Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]


Inlägget skrevs : 2010-09-30
Klockan : 22:11:09
Vilka går vidare i Idol ikväll då? Jag vet faktiskt inte riktigt... Hoppas på Freja och Olle i alla fall. :)
Men nu ska jag stänga av denna lilla älskling, vänta på att resultatet i Idol ska komma, och sen hoppa i säng.
Godnatt! ♥


Si usted me hace feliz,
que voy a hacer feliz

Seg dag..


Inlägget skrevs : 2010-09-30
Klockan : 16:54:48
Nu är jag hemma efter denna dag i skolan. Charlotta och Linn kom cyklandes upp till mig "hämtade" mig så cyklade vi sen ner till "starten" av orienteringen. Som alltså var i en skog då. Sen startade vi typ vid tio i nio eller nåt kanske. Jäkligt kallt ute var det... Lotta och jag sprang iväg först, men väntade sen på Linn och Maja och sprang då tillsammans alla fyra. Gick rätt så snabbt för oss att hitta alla kontrollerna. Det var 10 st. Och det tog drygt 50 min för oss. Tycker jag var rätt bra va?! Vi har aldrig haft något sånt här, utan bara på idrotten, men då räknas ju ingen tid och så. Eller har inte vi gjort i alla fall. När vi var klara så cyklade vi till skolan. Sen hade vi rast i över två timmar. Drog till 47:an efter ett tag och käkade lite, jag & Maja. Vi har sen lunch på torsdagar.. Äter inte förens halv ett drygt. Så ja.. Vi var hungriga efter dagens skogsrunda helt enkelt! Hihi. Sen har vi haft idrott och teknik. Kunde inte vara med på idrotten för igår så sträckte jag båda mina lår, så jag kan inte springa. Eller kan kan jag, men har svårt. Och blev väl ännu värre då jag sprang i skogen imorse. "/ Menmen, sånt är livet. Det går över! Får hoppas till söndag i alla fall då en viktig match ska spelas! Eller första serie matchen för iår. :D

Nu ska jag ta tag i matten och engelskan. Vi hörs senare förmodar jag, tjingeling!

07:57


Inlägget skrevs : 2010-09-30
Klockan : 07:57:18
Godmorgon! Hinner med ett snabbt inlägg.
Idag ska vi orientera hela förmiddagen. Får se hur de kommer gå... Efter de så har vi bara två lektioner (eller kanske bara en tillochmed) innan vi slutar, så de blir ju najs. Men vi hörs i eftermiddag nån gång!

Idol is the shit!


Inlägget skrevs : 2010-09-29
Klockan : 22:03:58
Ikväll har jag varit iväg och sprungit, pluggat matte & tittat på Idol. Har matteprov på fredag, och tror det kommer gå väldigt bra! Känns som att jag är rätt så säker. Vilket är toppen! (y) Så vi får väl se. Ikväll så var det bäst "idoler" som var med i idol, tyckte jag. Det är dom som har bäst röster, och mest utvecklade. Enligt mig då. Fast det är många andra som också har det som inte var med ikväll, hehe! I alla fall så hoppas jag att Daniel och Minnah går vidare. Vad hoppas/tror ni?

Nu ska jag upp och göra mig i ordning, sen om drygt en halvtimme titta på resultatet i idol.
Vi hörs imorgon bloggare! Godnatt.

Onsdagar är härliga


Inlägget skrevs : 2010-09-29
Klockan : 16:55:53
Idag har det varit en skön & rolig dag i skolan. Onsdagar är alltid roliga! Typ den bästa skoldagen i veckan. Hade kemi-läxförhör imorse, och de gick väl bra! 6/8 så. Men var ju som sagt "bara" ett läxförhör! Annars hade vi ingen mer läxa som skulle vara tills idag. Men däremot fick vi några, men det får man ju varenda dag nuförtiden så.. Hah. Som jag har berättat förut så har då jag dans på a-tiden tillsammans med flickorna. Och alla andra som dansar då såklart. Det är riktigt kul! Och hårt. I början kör vi uppvärmning (såklart haha), och då blir det lite step-up och styrka. Det är rätt hårt... Efter de så kör vi igång med dansen. Det går lite fort ibland, men som sagt, kul är det! Och sedan avslappning på slutet och stretching (stav?). Det är riktigt hårda, sköna, men roliga 70 min. Hihi. :D Sen tog jag cykeln och cyklade hem, och nu är jag då hemma. Har inte ätit något än, så ska ta och göra det nu faktiskt.
Ikväll är det fysträning i 1 timme ungefär. Får se när min kropp lägger av, för dagen. Haha.
Kramis!


Hihi ja, ibland busar man till det på bilder med!

Like it was before


Inlägget skrevs : 2010-09-28
Klockan : 17:49:34
Idag har vi varit på formelnshus i Hällefors. En liten stad som ligger typ 4-5 mil ifrån Nora. Var där med min klass och a, 8a. Det är ett designhus ungefär. Om man studerar där (efter gymnasiet) så vill man bli nånting inom design, och det kan vara industridesigner, inredningsdesigner osv. En del saker var roliga, och en del saker var mindre roliga. Så som det brukar kunna vara..! Haha. Vi var där från typ halv tio till kvart i två. En rätt så lång dag, menmen. Fick sluta 30 min tidigare än vanligt i alla fall för vi kom hem tidigare. :D Det är ju aldrig fel!

Ikväll ska jag på ett möte på min skola. Typ med elevrådet oså. Sitter med i styrelsen i skolans elevråd.. (a) Faktiskt så är det roligt! OCH jag ska inte bli någon politiker eller nåt sånt, utan jag bara tycker det kan vara kul att påverka skolans beslut, saker och vad som görs/sägs osv. Så är det helt enkelt.
Hoppas ni har haft en bra dag i skolan eller vart ni nu har varit! Hehe.

Brukar aldrig köra med dagens outfit, men idag så gör jag det!



Där ser ni även min nya kavaj som jag köpte igår! Visst är den snygg?!

Night will fall and stars will shine


Inlägget skrevs : 2010-09-27
Klockan : 18:24:47
Fick med mig lite saker hem från Linde. Orkar inte ta några bilder på det, så ni får det skriftligt utav mig istället.
En grå kavaj som skulle ha kostat ungefär 600 :-, men var rea och blev då 180 :-. Det var ett jäkligt bra kap!
En toolbag till innebandyn. Man kan både ha klubban/orna och träningskläderna osv i den. Väldigt bra väska!
Vattenfalska & innebandystrumpor.
En almanacka till skolen typ oså. Med mig fick jag en penna till den också.
Och sist men inte minst (eller kanske minst?) haha, ett mobilfodral eller vad det nu heter. Bra till en mobil som har heltouch skärm oså, som jag har.

Det fick jag med mig hem i alla fall! Lite små-shopping sådär.
Snart skjutsar mamma mig ner till idrottshuset för att stötta brudarna i träningsmatchen. Vi är bra ♥


Bild på laget från förra året.

Home today.


