Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

- Dag 22


Inlägget skrevs : 2012-02-01
Klockan : 21:56:36
Min absolut bästa vän. Hon heter Charlotta. Vi har varit bästa vänner sen 2:an för det var då vi sa det, typ haha! Det är ju så faktiskt. Man umgås mycket och tycker om att vara med varandra. Så upptäcker man att "nej men vi är nog bästa vänner" och så tar man i hand på det och blir det. Haha, eller vad säger ni?! I den "mindre åldern" är det nog så i alla fall tippar jag på. ;) Jaja i vilket fall. Vi har alltid varit tightas. Även fast vi aldrig har varit och är inte det nu heller, "dom som hänger helt själva" så har vi ändå alltid varit dom "bästa vännerna". När vi gick på låg och mellanstadiet så umgicks vi nog mera på fritiden än vad vi gör idag. Eller nog, det gjorde vi. Men man hade väl mer fritid då med? Vi båda började på innebandy när vi gick i 3:an (tror jag det var) så då hade man ju de på fritiden också, men ändå. Ju äldre man blir desto mer har man väl att göra då man får plugg och ja, ni vet säkert själva. Nu umgås vi alla tjejer tillsammans oftast. Vi är väl nästan alltid tre eller fler (och då är vi rätt många i vårat "gäng").

Charlotta som person är en väldigt, väldigt, VÄLDIGT härlig person! Finns ingen annan som jag känner som har en sån knäpp, konstig men helt sjukt rolig humor som hon har. Där är vi väl rätt lika haha.. När vi skrattar som mest och är helt knäppa så är det inte många som förstår oss. ;) Men sånt där tycker vi bara är kul. Hon är en väldigt jordnära tjej. Alltid glad. Hon blir väldigt sällan sur eller ledsen. Hon är väldigt smart (när hon väl tänker. haha nejdå gummsan!) och det nästviktigaste (eller kanske det viktigaste?) så är hon världens snällaste person. Hon är så lugn, fin, go, avslappnad. Ja allt ni kan tänka er. Man kan lita på henne upp till 110 % och prata med henne om allt. Hon finns alltid där med andra ord. Utan henne i mitt liv så skulle jag nog inte känna mig hel faktiskt. Nu när jag har henne och känner henne så skulle det nog kännas väldigt konstigt utan henne.

Jag hoppas för gudsskull att jag aldrig förlorar henne. Jag vill att vi fortfarande ska känna varandra och ha så bra kontakt som möjligt när vi blir gamla och skruttiga små tanter. Sist men inte minst - Jag älskar dig min fina vän! :) Glöm inte bort att du är värd allting. Och du har mig i alla väder och kläder (så man säger va? haha). I'll be there for you the whole time of your life! ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0