Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Ut på äventyr...?


Inlägget skrevs : 2011-05-31
Klockan : 21:19:09
Killarna vann med typ 10-0 (om inte mer) över Hällefors. Gött som tusan! Och bra spelade dom. :) Fick skjuts hem av Erika för en stund sen, så nu har jag då kommit hem. Ska faktiskt börja packa min resväska nu för om jag inte ska jobba på balen på hotellet på lördag, så kommer jag åka iväg med Elvira och hennes familj på deras båt till Stockholm under 4-5 dagar! Skitkul om det går. Dock så vill jag också jobba för det är nog rätt så roligt när det är bal också.. Men ändå.. Åka till Stockholm, inte varje dag man gör de. Samtidigt som det inte är varje dag man jobbar på en bal, hehe. Vilket val jag står inför..! Men imorgon bestämmer jag mig för då får jag veta hundra om jag ska jobba eller inte. Så vi får se. Men jag måste ju ha resväskan iordning, för isånafall åker vi redan imorgon eftermiddag. Så jag kan inte skriva så mycket mer nu, utan jag måste sätta igång med de. Imorgon ska vi ha klassdag så då är vi inte i skolan någonting. Blir skönt och kul hoppas jag! Vi hörs när vi hörs beroende på om jag åker imorgon eller ej. Men hade bra boys and girls!

Vädret är tillbaka igen!


Inlägget skrevs : 2011-05-31
Klockan : 16:18:57
Jag dör vad varmt det är. Helt otroligt! Jag älskar livet när vädret är såhär. Det gör livet ett snäpp bättre. Åh!! Höll på att dö när jag gick hem från skolan idag. Tog på mig bikinin på direkten och la mig ute på filten med musik från telefon. Låg där en stund innan molnen kom och solen försvann.. Den hoppar lite fram och tillbaka, så då orkar man ju heller inte ligga där ute då det börjar blåsa och så. Menmen, hela veckan + helgen ska ju bli fin så! :D Kan väl berätta lite kort om skoldagen. Den var inte så speciell.. Inga lektioner, bara träning till b&b. Och nu har vi hela dansen så imorgon ska vi bara finslipa det och få in allt i huvudet så är det klart sen! Och det kommer bli grymt kan jag bara säga! Klädseln till dansen, dansen till klädseln=Perfekt! Säger bara så mycket.. ;)

Nu sitter jag och inte gör så mycket, lyssnar på musik. Och som sagt, dör av värmen! Men jag ska inte klaga! Absolut inte. Ikväll blire förhoppningsvis att titta på fotboll. :) Får se om jag orkar mig ut på en springtur här om en stund.. Men är det värt de i denna värme? Hmm.. Jag vet inte. Aja hihi. Vi hörs senare ikväll!


Time to go


Inlägget skrevs : 2011-05-31
Klockan : 07:28:37
Jag funderar på om jag kan ha shorts på mig eller om det blir för kallt..? Det är bara 12 grader ute nu, men det ska ju bli upp till en 27 idag. Så hmm.. Jag vill ju inte frysa ihjäl när jag cyklar! Får väl dra på mig nåt över isånafall, hehe. ;) I skolan idag så kommer det inte hända så mycket. Som jag skrev igår så ska vi vara tillsammans med klassen och våra klf hela dagen. Säkert gå ner till ett bad, träna till b&b och sånt.
Jag hoppas att ni får en bra dag så hörs vi i eftermiddag!

Sista pluggdagen men ändå så jobbade vi ingenting


Inlägget skrevs : 2011-05-30
Klockan : 21:43:27

Tjoho!
Idag var det den sista riktiga skoldagen innan sommarlovet. Dock som rubriken lyder så jobbade vi ingenting, för under hela förmiddagen så var min klass, d och e i Linde på besök på gymnasiet där. Det var rätt intressant och kul faktiskt. :) Jag ska inte gå där, men jag kan ju säga att jag har verkligen underskattat de gymnasie! Det var bättre än vad jag trodde. Och jag tror "tyvärr" att fler tror och tycker som jag innan man ens har varit där och sett det mesta, så ta inte ut något i förskott! Kom ihåg det. När vi kom tillbaka runt 12 så hade vi lunch, sen engelska men vi kollade bara på film (Vänner). Och sista lektion som var fysik hade vi inställd. Skapligt chill skoldag! Imorgon ska vi bara vara med våra klf hela dagen och göra olika saker, vara ute rätt mycket skulle jag tro. Så nu känns det verkligen att det börjar gå mot sitt slut. Väldigt skönt faktiskt! Dock kommer jag sakna niorna.. Haha. (a) Dom gör skolan liksom. Och jag vet inte om vi kommer "göra skolan" lika mycket.. Vilka tankar man har! Ujuj haha. Nej men det är många man känner och även umgås med som slutar nian, så det är klart att det blir lite tråkigt. :/ Så är det ju! Aja nog om skoldagen. Vid 14 när Lisa hade slutat så gick jag hem med henne. Vi snackade lite och hade det gött ett tag innan jag var tvungen att dra iväg på ett möte. Nästnästa fredag ska jag vara med på en liten konsert i en skolpark som det heter här i Nora. Det ska bli kul faktiskt, sjunga två låtar. Jag försöker ställa upp på så mycket som möjligt när det gäller sången/musiken, man ska ju passa på och visa sig. Så det var det möte om idag. Det var rätt mycket info kan man ju säga.. Men jag tror att det blir finnemang! När det sen var klart och slut så hann jag bara åka hem och byta om innan jag skulle vidare iväg med mamma och några kompisar till oss till deras sommarstuga här lite utanför Nora. Så där har jag spenderat min kväll från 18 ungefär. Sol har det varit, trevligt trevligt. :) Kom hem för ungefär 1 timme sen. Riktigt trött så jag ska slagga snart.
Nu blev det mycket text.. Men så blir det ibland! Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall. Puss & kram på er så hörs vi imorgon!


Bild från google;


Godmorgon söndag 29/5


Inlägget skrevs : 2011-05-29
Klockan : 12:19:17
Sovit gott? Det har jag! Det blåste rätt mycket imorse så jag vaknade av att min rullgardin drogs inåt och jag trodde ibland att saker skulle ramla ut genom fönstret, så hade lite svårt att sova.. Men jag lyckades somna om och vakna vid 11 igen, skönt! Då ringde Elvira mig för att snacka lite. Saker & ting är så sjuka.. Jag kan fan inte förstå det. Hur kan NI göra såhär mot oss? Det är så jävla sjukt så jag vill bara spy på det. Jag försöker att inte tänka på det, men hur lätt tror ni att det är? Aja. Vi är bättre än er alla.
Efter de samtalet så hoppade jag in i duschen, nu har jag satt mig här. Ska käka lite frukost/lunch snart tänkte jag, sen stryka lite. Går iväg till gymmet med Elvira om några timmar, köra ett svettigt pass. Det är en konsert i kyrkan sen som jag gärna vill se, så får se om jag får med mig henne på den också. Men vi hörs senare! :)

Fin kväll


Inlägget skrevs : 2011-05-28
Klockan : 22:34:30
Har haft en trevlig eftermiddag och kväll inne i Örebro med mina fina vänner Linn, Maja, Matildah och Pw! Påvägen till Yeah, när Linn och jag skulle försöka hitta (som inte alls gick så bra faktiskt, hehe..) så mötte vi Pw. Vi följde "efter" han och dom han gick med, för annars hade vi nog aldrig hittat! Haha vi är ju inte några turister i Örebro precis, men ikväll kändes det som de. (a) Aja. När vi kom dit så gick vi runt lite först, men det var inte så kul. Så vi gick och satte oss en stund. Sen drog vi vidare upp på stan för att hitta någonstans att käka, och då hamnade vi på La Baguette. Tog oss sedan tillbaka till Yeah för att vänta på att Smash Into Pieces skulle börja spela. Jäklar vad bra dom är! Love on them. När dom var klara så gick vi in mot stan med Maja och Matildah (som vi träffade där) och satte oss på donken och väntade på bussen. Det var ungefär min kväll de! Plus att Linn och jag gick ju runt lite på stan när vi kom in, jag köpte ett rött linne som jag ska dansa i på skolavslutningen. Annars ingenting.