Inlägget skrevs : 2010-09-27
Klockan : 12:30:48
Ja idag är jag hemma från skolan. Jag är inte sjuk eller nåt. Utan de beror på att imorse så vaknade jag med ont i magen, och då visste jag direkt vad det var för skit (som ni säkert också kan lista ut), så därför stannade jag hemma. Vet själv hur det kan bli om jag inte får vila den tid jag behöver. Och jag tänker inte ta den "risken", för det är hemskt att må som jag gör en del gånger i början av mensen, ska ni veta. Men nog talat om de.
När mamma kommer hem runt 14 så åker vi till Lindesberg. Hade bestämt i helgen att vi skulle dit för att kolla lite i klädesaffärer och så. Inte för att det finns så många och roliga där, men några finns det, så vi tar en sväng.
Ikväll är det träning, men jag ska då inte träna. :/ Kan tas fel bland folk eftersom jag inte har varit i skolan och så. Men lite synd, för vi har träningsmatch mot f94-95, och ville gärna vara med på den, menmen. Jag hejar på brudarna istället! För ikväll är det våran kväll. Det är våran match. Vi kommer ta dom. Bara tro på det!

Nu ska jag ta något att äta. Vi hörs senare idag maybe! P&K

Hur ska jag göra?!


Inlägget skrevs : 2010-09-26
Klockan : 11:58:23
Jag kan ärligt talat inte bestämma mig för om jag ska ta en bloggpaus, eller om jag ska fortsätta blogga så som jag gör nu, men att jag skriver när jag har något roligt att komma med.. Så det inte bara blir meningslösa inlägg som ingen orkar läsa. Nu vet jag att jag inte har så många läsare kvar pga att jag inte uppdaterar lika ofta längre osv, men jag frågar ändå er vad ni tycker, för några har jag ju kvar! Så, vad tycker ni? Ska jag ta en bloggpaus, eller ska jag fortsätta att skriva men att det då blir mindre inlägg i veckorna och så?
HJÄLP MIG!

Gick upp ur sängen vid tio över elva idag, ungefär. Hoppade in i duschen då, och nu sitter jag här. Ska gå och ta frulle snart, och sedan fixa mig. Om drygt 45 min sticker jag ner till idrottshuset för att se på innebandymatch med Emma. Så ha en bra söndag! :)

22:53


Inlägget skrevs : 2010-09-25
Klockan : 22:53:34
Nu är jag äntligen klar med min deckare! Skulle skriva en i svenskan. Oh så jag har kämpat med den. Haha. Så nu är det dags att den är klar! Nu ska pappa få läsa den, och mamma imorgon, så får jag se vad dom tycker, och om jag kanske måste ändra någonting eller så. Hihi. Men nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film och äta lite vindruvor! Godnatt. Får se om jag skriver imorn.

En sväng till Ikea


Inlägget skrevs : 2010-09-25
Klockan : 19:32:12
Idag har pappa och jag varit på Ikea. Skulle köpa ett nattduksbord till mig, som jag också gjorde. Så det blir nog bra de! Sen köpte pappa lite smått till "hemmet" och så. Var rätt så mycke folk där idag.. Har ju regnat i princip hela dagen, så förstår varför alla just valde denna dag. Och sen så är det ju lördag också. Menmen.
När vi kom hem så gick vi nästan och köpte mat på engång. Pappas kompis kom hit också. Jag köpte med mig hem en kycklingtallrik. Lite "nyttig" köpmat i alla fall. (a) Men pappa och kompisen (haha) åkte hem till honom, så jag är ensam hemma just nu. Gustav är ute och drar på äventyr. Som alla kvällar. Ska sätta på en film på datorn sen, och plocka fram lite frukter och sånt som jag har köpt! Det är gott ibland. Ha en bra kväll :)



Såhär har jag sett ut idag. Mitt hår växer mer för var dag som går, wiho!

That`s alright with me.


Inlägget skrevs : 2010-09-24
Klockan : 21:03:33
Gud va skönt att det är fredag idag! Det känns verkligen att det behövs. Har haft två jobbiga skolveckor. Men såklart så har dom varit roliga, för har ju fått varit med världens bästa brudar och klass. Men bortsett från de så har det varit många läxor och så. Så just därför är det skönt med helg nu! :D

Ikväll började ungdomskören också. Och vi börjar att sjunga jullåtar nu.. Känns väl sådär, haha. Men ändå rätt gött! Sen blev det direkt iväg till innebandyträningen. Gick brabra där!
Nu har jag precis tittat klart på Idol. Jag vet inte än riktigt vilka mina favoriter är.. Men jag har en, och det är Sebbe (Sebastian Krantz alltså). Men han var min favorit redan från första början då jag visste att han skulle vara med så. Hihi. Men gillar Freja också.. Så mja, vi får väl se hur det går nu! Jag ska i varje fall på finalen iår. :D Grymt kommer det bli! Längtar redan faktiskt. Nu ska jag sätta på en film, vilken det nu blir! Kram

We let it show


Inlägget skrevs : 2010-09-23
Klockan : 20:10:12
Nu har bror & jag gjort maten för ikväll. Det blev spaghette med carbonara (stav?). Det va gotteligott de!
Nu ska jag titta på idol, så jag skriver inget mer för ikväll. Sorry, sa att jag skulle skriva/göra nåt litet roligt nu ikväll, men nej asså, känner inte för det. Jag skriver bara här på bloggen nu för att jag själv känner att jag ska och måste göra det. Men känner ingen riktigt glädje till att skriva, eller vad man ska säga. Men aja, vi får se hur det blir i fortsättningen! Kram på er för dagen i alla fall. :)

Torsdagar är blä.


Inlägget skrevs : 2010-09-23
Klockan : 16:55:37
Slutade halv fyra idag. Tordagar är absolut tråkigaste dagen på hela veckan. Vi äter inte förens 12:20, vilket gör att man blir superhungrig och bara klagar hela tiden, typ. Vi har jobbiga lektioner innan lunch. Efter lunch så har vi bara två lektioner kvar innan vi slutar, så ni kan ju tänka er. Men that`s life!
Nu när jag är hemma så sitter jag och tittar på nån film som Gustav hade satt på på tv;n. Den är rätt bra faktiskt. Spännande är den! Men jag ska sätta igång och plugga nu. Har SO prov imorgon. Kan det rätt bra, men ska kolla ytterligare lite på det. Sen ska jag fortsätta skriva på min deckare så att jag kan få den klar snart!
Vi hörs senare. Ska försöka hitta på nåt kul då.. Här på bloggen. Kram!


Wonderful song


Inlägget skrevs : 2010-09-22
Klockan : 21:48:23

Jag är helt jävla kär i låten. Den är så grymt bra! Jag bara älskar den.

20:00 - IDOLTIME!


Inlägget skrevs : 2010-09-22
Klockan : 20:00:54
Tjinixen! Onsdagar älskar jag. Bara sköna lektioner.. Nästan. Dansade på a-tiden, och det är så grymt kul! Åh, vill bara dansa mer och mer när jag väl är igång. Hihi! Lagade köttbullar på hk idag också. Gick bra för mig och Emma.. Mycket goda blev dom! :D Slutade vid halv fyra, och då stack jag hem. Duschade lite, sen blev det att plugga. Satt med so;n i en timme. Sen gjorde jag lite kemi. Så tycker jag har varit väldigt duktig idag! Ska även skriva på min deckare nu ikväll också. Sista jag gör innan jag somnar tror jag. Tycker det är skönast att sitta inne på mitt rum för mig själv när jag ska skriva något, typ som en deckare då.
Men nu ska jag kila till tv;n och titta på Idol! (mp)

They keep talking about love


Inlägget skrevs : 2010-09-21
Klockan : 21:11:56
Har precis tittat klart på Idol. Spännande att se hur det går imorgon.. Längtar redan! Hihi. Älskar det programmet. :D Nu ska jag lägga in spanskaglosorna och titta lite på dom. Försöka att komma på vad min deckare ska handla om. Måla naglarna, och sen hoppa i säng. Ska nog läsa lite också. Elsas Mode läser jag nu. Nån som har läst den? Tycker den är jättebra! Rekommenderar den om ni gillar att läsa lite ibland oså. Hihi. Hoppas att ni har haft en bra dag!

