Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Hemma och sjuk.


Inlägget skrevs : 2010-08-31
Klockan : 12:08:08
Idag är jag hemma, för jag mår inte så vidare bra. Har ont i mina öron och i min hals, så just nu sitter jag med en vitlök i mitt öra. Ni vet väl att det kan göra örat bättre? Hehe, så är det faktiskt. Har lite svårt att prata också.. Inte speciellt roligt, men det är bara att vila upp sig så att man blir helt bra nån gång. Nu ska jag ta lite glass, sen sätta på en film vilken det nu blir. Vi hörs när jag orkar skriva igen!

Rösta så blir jag happy!


Inlägget skrevs : 2010-08-30
Klockan : 21:43:03
Jag är med i veckans blogg hos Rebecka, så jag skulle bli jätteglad om ni kunde gå in och rösta på mig.
Ni ser ju vem som är jag, så ni vet ju vem ni ska rösta på. ;) Jag skulle i varje fall bli jätteglad!
http://rebeckajj.blogg.se/2010/august/veckans-blogg-finalisterna.html#comment

Nu sitter jag i soffan och tittar på Time Out med mammi. Inte för att jag tycker det är så himla bra, men finns ändå inget annat att titta på, och det kan väl vara kul ibland så. Men ska nog snart dra mig uppåt och lägga mig. Har varit trött mestadels av dagen, så kan nog vara skönt att lägga sig i lagom tid. Hoppas att ni har haft en bra dag i skolan och efter vad ni nu har gjort, hihi!
Imorgon är det 8:ans dag. Då ska vi över till ön. Ingen aning om vad vi ska göra där, men vi ska i varje fall vara ute, så kläder för regn bör packas! Kramis

Hur trött får man lov att vara ?


Inlägget skrevs : 2010-08-30
Klockan : 17:11:22

Skolan idag gick bra och rätt fort faktiskt. Var rätt trött under en del perioder, men lyckades aldrig somna i alla fall. Haha. Fick faktiskt sitta inne på fb en liten stund på SO;n. :D Det tycker jag var snällt utav våran lärare! När vi slutade vid kvart över två så cyklade jag hem. Tog mig lite mellis och satte mig framför tvn. Sen blev det upp till mitt rum och röja undan alla kläder jag slängde omkring mig imorse. Jag har så problem med att veta vad jag ska ha på mig när jag ska till skolan.. Har ni samma problem möjligtvis? Brukar kunna vara så för tjejer i alla fall.. Men vi är ju som vi är när det gäller kläder? ;) Sen har jag varit med mammi uppe på stan en tur också oså. Är grymt trött.. Idag med. Vet inte vad som händer med mig, haha. Men är väl min förkylning som tar halvt kål på mig. "/ Menmen, det är bara att vila! Och som jag då ska göra från min träning ikväll som jag inte får vara med på. Rätt trist för det är första "riktiga" för iår nu ikväll, men jag får titta på helt enkelt. Kan vara bra de också ibland faktiskt!
Nu ska jag nog titta lite på mina 5 läxor som jag har fått denna vecka, redan. Hörs sen!

Och glöm inte bort att ställa en fråga i min lilla veckans frågor i inlägget nedanför.
Precis vad som helst kan ni fråga! Nåt som jag kan argumentera om.



Nytt på bloggen - Veckans frågor


Inlägget skrevs : 2010-08-29
Klockan : 20:58:39
Nu ska jag börja med något nytt här på bloggen! Och det är nämligen en liten.. Lek? Frågesport? Eller vad man ska kalla det för, haha. Ni ska få ställe vilka frågor som helst till mig som ni vill att jag ska argumentera om osv. Det kan vara precis vad ni vill, som sagt! Var absolut inte blyga med att ställa frågor. Jag gör det här för att jag ska få ännu mera fart på bloggen, och för att det är kul, så det är bara att köra. Jag sätter igång med en ny varje söndagkväll. Och om det sen blir mer frågor än ungefär 7 st så väljer jag ut 7, för annars blir det för många. Så kanske ni har tur att eran fråga blir med! Jag väljer alltså inte ut dem frågor jag tycker är bäst, utan jag bara plockar. Och det vore bäst om ni kunde ställa frågorna i just detta inlägg också. För det kommer ju komma andra inlägg efter detta, haha såklart, så det vore jättebra så får inte jag det så jobbigt sen, hehe. Nu hoppas jag att detta blir bra och roligt, så varsågoda! :D


Braoo!


Inlägget skrevs : 2010-08-29
Klockan : 16:12:16
Godeftermiddag sötisar.
Nu har jag gått på marken ända sen halv ett med Charlotta och Linn. Charlotta och jag har åkt virvelvinden. Faktiskt två gånger, för en gång idag och en gång igår. Den är inte läskig, men det är bara de att det drar som fan när dem gör mer fart. Och han som gick runt och gjorde det såg att vi såg lite skraja ut, så han tyckte det var jätteroligt att göra på oss, så därför blev det att han typ nästan struntade i dem andra. ;$ Haha. Nejmen det var en till som också gjorde, så alla andra blev inte utan. ;) Men det var skojsigt! Sen har jag åkt Stardust. Tror den finns på Liseberg också? Om ni vet vilken jag menar. Åkte den med Filip i alla fall. Man åker typ nästan upp & ner i den.. Lite läbbigt sådär, men var rätt kul ändå! Fast dem sa sen (några som stod där nere och väntade på oss) att dom hörde mig rätt mycket uppe i karusellen, så jag antar att jag skrek väldigt mycket. ;$ Menmen, haha. Sen så har vi mest bara gått runt. Tittat lite, köpt lite, och haft det trevligt! Lite regn har vi fått på oss, men inte så mkt.
Nu ska jag mest ta det lugnt. Packa ner alla mina kläder och allt så att jag är redo sen när mammi kommer och hämtar mig. Ikväll ska jag börja med en ny sak på bloggen.. Nåt som jag aldrig har gjort förut och aldrig har sett någon annan heller ha gjort faktiskt.. Spännande va ? :D Hihi, puss!

Störtbra kväll!!


Inlägget skrevs : 2010-08-29
Klockan : 00:09:35
Tjolahopp. Nu är jag hemma! Och jag har haft en asbra kväll! Med mycke dans, regn och ja, skoj! Men regnat har det verkligen gjort på oss. Jäklar vilket väder det har varit. Men vi har haft det såå bra ändå! Det blir vad man gör det till? ;) Och vi gjorde detta till nåt bra! Nu sitter jag i varje fall här hemma och fryser lite halvt. Är rädd att min förkylning ska bli värre.. Men efter kvällen så är det värt de? Tycker jag nog. Har inte så mycket mer att säga just nu. Ska titta film med pappi, så måste kila ändå. Vi hörs imorgon då det blir marknad igen, så får se när jag skriver. Puss, godnatt oså!



Bjuder på två bilder jag tagit idag.

Noramarken


Inlägget skrevs : 2010-08-28
Klockan : 12:25:33
Nu ska jag ut på marken med Charlotta & Linn! Så har inte så mycket tid till att skriva detta inlägg, så får bli ett snabbt. Svarar på kommentarerna jag fått i det förra nån gång senare idag! Ha en bra dag. :D


Utgång blire


Inlägget skrevs : 2010-08-27
Klockan : 17:51:55
Jag gick ut och åt med min pappa förut som faktiskt fyller år idag. Så ett grattis till världens bästa pappa! Sen cyklade jag upp till mamma och hämtade lite saker, och jäklar va jobbigt det var! Pga min förkylning då alltså. Det kändes som att jag knappt inte kunde andas. ;o Usch, det var lite läskigt faktiskt! Men i alla fall. Ikväll blire utång ett tag med Linn & Emma. Får se hur länge jag/vi orkar, för Emma är också lite halvförkyld. Men det visar sig! Nu ska jag fira pappa lite med smörgåstårta, hihi. :) Vet inte om jag skriver nåt mer, isånafall ett inlägg om kvällens outfit. Ha en bra kväll!

