Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Vi snackar innebandyyyyyy


Inlägget skrevs : 2011-04-16
Klockan : 19:43:46

Den här dagen blev lång! Jag trodde att jag skulle komma hem typ mellan 17-18, men nej så blev det inte. Jag har varit på hotellet från drygt 12:30 till 19:15 ungefär. Suttit i en sal, med laget + andra. Det har varit lite jobbigt stundtals, nästan så att man har somnat faktiskt haha.. Men det har varit kul att få umgåtts och så! :) Damernas final i innebandy spelades kl 13. Mellan Djurgården och ISKU (eller vad dem hette, i alla fall nåt lag från Umeå). Resulatet blev 7-6 till Djurgården! Hejade väl mest på dom, så det var väl bra hehe. Emellan dam- och herrmatchen så åt vi. Tacobuffé! Gott var det. Sen vid 16 började herrarnas, som spelades mellan Storvreta och Warberg. Shit vilken spännande final! Det blev 7-7 i själva matchen, så sen blev det Sudden death 10 min, men där avgjordes ingenting, så då blev det straffar. En omgång först, men inget avgjordes där heller, så man fortsatte att köra. Och herregud, det var nog det värsta jag har sett! Shit vad otur många utav dom hade som träffade i stolpen och en massa. Men tillslut.. Tillslut så avgjorde Storvreta, dom blev vinnarna!!! Gud vad glad jag blev! Jag älskar ju Storvreta, eftersom jag var på läger där i somras. Haha. (a) Typ därför! Men det var skitkul, andra året i rad. Blir väl ett tredje nästa år då!?

Vad ska jag göra ikväll? - Inte ett skit. Siyamand kan inte ses, verkar inte som att nån kompis kan det heller.. Men jag får väl ringa runt lite, haha. Jag är ensam hemma också för att pappa är på nån konsert typ och Gustav är hos sin tjej. Så skittråkigt har jag. Menmen, vi får väl se om det händer något senare!


Bild från google


Kommentarer
Postat av: rebecka.blogg.se

sv; aha, okej mysigt :)



har tagit det lugnt bara :)

2011-04-16 @ 21:21:02
URL: http://rebecka.blogg.se/
Postat av: rebecka.blogg.se

sv; oja :)



ha en bra lördagkväll!

2011-04-16 @ 21:45:43
URL: http://rebecka.blogg.se/
Postat av: denise

SV:Du är gullig!

2011-04-16 @ 22:35:31
URL: http://denisealmer.blogg.se/
Postat av: rebecca

sv: Haha ja satt fan med hjärtat i halsgropen fast jag inte är ett dugg intresserad.. men det är så lätt att dras med :(



hihi bra att du hejade på oss! fast var du nånting i storvreta i somras? för mig att du sa att du var i tunaberg skolan eller något? (a) <3

2011-04-17 @ 15:15:50
URL: http://rebeccafornstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0