Nu sitter jag och tittar på finalen mellan Barca - Man United. Barca leder med 3-1 och det är drygt 3 min kvar av matchen så jag tror väl att Barca vinner. För mig spelar det ingen roll hehe, tycker väl om båda lagen. Men lite mer Barca kanske..? ;) Jaja hihi. Hoppas ni har haft en bra dag och sover så gott när ni lägger er! Puss!


Mot Örebro och Yeah-festivalen


Inlägget skrevs : 2011-05-28
Klockan : 12:00:21

Godmiddag!
Erika och jag vaknade upp vid 10 snåret. Satte på filmen vi hade hyrt igår kväll som vi inte hann med att kolla på då. Den var bra! Charlie St. Cloud hette den. Har ni sett den? Jag rekommenderar den faktiskt! :) Nu har hon stuckit iväg, och jag ska börja göra mig iordning. Vid 13 tar Linn och jag bussen in till Örebro. Först ska vi fixa lite grejs på stan, sen tar vi oss till Stadsparken och Yeah-festivalen. Någon som ska åka på den i Örebro? Hör av er om ni vill ha autograf isåntfall! Hahah, just kidding.. ;) Men det ska bli kul! Kommer hem ikväll nån gång men inte så sent, för det är Champions Leuge finalen ikväll och den får jag absolut inte missa! Mycket viktigt! Barca-Man United står i finalen.. Hur tror ni matchen kommer sluta? Jag vet faktiskt inte. Vi får se, spännande hihi.
Ha en mycket bra lördag!


Filmens omslag. Inte nog med att den snygge Zack Efron spelar huvudrollen!


20:39


Inlägget skrevs : 2011-05-27
Klockan : 20:39:13
Nu sitter jag i min säng och väntar på att Erika ska komma. Hon frågade mig om vi inte kunde ses och jag gör ingenting så varför inte! Hon sover även hos mig för hon ville inte gå hem själv sen. ;) Det går finfint sa jag! Haha. Så jag tror hon kommer snart. Vi ska nog kolla på film och ha det trevligt.

Imorgon får vi se om jag hinner skriva något på förmiddagen, för vid lunch åker jag in till Örebro till Yeah-festivalen med Linn och Elvira. Är där under hela dagen så kanske blir att jag skriver först på kvällen. Men vi får se! Ha en fortsatt trevlig fredag kväll i vilket fall! :)

Shorts styled by me


Inlägget skrevs : 2011-05-27
Klockan : 16:00:29



Hoppas ni ser någelunda bra hur dom ser ut.
Jag är väldigt nöjd med dom! Trodde nog inte att jag skulle kunna göra ett så bra par shorts. (a)
Men man kan väl mer än vad man tror ibland!

Helgen är här


Inlägget skrevs : 2011-05-27
Klockan : 14:58:13

Vad skönt med helg! Och fort går det. Som tusan. Men bara bra de! Dagen har i alla fall varit bra. Repet med dansen och sången gick hyffsat imorse. Jag kom av mig lite i dansen och det blev lite strul för mig och några andra.. Men vi kommer fixa det tills då det måste sitta! Såklart. Sen så sången gick väl inte riktigt som jag ville, men det var pga min hals. Jättejobbigt att ha så ont, kunde inte sjunga ut eller nånting. Men jag fick göra så gott jag kunde, och det lät ändå bra de jag kunde prestera idag. Kan låten och allt så, det kommer bli finfint till nästnästa torsdag. :) På matten så sa vi hejdå till våran lärare som i höst går hem och föder barn så vi kommer inte ha henne sista året. Jättetråkigt!! Började nästan gråta.. Fick en del tårar. Hehe. Jag är så "lätt-känslig" så det kan gå så ibland. Världens bästa lärare. Kommer sakna dig Anna-Karin! Tur att du kommer och hälsar på med lille skrutt*n sen. På slöjden gjorde jag klart mina shorts. Får se om jag lägger upp bild på dom. Tror det för dom blev så snygga så måste visa hur dom sitter! Haha. ;) Sista lektion var engelska, lekte där sen slutade vi.
Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. Ska gå iväg med tvätten och hämta tvätt snart på Noraglass. Ikväll får jag se om jag tar mig in till Örebro med Jossis och tittar på bio en sväng! Det beror på, vi får se. :)


07:47


Inlägget skrevs : 2011-05-27
Klockan : 07:47:28
Godmorgon! Vaknade till en regning fredag idag. Trist. :( Vaknade också med halsont, och jag ska köra igenom min sång till skolavslutningen idag och inför lite folk.. Det känns ju rätt bra. Aja får väl göra mitt bästa! Jag ska borsta tänderna nu sen går jag iväg till skolan. Hoppas att ni får en bra dag så hörs vi i eftermiddag, kramis!


Julia Astrid Elfrida Fälling


Inlägget skrevs : 2011-05-26
Klockan : 20:41:40


Det börjar närma sig..


Inlägget skrevs : 2011-05-26
Klockan : 17:47:46
Hej!
Först vill jag börja med att säga, förlåt för att jag inte skrev något igår! Men jag hade inte tid. Efter skolan så följde Jullepulle med mig hem. Skvaller-snack från båda håll, skratt, musik, käk, spring i regn & fotboll var ungefär de vi hann med. En mycket trevlig eftermiddag och kväll! Får vi göra om snart tycker jag. När jag kom hem från fotbollen vid 21 ungefär så hade jag varken ingen lust eller ork till att uppdatera något, så det fick bli som de blev. Hoppas att det var rätt lugnt i alla fall! Hehe.

Idag har det varit en trevlig dag. Nu mot slutet så är lektionerna inte så "jobbiga", mer roligt blir det och ingen jobbar nåt typ. På matten fick jag reda på vad jag fick på diagnosen, och jag fick 16/20. Vilket jag blev nöjd över! Man kunde bara få G på den, för det var bara en "koll" över så våran lärare skulle se att vi hade förstått kapitlet och så. Så man sänkte sig inte pga den om man t.ex hade fått VG på alla andra riktiga prov så att säga. Men.. Man känner verkligen att året i 8:an snart är slut.. Vi går bara 3 riktiga skoldagar till om man kan säga så. Imorgon, måndag och sen tisdag. Onsdag är det klassdag och sen typ öva inför skolavslutningen (som dock är imorgon också). Det är helt sjukt hur fort allt har gått! Detta år gick fortare än förra året. Men jag ser framemot både skolavslutningen och sommarlov, det ska bli sååå skönt! Känna frihet på riktigt.

Burr, burr


Inlägget skrevs : 2011-05-24
Klockan : 21:38:08
Nora vann ikväll, wiho! Haha. 5-2 blev det till grabbarna, mycket bra jobbat! :D Vi satt där uppe och frös.. Burr så kallt det var/är! Nej nu tycker jag värmen får komma tillbaka även på kvällarna. Vi vill ju ha dom här fina sommarkvällarna.. Så mysigt. Aja dom kommer väl! Hihi.

Nu ska jag om en stund stänga av datorn för att krypa ner i sängen. Är rätt trött ikväll.
Imorgon efter skolan ska jag troligtvis vara med Julia, som det är bestämt i alla fall. Så om inget ändras så blir det så! :) Så vi får se när jag skriver igen. Men det lär ni märka. Sov så gott, natti!


Träning är väl ändå det bästa


Inlägget skrevs : 2011-05-24
Klockan : 17:32:14
Halloj! Har för en stund sen kommit hem från gymmet. Linn följde med mig dit idag. :) Det blev 25 min crosstraining och 45 styrka, ett mycket bra träningspass! Så nu känner vi oss allt bra i kroppen. Sån härlig känsla! Ska ta mig en bit mat nu för är rätt hungrig, vilket man blir efter man har tränat hihi. ;) Om en timme ungefär tar jag mig upp mot Norvalla med Charlotta och Linn för att titta på lite fotboll! Så vi hörs när jag har kommit hem från de.

