Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Ben & Jerry's.


Inlägget skrevs : 2009-12-28
Klockan : 22:22:36
Nu har jag & broder käkat Ben & Jerry's som vi köpte förut idag på Ica. Har aldrig ätit de förut, så vi tyckte ju att vi bara var tvugna att köpa en. ;o Goood var den! Kanske inte världens godaste smak, men finns ju hundratalls såna där olika, så nästa gång blir det en annan haha.
Nu ska jag snart stänga av och sova, för imorgon åker jag till Sälen! Blir att vara där tills på lördag. :) Gött ska det bli. Känner mig dock inte så taggad, menmen... Får väl hoppas att jag blir mer taggad när jag väl är där. Det som är dåligt & tråkigt, det är att jag missar hela nyår här hemma. ;( Man vill ju vara med kompisar oså då, men nej, det blir Sälen istället för oss, hah. ;( Skulle ju ha firat det nya året med Josse & Felix ju! Fan, jag är arg!!

Ni får ha det så bra nu här hemma. Vi hörs antingen på lördag kväll eller på söndag.
Pussar & kramar! Finns på mobilen all the time.

Nya klädinköp.


Inlägget skrevs : 2009-12-28
Klockan : 15:55:04


Var på stan förut då med mamma & bror. Hittade dessa två tröjor som jag har på bilden, 300 vart det tillsammans. Så där gjorde jag ett väldigt bra köp tycker jag, hihi! :)
Nu ska jag försöka hitta några som vill följa med ner till idrottshuset sen kl 18 och lira lite innebandy på våran träningstid. Vi har ju ingen vanlig träning eftersom att det är lov, men för de så kan man ju gå ner och spela lite. Har ju fått en ny klubba, så den bör testas tycker jag! Vet en som hänger med och det är Emma. (y' Plus att nog Gustav skulle komma och även få med sig några andra, så vi får väl se hur många vi blir.

Vi hörs senare! :)

Sälen imorgon!


Inlägget skrevs : 2009-12-28
Klockan : 11:41:00

Gick upp vid typ halv elva idag. Har duschat & ätit frukost oså. Precis packat klart allt till Sälen, för dit åker vi imorgon! Ska bli grymt härligt. Dock så vill jag vara hemma på nyår, för att kunna vara med vänner oså, men nu är vi ju i Sälen, så vad ska man göra? Haha, nej men det är gött de med! :)
Idag ska jag upp på stan och köpa en tröja/eller någonting annat på Bakkom Trend. Fick nämligen presentkort på de i julklapp, så de ska jag göra mig av med idag. :) Tror att jag ska försöka ragga några till idrottshuset sen ikväll, för att spela innebandy på våran träningstid. Får vi se om jag lyckas få dit några.. ;) Men nu ska jag fixa mig, sen kila upp på stan! Ha det så bra i vinterkalla vädret.


Tv/film hela kvällen lång.


Inlägget skrevs : 2009-12-27
Klockan : 20:09:18
Nu sitter jag här och tittar på Idol 2009 - de magiska ögonblicken på tv4. Efter det kl 21 så börjar en film som heter Underbar och älskad av alla, den ska jag också se haha. Plus att jag efter de ska se klart på Dieselråttor & Sjömansmöss, HAHA. ;$ Så det blir mycket tv & film för mig ikväll, men de är bara gött! ;) Skriver nog nåt mer sen skulle jag tro, vi hörs då!

Vad ska ni själva göra ikväll då?

Kär i låten.


Inlägget skrevs : 2009-12-27
Klockan : 17:14:18
Matchen slutade 11-7 till Nora. Härligt killar! :) Fick skjuts sen av Malin & Emmas pappa hem, hihi.
Har kollat på tv nu ett par timmar. Mycket bra filmer går nu, så man blir ju sittandes haha. Men det kan vara skönt ibland att bara få koppla av i soffan med filten över sig. :) Kvällen blir lugn vad jag vet. Har inga planer eller så... Vara hemma som vanligt typ. Tänkte lägga in en liten låt här också innan jag avslutar detta inlägg. Grymt bra låt! Jag är helt kääär i den.


0768422870.


Inlägget skrevs : 2009-12-27
Klockan : 11:59:33

Ska ner till idrottshuset om en stund & titta innebandy med några. Kom gärna ner dit om ni vill! :) Men jag sitter här i pjyamas och så kan jag ju inte gå ner dit haha, så jag ska fixa mig nu. Vi hörs när jag kommer hem, hejdåhej!


Rubrik.


Inlägget skrevs : 2009-12-26
Klockan : 20:00:23
Nu har älskade Rebecca fixat min header, så nu sitter den på plats! Tack så mycket. :)
Om 1 timma ska jag gå upp till tvn och kolla på fortsättningen av Stenhuggaren. As bra ju! Får vi se vem som är mördaren... Jag har en liten aning, men jag är såklart inte säker haha. Men tillsdess så tänkte jag sitta här nere i min fotölj med min dator och bara ta det lugnt som jag iprincip har gjort hela dagen. Sitta och lyssna på musik... Det är livet! Hoppas ni alla har haft en bra lördag. Får se om jag bloggar senare, beror på om jag orkar. Annars så hörs vi nångång imorgon! byebye' jullan.

Jag är arg.


Inlägget skrevs : 2009-12-26
Klockan : 17:03:12
Nu kommer jag igen, men måste bara säga en sak...
Jag hatar min dator nu. Min header/design kan inte visas på min dator. Jag gick upp och prövade på mammas dator, men där funkar det inte heller och vet ni? Hon och jag har likadan data. Sen gick jag ner till Gustavs dator och skulle pröva där, och gissa vad? Jo, där funkar det såklart. Så det har alltså nåt med min och mammas datorer att göra. ;o Jag fattar ingenting, men jag är arg! Är det nån som kan sånt här och som kan hjälpa? :(

Trötter.


Inlägget skrevs : 2009-12-26
Klockan : 16:38:38
Sitter här väldigt trött. Känns inte som en lördag... Men de är väl kanske bara för att det är jullov och alla dagar känns som helgdagar typ? Haha. Mamma & jag var ju ute och gick förut på förmiddagen. Vart drygt 1 timma, väldigt skönt måste jag säga! När vi kom hem sen så skottade vi av våran garageuppfart. Lite jobbigt oså, haha. Sen har jag bara suttit vid datorn och lyssnat på musik. Faktiskt väldigt skönt, eftersom att jag är rätt trött nu oså. Man måste ju få ta det lugnt nångång i alla fall. ;) Fast det gör man rätt ofta, men ändå hah!