Hemma från skolan


Inlägget skrevs : 2010-08-27
Klockan : 12:15:14
Hej bloggen. Idag är jag hemma från skolan. Imorse när jag vaknade så hade jag feber. Jag var nästan påväg att sticka iväg till skolan, men jag kände att jag var så jäkla varm, och jag ville inte ha på mig nånting för jag svettades ihjäl i allt iprincip. Och då var det feber. Så jag har vilat från skolan idag. Nu har jag vaknat och känner mig lite piggare. Min hals och näsa är fortfarande samma, bara att det inte värker som det har gjort. Och det är ju skönt! Får se hur det blir ikväll.. Om jag drar ut på marken eller ej. Men hoppas på det! Nu ska jag ta något att äta. Hoppas ni får en bra fredag, kram!

Läggdags nu.


Inlägget skrevs : 2010-08-26
Klockan : 20:41:17
Nu ska jag krypa ner i sängen och titta klart på I taket lyser stjärnorna som jag började titta på i förrgår eller när det var. Sen ska jag sova och förhoppningsvis sova en skönhetssömn så att jag imorgon vaknar upp pigg och taggad för att gå till skolan! För just nu känns det lite tveksamt. Örona värker like hell. Blä. Aja, vi hörs imorn!

Bilderna från "klassresan".










Min födelsedag blev mycket bra!


Inlägget skrevs : 2010-08-26
Klockan : 15:15:10
Hej på er!
Vid halv tio imorse ungefär så kom vi hem från cykelfärden från Järnboås där vi inatt har sovit. Vi har haft det bra tycker jag. Dock har det kanske inte varit det bästa vädret, men så är det! Man kan inte alltid få allt bra. Men jag tänkte berätta lite om gårdagen för er i varje fall! Jag gick hem efter första lektionen för jag mådde inte bra. Hade ont i huvudet och i halsen, så jag gick hem och sov tills vi sen skulle dra oss iväg på cyklarna. Så vid kvart i ett eller nåt cyklade vi iväg. Jobbig väg kan man ju säga, men det gick ändå väldigt bra. Vi var framme efter 1 h & 20 min, (2,5 mil var det dit). När vi kom fram så tog vi det mest lugnt. Var såklart väldigt trötta. Framåt kvällen så blev det hamburgare. Hade skoj med klassen. Paddlade kanot och så. Jag, lotta, linn & maja bestämde oss för att vi skulle sova på en liten scen som låg ute. Den hade tak över sig och väggar på sidorna, så var ju inte helt öppet i varje fall. Framåt kvällen så började vi tveka på om vi verkligen skulle sova där ute.. Men det blev att vi gjorde de. Fyra andra killar i klassen sov även där. Kändes väl rätt bra att ha några killar "vid sig" så att dem kunde göra motstånd om någon kom och försökte göra nåt dumt mot oss. ;) Haha! Sen sov resten av klassen + våra klf uppe i ett hus. Och såklart så kom några och skrämde oss sen. Men det förstod vi, så vi har beredda på de! Natten var väldigt lång tycker jag. Vi sov alla vi fyra på en dubbelmadrass som jag hade tagit med mig. Vi låg på bredden, och ja, var väl inte det skönaste eller bästa, men det funkade! Jag sov kanske 2-3 timmar inatt, annars låg jag bara vaken och väntade på att morgonen skulle komma.. Ungefär. Nu har jag sovit sen jag kom hem imorse. Min näsa rinner rätt bra, halsen gör ont, och mina öron med. Får se vart detta leder..! Men en 'bra' förkylning har jag åkt på i alla fall. Nu ska jag dessvärre ta engelskaboken och plugga in glosorna som är tills imorgon. Om jag nu går till skolan, men det får vi hoppas! Vi hörs senare. Kram!
Bilder kommer om nån dag skulle jag tro!

Min hals har kommit igen..


Inlägget skrevs : 2010-08-24
Klockan : 20:39:04
Ja som ni läser på rubriken.. Tror nog att det är pga idrottslektionen som vi hade ute i det härliga vädret idag. "/ Så nu har jag ont i min hals och lite i mitt vänstra öra.. Lyckat! När man ska ut och tälta med klassen imorgon också.. Uh. Men det ska inte hindra mig! Jag ska vara med oavsett HUR hängig jag känner mig/är!! Kan absolut inte missa de med världens bästa dunderbaraste klass. ♥ Men så jag är inte på nåt riktigt bra skrivhumör just nu.. Tänkte att jag skulle ha varit väldigt aktiv idag/ikväll, men ne, inte nudå. Och eftersom jag inte kommer vara hemma imorgon, så skriver jag igen på torsdag när jag har kommit hem! Hoppas ni får en bra dag imorgon så ska jag försöka att hålla mig borta från sjukan. Nu ska jag titta film! Puss & kram på er!

Och imorn är ju även min födelsedag, så skadar la inte om ni skriver grattis eller nåt sånt, hehe. :D



Och kommentarerna i förra inlägget svarar jag på på torsdag (om jag inte orkar med det senare).
För just nu känner jag bara att jag inte har ork till de.

Oväder har vi haft i lilla Nora..


Inlägget skrevs : 2010-08-24
Klockan : 16:53:08

Hejhallå!
Skolan gick alla tiders bra idag. Förutom idrotten.. Ska berätta lite om den! Jo vi gick upp till norvalla (ett ställe där man springer och så), där vi skulle ha våran idrottslektion. När vi kom upp dit så satte vi igång att springa. Skulle springa det stora varvet. 2,5 km. Det var jag, charlotta, linn & maja som sprang ihop. Vädret såg rätt lovande ut i början. Sen började det regna.. Och regna ännu mer. Men vi tyckte att det var rätt skönt, för det skadar väl aldrig med lite regn när man är ute och springer och man blir lite svettig så småningom och så ? Så vi blev typ glada och tog av oss till sportbh.. Ja, hehe. Men sen när vi var "längst uppe".. Då det var lika långt att springa tillbaka som att fortsätta, så började det åska och blixtra som jag vet inte vad! Det var absolut inge roligt. Maja fick panik och sprang långt iväg.. Jag fick också lite panik, började gråta, och ja, blä. Lotta och Linn fick stå där och "hjälpa oss".. Men vad skulle dem göra? Vad skulle vi göra? Vi var liksom mitt i skogen.. Typ. En massa stora träd runt omkring oss. Och åskan var precis över oss. Och jag har aldrig tyckt att åska är det roligaste som finns, precis, så jag blev då som sagt rädd. Så vi kutade efter Maja, och sen kutade vi tillbaka till våran lärare, och sedan hem till skolan. Usch säger jag! Vilken idrottslektion! Och det var nog det snabbaste vi (jag i alla fall) har sprungit runt de varvet.. Haha. Så så såg våran eftermiddag ut.. Ungefär. Men vi klarade oss i alla fall! ;)

Nu ska jag ta mina böcker och sätta mig och plugga. Ska äta ben and jerry glass till de också.. Mumsigt!
Vi hörs sen! Hoppas ni har haft en bra dag utan en massa regn och åska!


Bloggtorka..?


Inlägget skrevs : 2010-08-23
Klockan : 21:19:39
Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om nuförtiden.. Det suger, för jag vill såklart vara så aktiv som möjligt på bloggen. Men om jag inte nu har något "intressant" att komma med, så kanske det inte är så roligt.. Varken för er eller för mig ? Så kom med tips är ni snälla! Det skulle göra mig jätteglad. För min statistik har sjunkit nu också.. Och det är väl kanske pga att jag inte skriver lika mycket längre, och om inte så mycket saker, eller nåt. Så kom gärna med förslag! :)

Som du, som jag.