Så nära men ändå så långt bort


Inlägget skrevs : 2011-05-23
Klockan : 21:41:28
Jag och Linn gick iväg på fotboll här förut ikväll vid 19. Det var blåsigt som tusan så det var mest jobbigt att sitta och kolla på den för man såg inte så mycket när håret blåste i ansiktet + att det var väldigt kallt! Men vi satt där och pratade samt tittade på matchen. ;) När den var slut stack hon hem åt sitt håll och jag åt mitt. När jag kom hoppade jag in i duschen, nu sitter jag här. Ska börja fixa iordning mig om en stund. Ska försöka lägga mig straxt efter tio, kommer dock inte kunna somna då men får väl hålla på med mobilen ett tag eller nåt sånt! Hoppas ni har haft en fin dag :) Vi hörs imorgon! Sov gott snuttisar hihi!

Mitt immunförsvar ligger på noll


Inlägget skrevs : 2011-05-23
Klockan : 17:55:18
Godkväll! En ny måndag. Denna har gått väldigt fort. Fysik provet gick väldigt bra! Om jag har "tur" så kan jag nog sno åt mig ett litet MVG! Får hoppas på det bästa. :) Det var väl det ända som har hänt idag typ.. Repat lite med musikläraren till skolavslutningen. Inge kul för er att veta kanske? Haha. Jag/Vi har bestämt att jag bara ska sjunga, ingen gitarr. Det blev för krångligt och det kändes som att jag kommer fokusera mer på den så att jag glömmer bort låten och sången, vilket nog inte är så bra. Så jag övar upp gitarrspelandet ännu mer till nästa år så ska jag nog kunna spela på jul och skolavslutningen då! Men att bara sjunga går lika bra de med. Lät bra idag så det går nog skitbra! :) När vi slutade vid drygt 14 så stack jag hem. Slog på tvn och hamnade i soffan framför den ett tag tillsammans med lite god mellis. Sen slog jag på datorn istället och hamnade där, hehe. Har tvättat nu, annars inte gjort så mycket mer.. Får se om jag drar ner och tittar på fotbollsmatch kl 19. Det blåster ju så förfärligt mycket ute! Man kan knappt gå ut utan att få en stormvind rakt på sig! Plus att min förkylningen fortfarande sitter kvar.. Och jag vägrar bli sjuk! Så vi får se. Ska i alla fall iväg och kolla om det finns några goda jordgubbar och lite glass. :D Hörs sen!


Tummen ner till mitt immunförsvar :(

21:12


Inlägget skrevs : 2011-05-22
Klockan : 21:12:26

Har precis ätit en liten päronsplitt, kallt och gott! Nu har jag tre program att välja på att se.. Irene Huss, Morden I Midsumer eller C/O Segemyhr på datorn? Hmm.. Aa vi får se. ;) Sista jag skriver för ikväll i varje fall, så jag säger väl godnatt nu. Ska även kika lite på fysiken innan jag somnar också. Vi hörs imorgon, puss & kram!


Me and my guitar


Inlägget skrevs : 2011-05-22
Klockan : 18:13:52
Mycket utav tiden denna söndag har jag spelat gitarr och sjungit. Övat på låten som jag ska spela på skolavslutningen. True Colors. Ett tag funderade jag på att göra en egen, men njae så blev det inte. Inte nu i alla fall. Men det går riktigt bra med gitarrspelandet! Om man sitter och klinkar lite varje dag ungefär så ser man resultat, vilket är riktigt roligt. :) Att sitta och spela är ju underbart! Så även idag har det gått framåt, hihi. :) Nu ska jag börja packa väskorna till pappa!


Plugg i stora drag, men kort tid kvar


Inlägget skrevs : 2011-05-22
Klockan : 11:51:38
Godmiddag! Har ni sovit gott? Det har jag. Trodde att jag skulle vakna nån gång pga min snuva/hals, men nej det gjorde jag inte vilket var väldigt skönt att jag slapp göra de! Jag vaknade vid halv elva ungefär. Gick ner till tv:n och satte mig där, tog lite frukost och sedan hoppade jag in i duschen. Nu står det plugg på schemat. Är väl typ de jag ska göra idag. Fysik, åh det roligaste ämnet i världen! Eller? Ne inte precis! Men jag är faktiskt rätt så bra på de och förstår det, så det är rätt lugnt just för mig när det gäller de. Men som sagt, det är fortfarande inte ett så roligt ämne. Men det måste göras, sista provet imorgon innan betygen sätts. Jag har nog kvar mitt VG från förra betyget, vilket känns skönt. :)


Buhu


Inlägget skrevs : 2011-05-22
Klockan : 00:00:22
Jävla immunförsvar... Hur dåligt är mitt egentligen? Jag gör ju allt bra.. Äter bra osv. Men kanske är det nån vitamin jag behöver mer av? Vettefasen, men. Det är jobbigt att bli förkyld såhär emellanåt hela tiden.. Och ibland går det så långt att jag blir sjuk också. Nej jag får väl gå och lägga mig och sova bort det dåliga. Godnatt!

Jag hatar att måla, syns det???


Inlägget skrevs : 2011-05-21
Klockan : 22:29:09
Nu har jag varit ensam hemma sen ungefär 16.30.. Nu vill jag faktiskt ha hem min mamma! Hihi. Har ingen aning om vart Gustav är heller.. Hos sin flickvän antagligen. Men jag hoppas på att mamma kommer hem snart så att jag kan få lite sällskap. Vill faktiskt ut på en liten promenad men inte själv (tråkigt då), så ska fråga mamma om hon vill ut på en liten när hon kommer hem. Eftersom jag har suttit inne hela kvällen så känns det som att jag kan behöva lite luft! Dock känner jag mig lite hängig fortfarande.. Inge roligt!! :(


En bild som jag nyss målade till världens bästa vänner; Charlotta, Linn, Maja och Elvira.
(Skrev inte deras namn i den ordning jag målade för har ingen aning om vem som är vem hahaha)

You can't stop me from smiling again


Inlägget skrevs : 2011-05-21
Klockan : 21:37:26
Turnaround...
Every now and then I get a little bit lonely,
and you're never coming round...
Turnaround...
Every now and then I get a little bit tired,
of listening to the sound of my tears...
Turnaround...
Every now and then I get a little bit nervous,
that the best of all the years have gone by...
Turnaround...
Every now and then I get a little bit terrified,
and then I see the look in your eyes...
Turnaround, bright eyes
Every now and then I fall apart
Turnaround, bright eyes
Every now and then I fall apart

Turnaround...
Every now and then I get a little bit breathless,
and I dream of something wild...
Turnaround...
Every now and then I get a little bit helpless,
and I'm lying like a child in your arms...
Turnaround...
Every now and then I get a little bit angry,
and I know i've got to get out AND CRY
Turnaround...
Every now and then I get a little bit terrified,
but then I see the look in your eyes...
Turnaround, bright eyes
Every now and then I fall apart
Turnaround, bright eyes
Every now and then I fall apart

Tid för mig själv


Inlägget skrevs : 2011-05-21
Klockan : 16:27:21
Känner mig lite hängig faktiskt, så jag tror att jag kommer vara hemma hela kvällen. Mamma ska iväg på 40-års kalas nu till min kusin, men jag väljer att inte följa med. Jag orkar verkligen inte bli sjuk för 111 (hehe) gången igen så då är det lika bra att ta det lugnt. Har satt på mig mina mysbyxor och lägger mig i soffan framför en film. Fixar iordning lite mat åt mig sen och myser med mig själv, så får det bli.
Ha en fin kväll!

