Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Säger redan nu - Gott Nytt År!


Inlägget skrevs : 2011-12-31
Klockan : 14:21:42
Självaste Nyårsafton idag! Ojoj, året har gått fort. Man har hunnit med väldigt mycket. Det har varit skratt & tårar, kärlek & olycklig kärlek, man har varit lycklig & olycklig. Men trots allt så har jag haft ett jättebra år tillsammans med världens bästa människor runtomkring mig. Men jag vet att 2012 kommer bli så jävla bra så det är nog svårt att slå det året. Jag ser framemot allt som ska hända som bara den och ja, jag kommer vara lycklig, det vet jag. Nya möjligheter väntar, jag kommer ta dom med storm!

Nu har jag fixat klart håret och sminket så det sitter som det ska på mig i alla fall, haha. Klänningen sätter jag inte på mig förens ikväll, så jag har en liten "lätt" nyårsoutfit på mig nu. ;) Jag kommer spendera min nyårsafton tillsammans med mina två vänner Linn och Maja. Jag hoppas att kvällen/natten blir bra, men det kommer den nog att bli. Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År! Kör på, men ta det lugnt bara. Hihi kramis!!


ph; weheartit.com

- Dag 10


Inlägget skrevs : 2011-12-30
Klockan : 22:47:05
Min klass. Jag går i världens bästa klass. 9c. Vi har alltid så himla roligt tillsammans, vi älskar att skoja och vara knäppa. Det är så vi är, alla är så i princip. Vi kan vara oss själva och vågar stå för våra åsikter. Vi har bara växt och växt som klass (inte antalet utan gemenskapen). Det kommer bli riktigt svårt att lämna 9c i vår.. Det vill jag verkligen inte tänka på så därför ska jag inte göra det heller. Våra klassföreståndare, Titti och Staffan är världens bästa klf's. Dom är lika knäppa som vi är. Passar perfekt med andra ord. ;) Ska väl avrunda inlägget lite nu med att säga att jag älskar er superduper mycket, världsbäst är vi!!


Klassfotot i 9:an.

Julavslutningen i 9:an.

Observera att alla är inte med på något utav fotona!

Näst sista December


Inlägget skrevs : 2011-12-30
Klockan : 19:37:52
Fredag! Dock har det känns som att det har varit fredag hela veckan eftersom man har lov. Men det är väl inga fel de! Vad har ni gjort idag? Jag har varit inne i Örebro med mamma och Gustav. Jag skulle köpa lite saker som jag var tvungen att ha. Som en träningströja (jag kan ha på gymmet osv), underställ (när jag åker skidor och så) och ny Iphoneladdare. Så blev det en skjorta från H&M med på köpet också. Orkar inte ta kort på den just nu i varje fall, så ni får stå ut några dagar kanske eller hela livet.. Hehe. Så jag har haft en bra dag jag. Hoppas ni med har haft det. Idag är det ju även dagen innan Nyårsafton. Jag måste sitta och klura på mina nyårslöften.. Några ska jag väl allt ha! Hur ser era planer ut för imorgon då? Mina får ni nog höra imorgon. Puss.


Gammal bild..

29 december


Inlägget skrevs : 2011-12-29
Klockan : 18:20:54
Det börjar närma sig Nyår nu. Ett nytt år påbörjas på söndag. Faktiskt riktigt härligt. Jag tror att 2012 kommer bli ett utav dom bästa åren på länge. 1. Jag går ut grundskolan efter 10 (faktiskt 11 för mig för började ett år tidigare) jobbiga men riktigt roliga år. 2. Jag åker på språkresa till Malta med min vän Linn i 3 hela veckor (!!). 3. Jag börjar äntligen gymnasiet. 4. Jag fyller 16 år och får börja övningsköra (vilket jag ser framemot!). De ni, inte ett så dåligt år jag har att vänta in va! Riktigt spänd och förväntansfull inför allt nytt som komma skall.

Nu ska jag berätta lite om min dag som har varit efterlängtad. Jag har nämligen fått träffa min Lurren (Taylor) idag! En vän som i somras flyttade till Schweiz. Riktigt sorgligt och tråkigt var det. En ny vänskap som precis hade byggts upp. Men så kom hon tillbaka nu på lovet och hälsade på. Du är så söt min vän! Jag hoppas vi ses snart igen. ♥ Jag har även hunnit med att vara på domarmöte. Vi har pratat lite om hösten som har gått och hur vårterminen kommer att bli osv. Men nu, nu är jag hemma. Har egentligen träning ikväll, men var inte så sugen så jag skippade. Det var min dåliga ursäkt.. Aja på lov ibland så får man vara lite lat. Så jag ska väl inte göra så mycket ikväll. Ha det mysigt hemma med mammi!


Man ska ha olika mål här i livet


Inlägget skrevs : 2011-12-28
Klockan : 20:26:09
Det blev en härlig runda på gymet idag med Josse. Det var riktigt stort och fint på det nya. Nu har vi lärt oss dom nya maskinerna så nu är det bara att köra kommande gånger! Beach 2012 satsar vi på! ;)

Nu sitter jag i soffan och slappar framför Berg flyttar in. Hon är en härlig person, kul program tycker jag. Ska nog ta något att käka snart, känner att magen behöver de efter ett träningspass. Det blir tv och film ikväll med som alla andra kvällar ungefär. Får se om jag gör en "dag" sen, men ha en bra kväll kära ni!