Imorgon är det onsdag, och det betyder en chill dag i skolan med rätt så okej lektioner. Har a-tid på eftermiddagen också, och då blir det dans. Grymt! Ska försöka lära mig dansen nu då eftersom jag inte var med förra gången pga förkylningen. "/ Men nu är jag frisk som en fisk! Haha. Godnatt vänner!

Orientering


Inlägget skrevs : 2010-09-21
Klockan : 17:23:10
Hejsvejs! Skolan gick bra idag. Tisdagar är rätt tråkiga och så, men dagen går ändå ganska fort. Vi har idrott, och det är ett ämne (?) som jag gillar! Oftast i alla fall.. När det är nåt roligt vi gör. Idag så hade vi orientering. Vilket inte är min starkaste sida. Jag kan knappt läsa en karta.. Är seriös. Så det brukar alltid bli att den andra jag orienterar med får göra det. Annars kommer vi nog hamna någon annanstans än där vi egentligen ska vara! Hihi. Lotta och jag brukar nästan alltid köra. Och det är väl inte hennes starkaste sida heller, men hon är bättre än mig i varje fall. ;) Och det är ju bra att vara de!! Hahah. MEN man skulle vara tillbaka efter en halv timme, och vi var tillbaka efter nästan en timme .. Vi hade varken klocka eller mobil med oss, så det var ju inte så lätt att veta liksom. Så vi fick snabba oss tillbaka för nästa lektion skulle börja om 10 min! Vi hann nästan i tid. Men det gjorde inte så mycket ändå.. Flera kom lite "in pluppandes". Vid kvart över tre då vi slutade, stack jag iväg med Ida till sångpedagogen. Vi sjöng en ny låt idag. Tycker det går riktigt bra för oss! Och riktigt kul är det också!
När jag nu är hemma så gör jag ingenting. Ska äta lite lätt snart, och sätta mig ner och plugga. Ska börja på min deckare, kolla lite på so;n, hemkunskapen och spanskan. Mycket är det. Vi hörs senare!


Ofräsch bild. Håret smutsigt o shit. Men det får duga för stunden!

21:42


Inlägget skrevs : 2010-09-20
Klockan : 21:42:05
Träningen gick bra ikväll. Körde en liten rolig variant utav match eller vad man ska säga. Vi satt fast i varandra. Dom man ska markera. Ni som inte spelar innebandy eller inte är ett dugg intresserade, kanske inte förstår vad jag menar, men jaja. Jag är center och då satt jag ihop med den andra centern i det andra laget, och så skulle man ju spela som vanligt. Bara att man var tvungen att följa efter den hela tiden, och den mig när man drog iväg, så det kunde göra lite ont i magen ibland när repet drog till. :p Haha. Men det var lite kul faktiskt!
Nu ska jag lägga mig i sängen straxt. Är rätt trött så bäst att hoppa i säng i lagom tid så att man orkar upp imorn!
Vi höres. Kram på er!

Grattis till dunderunderbaraste Lisa!


Inlägget skrevs : 2010-09-20
Klockan : 17:03:01
Idag fyller Lisa hela 15 år! Nu börjar du verkligen bli stor.. ;) Ett stort grattis till min brud i alla fall! Love you! ♥

Jag funderar på att ha ett blogguppehåll... Det är nästan inga som kikar in på bloggen längre, och då är det inge roligt. Under sommarlovet var det mellan 100-200 besökare, men nu har det gått ner till jävligt låga siffror. Och jag vet att under sommaren så har man ju mer tid till att både blogga och kika in på andras bloggar. Så är det ju. Så jag menar inget illa mot er! För jag älskar ändå mina bloggläsare.. Hur få dom än må vara. Men ändå.. Det kanske skulle vara skönt med en bloggpaus? Och sen komma tbx om nån månad igen eller så? Aja, jag får se. Ska tänka på det så återkommer jag med mitt svar sen!

Idag så har jag inte gjort så mycket. Har varit hemma och pluggat. Nu är matten klar, och recentionen i svenskan, och det har jag gjort klart idag, så lite applåder till mig! (a) Hihi. Imorgon ska jag börja på min deckare, läsa på till SO provet som är på fredag, och även till fysikläxförhöret som är tills på måndag nästa vecka. Några dagar kvar, men jag har inte så stor koll på de vi gör just nu, så bättre att plugga på lite i förväg då så att man kan allt/det mesta sen när det är dags! Ikväll är det i alla fall träning. :D Tror att det skulle bli rätt hårt ikväll.. Men vet inte om det var med innebandy eller fys.. Det återstår att se!

Om jag orkar blogga när jag kommer hem från träningen ikväll så gör jag det, annars hörs vi så gott som imorgon!



Två bilder på mig & Lisa från nyår -09

Hit & dit


Inlägget skrevs : 2010-09-20
Klockan : 00:38:38
Håller ni med mig om att det är mycket med valet och allt de som har pågått speciellt ikväll, men i veckorna också? Herregud vad mycket snack det har blivit på facebook också! På era med kanske? I alla fall på min, och mina vänners. Alla tycker olika. Det är hit & dit. Men grejen är ju den att man tycker som man själv tycker, och ingen kan påverka det. Eller ska inte få göra det. Det är väldigt viktigt.. Tycker jag. Hur skulle det vara om alla skulle tycka lika? Jag tror inte att vårat samhälle skulle se så bra ut då, faktiskt. Tror nog att det är fler som håller med mig om det. Men i alla fall. Som när Mona Sahlin stod och pratade framför sina små älsklingar (publiken) så kände jag verkligen hur äckligt det var. Jag har nog aldrig gillat henne.. Och vad jag vet, eller tror, så kommer jag heller aldrig göra det. Det är min åsikt. Den åsikten (och uppfattningen kanske?) som jag har fått av henne, OCH socialdemokraterna. Jag gillar dom helt enkelt inte. Finns inte så mycket mer att säga om de. Gillar heller inte Reinfeldt så mycket, men han duger i alla fall. Och sen, sist men inte minst. Hur (förlåt nu), men i helvete kunde Sverigedemokraterna komma in i riksdagen?! Det var de sämsta jag har varit med om. Katastrofalt. Nej usch, vet inte vad jag ska säga. Vet inte vad jag ska säga om Sverige längre knappt. Jag fattar inte bara.. Usch! Om Sverige ska sluta så som sd vill (ungefär), så blir det inte bra. Det är en sak som är säker. Snälla, bort med dom. Lite vett har väl vi i skallen i alla fall ? Spyr på det. - Nog pratat om de!
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova snart. Har studiedag imorgon, vilket känns guld. Det behövs verkligen! Dock ska min dag typ bara gå åt till att plugga, för jag har en del att göra. Menmen, så är det ibland. Sov så gott!