En solig men blåsig lördag


Inlägget skrevs : 2011-05-21
Klockan : 14:05:43
.. Vaknade jag upp till idag. Det var skönt att se att solen lös in genom fönstret, som den inte har gjort de senaste dagarna. Efter en väldigt god nattsömn vaknade jag vid 12. Låg och drog mig ett tag innan jag gick upp för att äta lite frukost. Nu sitter jag här framför denna manick, gör inte så mycket. Får se vad dagen har att bjuda på.. Måste i varje fall plugga fysik och matte. Det är det sista jag har kvar, sen är allt slut! Fytusan vad skönt! Så det är bäst att få det där gjort så ska väl börja med de nu. Ha en trevlig lördag så hörs vi! :)


Haha, bjuder på en liten bild i solhatt på mig

A moment like this


Inlägget skrevs : 2011-05-21
Klockan : 00:47:38
Vilken kväll! Och fasiken att den behövdes! Var verkligen ett måste att få åka iväg och ha det lite roligt med nytt folk. Tack till er grabbar och Emma som gjorde min kväll till en super kväll! Hoppas vi gör om det någon gång. :) Verkligen ett moment. ;) Haha.

Mamma kom och hämtade mig och Emma inne i Örebro straxt efter 23. Skjutsade hem henne först.
Ska väl ta och sova strax.. Är trött och har ont i halsen och öronen.. :( Hoppas INTE jag börjar bli sjuk!! Därför jag ska passa på att sova så att det kanske går över. Ska dricka upp mitt te också, hehe.
Men i vilket fall, vi hörs imorgon vänner!

En sak till! Shoppade ju lite idag. Det jag fick med mig hem var två bikinitoppar, en Newyorker keps (dock kanske jag ska lämna tillbaka den..), jeansjacka, linne och skor. Det sista jag sa är till skolavslutningen. Hittade ingen bra klänning/tunika, så jag tror att det blir jeansjacka, ett sött vitt linne och sen jeansshorts. Snygga skor och något fint halsband till, vad säger ni om de? Tror det blir rätt fint. :)
Nejmen godnatt nu!

Hehehe


Inlägget skrevs : 2011-05-19
Klockan : 21:05:50
Herregud.. Vi måste ha varit jobbiga på fotbollen idag? Kan ju dock inte ni svara på! Haha, nej men. Gud så vi har skrattat! Min mage har kramp.. Vilken skratt-dag säger jag bara. Haha, våran humor ♥! I alla fall. Matchen slutade 3-2 till Nora, bra spelat grabbar! :) Nu har pappa lämnat av mig så jag är nu hemma. Innan jag ska krypa till kojs så ska jag hinna med att äta, duscha och plugga det sista. Så här kan jag inte sitta länge till..

Imorgon efter skolan åker jag direkt in till Örebro (tror jag?), så jag skriver ingenting förens på kvällen. Men faktum är, att på kvällen så kommer jag stanna kvar inne i Örebro för ska med Emma till hennes pojkvän och hans kompisar och umgås under kvällen, så jag vettefan när jag skriver igen faktiskt..? Hehe. Antingen innan jag åker till Örebro eller när jag har kommit hem nån gång mellan 23-24 skulle jag tro.
Men ni får ha en bra dag imorgon! Puss & kram alla!

Slutspurten kvar nu bara


Inlägget skrevs : 2011-05-19
Klockan : 18:17:04
Nu ska väl allt plugg sitta i hjärnan på mig. Biologi provet som jag har imorgon känner jag mig rätt säker på. Jag hoppas på ett VG. Nästa vecka så sätter dom betygen på oss, så om jag får VG på detta prov nu så kanske han ser att jag är värd att höja mig till VG (för att jag har gjort bra ifrån mig under året också och så).. Så jag försöker! Vi har mattediagnos nästa tisdag och jag har nu gjort klart en diagnos som måste vara gjord innan den, och den gick bra så det går nog med bra! Sist men inte minst som vi har kvar, fysik prov på måndag. Har svarat på alla frågor man ska ha svarat på, så nu ska jag väl bara banka in allt i huvudet. Men känner att jag kan det mesta utav de med, så det ska nog vara lugnt! Jag har allt under kontroll som ni ser. ;) Gött!

Om en stund skjutsar mamma ut mig, Linn och Erika till fotbollsmatch. :)
Vi hörs med ett godnatt ikväll, kramis!

Världsbra.


Inlägget skrevs : 2011-05-19
Klockan : 15:29:18
Vilken förmiddag. Man kan aldrig ha tråkat med oss, aldrig med 8c. Synd att det inte var så många som kom, men vi som var där hade det så roligt så! Fika, dans, musik, prat, skratt, lek. A part of my life. Ni är bäst!! Och b&b kommer bli så bra så! Vi tar hem det iår igen.





Studiedag imorgon


Inlägget skrevs : 2011-05-18
Klockan : 20:53:17

Imorgon har vi studiedag, vilket ska bli skönt. Men jag får inte en så lång sovmorgon för vid 11 cyklar jag och Erika till Linn där klassen ska vara och träna till B&B under några timmar. Så jag skriver nog inget när jag har vaknat och innan jag åker iväg, utan ni hör av mig nån gång under eftermiddagen. Alltså tänker jag inte skriva något mer ikväll. Ska nog lägga mig i sängen rätt så snart, kolla på film eller nåt. Mitt humör är lite upp & ner nu, hehe.. Vet inte varför, men kan kanske bero på att jag har mens? Då har man väl ett litet "ostadigt humör". Sen så är jag som sagt väldigt trött och utmattad, så.. Därför kanske det vore bra om jag fick sova i skaplig tid ikväll!
Men nu ska mamma förhöra mig på biologin och sen måste jag faktiskt göra några tal i matten också. Så lägger mig nog inte än i alla fall. Men vi hörs imorgon! Puss & kram!


It's hard to know what to do


Inlägget skrevs : 2011-05-18
Klockan : 18:03:39
Spola tillbaka tiden. Bara lite.
Varför skulle det bli som det blev?
Jag var världens lyckligaste, allt var perfekt.
Men att det alltid ska komma något emellan.
Man kan inte skylla på nåt för det är bara sånt som händer.
Men jag kan inte sluta tänka på dig.
Jag försöker och försöker, men min hjärna har fastnat.
Jag har fastnat, i dig.
Försöker ta mig loss, men vill jag?
Men jag måste.

Jag låter det ta den tid det tar, även fast det är jobbigt.
För ibland, fastnar man bara.

Trött, tröttare, tröttast


Inlägget skrevs : 2011-05-18
Klockan : 16:17:04
Guuud, vilken dag. Uteengelskan var skittråkig. Man ville bara hem och sova. I alla fall få göra något heeelt annat. Det var olika stationer och olika ställen man skulle till också, och på varje station så var det nästan samma saker man skulle göra. Man fick ett kort, läsa vad det stod på de och sen typ hämta pinnar/stenar/löv och göra något med de. Det var kort på varje station och liknande frågor, urtrist blev det i slutet! Lärarna hade inte planerat det så jättebra kan man väl inte säga, haha. Menmen! Vi kom tillbaka till skolan vid 11. Då var vi så trötta så vi satt emot skåpen och sa hej till alla som kom förbi och tävlade om vem som fick mest hej tillbaka. Dom som inte svarade när vi sa det blev vi "arga" på och skrek efter "säg hej då!", hahaha. Där kanske vi skämde ut oss lite, men vafan! Såna är vi, det är bara att leva med det. Vi gör det själva så gör det ni med. ;) Hehe! Men det var kul faktiskt. När vi sen skulle äta så blev det ännu roligare. Ja herregud vad jag skrattade! Hahaha, så trötta var vi kan man lugnt säga. Allt blev bara fel typ (fast på ett kul sätt då). Ja ni! Såna dagar får man också. Sån tur är faktiskt. I varje fall. Efter lunch blev det spanska och skrivuppsats. Det gick bra för mig, hoppas jag i alla fall!? Men kändes som de så. Sen hade vi Olweús och Body & Brain prat som är om bara några veckor (!!) Fort går det verkligen. Sist men inte minst, a-tid. Och jag har då dans. Mycket roligt, det kommer bli perfa! Vi ska nämligen dansa på skolavslutningen, i kyrkan. Vilket ska bli en upplevelse haha. Både för oss och dom andra på skolan. Men det blir kul!