Denna onsdag blir en träningsdag


Inlägget skrevs : 2011-12-28
Klockan : 13:45:29
Hur har ni sovit inatt? Jag har sovit jättegott! Vet inte när jag somnade igår, jag bara somnade haha. Vaknade upp runt halv tolv, super skönt. Har chillat här på förmiddagen, ätit frukost och lite sånt. Josse hör av sig om en stund då vi ska och fixa lite saker, sen dra oss iväg till gymet. Har inte varit på nya än så det är dags nu! Får se om även hon och jag hittar på något efter, det visar sig. Ha en bra dag allesammans! :)


weheartit.com
- jag vill ha snö!

- Dag 9


Inlägget skrevs : 2011-12-28
Klockan : 01:14:52
Min skola. Väldigt tråkig "fråga" enligt mig... Vad ska jag säga om min skola som ni vill veta liksom? Aja.. Den heter Karlsängskolan. En rätt så stor skola. Väldigt bra lärare. Ja, en trivsam skola! Vad mer ska jag säga?


En rätt dålig bild men, den får duga.

Min tisdag


Inlägget skrevs : 2011-12-27
Klockan : 23:02:50
Tjenamors i stugorna!
Haft en trevlig dag? Det har jag haft! Åkte in med Lotta och Linn till Örebro vid 11 i förmiddags. Shopping och bio var de som stod på schemat. Emma letade sig även fram till oss sen i folkmassan som var på mellandagsrean. Det jag hittade idag var ett par jeans (välbehövligt!), ett par tights och strumpbyxor (också välbehövligt!), coverstick och ett nattlinne (som dock var för litet vid bysten så pappa ska byta, suck..). Bion vi skulle se var Simon och ekarna. Jäklar vilken bra film! Otroligt gripande. Nästan så att man började gråta, tårar i ögonen fick man i varje fall. Den får 10/10 stjärnor av mig. Absolut värd att se gott folk! Efter bion så gick vi och käkade på Saigon. Har aldrig ätit där förut och jag blev förvånad vad fint det var och gott! Där kommer nog mina måltider spenderas lite oftare när jag är inne i Örebro. Billigt också (eller ja, en hundralapp men det är väl inte så farligt de!). När vi sedan kände oss klara där så gick vi mot bussen för att ta oss hem.

Vad gör jag nu? Nja inget speciellt. Sitter på sängkanten och skriver. Ska alldeles straxt gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket, sen krypa ner. Får se om det blir någon film eller om jag faktiskt tar och läser ?
Sleep well everybody.


- Dag 8


Inlägget skrevs : 2011-12-26
Klockan : 22:17:18
Tre tjejer jag tycker ser bra ut. Alla tjejer ser bra ut! Alla har sitt egna utseende och sin egen stil. Jag tänker inte lägga ut några bilder på tre kompisar, men jag kan lägga ut tre bilder på tre kändisar? Okej, då gör jag det.




Snygga brudar med sina egna stilar enligt mig!

Annandag Jul


Inlägget skrevs : 2011-12-26
Klockan : 12:09:50
Godmorgon! Sovit gott? Det har jag gjort, när jag tillslut somnade. Denna jäkla "Dagmar-stormen" tog ju kål på en inatt.. Hade ni det också jobbigt med den? Lite läskigt var det faktiskt. Idag ska jag fira Julafton igen men det blir en liten mini. Per-Håkan's (mammas kille) barn kommer hit och även hans mamma, så vi ska fira med dom. Det blir nog trevligt! Ikväll har jag inget speciellt på schemat, blir nog bara att vara hemma. Ha en bra dag!


- Dag 7


Inlägget skrevs : 2011-12-25
Klockan : 23:29:19
Mitt senaste sms. Från Elvira: "Inte illa jullan", hehe.. ;)

Lägger in lite bilder från Julafton också eftersom detta inlägg inte skulle ha blivit så långt eller intressant annars.





Juldagen


Inlägget skrevs : 2011-12-25
Klockan : 12:07:21
Godmorgon på er!
Vid halv tolv vaknade jag idag. Har hunnit duscha vilket var superskönt. Det blev rätt så sent inatt.. Hade sånt trevlig snack with a special guy. Det var svårt att slita sig och säga att man skulle sova. Men tillslut så somnade både han och jag. Idag är det dagen efter Julafton - Juldagen. Mamma och vi får besök från Göteborg, några kompisar. Mycket trevligt! Så jag ska ta mig dit bort mot halv två ungefär. Jag hade tänkt att gå och gyma idag på förmiddagen, men eftersom jag vaknade så pass sent ändå och kände att det inte fanns så mycket tid till de så skippade jag det. Men jag kanske sticker iväg ikväll och får Jossis med mig även. Vi får se!
Bilder från Julafton kommer upp senare idag också. Have a nice day!


Min fantastiska klass och superfina klass! ♥

Superfin Julafton.


Inlägget skrevs : 2011-12-25
Klockan : 00:26:16
Nu är jag mätt och belåten på all mat, klappar och en mycket fin Julafton. Den blir alltid lika fin och bra. Så tacksam över att jag har en så fin släkt. Ni är underbara! Jag hoppas ni har haft det lika bra!

Klapparna för iår blev ungefär dom här (av både vänner, familj och släkt):
- En ny laptop
- Zlatans bok (kommer läsa så ögonen ramlar ut!!)
- Pengar
- Biopresentkort
- Presentkort på BikBok
- Örhängen
- Två halsdukar
- Två par trosor
- Sockor
- Tre par linnen
- En glasängel (tror jag det var) med en text på vilken underbar dotter jag är, faktiskt. Supergulligt!
- Två Marilyn Monroe äggkoppar
- En ljuslyckta (typ)
- Ansiktsmask
- Nagellack
Sen blir det faktiskt lite till i övermorgon. Och även av Maja någon dag. Så lite återstår. Men se så mycket jag har fått! Evigt tacksam.

