Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Jönköping nästa!


Inlägget skrevs : 2010-04-30
Klockan : 10:19:11
Godmorgon!
Nu har man vaknat upp ur den sköna sömnen. Haha. Gick upp efter 9 nångång. Dom håller på och arbetar på gatan utanför, så det är inte så jätte lätt att sova på morgnarna, så jag steg upp lite tidigare än jag hade tänkt. Hoppade in i duschen då, sen käkade jag frukost. Nu sitter jag här i min fotölj med datorn i knät och lyssnar på musik oså. Vid 12 tar jag och min bror bussen in till Örebro. Där väntar vi på tåget som går mot Jönköping! Ska ner till våran kusin Pehr och hans tjej Linnea. Ska bli väldigt roligt! Shopping, skratt, mys.. Oh. :) Så jag kommer alltså inte att vara hemma på Valborg, och på ett sätt så känns det bra, för det kommer vara så otroligt mycket som händer i Nora. Den lilla staden som just blir så stor ikväll, hahah. Men mycket fester oså ni vet. Så vi drar oss härifrån istället. ;) Hoppas att ni får en trevlig Valborg och helg så hörs vi på söndag kväll! Puss på er alla.


Bad Boys - Alexandra Burke Feat. Flo Rida

Whataya Want From Me - Adam Lambert

Favorite Girl - Justin Bieber

Favoriterna just nu!

Bilder från dagen med Idapida!


Inlägget skrevs : 2010-04-29
Klockan : 20:05:58









Där fick ni se lite bilder från min & Idas dag! Orkar inte skriva om hur det var i skolan. Inget speciellt typ. En lektion inställd, men annars inget speciellt typ. Efter skolan drog Ida med mig hem iaf. Väldigt skojsigt! Satt vid datorn, lyssnade på musik oså. Sen cyklade vi hem till mamma för jag skulle packa oså. Tog även lite kort där (alltså dom som jag har lagt ut här). Sen blev det hem till pappa senare, och typ då stack Ida hem. En rolig dag hade vi! Får försöka träffas oftare. ;o Puss på dig, hjärtat!

Nu ska jag plugga det sista i matten och sen religion. Imorgon åker jag och bror ner till Jönköping. Gött! Tågresa i ungefär 4 timmar + byte också. (y' Skriver nog inget mer sen, så vi hörs imorgon innan jag sticker iväg! Alltså ingen skola för mig. ;d Pusselipuss!

En liten sovmorgon


Inlägget skrevs : 2010-04-29
Klockan : 07:50:35
Godmorgon!
Idag får jag en liten sovmorgon. Vi börjar tjugo över, börjar alltid tio över annars, så en tio minuter. :') Fast är alltid klar så snabbt på torsdagar eftersom att jag vet att vi börjar lite senare, så därför har jag tid till att skriva blogg! Visst är det bra ? Hihi, tycker jag. Idag har jag först idrott, sen språk, bild, biologi, håltimme och svenska. Slutar 15:15, och då blire att ta med Ida hem. Vääldigt länge sen vi var! För länge sen! Så nu är det dags. :)
Ni får ha en bra dag så hörs vi. Puss & kram!


Ja, sådär snygg är man nudå.
Har inte fixat mitt hår så mycket för vi har idrott nu först då,
så göre sen! Men bjur på denna iaf.

G O D N A T T


Inlägget skrevs : 2010-04-28
Klockan : 21:53:15

Nu har jag nästan gjort klart alla repetitionsuppgifter i matten. Har bara två kvar, och det är krångliga så gör dom imorgon istället. (: Religionen pallade jag inte hålla på med ikväll, så de tar jag itu med imorgon kväll istället också hah. Nu ska jag fixa mig och sen krypa ner i sängen.
Godnatt allihopa!


Ett litet fake leende och mitt hår står ut som jag vet inte vad, men föfan! ;)


Konditionsträning i regn


Inlägget skrevs : 2010-04-28
Klockan : 20:17:40
Ikväll så har man varit och tränat ute med laget. Eller vi var bara 7 st och i vanliga fall är vi ungefär 16 st, men vi är ett lag oavsett hur många vi är! Vi skulle egentligen ha sprungit hela tiden, men eftersom att det regnade och var lite kallt så sprang vi bara lite kort och sen gjorde olika konditionsgrejer på parkeringen istället. Haha, gick bra de med! Vi blev faktiskt riktigt trötta. Annie tröttar ut oss mycket! Men vi älskar dig ändå. :) Hihi! Man får ju faktiskt tänka på träningen när det är ett sånt väder. Att man blir bra tränad och får mer muskler. ;) Eller hur?!
Direkt när jag kom hem så hoppade jag in i den varma och sköna duschen. Oh så skönt! Nu sitter man vid datorn och ska strax ta tag i matten och religionen. Egentligen är det prov på fredag i matte, men jag ska vara ledig då så jag får göra det på måndag, men jag är inte riktigt klar med repetitionsuppgifterna än, så det är de som jag måste plugga på så att jag kan allt till provet. Sen har vi prov i religion på onsdag, och ett rätt så stort prov verkar det som, så det är bara att sätta sig ner med de med. Skriver ett godnatt inlägg sen skulle jag nog tro. Puss!

Vill med säga ett tack till Mikaela. Fick en länkning utav henne för att hon tycker att jag har varit bra uppdaterad på hennes blogg/kommenterat bra och gjort henne glad, och det är ju jätte härligt att få veta att man har gjort den bruden glad! Så jag tänker länka till henne med. Massa pussar & kramar på dig!
http://mikaelakung.blogg.se

Kör en fråga på de också!


Inlägget skrevs : 2010-04-28
Klockan : 16:27:44
Hej på er alla!
Idag har min dag varit riktigt bra! Dock så har jag varit väldigt trött, & haft jätte ont i min kropp. I mina leder typ. Har nästan känt mig som en liten gammal tant faktiskt, haha. Visst låter inte de så jätte bra ? Nje. Men i alla fall så var dagen väldigt rolig, & mycket skratt tillsammans med bruttorna! Haha, vid maten.. ;) Kan man säga nåt annat än att vi är bäst ? Skrattanfall.com hela tiden! Fifan vetni! På engelskan gick vi upp i skogen och skulle leta efter 30 saker som är "natur". Rätt enkelt, så vi var klara fort och kunde tönta oss rösten av tiden. ;) Eller de gjorde vi rättare sagt hela tiden, men jaja! Hihi. A-tiden var också jätte rolig! Har då kör, och idag så körde vi somalisk (stav?) sång och dans. En ny tjej som kommer därifrån som har börjat på min skola och då i kören, så hon skulle visa oss lite. Otroligt duktig måste jag säga! Och på att lära ut med. Så det var riktigt skojsigt. :) Nu rör man på höfterna/rumpan hela tiden efter det här! Haha, men är väl bra I guess? ;)

Nu är jag hemma, & sitter just nu och lyssnar på skön musik. Vid 18 blire springning med laget. (y' Kör en liten runda, kommer nog hem efter 1 timme eller så. Vi ska vara riktigt duktiga nu framtill sommarlovet! Och då i Juli så ska vi ha en liten tävling mot varandra, fast ändå bara mot sig själv oså. Ska bli spännande & roligt. Vi är ju bäst så! Allihopa tillsammans!

Nu tänkte jag köra en dagens fråga också. Blir ett lite längre inlägg nu, men jaja hihi!
Tycker ni att man "måste"/ska säga till en pojk-/flickvän i telefon "puss" (och sen hejdå eller nåt) när man ska avsluta ett samtal?
Om du själv har en pojk-/flickvän, gör du/ni de? Vill bara veta lite hur ni andra tycker, tänker och gör oså. Kan vara lite spännande ibland! :)
Här har ni mina åsikter;
Jag tycker inte att det finns nåt måste eller ska i de. Liksom t. ex, om inte den ena skulle säga "puss" i telen när man ska säga hejdå, men kanske den andre gör det, så går ju inte jorden under typ? Alltså ni fattar vad jag menar va? Liksom, man ska ju inte gå och lägga sig i sängen och stört gråta pga de liksom. Sen kanske man funderar lite typ "varför sa han/hon inte de tillbaka? glömde han/hon de, eller vad?" eller nåt sånt. För det kan ju också bero på vilken relation man har med varandra även fast man är tillsammans/på g oså. Men sen blir det ju också en vana till slut. Att man gör det varenda gång oså, men såklart så händer det väl för alla att det är nån gång som man inte säger det, men om man vet att han/hon tycker om mig så som jag tycker om han/hon så gör ju inte de nåt, eller hur? :) Ja, lite utav de jag tycker om de! Hihi, vore kul om ni svarade nåt också.

Hemkommen & trött


Inlägget skrevs : 2010-04-27
Klockan : 21:29:38
Hejsvejs!
Nu är jag äntligen hemma efter en lång, men trevlig dag inne i Örebro tillsammans med Lisa. :) Det var bara hon som shoppade, och hon hittade en hel del. Jag var bara med för att det skulle bli lite roligare för henne oså, hihi. Vi skulle ha tagit bussen vid halv fyra, men när vi precis kom dit så åkte den, så det var bara att vänta på den andra bussen, men sån tur va så gick det en vid fyra. Hehe, så kan det gå ibland!
Jag är jätte trött. Orkar knappt skriva. ;$ Men ska ta nåt litet att äta nu, sen hoppas på att C loggar in på msn snart! Kan inte ringa honom för har inga pengar. ;( Och pappa är inte så förtjust i att jag lånar hans telefon för har gjort det ett antal gånger när jag skulle ringa till någon, så ah hihi. Får fylla på telen helt enkelt!

