Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Nu har jag gått på påsklov


Inlägget skrevs : 2011-04-21
Klockan : 15:50:47

Dagen har varit otroligt fin, bra och rolig! Jag kan väl avslöja nu vad jag var. Jag var en rosa kanin! Hade lånat Josses rosa one piece som sagt. Till de hade jag en liten svart tuss som svans, kaninnäsa och tänder och ett par rosa öron. Haha! Supergulligt blev det. ;) Själva tävlingarna med klassen gick väl inte så bra.. Vi kom nästsist, i spår 2. Utav 6 klasser. Sämre än förra året.. Blev faktiskt lite ledsen och besviken. :/ Men vi hade i varje fall bästa klädsel som klass! Alltid något! Klä ut oss är vi bra på, men att tänka är vi mindre bra på. That's life. ;)
Vill ni kanske veta lite vad man skulle göra under dagen och så? Jo, man skulle hålla på med olika saker i klassrummet först några timmar. Man fick ju såklart gå ut och så. Sakerna man skulle göra var t.ex som att bygga en båt (båtrace sen), måla ägg, skriva en påsksång (den blev asbra!!), skriva ett brev till lärarna, lösa olika uppgifter osv. Sen var det påskkärringstafett och båtrace då. Jag sprang på stafetten. Man skulle ha en kjol, förklädde, huckle och ett ägg på en sked i handen. Lyckades hålla kvar ägget hela tiden, så det gick hyffsat bra med de hähä. Där kom vi tvåa eller trea (om vi inte blev diskade som jag inte vet faktiskt, hehe..). I båtracet så kom vi sist för våran båt fastnade i en gren. :( Då blev vi sura! Förra året var den för tung, iår var den nog för lätt. Aja, så är det. De man förlorar vinner en annan. Men en mycket bra dag! Ett gött avslut inför påsklovet.

Bilder kommer när Emma har lagt in dom på facebook så jag kan ta dom därifrån!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0