Oj vad mycket jag skrev nu såg jag.. Hehe. Nu sitter jag i alla fall i soffan, kanske ska sova en stund? Är väldigt trött..


Ungefär såhär korkad har jag känt mig idag, hahah

Good morning boys and girls


Inlägget skrevs : 2011-05-18
Klockan : 07:23:46
Godmorgon! Nyvaken och pigg. Eller? Sitter och "taggar upp mig" inför uteengelska som vi ska ha från 08:30 - 12:00. Det blir superkul. Eller? Haha, många eller idag! Palla vara ute i detta dåliga väder, och sen ha uteengelska också? Nej fyfan. :( Undra vad vi ska göra.. Vi vet ingenting än så länge. Dom blivande 7:orna kommer till skolan idag och ska hälsa på, så då får varken 7:or, 8:or eller 9:or vara där. Så då blev det så att 8:orna skulle ha uteengelska. 7:orna har utematte och 9:orna orienteringsprov. Får väl hoppas på att dagen blir någelunda rolig i alla fall. Efter lunch så är det vanliga lektioner igen, så jag slutar 15:30 som vanligt på onsdagar.
Nu ska jag ner och käka frulle! Vi hörs i eftermiddag, ha en bra dag :)

22:26


Inlägget skrevs : 2011-05-17
Klockan : 22:24:48
Vi hade verkligen tur med vädret när vi kollade fotboll. Det regnade inte en enda gång, och när vi åkte hem så började det spöregna och sen när vi var hemma så började det åska. Det kan man ju kalla tur med vädret!
Fotbollsmatchen slutade inte som vi ville, 2-0 (tror jag) till Linde. Men Nora spelade inte så bra idag, så det var väl kanske rättvist..? Dock så var inte Linde heller speciellt bra, så vi kunde ha tagit dom! Menmen, så kan det gå ibland. Det var i alla fall kul att få åka iväg en stund! :) Sen jag kom hem vid 21 ungefär så har jag ätit lite, pluggat biologi och duschat. Nu ska jag ringa Lisa innan jag ska sova, så kan inte skriva så mycket mer. Vi hörs imorgon, sov så gott pluttisar hihi!


Vart tog det fina vädret vägen...?


Inlägget skrevs : 2011-05-17
Klockan : 18:22:50

Halloj på er!
Haft en bra dag? Jag har haft en helt okej. Hatar bara att det ska regna hela tiden.. Och tillochmed åska. Det fina sommarvädret som vi hade, vart tog det vägen? Det bara försvann.. Tycker att det kan komma tillbaka genast så att vi kan få bättra på det bruna lite och roa oss ute! Nu vill man ju knappt gå utanför dörren.. Burr, burr. I vilket fall, det har inte hänt så mycket i skolan, så har inte något att berätta om därifrån. Men en sak, kom nyss hem från stan där jag, mamma och Gustav har varit och tittat på den nya lägenheten som vi flyttar till i juli-augusti. Det har jag inte skrivit här innan tror jag..? Att jag ska flytta, men det ska jag i varje fall. Det blir till en lägenhet (men en rätt så stor) nästan mitt i "centrum". Det var jättefint! Stora rum o allt. Jag har knappt nånting i mitt rum nu, och det måste jag verkligen ha där för annars kommer det bli stora yter som är helt tomma.. Ska köpa mig en större säng och sen blir det nog en soffa, så småningom. Men till en början så får det väl duga det som jag har. Jag känner väl inte nåt speciellt inför själva flytten. Jag har ju inte bott så länge här, ett år i juni, så man har väl inte hunnit "bo in sig" så jättemycket. Vilket är bra för då blir det inte lika svårt att flytta härifrån osv. Så det blir nog bra dedär tror jag. :)

Kanske att jag ska iväg på fotboll med Jossis om en stund. Hon var sugen och "tvingade med mig". ;) Nej men det är kul och jag vill såklart! Men får se om det går bra för mamma.. Är väl alltid något som hon har att säga, att man har att göra eller så ni vet. Hehe. Men, vi hörs senare inmot kvällen!


I min sköna säng


Inlägget skrevs : 2011-05-16
Klockan : 21:25:25
Tänkte faktiskt redan nu krypa ner i sängen. Jag ska inte sova, men lägga mig framför tvn. Har ändå inget annat speciellt för mig, så då blir det bara att man går upp och ner, fram och tillbaka vilket är väldigt tråkigt. Så då kan man väl likagärna krypa ner i sin varma och sköna säng! :) Vi hörs imorgon, puss & kram sov gott!


Efter träning..


Inlägget skrevs : 2011-05-16
Klockan : 19:48:09
Efter en träning som har innehållit match på 60 min, spring fram och tillbaka över planen, så är jag väldigt hungrig. Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar som mammi håller på med. Blir något med korv, gottigt! Vad gör ni då?

Skolavslutningskläder?


Inlägget skrevs : 2011-05-16
Klockan : 16:49:16

Nån utav dom här två klänningarna tror jag att det blir..
Har inte testat dom, men ska med mamma till Örebro på fredag så det är väl då jag ska göra det.
Vad tycker ni?


Sen med en sån här jeansjacka till också..?



Antingen bruna eller svarta av dom, eller..



Bruna eller svarta av dom här..?

Förra året så kände jag (och även några utav mina kompisar) oss snyggare än vad en del åttor var, därför tänker inte jag så jättemycket på klädseln iår. Jag vet inte riktigt varför, men jag tror att det är mest speciellt i sjuan för att det är första året, och sen i nian då man slutar. Kan det vara så tro?

Måndag 16 maj


Inlägget skrevs : 2011-05-16
Klockan : 15:49:20
Nu har jag kommit hem från skolan. Eller gjorde det för lite över en timme sen, men ändå hehe. Dagen rullade på bra. Gjorde inte skrivdelen på spanskan, för hon hade glömt den eller vad det nu var..? Vi ska göra den på onsdag tror jag vi bestämde. Men vi fick tillbaka det som vi gjorde i torsdags, och kan väl säga att det ena gick bra för de fick jag VG på. Men det andra (hörförståelsen) gick rent sagt åthelvete. Det är tur att detta inte var något "riktigt" prov, för man kan inte sänka sig på de här i alla fall. Det var typ bara en förberedelse för oss 8:er inför Nationella i 9:an nästa år. Inte för att jag tror att jag hade sänkt mig pga en liten sak, men ändå.. Aja! På engelskan började jag känna av min mensvärk, så jag fick gå ifrån den lektionen och lägga mig i ett vilorum och sova någon timme. Hoppade över fysiklektionen också. Så kan det bli ibland.

Ska lyssna på musik nu och ta det lugnt innan träning ikväll. Dock är inte den förens om två timmar.
Vi hörs senare!

Just a small town girl


Inlägget skrevs : 2011-05-15
Klockan : 22:22:27
Ikväll har jag varit duktig. Jag har både strykt och pluggat. All tvätt ska vara inne imorgon och allt är klart, så det känns bra. Slipper jag göra något när jag kommer hem från skolan imorgon. Det som jag har pluggat är biologi, har prov om blodet på fredag. Har gjort klart alla instuderingsfrågor, så nu ska jag bara få in dom. Ska nog gå bra! Vore kul (och bra) om jag kunde få ett VG på det här provet som även är det sista innan betygen sätts, för jag vet inte säkert om jag har ett VG, och jag skulle vilja höja mig till de. Så jag gör mitt bästa så får vi se om jag lyckas få de! Nu ska jag fixa lite innan jag kryper ner i sängen. En ny dag imorgon, ny vecka. Har skrivuppsats på spanskan som vi ska göra imorgon. Lite nervös för de faktiskt.. Får hoppas att det går bra.
Godnatt med er!


Tankar


Inlägget skrevs : 2011-05-15
Klockan : 17:24:07
Tänk om det bara kommer vara du i mitt huvud?
Tänk om det bara är dig jag vill ha?
Tänk om jag kommer tänka såhär ett bra tag till?