Inlägget skrevs : 2010-08-23
Klockan : 15:45:24
Nu har jag kommit hem från skolan. En rätt så chill dag har det varit faktiskt. Hade fotografering vid drygt halv elva. Klassfotot tror jag blev rätt najs faktiskt! Men mitt portret blev inte så jättebra om jag får säga det själv.. "/ Men det kanske blir bra sen när man får det i handen.. Jag vet inte! Hehe. Vid 18 ska jag iväg och träna. Dock så är det inga tränare med ikväll för vi har egentligen inte börjat med våra träningar än, men vi har fortfarande våra tider, så det är ju bara att sticka dit och lira lite! Så blir några tjejer från laget. :D 
Hoppas att ni har haft en bra dag i skolan! För nu har väl alla börjat? Kram

Carruten!


Inlägget skrevs : 2010-08-22
Klockan : 19:21:50
Jag har anmält mig i en tävling hos Caroline, gör det ni med! :)


That`s my girl!

En titt på mitt rum hos mammi


Inlägget skrevs : 2010-08-22
Klockan : 14:19:14




Som ni nog ser så kör jag med väldigt mycket rött. I like it!

Förslag på film ?


Inlägget skrevs : 2010-08-22
Klockan : 13:14:24

Idag gick jag upp vid 11. Har sovit jättekonstigt inatt.. Min ena kudde låg nere vid mina fötter, täcket låg lite knäppt, och så jag med. Tydligen så har jag "knackat" (sparkat) väldigt hårt i väggen inatt också, för bror min hade reagerat på de. Hehe.. Ibland drömmer man vääldigt mycket! I alla fall. Mammi, gustav och jag åkte upp till Pershyttan för en stund sen, för gustav skulle döma fotboll. Men tydligen så hade han sagt fel tid, så det är vid klockan 15 istället. Aja, det var bara han som blev lite putt så. ;)
Jag tror att jag ska lägga mig i sängen och titta på nån film nu. Har ni nåt bra förslag på film kanske?


Så här en lördag kväll


Inlägget skrevs : 2010-08-21
Klockan : 22:50:39
Namn: Julia Fälling
Tilltalsnamn: Julia
Födelsedag: 25 augusti
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Brunt. Men min riktiga är blond.
Längd: 164
Höger/Vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Jungfrun
Sko stlk: 38-39
Är dina föräldrar skilda: Yes
Skor idag: Har inte varit ute idag faktiskt
Dina rädslor: Blod
När går du och lägger dig: På helger olika, vardagar 22 typ
Bästa minne: Har otroligt många bra minnen!

Vem var den senaste personen:
Du pratade i tfn med: Pappi tror jag
Msnade med: Sabina
Du kramade: Nån i släkten
Du skällde på: Bror

Favoriter
Färg: Gul (dock använder jag inge gult, men fortfarande min favoritfärg)
Djur: Katt
Glass: Ingen speciell
Godis: Lakritz
Bokstav: J
Nummer: 47
Tuggummi: Inget speciellt
Helgdag: Fredag, lördag
Årstid: Sommar
Tandkrämssmak: Haha, det bryr jag mig inte så mycket om ärligt talat. 
Radiostation: Mix megapol?

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor: Min dröm är att bli artist. Annars tror jag polis inte skulle vara så fel..
Hur vill du dö: INTE lida i alla fall!
Vem av dina vänner är mest lik dig: Elvira eller Lisa
Vem är högljuddast: Det är faktiskt olika..
Vem får dig mest att skratta: Charlotta
Vem har du känt längst: Lisa

Har du någonsin

Varit kär: Ja
Rymt hemifrån: Nej
Skolkat: Nej!
Sovit utomhus: Tror inte de?
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Nej
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Ja, antar jag väl
Varit på scen: Japp
Retats: Jao
Blivit nerslagen: Nej

Du ?

Svär: Sometimes
Sjunger bra: Det tycker jag att jag gör, hehe
Kommer överens med dina föräldrar: Jadå!
Gillar åska: Neheru
Spelar något instrument: Japp, gitarr
Går till kyrkan: Nej
Dansar i regn: Nej, hah

This or that:
Pepsi, Cola?: Cola
McDonalds, burger king?: Isåntfall, burger king
Choklad, vanilj: Choklad
Jordgubbar, blåbär?: Jordgubbar!
Kött, veg: Kött
Tv, film: Film
Adidas, nike: Isåntfall, adidas
Kinamat, mexikanskmat: Kinamat
Kakor, paj: Kakor
MTV, VH1: Vad är VH1?
Blind, döv: Inget

Kan du:
Gå ner i splitt: Nej. Har kunnat, men det var för ett par år sen!
Skriva med båda händerna: Det kan jag väl, men det blir jäkligt fult med vänster..
Blåsa en bubbla: Jarå
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Ne
Dansa: Jafan (;

Senast du:
Skrattade
: Idag
Filmen du såg: Efter bröllopet
Tuggade tuggumi: Nån dag i veckan
Drog ett skämt: Gör de typ alltid ?
Sjöng: Idag

Random:
Hur många kuddar sover du med: Tre
Dricker du mjölk: Ja
Person du hatar mest: Finns väl ingen som jag 'hatar'
Hur många signaler : Va?
Vad är det värsta vädret: När det regnar när det är snö ute.. Blä
Lekte du med barbie som liten: Nja, mest med docker.. My favorites!

Outfit & facelook.


Inlägget skrevs : 2010-08-21
Klockan : 15:48:59

Det fick bli en lätt outfit. Min älsklingskjol och svart tröja till de.

Facelooken ser ut ungefär så då. Vågigt hår, mascara, lätt foundationlager & rouge.

Ringar, armband och klocka sitter även på!

Släkten hit idag


Inlägget skrevs : 2010-08-21
Klockan : 13:57:19

Hej på er alla. Hoppas att ni har sovit gott inatt! Har i varje fall jag gjort.
Mamma väckte mig vid tolv ungefär. När jag äntligen får sova, så sover jag länge, och det är såå skönt! Typ förra året på helgerna så kunde jag vakna vid 9-10.. Men nu är det snarare vid 12-13. Härligt! Som jag sa igår så kommer min släkt hit idag och firar mig och gustav. Mamma har också gett oss presenter imorse.. Armband och pengar fick jag. Armbandet ska dock bytas, för det var lite för stort och så, men det är ju inte så lätt att köpa armband.. Fint var det i alla fall! ♥ Men vi fyller alltså inte idag, utan på onsdag, så att ingen tror de hehe. Men nu måste jag fixa mig! Lägger upp en outfit & facelook bild sen. Ha en bra dag. :)


För en är krossad, en är din.