Nu ska jag snart knyta mig. Vi hörs imorgon då det blir besök från Göteborg och kanske gymet en sväng om jag orkar, hehe. Godnatt med er!

God Jul!


Inlägget skrevs : 2011-12-24
Klockan : 10:13:26
Nu vill jag bara önska er en riktigt God Jul! :)


Only one night left


Inlägget skrevs : 2011-12-23
Klockan : 17:46:47
Idag har jag snurrat runt rätt mycket. Har varit iväg med mamma till en skoaffär för att byta mina nya vinterskor som gick sönder två dagar efter jag köpte dom. Bra kvalité va? Fanns i varje fall ett par kvar i min storlek så det var tur! Sen har jag varit hemma hos mamma där flickorna Svensson's har varit en stund. Lisa och jag har haft julklappsbyte och snackat lite. Vi hinner inte ses så värst ofta nuförtiden då hon har börjat första året på gymnasiet och jag fortfarande går i 9:an - Det blir lite skillnad med saker och ting. Men vi försöker ses så ofta vi kan. Min absolut närmaste och bästa barndomsvän. Dom ska man ha nära. Nu är jag i vilket fall hemma hos pappa igen. Ska chilla kvällen ut med Julmat med pappa och Gustav. Jag och Gustav firar jul med mamma och Per-Håkan hos mammas släkt imorgon, så vi får fira med pappa ikväll och få julklappar imorgon bitti.


weheartit.com
- Vad gör ni såhär kvällen innan Julafton? Bara längtar kanske...

- Dag 6


Inlägget skrevs : 2011-12-23
Klockan : 12:32:30




Några bilder utav de/och dom som betyder allra mest för mig i mitt liv. ♥

Jullov!


Inlägget skrevs : 2011-12-22
Klockan : 14:02:39
Äntligen är Jullovet här! Som vi har väntat! Det ska bli jätteskönt att få vara ledig i faktiskt exakt  20 dagar (med helger inräknade). Inga fel, det behövs! Dagen har i alla fall varit fin. Jag uppträdde med den låten jag spelade in här i höstas. Make you feel my love med Adele. Det gick riktigt, riktigt bra! Nästan en utav mina bästa uppträdanden jag har gjort, hihi. :D Jag har fått jättebra respons, vilket är superkul! Av både lärare och kompisar. Det peppar mig jättemycket ska ni veta! Sen hade vi nior tävling i Juldans. Det var fyra omgångar, vi vann en och med de så stod vi inte som vinnare. Vi fabblade bort oss lite i sista haha, annars hade vi lätt vunnit! Hehe. Så är det, kul var det i varje fall. När allt var klart i idrottshallen begav vi oss till respektive klassrum och fick våra betyg, fikade osv. Betygen blev jag nöjd med! Lite att ändra till vårterminen, men det är ju bra för då har man något att satsa på! Så jag kan gå på ett Jullov med ett leende på läpparna.

Nu ska jag slappa och ha det skönt innan jag sticker iväg till mamma där det blir att klä julgranen och lite sånt jul-stök. Ha en bra eftermiddag så hörs vi säkert ikväll!


Är man ärlig löser sig allt.


Inlägget skrevs : 2011-12-21
Klockan : 20:12:07
Finns inte så mycket att säga om dagen. Känslomässig skoldag passar in bra. Det har varit rätt mycket och lite jobbigt. Så blir det ibland, tyvärr. Men nu är allt utrett, vilket är väldigt skönt. Hatar när det blir konflikter som egentligen inte behövs komma upp! Nej usch och fy. Tur att man kan reda ut saker och ting. Min eftermiddag har i vilket fall varit väldigt bra och mysig! Jag, Lotta, Linn, Maja och Elvira hade julklappsbyte hemma hos Lotta. Fick jättefina julklappar! Tack mina hjärtan! ♥ Nu är jag hemma och är väldigt trött.
Imorgon är det Julavslutning, superskönt! Får betygen och allt. Vet vad jag kommer få för betyg (och nöjd är jag!). Jag hoppas ni har haft en bra dag och har en fortsatt trevlig kväll!


I'm happy


Inlägget skrevs : 2011-12-20
Klockan : 17:33:22
Julbord, filmtittande och allmänt rolig skoldag, säger jag nu tack gode gud för att det är onsdag imorgon och då sista skoldagen innan jullovet. Det ska bli så skönt!! När får ni jullov? Nu ska jag sticka iväg och göra ett litet ärende, sen ner till min träning som jag idag har hoppat pga förkylning som inte är helt bra än. Det är lite avslutning ikväll inför jul så blir lite fika och sånt. Fika måste jag ju göra! ;) Puss på er så hörs vi säkert senare!


- summerdream
weheartit.com


- Dag 5


Inlägget skrevs : 2011-12-19
Klockan : 19:17:25
Mitt smeknamn. Folk kallar mig olika saker. Julia, Jullan eller Julle. Kan även bli det fina ordet pullan ibland.. Ni förstår säkert varför (Jullan-Pullan). Jättekul tydligen! Hehe, nej men jag stör mig inte så mycket på de precis. ;) Så det är väl typ dom namnen!