Bjuder på en bild som jag tog i går, hihi.

Nåt fel på headern...


Inlägget skrevs : 2009-12-26
Klockan : 12:44:30
Godmorgon! Idag vaknade man vid tjugo i tolv. Duschade precis efter jag klev upp ur sängen, och sen vart det att sätta sig vid tvn med lite fil och juice. Nu har jag gått ner till mitt rum, sitter här och bloggar lite. Om en stund ska jag gå ut och gå med mamma lite. Tror att vi ska ner till bandyplan, är nån bandymatch (ute bandy). Vad ska ni göra idag då? :)
Och det är nåt fel på min header. ;s Den syns i alla fall inte på min dator... Syns den på eran?

Emma gästbloggar!


Inlägget skrevs : 2009-12-25
Klockan : 23:04:23
Cha cha!
Emma här. ;)
Medans jag höll på med Julias blogg så tänkte jag lika bra att blogga lita här. ;) alltså gästbloggar.
Hur är det med er? Med mig är det toppen! ;) HAHA!
Har inte något och skriva men ni kan ju gärna läsa  min blogg om ni vill! :)
OCH DET GÖR NI HÄR <----

Hoppas vi ses där!
Nu ska jag blogga på min egna  blogg... Så... tjao! :D

Puss!




Lite stolt, hihi.


Inlägget skrevs : 2009-12-25
Klockan : 17:31:30
Som ni säkert ser så har jag en ny header här på bloggen. Och vet ni vem som har gjort den? Jo, det är självaste jag! Faktiskt lite stolt måste jag säga. ;$ Har prövat att göra en förut, men de fick åt skogen. Men kolla, nu gick det ju väldigt bra, eller vad säger ni? :) Men Emma ska fixa en vit bakgrund senare ikväll, bättre än rosa tror jag. ;p
Nu ska jag fixa mig och sen ska jag med familjen till Svenssons (Lisas familj). Vi ska planera lite inför Sälen tror jag och sen ska vi äta gott och så! Jag hoppas att ni får en trevlig kväll. :) Jag nås på mobilen om det är något, 0768422870. Ha det bra!

Julaftonsbilder.


Inlägget skrevs : 2009-12-25
Klockan : 14:31:20






Julen -09 vart lyckad!
Julklapparna:
4 presentkort. 2 på BikBok, 1 på GinaTricot & 1 på Bakkom Trend.
Armband.
Örhängen.
2 t-shirtar.
Pengar.
Innebandyklubba.
Innebandyfodral.
Glittergrejs som man kan ha på naglarna.
Påslakan.
Tack för allt & tack alla i släkten! Ni är bäst.

Juldagen.


Inlägget skrevs : 2009-12-25
Klockan : 13:13:02
Godmorgon! Eller godförmiddag kanske? (a) Dagen efter julafton - juldagen.
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Tror att det blir att sitta hemma och fixa med en massa bilder. 190 bilder tog vi med systemkameran igår och typ hälften av dom ska jag redigera oså, så det är ju rätt många. Men det är kul! :) Kommer att komma in ett antal bilder här. Blir nog mer på bilddagboken, för det tar så stor plats här... Men en del kommer i alla fall. Nu ska jag fortsätta med redigeringen! Som sagt, lägger in bilder sen.

Julafton vart bra!


Inlägget skrevs : 2009-12-24
Klockan : 22:24:47
Ja, nu sitter jag här vid datorn hemma hos min moster & morbror i Vedevåg. Nästan hela min släkt är här, bara 1 familj som saknas, men annars så är det alla. :) Vi har haft det jätte trevligt & roligt! En lyckad julafton -09.
Jag lägger in bilder på vad jag fick & en massa annat grejs imorgon oså. :) Gustav, Kevin & jag hörde nyss att dom "vuxna" satt och skrattade väldigt högt vill jag säga... Och vet ni vad dom hade gjort? Jo, några hade tagit kort med varandra och dom skulle tävla vilken bild som var fulast. ;p Jag tror att dom har druckit lite kanske? HAHA, jag vet inte? ;) Men då skulle i alla fall jag, Gustav & Kevin gå upp till dom och vara "jury", alltså så skulle vi bestämma vilken bild som var fulast. Hahah, ja herregud. Va kul man kan ha :')
Nu ska jag sluta! Antingen så hörs vi ikväll igen, eller så blir det imorgon. Hoppas att eran julafton blev lika lyckad som min blev! :) Kramar från mig.

God jul !


Inlägget skrevs : 2009-12-24
Klockan : 10:34:53

Nu är det äntligen julafton! God jul på er allihopa. :) ♥

21:38


Inlägget skrevs : 2009-12-23
Klockan : 21:38:46
Vet att jag sa att det förra inlägget skulle bli det sista... Men har inte så mycket att göra nu, så tänkte att jag kunde sätta mig vid datorn och skriva lite mer på bloggen, hihi. Måste bara säga att jag känner mig jätte tjock nu, för jag har ätit knäck, kola, pepparkakor och nåt eget julgodis som mamma har gjort. Känns verkligen att man har ätit en hel del nu. ;$ Blir ju "dessvärre" mer imorgon, för då är det ju julafton och brukar oftast bli rätt mycket vad jag minns haha. Vart ska ni någonstans imorgon då? Firar ni med släkt eller kör ni bara med vänner? Eller både och kanske hihi? :) Jag ska i alla fall iväg till min moster & morbror med min familj, och där kommer hela min släkt att vara. Nästan hela min släkt i alla fall. Det ska bli super roligt! :) Men nu ska jag nog sätta mig i soffan igen och kolla på tv. Jag skriver ett morgoninlägg imorn innan jag drar iväg. Godnatt sen när ni lägger er :)

Uppesittarkväll, hihi.


Inlägget skrevs : 2009-12-23
Klockan : 19:58:40
Nu ska jag kolla på bingolotto med min familj. Det är ju uppesittarkväll, det brukar vi alltid titta på hihi. :) Så det här blir sista inlägget för ikväll. Bara 1 dag kvar nu, sen är det julafton. JAG LÄNGTAR TILL MORGONEN :D Ha en bra kväll, puss på er! Skriver nog nåt imorgon innan vi åker iväg till min släkt. :)

Små söta bilder.