Hoppas att ni har haft en härlig dag ni med! Och med mycket sol, för det har jag haft! Fy vilket skönt väder! Schteeek säger jag bara! :D Nu ska jag käka. Blir inget mer inlägg idag då, men vi hörs imorn! Godnatt säger jag. ♥

Godnatt säger Jullan


Inlägget skrevs : 2010-04-26
Klockan : 21:54:43
Nu har jag precis duschat. Smörjt in mig med brun-utan-sol också. Oh så snygg man blir! Haha, nja.. Lite fläckar här och där. ;s Men blir väl bättre efter ett tag. Kan ju aldrig bli riktigt fin brun som man blir när man solar normalt, menmen det får duga. Pappa ska förhöra mig på kemin nu strax, sen blire att hoppa i säng. Imorgon ska jag ta mig till skolan. Har ett prov att göra. Måste komma ihåg att få en ledishetslapp också! Ska nämligen till Jönköping i helgen. Till min kusin och hans tjej som bor där. :) Ska bli jätte roligt! Jag och bror åker på fredag, så därmed är vi lediga den dagen från skolan. Najsigt.
Men nu ropade pappa på mig, så nu måste jag dra mig! Imorgon ska jag in till Örebro med Lisa och vara ett litet "stöd" när hon shoppar. ;) Så jag skriver nångång på kvällen när jag är hemkommen!
G O D N A T T

20:00


Inlägget skrevs : 2010-04-26
Klockan : 19:59:58
Nu har jag nyss käkat köttbullar & spagetti. Smarrigt! Har även varit nere i idrottshuset och tittat på när mina brudar tränade. Kunde ju inte vara med idag pga att jag har varit hemma ifrån skolan oså. Kör på onsdag ist!
Nu ska jag sätta mig framför tv;n och titta på Top Model. Brukar ni kolla på det? Skriver ett godnatt inlägg sen. Kramis!


Hemma idag


Inlägget skrevs : 2010-04-26
Klockan : 12:55:00
Hej på er! Idag är jag hemma. Hade ont i magen imorse. Gick upp och åt lite frukost, men hade fortfarande ont i magen efteråt, så var ju inte att jag var hungrig i alla fall. Så jag gick och la mig igen. Vaknade upp drygt tjugo över elva igen. Mycket skönt! Sitter just nu framför tv;n och tittar på Hem till gården. Ett favorit program! Men slutade precis. *Suck*, haha. Tänkte äta lite snart, sen gå ut och gå lite. Eller sova mer kanske ? Men känner för lite friskluft... Får väl se. Hoppas ni får en bra dag i alla fall. :) Hörs sen!

Absolut inte trött, nejnej...


Inlägget skrevs : 2010-04-25
Klockan : 21:53:35
... JOJO! Jag är skit trött! Denna dag har varit stressig. Mycket har hänt osv. Men var väl rätt najs ändå. Konserten gick finnemang! Fick sjunga solo (eller duett rättare sagt) för att den som skulle ha sjungit den låten var sjuk, så då blev det jag och Mimi som fick hoppa in. Seeds Of Peace (?) var låten. Det gick bra tycker jag. :) Dock så hörde jag mig inte så värst mycket, men dom sa att det lät bra, så får väl lita på dom! Haha. Men Risbergskakören var otroligt duktiga! Sånt drag, maffiga röster, ujuj! Jätte roligt att få sjunga tillsammans med dom/er.. Verkligen. :) Och sen har jag varit med i tv ikväll också faktiskt, hiih. Dom var där och filmade. På tvärsnytt hamnade det 19:55 ikväll. Man såg inte mig så jätte bra, men nog syndes jag. :') Nån som såg?!

Nu är jag hemma hos pappa också. Har hunnit med att komma hit! Haha, var så jäkla stressigt så jag blev helt snurrig. Hem från konserten, packa som en tok. Bara slängde i allt. ;o Men som sagt så har jag landat nu, sköönt. Ska plugga till kemi provet som är imorgon och som jag helt hade glömt bort. Kom på det imorse, lagom kul. -.- Men aja, det är bara att plugga in det helt enkelt. Sen ska jag sova så fort som möjligt... Hoppas jag! Brukar bli rätt så sent ändå, men ah.
Vi hörs imorgon allihopa. Inte så stressad då får jag hoppas. ;) Kram! Godnatt också.

Godförmiddag!


Inlägget skrevs : 2010-04-25
Klockan : 12:24:30
Nu har jag inte tid till att skriva nåt typ, för ska iväg med Erika ner till fotbollen nu. Efter de drar jag direkt till kören, blir rep i 3 timmar innan konsert kl 18. Vi hörs när jag kommer hem. Hoppas ni får en bra söndag! Puss. :)

Bebisen sover här


Inlägget skrevs : 2010-04-25
Klockan : 00:27:55
Hejhallå!
Blev en trevlig kväll tillsammans med Erika, Emilia, Julia, Mathilda och Emma. :) Var nere på gårn. Käkade kladdkaka och spelade kort. Skrattade som fasen! Hahah, så kul hade vi. :) Sen drog vi ut lite. Cyklade oså. Kallt som fa-an, så fick sätta på mig Erikas tröja över mina tröjor thih. Men nu är vi i alla fall hemma. Hon slaggar här också, trevligt värre! Får se när vi somnar då.. ;) Imorn blire att se brors fotbollsmatch, sen konsert.
Hoppas ni har haft en trevlig lördagskväll! Godnatt, puss!

Carrut håller på med ny design


Inlägget skrevs : 2010-04-24
Klockan : 18:35:42
Nu så håller min kära vän på med en ny design till mig. Har velat haft de ett tag, och nu har jag ju fått till en bild också! Haha, så den är klar om ett tag. Den blir jätte fin ska jag säga er! Hoppas ni också kommer tycka de. :)
Nu håller jag på att fixa mig. Tänkte dra ner på stan och mot gårn om ett tag. Men har ingen aning om vem som vill hänka? Många som inte kan. :/ Så får väl ragga upp nån! ;)

Vad ska ni göra ikväll?

Lite bilder


Inlägget skrevs : 2010-04-24
Klockan : 16:33:53
Hejsan!
Trodde att jag skulle skriva ett till inlägg igår, men så blev det inte. Jag var hemma själv och tittade på film, åt godis & chips. Väldigt mysigt! Ibland måste man få pyssla om sig själv lite och bara vara med mig. Somnade runt 1 nån gång. Väldigt trött var jag, så de var skönt!
Nu idag så har jag varit ute med mamma och bror och fikat lite. Tagit kort (dock bara på mig själv, HAHA). Jag vaknade vid 12 eller nåt. Det behövdes en lång sömn efter denna slitiga vecka! Nu sitter jag här och har hållit på med att fixat & trixat med bilder hit & dit. Det är mycket som ska göras för att dom ska bli perfekta. Så jag tänkte slänga upp lite bilder här nu faktiskt. Och som sagt, dom är bara på mig, men det duger väl? ;)






Även outfiten för idag!



Carruten ska göra en ny header åt mig snart,
men jag vet inte vad för bild/vilka bilder jag ska ha på den.
Är det några utav dessa som ni tycker jag kan ha? Eller nån?
Om ni tycker det, så säg det jätte gärna till mig! Vet verkligen inte.
PUSS

On my own


Inlägget skrevs : 2010-04-23
Klockan : 19:59:36
Nu sitter jag här i soffan för mig själv och smaskar på lite gott godis! & lite chips med, men inte så mycket hihi. ;) Talang börjar nu, så blir väl att se på de. Skulle vara med nån kvinna från Örebro (en stad som ligger nära mig) ikväll och som skulle sjunga också, så får väl se om hon är nåt att ha! Haha. :) Ska ni också se på de eller vad har ni för er?
Tror att det blir att hyra Wallander - Vålnaden sen på tv också. Pallar nog inte Talang hela tiden. Men nu ska jag fixa en header åt lilla Maja innan jag får slappna av heeelt. Så vi hörs sen, kram!


Hemsk vecka, men nu äre helg!


Inlägget skrevs : 2010-04-23
Klockan : 15:35:44
Jag är väldigt glad! DET ÄR JU HELG! Den otroligt jobbiga veckan är slut. Jag kan pusta ut. Dock så är det kemi och matte prov nästa vecka, dagarna efter varandra, men jag klarart! Nu ska jag bara njuta av min helg!
Hann inte skriva nåt mer igår kväll. Orkade inte, men mest för att jag inte hann. Men i alla fall så tog jag mitt tredje hål i örat. Eller ja, har två i ena och ett i andra, men blir ju tre inte sant? Hih. Gjorde inte alls ont. Trodde det skulle göra lite ondare i alla fall, men nje! Så det är kirrat nu! (y'

Vad har ni tänkt att göra ikväll då? Och denna helg?!
Min helg ser i alla fall ut såhär;
Ikväll (fredag) vet jag inte vad jag ska göra. Får se om jag ringer hit C kanske. Dock så är jag jäkligt trött. Så känner mest för att ligga här hemma och titta på tv, men aja får se helt enkelt!
Imorgon (lördag) vet jag heller inte vad som händer. Inget bestämt. :)
Övermorgon (söndag) troligtvis inspelning på två låtar tillochmed! Sen på kvällen är det konsert i kyrkan med kören och Risbergskas skolkör.


Knäpp bild, men ville bara visa mitt nytagna hål hiih!

Dryg dag om något.


Inlägget skrevs : 2010-04-22
Klockan : 16:58:53

Pallar inte riktigt att berätta om varför denna dag har varit så dryg som rubriken lyder. Men kan säga som så att vi hade två inställda lektioner och det var på morgonen med, så man kunde liksom ha haft sovmorgon. Till drygt 10. Sen har bara alla andra lektioner varit tråkiga, dryga, trötta o ja. Hade prov i biologi också. Det gick faktiskt bra! Fick 68,5/100. Var tvungen att ha över 40. Så jag är jätte glad över de. :) Men resten av dan var väl inte så rolig... Förutom håltimmen! HAHA, kan väl inte säga mer än att vi är bäst?! ♥
I alla fall så är jag hemma nu. Gör inte speciellt mycket. Fruktansvärt trött. Så tänkte gå och lägga mig i sängen ett tag, men får se hur det blir med de heh. Ska också försöka få tag på min lilla mammi för att fråga om vi kan upp på stan och ta ett till hål i mitt öra. Har velat göra de ett rätt så bra tag nu, men aldrig haft tid typ, men har ju de nu så. Bara att det stänger 18, men aja får se. Blir att titta på fotboll vid halv sju sen i alla fall. (y'

Har ni haft en bra dag då? Lite mer "odrygare" än min? ;) Haha.
Hoppas ni får en bra kväll också! Vi hörs senare. Puss & kram


Puss på oss!