That's my day


Inlägget skrevs : 2011-12-19
Klockan : 15:37:12
Halloj! En sak innan jag berättar om min dag. Vad händer med statistiken? Den bara går neråt och neråt... Det kanske är för att jag inte är jätteaktiv eller har jätteroliga inlägg..? Men tycker ändå att ni kan bättra er lite, hihi. Men nu ska jag sluta klaga, ni är fortfarande lika underbara! Ville bara påpeka det. :*

Rätt slö dag i skolan. Har inte varit på topp hela tiden heller då jag har haft rätt så ont i halsen. Usch usch, det är inte kul! Till Jul och allt också, perfekt tajming. Som alltid. Jag får vila lite från träningarna i veckan helt enkelt.
Jag har precis kommit hem från lite rep inför torsdag då jag ska sjunga på julavslutningen. Ni vet låten jag spelade in? Den ska jag sjunga. Blir kul! Får hjälp med gitarr och så då jag kände att ackorden var lite konstiga och jag skulle inte ha tid till att lära mig den. Mamma och jag åker troligtvis iväg senare och köper skor till mig. Behöver ha ett par mer varma inför den kalla vintern som börjar komma nu (igen).
Jag hoppas att ni har haft en bra dag i skolan/på jobben och har en fin kväll med!


Fjärde Advent


Inlägget skrevs : 2011-12-18
Klockan : 14:27:14
Tjoho på er! Gud vad tiden går fort när man har kul! Redan fjärde advent och julafton nästa lördag. Otroligt! Men jag längtar. Gör ni det? Jag hade en mycket bra kväll igår med två tjejer vid namn Linn och Emma. Vi var ute och gick runt i den roliga staden, hyrde film och hade det roligt här hemma hos mig. Runt halv tolv åkte dom hem. Jag somnade inte förens halv tre inatt ungefär, så det blev skapligt sent för mig. Det har gjort att jag har varit rätt så trött idag. Men man får stå sitt kast! Nu har jag och mamma bakat pepparkakakor och håller på med lite jul-stök. Vid 17 är det samling för bortamatch i Örebro, taggad! Dock känner jag att min förkylning bara blir värre och värre, så vi får se hur mycket jag kan spela. Vi är i varje fall gott med folk. Wish us luck.


Det kan vända fort


Inlägget skrevs : 2011-12-17
Klockan : 17:27:35
Dagen blev inte riktigt som planerat. Men det blir det väl inte alltid antar jag. Men. Life is to short to feel sad for. Istället så har jag varit ute på stan i det tråkiga vädret med mamma och inhandlat några julklappar. Jag har en kvar att köpa nu, den ska jag nog fixa imorgon tänkte jag. Min ikväll blir däremot lite bättre! Linn kommer hit och kanske Emma också och hittar på lite trevligheter med mig. Det låter bra tycker jag! Jag hoppas ni får en bra kväll ni med!


ph; weheartit.com

3 skoldagar kvar..


Inlägget skrevs : 2011-12-16
Klockan : 23:10:18
Då var det slut på denna skolvecka. Den har gått hyfsat snabbt. Inga prov eller läxförhör, väldigt skönt! Vi hade bad på idrotten idag för första gången denna termin. Linn och jag simmade 80 längder på 58 minuter, rätt bra va?! Man kände av det i armarna efteråt, speciellt i axlarna och uppmot nacken. Men det var skönt. Tea följde med mig hem efter skolan, som var en evigheters evighet sen. Det var på tiden nu med andra ord! Vi hade det bra och mysigt här hemma med en massa prat. Fram mot tjugo i sju gick vi ner mot idrottshuset för att jag skulle döma kl halv åtta. Det var en rätt så svår match att döma.. Mycket som hände osv. Men hade en duktig domarkollega med mig som jag aldrig hade dömt med förut faktiskt. Jag lärde mig lite utav honom, vilket var bra tycker jag! Jag är nöjd med min insats i vilket fall. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Är inte jättetrött, men kommer nog släcka och sova snart i alla fall hehe. Imorgon ger jag mig ut på lite skojsigheter, berättar mer om de då! Puss och kram.


- Dag 4


Inlägget skrevs : 2011-12-15
Klockan : 20:50:19
Klädstil. Hmm.. Vad jag klär mig i. Typ allt? Jag har ingen speciell stil så, men jag kör på mitt eget och det jag tycker är bekvämt att gå runt i. Låter väl bra va? Hehe. Jag kan väl visa några outfits!



Tar inte så många outfits, men här har ni två i varje fall.

- Dag 3


Inlägget skrevs : 2011-12-13
Klockan : 16:07:46
Vänner. Mina vänner är världens bästa och världens underbaraste. Jag skulle inte klara en dag utan dom kan jag säga. Jag har några jag står närmare än andra, men jag har otroligt många vänner och jag är så glad för det. Jag tycker alla ska få ha det, åtminstonde en. För det finns faktiskt människor som inte har någon att vända sig till när det blir tungt, le med när det är något roligt som har hänt. Det är orättvist, alla ska få ha en vän. Jag kommer nog inte kunna tacka mina vänner för allt dom har gjort för mig. Men jag hoppas det räcker med att säga att jag älskar er och jag står vid eran sida vad som än oss händer! ♥





Några bilder från våra minnen.

- Dag 2


Inlägget skrevs : 2011-12-12
Klockan : 18:03:56
10 dagar kvar till Jullovet, 12 dagar kvar till Julafton, 19 dagar kvar till Nyår.