Inlägget skrevs : 2010-08-20
Klockan : 23:14:25
Elvira kom till mig vid sju nån gång? Jag kunde aldrig bestämma vad jag skulle ha på mig när vi sen skulle dra ut för hade liksom träningsshorts på mig här hemma och så, så jag var bara tvungen att byta om, hehe. Så det tog lite tid för mig.. Som vanligt. Men mina kompisar är vana med de så! Som i skolan idag.. Jag fick/hann inte ens äta upp min mat för dem orkade inte vänta på mig. -.- Taskiga kompisar eller ? Svar: Ja. Fy! Haha. Nej men jag har blivit lite seg på att äta mat nu förtiden. Förut åt jag jäkligt snabbt, och då tyckte dem det var jobbigt för att jag alltid var klar så mycket före dom. Men nu när jag äter långsamt så är de istället också jobbigt för dem.. Haha. Hur ska dom ha det! Ibland undrar jag ju. ;) Haha, nog tjatat om de!
Vi stack i varje fall ut sen. Gick hem till Elvira. Sen gick vi ner till gårn och var där en stund tills mammi kom och hämtade mig och även min bror som var där nere också. (Det är hans andra hem så var inte så konstigt att han var där, dock!). Men nu är jag då hemma och jag gör inte speciellt mycket. Ska nog snart sova. Måste orka med morgondagen då det blir mycket uppvaktning och så!
Sov så gott sen mina söta läsare. :D <3 (Och jag brukar faktiskt aldrig göra hjärtan, eller såna hjärtan, så ta åt er nu!) Haha.


Helg


Inlägget skrevs : 2010-08-20
Klockan : 15:28:17
Skolan rullade på som vanligt idag. Inte mycket jobb på lektionerna. Vilket då är najs! Men nästa vecka sätter väl allt igång, I guess. Slutade vid 13:40. Gick hem tillsammans med Mathilda och Simon då. Nu sitter jag vid datorn och har inte gjort något annat sen jag kom hem. Har inte varit hungrig eller nåt, men börjar bli det nu så ska nog ner och ta något att äta. Sen ska jag städa lite på mitt rum och lite överallt i huset.. Sa mamma. ;) Måste ha fint nu för imorgon kommer min släkt och vänner ("familjens-vänner") och firar mig och gustav som då fyller på onsdag! Men vi kör imorgon för nästa helg är det Noramarken, och då är det fullt upp.
Nej nu måste jag rusa! Hörs senare.




Lite bilder som vi tog igår i skolan. ♥

Första skoldagen över!


Inlägget skrevs : 2010-08-19
Klockan : 21:02:23
Tjohej på er!
Nu är första skoldagen över. Den har faktiskt varit helt okej. Jätteroligt att få träffa klassen igen och alla andra som man inte har sett så mycket under sommarn. Det är väl alltid ett plus med att börja igen! Vi hade vanliga lektioner och så, fast vi jobbade ingenting. Fick bara en massa information om hur våra lektioner ska se ut i dem olika ämnena. Men vi slutade sen vid halv fyra. Då stack jag, ida & maja upp till bibblan för att låna om en bok åt mig. Sen stack jag & ida upp till pappa och skulle hämta lite grejs, sedan vidare iväg hem till mammsen. Där tog vi lite mat, tittade tv, pratade, satt lite vid datorn, lyssnade på musik, tog bilder, skrattade.. Och ja, busade! Sen stack vi även ut efter ett tag då vi kände att här kan vi inte sitta längre! Så vi knallade upp på stan, men där var det såklart dött. Lilla Nora liksom. Menmen. Skönt att få komma ut ändå. Jag älskar dig min lilla plutt!


Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen kommer jag väl tillbaka hit till datorn. Sitter här tills det blir sängdags.
Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall! :)


En härlig video från oss!

22:03


Inlägget skrevs : 2010-08-18
Klockan : 22:03:06

Skulle göra ett inlägg om "Award" nu, men det blev helt konstigt. ;s Texten och ja.. Så jag struntar i det. I alla fall för ikväll. Nu ska jag fixa lite saker här hemma, sen blir det sängen för mig så att jag är pigg nog att ta mig upp vid halv sju imorgon. Får vi se hur första skoldagen efter sommarlovet blir... Vi hörs när jag har slutat! Puss & kram på er, godnatt. :)


Imorgon börjas det igen..


Inlägget skrevs : 2010-08-18
Klockan : 20:13:54
Har haft en riktigt trevlig & bra dag! Först mötte jag upp Charlotta på cykeln. Vi gick till Dacapo och satte oss där och fikade och hade det mysigt! Gav henne även presenten, och hon verkade bli väldigt glad, så det glädje mig! Hihi. Efter vi hade haft det trevligt där ett tag så cyklade vi hem till henne. Efter en stund där så ringde vi Linn och frågade om hon ville komma också, och det ville hon så hon kom efter en stund. Vi satte oss och kollade på film ett tag. Sen gjorde vi väl inte så mycket mer än att prata och skratta i mängder. ♥ Tack för dagen mina hjärtan!

Nu har jag nästan precis ätit våfflor med mammi. Sitter här och är lite smått "lack" på att skolan börjar imorgon. -.- Jag orkar inte med läxor, prov och en massa sånt. Det ända som ska bli roligt är väl att träffa underbara klassen igen, och alla andra man knappt har sett under hela sommarlovet. Men ja.. Det är väl bara att ta tag i läxorna igen, för nu går man i 8:an också och det är ett snäpp högre press på oss. Inte för att jag är orolig över de eller nåt, men det gäller ju att man vet att nu måste jag göra det bästa på prov och sånt.
Aja, nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig imorgon! Haha. Hörs sen då jag tänkte köra lite award som jag fick av min vän Sofie!

Ingen inspelning..


Inlägget skrevs : 2010-08-18
Klockan : 12:36:21
Halloj!
Ja, jag skulle egentligen ha åkt iväg vid tio och spelat in idag då.. Men jag har inte alls sovit bra inatt, och jag kände imorse när jag vaknade att jag kommer inte klara av att gå upp, åka iväg, och sen ställa sig och spela in/sjunga.. Jag är för trött för de.. Mitt huvud och allt. Jag behöver sova! Så jag sms:ade den jag spelar in hos och sa att jag skippar tiden idag. Tråkigt nog för jag hade verkligen längtat till att få spela in igen så att man har nån ny låt att visa upp. Menmen, det kommer ju fler gånger! Så nu vet ni de i alla fall.
Men nu ska jag fixa mig, sen drar jag upp på stan och möter upp Charlotta. Ska ge hennes present till henne idag, och sen ska vi fika och lite sånt hade jag tänkt! Sen får vi se vad vi hittar på efter de och så. :)
Ha en bra onsdag, vi hörs senare!


Bild på oss sen förra året. Med solen mitt i ansiktet också! ♥


Era kommentarer svarar jag på när jag har tid sen ikväll så ni vet.

The last song


Inlägget skrevs : 2010-08-17
Klockan : 23:43:50
Nu tänkte jag krypa ner i sängen och titta på The last song. I alla fall börja titta på för jag vet att jag kommer somna här om en stund. Imorgon måste jag gå upp vid halv åtta-åtta, för vid 10 ska jag iväg och spela in! Får vi hoppas att det blir bra denna gång då. Men varför jag går upp "så tidigt" är för att jag då ska hinna vara uppe ett litet tag och bli lite pigg, med dock rösten och så, så att det blir.. Bra denna gång, hehe. Jag är hemma igen efter några timmar. Hörs då! Sov så gott. :D


Lite "shopping"


Inlägget skrevs : 2010-08-17
Klockan : 19:32:46



Det är nu inhandlat + ett glasbord som jag kan ha datorn på och så till mitt rum.
Klackskorna är rätt så "täta" då och kan vara skönt och bra att ha nu framåt hösten.
Dem andra ballerinaskorna typ tänkte jag mer till nästa sommar också, och om man vill ha några mer lätta om man ska bort nånstans osv.
Våg/locktången har jag fått i lite förtidig present. :D

Nu ska jag köra ett pass styrka! Får se när jag skriver sen igen!

Örebro idag igen


Inlägget skrevs : 2010-08-17
Klockan : 12:39:12
Godmorgon!
Vaknade vid elva. Gick ner till tvn. Satte mig där, gjorde sen iordning frukost till mig. Efter de så plockade jag ur diskmaskinen.. Duktig är man! Vid 14:50 tar jag bussen in till Örebro idag igen för att möta upp mammi. Vi ska ut till Ikea/Marieberg och fixa lite saker till mig. Vi hörs när jag kommer hem ikväll! Ha en bra tisdag. :)


Hihi, busigt.