Inlägget skrevs : 2010-04-21
Klockan : 19:24:54
Hejsan!
Skolan gick fint. Vikarie på alla lektioner förutom en, lite drygt oså men aja. Spanska provet gick bra! Hoppade över en del saker oså, men får nog i alla fall g. På olwéus så var vi tvugna att gå en promenad till ett bad, en bit dit och det haglade/snöade ute som fasen! Så det var inte så roligt. Håret blev ju inte precis fint sen, och hade ungefär 2 timmar kvar i skolan. -.- Men bara kör och vi är ju själva så ah, klarade mig hah. En skratt-dag för mig kan jag ju säga! Eller.. Skrattar för det mesta hela tiden åt allt typ (mest åt mig själv ;o), men det är ju livet! Ett gott skratt förlänger levet som det sägs? :)
Efter skolan cyklade tjejerna hem till mig. Jag, Maja, Linn och Charlotta. När vi kom hem gjorde vi iordning varm choklad, sen blev det att plugga till biologi provet som är imorgon. Blev dock inte så mycket... Mest prat & skratt! :') Men ska plugga med mamma nu om ett tag så. Det där klarar jag nog.

Har ni haft en bra dag då?

Kommer upp en video här ifrån ett fik där vi var på. Njuuuut


Ursäkta mitt utseende..
& hon hade filmat! Haha

Tänk framåt


Inlägget skrevs : 2010-04-20
Klockan : 21:28:28
Nu har jag pluggat verkligen aset av mig. Jag är helt slut känns det som! Haha. Att man kan bli slut utav att plugga... Helt otroligt egentligen ju? Lärarna sätter stor press på oss! Fast egentligen så är det ju vi själva som gör det om jag tänker efter. :') Haha, jaja! Jag tänker i varje fall såhär att imorgon så kommer mitt spanska prov vara över. Då är det överstökat. På torsdag så kommer mitt biologi prov vara över. Och då är det med överstökat. Om man tänker så, alltså framåt så går det kanon bra! Bara ett litet tips till er, hihi. :)
Nu ska jag titta runt lite på internet. Ska leta fram några klänningar som jag skulle kunna tänka mig att ha på skolavslutningen, så får jag visa mamma sen. Faktiskt bara 52 dagar kvar exakt! Alltså lite mer än 7 veckor. :D Great som faen! Men vi höres imorgon allihopa. Och då kommer jag inte att skriva förens på kvällen runt sju nångång kanske, för ska plugga med tjejerna efter skolan, sen springa med laget på kvällen. Så vi hörs då! Om det är nåt, sms:a vetja på 0768422870. Puss från mig!



Och så för att man är så förbaskat snäll så bjuder man på två bilder idag!
En med uppsatthår, en med utan thih.

Man ska tänka lite innan man säger nåt.


Inlägget skrevs : 2010-04-20
Klockan : 17:03:08
Hallå bloggen!
Skolan gick finfint. Missade ett möte... Eller halva, men ändå. Ett rätt så viktigt och jag är sekreterare också så, hehe. Men dom blev inte så sura sån tur va! Haha. Hade diagnos på matten. Hann inte göra klart hela eftersom att jag kom 30 min senare pga mötet. Men ska göra klart den på fredag. Rätt enkel oså i alla fall. Vi hann bara att ha idrott i ungefär 30 min, för sen skulle vi byta om och sticka upp till CarlssonHallen för att se på en upplevelseteater. Och fyfan va läskig den var! Seriöst! I början alltså... Kom in en gubbe och skrek, vi alla låg ner på golvet, höll för huvudet och i varandras händer, plus att man skakade och nästan fick lite tårar. Så fruktansvärt läskigt & äckligt dessutom! Tänk att det är sånt här som t. ex dom från Irak får vara med om när dom ska försöka ta sig ut ur landet och till Sverige t. ex... Helt sjukt. Så jag tycker liksom att alla i Sverige osv ska tänka oss för lite innan vi säger nåt som när vi ser nån som kommer ifrån utlandet... Vi kanske ser någon gå med lite skrotiga kläder och kommenterar en massa skit, men det är klart att dom inte har råd med sånt som vi har råd med. Det måste man ju förstå! Tror ni att dom kan komma in med flera tusen ifrån ett land som knappt har ett öre? (Kanske överdrev lite där, men jaja!). Så såklart kan dom inte köpa hur fina kläder och saker som helst! Men vi är så himla otacksamma för allt... I alla fall många. Så tänk på att tänka till lite innan något hoppar ut ur eran mun! Kan vara smart. Sånt som jag tänker på i alla fall. Speciellt nu efter jag har sett denna teater. Men i alla fall så var teatern otroligt bra och dom spelade bra! Dom själva som har varit med om detta och tillochmed värre än det här har det ju varit för en del. Så ah.

Nu är jag hemma och galen på C för att han inte svarar. Skriver lite överallt typ.. ;) Han borde bli rätt trött på mig om han inte har tid t. ex, men han säger ju aldrig något så då äre väl bara att fortsätta HAHA. Man är ju bra! Men nån gång svarar han nog, så får la vänta. Ska sätta igång att plugga spanska nu, sen lite matte & biologi. Så vi hörs senare ikväll. Hoppas ni har haft en bra dag! Kramkram.

21:28


Inlägget skrevs : 2010-04-19
Klockan : 21:27:58
Hejsan!
Vet att jag sa att jag skulle skriva innan jag stack iväg på träning, men blev inte så. Hann inte med och så orkade jag inte heller. Men jaja, skriver nu i alla fall hih! Träningen gick alla tiders bra! Grymt jobbigt idag bara. Körde styrka + match. Ujuj, tufft vare! Men det behövdes. Så nu känner man sig rätt bra. Dock så har jag smaskat på lite onyttigt efteråt, men aja.. (a) Vi i laget har bestämt nu också att vi ska träna innebandy på måndagar och köra styrka/springa/simma på onsdagar. Vi måste vara i form i allt fysiskt! Inte bara med klubban och bollen, utan med kroppen också. (y' Så det kommer bli kanon de där!

Nu ska jag stänga av datorn för idag/ikväll. Ska kolla på lite tv, sen blire nog att snosa! Somnade inte förens sent igår, så behövs lite extra sömn idag. Så vi hörs imorgon! Ha en bra kväll och en bra dag imorgon. Puss, & godnatt! :)



Hejhallå!


Inlägget skrevs : 2010-04-19
Klockan : 15:05:46
Hallå!
Skoldagen var seg, men gick bra. Fick reda på att vi har prov i kemi nästa måndag. Inte så jätte roligt, men det är inte så svårt, så det ska nog gå bra. Men har ju två andra prov att träna stenhårt till nu också. Måndagar är alltid fulla, så känner lite press, men aja det ska jag fixa! Sitter i alla fall hemma hos pappa nu. Cyklar ner till sångpedagogen strax. :) Ska försöka hinna med att köra tre låtar idag på 30 min. Ska höra med henne vilken hon tycker låter & passar bäst för min röst och lite sånt! Men jag skriver igen innan jag sticker ner till träningen sen, så håll ut! Haha. Puss !

Mammsi ♥


Inlägget skrevs : 2010-04-18
Klockan : 20:18:45
Nu har jag inte skrivit på hela dagen, men har inte riktigt orkat med de. Dock inte haft så mycket annat att göra, men har helt enkelt inte orkat att skriva. Men nu är jag i farten igen! Har kommit hem till mamma nu också. Bara träffat henne en stund i fredags, annars inget på hela veckan. :/ Men såhär blir det ju när det är som det är och kommer vara som det är. I alla fall, nyss ätit mat. Lax blev det, mycket gott! Ska fråga mamma om vi kan gå ut och ta några kort strax. Har inte lagt upp på bdb eller fb än hur mitt hår blev, så ska göra det, men måste få till en fin bild först hih. Dock så kommer den bli helt osminkad idag, men palla sätta på sig foundation bara för att ta kort nu liksom? Nejnej. :)

Vad har ni gjort för nåt en sån här tråkig söndag då? ;)
Hörs senare, kramis!


Dottern Julia och Mamma Elisabeth bjuder på bild idag, hihi!

hihiih


Inlägget skrevs : 2010-04-18
Klockan : 13:31:50

Godmorgon!
Pappa kom in till mig här förut och frågade hur det var med mig? ;s Jag fattade ingenting haha, men då visade de sig att klockan var 13 och så länge brukar aldrig jag sova! Så det var därför han frågade, haha. Plus att jag inte var riktigt bra igår heller oså då, men berodde nog på tiden haha. Så jag tog datorn till mig då och satte mig i sängen och började kika runt lite. Sitter fortfarande kvar här. Tänkte äta lite lunch snart. Ingen idé att äta frukost nu ju. ;p Så får bli lunch! Men pappa är inte hemma så får vänta tills han kommer hem. Kanske hoppar in i duschen också... Får se om jag orkar. (a)
Hoppas att ni har sovit gott i alla fall! Ha en bra söndag, hejdåhej!


-


Inlägget skrevs : 2010-04-18
Klockan : 00:51:12
Kvällen blev... Jag vet inte? Fortfarande hängig under hela, plus en massa annat. Den liksom bara försvann. Har varit ute och tagit två promenader för mig själv i mörkret. En kort och en lite längre, men max 30 min vare. Var inte så sent heller. Gillar inte att gå ute när det är sent och nästan kålsvart. Det ska man ju heller inte göra! Fällt några tårar har jag också gjort pga lite grejs. Men det är bra med de imorgon, de vet jag! Annars är det bara att tala ut.

Nåt som jag måste bli bättre på, det är att inte prata så mycket själv och låta andra säga sitt. Visst, är inte dålig på de, men ibland är det nästan bara jag som pratar när det var den andre som skulle förklara nåt eller så. Och det är ju faktiskt viktigt... Att lyssna på vad andra har att säga, och kanske nöja sig själv med att bara skriva nån/några rader och inte så mycket som den får att svara på eller vad man ska säga. Man måste låta varandra säga sitt, och även få tänka! Kan vara jätte jobbigt att låta en va beroende på vad det gäller och vem det är osv, men man måste försöka, och alla klarar det.