Vad svårt det ska vara. Jag vet inte vad jag ska göra. Eller säga. Jag vill bli bra kompis med dig. Men det är skitsvårt när jag går runt och tänker såhär, och jag vet att du tänker något helt annat. Det är inte de att jag inte går vidare, för det gör jag. Men ibland fastnar man.. Så står man där och vet inte vart man ska ta vägen. Det enda man vill är att få komma till dig. Men man vet själv att så ska man inte tänka. Men klart man gör det ändå, det förstår ju jag med. Det är bara så det blir. När jag är redo så tar jag steget till en bättre vänskap. Vi hade en före, vi kan få en efter. Det vet vi båda två. Och vi vill. Tack o hej!

12:47


Inlägget skrevs : 2011-05-15
Klockan : 12:47:25

Godförmiddag! Har ni sovit gott? Det har jag, sovit som en gris. Somnade vid halv två ungefär, vaknade vid elva. Mycket skönt. Har precis ätit frukost, sitter och tittar på tv här i sängen. Inga planer för dagen. Ska stryka och plugga lite. Funderar på att ta mig till gymmet, men vi får se.. Isåntfall blir jag själv, och det är så tråkigt. Men aja vi får se! Ha en bra dag så hörs vi senare idag :)


En tredje plats i ESC 2011


Inlägget skrevs : 2011-05-15
Klockan : 01:31:50
Tjoho på er mitt i natten! Trötta? Sover ni? Jag ska slagga strax, men har precis kommit hem så var bara tvungen att kolla lite på denna manick. Min kväll har varit fin. Träffat folk som jag inte har träffat på snart 1 år, mycket trevligt! :) Lille Lukas tyckte det var så kul att se mig och tänkte på engång att "nu ska jag busa med julia", så när jag tog av mig mina skor för att gå in så tog han dom och gömde dom i en bokhylla, så när jag sen skulle sätta på mig dom så var dom inte där. Hahaha, du är så gullig!! Fart i den 4-åringen kan man ju säga! När klockan slog 21 så blev det att bänka sig i soffan framför finalen i ESC. Vi trodde från början att helt andra bidrag skulle ligga i topp än vad det sen blev.. Jag höll på Ungern och Ireland. Ireland låg väl någelunda bra till ibland, men inte Ungern. Och vi, Sverige, låg ju etta ett bra tag! Skitkul! Sen så sjönk vi när Azerbadjan kom om oss och la sig i ledning och låg även kvar där, för dom blev ju slutliga vinnarna. Grattis till er! Men även grattis till att Sverige hamnade på en tredje plats! Som jag verkligen inte hade trott. ;o Jag sa att vi nog kommer hamna på 14, men sedär..! Kul de i alla fall även fast jag inte brydde mig så mycket eftersom jag inte gillar han, men vi är ju fortfarande Sverige. Hihi.
Nu ska jag borsta tänderna, tvätta bort mascaran och sova. Vi hörs imorgon, godnatt!

Vad ska man tro? På dig eller på dom?

50-års kalas


Inlägget skrevs : 2011-05-14
Klockan : 16:10:02
Nu är jag fixad och klar! Eller de har jag varit ett tag, men ändå hehe. Lite före 17 sticker jag iväg på 50-års kalas hos Svenssons. Bengan som fyller de idag. Så det blir nog trevligt där. :) Vi tittar väl på ESC-finalen ikväll, ska ni göra de? Bryr mig inte så mycket om hur det går för Sverige, håller inte ens på oss (som ni kanske har förstått tidigare i inlägg jag har skrivit). Tror att Danmark kan ha rätt så stor chans!


The look

Ha en bra kväll så hörs vi kanske när jag har kommit hem ikväll/natt, eller annars imorgon!

De månader som har gått under jag har bloggat


Inlägget skrevs : 2011-05-14
Klockan : 12:49:54
Kan vara kul att se hur mycket man har förändrats sen November 2009 till April 2011, så jag tänkte sätta ihop lite bilder nu så får ni se, om det har skett någon förändring eller inte. (Enligt mig så har det skett en stoooor!!)





Visst har jag förändrats en hel del?!

Godmorgon lördag


Inlägget skrevs : 2011-05-14
Klockan : 11:25:02
Jag vaknade först vid 9 ungefär, men de tyckte jag var lite för tidigt så då blev jag sur för att jag hade vaknat och somnade om igen. Haha. Och så vaknade jag här vid 10.30 igen ungefär. Det var i alla fall bättre! Jag sover faktiskt längre på helgerna nu. Förra helgen så sov jag till 13 på lördagen eller söndagen. Det kanske inte är så normalt för mig att göra dock, men det kan nog bli till framåt 12 ibland. Skönt tycker jag! När brukar ni vakna?
Nu ska jag hoppa in i duschen, ätit frukost har jag redan hunnit med. ;) Sen blir det inget speciellt, förens vid 17 tror jag då jag ska på 50-års kalas! Det blir la trevligt! Så vi får se om jag har något intressant att komma med mer idag, men det hoppas vi. Kram så länge!

22:51


Inlägget skrevs : 2011-05-13
Klockan : 22:51:59
Fan vilken tråkig kväll. Inte gjort ett skit sen jag kom hem vid halv åtta. Trist ? Jo kan man ju säga! Men det blir väl vad man gör det till va? Och jag har väl inte gjort det till speciellt kul, så är väl mitt eget fel haha. Ska läsa lite bloggar nu och sätta på musik, sen tror jag det blir att slagga om en stund för är rätt så trött. Puss på er så hörs vi imorgon.

Och om det är fint väder imorgon när jag vaknar så ger jag mig ut och springer, så håll alla tummar nu för de!


Lite shopping en fredag som denna


Inlägget skrevs : 2011-05-13
Klockan : 20:44:08

Godkväll! En sån här fin fredagskväll. :) Har ni också fint väder?
Efter skolan drog jag och Linn oss in till Örebro med bussen. Det började med lite väntan inne på Telia. Har krånglat med internet på min Iphone, så behövde fixa de och så. Det tog ett tag, men nu är det i varje fall fixat så det var värt det. Efter de gick vi och åt på La Baguette, pastasallad med kyckling. Mycket gott var det! Sen gick vi runt på stan och roade oss. Vi hittade lite smått båda två. Lägger upp bild på de i slutet av inlägget! Vi har i vilket fall haft en jättebra dag. Skönt väder, underbar vän.
Nu sitter jag i sängen och tittar på Talang. Ska äta snart tänkte jag. Får se om jag drar mig ner mot skolan och disco som är där ikväll senare. Min bror och några utav hans kompisar uppträder där med nåt skoj (inte seriöst alls, haha), så jag vill verkligen se vad dom har gjort för något trams. ;) Men beror på om jag får med mig någon, så vi får se. Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare :)


Glajjor 59 :-


Svart bandeau 99 :-


Eurovision


Inlägget skrevs : 2011-05-12
Klockan : 21:29:27
Att vara förkyld förstör väldigt mycket.. Nu tänker jag mest på träning. Jag hade tänkt att jag skulle ut och springa innan veckans slut, men det har ju inte gått eftersom denna jäkla förkylning aldrig försvinner. Och jag kände idag på idrotten att jag nog inte klarar av att gå ut och springa, för det blir för jobbigt när jag inte är helt bra. Och det kan ju dessutom bli värre då. Så jag fick hoppa över det. Får se framåt helgens slut om jag kan ge mig ut, hoppas på de för man mår så mycket bättre när man får röra på sig riktigt!

Nu sitter jag och kollar på andra semifinalen av Eurovision. Vi (Eric Saade) är ju med ikväll. Dock så skiter jag faktiskt i hur det går för oss/honom, för jag tycker låten är så dålig och hans röst inte alls är bra. Men vi får väl se. Klart kul om vi går vidare! Aja. Sov så gott sen för detta blir det sista jag skriver. Puss på er!