Cup i Köping


Inlägget skrevs : 2010-09-19
Klockan : 21:02:37
Idag har jag varit på cup i Köping med mitt underbara lag. Vi åkte vid ungefär 9 härifrån imorse, och kom fram runt tio-kvart över tio ungefär. Våran första match spelades kvart i elva. Och det var mot Västerås. Förlorade med 0-3, men ändå en bra match och ett bra spel utav oss! Andra matchen spelades kvart över tolv. Förlorade gjorde vi den med, med samma resultat som förra tror jag. Spelade på bra där med. Det är bara målen som fattas. Annars har vi iprincip allting. I alla fall så förlorade vi på straffar sen, våran sista match. (Spelade totalt fyra matcher). Vi vet att en match gillade vi inte, och det blev lite ilska, tårar, press osv. Men bara vi inte ger upp så är det okej! Även fast en/några viker sig, så ska inte alla göra det. Men då får man hjälpa den/dom upp igen.. Så att man börjar kämpa igen som förut. Eller hur? För vi alla kan! Vi åkte hem med en pukal, men kanske ingen vi vill eller behöver vara särskilt stolta över ? Jag vet inte. Men tycker i alla fall att vi kämpade på bra! Vi spelar otroligt mycket bättre än förra året. Väldigt stor skillnad faktiskt! Och det är kanon. Vi behöver bara lära oss lite mer utav skott, självförtroende inom innebandy, styrkan (som ett lag).. Blandat med innebandy och teori alltså. Vi kämpar på, kör som dom flesta gånger, och försöker sikta ännu lite mer på mål. Men i alla fall, toppen bra spelat idag brudar! ♥

Ja det var min dag de. Så när jag kom hem så var jag redigt trött & slut. Men det var det värt!
Nu gör jag inte så mycket. Ska ner till tvn snart och kika lite hur det går i valet. Vem/Vilka tror ni vinner?
Jag tror och hoppas på Alliansen. Allt förutom Mona Sahlin så blir jag glad. Det är min åsikt.
Hoppas ni har haft en bra dag, och ha en fortsatt trevlig kväll! Skriver ett godnatt sen.

Ett hjärta som krossas i bitar


Inlägget skrevs : 2010-09-18
Klockan : 15:25:14
Ojoj. Idag vaknade jag vid 12:40. Hehe, rätt så sent de. Men var ändå skönt att få sova ut efter att man har gått upp vid sju alla dagar i veckan. När jag gick upp kom även min bror hem, Gustav. Kul att se han. Sen fick jag skynda mig för att innan 14 var mamma och jag tvugna att åka upp på stan för att köpa present åt Lisa. Eftersom affärerna stänger vid 14. Men vi hann precis! Tur va. ;) Nu gör jag då inte så mycket. Kollar lite på vad för kläder jag ska ha på mig ikväll då vi ska bort till Lisa och hennes familj för att fira henne och hennes mamma Eva. Får vi hoppas att kvällen blir bra! Men det tror jag nog.

Har ni några planer för vad ni ska göra denna lördag då?
Hoppas ni får det bra i alla fall! Kram.

We rock!


Inlägget skrevs : 2010-09-17
Klockan : 21:47:09
Dagen i skolan gick bra! Rätt chilla lektioner. Speciellt slöjden.. Är bara vi tjejer i klassen, så det blir en hel del tjejsnack vilket är trevligt! Puss på oss! När vi slutade vid tjugo i två så stack jag hem med Maja och Matilda, till mig. Vi käkade lite, och hamnade i soffan framför tvn. Alla var väldigt trötta efter dagen, och det var bra program på tvn, så det fick bli så helt enkelt. Sen kom Emma framåt halv fem. Emma & jag stack ner till träningen vid ungefär halv sex. Väldigt bra träning idag! Känner att vårat tempo har ökats nu, vilket är kanon! Om vi fortsätter såhär brudar, så kommer det gå mer än bra för oss. :D We keep it up!

Nu ska jag och mammi titta på Snabba Cash. Har sett den en gång förut, men mamma har inte gjort det, så då tänkte vi att vi kunde göra det. Grym film! Har ni sett den?
Vi hörs imorgon!

20:57


Inlägget skrevs : 2010-09-16
Klockan : 20:57:01

Så här blev jag på årets skolfoto i 8:an.


Min underbara klass! 8C.



Jag älskar mina nya snygga converse!

Just nu sitter jag och tittar på Idol. Har pluggat klart engelskan. Så nu väntar bara sängen för mig. Oh så skönt! Vi hörs imorgon då det också är efterlängtade & älskade fredag! Puss på er.

Mycket utav tiden går åt till plugg


Inlägget skrevs : 2010-09-16
Klockan : 17:24:26

Som ni kanske märkte så bloggade jag inget igår. Inte ens ett inlägg. Som jag nästan alltid brukar göra. Men nej, inte igår. Även fast jag slutade 13, så hade jag inte tid till de. Lisa följde med mig hem, sen blev det träning på kvällen, efter de plugg & idoltittande. Man hinner inte alltid med allt! Och som rubriken också lyder.. Väldigt mycket utav min tid går nuförtiden åt att plugga. Det är klart att det blir mer plugg (läxor) nu i åttan, än vad det var i sjuan. Även fast det var en del där med. Men ju äldre man blir, desto mer läxor får man. Eller uppgifter, eller vad man nu säger när man blir lite äldre. Haha.

Idag i skolan så har jag inte varit på nån lektion förutom matten. Jag har hjälpt till med skolvalet hela dagen. Eftersom att jag sitter i elevrådets-styrelse, så är det jag + dom andra som ska vara en del utav de som fixar allt inför det osv. Det har varit lite tröttsamt ibland, men ändå rätt chill. Fått gratis fika i caféterian. ;) Inte alltid man får de! Haha. Men slutade sen vid halv fyra. Som jag normalvis skulle ha gjort idag ändå så.

På posten kom idag mina bruna fina converse som jag har "beställt" ifrån Göteborg eftersom det var slut i den storleken på internet, och det var slut på den färgen i Örebro, så vi fick beställa från dom vi var där nere hos för några helger sedan. Jättesnällt av dom/henne! Så jag är happy för det nu. :) Sen så har skolfotona kommit också.. Mja, jag blev rätt nöjd i alla fall. Efter ett par dagar så kommer jag bli ännu nöjdare (så brukar det vara med mig, hihi), och sen efter ett par månader så kommer jag inte bry mig så mycket längre. Men det duger för att sitta i en skolkatalog i ett år i varje fall! - Nu ska jag plugga. Vi hörs senare I guess!
Bilder på conversen och skolfotot + klassfotot kommer tonight.


♥♥


Inlägget skrevs : 2010-09-14
Klockan : 19:58:49
Under min kväll så har jag pluggat. Inte gjort så mycket mer faktiskt. Varit hemma och tagit det lugnt mest. Känner fortfarande av mitt bett (om man kan kalla det för de?).. Lite märkligt att jag gör de, kanske, men det går väl över snart! Nu ska jag i alla fall dra mig neråt tvn och titta på Idol som börjar snart. :D Hoppas att ni har haft en skön kväll! Imorgon slutar jag redan vid ett, så vi hörs lite tidigare än vanligt. Byebye sötnosar!



Idag vet du att jag tänker på dig. Idag är den dagen. Då jag tänker som allra mest på dig.
Du betydde, och du kommer alltid att betyda. Love ♥

Dramatiskt ..