Såhär kan en dag se ut för mig (jag tar dagen idag som ett ex):
Jag går upp vid ungefär 7 på morgonen. Fixar iordning mig och sedan tar jag frukost och sätter mig framför tvn där jag först tittar på Julkalendern, sen Vakna med The Voice. Vid ungefär 07:40 stänger jag av och går och borstar tänderna. Sen klär jag på mig ytterkläder och går iväg till skolan runt tio-fem i.  Idag var det en rätt lugn måndag. Inga prov eller läxförhör (otroligt skönt!). Jag slutade efter idrotten vid 14 ungefär. Skulle egentligen ha gått till gymet då, men jag har väldigt ont i min rygg sen matchen igår så jag skippade det idag. Körde lite fys på idrotten också så kände att det nog räckte för ryggen idag. Så jag har istället bara slappat här hemma och faktiskt sovit lite. La mig ner i soffan och hoppsan så somnade jag! Hihi. Nu är jag vaken och ska snart äta lite mat. Bortmot åtta ikväll så drar jag mig ner mot idrottshuset för att döma en träningsmatch med Denise. Fint! - En vanlig dag för mig. De flesta dagar innehåller träning också så lägg till det med ;)


weheartit.com
- sjukt sugen på tatuering! får ju dock lov att vänta ett tag till..

- Dag 1


Inlägget skrevs : 2011-12-11
Klockan : 15:42:04


Om mig.
1. Jag heter Julia Astrid Elfrida Fälling.
2. Mina föräldrar är skilda, så jag bor på två olika håll varannan vecka.
3. Jag har en tvillingbror som heter Gustav.
4. Jag blir glad av att få spela innebandy och hålla på med musik.
5. Jag har alltid varit den jag är och kommer aldrig försöka vara någon annan.
6. Jag hörs rätt mycket (i skolan osv) för jag skrattar högt, mycket & ofta.
7. Glädje och värme är nog det jag sprider mest omkring mig.
8. Jag tycker inte det är roligt att laga mat/baka.
9. Jag är väldigt bestämd.
10. Det viktigaste för mig är att jag har en familj som bryr sig om mig och vänner som jag vet alltid ställer upp för mig i vått & torrt.

Lite av en bloggtorka...


Inlägget skrevs : 2011-12-11
Klockan : 15:36:07

Dag 1 – 10 fakta om mig och 1 bild.
Dag 2 – En helt vanlig dag.
Dag 3 – Mina vänner.
Dag 4 – Vad jag helt klär mig i.
Dag 5 – Mitt smeknamn.
Dag 6 - 4 bilder som betyder mycket för mig.
Dag 7 – Mitt senaste SMS.
Dag 8 – 3 tjejer jag tycker ser bra ut.
Dag 9 – Min skola.
Dag 10 – Min klass.
Dag 11 – Något jag vill uppleva igen.
Dag 12 – Något som gör så jag mår bra.
Dag 13 – Vilken kändis tycker jag är snyggast.
Dag 14 – Mina svagheter.
Dag 15 – Min senaste utomlandsresa.
Dag 16 - Mina styrkor.
Dag 17 – Mitt starkaste sommarminne ifrån i somras.
Dag 18 – Bästa låten just nu.
Dag 19 - Min favorit plats på jorden.
Dag 20 – 10 saker jag vill göra innan jag dör.
Dag 21 – Min nästa utomlandsresa.
Dag 22 – Min absolut bästa vän.
Dag 23 – Vad kärlek är för mig.


One more step


Inlägget skrevs : 2011-12-10
Klockan : 23:40:03
Oj vilken kväll! Rolig kväll! Framträdandet gick bra. Jag var inte så nervös, men hade däremot lite ont i halsen vilket gjorde att rösten blev lite begränsad. Hade velat sjunga ut lite mera kanske... Men det dög och jag är nöjd! Har fått bra respons på låten och sången, vilket är jätteroligt speciellt eftersom det var en låt skriven av mig. Jag ska försöka få den inspelad nån gång under vintern så ni också kan få höra den! Till final kom ett band och två solister. Den som sen stod som vinnare var Eliana som också hade skrivit en egen låt (som har fastnat i min hjärna nu!). Riktigt duktig är hon! Speciell röst och väldigt mycket känslor. Absolut en värdig vinnare!

Nu ligger jag i sängen och är rätt så trött. Upp imorgon vid halv nio för att åka iväg på match i Hallsberg. Hoppas på att vi spelar riktigt bra! Jag är laddad! Man hinner knappt komma ner i varv innan man ska ladda om igen... Men så är mitt liv ibland, haha! Men det är kul! Hoppas ni har haft en bra kväll i vilket fall och att ni sover så gott. Puss och kram från mig!

12:44 PM


Inlägget skrevs : 2011-12-10
Klockan : 12:44:59
Vad tyckte ni om resultatet i Idol igår? Jag ville och hade hoppats på att Robin skulle vinna. Amanda är duktig och väldigt unik, men jag föll inte helt för hennes personlighet som jag störde mig lite på. Jag tror att hon kommer slå internationellt, men inte inom Sverige. Inte så bra i varje fall. Robin kommer däremot lyckas i Sverige och kanske tillochmed utomlands om han försöker, det tror jag! Så för mig var det inte rätt som vann.

Idag har jag som jag skrev igår, dömt en match. Det gick väl bra! Har varit och köpt mig lite godis som jag sitter och smaskar på just nu. Ska nog äta lite lunch innan jag lyckas stoppa i mig hela påsen, annars kommer jag inte få i mig lunchen hehe. Ikväll är det dags för talangen då! Min hals är inte den bästa märkte jag när jag vaknade imorse. Typiskt, men jag gör mitt bästa och det räcker!


Weheartit.com

It's fine, it's fine


Inlägget skrevs : 2011-12-09
Klockan : 21:17:22
Repet gick helt okej. Körde igenom min låt två gånger, en gång sittandes och en gång ståendes. Bestämde mig rätt snart för att jag kommer att stå och spela. Det blev bättre för mig själv och ja, det kändes bättre helt enkelt. Det kommer nog gå jättebra imorgon, jag hoppas det i alla fall. Jag ska värma upp rösten så mycket som möjligt och se till att jag är redo till 110 %. Spelandet är inga problem, bara jag inte träffar strängar som inte ska vara med och att jag träffar alla strängar som ska vara med, haha. Att jag även sjunger ut som tusan! Nu ska jag vila och inte spela igen förens repet imorgon kväll innan det är dags.

