är rätt så få pga att spelare är borta, men vi klarar det ändå. Och vi ska kämpa lika mycket, kanske tillochmed ännu mer!
Vi kan om vi bara vill. Kom ihåg det.


Kom gärna ner och kolla! Ni som bor i Nora då alltså, hehe. Kl.12 börjar den!


Idag ska jag KÖTTA!! Önska mig och mitt lag ett lycka till? (a)

16:15


Inlägget skrevs : 2010-10-08
Klockan : 16:15:13
Nu ska jag upp på stan och fixa en sak, sen kilar jag till kören. Efter träningen blir det att vara med Emma och titta på innebandymatch. Sen får vi se om vi hittar på något efter de, eller om jag kommer hem, men det lär visa sig. Hörs senare ikväll!

Världens skönaste helg är här


Inlägget skrevs : 2010-10-08
Klockan : 14:33:25

Dagen har rullat på bra. Hade kemiprov, gick rätt bra, fick G. Faktiskt typ 14 poäng över det man var tvungen att ha för att bli godkänd så. Sen gjorde jag klart mitt örngott på slöjden också. Hihi, blev så fint så! Sedan fick vi även sluta tio minuter tidigare från engelskan som också var den sista lektionen för dagen, så då fick man ju gå hem lite tidigare. ;) Inge fel de heller! Ikväll är det träningen, och jag ska försöka träna, så gott det går. Hoppas bara att mitt lår håller i nu så att jag kan spela matchen imorgon, för det vill jag verkligen! Är sååå taggad! Så tar det rätt lugnt ikväll så att det inte blir värre eller så.
Hoppas ni har haft en bra fredag i skolan & har en fortsatt trevlig eftermiddag & kväll!


The way I look today


7/10 - Godnatt


Inlägget skrevs : 2010-10-07
Klockan : 22:04:54
Nu ligger jag i sängen och ska alldeles straxt lägga ifrån mig datorn, släcka & sova. Imorgon väntas det ett prov i kemi. Det kommer nog gå bra! Satsar inte på mer än ett G, men alltid kul om man får mer än de såklart. Men inget jag måste ha om jag säger så! Sen är det även kör och träning för första gången sen förra helgen. Får se hur det går att springa med mitt lår/mina lår... Hoppas det går bra i alla fall. Hittar nog på nåt med Emma på kvällen också. :D Men jag berättar mer om de imorgon då jag vet mer om de också! Godnatt

20:04


Inlägget skrevs : 2010-10-07
Klockan : 20:04:51

En låt som jag har verkligen älskat ända sen första gången jag hörde den, är denna jag kommer lägga ut nu. En del tycker den inte alls är särskilt bra, men för mig så är det något speciellt med den, och jag kan inte sluta tycka om den! Den berör verkligen hos en. I varje fall hos mig. Första gången jag hörde den var i maj iår tror jag. Så var ju ett tag sen... Men fortfarande lika bra!


Tycker ni ska ta och lyssna på den!


Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag nog kolla lite på spanskan, men har ingen brådis så behöver nog inte plugga så mycket just nu ikväll på den. Ska försöka lägga mig i bra tid ikväll. Rätt så trött är jag faktiskt. Kanske skriver ett godnatt inlägg sen, men får se.

Vilken hårfärg passar mig bäst tycker ni?


Inlägget skrevs : 2010-10-07
Klockan : 17:34:12
Nu tänkte jag köra en liten omröstning här.
Jag kommer lägga ut två bilder på mitt hår. En bild där det är lite mer rött-brunt typ, och en bild där det är nästan helt brunt/chokladbrunt, fast några toner röd i. Så jag behöver eran hjälp med att säga vilken färg ni tycker passar mig bäst. Jag tror jag redan vet själv, men jag vill veta vad ni tycker! Ni kanske kan få mig att ändra mig.. Vem vet! Hihi.


Färgen jag senast färgade till, och som nu börjar gå ur.

Bild 1 eller 2?

