Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Vi gör det tillsammans.


Inlägget skrevs : 2010-10-29
Klockan : 23:27:27

Stressad kväll av nåt slag... När jag skulle packa min innebandyväska förut ikväll så hittade jag inte min klubba. Den låg inte i väskan, den fanns ingenstans. Fick panik. Jag är helt kär i min klubba. Man blir det efter ett tag.. Lovar. Så jag var jätteledsen, sur och lack. Sen stack jag iväg till kören. Det ända jag kunde tänka på var min klubba... Hahah. Nej överdriver lite nu men. I alla fall. När jag sen kom ner till idrottshuset när vi hade samling, så säger Mats (tränaren) att min klubba står i städskrubben i idrottshuset. Och jag bara ;o? Varför står den där? Haha. Jo, det var så att jag hade glömt den på träningen i måndags, och då hade tjejerna som tränar efter oss sett den i omklädningsrummet och sen gått och ställt den i städskrubben. (Där ställer man allt som blir kvarglömt? Nej vet inte men). Grejen är den bara att jag kan inte förstå hur jag kunde glömma innebandyns viktigaste sak... Utan klubba så kan man liksom inte spela? Nej Julia, du får ta och bli mer ordningssam!

Men nog talat om de nu.

Matchen slutade i varje fall 1-5 till Hovsta. Har inte så mycket att säga om matchen. Tredje perioden spelade vi bra, och fick upp tempot till nästan deras nivå, tyckte jag. Men dom var snabbare och mer intensivare, så... Vi måste ta och bli ett lag, engångföralla. Det funkar inte om man inte är ett lag. För egentligen är det ju de vi är, eller hur? Eller ska vara. Vi kan om vi bara vill. Det är de det handlar om. Jag vet verkligen inte vad mer tränarna ska behöva säga eller göra, för det är egentligen bara upp till oss nu. Så från och med nu lyssnar vi på tränarna, även fast det är negativkritik, men de måste man kunna tåla. Speciellt när man inte spelar bra då. Men det är ändå våra tränare som vi ska lyssna på, dom som tränar oss och har hand om laget. Så inget mer tjat om de nu. Vi kämpade på bra idag! ♥

Var nere på discot på min skola en sväng också efter matchen. Men var helt dött där typ så åkte nästan hem på direkten. Onödigt att betala 40 kr, menmen. Nu är jag skit trött. Så funderar på att gå och lägga mig. Men ändå inte... Aja, får se hur jag gör. Hoppas ni har haft en bra kväll i alla fall! Hörs imorgon.


Kommentarer
Postat av: mli

Tack så mycket!:)

Haha jaa, i vanliga fall brukar jag alltid klippa bort det nötta men nu var jag sugen på en förändring så det fick bli sådär!;) :D

Okej vadå för match?

2010-10-30 @ 11:21:04
URL: http://emelievonwalden.blogg.se/
Postat av: Anna

heheh okey :) händer idag då??

kram

2010-10-30 @ 16:43:19
URL: http://aooww.blogg.se/
Postat av: t h a i p i n n e n ♥

sV; hihi nejdå :)

2010-10-30 @ 18:44:25
URL: http://thaipinnen.blogg.se/
Postat av: nesrin

sv : okeej :)!

2010-10-30 @ 23:50:32
URL: http://nesrins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0