Inlägget skrevs : 2009-12-23
Klockan : 17:15:11
Har inte haft samsungprogrammet på denna data förut, förnst nu för pappa har fixat det. Har haft typ 100 bilder på mobilen som jag har velat ladda in på datorn oså, men nu är alla dom inne! Tänkte faktiskt lägga ut några här nu, hihi. Inte alla 100. ;o Men ett par stycken! :) Såklart några ego också... Hah.









16 små söta bilder, tack för mig!
(bara dom vänstra går att få större, klicka på dom isf)

Dan före dopparedan!


Inlägget skrevs : 2009-12-23
Klockan : 12:21:00
Vaknade kvart över tio typ. Har kollat på tv & ätit frukost nu på morgonen. Nu är klockan snart halv ett. Jag sitter här och lyssnar på lite musik och så. Msn dampar, grupperna har flyttats om och en massa... Fattar ingenting, men aja. Blir väl inget speciellt idag. Längta tills imorgon!? Det har gått så himla fort alltså. Det är redan julafton imorgon, jag kan knappt förstå att det var ett helt år sedan det var julafton. ;o Ujuj, tiden går helt enkelt väldigt fort. Vi hörs senare!

Rolig dag.


Inlägget skrevs : 2009-12-22
Klockan : 22:27:22
Kom hem från Örebro vid typ halv åtta eller nåt. Har haft en trevlig & rolig dag på Marieberg tillsammans med Emma. Gick lite med hennes syster Emelie och hennes kompis Rebecka också, för Emma och Emelie skulle hitta julklappar åt sina föräldrar och så. Men jag hittade i alla fall en svart tunika på ginatricot, ett par tights på H&M och sen ett par silvriga stora örhängen på glitter. Jag är nöjd, hihi! :) Nu har jag nåt att ha på mig på julafton.
Nu sitter jag här och inte gör speciellt mycket. Tänkte faktiskt spela in lite när jag sjunger. Nåt kanske kommer ut här på bloggen & på youtube om det blir bra? Vi får väl se... :) Ha en fortsatt trevlig kväll, 2 dagar kvar nu!


Örebro med Emma :)


Inlägget skrevs : 2009-12-22
Klockan : 10:34:19

Godmorgon! Vaknade för en stund sen. Har hunnit med att duscha och käkat frukost. 12:35 går bussen in till Örebro som jag och Emma ska med, så jag ska börja fixa mig här om en liten stund. :) Vet inte hur länge vi blir kvar där, men ett tag oså. Ska försöka att hitta nåt till julafton och även nåt som jag kan ha på mig till vardags, så det får inte vara för fint haha. ;p Men vi hörs senare idag! Ha en bra tisdag, byebye.


1 vinst i alla fall. ;)


Inlägget skrevs : 2009-12-21
Klockan : 20:35:20

Vi vann mot mammorna, jippi ahhah. (y' Vi låg typ under med 0-4, men vi kom igen och det blev 5-4! Vi hade ingen/inga riktiga målvakter, så det blev tjockabettorna i målen. ;) Mammorna var tvugna att ta ut sin ett tag för att vi skulle kunna göra mål. Hahah, alltså seriöst... Så vi måste spela utan målvakt på våra matcher, okejokej. ;s Men vi gjorde faktiskt fler mål när tjockabettan var i målet, så ja... ;p
Nu är jag hemma och jag är astrött. Skulle egentligen ha åkt iväg till Emma och sovit där, men jag orkar inte. Är verkligen helt slut, så det blir att kolla på film nu eller nåt. Ska käka något också, för känner att jag är hungrig. Imorgon blir det Öret med Emma, sen sover jag troligtvis hos henne imorn kväll! :) Ha en bra kväll, hejdå.


Herregud, vad håller vi på med?!


Inlägget skrevs : 2009-12-21
Klockan : 15:30:56






HAHAHAHAHAHAHA, Erika och jag har det lite smått kul :')

Erika sötan idag.


Inlägget skrevs : 2009-12-21
Klockan : 11:35:35
Vaknade för 1 timma sedan. Har suttit här i soffan med datorn och kollat på Våra Bästa År. Har käkat lite frukost, men inte så mycket och jag känner att jag fortfarande är hungrig, så jag tror att jag ska ta lite mer hihi. Men Erika kommer om drygt 45 min, så jag får skynda mig lite, för jag har ju inte fixat mig eller nåt än. ;$ Så som sagt, nu måste jag sluta! Skriver väl senare idag/kväll eller nåt. Ha en trevlig dag & första dag på jullovet för er som har det som jag, thihi. Pusshej!

Mysa med sig själv kan man också göra :')


Inlägget skrevs : 2009-12-20
Klockan : 22:13:28
Julkonsert ikväll med ungdomskören och en massa andra körer. Hela konserten (stavning?) hållde på i 2 timmar, tror ni att jag typ dog eller? JA! Det är inte alls kul att bara stå där på dom där stenhårda platterna och vänta på att man skall få sjunga, för vi sjunger ju inte hela tiden liksom. En orkester som ska spela en massa saker också... Det blir lite jobbigt i längden. ;s Men visst, får sjunga iaf, därför jag gört.

Nu tänkte jag att jag skulle gå till sängen eller soffan och mysa med mig själv? ;o Ja, jag är ju lite knäpp. Hahah, nejmen jag är ju själv så och det går faktiskt bra att mysa med sig själv ibland också. Annars har man ju alltid bror, mamma eller pappa. :') Men det blir nån film iaf, får se vilken det blir. Puss på er!

Asnajs kväll!


Inlägget skrevs : 2009-12-20
Klockan : 11:57:37
Igår tänkte jag att jag skulle hinna med att skriva lite på kvällen, men då vart det så att Julia kom till mig & vi "lekte" lite. ;) Så jag hade helt enkelt inte tid. Vi hade i alla fall asroligt! Fifan va vi skrattade. :') Vi filmade en massa tok, tog kort, dunkade musik, sms:ade, kollade lite på film, dansade, hoppade runt & ja en massa tok och trams! Men shit va kul det var... Det måste vi göra om, Julia. (y'


<3!

Nu har jag vaknat, gjorde de vid typ kvart i elva. Idag blir det pulkaåkning med Jossis, bror & troligtvis Fille, Emma och kanske Anna. Ruuligt! :') Kl 16 drar jag iväg till kören. Julkonsert i kyrkan idag. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, så jag får leta fram nåt bra. Nu ska jag nog fixa mig lite, sen ut och skotta lite snö. Vi hörs senare!

Knäck & kola.