Karlsängsloppet över för detta år


Inlägget skrevs : 2010-10-07
Klockan : 15:48:11
Kom hem för drygt en timme sen. Jag varken sprang eller gick karlsängsloppet. Jag fick ha ordningen på "saft-utdelningen" när dom kom i mål och ville dricka något och så. Super stolt över mina tjejor! Speciellt Linn, som inte mådde helt hundra, och har inte gjort det på denna vecka. Men ändå så kommer hon på bättre placering, och får bättre tid än förra året. Det var starkt gjort! Men alla flickorna var super duktiga, såklart! Nu har jag käkat lite, kollat igenom kemin, och nu sitter jag och tittar på Beverly Hills. Älskar den serien! Tycker ni det är bra? Ska inte göra något speciellt ikväll... Plugga typ. Spanska och lite mer kemi behövs. Men vet ni.. Fick reda på matteprovet idag, och jag fick VG! Åh, super glad! Sa att jag trodde att jag kommer få VG, och så fick jag de. Hihi. :) Så det ska jag vara nöjd med! Vi hörs senare, får se om jag har något kul att komma med.

Torsdag


Inlägget skrevs : 2010-10-07
Klockan : 07:27:54
Tjoho. Hinner med ett inlägg såhär på morgonen, för jag är klar nu så väntar bara på att klockan ska slå kvart i då jag kilar ner till skolan. Bor precis bredvid skolan typ.. Tar ungefär 3 min att gå ner dit så.. Rätt chill. (y' Men har inte så mycket att skriva nu.. Men hoppas ni får en bra torsdag! Hörs i eftermiddag

Vilken sköning han är!


Inlägget skrevs : 2010-10-06
Klockan : 21:36:11

Haha, den här Björn Gustafsson kan man verkligen aldrig få nog av. Lika rolig hela tiden. Speciellt den här videon tycker jag.. Hahaha, bara älskar den! Han är ju för skön alltså. :D

Nu sitter kemin nästan helt. Engelskan tills fredag är klar. Kan dem sista talen på provet i matten tills imorgon. Bra Julia! Känns riktigt bra att veta att man har gjort sitt med allt plugg, och bara kunna slappna av.. Det sista av kvällen. Hehe. Ska nog snart hoppa i säng tror jag. Imorgon är det Karlsängsloppet, men jag får ju då som sagt inte vara med.. Eller inte springa det, pga min skada i mina lår (eller mest i mitt vänstra lår nu). Får se om jag går det eller om jag hjälper till vid mål istället. Det visar sig.
Sov så gott sen i alla fall, puss på er.

Wednesday


Inlägget skrevs : 2010-10-06
Klockan : 17:14:40
Idag är jag inte lika trött, och har lite mer blogglust så nu skriver jag!
Min dag idag har varit bra. Som sagt så är onsdagar alltid rätt så roliga och sköna. Imorse på kemin så gick vi igenom det som ska komma på provet på fredag, och efter de så känner jag mig lite mer säker på det, så jag tror att det kommer gå väldigt bra nu! Får vi hoppas i alla fall. Gör mitt bästa! Nu sitter jag framför tvn och tar det lugnt. Ska snart börja plugga lite kemi, spanska & engelska. Engelska har jag så lätt för (inte för att skryta eller något), så det behöver jag nog inte sitta med så länge. Spanska har jag också rätt lätt för, fast det är ju ett helt annat språk än det man är van med då hehe, så klart det blir lite svårare. Man får tänka lite! Kemi vet ni ju själva vad jag tycker om... Menmen, man kan inte tycka om allt. Eller vara superduper bra i allt. Seya later! :D


Drunknar i allt.