Idol nu och chillidill. Upp vid 9 imorgon för att döma match halv elva med Lotta. Fint med lite money!
Hade gött!

Laddar upp


Inlägget skrevs : 2011-12-09
Klockan : 17:25:20
Chill skoldag - Check! Visst, inte världens roligaste men den var åtminstonde inte jobbig eller så tråkig heller faktiskt. Jag slutade dock rätt sent för att vara en fredag för mig. Klockan halv fyra gick jag hem. Chillar lite nu och laddar upp inför ett litet rep vid 19 ikväll inför morgondagen då talangen är. Det är en tävling som fritidsgården arrangerar varje Jul/Lucia. Man får göra i princip vad som helst. Dom flesta väljer dock att  spela och sjunga, bara sjunga eller spela med sitt band. Iår tror jag att det är 14 solister/duetter och 3 band som är med. Så är det en jury som väljer ut tre stycken som går till final och sen vinner en utav dom då. Jag var med för två år sen med Maja. Gick väl inte så värst bra men kul var det i alla fall, haha. Satsar inte på att vinna eller nåt iår, jag är med för att det är kul att spela och sjunga. Och det är faktiskt första gången jag ska spela gitarr inför publik, jag har bara sjungit förut. Men jag är rätt säker på låten både i spelandet och i sången. Det är faktiskt min egna låt som jag har skrivit. Hoppas folk gillar den bara hehe! Men gör man inte det så är det upp till dom och det rör inte mig!



Slut på höstterminen snart!!


Inlägget skrevs : 2011-12-08
Klockan : 20:45:45
Till att börja med. Vad är det för fel på blogg.se? När man ska skriva inlägg så ser man inte hela rutan man skriver i, utan bara halva typ och den andra halvan är övertäckt med något? Fattar nada och jag blir väldigt irriterad. Hoppas att ni fixar det snart blogg.se!

Nu till hur min dag har varit. Jo men den har varit bra! Jag har gäspat mig igenom hela dagen i princip, men jag klarade det haha. Biologi provet gick väldigt bra, kändes det som i varje fall. Har inte fått reda på resultatet än, men får se om jag hittar Carlberg (min lärare) imorgon och ber om att få se det då. Annars fick jag reda på hur det gick på engelskan, där fick jag VG. Helt okej nöjd! Vi hade inställd bild sista lektion, så jag slutade vid fem över två istället för vid halv fyra vilket var väldigt skönt. Jag gick hem med Linn då för vi skulle fixa lite med pengarna vi har fått ihop från julmarknaden och lite sånt. Vid 18 åkte vi ner till träningen. Det var ett tag sen jag tränade för det har varit öppna hus som jag har varit på och så, så jag har fått hoppat det helt enkelt. Därför var det extra kul idag och jobbigt! Var riktigt svettig efteråt. Men det är väl bara bra antar jag hehe. Nu har jag ätit för en liten stund sen och sitter och tittar på JulLotta på Liseberg. Ska försöka sova hyfsat tidigt idag, runt 10. Imorgon har vi bok-dag i skolan. Riktigt tråkigt, menmen.. Slutar halv fyra också. Jäkligt drygt! På kvällen är det lite rep inför lördag då talangen är. Jag är riktigt spänd (positivt!) och lite nervös hihi... Men det kommer nog gå jättebra! Nej nu säger jag - Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner!


Julklapps-fix med en fin vän.


Inlägget skrevs : 2011-12-07
Klockan : 18:34:02
Slutade redan kl halv ett idag då lärarna hade pedagogiskeftermiddag, skönt! Jag och Ida tog bussen in till Örebro och skulle handla julklappar. Alla mina är inhandlade och klara nu! Dock inte inslagna, men det hinner jag med att fixa sen. Så nu behöver jag inte "oroa" mig för det. Mammas present har jag inte köpt kom jag på, men jag vet vad hon vill ha eftersom det är hon som har valt det haha. Ni då? Hur ligger det till för er med julklapps-köpningen?

Vad jag ska göra nu är att plugga till biologi provet imorgon. Spanska provet gick bra idag tyckte jag. Och vet ni vad, fick reda på en till sak... Att jag har MVG i fysik!! Jag blev jätteöveraskad och mycket positivt överaskad om man säger så! Skitkul! Så nu ska jag kämpa som tusen i vår för att hålla kvar det, men det tror jag att jag fixar! :)


Ett snäpp närmare valet..


Inlägget skrevs : 2011-12-06
Klockan : 21:32:06
Jag blev väldigt positivt överaskad av Jensen när jag var där ikväll. Det var en liten skola, men helt okej liten faktiskt. Inget som jag störde mig på nåt speciellt, och ska jag gå där så tror jag att man ändå vänjer sig vid det. Jag tycker att linjen som jag har tänkt att gå (SA - Juridik/Kriminologi) verkar jätteintressant och rolig! Den är ny för iår (tills jag ska välja, alltså år -96 ska börja), så det är många som sa där att dom hade önskat att den linjen hade funnits redan när dom började för dom tyckte att den verkade väldigt intressant och man kan bli rätt mycket (inte bara de som det låter som) senare efter gymnasiet. Jag vill ju bli polis, skitskoj ju hihi! :D Så jag är jättenöjd med titten där och ska nog dit och vara med en dag snart så jag förhoppningsvis blir ännu mer säkrare! Men Jensen har definitivt konkurrerat ut Risbergska. ;)


weheartit.com

No picture today..