Inlägget skrevs : 2009-12-19
Klockan : 14:37:36
Blir inget snölekande med Josse idag. Hon tyckte att det gick bättre imorgon för henne, så vi tar det troligtvis imorgon då. :) Har även julkonsert med kören & en massa andra körer imorgon, men jag hinner nog med pulka åkandet också, hah. Senare i eftermiddag så ska vi baka knäck & kola, i alla fall knäck. Det är ju såå gott! :)
Jag är jätte sugen på att kolla på Sunes Jul och såna här andra gamla julfilmer, så jag tror att jag ska ladda ner några. Har inga hemma, så då får man ta till internet. (y) 
Har inte fixat mig eller nåt idag, liksom ska ändå bara vara hemma. På förmiddagen så har jag pluggat faktiskt. ;o Har en svenskauppgift över lovet, men nu är den nästan klar! Sen har jag slagit in paket också, hihi. Känns verkligen att julen snart är här. Så mysigt! :) Puss på er alla. 

Snön idag med Jossis?!


Inlägget skrevs : 2009-12-19
Klockan : 11:35:44
Vaknat nu. Eller jag gjorde det för typ 1 timma sen, men ändå. (: Har käkat lite frukost, var inte så hungrig. Nu sitter jag i alla fall här och inte gör så mycket. Har nyss sms:at Jossis & frågat om det blir lek i snön idag... Får vi se vad hon svarar, hihihi. :') Imorse sa mamma att det var 20 grader kallt ute. Helt sjukt. ;o Kylan har bara kommit på engång, man hann liksom inte med, haha. Jag tycker de kan bli lite varmare, men snön får INTE försvinna! Den vill vi ha kvar, i alla fall jag. :)

23:26, godnatt.


Inlägget skrevs : 2009-12-18
Klockan : 23:26:54
Nu har jag kommit hem från dom som vi har varit hos. Har väl varit en trevlig kväll oså, var rätt så trött, men aja lyckades hålla mig vaken ändå haha. (: Men nu ska jag sova, för jag börjar känna lite trötthet. Imorgon tror jag att det blir att åka pulka med Jossis, thihi. Asnajs! Sen ska vi baka julgodis, det blir gött. (y' Puss på er & godnatt!


Vad händer för er på jullovet? :)


Inlägget skrevs : 2009-12-18
Klockan : 16:26:08
Vaknade för drygt 1 timma sen & lite mer. Var jätte skönt att sova. Sov i typ 2 timmar, det var nog bra för nu är jag inte lika trött längre och har inte ont i magen. :) Har suttit & tänkt på nu ett tag att det är ju jätte mycket som händer på jullovet för mig. På söndag är det julkonsert med kören, vet inte om jag ska vara med... Kanske. Sen ska jag in till Öret med Emma på tisdag, torsdag julafton, nästnästa tisdag åker vi till sälen (troligtvis då) och är där över nyår, göra slingor 4:e januari. Mycket mera tror jag det blir, men det är det här som är planerat. Men sjukt härligt med Sälen. Jag längtar sååå mycket! Längtar mycket till att få åka skidor, det ska bli kanon härligt. Backarna som är så fina, haha! ;p Så det ser jag framemot! :) Vad ska ni göra på jullovet då?

Jullov!


Inlägget skrevs : 2009-12-18
Klockan : 12:23:16
Det känns så jäkla gött med jullov nu alltså. Har väntat i flera veckor på de, men nu är det här! :D Hade julavslutning i skolan idag då. Det var faktiskt rätt roligt. :) Lärarna dansade, HAHAHA så jävla fult! Nejdå, dom var duktiga. :') 9c vann utav alla 9:or i juldanstävling också, det gillar vi. (y' 7:orna skulle ju egentligen springa, men det hann vi/dom inte med, så det vart inge. Jag vart sur, för jag hade taggat till de ju. ;( Menmen, dom sa att vi kanske skulle ta det efter jullovet hihih.
Nu är jag hemma, sitter och lyssnar på musik. Ska snart lägga mig och sova ett tag trorja, för jag har lite ont i magen. Har gått över lite nu, men har fortfarande ont, så tror att det är bra om jag vilar lite. Ska bort sen ikväll också, så vill ju inte ha ont då. :) Ni får ha det så bra, skriver nog mer senare!


/ ' jullanbullan

Julfilmstävling.


Inlägget skrevs : 2009-12-17
Klockan : 21:00:10
I skolan idag så hade vi julfilmstävling. Jag, Charlotta & Erika var ju med på filmen. Man skulle svara på frågor oså. Vi skulle kasta stövel och jag kom lätt längst! Höhöhö, NAAAAT. :') Det såg så jäkla kul ut när jag och Charlotta kastade, vi kom typ 2-3 meter. ;$ Erika kom 10-15 ungefär, hehe. Vi skrattade så vi vek oss också, det klippte dom inte bort, nejnej haha. Ja, kul var det att se! ;) Vi (7c) kom i alla fall 2:a, så vi är glada thihi.
Efter skolan så drog jag och Lisa till Öret. Hon skulle köpa julklappar, så jag fick vara lite sällskap. Det var trevligt- :) Har precis kollat klart på Bonde Söker Fru och nu ska hoppa in i duschen. Sen blire väl att sova antar jag. Imorgon... JULLOV!! Fan vad jag längtar. (L)

Oskyldigt Dömd.


Inlägget skrevs : 2009-12-16
Klockan : 21:27:11
Har inte skrivit nåt idag, men har inte riktigt haft tid & har nog heller inte orkat. ;p
Nu sitter jag här i min lilla fotölj i mitt rum och kollar på Oskyldigt Dömd. Handlar typ om nån taxichauför idag, det verkar bra hihi. :)
Skoldagen var chill. Kollade på film på två lektioner, as najs! Sen åt vi jullunch också, det var smarrigt de. :) Har tränat ikväll också. Var skönt att få komma iväg, för har inte tränat på hela veckan. När man är beroende av nån träning, så blir det så att man inte kan vara utan den och det går typ inte att hoppa över nån träning, för det känns som att man har hoppat av nåt viktigt då om ni förstår vad jag menar. (a) Men det är så, i alla fall för mig hihi.
Vi ska spela match mot mammorna på måndag, vi måste ju fan vinna. ;o Annars tycker jag det är lite sjukt. Men nu ska jag fortsätta att kolla på Oskyldigt Dömd. Vi hörs allihopa!


Inlägget skrevs : 2009-12-15
Klockan : 20:59:28
Let the good times last forever.

Ja, om det bara var så... Man önskade ju.