Lovekiller


Inlägget skrevs : 2010-08-16
Klockan : 21:35:16
Nu har mamma hållt på att koppla in det nya tv-systemet. Vi har inte haft ork till att göra de tidigare än nu sen vi flyttade hit. Men det bara strular, så mamma ska ringa telia imorgon. Usch, blir så arg på telia ibland. Förut var det krångel med internet, så då hade vi inget på flera veckor och fick betala för ett jäkla trådlöst grejs. Telia är ändå bäst med funktioner och sånt, men ibland suger dom och man vill bara byta! Hehe. ;)
Men i alla fall. Ska hyra film på tvn nu, så tänkte bara säga att jag slår mig ner där och det blir inget mer bloggande för idag! Jag vet att min uppdate inte är så himla bra nu och så, men jag hinner inte med så mycket bloggande om dagarna nu. Och tyvärr så kommer det ju bara bli "värre" eftersom skolan drar igång om två dagar. "/ Men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan! Promise. ♥


Darin - Lovekiller
Grym låt!

16 augusti 2010


Inlägget skrevs : 2010-08-16
Klockan : 19:44:57
Tjinixen på er!
Idag har jag varit inne i Örebro tillsammans med min vän Lisa. Därför jag inte har skrivit nåt innan idag! Jag köpte faktiskt ingenting. Var inte meningen att jag skulle göra det heller så, hihi. Men Lisa köpte lisa småsaker. Annars så har vi bara strosat omkring där inne, & haft det trevligt! Jag hoppas att ni har haft en bra dag med det ni har gjort. Nu ska jag ner till soffan och sätta mig där och titta på lite tv tror jag. Har väl inte så mycket mer att skriva.. Just nu i alla fall. Hoppas att jag kan bli lite intressantare senare, hehe! Kram

This may be the start of something new


Inlägget skrevs : 2010-08-15
Klockan : 21:55:38
Ikväll har jag varit ute och sprungit. Sprang i 30 min. Rätt bra tycker jag. För några veckor sen/eller nån månad sedan, så sprang jag oftast i 15 min, så nu har jag ju ökat på yttligare 15 min! Så springer alltså längre då. ;) Och lite lugnare. Men ikväll så var det inte så himla varmt ute som det har varit många gånger, så det var ju skönt. Man svettas ju, men när man verkligen svettas sådär mycket så att det rinner och rinner om en.. Det gillar jag inte, hehe.

Nu ska jag och mamma titta tv/film! Vet inte riktigt vad vi ska kolla på än, men vi får väl se.
Hoppas att ni har haft en bra söndag! Och att ni som börjar skolan imorgon, får en bra första dag där! :)
Detta blir godnatt inlägget. Hörs imorgon!


Veckoplanering.


Inlägget skrevs : 2010-08-15
Klockan : 17:10:27
Mina dagar denna vecka ser ut ungefär såhär;
Måndag; Följa med Lisa in till Örebro!
Tisdag; Åka in till mammi och fixa lite saker med henne i Örebro.
Onsdag; Spela in låt på förmiddagen. Kanske träffa bästavän på eftermiddagen.
Torsdag; Skolan börjar..
Fredag; Skola, men rätt chill trorja. Kvällen vet jag inte än!
Lördag; Kalas för mig och min bror som fyller 14 onsdag veckan därpå!
Söndag; Inget planerat än.

Har ni något speciellt denna vecka som händer eller så? :)

Vilken kväll!


Inlägget skrevs : 2010-08-15
Klockan : 14:18:58
Gårdagens kväll var ju helt otroligt! Så jäkla kul hade vi. En sådan kväll behövdes verkligen, kändes det som! Vi bara släppte loss på dansgolvet bland alla andra. Fullt med folk var det såklart.. Ujuj. En utav dem bästa kvällarna på länge! Lätt! :D Så tack brudarna! Och tack alla andra. ♥

Idag kom pappa in och väckte mig vid ett. Inte så konstigt att jag sov så länge, för jag somnade inte förens nästan halv tre igår. Kom hem vid ett, men sen så kunde jag inte somna för jag var ändå så pigg efter kvällen, så det bara blev som det blev hihi. Nu tänkte jag fixa mig lite, och sen sticka ner till sjön där det är båttävlingar. Det är såna här racerbåtar. Jag tycker det är väldigt roligt att titta på sånt, så jag tror det blir de. :)
Hoppas att ni hade en grym lördagskväll, & får en bra söndag också!
Vilka börjar skolan imorgon förresten?

Vad gör vi? Nu kör vi!


Inlägget skrevs : 2010-08-14
Klockan : 16:30:04

Jag tycker jag står lite roligt med mina ben, hehe. Men detta är i varje fall outfiten för ikväll!

Och detta är facelooken. Ungefär!


Nu sitter jag bara här och lyssnar på musik. Om en timma drygt så drar jag ner till skolan och därifrån åker vi in till Örebro. Jag hoppas att ni får en bra kväll! Som jag vet att jag kommer få. :D Puss på er!

Let`s do it


Inlägget skrevs : 2010-08-14
Klockan : 12:00:48
Godmorgon!
Gick upp vid halv elva pga ett jävla ljud som var utanför på gatan. Nån gubbe som gjorde nånting i rabatterna med nån maskin eller vad det var. BLÄ! Var nästan påväg att knacka på fönstret och göra nåt dumt, men det gick inte så långt. ;$ Sån tur va? Haha. Men sånt där stör man ju sig på när man ska sova.. Såklart!
Idag ska jag upp på stan för att fixa lite med mammi. Sen ska jag vidare iväg hem till henne för att kolla på kläder till kvällen. För ikväll ska jag åka med kompisar till Örebro (eller egentligen lite utanför Örebro, men jaja) och titta på en talangtävling, och sedan efter det är de disco! Så jag tror att vi alla är rätt så taggade inför kvällen. :D
Skriver igen när jag har uträttat det jag ska på stan och varit hos mamma! Kram


Vet att bilden är sne, men skitsamma.
Bild från Noradagarna.. När man var som snyggast också!

Just a little bit more


Inlägget skrevs : 2010-08-13
Klockan : 23:13:41
Nu är jag hemma från gårn. Var där nere med Emilia och Julia som sagt. Men var ju fler där nere då.. Haha. Iaf! Vi tittade på ett band när dem spelade. Dom är rätt bra oså. Sen spelade vi lite biljard, men jag suger på de så det var ju pinsamt. ;$ Så jag spelade då inte så mycket! Emilia och Julia fick sköta det där. Haha.
Nu när jag är hemma så ska jag nog ladda ner nån/ett par filmer och lägga mig i sängen och kolla på. Det tycker jag låter rätt trevligt va! Så vi hörs imorgon kära vänner :D Sov så gott! Godnatt.


Jag, Maja, Linn och Charlotta.

Trevlig dag


Inlägget skrevs : 2010-08-13
Klockan : 19:57:03
Halloj!
Min dag har spenderats tillsammans med Emilia (som jag sa i förra inlägget), och sen Julia som också kom. Riktigt trevligt har vi haft! Tjejer som man kan prata med om det mesta. Det ända vi har gjort är att typ prata, haha. Finns så himla mycket att prata om, så jag tror vi satt i ungefär fyra timmar och bara babblade på. Men det är ändå skönt att göra de.. Nån gång ibland sådär. :)
Lite före sex stack jag upp på stan för att gå och äta med pappi, Gustav & Oliver. Blev att käka pizza för mig. Det satt fint i magen! Hehe. Nu sitter jag då här hemma. Gör inte speciellt mycket. Lyssnar på musik. Ska snart sätta mig vid tvn tror jag! Vid nio möter jag upp Emilia och Julia igen för att bege sig ner mot gårn och lyssna på när ett band spelar och lite sånt! :)

Fredag den 13:e


Inlägget skrevs : 2010-08-13
Klockan : 12:30:42
Ja hörni, idag är det fredag den 13:e... Usch, hoppas inget händer mig! Haha.