Inlägget skrevs : 2011-12-06
Klockan : 16:20:37
Chill dag kan man ju verkligen säga! En lektion som bestod av B-tid (man gör läxor), håltimme efter de sen dömde jag en innebandyturnering för 8:orna på skolan. Jag slutade hela två timmar tidigare, gött!! Var faktiskt skönt att få ett litet "break" såhär mitt i veckan. Nu ska jag upp på stan för att hämta lite grejer på ljudbutiken (musik) sen fylla på mitt busskort och åka in till Örebro där jag möter upp pappa och vi går till Jensen där det är öppethus ikväll. Får vi se vad jag tycker om de! Efter ikväll ska jag bestämma mig om det blir Risbergska eller Jensen.. Spännande! Hörs kanske när jag har kommit hem, annars imorgon. Kramis alla söta!

Första riktiga snön har fallit!


Inlägget skrevs : 2011-12-05
Klockan : 18:46:15
Nu är snön påväg! Nu ser man hur det kommer från himlen och landar på marken. Fytusan vad härligt! Vill verkligen ha vinter och inte denna fula höst längre! Så nu fick jag ett litet leende på läpparna, hihi.

Har ni haft en fin måndag och bra start på veckan? Det har jag haft! Fick tillbaka mitt hemkunskapsarbete idag vilket jag fick VG och rätt bra kritik/omdöme på. Hon sa att jag hade gjort en bra variation och snyggt och fint! ;) Så det var kul! Annars hände det väl inte så mycket. Efter skolan stack jag direkt till gymet och körde ungefär 1 timme där. Crosstraining och maskiner, mycket ben idag. Skönt!! Nu hörni så ska jag faktiskt laga kvällens mat. Spännande va! Nej inte så faktiskt haha, inte något svårt precis. (a) Men alltid något.


En människas liv, och det förstör man. Fyfan.


Inlägget skrevs : 2011-12-04
Klockan : 20:54:06


Jag vet knappt inte vad jag ska säga. Det är så sjukt. Så fruktansvärt, jävla sjukt. Hur kan folk vara så otroligt iskalla? Hur kan man behandla folk på detta vis? Nej jag förstår det inte. Titta på honom. Titta in i hans ögon. Man börjar ju gråta bara av de. Jag blev helt tyst och stel i hela kroppen av videon. Man får rysningar för att det är så hemskt. Jag vill bara skaka om alla människor och skrika ut till dom som beter sig som rent ut sagt jävla idioter, att såhär gör man inte. Man får inte behandla en människa såhär. Man får faktiskt inte göra vad man vill, hur som helst. Så är det faktiskt. Blir man inte tagen av denna video så vet jag inte riktigt vad det är för fel på den personen/personerna... Något sitter snett i hjärnan isåntfall. Men jag tror på dig Jonah. Jag vet att du kommer fixa detta. Stay strong!

En kväll som denna..


Inlägget skrevs : 2011-12-03
Klockan : 22:06:54
SEX/KÄRLEK

1. Är du singel nu? Japp
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa, helt klart
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Ja det är jag väl
4. När hade du sex senast? Ett tag sen.
5. Har du kört oskyddat nån gång? Nej
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Njae
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Njae
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Nej
10. Haft sex på fyllan? Nej
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Nejnej
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Ja!
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Ja
14. Somnat gråtande pga kärleken? Jaharu
15. Varit på en blind date? Nej
16. Varit otrogen? När jag var typ 10, haha
17. Ångrade du dig? Jag vettefan, jag var ju så liten så vet inte riktigt vad jag tänkte då? Hehe
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 3 år (vääääldigt seriöst. eller inte)
19. Har du någonsin varit kär? Jaa
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Ja

KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? Ja!
2. Är du ofta med dina vänner? På helger så mycket jag kan och hinner, men inte så mycket på vardagar
3. Vad brukar ni hitta på? Det som faller oss i smaken
4. Bästa minnet med nån vän? Det finns väldigt många!
5. Säg namnet på en riktigt bra vän? Charlotta!
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Helt klart!
7. Har du hatat din bästa vän? Nej? Isåntfall för att hon är så bra och snygg!
8. Litar du på din bästa vän? Det gör jag verkligen
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Njae
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Ja (men ej på ont eller vad man ska säga)
12. Vart bor din bästa vän? I den stad där jag bor
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Nej klart inte, inte skit
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Har jag säkert
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Har den säkert
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej!
17. Vilken kompis var du senast med? Stod på Julmarknaden med Linn idag!
18. Har du många kompisar i din klass? Alla är mina galna och fina kompisar i min klass!
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Dom närmaste och dom vet vilka dom är
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Som jag fortfarande är vän med är Lisa och typ, Cilla

SISTA SOM

1. Du fick en puss av? Hmm.. Siyamand? Förutom mammas godnatt puss på kinden ikväll hihi (a)
2. Sov med dig i samma säng? Elvira?
3. Du delade ett riktigt skratt med? Linn
4. Du gick på bio med? Emma
6. Du gick på stan med? Charlotta
7. Delade en pizza med dig? Jag åt pizza med Emma senast, men inte delade
8. Du ringde? Mamma
9. Skickade ett sms till dig? Pappa
10. Du kramade? Några bekanta
11. Gjorde dig lite besviken? Ja ni..
12. Gjorde dig mycket besviken? Don't really know..
13. Du skrev med på msn? Använder inte msn längre, förutom min hotmail
14. Du snackade skit om? Ingen?
15. Du åkte bil med? Mamma
16. Gav dig en komplimang? Nån idag säkert, haha
17. Du kollade på film med? Mamma, Gustav eller nån
18. Du åt med på restaurang med? Lotta på Burger King, haha
19. Betalade något åt dig? Mamma?
20. Grät inför dig? -

