Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Plugg i stora drag, men kort tid kvar


Inlägget skrevs : 2011-05-22
Klockan : 11:51:38
Godmiddag! Har ni sovit gott? Det har jag. Trodde att jag skulle vakna nån gång pga min snuva/hals, men nej det gjorde jag inte vilket var väldigt skönt att jag slapp göra de! Jag vaknade vid halv elva ungefär. Gick ner till tv:n och satte mig där, tog lite frukost och sedan hoppade jag in i duschen. Nu står det plugg på schemat. Är väl typ de jag ska göra idag. Fysik, åh det roligaste ämnet i världen! Eller? Ne inte precis! Men jag är faktiskt rätt så bra på de och förstår det, så det är rätt lugnt just för mig när det gäller de. Men som sagt, det är fortfarande inte ett så roligt ämne. Men det måste göras, sista provet imorgon innan betygen sätts. Jag har nog kvar mitt VG från förra betyget, vilket känns skönt. :)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hehe okej roligt, jag har haft det mycket trevligt :)

2011-05-22 @ 12:30:05
URL: http://johaannajohaansson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Händer det något roligt idag då? :)

2011-05-22 @ 12:54:03
URL: http://johaannajohaansson.blogg.se/
Postat av: emma -

Det är väl klart jag reagerar så det skulle ju du också göra. Men man kanske borde tänka lite mer på vad man skriver och beteer sig i bloggen, även om man inte vet så kan man ju faktiskt såra folk. Nu säger jag inte att du sårat mig men man blir ju lite.. Speciellt efter jag tog med dig in till Örebro. Och det gjorde jag istortsett bara för att jag visste att du tyckte simon är snygg och att jag ville att du skulle träffa honom och så får man typ bara skit tillbaka? Jag hoppas du förstår vad jag menar och jag är inte arg men man blir bara väldigt, väldigt less på sånthär! :)

2011-05-22 @ 13:04:39
URL: http://emmaliindell.blogg.se/
Postat av: anna

hej, fin blogg

kolla/följ gärna min också :)

2011-05-22 @ 14:44:04
URL: http://annastinajohanssons.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hehe okej, själv här hemma så har vi inte haft något direkt fint väder idag, inte så att man kan ligga ute och sola i alla fall ;D hih neh precis!

2011-05-22 @ 15:59:54
URL: http://johaannajohaansson.blogg.se/
Postat av: Dessi!

Gud va fin du är=)

Tack så mycket:D

Min födelsedag var helt underbar:D

2011-05-22 @ 17:51:27
URL: http://dezirees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0