Vaknade vid elva ungefär. Lite tidigare än dem andra dagarna här i veckan.. Som jag tror är bra eftersom vi börjar skolan på torsdag, och man måste ju öva sig nu att gå upp tidigt. Det bara är så.. Tyvärr. Men det ska ändå bli rätt skönt att skolan drar igång. Nu sitter man mest hemma och degar faktiskt.
När börjar ni skolan?

Idag ska jag träffa en kompis. Emilia. :) Ska hem till henne, och det är alltså hem till mitt gamla hus för det är hon (och hennes familj) som köpte huset. Som jag har berättat förut. Så det ska bli trevligt tycker jag. Känner inte precis att det kommer vara jobbigt att gå in i huset igen.. Inte vad jag tror och känner nu i varje fall. Man kanske får en liten "annan känsla", men det är väl inte så konstigt isåfall ? Eftersom jag bodde där i 9 år. Nejmen det är inget mer med de. Jag uppskattar i varje fall att det var just dom som köpte huset!
Hoppas att ni får en fin dag, så hörs vi senare! Kram på er.


& igår så var jag faktiskt med på "mest kommenterade" på blogg.se's framsida!
Wiho, det gör väl en alltid glad. :D Tack så mycket mina fina läsare!

Yey!


Inlägget skrevs : 2010-08-12
Klockan : 19:33:08
Hej på er!
Idag har jag då varit med Emma, och vi har tränat. Skulle egentligen ha tränat lite hårdare än vad det blev om man säger så hehe, men vi körde lite lättare helt enkelt. ;) Men vi hade det roligt! Så nu när jag sitter här så känner jag mig bra efter dagens träning/ar. Precis så som man brukar känna sig när man har rört på sig, ungefär. Det har varit riktigt varmt ute idag också! Inte sån här värme som man "steker" i, utan typ mer kvaft.. Fast ändå inte. Haha, lite klurig värme. Men imorgon ska det bli varmt VARMT. Det gillar vi!
Hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall. Nu ska jag nog slå på en film här på datorn tror jag.
Hörs sen!

Trött...


Inlägget skrevs : 2010-08-11
Klockan : 22:36:14
Nu har jag kommit hem. Från både Örebro och moster. Var trevligt på båda ställen! :D Emma och jag hade riktigt roligt inne i Örebro kan jag säga er! Hihihi. Jag köpte 4 par trosor. Det var mitt köp för dagen. Behövs väl alltid! Men nu är jag i varje fall hemma, och är väldigt trött, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, för jag är inte så där trött än så att jag vill sova.. Nono. Så jag får väl sitta uppe vid datorn tills jag somnar över den då. ;) Haha.

Sen måste jag ju också säga att Sverige vann mot Skottland i träningsmatch med 3-0!
Asbra. Vi är inte så dåliga som alla tror.. Kanske.
Och Zlatan... MIN MAN <3!

Vad har ni hittat på idag då?

En tripp till Örebro!


Inlägget skrevs : 2010-08-11
Klockan : 11:43:00
Godmorgon sötnosar!
Gick upp vid tio. Nu måste jag börja gå upp lite tidigare, eftersom skolan börjar om en vecka. Suck. -.- Menmen, så är det! Idag ska jag in till Örebro med Emma (http://emmaliindell.blogg.se). Jag ska inte shoppa nåt, men det kanske hon ska, vet inte. Men vi ska roa oss i varje fall, och ha det trevligt! Det är ju fint väder idag också, så det är ju ett stooort plus! :D
Ikväll när jag har kommit hem så ska jag vidare till min moster som fyller år och fira henne med släkten, så jag vet inte om jag hinner skriva nåt mer idag.. Det får visa sig helt enkelt.
Ni får ha en bra dag! Puss & kram på er


Facelook för idag.

Där har ni min nya klocka också! Riktigt nöjd, och riktigt snygg enligt mig!

Era kommentarer svarar jag på imorgon! Eller ikväll om jag hinner.

Jag älskar er


Inlägget skrevs : 2010-08-10
Klockan : 23:10:39

Nu är jag hemma efter kvällen hos Linnsan. Har varit mycket trevligt! Ätit mycket gott, spelat sjukt kul spel, pratat, skrattat som tokar, m.m. Så jag tackar och bockar för kvällen! Alltid lika roligt tillsammans med er, gullungar. Ni betyder mest! ♥

Ska snart lägga mig i sängen och fortsätta kolla på filmen jag tittade på igår.
Hoppas att ni har haft en bra dag & kväll! Vi hörs imorgon då det kanske blir Örebro med Emma.. Får se. :)
Godnatt!


Hejsvejs


Inlägget skrevs : 2010-08-10
Klockan : 16:18:13
Ja jag sa igår att jag skulle skriva när jag hade vaknat, så tro inte att jag vaknade nu! Haha.
Jag vaknade vid halv ett. Då stoppade jag i mig lite frukost, sen åkte pappa och jag upp till Norvalla och sprang. Så jag har sprungit 2,5 km nu på förmiddagen. Man känner sig så pigg och bra sen efteråt. Härlig känsla!

Nu ska jag med pappa upp på stan. Fixa lite saker. Lite före sex kommer Charlotta och hämtar mig för att åka upp mot Linn på lite party! Hon har fyllt år och så. Så det blir mys med mina brudar! ♥


Godnatt


Inlägget skrevs : 2010-08-09
Klockan : 23:11:59
Pappa och jag har kollat vidare på den deckaren som gick igår. Den är i två delar, så är alltså andra delen ikväll, som pågår nu. Men jag förstår inte så himla mycket utav den, så jag sätter mig nog här istället. :D & ska straxt slå på en film på datorn som jag köpte idag. Snålvatten & Jäkelskap. Hört talas om den filmen förut? Den har gått på tv. Spelas "live" framför en publik. Älskar dom filmerna! Min humor. Oftast. ;)

Hoppas att ni har haft en bra kväll! Vi hörs imorgon när jag har vaknat och så.
Godnatt!

Man duger som man är


Inlägget skrevs : 2010-08-09
Klockan : 21:13:13

Sammanfattning av min dag med tre korta ord: Tråkig blöt dag.
Ja, det är precis vad den har varit. Visst, jag har varit på stan och köpt Noraglass med pappi och bror, men det började regna efter en stund. Sen har jag bara latat mig hemma. Följde med pappa när han skulle bada, och då började det också regna. Haha, kul life detta alltså. Men vi hoppade in på statiol och köpte två skivor, en film, tidning, och lite godis. Egentligen skulle vi ha kunnat skippa det där godiset, men nu i detta väder så känner man att man vill ha något att tugga på när man sitter hemma framför tvn eller datorn, så vad skulle vi göra ? Vi var ju bara tvungna! Var ändå inte så mycket, så känns inte att man är "fet" nu i efterhand. ;)