Nu ska jag sova. Godnatt vänner, hörs imorn!

Ni som inte spelat de, måste de!


Inlägget skrevs : 2010-04-17
Klockan : 18:45:23
Hejsan!
Nu är jag hemkommen ifrån Örebro och lasergame. Det var grymt kul att spela! Vi blev indelade i två lag. Jag var i det oranga. Sen började det och vi fick gå in genom dörren till själva rummet/na. Var väldigt svart och stod tunner lite överallt. Sen skulle vi ta oss till våran "zoon" för att ladda våra vapen. Först så hittade vi inte den där zoonen, så vi fick lite panik för det andra laget hade redan gjort det och då kan ju dom börja skjuta på oss.. Om dom hittar oss så att säga, men dom förstod ju att vi var kvar i våran lilla "håla". Men sen förstod vi att det inte gick för dom att skjuta på oss när inte vi var "laddade" liksom, så det var ju bra haha. Men sen när vi väl hade laddat dom så satte det igång och man sprang runt där inne och skrek hela tiden. Skjöt och skjöt som galningar på varandra, och blev träffad rätt mycket, haha. Men även så träffade man dom andra rätt mycket också! Det var HÖG musik på där inne också, så det gjorde de ju ännu lite roligare och spännande, hih. Så ni som inte har spelat de nån gång, ni måste verkligen göra de! Så grymt kul! Tack för dagen, laget! ♥

Nu när man är hemma så gör jag inte så mycket. Tar det lugnt, vilar och så eftersom att jag inte mår riktigt bra. :/ Egentligen så är det övernattning ikväll med laget, men jag kände att jag inte orkade det, så stod över det. Men blir ändå lite sugen på att åka upp dit och vara med dom en liten del utav kvällen, så vi får väl se hur jag gör.
Hoppas att ni får en bra kväll. :) Puss & kram!

PS. Bilder från dagen tror jag kommer så småningom!

Lasergame with the team


Inlägget skrevs : 2010-04-17
Klockan : 11:19:26
Hallå på er och godmorgon!
Vaknade utav att pappa dammsög och det låter ju så jäkla mycket och är sjukt irriterande, så jag fick hålla för öronen och försöka somna om. Gick rätt bra dom första gångerna, men sen lite mindre bra, så då orkade jag inte mer! Haha. Ligger nu i sängen och bloggar, är inne på fb oså. Känner mig inte helt bra faktiskt... Vet inte vad det kan vara, men nåt antagligen. Och jag ska ju in med laget till Örebro vid 14 för att spela lasergame, som ska bli mycket kul! Hoppas bara att jag inte är så hängig då. Sen ska vi övernatta tillsammans också, och de vet jag inte om jag klarar av om jag mår så här då med. Men vi får se helt enkelt hur det blir.

Vad ska ni göra idag då? :) Kramis!



Trött, men pigg ?


Inlägget skrevs : 2010-04-17
Klockan : 00:26:36




Sitter här i sängen och ser ut som på bilderna nu.
Tänkte slagga snart, fast måste nog bli lite tröttare tror jag!
Får väl upp och springa eller nåt. ;)
Men godnatt gullungar!

Glöm INTE bort att kommentera inlägget före detta och säg vad ni tycker om min nya hårfärg! Viktigt!
Puss (:

Toppen!


Inlägget skrevs : 2010-04-16
Klockan : 21:35:24
Här får ni två bilder på min nya hårfärg! Visst blev det bra?! :)
Jag är himla nöjd! Säg gärna vad ni tycker.



Snart dags


Inlägget skrevs : 2010-04-16
Klockan : 14:05:20
Hallå bloggen!
Min dag i skolan har varit bra. Har varit på strålande humör, och alla lektioner gick toppen faktiskt. :) Slutade för drygt 40 min sen, så nu är jag hemma och inte gör så mycket. Sitter och laddar inför förändring i håret! Hihi, men det ska bli jätte kul att få "göra om sig" lite och få en ny hårfärg. Plus att jag ska klippa mig också, men bara toppa och så, så blir ingen förändring på de. Men hårfärgen kommer då att bli brun-röd, väldigt spännande! Tror att det kommer passa väldigt bra på mig, så får väl hoppas det. :)
Vad ska ni göra idag? När jag är klar hos frisören så sticker jag direkt till kören. Hoppas jag hinner vara med under hela timmen, annars så får jag köra själv med henne efteråt. Ska nämligen sjunga solo på en konsert som är nästa helg, inte denna alltså, så ska träna lite på den och så tror jag. Blir kul! Sen ska jag ju också spela in en låt nu på söndag, så nu kommer den äntligen! Så den kommer ut på youtube nån gång på dagen.
Nu ska jag ta något att dricka, sen alldeles strax sticka iväg. Ha en bra fredag, kram!


Sista gången like this.

Justin Bieber ♥


Inlägget skrevs : 2010-04-15
Klockan : 21:10:32
Badet var avslappnande och mycket skönt. Läste lite biologi, men orkade inte läsa så mycket, så blev bara 1 sida ungefär och det är 4 som jag måste kunna helt utan till, så måste lägga på ett litet kål. Men provet är inte förens på torsdag, så lite lugnt äre väl. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och tar det lugnt. Är rätt trött känner jag, så blir nog tidigt att slänga sig i sängen. Måste också läsa innan jag somnar eftersom att vi har läsläxa i svenskan, men det är rätt skönt tycker jag. Läser faktiskt nästan jämt på kvällarna innan jag ska sova. Inte många som gör det (vad jag vet?), men det är rätt skönt ska jag säga er. :)

Tänkte tipsa er om två låtar nu också, och det blir en utav mina favoritartister just nu...
Justin Bieber!



Sen säger jag godnatt redan nu för orkar inte skriva nåt sen.
Vi hörs imorgon, sov så gott!

Ett varmt och skönt bad!


Inlägget skrevs : 2010-04-15
Klockan : 18:20:33
Efter jag har ätit så tänkte jag ta ett varmt och skönt bad. Smörja in mig lite efteråt och sånt! Jag har inte speciellt mycket att göra, och ett sånt är ju aldrig fel, eller hur? Så ska vara lite för mig själv och "gotta" mig! Men läsa på lite biologi samtidigt, men det fixar jag hih.

Ska ni göra något speciellt ikväll? Isånafall vad? :)



Flickorna är bäst!


Inlägget skrevs : 2010-04-15
Klockan : 15:58:13

Hellu.
Skolan har varit skoj! Torsdagar är rätt så sköna. Först idrott som är väldigt roligt. Dock inte idag för en tjej krockade med en annan tjej och hon fick näsan rakt in i hennes panna och det började blöda som bara den! Bara rann och rann, helt sjukt. Så näsan svullnade upp som bara den, och hon fick åka upp till vårdcentralen och kolla upp den. Dom visste inte om den var bruten eller ej, för det kunde dom inte se, men som det såg ut som sen så var/är den inte de.. Sån tur e! Men fy va läskigt det var där på idrotten... Har fobi för blod och allt också. Men såklart så ville ju jag hjälpa till lite, men aja huvudsaken var att det gick hyfsat bra med dig i alla fall, Maja! Men aja. Språk sen, gick finfint med läxförhöret. Sen bild, inte lika roligt dock, men brukar vara rätt chill där och det var det idag med så! Sen biologi och det tycker jag verkligen inte om, men det funkade väl. Håltimme i 1h & 30min sen så. (y' Drog hem med Linn, Elvira, Erika & Emma då. Chill som fan! HAHA, fy va kul vi hade. Erika var på ett rätt så busigt humör, hihihi, snuttis! Mina flickor är ju i varje fall bäst. Fast vi saknar Charlotta otroligt mycket. :( Och Maja var ju heller inte med... Menmen! Den sista lektionen för dagen var svenska. Läste hela tiden.

Nu är jag hemma och jag hade totalt glömt bort att vi har matte läxa tills imorn, så den ska jag göra nu framför tvn med lite käk också. Vi hörs senare, hoppas ni har haft en bra dag. :) Kram!


Linn, jag & Elvira.

Linn, jag, Elvira & Emma.
Fotograf; Erika.


Godmorgon bloggen


Inlägget skrevs : 2010-04-15
Klockan : 07:51:23
Ja, godmorgon allihopa! Här sitter jag nu och väntar på att jag ska få dra iväg till skolan. Eller få & få, vi börjar liksom tjugo över idag så tänkte att jag inte behövde gå dit lika tidigt, så jag väntar bara på att klockan ska slå 07:55 helt enkelt. När jag skulle platta håret lite tidigare här imorse, så satte jag platttången mellan ena handen, så mitt finger gör jäkligt ont nu. :( Hur kan man vara så smart ? Man borde ju känna att den inte riktigt är på rätt ställe, haha. Men nje, inte jag! Idag i skolan så äre först idrott, sen språk, bild, biologi, håltimme & svenska. Slutar 15:15, så kommer väl hem framåt halv fyra, så skriver då. Ha en bra dag, kram!

Godnatt bloggen


Inlägget skrevs : 2010-04-14
Klockan : 22:20:03
Ja, godnatt kära ni! Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite (läxa i läsning) innan jag somnar.
Vi hörs imorgon efter skolan, sov så gott! :)

Mycket trevlig dag!


