Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Nu är det bra


Inlägget skrevs : 2011-09-03
Klockan : 00:17:30
Jag har haft en super trevlig och mysig kväll hemma hos Linn tillsammans med henne, Elvira, Emilia och Julia! Vi har käkat pizza/kycklingrulle/kycklingtallrik och tittat på fotboll (Sverige-Ungern). Det var väl mest jag och Elvira som var taggade på de, men jag tyckte ändå att vi alla var jäkligt med i det och våran stämning var på topp som den oftast alltid är! Dock så spelade inte Sverige så bra i denna match. Ungern kanske inte var speciellt bättre, men dom vann i vilket fall så lite bättre var dom ju. Men "vårat" försvar var inte så bra.. Och så utmärkte inte Zlatan sig som han alltid brukar göra, vilket jag tyckte var synd. Men i mina ögon så är han alltid bäst. Jag har en liten hemlig crush i Zlatan.. Som sagt, den är hemlig. Haha, nej men jag tycker om honom som fotbollspelare! Plus att han är snygg och har förbannat snygg kropp! Någon jag skulle vilja träffa någon gång om man säger så. (a) Inget mer med de hiiih.
Nu ska jag alldeles straxt sova. Imorgon måste jag ta mig upp vid 10 för att fixa iordning mig och sen sticka iväg på fotbollsmatch med Linn, och sedan iväg till Örebro med Emma. Lite shopping blir det, inga fel! Kalas på kvällen sen också, så vi får se när jag hinner skriva något imorgon. Antagligen så blir det sent imorgonkväll. Hade bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0