Håret


Inlägget skrevs : 2011-05-12
Klockan : 20:15:07

Före

Efter

Från ljusbrun till mörkbrun :)


Rysningar


Inlägget skrevs : 2011-05-12
Klockan : 18:14:57

Ruskigt bra är dom! Speciellt min lilla Olle.. Hihi! Love them

Växlande väder..


Inlägget skrevs : 2011-05-12
Klockan : 16:55:37
Hej på er!
Vilket konstigt väder vi har haft idag.. I alla fall hos mig.. Imorse när jag vaknade så åskade, blixtrade och regnade det som tusan. När jag gick till skolan så var det lite kyligt. Så var det under hela förmiddagen ungefär. Men sen framåt lunch och efter så vände det och blev supervarmt som det har varit dom andra dagarna. Superhärligt! Vi spelade fotboll på idrotten och jäklar säger jag bara, vad man blev trött! Av värmen och av allt man fick springa på en stor plan. Det var grymt kul, men det blev jobbigt i slutet. Man fick nästan lite ont i huvudet faktiskt. Men man ska väl inte klaga! :) Vi sa de vi som spelar innebandy i klassen.. Vilken skillnad det är på fotboll och innebandy, hur mycket man behöver springa och så. Man behöver rätt så mycket mer kondition till fotboll än innebandy.

Tänkte nu gå ut och sätta mig i bikini/bh på balkongen och steka lite. Tror jag i alla fall, hihi.
Sen måste jag stryka också.. Får jag inte glömma bort.
Vi hörs ikväll, ha det skönt!


En snygg bild på mig, Linn och Maja idag på skoltoan
Där ser ni även mitt hår, men ni ska få en bättre bild på de sen!

Äntligen!!


Inlägget skrevs : 2011-05-11
Klockan : 21:05:26
Nu har jag färgat mitt hår. Brunt blev det denna gång. Lite rött kan man väl se, men inte alls mycket. Ska slinga sen i Juni nån gång, så då tänkte jag att det är bättre att ha någon "hel färg" istället för brun-röd som jag har haft dem senaste gångerna, för då skiftar det nog inte så mycket och så. För jag vill ha det ljusare till sommaren så inte utväxten och hela färgen blir råttfärgad som förra sommaren.. Usch vad fult det var, haha. Men det var skönt att få det gjort. Gjorde det hemma denna gång, med hjälp av Elvira. Mamma blev ej så glad (hon visste inte om det först hehe..) när hon fick reda på det, för hon tycker inte att jag ska färga hemma för det är väl inte den bästa färgen. Bättre hos frisör i alla fall. Men jag gjorde det ändå och nu är det gjort! Lite stygg måste man väl vara ibland.. ;) Bild får ni dock inte nu, för jag orkar inte ladda in från telefon. Imorgon får ni se! :)

Vilken varm dag


Inlägget skrevs : 2011-05-11
Klockan : 16:55:05
Har ni också haft det varmt idag? Såhär nästan åskvarmt.. Det har varit lite åska i luften, men det skulle komma in imorgon tror jag. Mindre roligt, men! Vi har i varje fall haft jättevarmt! Man har nästan dött i skolan.. Vi har ingen luftkonditionering heller för den är sönder, tror jag. Så det suger rätt så mycket. Man får ha lite kläder på sig, men de e väl gött de egentligen. :) Hehe.
Dagen har i vilket fall varit bra. Hatar dock min snuva som gör så att jag får gå runt och snora hela tiden. -.- Skitjobbigt. Tycker jag har haft sån otur med förkylningar detta år (och även i höstas). Har varit sjuk jättemycket, inte kul. Har väl dåligt immunförsvar.. Hehe. Aja! Kom hem efter halv fyra. Nu ska jag och pappa upp på stan för att titta om det finns nån mobilficka till min Iphone. Så vi hörs sen!


Nu kör vi igen


Inlägget skrevs : 2011-05-10
Klockan : 12:08:30
Hallå! Nu känns det som att jag börjar komma tillbaka på banan igen. Har fått pratat lite om vad jag känner med mina underbara vänner, och det lättar mycket. Tack till er alla ♥! Jag har även fått lite svar på mina frågor, och det kändes bättre efter de. Jag vet ju att du har ett gott hjärta och bryr dig om mig/andra. Nu kanske jag har lite lättare att gå vidare.. Vi får hoppas det. Men det tar den tid det tar och jag låter det göra de också. Det är nog det viktigaste tror jag!

Idag är jag hemma från skolan faktiskt. Har åkt på en förkylning och kände mig inte helt hundra imorse. Jag gick upp och åt frukost, försökte litegranna, men nej jag la mig i sängen igen och somnade om. Lika bra de så jag inte blir sjuk eller nåt sånt. Nu när det är så fint väder ute också, då vill man ju inte vara sängliggandes! Men det är bäst att jag vilar nu så att det inte blir värre, som sagt.

Hoppas även statistiken höjs nu när jag är tillbaka helt igen, så fortsätt kika in och stanna gärna kvar! :)

Från Samsung till Iphone


Inlägget skrevs : 2011-05-09
Klockan : 16:51:08
I förrgår fick jag min Iphone! Från början var det lite många men om jag skulle köpa en eller inte, för jag var faktiskt rätt så anti-Iphone, haha. Men sen så tänkte jag ett tag på de, och kom fram till att det kanske inte skulle vara så fel. Så då fick det bli att jag köpte en! Fick betala hälften av den själv, men det gjorde mig inget.
Så nu tänkte jag att ni kunde få se lite bilder från den som jag har tagit. Dock på mig själv mest men haha.


Josse schteker i vårsolen!




Upside down


Inlägget skrevs : 2011-05-07
Klockan : 17:00:12


Varför ska det alltid bli såhär. Jag blir så trött på det, allt är för komplicerat.
Om det ändå vore enkelt... Men när är det de egentligen.
Allt var så bra. Lyckan hade kommit för att stanna, var de jag trodde. Men nej.
Det kanske inte är rätt tidpunkt, jag vet.. Men det är fortfarande svårt.
Jag sa förut att jag inte skulle deppa i bloggen, men det är ju ändå här man kan skriva av sig.
Så ni får väl stå ut med det. Men jag försöker så gott jag kan att inte göra det.
I will never back down

Vi hörs när vi hörs


Inlägget skrevs : 2011-05-05
Klockan : 22:44:00
Det är svårt att inse att man är ensam igen. Men jag är inte ensam, för jag har så otroligt underbara vänner som stöttar mig till max, alltid! Och jag är så glad för de så ni anar inte. Allt ni gör för mig, är jag verkligen värd de? Kan jag nästan ställa mig själv frågan ibland. Ni är det bästa, det är er jag är mest rädd om. Lova att ni alltid tar väl hand om er själva, låt er aldrig få skadas av någon annan. Jag finns vid er sida så länge ni vill ha mig där, det vet ni. ♥

Som ni kanske har förstått (?), så mår jag inte så bra nu. Synd att lyckan tar slut så fort... Nej ska försöka att inte deppa över här i bloggen. Därför gör jag såhär att jag kommer tillbaka när jag känner för det! Så vi får se när det blir. Men oroa er inte för mig (hehe), jag klarar mig. Saker och ting förändras, that's it. Ha det så bra så länge!

It will be better


Inlägget skrevs : 2011-05-05
Klockan : 18:45:27
Vi hade inte tänkt oss att det skulle bli såhär. Men när blir det som man hade tänkt sig? I många fall, aldrig. Man kan inte styra över sina känslor, och jag vill inte försöka ändra dina heller, för om det är såhär du känner så är det så. Jag är i alla fall glad över att du ville prata om det, och att vi avslutade det såhär "bra" ändå. Du vet att jag kommer alltid finnas för dig, jag tycker mycket om dig. ♥ Ska jag vara ärlig så är jag kär. Men nu.. End of story.