Och med tanke på fet... En utav mina närmsta kompisar pratade med mig förut idag om hur hon tänker och ser på sig själv just nu, så jag tänkte skriva lite om det vi tog upp i vårat lilla samtal. (Tänker inte nämna något som du sa till mig, om du oroar dig för de, heh!) Men det här om att man inte är nöjd med sig själv.. Att man säger att man är tjock.. Man har såna tankar också. Blä säger jag, bort med dom! Varför ska man hålla på och tänka en massa negativt om sig själv hela tiden? Tror man att man kommer må bättre utav de? Skulle inte tro det va. För isånafall så kan jag lova er att det gör man inte! När jag var mindre (kanske för 3-4 år sen), så hade jag problem med att acceptera mig själv för den jag är. Det tog ett tag för mig att inse att jag är fin, jag är minst lika fin som alla andra (på mitt sätt), jag kan minst lika bra som alla andra.. På mitt sätt, osv. Att ställa sig framför spegeln minst en gång per dag och ge sig själv en massa komplimanger, är inge fel kan jag säga er. Det behövs ibland. Kroppen och själen faktiskt, behöver höra att man är fin och såna där saker, ni vet. Så är det nån som känner att självkänslan börjar sjunka, så gör er en tjänst och ställ er framför spegeln. Och skippa det här med att kommentera en massa om att man ser ful ut i de man har på sig idag osv... Det är bara skit snack.
Sen kan jag rekommendera Isabella Löwengrip's (Blondin-Bella) bok som nyss har kommit ut. Den handlar om ungefär sånt här, för tjejer från 14 år och uppåt. I tonåren alltså. Den kanske skulle kunna passa någon ? Så glöm aldrig att var den du är, var nöjd med vem du är, och låt aldrig någon/några andra trycka ner dig. Det är dom som trycker ner sig själva då!


Kikar på moppe


Inlägget skrevs : 2010-08-09
Klockan : 18:17:18
Ja som en del utav mina läsare vet i alla fall, så fyller jag 14 om 16 dagar. Så att nästa år då jag blir 15 får jag ju köra moppe. Och jag har börjat kika runt lite nu på priser och så, så man vet ungefär hur mycket man ska spara. (Visst kommer jag få hjälp på vägen, men inte med allt). Och jag har hittat två stycken. Jag tror att jag helst vill ha en blå, men en röd kanske också är snygg ? Båda är EU-moppe i varje fall, och det är en sån jag vill ha.

Men vad tycker ni att jag då ska köpa? Om det blir så.
Röd eller blå?



13:26


Inlägget skrevs : 2010-08-09
Klockan : 13:26:26
Godmorgon! Eller ska jag säga godeftermiddag? (a) Jaja!
Nu har jag vaknat. Eller gjorde de vid typ kvart över tolv. Äntligen kunde jag sova länge! Det var rätt skönt kan jag säga er. Hehe. Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra. Jag hoppas bara inte att det blir en tråkig inne dag, för såna tycker jag inte om. Man går bara från datorn till tvn.. Fram och tillbaka så typ hela tiden.. Hur kul är de? Så nej, nåt måste jag hitta på! :D

Har ni några planer för dagen?

Clothes


Inlägget skrevs : 2010-08-08
Klockan : 22:27:37


Kläder från HM & Ginatricot som jag absolut inte skulle tacka nej till!
Jag fyller ju år om 17 dagar, så man vet ju aldrig vad man får presentkort på då. ;)
Eller vad man får rättare sagt. Hihi!

Vad tycker ni om kläderna? Skulle ni kunna sätta på er nåt utav de? :)

Filmtime!


Inlägget skrevs : 2010-08-08
Klockan : 20:55:48
Nu blir det filmtime med pappi! Och kanske bror om han kommer hem. Är nån deckare på fyran som tydligen skall vara bra. Så vi får väl hoppas på de också! Hoppas ni får en fin kväll. Hörs sen ♥



På dessa bilder har jag ingenting gjort med mitt hår. Bra julia!

Mysdress.


Inlägget skrevs : 2010-08-08
Klockan : 16:44:32
Den här mysiga dressen som har kommit nu.. Jag har blivit lite förtjust i den faktiskt. Den ser så härlig och varm ut. Krypa ner i den när man fryser eller när man myser.. Oh! Bara att höra på de så blir man ju desperat efter en sån! Haha. Nejdå, inte desperat kanske, men vill ha väldigt gärna, haha. Tycker dock att man inte ska gå med den ute bland folk kanske. Skulle i varje fall inte jag göra.. Och tycka såg så bra eller snyggt ut. Men att ha på sig den hemma nån gång ibland skulle väl inte vara fel ?
Vad tycker ni? Vill gärna höra.


Goodie


Inlägget skrevs : 2010-08-08
Klockan : 13:10:32

Hej!
Nu är jag hemma från Vedevåg! :) Kan berätta lite kort om hur kvällen var.
Vid fem så började allt. Så då gick vi till den gamla teatern där festen skulle vara. Fick lite dricka, snacks och sånt först. Sen kom brudparet i den snygga bilen tillsammans med deras två söner, Olle & Max! Så då ville man ju ta kort på dom och så. Sen blev det en liten tipspromenad! Jag gick med kusin Charlotte, broder och Charlotte's son Kevin. Jag vet faktiskt inte än hur det gick för oss i den.. Hehe. Men vi borde ju ha vunnit iallafall! Efter de blev det att gå in och sätta sig till bords. Det var riktigt fint där inne. Tre långa bord i mitten. Ett litet längst fram där brudparet skulle sitta. Och sen på sidan av om dom så var det ett till litet bord där vi "barn" skulle sitta. Sen gjorde vi väl inte så mycket mer än att äta. Haha. Men vi "barn" stack hem med Olle & Max rätt så tidigt för dom var så himla trötta, så vi fick mysa lite med dem hemma innan dem skulle i säng. Så vi gick hem runt halv nio nån gång tror jag det var. Men vi hade det myspys hemma också. Godis, chips, dricka, bakelser (fick med hem från festen), och sen film. Vid halv ett blev jag galet trött, så jag hoppade i säng inne hos Olle. Eller inte i hans säng då, haha, men i en annan säng bredvid honom. :)
Och så imorse så vaknade han vid åtta (rätt bra faktiskt!), och då kröp han ner hos mig en liten stund. Det var myspysigt! Min gose pojk. Sedan blev det frukost och lek! Och nudå är man hemma. Så såhär har kvällen/natten igår sett ut, och morgonen. Hihi. Har tyvärr inte tagit några bilder från igår. Man hann liksom inte med.. Att hämta kameran om man säger så, haha. Men jag har bilder från förrgår-kväll. Är bara några, men tänkte ivarjefall visa dom nu.





Mot kvällens äventyr!


Inlägget skrevs : 2010-08-07
Klockan : 13:50:44
Tjenamors.
Nu har jag kommit hem från stugan och kräftfisket. Hade det mycket trevligt där ute igår kväll! Ni kommer få se bilder kanske imorgon eller nån annan dag här i veckan då jag har lite mer tid än nu. För nu håller jag på att fixa mig. Vi ska ju på bröllops-fest idag. Ska bli grymt kul faktiskt! Träffa en massa folk. Såna som man inte har träffat nån gång förut heller, och det är ju alltid roligt att träffa nytt folk, inte sant? :) Och så ska jag och gustav vara barnvakt ikväll åt mina gosekillar olle & max när dom ska hem och sova och så. Det kommer bli så mys!
Så jag hoppas att ni får en lika bra kväll som jag kommer ha.
Vi hörs imorgon när jag kommer hem! Kram på er




Yes, just nu ser man ut så ja.

Bästa musiken enligt mig just nu!