Inlägget skrevs : 2010-04-14
Klockan : 20:42:33
Hej bloggen!
Började med skola idag då. Gick bara från 8:10-13:00, mycket skönt! Skoldagen gick väl bra. Förutom SO-lektionerna.. Dom är piss och jag tycker så synd om våran lärare Maria som dock egentligen inte är våran riktiga lärare, så extra svårt för henne att få ordning på klassen. Vi måste skärpa oss, och det är just på dom lektionerna! Kom igen nu klassen, vi kan ju annars.
I alla fall så åkte jag och Linn in med hennes mamma och bröder till Örebro sen efter vi hade slutat. Mycket kul i bilen, hihi! Sen blev det för Linn och mig att gå runt och strosa på stan. Så sjukt skönt! Jag tog tillochmed av mig jackan, och att få ha på sig sina snygga glajjor, de var fantastiskt! Oh, jag älskar vädret. Låt det få stanna, snälla!
Jag köpte; 3 par örhängen - Cubus 69 :-
Lilla t-shirt - HM 69,50 :-
Foundation - Kicks 119 :-
Stift (typ) - HM 49,50 :-
Lim till naglarna - Lindex 25,50 :-
Bh & trosor - Lindex tillsammans 170 :-
Lite smått och gott sådär! Linn köpte hårspray och nåt mer tror jag? En jätte trevlig eftermiddag tillsammans med dig! Mer såna skulle jag tro att det blir med dig & tjejerna! Tack iaf, gummsan! :)

Kom med bussen vid 19 ungefär. Stack hem direkt. Plockade upp allt, prövade tröjan, tog lite kort med glajjorna oså. Nu tänkte jag snart plugga. Inte för att jag vill, men för att jag måste. Spanska & lite biologi. Trodde ju att vi hade prov i biologi imorgon, men tydligen så var det nästa torsdag, så har nötat in det lite i onödan, menmen.
Hoppas att ni har haft en bra dag och har en fortsatt bra dag med! Vi hörs senare i ett godnatt inlägg. Puss!



Bilder på mig & Linn kommer nån annan dag för har inte fått dom utav henne än, så stå ut!

Bilden :')


Inlägget skrevs : 2010-04-13
Klockan : 21:10:33
Nu har man varit ute med Lisa och hennes hund. Hon frågade om jag ville hänga med, och de hade jag ju inget emot så hih. Gick väl en 40 min eller nåt, sköntskönt! Men nu är jag hemma och sitter just nu i sängen och pratar lite på msn, fb oså. Måste plugga lite spanska glosor också, har de i läxa till på tordag och har inte gjort nåt än typ, så kanske ska sätta igång med de. Är ju inte så mycket och rätt lätt att plugga in så man behöver inte så många dagar på sig, men ändå. Aja, hah. Skriver inget mer senare sen, så blir sista inlägget & "godnatt" inlägget. Så godnatt på er alla, sov så gott och dröm sött! Hörs imorgon, men då på kvällen nån gång eftersom att jag ska in till Örebro direkt efter skolan. :D Puss & kram!


Hihi, jag det där vid bollen ungefär vid 6 -års åldern eller nåt kanske :')
Och ja, jag är hel blond på riktigt!

Ny kräm


Inlägget skrevs : 2010-04-13
Klockan : 18:34:12
Nu är jag tillbaka vid bloggen igen, så hej hihi.
Mötte upp pappa på ICA förut för att handla lite oså. Skulle leta efter kräm till huden och rakhyvel, men hittade inte de så jag stack till Konsum och letade efter det där. Och jag hittade det! Eller inte rakhyvel ioförsig, men Doves kräm i alla fall. :) Så ska strax smörja in mig, sånt är så skönt om man kan säga så utan att det låter eller tas fel ? Haha, men kroppen blir så len och mjuk.. Härligthärligt! När jag kom hem så blev det att sätta sig ute på ballkongen med pappa och schteka lite! Haha, inte så mycket schtek blev det, men skönt att få lite sol oså på sig. 
Nu tänkte jag sätta på lite musik på spotify, men nåt är fel så det funkar inte. Allt står bara still och ingen låt sätts på, så jag är redigt lack nu. Är så ibland, och typ så fort jag ska logga in på det första gången på den dagen så blir det så. Inge kul! Så får väl starta om datorn antagligen då. Det som är störande också, det är att det går inte att lyssna på nån annan musik på t. ex youtube heller, för nåt fel med ljudet när det blir fel på spotify. ;s Mycket med datorer.

Dagens fråga; Är vädret lika varmt, soligt & skönt hos er som det är hos mig?


Tråkig & trött dag...


Inlägget skrevs : 2010-04-13
Klockan : 16:41:16

Denna dag har varit jätte tråkig. På idrotten skulle vi ha sett på en teater tydligen, men så blev det inte pga nåt, så vi fick gå upp till Norvalla och gå runt det stora spåret i leran och allt. Assegt. Så det var inte direkt det roligaste, menmen man fick stå ut helt enkelt. Efter den lektionen så hade vi SO, och idag så var nån Gud gubbe där och pratade en massa om Jesus. Nu är det så att jag inte alls gillar sånt där och har därmed svårt att koncentrera mig när det handlar om sånt, men jag lyssnade väl så gott som jag kunde och satt tyst iaf, haha.
Nu när man är hemma så sitter man vid tvn och tittar på gamla avsnitt av Top Model. Just nu paus, men jaja. Tänkte gå ut och sätta mig på ballkongen sen. Sola lite! Bli lite bruner! Sen ska jag kila hem till mamma/eller så kommer hon hit, för ska be om pengar till imorn då jag ska in till Örebro efter skolan med Linn och troligtvis Maja med. :) Men nu ska jag titta vidare! Vi hörs senare, kramkram.


Underbart!


Inlägget skrevs : 2010-04-12
Klockan : 21:01:36

Shululu!
Träningen gick underbart. Springningen gick underbart. Allt är underbart ? Ja, det mesta! Känns så skönt. Våren är här (nästan helt), det är varmt, det är skönt, det är schtek, det är underbart helt enkelt! Kanske dock inte var den seriösaste träningen som vi har haft, men faktiskt så har vi haft lov och man är trött... Hihi, en liten anledning kanske. Men när vi spelade match på slutet så spelade vi på MYCKET bra. Jag gillar det jag ser, brudar! Vi kommer vara på topp i höst, helt klart!
Nu är jag i alla fall hemma. Gör inte speciellt mycket, chillar lite hih. Kanske drar mig mot tv;n snart. Pappa tyckte att jag kunde hänka med han och bror, men datorn är ju svår att slita sig ifrån alltså.. ;) Haha, men vi får väl se hur det blir med de! Hoppas att ni har haft en skön & trevlig dag. Tror detta blir sista inlägget för idag, så säger godnatt redan nu! Vi hörs imorgon, hade bra allesammans. :)


Efterlängtade vår är här!


Inlägget skrevs : 2010-04-12
Klockan : 16:46:41
Fy så skönt det är ute! När jag gick hem ifrån sången så bara njöt jag. Det schteker ju nästan alltså! Helt otroligt härligt. Nu kan vi bara hoppas att detta är kvar HELA tiden, med lite regn emellan åt gör väl inget, men solen ska skina hela tiden! Man blir så glad då, håller ni inte med mig? :)) Det gick kanon bra hos sångpedagogen! Körde Hurt, sen This Is My Life. Nästa gång blir det en låt som jag tar med, och även den låt som jag ska spela in, så kan tyvärr inte säga vad det är för nån eftersom att det är hemligt. ;) Men snart blir den inspelad så ni behöver inte vänta såå länge till! Hihi. Snart drar jag ner mot idrottshuset för att springa före träningen med Linn. Sen blire då träning, hemma framåt halv åtta så skriver då! Ha det så bra i värmen!



Förändring!


Inlägget skrevs : 2010-04-12
Klockan : 15:04:11
Hejhalloj!
Första dagen i skolan efter lovet idag då. Gick la bra. Var lite trött oså, men en rätt så skön dag. Skönast på svenskan, älskar dom lektionerna! Vi typ bara chillar hela tiden. Antingen läser vi/våran lärare, eller så är vi och lånar böcker, eller så gör vi nåt test/prov, så liksom antingen eller mellan dom typ hih. Kemin var också rätt skoj idag. :) I alla fall så är jag hemma nu. Ska kila iväg till sången snart. Har glömt papprerna hos mamma som jag typ alltid gör... Svårt att komma ihåg allting när man har så mycket annat att plocka med sig. Och ett par papper är ju inte sånt som man kanske mest kommer ihåg så. Men aja, ordnar nog sig!
Vi hörs när jag kommer hem därifrån. Kramis!

Och det kommer att ske väldigt mycket förändringar här på bloggen ungefär till helgen eller nästa vecka. Ska göra en ny header (eller Carro gör den åt mig som alltid), och sen lite annat smått & gott hihi! Böt ju textsnitt igår, så de tror jag sitter kvar hela tiden, iaf ett tag till haha. Men har haft headern ett bra tag nu.. Tror jag iaf? ;$ Men känns som att jag vill byta lite nu och så.

Godnatt, hörs imorn!


Inlägget skrevs : 2010-04-11
Klockan : 22:14:55

Som ni ser så har det skett några förändringar här på bloggen. Alltid skönt med något nytt! :)
Men nu tänkte jag krypa ner i sängen. Fast måste läsa på lite biologi innan jag somnar helt också. Så vi hörs imorgon. :) Och då skriver jag inte förens framåt halv tre för dags för skola igen. Hoppas ni får en god natt sömn, hihi godnatt!


En hiss & diss stund!


Inlägget skrevs : 2010-04-11
Klockan : 18:34:27


1:a hissen; Vädret ute just nu. Det gör en så himla glad. Om man jämför med hur man var förut när det var blött osv, mot vad det är nu så är det skillnad i beteendet tycker jag på mig iaf. Mycket skönt! :)
2:a hissen; Innebandy. Jag älskar att spela & att titta på innebandy. Det är ju nästan livet! Så himla roligt. Ni som kanske har tänkt testa det eller nåt, men inte riktigt "vågat", kan bara säga en sak.. GÖR DET! Ni kommer inte ångra er. Om ni gillar bollsporter, springning osv, så ska ni verkligen testa på det. (y'



1:a dissen; Människor som måste trycka ner andra för att själv känna att man har gjort nåt bra. Såna stör jag mig på så otroligt mycket så att det finns inte. Varför måste man hålla på så? Så himla omoget och det visar bara att man inte är nöjd med sig själv. Nejnej, usch!
2:a dissen; Att jag måste packa så himla mycket när jag ska flytta emellan mamma & pappa. Visst, det blir bra tillslut och man "lär" sig ju eller vad man ska säga, men det är ändå jobbigt och det kommer det nog att vara hela tiden typ. Men det är bara att ta det som det är helt enkelt.
3:e dissen; Mitt hår är verkligen inge bra just nu. Jag nästan hatar det rent ut sagt. Hårfärgen är väl rätt okej, men jag vill inte ha den. Håret är hur slitet som helst, usch. Men sån tur är så ska jag klippa och tona det på fredag, så då får man ett nytt och fräschare hår! :)

Nån kille som vill vara tjej för ett tag ?