21:42


Inlägget skrevs : 2011-05-04
Klockan : 21:42:18
Träningen gick fint förut. Vi var bara 3 st + tränare, men vi körde på ändå! Dom andra som inte säger varför dom kan komma får skylla sig själva. Tycker det är lite dåligt, menmen. Vi sprang 2,5 km först, körde några intervaller och sen testade vi en liten fysbana som är i en liten skogsdunge eller vad man ska kalla det för. Den var skittråkig, inte alls rolig så den ska vi inte göra någon mer gång. Haha, punkt slut! Så det blev mest springning idag alltså. Men det kändes väldigt bra att springa, lätt gick det. Kanoners :) Kom hem ungefär vid 20:15, blev duschen och käk då. Nu ska jag stryka, igen. Ja så är det. Vi hörs imorgon för skriver inget mer nu, p&k!

I wonder how, I wonder why


Inlägget skrevs : 2011-05-04
Klockan : 16:13:56
Godeftermiddag på er!
Skolan har rullat på fint. Slutade som sagt 13 idag. Jag, Elvira, Linn och Maja tog oss en liten sväng och fixade lite saker. Kom hem här för en 30 min sen ungefär. Nu har jag ätit och ska ställa mig och stryka nu. Skittråkigt, men det måste göras. Har man tagit jobbet så måste man ju också följa instruktionerna! Vid 19 sticker jag upp till träningen på Norvalla. Fys ikväll, får se vad hon hittar på med oss. Lite kyligt ute, så det gäller att sätta på sig kläder. Även fast man nog kommer att bli rätt så varm, hehe. Vi hörs ikväll!


HAHA! Den här bilden är nog ett under att jag visar.. Herregud..

-

Det är du som får mig att må bra.

Barcelona - Real Madrid


Inlägget skrevs : 2011-05-03
Klockan : 22:28:04
Tittar ni också på den matchen som jag skrev här ovan (rubriken)? Har på de på tv;n här i mitt rum. Gött att Real kvitterade till 1-1 här för en stund sen. Blev lite nervös när Barca gjorde mål.. Real har haft spelet mestadels utav tiden i andra nu, så därför tyckte jag inte att det var rättvist att Barca skulle få göra mål. Menmen, så blev det haha. Nu står det i alla fall lika :D Ska stänga av lilla datorn nu efter jag har skrivit detta, borsta tänderna och krypa till kojs. Titta klart på matchen, om jag orkar. Är väldigt trött!

Imorgon slutar jag kl 13, gött! Så vad jag tror så kommer jag komma hem där runt halv två. Men det visar sig när jag skriver. Sov så gott när ni lägger er/om ni redan har lagt er, kram!


Det haglar i maj, detta är inte normalt..


Inlägget skrevs : 2011-05-03
Klockan : 16:41:30

Denna skoldag har bara flygit iväg har det känts som. Kommer knappt ihåg vad vi har gjort? Vi har haft lektioner. Jo ja, kanske begripligt! Haha. SO-lektionerna är alltid så himla "inte tysta" för mig och mina vänner längst bak som vi sitter. Egentligen så borde nog inte vi sitta längst bak och inte VI sitta nära varandra, för vi kan inte hålla tyst.. Vi har alltid något att prata om, och vi börjar skratta väldigt ofta. ;$ Våran lärare får säga till oss rätt ofta, så börjar känna att jag kanske ska skärpa till mig lite i alla fall.. Fast hon har inte sagt nåt om de på utvecklingssamtal eller så, så det kanske är chill ändå! Hähä, nej men! Ja vad ska jag säga mer om dagen.. Vi spelade fotboll och sprang på idrotten. Det var rätt kul faktiskt. :) Sen avslutades dagen med att göra matteprov. Det gick bra! Har 3 tal kvar, så ska fortsätta med det på torsdag. VG får jag nog, vilket är de jag vill få. Sen om man får högre får man väl se.
När jag och Erika cyklade hem så började det hagla. Och fasen vad ont det gjorde! Det var inte så lite hagel heller, och inte så små heller. :o Liksom haglar i maj? Sommar i april? Vad är detta.. Hoppas värmen kommer tillbaka så fort som möjligt, för nu har man blivit bortskämd med de så att när det kalla kommer så blir man helt paff! Typ! Haha. Vad har ni haft för väder idag?
PUSS


Tröttheten tar över


Inlägget skrevs : 2011-05-02
Klockan : 15:52:50
Tjoho på er!
Fasen vad jobbigt det var att ta sig upp imorse. Jag ville bara vända på mig och somna om igen. Men tillslut så kom jag upp! Var klar i bra tid imorse, så det var skönt. Slapp jag stressa, som jag kan få göra en del morgnar då jag inte vet vad jag ska ha på mig, t.ex. Men i vilket fall. Skoldagen var väl rätt lugn. Fick en läxa (tills på torsdag), annars är det inget. Förutom saker vi håller på med i skolan, men inget jag tror jag behöver ta hem extra och göra. Jag har mitt nästsista (om inte sista..) matteprov imorgon, vilket känns hur underbart som helst! Dock är jag lite nervös inför det.. Men att det kan vara det sista, tummen upp (y). Man känner att det börjar gå mot sitt slut denna termin i alla fall. Vad gör jag nu? Inget speciellt. Ska ta och ringa killen min snart, lägga in glosorna på datorn och sätta på musik. Vänta på att mamma ska komma hem då vi åker ner till Noraglass och hämtar tvätten, för idag börjar jag "jobba". Det känns rätt bra faktiskt. :) Ikväll blire träning. Gött!


Bild från google

Kan vi inte få ha lov en vecka till ?


Inlägget skrevs : 2011-05-01
Klockan : 20:23:17
Konserten gick bra! Den var ungefär 1 h & 15 min lång. Min sololåt gick helt okej. Inte jättenöjd med den, men så är det. Annars var konserten jättefin. Vi är så duktiga! Hihi ;) Nej men det är riktigt roligt faktiskt att det är så många som tycker det är kul, och att vi dessutom har många talanger i Nora! Inte bara inom sång såklart, men just nu snackar jag ju om de då haha. Plus att vi har en superbra körledare! Hon är grym.
I vilket fall. Pappa skjutsade upp mig till mamma för en stund sen, så nu är jag här. Ska snart äta lite, är väldigt hungrig. Annars då.. Imorgon börjar skolan. Blääää säger jag. Orkar inte! Men det är bara 39 dagar kvar tills vi slutar och får sommarlov (!!!). Vilket inte är så långt kvar till, så man får väl tänka så istället. Bara att kämpa på dom här sista 5 veckorna (sista veckan är det bara lek typ). :) Nej nu ska jag inte babbla mer. Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi igen imorgon!


1 maj


Inlägget skrevs : 2011-05-01
Klockan : 13:41:06
Tja på er! Nu tänker jag börja och fråga hur eran kväll var igår?! Min var helt okej. En rätt lugn kväll.. Men skönt de. Uppträdandet för min del gick inte så bra, blev lite besviken. Menmen, kan väl inte gå bra alla gånger. Folk som var där sa i varje fall att det var bra, så man får väl lita på dom hehe! Stannade faktiskt kvar där ungefär hela kvällen. Fanns inte så mycket annat att göra, och dessutom så var mina kompisar där också. Men vi var ute lite. Men det var förjäkla kallt! Burr, burr. Elvira ville sen inte cykla hem själv, så hon sov hos mig. Vi kom hem vid 1 ungefär. Somnade vid 2 nån gång. Då var vi rätt trötta.
Sen vaknade vi imorse av en jävla parad som kom ute på gatan. Trummor och orkester spelades. Fyfan vad sura vi blev!! Kl 10 på morgonen? Folk sover ju, herregud? Så sen kunde vi inte somna om så vi låg och pratade istället tills vi blev lite pigga och gick upp och åt frukost. Hon gick hem för nån timme sen. Jag har städat lite i mitt rum och fixat. Ska dammsuga snart. Sen här om en stund drar jag och övar innan konserten ikväll. Är fortfarande rätt så trött, menmen, det får gå! Så jag skriver inget mer förens ett godnatt-inlägg ikväll. Imorgon skola också så det blir att lägga sig "tidigt". Ha en bra söndag!





Snygga tjejer från igår

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0