Inlägget skrevs : 2010-08-06
Klockan : 15:13:13

Melanie Fiona - Give it to me right


Melanie Fiona - Priceless


Melanie Fiona - Monday morning


Oskar Linnros - Från och med du


Lady Antebellum - Need you now


Colbie Caillat - Fallin' for you

Som ni nog ser så ligger Melanie Fiona högt på min lista som en utav dem bästa just nu!
Jag tycker hon är grym. Hon gör grym musik verkligen.
Men det är iallafall dom här sex låtarna som spelas ofta i mina högtalare! :D

Nu ska jag snart sticka med mamma för att hämta burarna till kräftfisket ikväll.
Så ni kommer inte höra ifrån mig förens imorgon.
Ett litet kort inlägg blir det då, för sen ska jag på bröllopsfest!
Ha en bra kväll, pussar & kramar

Statistiken är igång igen


Inlägget skrevs : 2010-08-06
Klockan : 12:26:34
Godmiddag!
Här steg man upp vid ungefär tio. Har sedan dess bara setat framför tvn och slappat. Tog ner datorn hit också för att fixa lite grejs, och nu har jag fastnat vid den. Så som det oftast brukar bli. Vetni, igår kväll så tappade jag min dator i golvet, så ena kanten har spruckit. :( ;$ Inte annat än mitt fel! Menmen, så kan det la gå. Ska sätta eltejp på den kanten sen. Blev iallafall ingen spricka i skärmen.. Bara en liten längst ner, men den syns inte så.

Och som rubriken lyder, så är min statistik igång igen! Har inte sagt nåt om de, men den har inte funkat på typ två veckor är det nog. Men igår så fixade min lilla skrutt Carru till det. Hon fixar allt till mig när det gäller bloggen! ♥

Vid halv fem ska jag iväg med mamma och gustav ut till en stuga som några nära vänner till oss äger, och där ska vi spendera våran kväll och natt. Vi ska nämligen fiska kräftor ikväll! Myspysigt kommer det bli.
Nu ska jag klä på mig och lite sånt, så vi hörs senare då jag tänkte lägga ut mina tre favoritlåtar just nu!
Pusshej.

23:11


Inlägget skrevs : 2010-08-05
Klockan : 23:11:32
Nu ska jag snart göra mig iordning och krypa ner i sängen och sätta på en film tror jag det blir.
Imorgon ska jag försöka sova länge. Tror jag behöver det!
Så ni får inget "roligare" inlägg ikväll, hehe. Men som sagt, jag ska bli bättre på saker & ting här i bloggen.

Hoppas ni sover så gott sen! Och drömmer så sött.
Godnatt då! ♥


Springturer är härliga


Inlägget skrevs : 2010-08-05
Klockan : 21:08:53
Nu är jag hemma från min springtur! Sprang lite längre idag. Kändes bra och skönt. Dock när jag kom hem så fick jag sjukligt ont i magen, så de var ju mindre bra. :/ Men nu har jag inte ont längre i varje fall!

Mamma håller på med maten nu, så snart blir det att äta en god köttförssås med spagetti. Mums!
Det är väl en sån mat som alla gillar va? ;)

Jag måste komma på något att skriva om sen... Just nu har jag lite "bloggtorka" faktiskt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Och dagarna bara rusar förbi, så ibland hinner jag inte heller. Menmen, det är väl så det är. Jag ska bättra mig med båda delarna, lovar!!


Nothing will change the way I feel for you


Inlägget skrevs : 2010-08-05
Klockan : 18:48:29
Hej på er!
På förmiddagen stack jag upp på stan och fixade lite småsaker med mammi. Sen väntade jag på att Elvira skulle vakna så att vi kunde mötas. När vi väl gjorde det så gick vi hem till henne. Där blev det att sätta på Scary Movie! Grymt bra är dom, haha! Kuligt. Så vi låg och mös och skrattade i sängen. När filmen var slut så låg vi kvar och pratade. Skitsnack som det brukar bli, men det är nyttigt faktiskt! Sedan blev det att baka. Eller Elvira bakade sin berömda kladdkaka. Mums så god den är! Sen tog vi det bara chill. Hade det trevligt. Sixten var med oss lite också. Den gossen. (Hennes bror).

Nu sitter jag i soffan och slappar. Ska ut och springa om en timma kanske eller nåt. Hurtbullen här! Haha.
Hoppas ni har haft en bra dag, och har en bra kväll. :) Hörs när vi hörs!

00:11


Inlägget skrevs : 2010-08-05
Klockan : 00:11:46
Nu sitter jag här och pratar med Filip på msn. Haha, det är kul. :)
Ska straxt hoppa i säng. Känner att det inte finns så mycket att göra uppe nu, och jag blir bara trött av att sitta vid datorn så. Att sova är det skönaste och bästa som finns, så man borde ju inte tveka!

Vill bara tacka för alla fina kommentarer jag får utav er fina bloggläsare!
Blir jätteglad. :)
Godnatt!

Sitter i sängen med datan


Inlägget skrevs : 2010-08-04
Klockan : 18:52:12
Just nu så sitter jag i min säng med datan och bror bredvid mig med hans data.
Vi ska straxt ut och äta grillat med mamma och en kompis till henne (och oss) från Göteborg! Myspysigt.
Ha en fin kväll, hörs sen!


Inte så fin idag, men ibland vill jag bara pröva på att vara HELT naturlig.

Brother

Bilder från Stockholm


Inlägget skrevs : 2010-08-04
Klockan : 16:16:46











Dom sista bilderna (förutom den sista bilden) är från pride paraden som pågick i stockholm i helgen.
Det var lite häftigt att se den kan jag säga er.
Och så den sista bilden är från Djurgården - Häcken på stockholm stadion i lördags.

Och alla bilder är tagna med min mobil. Samsung GT-5230

Myspys


Inlägget skrevs : 2010-08-03
Klockan : 21:34:17

Jag sleepar över hos min lilla Lisa ikväll, så ni kommer inte höra från mig förens imorgon lunch skulle jag tro!
Bilder från Stockholm får ni se imorgon. Ha en bra kväll! Puss på er.

Och era kommentarer svarar jag på imorgon!


Nya hårfärgen


Inlägget skrevs : 2010-08-03
Klockan : 16:57:31
Godeftermiddag vänner!
Idag har jag varit hos frissan. Satt där i två timmar. Färgen blev asbra! Den passar verkligen mig, hihi. Och sen så toppade jag bara lite. Inte alls mycket, så de ser man inget på.. Som var meningen också. Tänkte att ni skulle få en "före" bild och en "efter" bild på mitt hår nu också!



Hoppas bilderna/bilden är bra nog!
Så, vad tycker ni? :)

Hemma!


Inlägget skrevs : 2010-08-02
Klockan : 22:22:00

Hejhallå!
Nu är jag hemma efter mini-semestern i Stockholm med min pappa och bror. Vi har haft det jättebra! Haft fina dagar, och det är ju alltid ett plus när man ska gå runt på stan och sånt. Vi har bott på ett hotell/vandrarhem på Fridhemsplan som ligger typ 10 min utanför just city med buss. Det var inte kanske ett sånt bra ställe att bo på som vi trodde, men det dög för tre nätter iallafall. Nu har jag inte nån sladd till mobilen här hos pappa, så jag kan inte ladda in bilder nu ikväll, utan dom kommer ni att få imorgon nån gång då jag landar hemma hos mamma. Så att ni vet. Och så får ni kläder på vad jag har köpt också. 

Hoppas att ni har haft det bra, och har det bra!
Nu ska jag titta på lite film innan jag kommer somna, för så trött som jag är efter bussresan hem!
Vi hörs imorgon då jag också ska klippa och färga håret! :)
Puss & kram


Och så vill jag tacka alla som röstade på mig hos Sagha! Alltid roligt att vinna. Så Tack!
Men det återstår en veckansblogg, och det är hos Linnea.
http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se/2010/july/10-finalister.html#comment,
nr4 är jag. Vore snällt om ni ville gå in och rösta. Inget måste, men ja. :)

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0