Inlägget skrevs : 2010-04-11
Klockan : 15:12:53
Sitter här och har sjukt ont i magen. Ni kan ju ana vad det är för nånting... Och när rubriken lyder som den gör också. Så jag har inte så stor lust att göra nånting, men jag vill ju, men svårt när man har ont. Det bästa är ju egentligen att röra på sig, men man orkar inte. Man känner sig helt tom på krafter och allt... Fy, inge roligt. :( Men hoppas att ni har en bra söndag iallafall. Jag ska försöka göra min till den bästa som möjligt genom att sätta på lite bra och lugn musik och bara slappna av till det. Brukar kunna hjälpa. ♥

Godmorgon sötingar


Inlägget skrevs : 2010-04-11
Klockan : 12:19:46
Idag så vaknade man vid halv tolv. Varmt som det var i mitt rum tog jag mig upp och hoppade in i den sköna duschen. Alltid lika skönt. Sen gick jag upp och såg att dörren stod öppen, så gick ut och fick solen rakt i ansikte. Gud så skönt! Solen är här idag, det är väldigt skönt ute. Dock lite blåsigt, men de gör inget. Så jag antar att det blir att gå ut och sätta sig efter jag har slappat lite vid tvn oså, hihi. Måste även plugga idag. Matteläxa tills imorgon, plus pro på torsdag så ah. Men nu ska jag titta på tv, så orkar därmed inte skriva mer. Vi hörs senare idag, ha en bra söndag kram! :)


Vilken kanon kväll !


Inlägget skrevs : 2010-04-10
Klockan : 23:39:51
Tjingeling killar & tjejer! Min kväll har varit underbart rolig. Ätit tacos, spelat pingis, spelat biljard, tittat på tv, skrattat som bara den, kört armbrytning osv! Blev otroligt lyckad tillsammans med en otrolig vän & en otroligt BRA vän, Linn. :) Det måste vi verkligen göra om! Plus att Julia & Bäcca också kom sen, så blev mycket kul med dom med. :) Så tack för kvällen, verkligen lyckad! ♥

Nu när man är hemma så är jag faktiskt inge trött alls. Förut idag var jag ju jätte trött, men nu är jag pigg igen, men är väl för att jag har varit ute/borta och fått varit igång oså. Hihi, men de tycker jag är bra! Så får väl se när jag somnar ikväll/inatt då. ;$
Nu sitter jag och tittar på Real Madrid - Barcelona, och Barcelona leder med 0-2! FYYYYYY SÅ BRA DOM ÄR!
ME LOVE LIKE HELL!


Trött som en tok.


Inlägget skrevs : 2010-04-10
Klockan : 18:41:54
Hejhallå! Hemkommen från Örebro nu. Eller för typ 2 timmar sen, men ändå haha. Killarna förlorade tyvärr båda matcherna som dom spelade. :/ Men dom ska spela en till nu ikväll, så vi får hoppas på att dom kan vinna då! Men dom spelade bra. Bättre i andra än i första. I första var dom lite vrånga och fick sig 3 utvisningar. Men i andra skötte dom sig mycket bra och matchen slutades med ingen/inga utvisningar, mycket bra! Haha. Var iallafall kul att titta. :)
Nu gör man väl inte så mycket. Drar ner mot gårn om ungefär 20-30 min. Ska käka där ikväll.. Matkväll eller vad dom har. Och jag slipper betala bara för att jag och mitt lag vann bästa klädsel på fotbollsturneringen. ;) Hihi. Men nu ska jag ringa Carl. Vi hörs senare, ha en bra kväll kram!

Godmorgon!


Inlägget skrevs : 2010-04-10
Klockan : 11:20:18
Godmorgon folket! Idag ska jag åka till Örebro med pappa och titta på när min bror spelar cup i innebandy. Det är Örebrocupen, en riktigt stor cup, så det ska bli kul. Skulle själv ha varit med, men blev en försen anmälan med laget och ja... Vi satsar på det nästa år istället. Men håller tummarna för alla 3 Noralag som är med! :)
Nu ska jag sminka mig. Tar några kort och visar hur jag ser ut just nu hihi. Ha en bra dag, puss!




Godnatt!


Inlägget skrevs : 2010-04-10
Klockan : 00:02:28
Nu har jag tittat på ett jätte läskigt avsnitt av Mord I Sinnet. Usch! Det var bra, men fy så läskigt.
Julia-kommer-drömma-mardömmar-inatt-ja. Säger godnatt nu till er!
Vi hörs imorgon, sov så gott sötnosar. ♥

Right now like that...


Inlägget skrevs : 2010-04-09
Klockan : 21:16:32

Idag har det känts som att det har varit en "bloggdag". Har inte gjort så många inlägg, men har kollat runt på väldigt mångas bloggar och har även gjort om min lite oså. Så här skriver jag igen när jag sitter i soffan och tittar på Talang, men som just nu har paus. Ni vet det är tv4, och tv4 är en "paus" kanal. -.- Tycker det är väldigt onödigt, men dom tjänar ju en massa pengar på det så.. Menmen.
På ett sätt vill jag ner till gårn nu, men på ett sätt inte. Är så himla trött, men jag vill ju inte bara sitta hemma och tråka. Fast ändå rätt skönt, men ah haha. Får se om jag skriver nåt mer sen, men tror de. Kramkram! :)

Biologi & matte, usch


Inlägget skrevs : 2010-04-09
Klockan : 19:21:24
Nu har jag pluggat också. Tänkte att jag kunde ta upp böckerna och få det gjort så slipper jag göra allt sen. Får säkert många läxor denna vecka eftersom vi inte haft det på länge pga lov osv. Har prov i biologi på torsdag, och det är fan asmycket. 4 blad, 8 sidor. -.- Man ska kunna en massa om typ 4 olika saker/djur.. Hur ska man få in allt de i huvudet?! Jag fattar inte de! Gäller väl att plugga stenhårt.. Alltså ligga i. I matte har jag också snart prov.. Tror jag. Men denna gång var det bara en läxa, men förstod inte så mycket utav den så får be mamma om hjälp sen. :')


Lack!!


Inlägget skrevs : 2010-04-09
Klockan : 16:07:41
Nej vet ni .. Jag missade bussen. -.- FAN VA LACK MAN BLIR! Plus att jag ändå inte skulle ha kunnat åkit med den, för jag hade bara 4 kr på mitt kort så. -.- ÅH! Sen hittade jag inte det andra busskortet heller, så då blir man ännu mer argare. När man verkligen vill nånstans och sen bara skiter det sig... Sånt gillar jag inte! Men aja, jag får väl stanna hemma då helt enkelt.

Vad ska ni göra ikväll? :)
För mig så får jag se vad den bjuder på!


Haha..

15:16


Inlägget skrevs : 2010-04-09
Klockan : 15:16:01
Hejsan. Jag hinner inte blogga nåt nu, för ska med bussen till Örebro om 15 min. Så hinner heller inte svara på kommentarer som jag fick igår, så de får ni svar på senare ikväll. Nu måste jag skynda mig, annars går bussen utan mig! Ha en bra dag, puss. :)

Min Elviiris ♥


Inlägget skrevs : 2010-04-08
Klockan : 21:43:04

Oseriös bild, men vi är bara oss själva. :)
Blir filmis & godis med denna skitunge nu, så inge mer bloggande för idag!
Hoppas ni får en trevlig kväll, hade bra puss & kram!

Fight for this love.


Inlägget skrevs : 2010-04-08
Klockan : 18:34:02
Ikväll så kommer Elvira (som jag skrev i förra inlägget) hit och vi ska mysa! Hihi, ha det trevligt och skratta som tuusan! Blir kanske att dra ut nåt, jag vet inte, får väl se vad vi hittar på. Är sugen på godis, så vi ska nog köpa de iallafall. (y' Sen slaggar hon här också som sagt. Får se hur länge vi håller oss vakna.. ;o Kan ju bli rätt länge när man har kul. ;)

Mamma håller på med maten nu, så om en stund så ska jag upp och käka pannkakor. Är skit hungrig! & väldigt länge sen jag åt pannkakor, så det blir la gott hih. Ska tipsa er om en låt också.. Väldigt bra enligt mig! Har nyss hittat den, och fastnade för den på direkten. :) Inte bara den låten är bra, utan andra som hon har gjort. Men lägger upp den nu här!
 

Rätt skön, eller vad säger ni ?

Huvudsaken är att ha kul. :)


Inlägget skrevs : 2010-04-08
Klockan : 15:33:37

Hejhej. :)
Är hemkommen från idrottshuset för en stund sen. Har varit där nere enda sen halv tio imorse, så man känner sig lite slut oså, men de är finfint. ;) Gick inte så bra för oss i turneringen dock... Förlorade alla matcher, folk var/blev sjuka typ och så, men kul hade vi! Och jag sköt en straff som gick åt helvete, men gjorde ett par finfina grejer på plan iaf, haha. MEN vi vann pris för bästa klädsel denna gång med, så det var ju kanon! Hihih. ;) Tog tyvärr inga bilder så ni kan ju inte får se hur vi såg ut, men kan säga vad vi hade på oss lite sådär... Shorts, jeans eller svarta vanliga, rutig skjorta instoppad eller upprullad och sen uppsatt hår oså. Kanske inte så märkvärdigt, men iaf mot vad alla andra hade på sig. :') Men nåt måste man ju satsa på när man vet att man kanske inte har så stor chans att vinna.. :) Så kul hade vi, absolut nästa år igen! 'Frittfram' då med eller ;)? HAHA

Nu tänkte jag ta något att käka, sen bara slappa. Elvira sover troligtvis kvar här ikväll. :) Väldigt trevligt!
Ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi senare. Kram!