Äntligen snö i Nora!


Inlägget skrevs : 2009-12-15
Klockan : 19:07:48
Imorse när jag skulle gå till skolan, så fick jag pulsa (stavning?) i snön. Vi har fått as mycket snö nu & äntligen säger jag bara! Så efterlängtad den har varit, hihi. I skolan idag så fick jag reda på mitt engelskaprov. Man var tvungen att ha 52,5 och jag hade 75 av 105. Så jag är jätte nöjd! :) Har varit på gitarr ikväll också. Gick väl rätt så bra. Har varit lite loj med gitarrspelandet nu, men helgen har varit väldigt full och jag har inte haft tid till att träna så hårt och mycket som jag egentligen måste göra. Det märkte gitarrläraren också faktiskt. (a) Men jag kommer igen!
Nu sitter jag här och inte gör speciellt mycket. Nåt fel på spotify och all musik som jag har, kan inte lyssna på nåt. ;s Lite trist, för sjukt tråkigt att sitta vid datorn utan musik... Menmen, pappa får fixa det där. Duscha sen ska jag också göra. Men nu ska jag nog checka bdb ett tag. ;) Hejdåhej!

Ingen träning.


Inlägget skrevs : 2009-12-14
Klockan : 18:00:41
Som rubriken så blir det ingen träning för mig. Jag orkar verkligen inte, så blir istället att sitta vid datorn & lyssna på lugn och fridfull musik, haha. Där var jag en mycket duktig poet. (y' Men tror att jag snart ska lägga mig i sängen UTAN DATORN och försöka att kanske somna ett tag. Jag tror faktiskt att jag behöver de, för jag somnar nästan här framför datorn snart. (a) Blir kanske att gå till Lisa sen. Ska ta lite kort med hennes systemkamera, men får se om jag orkar. :)


Shit va bra Erik & låten är! Får gåshud.
KÄRLEK <3

Trött & sliten.


Inlägget skrevs : 2009-12-14
Klockan : 15:47:56
Nu har jag varit hemma i 1 timma drygt. Skolan gick bra :) Inga läxor, wiho! Bara lite i geografi som jag måste läsa på, för vi ska ha ett sånt här oförberett-test (stavning?) och jag känner att jag inte riktigt är säker på de som vi hittills har jobbat med, så jag ska plugga lite, men bara liiite hihih. Nu sitter jag i alla fall i soffan med datan i knät och kollar på tv. Har nyss kollat klart på Solstorm med bror. :) Har ju träning ikväll, två träningar, men jag vet inte om jag orkar. Är jätte trött & känner mig sliten som fan. Så jag får se hur jag gör. Nu ska jag vila & kanske plugga lite lite då, haha. Hörs senare!

Lucia.


Inlägget skrevs : 2009-12-13
Klockan : 19:52:55
Haft luciakonsert med ungdomskören i kyrkan förut ikväll. Var as varm, kunde knappt stå, svajade och yrade lite typ. Det är verkligen jobbigt när man står i en fullproppad kyrka, med ljus i hand och en massa andra som har ljus... Det blir jäkligt varmt alltså. ;o Men konserten gick rätt fort, så det var ju bra haha. Men trevligt var de i alla fall! :)
Nu har mamma fylt på badkaret med vatten och jag ska hoppa ner i de. Känner att jag behöver slappna av lite, för denna helg har varit FULLPROPPAD med saker. Helt sjukt mycket, har knappt haft några lediga stunder. Så jag måste få ta't lite lugnt nu, så att jag inte är helt slut i skolan imorn. :') Så nu ska jag kila! Men tänkte ladda in några bilder här innan jag kilar.





Lite bilder som jag har tagit idag :D
PUSS!

Kvällen vart lyckad.


Inlägget skrevs : 2009-12-13
Klockan : 11:49:17
Gårdagens kväll vart väldigt bra. Maja & jag gick inte vidare till finalomgången, men vi är nöjda ändå. Tyckte att vi gjorde bra ifrån oss, och det verkade många andra också tycka hihi. :) Får se om det kommer in nån video här och bilder, ska höra med några som filmade oså, så får vi se! Efter talangen och allt, så var det disco. Var med en massa möjliga, ex. som Josse, Felix, Julia, Sabina, Alex, Naj, Klas, Jeppe, (även min bror), Tea, Elin, Cilla, Maja plus en massa mer! Men det var väl ungeför dom som gjorde min kväll. :) PUSS PÅ ER ALLA, GULDVÄRDA PERSONER.

Maja och jag vaknade vid typ 10 idag. Nu har hon åkt hem och jag sitter här och lyssnar på en massa härlig musik. Kl 16 i eftermiddag ska jag iväg till församlingshemmet, där vi ska samlas med ungdomskören och sen blire luciakonsert kl 17. Är skapligt trött nu, så jag känner inte att jag taggar det så mycket haha... Men aja. Nu måste jag snart städa, vi typ julstädar hemma hos oss, så då måste jag också städa. Tråk. -.- Skriver senare idag!

Nu jävlar!!


Inlägget skrevs : 2009-12-12
Klockan : 19:05:19
Maja & jag har tränat stenhårt nu alltså, för nu är det bara 1 timma kvar. Vi börjar att bli lite nervösa, men vi blir nog mer när vi väl kommer dit. ;) Men det kommer nog att gå bra! Det är bara att göra sitt bästa, för det är de enda man kan. :) Kommer nog att komma in en video här sen & en del bilder, men det blir nångång imorgon, för kommer inte komma hem förnst sent ikväll. Har mobilen med mig tror jag, men kommer nog inte svara, eftersom att jag kommer att ha fullt upp. PUSS PÅ ER, MAJA OCH JAG SER TILL ATT VINNA HELA SKITEN NU!

Hade ju innebandymatch förut. Vart asförbannad på slutet. Fick typ 7 varningar och när jag fick den sista, så sa han "om du inte skärper dig nu, så åker du ut!"... Hahah, okej. ;$ Jag var lite väl hård på slutet, men vafan, dom dömde så jävla fel alltså. Jag gick och pratade med ena domarn och verkligen sa till han att ni måste dömma bättre, för dom dömde bara åt oss hela tiden typ. Ibland var dom bra, men mestadel så var dom inge bra. -.- Man blir rätt störd på sånt, liksom så det är. Men jag fick ingen utvisning i alla fall. ;) Pallar inte att skriva mer, men det hände lite andra saker, men aja! Skitsamma, inge viktigt.

Erik Grönwall !