Inlägget skrevs : 2010-09-14
Klockan : 15:18:48
Vilken dag det har varit! Gått nästan 2 mil, känts som att man har gått runt i alla Noras skogar. Men det har vi ju inte gjort då hehe. I alla fall. Ni undrar väl säkert varför rubriken heter "dramatiskt", och jag tänkte berätta det för er nu, vad det handlar om. Vi gick på en liten skogsstig, och rätt som det var så bara stack det till i mitt vänstra knäväck, och jag fick skit ont. Det sved, stack till hela tiden, och kändes som att mitt knä/ben typ hade gått av. Jag gick lite längre bak i "ledet" för att vänta in våra lärare som gick med oss, och höra vad dom trodde, och visa dom det. Sen hör vi att dom andra skriker som bara den, och kommer springandes. Vi undrar såklart vad det är som har hänt, och då visar det sig att lite längre bort är det ett helt moln typ med jordgetingar. ;o Så då förstod ju jag att det var de jag hade blivit biten av, och att dom alltså fanns längre bak också där jag var då jag blev stucken. Vi fick ta en annan väg så vi skulle komma fram till den vägen vi skulle stanna vid, för vi ville ju inte gå vid det där "molnet" precis. När vi kom fram dit så stod typ alla där och väntade, och det visade sig att mer än hälften hade blivit bitna/stuckna. Fanns några som hade blivit stuckna väldigt många gånger, och två stycken som tillochmed fick åka hem för dom fick så ont och blev trötta osv som man kan bli när man får ett sånt här bett. Det var lite läskigt faktiskt.. Och äckligt.. Aldrig varit med om nåt sådant. Hade lite svårt sen att gå, och så hade jag skavsår också, så det blev ju inte bättre precis. "/ Sen gav det sig (bettet alltså). Men kom tillbaka sen ett tag senare, och så har det gått fram och tillbaka typ hela tiden sen jag fick det i förmiddags. Så ja, det var en lite annorlunda utflykt, men ändå rätt rolig & trevlig! Dramatiskt blev det i alla fall under just det där med jordgetingarna.. Alla blev helt uppjagade och allt, haha. Lite kul ändå! Men är nu väldigt trött kan jag säga er.. Och ska iväg till sångpedagogen nu också.. Känner att jag inte riktigt är så pepp på det, menmen, 40 min ska jag väl klara av att sjunga. Ändå det bästa som finns! Skriver ikväll när jag har ork och så. Pusselipuss.

Friluftsdag


Inlägget skrevs : 2010-09-14
Klockan : 08:01:22

Godmorgon! Idag hinner jag morgonblogga, för jag ska inte vara i skolan förens straxt före halv nio. Vi har friluftsdag idag. 7;orna ska få välja mellan lite olika sporter typ, 8;orna (jag/vi) ska få gå i 6 timmar ungefär, och 9;orna har nåt som heter tårtslaget (en tävling). Jag orkar verkligen inte gå! Vi ska gå typ 2 mil eller vad det var. Upp runt i skogarna.. Blä. Jag tycker inte om sånt! Kommer vara helt slut när vi kommer tillbaka .. Och så ska jag nästan direkt till sångp. också, så jag kommer vara lagom pigg där.. Njea.

Hoppas ni får en bra dag! Hörs när jag kommer hem runt halv fem. Kramis!


Äntligen!!


Inlägget skrevs : 2010-09-13
Klockan : 21:33:47

Första innebandyträningen på 3 veckor tror jag att det är, idag. Grymt skönt att få gå ut på plan och spela med klubban och laget igen! Har längtat som tusan. Men tränade inte hela träningen.. Eller gick av när det var typ 15 min kvar, för jag kände att jag inte orkade mer, och fick faktiskt lite ont i revbenen. Inte så värst mycket, men jag kände av det i alla fall, och då tänkte jag att det var lika bra att gå av så att det inte gör så att jag inte kan spela i veckan framöver! Men det är bara att ta det lugnt när jag känner att jag behöver det.
Mammi kom och hämtade mig sen, och när jag kom hem hoppade jag in i duschen på en gång. Gud så skönt! Nu sitter jag då här vid datorn. Blir väl att sitta här tills jag lägger mig i sängen. Har inte nåt mer att skriva .. Känner mig urusel på att blogga nuförtiden.. Men det är jag väl också. "/ Men jag försöker!

Hoppas ni sover gott sen. Vi hörs imorgon ♥


Plugg nu.


Inlägget skrevs : 2010-09-13
Klockan : 16:57:36
Hej på er!
Kom hem från skolan lite före tre ungefär. Den vanliga vägen som jag alltid brukar cykla till skolan och hem (eller alltid när jag ska till mamma) var avstängd både imorse och nu, så jag fick ta den jobbiga backen hem, så blev lite vända och så.. Haha det var jobbigt. ;$ Nog talat om de! Skoldagen gick bra. Som alltid på måndagar så var typ alla väldigt flummiga. Måndagar brukar alltid vara lite jobbiga och så när det gäller klassen, för vi är som sagt väldigt flummiga, och pratar då mycket osv.. Hehe, men har ändå varit en helt okej dag med lektionerna och så! Nu måste jag läsa klart min bok som jag ska skriva resention om, för att sen hinna med att skriva min egna deckare också. Allt ska vara klart till den 27.. Det ska jag väl klara! Så jag kan inte skriva nåt mer nu. Blir när jag kommer hem från träningen.. Efter åtta nån gång! Hoppas ni har haft en bra dag. :)

Shoppingen :


Inlägget skrevs : 2010-09-12
Klockan : 18:06:23







Svarta jeans från hm 199 kr.
Vinröd stickad "lång tröja" från ginatricot 199 kr.
Svart lång "mys tröja" fast ändå inte, från ginatricot 199 kr.
Blåa mjukisar från cubus 149 kr.
Svart vanlig luvtröja från cubus 149 kr.
Örhängen - stora ringar från hm 19 kr.
Brunt/kaffe brunt (?) & knallblått nagellack från cubus två för 39 kr.
Och sen en svart bh som dock inte är bild på, pga att jag har den på mig (a) Men från lindex 129 kr.

12:32


Inlägget skrevs : 2010-09-12
Klockan : 12:31:58
Kära läsare. Min statistik bara sjunker & sjunker.. Vad händer?! Om inte jag har några läsare (eller så många längre), så är det ju inte lika roligt att blogga, och det blir inte lika roligt att blogga heller. Så vad ska vi göra åt saken? Jag försöker bli bättre med mera inlägg, och ni försöker kika in på bloggen lite oftare ? Det borde bli bra... För jag vill i alla fall inte lägga ner bloggen. Det vill väl inte ni heller att jag ska göra, hoppas jag?! Så nu kör vi..!

Min moster & morbror är här just nu. Men jag pallar inte sitta där nere och prata med mammi och dom så mycket. (a) Om några timmar går jag ner till idrottshuset och möter upp Emma, med klubban, för då blir det att lira lite innebandy, och sen får vi se vad vi mer hittar på! INNEBANDY IN MY HEART! - Trodde att jag skulle ha haft ork till att gå ut och springa imorse när jag vaknade, men ickesanicke. Ska ut och gå med mamma sen senare, och jag ska köra ett styrkepass, så jaja, det jämnar nog ut sig med att jag "fuskade lite". ;)


Sa i fredags att ni skulle få se vad jag köpte, och det ska ni också. Det kommer ikväll!

I love you girls


Inlägget skrevs : 2010-09-12
Klockan : 00:23:24



















Bilderna får sammanfatta min underbara kväll. Godnatt ♥

Tjejerna kommer snart


Inlägget skrevs : 2010-09-11
Klockan : 18:38:51
Nu har jag fixat iordning allt för ikväll, så nu ska väl detta bli allt mysigt & kuligt! Tjejerna är påingång.. Kommer om drygt 15 min. Jag hoppas att ni får en kanon kväll! Tror inte att jag skriver nåt mer idag, så vi hörs imorgon igen, om inte annat. Kramisar! :)

Nu är jag igång igen!