Små bilder, hih


Inlägget skrevs : 2010-04-07
Klockan : 20:31:00

En utav dom nyinköpta t-shirten som ni ser där.
I ♥ NY
Klicka på dom för att få dom större

Trevlig dag! :)


Inlägget skrevs : 2010-04-07
Klockan : 18:29:34
Hejhallå!
Gustavsvik var najs. Dock väldigt mycket folk, så långa köer till allt, menmen det gick bra ändå. Åkte faktiskt alla tre rutchkanor (stav?) som dom har där, och förra gången vågade jag inte åka nån typ, så känner mig rätt stolt nu! Haha, nejmen de va kul. :) Sen käkade vi där också oså. Tröttnade efter drygt 2 timmar eller nåt, så då gick vi in och duschade och bastade istället. Riktigt skönt de! Dock så var det tre irriterande typ 11 -åringar som var jobbiga och trodde dom var coola som satan! Haha, sånt är lite kul. ;) Men som sagt, dom är bara "små barn" så dom måste ju få hålla på och lekta runt, skrika och va allmänt barnsliga. Är ju faktiskt vi ungdomar ibland också, haha. Fick sitta och vänta på mamma, Eva & bror sen. Men tillslut kom dom och då blev det att åka ut till Lager 157 där jag hittade äntligen min skinnjacka och två par t-shirtar. :) Orkar inte lägga upp bilder, men ni kommer antagligen få se sen nångång skulle jag väl tro.
När vi sen kom hem så följde vi med Lisa & Eva hem en stund. Fikade oså. Sen blev det hemåt. & nu sitter man här och inte gör så mycket.

Vad har ni gjort idag? :)
Kram!

hihihihi


Inlägget skrevs : 2010-04-06
Klockan : 22:05:25

Och vad har man gjort nu ikväll? Jo, jag har tittat på Dating In The Dark och ätit mat med mamma. Mycket va? Haha, nej inte speciellt men de fick duga och det var ändå rätt trevligt. Skönt att bara vara hemma. Tänkte bara ta ett snabbt inlägg nu för att jag kände för det. Har inte speciellt mycket på hjärtat. ;)


Sista inlägget för ikväll nu. Vill nog slappna av sen, haha.
Imorgon blir det G-vik med Lisa, de blir najs! :D
Så vi hörs imorgon kväll nångång. Hade! Godnatt.


Rubrik kan vara svårt ibland...


Inlägget skrevs : 2010-04-06
Klockan : 18:39:26

Charlotta och hennes mamma åkte precis hem. Var mycket härligt att springa förut. Dock så fick jag sjukt ont i båda mina vrister denna gång, så vi fick gå/ta det lugnt ett rätt så långt tag, men aja det funkade de med. Bara man får vara ute och röra på sig så, hih. Annars så har vi fikat sockerkaka och påskmust, sen legat i sängen och tittat på tv4:a humor. HAHA, riktigt bra! Vi tänkte att vi var tvugna att få ta det lugnt efter att vi hade varit så hurtiga och så. :')

Vad ska ni göra ikväll då?
Själv vet jag inte. Kanske dra ut nåt mer, för det är väldigt fint väder!
Våren är påväg. :)


Fikamys!


Inlägget skrevs : 2010-04-06
Klockan : 13:27:50

Sitter och funderar... På allt och inget, på livet som är, på allt som snurrar runt inne i huvudet. Det är mycket saker. Det är alltid mycket. Om det bara kunde vara lite mindre och man bara kunde få slappna av lite oftare, så tror jag att det skulle göra stor skillnad hos en del, hos mig, hos alla kanske ? Tycker att man borde få mer tid.. Eller man kanske får de ? Ja, jag vet helt enkelt inte, men så kan jag känna ibland iallafall.

Framåt 15 kommer Charlotta och hennes mamma på lite fika. :) Mycket trevligt! Före det blir fika, så ska Lotta och jag ut och springa idag igen. Jag känner verkligen för de! Så härligt! Och om jag får igång det här i rutiner nu, så kommer jag nog vara ute och springa rätt mycket. Dock så kommer jag träna innebandy på måndagar framtill sommarlovet, men kan ju springa två dagar i veckan iallafall ? Vi har ju som bestämt att vi ska springa före träningen på måndagen, och före på onsdagen, men nu kommer inte vi träna på onsdagar, så då springer vi bara då. Men imorgon kommer jag inte kunna de för hinner inte komma hem tillsdess vad jag tror nu, och blir ändå för mycket då, så bättre att ta det idag så har man iallafall varit ute två dagar så som vi har sagt, hih. Superduper!
Nu ska jag försöka fixa lite nya saker på min blogg, så vi får se vad det blir för något. :)
Hoppas ni får en bra tisdag både ni som har lov & ni som är/har varit i skolan. Hugs!


10:45


Inlägget skrevs : 2010-04-06
Klockan : 10:45:57
Godmorgon! Tycker inte om att jag bara kan sova till drygt 10 nu. -.- Det är ju lov & då vill man sova länge! Men aja, det är som det är haha. Sitter iallafall framför tvn nu och tittar på Våra Bästa År. Mitt älsklingsprogram sen länge tillbaka. Bara att det går när man är i skolan, så man kan ju inte se det om man inte spelar in de, men jag orkar inte göra det, så ja haha. Får se det när jag är ledig oså.
Idag vet jag inte vad jag ska göra... Har inga planer, så får väl se. Men ska försöka komma ut och springa lite idag igen, för man känner sig så fräsch & bra sen efteråt, så måste vara lite hurtig! (y)
Nu ska jag nog äta lite frukost för börjar bli hungrig. Hörs sen, kramkram!


-


Inlägget skrevs : 2010-04-05
Klockan : 23:46:16
Att behöva trycka ner andra för att man själv ska känna att man är bra, är nåt så förjävligt rent ut sagt så att jag kan spy.

Jag kanske gjorde fel. Jag kanske tog i för mycket. Men jag tycker inte så mycket om de.
Faktum är att jag bryr mig faktiskt inte ärligt talat.
Folk får tro att jag bryr mig jätte mycket för att jag argumenterar, fine.
& klart att jag "bryr mig", men inte på samma sätt like always.
Jag visar den jag är, jag visar vad jag går för.
Ibland kan det bli för mycket, men det är ju jag själv som får styra över de ? Och som får tagga ner mig själv.

Tänk på: Bry er aldrig mer om andra än om er själva!


Nu tänkte jag sova. Vi hörs imorgon, puss och godnatt! :)

Härligthärligt!


Inlägget skrevs : 2010-04-05
Klockan : 18:48:51
Nu har jag lite mer tid på mig att skriva, så hej på er! :)
Var väldigt härligt att vara ute och springa förut. Dock så fick jag ont i min vrist som jag brukar kunna få när jag springer, så de var ju mindre bra kanske. :/ Men förutom de så var det bara härligthärligt! Vädret är ju inte riktigt som det var igår oså, men inte är det kallt, och solen är ju framme lite iallafall. :) Trodde att vi skulle springa i 40 min drygt, för de brukar de bli annars, men nej det blev typ 25 min eller nåt, haha men var samma runda och så.. Tillochmed lite längre, men vi sprang väl fortare då eller nåt. :') Aja, vi sprang ivarjefall haha.
Nu tänkte jag bara ta det lugnt här hemma. Lyssna på musik och vara lite för mig själv oså.
Puss & kram så länge!




Tog lite bilder förut med mammas system.
Lite redigering på dom oså.

(y)


Inlägget skrevs : 2010-04-05
Klockan : 16:53:14
Nyss kommit hem och nu har jag lite bråttom för ska vara nere vid idrottshuset om drygt 15 min för att springa med Charlotta, och jag har inte tagit på mig träningskläderna eller nåt än, så måste skynda mig nu!
Så vi hörs när jag kommer hem om drygt 1 timma. Kalaset var iaf trevligt och mycket goda saker! Men nu ska allt gott bort så att rutorna kommer fram igen på magen. ;) PUSS!

Min Olle 2 år


Inlägget skrevs : 2010-04-05
Klockan : 12:01:18
Godmorgon bloggen! Vaknade rätt så tidigt idag, vid halv tio. Trodde att jag skulle sova till halv tolv som jag har gjort alla dom andra dagarna, men tydligen inte haha. Har käkat frukost och tittat på tv, plus ätit lite godis som inte är bra för nu är det nog med godis! Man känner sig asfet efter allt godis nu ju. :( Inte bra! Så ikväll blire för mig att ut och springa med Lotta och Linn. Få bort lite fett, haha. Snart ska jag fixa mig, sen vid halv två åker mamma, jag & bror iväg till Vedevåg för att fira Olle som fyller 2 hela år. Åh, han börjar bli så stor nu! Nyss var han nyfödd, nu har han redan levt i 2 år. Tiden går fort när man är så gullig som han, hihi. :)
Skriver när jag kommer hem, hade!

En film man kan se flera gånger!


Inlägget skrevs : 2010-04-04
Klockan : 23:23:54
Har för en stund sen tittat klart på Sommaren Med Göran tillsammans med mammi. Den är så himla bra! Man skrattar, man längtar till sommaren och till att få umgås med sina vänner på stranden t. ex. Oh, så underbart! Och så underbar filmen är! Jag älskar Peter Magnusson (han som spelar Göran). HAHA, han är för go!
Nu har jag kommit hit ner och sitter och tittar runt lite. Tänkte snart gå upp igen för att titta klart på nån deckare som snart slutar. Har ioförsig inte följt den, men såg rätt så mycket igår, så kan ändå vara kul att se hur den slutar.
Imorgon ska jag iväg och fira min kusins barn Olle som fyller 2 år, men jag hinner nog blogga lite före det!