Inlägget skrevs : 2009-12-12
Klockan : 10:33:16
Nu sitter Maja & jag här och lyssnar på vinnarlåten med Erik. Så otroligt bra! Skit bra att Erik vann tyckte jag, men de tyckte inte Maja haha. ;) Men vinnarlåten är ju i alla fall så jäkla bra. Kommer vara min drog tills vidare!
Nu ska vi upp och käka frukost, för sen drar vi ner till idrottshuset och kollar match. Jag ska spela match sen kl 13, är inte riktigt taggad, men ska tagga som fan nu!! Hade så bra.


Hahah.


Inlägget skrevs : 2009-12-11
Klockan : 15:31:51
Lucian gick väl rätt så bra idag, bara att Maja tappade texten... Hon var så himla nervös och hon började skratta istället för att sjunga? ;$ Haha, där skämde hon ut sig riktigt rejält för hela skolan. 450 elever ungefär, lagom kul sådär. ;) Men sån tur va så hade hon ju mig bredvid sig och jag sjöng när hon tappade, så jag sjöng inprincip hela låten kan man väl säga. Men haha, rätt tur att jag var där då, annars skulle de inte ha gått så bra. :') Men jaja, sånt händer! Jag/vi fick i alla fall beröm sen så, hihi.

Nu är vi hemma hos mig och vi håller på att träna förfullt till talangen som är imorgon, men det är repetion ikväll, så det gäller att vi kan allt tills ikväll redan! Men jag tror faktiskt de. :) Bara inte Maja börjar skratta, då kommer jag bli jäkligt galen på henne kan jag ju säga, haha. Men nejdå, om man ställer in sig på att det kommer gå bra, så gör det de! Nu ska vi träna mera, sen blire att åka iväg på kör. Vi hörs senare, pussen.

Lucia imorgon, nervös ?


Inlägget skrevs : 2009-12-10
Klockan : 20:52:48

... JA, JAG ÄR NERVÖS! Jag ska stå med Maja inför drygt 450 elever och sjunga. Tänk om det bara skiter sig? Jag typ tappar texten, tappar rösten, händer nåt konstigt med rösten som det hände med den i onsdags?! Det kan ju göra de, jag vet ju inte. ;o Men jag får hoppas att det inte gör de, inte så stor chans att det kanske händer, men ändå haha.
Nu ska jag strax logga ut. Blir nog tvn ett tag, sen ska jag sova. Måste upp lite tidigare imorn, för ska vara vid församlingshemmet redan kl 7:30, så det gäller att jag inte är trött. ;$ Sov gott sen allihopa, pussen!


"Alfred Nobel dag".


Inlägget skrevs : 2009-12-10
Klockan : 17:30:26
I skolan idag så hade vi Alfred Nobel dag. Det är ju typ nåt med det idag, vet inte riktigt vad? ;$ Men i alla fall så skulle vi typ läsa någonting på alla lektioner vi hade. Först hade vi bild från 8:10-10:50, drygt som fan först i början. Jag var hur trött som helst och hade jätte ont i huvudet. Kändes verkligen som att jag skulle få gå hem eller nåt, för jag mådde verkligen inte bra... Det bara snurrade. Men sen när vi satt igång med alla bildgrejer som vi skulle göra, så släppte det sån tur va! :) Så då kunde jag jobba på som vanligt, hihi. På andra lektionen så skulle vi lyssna på när en skådespelare läste en berättelse från medeltiden typ. Jag somnade. :') Det var jääätte skönt kan jag säga! Thihi, fast det var inte bara jag som somnade. ;$ På tredje lektionen skulle vi sitta och läsa själva i 40-50 min. Jag satt ner på golvet mot ett element, och när jag sen skulle gå upp därifrån, så hade jag jätte ont i rumpan. ;( Det gjorde faktiskt jätte ont, haha. Men jag satt typ och sms:ade under den lektionen, lite iaf. (: Så drygt att läsa hela tiden. Men sen på sista lektionen, så hade vi hk (hemkunskap för er som inte vet de!). Vi fick höra på nån saga & sen så skulle vi göra varm choklad och mackor. Det var smarrigt oså, hihi. Så dagen var väl lite värd att vara med på i alla fall, för visst hade vi kul! En den lärare var utklädda också, inte vet jag varför, men berodde väl just på den här dagen. Och juste... Jag och Maja vart inlåsta på toaletten av typ hela klassen. Först så bara skrattade jag, men sen vart jag sur kan jag säga. Jag vart verkligen sur & jäkligt irriterad. -.- Men jag gillar inte sånt där när dom tror att dom skojar med en, fast det faktiskt är lite seriöst för oss som blir utsatta om ni förstår vad jag menar? Men jaja, vi kom ut sen efter ett tag. ;)

Nu är jag hemma. Sitter och lyssnar på musik. :) Blir inget speciellt ikväll. Har ingen träning eller så, så blir väl att bara vara hemma & träna inför morgondagen. Vi har nämligen lucia i skolan och jag och en kompis ska sjunga duett. Så lite nervös är jag allt, men det kommer nog att gå bra! :) Sen på kvällen så är det riktig lucia träning med Noras ungdomskör och efter det ska jag och Maja iväg till gårn på repetion till Talang som är på lördag. Ja ni, det är väääldigt mycket. Vet inte riktigt hur jag/vi ska hinna med. ;o Men det ordnar vi nog!
Nu vart det mycket skrivande, men mycket som hände idag. Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och ta't lugnt, tjingeling!

Hitan & ditan, fram & tillbaka.


Inlägget skrevs : 2009-12-09
Klockan : 20:54:57
Träningen gick bra förut ikväll. Körde mycket skott & sprang mycket. Nu taggar vi match på lördag!!
Nu när jag är hemma, så sitter jag med datan i knät i sängen och kikar runt lite. Pratar med några på msn om allt mellan himmel & jord. Problem här & där, haha det är mycket alltså. Har själv problem, plus att "alla" andra också har det. Varför ska det finnas problem? Kan inte allt bara vara bra hela tiden... Det vore ju nåt alltså. :( Men om det skulle vara så, så tror jag ändå inte att det skulle se så bra ut. Eller vad tror ni? Det skulle nog vara rätt jobbigt de, att man inte skulle få ha några problem att fixa och reda ut oså. Haha, så tror jag i alla fall!

