Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

En onsdag


Inlägget skrevs : 2011-01-12
Klockan : 17:44:30
Lång dag idag. Men den har varit bra! Ibland så älskar jag skolan. Eller i alla fall att vara "i den", alltså att få umgås med mina bästa brudar! Hihi. På musiken nu så ska vi ha ett prov/grupparbete/inlämningsuppgift, man får alltså välja vilket utav dom man vill göra. Och jag har valt inlämningsuppgift, som man då gör själv. Den ska vara inne vecka 7, så vi har ju 6 veckor på oss att jobba med det ungefär. Satsar på högt (helst MVG) på detta, för då är jag ett snäpp närmare att få MVG. Ligger ju jävligt nära där.. Kanske inte så konstigt eftersom jag brinner för musik. Men pratade med min lärare idag, och hon sa att det som "saknas" nu är att visa upp någonting som man kan för henne, enskilt alltså. Och att hon ska se att man kan göra detta med flera personer, alltså att det inte blir ett problem för en, isåfall. Så det ska jag göra här i vår. Sjunga och spela gitarr lär det nog bli! Måste ju ha MVG nu i vår för att kunna få enklare att komma in på det jag vill in på sen efter 9:an, för vi har ingen musik i nian. Vilket jag tycker är dåligt. :/ Menmen, så är det. I alla fall.

Jag kom hem ungefär kvart i fyra. Tog mig lite käk och gick in till mitt rum och satte mig där och tittade på tv. Efter en stund startade jag datorn och började plugga in lite glosor i engelska och spanska. Engelskan är tills på fredag, så tittar lite mer på orden imorgon. Spanskan är tills imorgon, så dom kör jag igenom en sista gång ikväll, kan dom i princip. Jag har ju egentligen träning ikväll också, men jag hoppar över den idag för jag har ont i ryggen. Igår hade jag jätteont, och kände även av den idag när jag dansade i skolan på a-tiden, så jag vilar. Har match på lördag, vill inte ha ont då. Så det får bli så. Ska nu sätta mig ner med matten och plugga in lite mer. Har bara en lektion och en dag kvar att plugga innan provet är.. Puss, vi hörs senare ikväll! :)

Kommentarer
Postat av: Shorty&Myzan [two in one]

Jo tack det är finnemang :)

vad har du för dig då?

2011-01-12 @ 17:54:01
URL: http://shortyochmyzan.blogg.se/
Postat av: Claudia

Sv: okej :)

2011-01-12 @ 19:05:45
URL: http://claudiamartinsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

du vet att du måste inte ha MVG i musik för att komma in på ett program med musik, de kollar på totala poängen o inte betyg för varje ämne :)

2011-01-12 @ 20:31:54
Postat av: julia fälling

Svar på anonym; Jag menade bara att det kan ju vara bra att ha så högt som möjligt om dom t.ex har tre st som ligger på samma (eller nåt sånt) och då kanske dom kollar på musikbetyget, vad jag har hört i varje fall. För att "avgöra" liksom.

Och sen för den delen så vill jag ändå ha MVG i vilket som, vill man väl ha i det man tycker om och rent ut sagt brinner för. I varje fall vill jag det. :)

2011-01-12 @ 21:01:01
URL: http://jagheterjjulia.blogg.se/
Postat av: Shorty&Myzan [two in one]

spelar gutair hero :) hahahah

2011-01-12 @ 21:12:39
URL: http://shortyochmyzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0