BOENDE

1. Bor dina föräldrar tillsammans? Nej
2. Om inte vem bor du mest hos? Båda lika mycket
3. Har du eget rum? Ja
4. Egen dator? Ja
5. Egen tv? Ja
6. DVD? Ja, hos mamma
7. Boxer? Ja, hos pappa
8. Internet? Ja
9. Vilka färger går i ditt rum? Hos mamma; Brun sen fondvägg som har bruna rosor typ. Pappa; Vitt och blått
10. Har du stor golvyta? Hos mamma, ja
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? Bättre hos pappa då jag har större säng, men visst ja
12. Är köket stort? Lagom hos båda
13. Ismaskin? Nej
14. Micro? Ja
15. Glass i frysen just nu? Ja
16. Fler än ett badrum? Nej
17. Badkar eller dusch? Dusch hos mamma, badkar hos pappa
18. Tvättstuga? Inte egen, lägenhetens eller vad man säger
19. Balkong? Ja, hos båda
20. Bra grannar? Helt okej

DIVERSE


1. Favoritfärg? Gul (dock inte på kläder och saker, hehe)
2. Mobiltelefon? Iphone
3. Skola och program? Just nu Karlsäng. Snart Risbergska eller Jensen..
4. Oskuld? Nej
5. Senaste filmen du såg? Kommer aldrig ihåg vad filmer heter (a)
6. Senaste låten du lyssnade på? A little bit stronger - Sara Evans
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? Något från pappa
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? Don't know
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? Se ovan
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? Se ovan
11. Vad åt du till middag igår? Kommer inte ihåg..? (a)
12. Har du duschat idag? Japp
3. Vad var det senaste du sa till din mamma? Godnatt, typ
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? "Jag väcker dig tjugo över åtta, godnatt!" typ
15. Har du skolkat någongång? Nej
16. Är du en svartsjuk person? Nej det kan jag väl inte påstå
17. Går vänner före en partner? Ja!
18. Kommer du bra överens med din familj? Ja!
19. Vad ska du äta till middag ikväll? Har ätit tacos, mums!
20. Har du några syskon? Ja, min tvillingbror Gustav som är skitjobbig men asbra.

Julmarknad i regn


Inlägget skrevs : 2011-12-03
Klockan : 18:42:04

Idag har jag stått på Julmarknaden med Linn och sålt grejer vi har gjort. T.ex. som cupcakes! Det har gått riktigt bra! Vi har nästan sålt slut på allt, men vi har lite kvar så vi ska stå förmiddagen imorgon med. Dock missade vi våran match hemma mot serieledarna, vilket var synd för den hade jag gärna velat spela. Men man kan ju inte vara på alla ställen samtidigt så är det ju. Bra gick det för laget i varje fall! Inte vinst, men en jämn och hård match vad jag förstår det som.

Nu ska jag mysa med mamma framför tvn och tacos som det blir, gott! Ha en bra kväll! :)


Grymma tjejer!

So this is christmas


Inlägget skrevs : 2011-12-02
Klockan : 17:12:13
Chill skoldag. Igår hade vi betygsnack på Tekniken med våran lärare och jag fick reda på att jag har höjt mig till VG!! Jättekul, det trodde jag inte! I alla fall inte nu till julbetyget. Men tydligen så! :)

Nu gör jag inte så mycket. Sitter i soffan och softar. Ska baka om en liten stund, det sista inför imorgon (Julmarknad här i Nora). Sen blir det Idol och mys här hemma bara. Sova tidigt så jag orkar upp imorgon!
Vem tycker ni ska åka ut ur Idol ikväll då? Jag vill se Moa och Robin i final, så alltså tycker och vill jag att Amanda ska åka ut. Men vi får se... Bara INTE Moa får lämna, då bokstavligen dör jag.


weheartit.com

Det slår över till fredag igen


Inlägget skrevs : 2011-12-02
Klockan : 07:08:50

Godmorgon! Har lite tid över till att blogga så jag tänkte att jag skulle göra det!
Jag har inte skrivit på tre dagar nu, jag vet. Men det är mycket i skolan och annat runt omkring som gör att jag inte hinner med och faktiskt inte känner för det heller. Jag har knappt suttit något vid datorn heller de senaste dagarna, så jag har ju inte bara "struntat" i att blogga. Men jag hoppas det är okej för er!

Igår var jag på öppethus på Risbergska skolan med mamma, Linn och Lotta. Det var en jäkligt stor skola! Igår var det ju väldigt mycket folk också, vilket gjorde att det blev rätt så rörigt och snurrigt. Men så är det ju inte sen när man har börjat där (om jag ska det). Jag kollade på sam-musikprofil, estet-musik och RMS (Räddning, Miljö & Säkerhet). Jag har tagit bort två utav dom, det första och sista. Nu återstår det att välja mellan Estet-musik eller kriminologi på Jensen, som jag ska och kolla upp på tisdag då dom har öppethus. Det snurrar lite mer i mitt huvud nu då jag trodde att jag var säker på Risbergska. Men det är jag inte längre. Inte helt i varje fall. Vilket gör det hela lite jobbigare och svårare. Men jag kommer välja rätt tillslut, självklart!

Nu väntar jag på att klockan ska slå ungefär kvart över och jag drar mig till skolan där det blir Julfrukost! Gottigt.
Ha en alldeles utmärkt fredag! Puss och kram!


RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0