Mitt eget liv snurrar på. Det leker och busar med en som fan.
Men det är bara att försöka leva på & ta en dag i taget,
ta dagen som den kommer liksom.
Saknader, känslor, vänskap, sorger och vad det nu är...
Det är sånt som man får leva med.
Det är sånt som är i detta L I V som det kallas för.
Jag vet att jag klarar det, för jag är tillräckligt stark för att göra de!

Chill dag.


Inlägget skrevs : 2009-12-09
Klockan : 17:19:24
Skolan idag var rätt najs. Hade typ vikarie på alla lektioner. (y' Skulle ju ha varit najsigare om man hade haft inställda lektioner, men ändå hihi. På a-tiden då jag har kör, så skulle jag & Maja sjunga våran låt. Och då så när jag hade sjungit några rader, så bara tog det slut på rösten och strupen/halsen vart helt konstigt, fattade ingenting haha. ;s Så jag fick typ pausa där ett tag och sen vänta lite innan jag tog ton igen. ;$ Men sen gick det i alla fall bra, thihi.
När jag var påväg hem från skolan, så ringde Carro mig & vi pratade ett tag. Jätte roligt, för det var så länge sen. Vi har typ inte pratat sen vi träffades och det var ett halv år sen typ, så länge sen var det. ;o ;( Men nu ska jag packa och sen drar jag iväg på träning. :) Pusshej på er, skriver nog mer när jag kommer hem!

K-sängsskolans talang.


Inlägget skrevs : 2009-12-08
Klockan : 19:42:25
Jag glömde bort att skriva en sak som hände idag på förra inlägget, så jag skriver ett nytt hihi.
Tidningen kom till min skola idag & intervjuvade mig och några fler om talangen. Talangen är en sångtävling som arrangeras på Karlsängsskolan där jag går. Jag & en kompis till mig, Maja ska vara med där och sjunga. Ni kommer nog att få se nån video med oss skulle jag allt tro, för jag vet redan nu några som ska filma. ;$ Men det ska bli jätte roligt! Inte alls nervös, men det blir jag nog så småningom. ;) Det är bara att tagga! Hoppas att man vinner också, det borde vi ju göra för jag är ju liksom med? Höhöhö, nejdå nu ska jag inte skryta om mig själv. :')
Men nu ska pappa koppla in högtalare & baslåda till min laptop, så nu måste jag sluta. Hejsvejs! 

Rubrik?


Inlägget skrevs : 2009-12-08
Klockan : 19:14:48
Ingen rubrik idag, inte så lätt att komma på nån alla dagar/gånger haha.
Hade engelskaprov idag då. Jag tyckte att det gick jätte bra. :) Känns som att jag typ kommer att få mer än g, men det har det känts på typ alla prov och jag har aldrig fått det, bara på 1 eller nåt... Så ja, haha. Men jag får väl hoppas i alla fall. Var en rolig dag i skolan idag tyckte jag. Lite grejs var det, men det ordnar sig med det! Inget som jag har nåt med att göra, så de tycker jag är skönt för engångsskull haha. ;) Men jag var typ överflumm och hållde på hela tiden med ja, jag vetefan. ;$ Men kul var det & de tyckte alla andra också. ;; Hahah!

Börjar komma igång riktigt rejält med gitarren nu. Börjar skriva egna låtar med den, riktigt najs tycker jag! (y)
Nu gör jag inte speciellt mycket. Musik oså. :) Puss på er alla, nu orkar jag inte skriva mer.


Döööd.


Inlägget skrevs : 2009-12-07
Klockan : 21:40:54
JAG ÄR HELT DÖÖÖD NU !
Tränat i 2h & 30 min... Kanske inte så mycket tycker en del, men det tycker i alla fall jag och man känner av att kroppen har varit igång i ett tempo rätt så länge. Men det känns rätt så bra, eftersom att kroppen har jobbat oså. :)
Jag har käkat nyss & nu sitter jag här i vardagsrummet och skriver blogg. Mamma, pappa & Gustav sitter i soffan och kollar på nåt på tv. Låter inte så roligt, för dom bara skriker haha... Men dom tycker väl de är bra antar jag. ;) Imorgon har jag då engelska prov. Jag känner mig rätt säker nu alltså. Jag vill verkligen inte få omprov, så jag har tränat stenhårt! Får vi se hur långt det leder och hur det kommer gå. Men nu ska jag snart sova... Vi hörs imorgon, puss godnatt. ;*

Jag är nöjd.


Inlägget skrevs : 2009-12-07
Klockan : 17:15:22

I skolan idag så fick vi tillbaka proven på spanskan & svenskan. Vet inte om det gick sämre eller bättre på spanskan, eftersom att det var andra poäng oså på detta prov. Men jag tror det gick sämre, men aja jag fick iaf 52,5/94. Jag är nöjd, för jag fick g. Sen på svenskan så fick jag 71/123 och där är jag också nöjd! :) Efter skolan så var jag iväg och hämtade mitt leg på banken. Fyfan hur jag ser ut på kortet, usch & fy! ;s Men jag får stå ut i 5 år, haha.

Snart ska jag packa till träningen. Efter våran träning, så ska jag träna med damerna. Får vi se hur de går. ;) Nu ska jag fortsätta att cama & prata med Nessa. Vi har såååå kul, hahah. (L) Puss på er, skriver mer när jag kommer hem!


Lite ego pic.


Inlägget skrevs : 2009-12-06
Klockan : 18:09:56



Kan man vara snyggare eller?
Nej, jag tror inte det. ;)

Sitter här nu, tar lite kort med camen och lyssnar på musik. Inte varit hemma på hela dagen, så jag är rätt trött. Men snart ska jag sätta igång med mubleringen i mitt rum. Ska ta bort mitt skrivbord och ställa in ett litet bord istället, som jag kan ha datan på oså. Orkar inte ha kvar skrivbordet. :)
Sen måste jag plugga också, för jag har engelskaprov på tisdag. Känner på mig att det kommer gå sämst. -.- Därför ska jag plugga STENHÅRT! Puss på er alla, hejdå.


Nyvaken.


Inlägget skrevs : 2009-12-06
Klockan : 10:03:06
Sitter här i sängen med datorn i knät. Har precis tagit några bilder med camen, nyvaken & snygg som man ser ut just nu. Haha, nja inte precis! Men shit the same, var lite kul oså bara. :)
Blir att titta innebandymatcher hela dagen idag. Min bror har match kl 12:45 tror jag det var, och sen har tjejerna f94-95 match 15:15 eller nåt, så dom ska jag kolla på. Får vi se vem som hänkar med mig... ;)


Så här ser jag ut just nu. ;$
Thihi, jag bjur på den!