Inlägget skrevs : 2010-10-05
Klockan : 20:19:16
Just nu är det bara allt för mycket läxor. När jag kommer hem efter skolan om dagarna så är jag helt slut, nästintill. Än del dagar är jag mer trött än vad jag är andra dagar. Idag har jag varit så trött så att jag har nästan slocknat minst 10 gånger. Men jag har alltid "spärrat upp ögonen igen". Och att jag inte får träna tar också KÅL på mig, för det är ju det bästa som finns. Och man får mycket mer kraft när man har fått varit och träna. Innebandy t. ex. Hatar att vara skadad.. Men vem gör inte det när man väl är det? Tror ingen precis gillar det. Men man måste vila för att bli bättre! Men .. Som sagt så har jag för mycket läxor just nu. Kan inte säga att åttan är enkel heller.. Nono. Men det blir ju inte enklare precis så. Så därför ska jag ut på en liten promenad nu i mörkret... Är lite mörkrädd, men det ska jag väl klara av. Haha. Skriver nog inget mer ikväll.. Det kanske ni förstår. P&K

Inte alltid man orkar med


Inlägget skrevs : 2010-10-04
Klockan : 21:47:02
Har varken lust eller tid till att skriva ett inlägg nu, så jag tänker alltså inte göra det. Eller jo, egentligen så gör jag ju det, men inte direkt ett inlägg kanske ? Eller jag vet inte.. Haha. Men hoppas jag är på mer skrivhumör imorgon, så hörs vi då! Kram

Shopping!


Inlägget skrevs : 2010-10-03
Klockan : 21:00:05






Ungefär det här är vad jag ska köpa nästa gång jag åker in och shoppar. Hihi. :D
Dock så ska jag in till Örebro imorgon, men då ska jag bara fixa några småsaker med mamma. T.ex. som vinterjackan, vantar/na, mössa/n. Sen får jag se om det blir något mer utav de jag har lagt upp!

Nu ska jag kolla på film med min kära broder. Så vi hörs imorgon när jag kommer hem från skolan!

Bläää..


Inlägget skrevs : 2010-10-03
Klockan : 15:44:07
Kom hem från matchen för lite mer än 1 timme sen. 1-6 slutade den. Alltså så blev det en förlust.. Igen. Men jag tycker ändå att vi spelade på bra. Vi hade jäkligt många skott på mål denna match.. Mer än vad vi brukar ha, vilket är kanon bra! Så nu tycker jag att vi håller i det, för tillslut så kommer dom sitta i mål. Det är bara att tuta och köra! Vi vet att vi är bra.. När det väl gäller. Och för oss så behövs det ett mål för att vi ska förstå det. Och lite mer känsla i spelet, sen har vi det! ♥ MEN, jag skulle inte ha spelat idag... Jag kunde knappt springa, fick byta jättefort och det kändes som att jag inte alls gjorde någon nytta på plan.. Eftersom att jag knappt kunde göra något heller. :( Det blev bara jobbigt, och jag fick bara ont. Så jag ångrar att jag gjorde de. För om inte mina lår är bättre på torsdag, så får inte jag springa karlsängsloppet (ett lopp som vi har på min skola varenda höst), och jag vill verkligen de! Vill förbättra min tid mot vad jag fick förra året.. Såklart. Det är ju alltid kul. Men om man tänker såhär då .. Jag kan ju hellre tänka mig skippa loppet, än att inte få spela match dom helgerna här framöver pga att det inte har blivit bättre..? För matcherna vill jag ju verkligen vara med på. Men aja.. Vi får se hur det blir. Om jag inte kan så får jag gå det. Bättre än att inte vara med alls i alla fall!

Nu ska jag plugga lite. Drar hem till pappa ikväll också. Vi hörs då

Nu taggar vi!!


Inlägget skrevs : 2010-10-03
Klockan : 10:05:10
Godmorgon på er. Jag skulle gärna ha kunnat sova till säkert 11-12 idag, men det går inte för om drygt 15 min åker jag iväg till samlingen sen blir det att åka till Linde och spela match! Så peppad är jag! Nu tar vi dom bannemej, brudar!


Vi kämpar in i det sista. Don`t ever give up!