Inlägget skrevs : 2010-09-11
Klockan : 12:59:29
Godförmiddag!
Vaknade vid kvart i tolv. Tog på mig träningskläder och gick ut och sprang en runda. Blev inte lika långt som jag brukar springa, men pga att jag har varit förkyld i snart tre veckor, och inte tränat på två veckor så måste jag ta det lugnt. Men tänkte att det kan vara bra att springa en runda idag och imorgon så att jag är "redo" inför veckan som kommer då jag får träna igen! Guld. :D Så jag har ju inte ätit nån frukost idag så jag tänkte gå och göra de nu. Eller nån slags frukost-lunch får det la bli eftersom hon redan är ett nu. Om ett tag kommer mammi och hämtar mig då vi åker upp på stan och fixar lite till kvällen då tjejerna kommer hem till mig för att fira mig lite i efterskott oså. Myspys kommer det bli! Vi hörs senare!


Haha, gullig bild tycker jag!

En trevlig dag! ♥


Inlägget skrevs : 2010-09-10
Klockan : 22:00:28
Godkväll på er! Vid tio, menmen hehe.
Skolan gick fint idag. Rullade på som vanligt oså. Slutade tjugo i två, och vid tjugo över två gick bussen till Örebro. Den hoppade jag, lotta & linn på. När vi kom in dit började vi gå i affärer och så. Sen blev vi så hungriga så då gick vi till ett ställe som heter Pizza Planeten och käkade. Väldigt gott må jag säga! Efter vi hade ätit klart där i lugn och ro, så gick vi vidare ut på stan och i affärer. Det jag hittade får ni bild på på söndag (kanske imorgon om jag hinner). Så jag tänker inte berätta vad jag köpte, utan ni får vänta tills på söndag. :D Vid kvart över sex började bion vi skulle se. I rymden finns inga känslor. Väldigt bra! Jäkligt bra faktiskt! Haha. Den var både rolig, glad, sorglig, osv.. Den hade allt ungefär. Så den rekomenderas utav mig att se. När den var slut kom charlottas mamma och hämtade oss, och så åkte vi hem till lilla nora igen. Tack för den roliga & mysiga dagen mina hjärtan!
Nu när jag är hemma gör jag inte alls mycket. Blir nog att sitta här ett tag till.. Sen film, eller om jag somnar på direkten.. Det visar sig. Hoppas ni har haft en bra fredag! Kram på er.


Grattis Seb!


Inlägget skrevs : 2010-09-09
Klockan : 21:47:40
Nu har jag tittat på Idol och gjort klart matten. Och måste bara få säga att Sebbe (Sebastian Krantz som var med ikväll i idol om ni såg) var grym! Gud va glad jag blev när jag fick höra juryns ord.. Att det var så bra ord också. Det var verkligen jättekul att både se & höra! Vi vet alla att det kommer bli nåt stort av dig en vacker dag. Du är en bra bit på vägen.. Du har kämpat hårt, jobbat hårt. Och du har en look, sångröst och utstrålning som gör att du blir så bra! Keep going, boy. :D *Stolt Julia*, hihi.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Läsa lite innan jag somnar.. Och messa lite. ;)
Imorgon drar jag in till Örebro för shopping och mys direkt efter skolan med Charlotta & Linn. När vi har shoppat klart blir det bio, i rymden finns inga känslor, så jag skriver inte förens jag kommer hem imorn kväll. Skulle tippa på runt åtta-halv nio. Ha en bra dag imorgon, och sov så gott!

Ingen blogginspiration...


Inlägget skrevs : 2010-09-09
Klockan : 16:06:09
Hade inställd teknik idag (som också var sista lektion) så jag slutade efter idrotten, vid kvart över två ungefär. :D Gick med Linn & Maja till bibblan då för att Linn skulle låna några böcker. Maja följde med mig hem ett tag sen för att vänta här tills hennes buss kom. Nu har hon åkt hem, och jag sitter här i fotöljen och bloggar. Har faktiskt ingenting att blogga om.. Alls idag, så vet inte hur mycket bloggande det blir.. Tyvärr. Menmen. Ska i alla fall till idrottshuset senare ikväll för att beställa overall och kanske en väska (innebandyoverall och innebandyväska). Hoppas att overallerna är snyggare än förra året's, för jag tyckte/tycker inte om dom. ;( Hehe! Inge bekväma ju..
Hoppas ni har haft en bra dag i skolan, eller vad ni nu har gjort! Så länge, p&k.


En liten rolig bild från dans & musiklägret i somras.
(Jag står åt höger med den blåa bh:n som man ser väldigt väl, hehe)

Morgonblogga


Inlägget skrevs : 2010-09-09
Klockan : 07:49:00
Hinner med att morgonblogga idag. Tummen upp! (y)
Får bli tre par facelook's-bilder på mig. Nu sticker jag till skolan, hörs efter halv fyra!




21:13


Inlägget skrevs : 2010-09-08
Klockan : 21:13:54
Nu har jag och pappa kommit hem från fotbollsmatchen. Min brors lag spelade i Glanshammar (typ Örebro). Dock var han varken med och spelade eller med och kollade, men jag kände för att hänga med och kolla på den så då åkte vi! Hihi. Det blev 2-2. Jämn match, fast dom andra var bättre än oss, så tyckte att dom skulle ha vunnit faktiskt.. Konstigt nog haha, men ibland är det så. Men i alla fall. Skolan gick väldigt bra idag! Har varit glad (som alltid hihi), men ännu lite gladare! Och ja.. Dagen har bara varit väldigt bra, helt enkelt! Nu ska jag göra läxa, sen hoppa i säng framåt tio nån gång. Vi hörs imorn! Och då hinner jag blogga lite mer också för ska inte göra något speciellt vad jag vet. Så det är ju bra för bloggandesskull, eller hur ? :D Kram!

Idol 2010 börjar... NU!


Inlägget skrevs : 2010-09-07
Klockan : 20:18:06
Hej folket!
Min dag i skolan har varit bra. Mycket rolig faktiskt! Vet inte riktigt varför.. Den var bara de, haha. Och det gick bra hos doktorn imorse med. Inget problem med mig. Har bara en förkylning som är rejäl och som sitter i väldigt länge. Menmen, that`s it. Jag får ta det lugnt helt enkelt. Får inte träna eller nåt sånt som anstränger mig och min röst denna vecka heller. Hoppas verkligen att jag är hyffsat bra nästa vecka! Får spel om jag inte får träna snart... Heh. Så är det faktiskt. I alla fall. Har varit med Ida efter skolan. Vi stack iväg till sångp. Sjunger tillsammans/i grupp iår faktiskt. Riktigt kul att få göra de också. När vi var klara där (eller hon rättare sagt för jag får/fick ju inte sjunga. blä) så stack vi och solade solarium. Första gången för mig, så inte så länge, men brun blev jag i alla fall. :D
Nu sitter jag i brors soffa och tittar på Idol! Äntligen har det börjat igen.. Wiho. Och iår ska jag dit.. Fytusan ja! Superkul.
Hoppas att ni har haft en bra dag. Skriver inget mer ikväll, får bli imorn. Kram på er!

Och glöm inte att ställa en fråga i veckans frågor i inlägget här under.

Doktorn först


Inlägget skrevs : 2010-09-07
Klockan : 07:53:57
Godmorgon! Hinner med ett snabbt morgoninlägg trots allt. Om ungefär 10-15 min åker jag och pappi upp till vårdcentralen för att träffa en doktor och han ska kolla mina lungor och så. Får vi hoppas att resultatet är bra..! Sen drar jag vidare iväg till skolan efter de. Skriver ikväll igen för efter skolan ska jag vara med min lilla Ida!
Pusspuss.