Glögg.


Inlägget skrevs : 2009-12-05
Klockan : 21:56:41
Nu sitter jag här i soffan med mamma & kollar på en film på 4:an. 28 dagar heter den. Den verkar lite små konstig, men ändå rätt så bra haha. Mamma håller just nu på att fixa glögg, så de ska vi dricka. Det är sååå gott, jag älskar det! :) Men nu ska jag fortsätta att mysa i soffan, hihi. Vi höres

Roligt hade vi.


Inlägget skrevs : 2009-12-05
Klockan : 19:24:27

Först måste jag bara skriva lite snabbt om min & Gustavs "går kväll" hos våran kusin och hennes familj i Vedevåg.
På kvällen så spelade vi spel, åt god mat, pratade, skrattade, kollade på Idol och en massa annat! Hade det jätte roligt, som alltid med den familjen. :) Olle var så trött, men hann leka lite med han i alla fall. :') Max var lite piggare, men han är ju 3 år äldre än sin bror Olle så. Ingen utav oss tyckte att det var bra att Tove åkte ut ur idol. Hon & Erik ska stå i final, men nu vart det Calle & Erik. Om inte Erik skulle ha gått vidare, så vetefan va jag hade gjort alltså. Vi var as nervösa hemma i soffan, shit haha! Det var rätt kul. ;) Sen kollade vi på nåt galet roligt program på MTV tror jag det var. Dom skulle göra massa saker typ som att sätta in näsan i en fläkt, äta maskar och såna där äckliga/läskiga saker ni vet. ;s Det var så obehaligt att se på, men ändå så grymt kul, för dom som gjorde det fick inte säga ett skit. Inte skratta, inte prata, inte hosta... Inte nåt. Skulle aldrig jag ha klarat, men de gjorde dom. ;p Men i alla fall... Tack för kvällen & allt! Ni är guldvärda.

Orkar inte skriva så mycket om denna dag, för inte så mycket som har hänt. Har bara varit på stan med Tea ett tag oså. Har varit julmarknad i Nora idag och ska även vara det imorn. Får se om det är bättre väder då, för idag var det rena skit vädret, inte alls kul. -.-
Nu senare ikväll blir det nog att mysa i soffan framför Robinson och sen nån film som ska gå på 4:an. Kommer inte ihåg vad den hette, men mamma sa i alla fall att den skulle vara bra, så den ska jag nog titta på. :) Ni får ha det så bra, lev livet! En sak till bara... Fått en ny laptop, men samma, bara att vi böt ut den. Och nu har jag hittat webbkamera-programet också, så jag är rätt glad hihi. Pusshej!


:)


Inlägget skrevs : 2009-12-04
Klockan : 14:45:40
Hinner inte skriva så mycket nu, ska med bussen om 20 min!
Ska och sova hos min & brors kusin idag tills imorgon, ska bli kuligt :)
Ni når mig på mobilen! Ha en trevlig fredag, puss på er.

Riktigt kallt ute.


Inlägget skrevs : 2009-12-02
Klockan : 20:23:21
Första träningen denna vecka idag då. Hade utvecklingssamtal i måndags, så då kunde jag inte träna. :/ Men idag efter jag hade kommit hem från Örebro, så stack jag till träningen. Gött som fasiken! :) Vi tränade nytt spelsystem, passningar, skott o lite sånt. Jag tyckte att det gick bra och alla försökte verkligen göra sitt bästa, som är det viktigaste. Mer kan man ju inte göra. :) 
Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska plugga, som är det roligaste i hela världen. Eller vad säger ni? ;s Nja... Jag vetefan alltså. Men det måste göras, man kan inte komma undan. Har spanska prov imorgon. Kan det rätt så bra, men måste ändå plugga lite mer på't. Hade svenska prov idag och jag tyckte att det gick riktigt bra. :) Men nu ska jag då plugga en stund, sen blire att se på Oskyldigt Dömd. Vi hörs imorgon, puss på er alla! 

Nu börjar det att bli riktigt kallt ute också...
Så nu är det tjocka vantar, mössa & halsduk som gäller!

Går framåt med spelandet.


Inlägget skrevs : 2009-12-01
Klockan : 20:38:56

Kom hem från gitarren för drygt 20 min sen. Gick riktigt jäkla bra där! :) Går framåt för mig med spelandet. Håller på att lära mig olika spelgrejs som man kan använda i låtar sen oså. Det är väldigt roligt, jag älskar verkligen att spela gitarr har jag insett nu. Eller för ett tag sen, haha. :)
Och vet ni? Gustav, min bror kom in med en låt till mig nyss som han hade suttit ner och skrivit på. Riktigt bra var den! Kanske blir nån liten låtskrivare av bror min? Vem vet. ;) Kanske börjar spela han & jag tillsammans i framtiden? Ingen vet de heller! Han kan spela gitarr och jag sjunga, för han kan faktiskt också spela gitarr hah. Men kan lära han sjunga också, så kan han det med. (y' Thihi.

Nu ska jag snart logga ut oså. Ska nog ta nåt litet & sen måste jag dricka, för är hur törstig som helst! Imorgon har jag svenska prov då, nåt att se framemot. -.- Men det kommer nog att gå bra! Ha det så bra allihopa, vi hörs imorgon.


1 December - Julkalendern.


Inlägget skrevs : 2009-12-01
Klockan : 17:02:26
Till och börja med, så vill jag säga... Vad är årets julkalender för nåt egentligen? Nån superhjälte oja, haha vem vill sitta & kolla på sånt förutom 5-åringar? ;o Julkalendrarna har alltid varit så bra, så jag är riktigt besviken nu. Jag tycker det är mysigt att kolla på julkalendern, det ska liksom vara så på julen & man ska titta på dom! Men vafan, inte i år då. ;(

Plugget idag då. Börjar tagga inför provet imorn (: Haha, njae... Men börjar känna mig säker i alla fall, hihi. Maja & jag övade våran sång på luciaträningen idag, gick alla tiders bra! :) Jag tycker det känns skönt och bra att det är December nu. Det är kallt ute (börjar bli iaf), julstämning, pepparkakor MUMS! Thihi, jag gillar't.
Kl 19 ikväll drar jag iväg och tränar gitarr. Var jätte länge sen jag gjorde det, för det har blivit massa som har kommit emellan/före oså, så det ska bli roligt. Men nu tror jag att jag ska plugga lite svenska & spanska. Vi hörs senare ikväll!

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0