När min mun rör din


Inlägget skrevs : 2010-10-02
Klockan : 21:53:19
Bandymatchen slutade 5-0 till Nora! Härligt lirat boys. :D Åkte direkt hem när den var slut.
Nu ikväll så har jag inte gjort någonting. Varit hemma bara. Tagit det rätt lugnt eftersom jag ska spela match imorgon. Riktigt taggad är jag faktiskt! Hoppas bara att mina ljumskar/lår pallar med att gå ut på plan och ge järnet.. Vi får väl hoppas på det! Annars kör jag en period i varje fall. Men det visar sig hur det blir med den saken! Nu ska jag nog snart göra mig i ordning och krypa ner i sängen och sätta på någon film.
Hörs imorgon!


Det är vad jag vill nu.

Gymnasiemässa


Inlägget skrevs : 2010-10-02
Klockan : 15:01:06
Halloj!
Idag har jag varit på gymnasiemässa i Linde som jag skrev igår att jag skulle på. Det var väldigt intressant faktiskt! Fick mycket papper från olika linjer. Kollade på lite uppträdanden. Bowlade gjorde vi också. Det var gratis, så självklart körde vi! & gissa vem som vann ? Självaste jag, proffset. :D Haha! Men det var kuligt. Sen gick vi bara runt och kollade. Fick information från olika lärare (eller vad det nu var för några hah), men antagligen lärare. När vi sen var klara där så gick vi upp på stan en sväng. Inte gjorde speciellt mycket, men tog bara en runda. Sen åkte vi hem, och nu är jag då hemma. Skulle egentligen ha åkt till min morbror ikväll och firat han, men Gustav är sjuk & han vill att mamma ska vara hemma så då blir det inget. :/ Så jag följer med pappa till Örebro för att kolla på bandy istället. Åker iväg om en halv timme, så kommer inte hem så sent sen, vilket är skönt så att jag får lite tid hemma också. Måste faktiskt kolla på några läxor också så... Men hoppas ni får en trevlig lördag! Skriver nog något mer senare ikväll. Kram!

Om ni nu tror att jag går i nian så gör jag inte det. Jag har dock sagt att jag är 14 och går i åttan, men ni kanske blir lite snurriga nu när jag har varit på gymnasiemässa ? (a) Haha, inte vet jag. Men.. Det är aldrig dumt att vara ute i tid!

Blev ändå en bra dag!


Inlägget skrevs : 2010-10-02
Klockan : 00:10:54
Förlåt för att jag inte har skrivit något tidigare idag, men så blir det ibland.

Skolan gick i alla fall fint. Ända tills lunch då jag började få väldigt ont i magen, och det blev aldrig bättre, så det slutade med att jag skippade sista lektion (som dock var inställd fick man reda på sen) och åkte hem istället. När jag får ont i magen så har jag så svårt att koncentrera mig, och nu idag när jag hade det så kändes det som att det var en sten som satt fast i magen eller nåt.. Usch va obehagligt det var! Var i alla fall inte den vanliga "magvärken" ni vet. Men efter att jag fick sova i tre timmar som det blev så hade jag inte ont längre. Inte lika i varje fall. Vilket var skönt! Och hör ni.. Jag fick reda på mitt so prov idag! Fick G+, nöjd med det. Sa innan att jag kommer nog få g+, och så fick man det också! Haha, det var ju bra chansat utav mig! Var 2½ ifrån VG, så lite surt, menmen nästa gång kanske jag får de!

Ikväll så har jag varit med Charlotta & Linn. ♥ Vi har varit på gårn. Spelat pingis, kollat på Idol, pratat med folk, skrattat oså. Hihi! En mycket trevlig kväll blev det. Love on you!
Nu ska jag däremot sova. Eller däremot... Det är ju de bästa som finns! Hehe.
Imorgon åker jag iväg med mamma, Linn, Charlotta & hennes mamma till Linde för att gå på en gymnasiemässa. Ska bli spännande! Börjar ju faktiskt närma sig liite i alla fall. :D Hihi. Men nu får jag sluta skriva... Godnatt!



RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0