Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

- Dag 16


Inlägget skrevs : 2012-01-18
Klockan : 21:24:43
Mina styrkor. Jag kan rada upp några.

Jag är alltid ärlig. Oavsett vad det är så talar jag alltid sanning och utifrån vad jag tycker, tänker och känner. Klart att man kan köra på en "Vit-lögn" nån gång, men det gör väl alla så. I det stora hela är jag en väldigt ärlig person och det tror jag mina kompisar håller med om.

Jag har båda fötterna på jorden. Vilket kan vara en bra styrka om man hamnar lite "emellan något" nån gång om ni förstår vad jag menar? Jag är säker på mig själv och i mig själv, vilket jag tycker är viktigt att man är. Alla är inte de, men då tycker jag att man ska försöka träna upp det. Om det handlar om självförtroende, självkänsla. Att ha en bra bild på/om sig själv.

Lätt att visa känslor. Det kan man verkligen säga att jag har. Är jag ledsen så visar jag det, är jag sur så visar jag det, är jag irriterad så visar jag det. Ja ni förstår! Och såklart, är jag glad så visar jag det! Vilket jag oftast är. Ett leende på läpparna är bra att ha, det smittar.

Jag är den jag är. Det har jag alltid varit och kommer alltid vara. Oavsett om jag har velat fram och tillbaka i åren vem jag vill vara och hur jag vill se ut osv, så tror jag ändå alltid att jag har varit mig själv. Varför vara någon annan när man kan vara sig själv? Det är en bra fråga de. Jag är jag och du är du. Jag är inte du och du är inte jag. Det säger rätt mycket tycker jag.


Kommentarer
Postat av: caroline

Känner typ igen mig i allt du skrev haha :)

2012-01-20 @ 14:08:08
URL: http://carolinedesiree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0