Veckans frågor - Svaren från förra veckan's


Inlägget skrevs : 2010-09-06
Klockan : 21:52:47

Nu ska jag svara på frågorna! Och försöka att motivera lite.. Så bra som möjligt, hihi.

Varför började du blogga? - Den "riktiga" anledningen till att jag började göra de vet jag inte riktigt faktiskt.. Tror att det var för att min kompis Caroline hade startat en blogg precis några månader innan om jag minns rätt ? Och jag gick in och kollade på hennes lite då & då. Tyckte det verkade intressant att blogga. Sen att hennes blogg var/är bra då! Hehe. Men jag föll även för att jag tyckte hennes header var mycket fin, och jag ville också ha en sån där med bilder på mig och lite sånt, hihi. Så jag bestämde mig för att starta en blogg, och hon fick då bli den som hjälpte mig med header och design oså. Sen bloggade jag på rätt bra.. Hade väl inte så många besökare, menmen, tror inte att jag brydde mig så mycket om de då.. Förstod nog inte riktigt allt med de då heller så, haha. Sen så böt jag blogg till en annan.. Av nån anledning som jag inte vet. Har nog haft tre bloggar med denna tror jag. Sen har jag bara fortsatt att blogga, och tyckt det har varit väldigt roligt och spännande. Älskar att skriva, och att skriva om vad jag pysslar med, så det är väl ett bra sätt att få berätta det på ? :) Tack för frågan!

En manlig kändis du tycker är het?
- Hmm.. Zac Efron tycker jag är rätt het faktiskt. ;$ Tycker såna här frågor är jättejobbiga och krångliga, så jag har inget svar på denna fråga, hehe! Men hoppas det räcker för dig, Maja, med detta lilla svar. ;) Tack för frågan!

Vad tycker du är bäst med innebandy?
- Det är en otroligt rolig sport. Att få hålla i min klubba med en boll på "marken" och börja dribbla och hålla på, är det bästa som finns. Vilken känsla! Kanske låter knäppt, men det är så man känner när man är innebandyspelare. Att få hålla på med något man verkligen tycker om, tycker väl alla är bra right? Och att få vara med i ett sånt bra och roligt lag som jag är med i är ju ett stooort plus! Vi har alltid så kul tillsammans. Och det är jätteviktigt. Man måste ha bra laganda om man ska kunna få ihop ett lag. Som dock vi inte har haft en så jättebra, men vi försöker och vi håller verkligen på att bygga upp den rejält nu! Det känns kanon faktiskt. Så det är väl ungefär mitt svar... Kan sammanfatta det lite: Det bästa med innebandy är att få vinna, svettas, känna lyckan, spela med ett lag som man känner trygghet i, ha kul och få hålla i den fantastiska klubban! Tack för frågan!

Har du några djur?
- Japp, jag har en katt. Har haft två katter. I två olika omgångar, eller vad man ska säga. Den första hette Pelle. Men han blev bara ett par månader, för sen blev han överkörd. :( Han tyckte det var så kul att hoppa ut i gatan och leka.. Usch. Men sen så köpte vi Findus som vi även har kvar nu. Och han blir hela 10 år om 13 dagar! Stor kisse de. Haha. Men älskar verkligen han av hela mitt hjärta. Utan han skulle det kännas tomt.. I mig, hos mig, i mammi's hus, och ja. ♥ Tack för frågan!

Tycker du att du har bra självförtroende? Hur tycker du man "är" när man har det? Och vad beror det på och hur tror du man förbättrar sitt självförtroende?
- Nu ska vi se här! Haha. Jag svarar på den första "meningen" först. Ja, jag tycker att jag har bra självförtroende. Har inte alltid haft de genom alla år.. Ingen har väl de jämt? Nästan inte i alla fall? Men när jag var mindre så var jag med om lite saker som var mindre roligt, och de gjorde att jag inte fick/hade så bra självförtroende. Men nu med åren, och ju äldre jag har blivit, så har jag byggt på de. Och de är jag väldigt glad för. En härlig känsla är det faktiskt.
"Andra meningen": Hur man är... Jadu, var lite klurig fråga.. Men man märker ju vilka som har starkt självförtroende, och vilka som har lågt. Det märker man (eller i varje fall jag) på kläder, beteendet, ansiktsuttrycket (faktiskt, ibland). Lite så tycker jag. Och man märker ju om nån är stark också.. Alltså inte stark i musklerna, utan stark i sig själv och så. Dom som är det har väl antagligen ett starkare självförtroende..? Vad jag ser det som i alla fall. "Tredje meningen": Vad det beror på... Hmm, det var också en klurig fråga haha. Men jag tror att för att man ska få ett bra och "stabilt" självförtroende, så måste man säga fina & bra saker till sig själv. Kunna stå framför spegeln utan att nästan.. Ta sönder den, ett exempel. Man ska kunna stå där och se på sig själv, och säga ett par bra saker i varje fall. Jag tror faktiskt att det är väldigt viktigt. Speciellt om man då inte har ett så bra självförtroende.. Som många inte har. Vilket kan bero på olika saker, som sagt! Men jag vet inte riktigt direkt vad det beror på.. Att man har fått ett bra självförtroende.. Är väl kanske att man får komplimanger från andra, ger sig själv komplimanger, stöttar sig själv i det mesta och sånt. Och att förbättra sitt självförtroende är väl då en bra idé att ställa sig framför spegeln och säga bra saker till sig själv, som sagt. Och att man tror på sig själv. Att våga tro på sig själv är något viktigt.. Tycker jag. Det får bli mitt svar! Tack för frågan! 

Så, det var nästan alla frågor! Tyckte dom var rätt roliga, haha. Men tror att det kan bli bra det här med 'veckans frågor'. Och det jag mer vill ha är väl kanske frågor som den sista.. Eller ja, som alla, men mer som man kan argumentera om just. Annars blir det kanske som en typisk frågestund, och då kanske folk tycker det är.. Töntigt? Eller konstigt? Jag vet inte hihi! Men bara ett "förslag" från mig. Eftersom det är jag som har den här också. ;)

I samband med detta så startar jag en ny 'veckans frågor', så nu är det bara att köra igen! Det glädjer mig!

 


Back


Inlägget skrevs : 2010-09-06
Klockan : 16:23:09
Hej på er! Nu har jag varit borta över helgen. Men nu är jag tillbaka här, hemma & skolan denna vecka. Rätt så lugn dag idag. Lite seg faktiskt. Menmen, ändå. Nu är jag at home. Sitter i mammis säng med datorn och tittar OTH samtidigt på tvn. Vilken underbar serie! Ska iväg till träningen ikväll. Får inte träna ikväll/denna vecka heller pga min förkylning som inte har gått över än. Blir galen på den! Har varit förkyld/halvtsjuk sen två veckor tillbaks ungefär.. Blä säger jag. Så därför ska jag till doktorn imorn.. Ännu ett blä. Jag som absolut inte tycker om att gå till doktorn.. Är faktiskt lite rädd för de. ;$ Var mer när jag var mindre, men det finns fortfarande kvar det där "pirret" för att gå dit. Hehe ja, alla har väl nånting! Men anledning till att jag ska gå dit är för att när jag hostar så gör det ont i mina revben. Visst det kan det göra, men inte såhär som det har gjort på mig, så vi vill kolla upp så det inte är nåt som är fel. Är väl bra de ioförsig.

Som ni också märkte startade jag ingen ny "veckans frågor" igår för jag hann inte med det, så jag startar den ikväll. Och när jag gör det så får ni svaren på frågorna som blev ställda i förra veckans. Det kommer ikväll som sagt!