Godnatt, sov så gott. ♥


Inlägget skrevs : 2010-04-04
Klockan : 19:51:52
Hemma hos mor min nu! Mamma-vecka denna alltså. :) Mamma, bror & jag har varit och tittat på vårat hus/lägenhet som vi kommer att flytta till i Juni, och det är helt bestämt. Det är ungefär som ett hus, sitter ihop med ett annat. Är alltså inte riktigt ett radhus, men nästan. Blanding emellan lite allt möjligt, haha. Finns övervåning, en liten trädgård, och det tycker vi är bra! Dock för att vi kan ha Findus då, våran älsklingskatt. Eller min faktiskt. ♥
Känns som att det kommer bli väldigt bra där. Är varken i stan eller utanför stan. Det är nära, och sen kommer jag att bo nästan granne med en kompis, så det är ju bra. Grejen är bara den att det är såklart jätte sorgligt att jag/vi ska behöva flytta ifrån detta fantatiska hus som ligger så bra och som är så himla fint. 200 m ner till sjön där det även är camping. Sjukt stor trädgård, stort inomhus osv, så det är jätte sorgligt. Men saker och ting händer, tider förändras och det är så det är. Bättre tider kommer och det är dom man får sikta in sig på. Hur jobbigt de än må vara, så vet jag att vi kommer klara detta tillsammans som en familj, för vi är ändå en familj. Och jag kan inte vara arg på någon egentligen, för min pappa gjorde sitt val, min mamma och jag och min bror får acceptera det, dock efter en tid eftersom att det tar ett tag. Himlans svårt! Men jag älskar er alla, och för mig är vi alltid en familj.
Without you I am nothing


Ahapp.


Inlägget skrevs : 2010-04-04
Klockan : 16:05:40
Söndagar är alltid tråkiga, även fast man vet att man har lov dagen därpå och resten av veckan som kommer. Finns inget att göra på söndagar, verkligen skit tråkiga! Men för att det ska bli lite roligare, så får väl jag ta och gå ut och hitta på nånting. Vet inte vad, men ta en promenad eller nåt. Härligt väder ute, så det är ju ett plus! :)
Tar och bjuder på några bilder nu också som är nytagna. Hade!




Påskdagen


Inlägget skrevs : 2010-04-04
Klockan : 12:42:48
Godmorgon! Steg upp ur min varma och sköna säng vid halv tolv. Sover väldigt länge nu. Brukar inte göra det, men de har väl ändrats helt enkelt haha. Sitter just nu framför tvn och tittar på reprisen från Körslaget, men som just nu har paus för det är ju tv4 som alla vet. Det är så himla fint väder ute idag också så det nästan inte är sant! Nu vill jag verkligen att det ska bli sommar så fort som möjligt. Jag vill åka ner till Västkusten, det är så himla underbart så att det finns inte. I år kommer det ju att bli skillnad eftersom att vi inte kommer åka hela familjen tillsammans, men jag vet att det kommer bli bra ändå.

Nu ska jag börja med en header/design till en vän, så kan inte skriva mer just nu.
Vi hörs senare!

Man ska tänka sig för!


Inlägget skrevs : 2010-04-03
Klockan : 23:32:26

Nu är jag hemma efter en rätt så lång kväll, men bra & rolig med Emma & Robin. Stack hem till Robin typ direkt efter att jag hade mött upp Emma. Han satt och lana, så det blev för mig och Emma att titta på tv och fatta nada utav vad han gjorde, men de var skoj de haha. Drog hem sen typ halv elva, & fy va läskigt det är att gå hem när det är mörkt! Usch, man vet ju inte vad som kan hända eller vem som kan komma?! Fyfan, det ska man tänka på... Att inte gå ensam hem efter 21 tycker jag. Finns mycket & många otäcka människor där ute i världen, så man ska akta sig! Även fast man går två, eller kanske tre tillochmed. Det är farligt, farligt. Men i alla fall så var det en rolig kväll som alltid tillsammans med min lilla fina Emma. :) Puss på dig!

Nu är jag hemma. Sitter och tittar på nån engelskdeckare med pappa. Rätt bra faktiskt.
Men tror att jag ska sova snart, så detta blir ivarjefall sista inlägget.
Godnatt och sov gott!


Det är nu som livet är mitt..


Inlägget skrevs : 2010-04-03
Klockan : 17:04:46
Nu har jag legat i min säng & tittat på Så Som I Himmelen i 2 timmar eftersom att filmen är så lång. Den är så himla bra och sorgsen. Jag blev nästan tårögd.. Jag rös verkligen, oh. Så himla kärleksfull, men samtidigt så förskräckligt sorgsen. Och jag älskar Michael Nykvist som skådespelare, han är ju så bra! Han kan typ spela alla roller, haha. :)

Snart är det dags för en liten påskmiddag. Pappa håller på och lagar allt. Förvånar mig att han är så duktig i köket! ;o Hahah, nejdå min lilla pappa är jämt duktig! Är fruktansvärt trött också. Men antar att jag blev det när jag låg här i sängen och bara låg stilla rätt så länge... Då blir man ju oftast de. Men får se vad jag tar och hittar på ikväll. Hoppas på att få träffa C, men man vet aldrig. Annars så blir det Emma tror jag.

Vad ska ni göra en sån här lördagkväll då? :)
Kram!


Glad påsk - Värmen är påväg!


Inlägget skrevs : 2010-04-03
Klockan : 13:44:34
Hejhej! Hoppas ni alla hade en bra fredag igår, för de hade jag. :)
Var som sagt hemma hos min moster & morbror. Åt gott, lekte med mina busungar Olle & Max, tittade på tv och så! Sov ju över där också. Vi somnade runt halv ett-ett tror jag klockan blev. En mycket trevlig kväll, med mycket gott skratt! Nästan för mycket ibland, haha. Ni är bäst älskade släkt!

Kom hem för drygt 2 timmar sen kanske eller nåt. Sitter nu här och inte gör speciellt mycket. Otroligt fint väder ute nu, & det är VARMT! Eller varmt & varmt kanske det inte är, men man kan ivarjefall sitta ute och sola och schteeka! (y) Så jag tror att jag ska ta mig ut här snart, men göra vad vet jag inte. Men nåt finns det väl att göra i lilla Nora. ;)
Vi hörs senare! & glad påsk!


Bara för att jag har tråkigt.. (a)


Inlägget skrevs : 2010-04-02
Klockan : 15:56:32




Nu kommer mamma snart, så jag säger hejdå & ha en mycket bra fredag!
Vi hörs nångång under dan imorgon, om inte jag får tid till dator ikväll, men tror inte de.
Puss & kram!

Halloj!


Inlägget skrevs : 2010-04-02
Klockan : 12:27:45
Vaknade för 1 timma sen, alltså vid halv tolv.
Maja åkte hem imorse.. Märkte knappt det, haha.
Iallafall så har jag sovit mycket gott! Var bara lite varmt, annars helt ok haha.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.
Vet bara att ikväll vid drygt halv fem så kommer mamma & hämtar mig & Gustav för att åka iväg till våran morbror (mammas bror) i Vedevåg och fira han för att han fyller.
Sen blir det också att stanna där över natten. Ska bli mycket trevligt!
Länge sen jag träffade min släkt, & den är bäst.
Så ni kommer då inte höra ifrån mig ikväll då, utan de får bli imorgon.
När vet jag inte, men det märks.
Nu ska jag käka frukost. Eller kanske blir lunch eftersom hon redan är halv ett. :')
Ha en bra dag!

Nattinatti!


Inlägget skrevs : 2010-04-02
Klockan : 00:21:52
Discot var väl som väntat ungefär, haha. Drygt & lite folk i början. Sen kom det mer & mer, och blev tillslut rätt mycket. Var fortfarande drygt, men gick ut sen på dansgolvet och körde loss lite iallafall! ;)
Sitter här hemma med Maja nu som ska sova hos mig. Rätt så trötta, så blir nog säng nu skulle jag tro.
Vi hörs imorgon, godnatt!


Bjuder på en bild på mig som är tagen igår!

Påsktävling -10!


Inlägget skrevs : 2010-04-01
Klockan : 18:12:40
Hej på er!
Nu sitter jag framför tvn med Maja och tar det lite lugnt oså. Rätt trötta efter den otroligt roliga dagen! :) Så jag tänkte ta och berätta lite om den nu iallafall. Hoppas ni står ut! Haha, men här kör vi.

Kom till skolan till 7:30. Fixade mig med Linn & Erika då. (y' Och shit va snygg man blev! HAHA, ujuj. Sen samlades vi i klassrummet vid 8:10 för att börja med alla "lekar" vi skulle göra tillsammans allihopa. T. ex så skulle vi göra en båt, svara på frågor, göra en påskbild på datorn, en påsklåt, ett påskbrev till personalen osv. Riktigt kul hade vi! :) Sen kom en jury in och tittade på oss. Hur vi såg ut i klädseln, och sen skulle dom lyssna på våran braiga påsksång. :D Efter lunch blev det stafett & äggkastning. Jag sprang stafett. Mycket roligt! Stressigt som fa-an bara. ;o Menmen, de hör till! Iallafall så kom vi sist där. Tävlade mot alla 5 klasser i spår 2, och alla vann över oss, men aja. Sen var det äggkastning, och då körde Peder & Jamil det ifrån våran klass. Gick bra för dom! Men klarade inte hela vägen dock. :/ Men ändå en bra väg så! Sen blev det båtrace. (y' Klassens båt låg riktigt bra till i början, men sen stannade den upp bara och kom tillslut nästsist trorja. :( Fan, haha. Gick tillbaka till skolan för prisutdelning efter de. 8c vann hela påsktävlingen i spår 2 då. Jag plus 5 andra vann bästa utklädnad! Hihihi, ni ska få se hur jag såg ut. ;) (a) & sen kom klassen på delad 4:e plats med 7d också.
Tack för en otroligt rolig dag, klassen & alla andra! Så kul med sånt här. :) Nu taggar vi för nästa år!!



Sådär såg jag ut, japp! Hahahahha :') Snygg va?!
Orkar inte lägga in bilder på allt/alla andra nu. Kanske gör det sen, annars finns dom på min fb senare idag!
Sök bara på mitt namn så hittar ni mig. (y'

Blir påskdisco senare ikväll då. (y) Trevligttrevligt!
Hade gött, pusshejsvejs.

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0