Göteborg nästa!


Inlägget skrevs : 2010-09-03
Klockan : 14:54:25
Skolan gick finfint. Förutom att jag knappt kunde prata.. Eller kan prata. Låter som en kille, hehe. Menmen, man får stå ut ett tag till! Men när jag hostar så gör det ont i mina lungor, och om det inte har gått över efter helgen så måste jag åka och kolla det så det inte är nåt. :( Blä, hatar doktorer. Ärligt talat så är jag lite rädd för att åka till vårdcentraler/sjukhus. ;$ Menmen, bara att stå ut där med haha. Nu ska jag ladda in lite nya låtar på mobilen, sen cykla ner till pappa och ställa cykeln hos han, sen ta bussen med bror in till Örebro för att möta upp mamma och sen åka till Göteborg! :D Ni får ha det så bra så hörs vi på söndagkväll. Puss & kram!

Imorn blir det skola


Inlägget skrevs : 2010-09-02
Klockan : 20:55:39
Ja ni ser ju själva rubriken. Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan. Även fast jag inte är helt bra än, men nu skiter jag faktiskt i de, för jag saknar mina flickor för mycket, och jag pallar inte ligga efter. Jag har liksom varit borta i tre dagar, så något lär jag väl ligga efter i. Menmen, det är bara att ta hem och plugga det som behövs. Men i alla fall. Ska ta något att äta nu. Mammi ska förhöra mig lite på SO;n. Sen ska jag nog hoppa i säng så fort som möjligt. Och ska säga en till sak också.. Det är kallt ute nu! Det var jättekallt nu när jag var ute en runda med mamma och gustav här för en halvtimme sen. Gud.. Är det verkligen hösten som är påväg ? Vill inte inse det.. Usch.
Vad tycker ni om hösten?

Imorn efter skolan hinner jag bara hem en snabbis, sen ska jag åka till Göteborg! :D Askul. Blir Liseberg på lördag. Ha det trevligt hos en familj som vi känner där nere. Så jag hinner nog skriva nåt litet innan jag åker, men sen hör ni av mig först på söndagkväll. Puss för ikväll!



Och eftersom det har varit så tråkigt med sjuka och allt nu, så bjuder jag på två ego bilder.
+ min färg börjar gå ur ;o

När man inte har så kul så..


Inlägget skrevs : 2010-09-02
Klockan : 15:24:25
Jag har insett att min senaste kyss... inte betydde ett skit. var på ett disco så.
Jag lyssnar på... allt möjligt. det som jag tycker är bra, och det är väl det mesta.
Jag pratar... väldigt mycket!
Jag tycker om... mina vänner, innebandy, musik oså.
Jag avskyr när folk... är falska. man märker så lätt när nån är falsk.. det avskyr jag. & så folk som ljuger då.
Mina närmaste vänner är... helt klart dom underbaraste som finns!
Min första vän hette... det kommer jag faktiskt inte ihåg..? eftersom jag inte bara har bott här där jag bor när jag var liten, så hade jag ju andra vänner på andra platser, så jag vet inte riktigt.
Kärlek är... både bra & dåligt.
När jag borstar tänderna... står jag framför spegeln i badrummet.
När jag lagar mat... går det oftast inte så bra. (a)
Jag tänder på... långa killar (eller ja, lagom långa), bra klädstil, brunt/mellanbrunt hår osåå.
Det sexigaste yrket är... hm.. ingen aning? jag tycker det är rätt.. coolt med killar som är musiker. typ spelar gitarr osånt.
Det är charmigt när... om det gäller killar så är det charmigt när dom kollar på en med det där speciella leendet, och man verkligen märker att det är nåt speciellt.. ohh, man blir helt varm inombords då! hihi.
Jag är rädd för... blod, när det verkligen är mörkt.
Den värsta känslan är... när något händer som man absolut inte trodde skulle hända.
Den bästa känslan är... när man är älskad av någon som man själv älskar!
Jag är bäst på... haha, mycket såklart!
Jag är sämst på... att laga mat,
Om jag var ett djur skulle jag vara... ingen aning. men katter är gulliga (:
Om jag va en insekt skulle jag vara... fjäril tror jag.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara... hahah, jadu..
Jag kommer alltid att vara... den jag är.
Det finaste som finns är... äkta vänskap & kärlek.
I sommar... har jag haft det otroligt bra! gud, vilken sommar! hihi :)
Sist jag grät var... hm.. kommer inte ihåg?
Jag kan... mycket ?
Jag kan inte... sluta bry mig om människor. ibland så bryr jag mig för mycket att jag "utsätter" mig själv,
När jag bakar så bakar jag... chokladbollar, kladdkaka eller bullar.
Min mobiltelefon är... väldigt bra & snigg!
När jag vaknar på morgonen... går jag ner och äter frukost, sen fixar jag mig och cyklar iväg till skolan.
Innan jag går och lägger mig... läser jag oftast.
Just nu tänker jag på att... jag måste göra klart min matte och repetera engelskan tills imorn.
Bebisar är... såå söta! och såå underbara! iaf dem jag känner ;)
Idag har jag... bara varit hemma.
Ikväll ska jag... inte göra speciellt mycket.
I morgon kommer jag... att gå till skolan, sen åka till göteborg!! :D
Jag vill verkligen... veta vad jag vill. its hard to know, right now.

Rubrik .


Inlägget skrevs : 2010-09-02
Klockan : 10:59:14
Godmorgon! Idag vaknade jag lite tidigare. Men vilket som nog är bra för imorgon ska jag till skolan, och då måste jag ju upp runt sju så. Bara mamma "tillåter" de... Jag tycker att jag är rätt bra nu. Det är bara att jag kan knappt prata och att jag har en hosta som är störande, ibland, men mina öron och min trötthet är i varje fall borta. Så det går ju framåt! Nu ska jag titta på tv och ta det lugnt. Får se när bror vaknar som också är hemma. Hejsvejs!

This is it


Inlägget skrevs : 2010-09-01
Klockan : 18:41:27
Min statistik går neråt väldigt mycket.. Vad händer? Jag tycker inte det är nåt bra som händer i varje fall. Nu får ni komma igen! Jag vet att min uppdatering inte är den bästa, och att mina inlägg kanske inte är så himla roliga heller, men mitt "blogghuvud" är inte precis igång just nu och har inte varit de senaste veckorna heller, så förlåt. Jag ska försöka bli bättre med att vara lite mer intressantare i inläggen, promise!

Nu kan jag säga att jag är rätt trött på att sitta framför tv;n dag ut och dag in.. Jag vill till skolan nu. Jag vill träffa mina vänner som jag saknar.. Blä, att vara sjuk är absolut inge roligt! Men jag måste vara hemma imorn med, för nu börjar jag bli bättre, och jag måste bli helt bra (nästan i alla fall) innan jag går till skolan. Så får ha det tråkigt imorn med, menmen, hehe.

1 september, höst nu ?


Inlägget skrevs : 2010-09-01
Klockan : 12:46:41

Jag är hemma idag med. Inte pigg än så att jag klarar med skolan. Inte lika ont i mina öron idag i varje fall, och det tackar jag för! För det var inte lätt igår att ha så ont. Usch, usch. Min hals värker lite, men den är också bättre. Ska bara se till att få bort min hosta, snuva och bli lite piggare så kommer lilla julia igång här snart igen! :D Hihi. Nu ska jag ta lite lunch får det bli eftersom jag vaknade för inte så länge sen. Hoppas ni får en bra dag i skolan!


RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0