Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Dag 04 - Det här åt jag idag


Inlägget skrevs : 2010-12-28
Klockan : 00:48:34

Inte så jättebra bild kanske, men jag åt i varje fall de som visas på bilden till lunch idag.
Och det var lasagne med sallad till och sen drack jag fanta.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Vid ungefär 10 imorgon åker vi iväg till Sälen. Är alltså imorgon jag åker, om jag inte har varit tillräckligt tydlig med de. Och jag kommer hem på lördag, så ni kommer inte höra ifrån mig förens då, alltså på lördag. Hoppas ni får en jättebra vecka med allt ni ska göra och så!
Puss & kram på er!

Örebro på mellandagsrea


Inlägget skrevs : 2010-12-27
Klockan : 21:43:39
Godkväll! Förlåt för att jag inte har bloggat någonting idag, men har varit i Örebro hela dagen och orkade inte skriva något inlägg innan jag åkte iväg vid halv tolv. Åkte in till Örebro med Linn och Emma. :) Skulle shoppa på mellandagsrean. Och att det var de (rea) märkte man verkligen! Herregud vad folk det var i en del affärer! Ute på gatorna var det väl inte övermycket, men ändå mycket, men sen när man kom in i en del affärer så var det ju sjukt mycket folk och verkligen så varmt så att man knappt kunde andas. Sånt är så sjukt frustrerande och jobbigt.. Men man gör ju ett val att åka in när det är sån här stor rea, så då får man väl skylla sig själv. ;) Inte sant!? Men det som jag fick med mig hem var i varje fall två tröjor, mysdress (tröja och byxor), volymspray, två nagellack, hårband (till träning) & strumpbyxor. Riktigt nöjd med mina köp! Presentkortet på BikBok tog slut, hihi. Men har ungefär 300 kvar på Gina, och hela presentkortet kvar på HM! Duktigt Julia! Emma köpte också lite saker, och Linn köpte också. En trevlig dag har vi verkligen haft! :) ♥ Tyvärr får ni inga bilder för har inga batterier till min kamera och min mobil tar inga bra bilder. I alla fall inte ikväll. (a) Haha, nejmen ah.
Nu ska jag ner och titta på film med mamma, tror jag hihi. Hörs sen puss!

Dag 03 - Mina föräldrar


Inlägget skrevs : 2010-12-26
Klockan : 22:56:04
Jahapp... Min mamma heter Elisabeth och är 48 år. Min pappa heter Stefan och är 54 år. Dom fick mig och Gustav när mamma var 34 och pappa var 40. Alltså, vi är 14 år (som ni vet men ändå). Min mamma är väl en helt vanlig mamma. Vet inte riktigt vad jag ska berätta om mina fantastiska föräldrar... Mer än att dom är världens bästa och jättejobbiga ibland, som alla föräldrar är. Men ja.. Dom är skilda som jag berättade förut när jag skrev om vem jag var/är. Ibland så tar kärleken slut, även fast dom hade varit tillsammans i 15 (eller 17?) år. Svårt att förstå kanske, men man behöver inte förstå det heller. Det gjorde inte jag, det gör inte jag, och kommer jag heller kanske aldrig att göra. Men så är livet. Bara att leva med det! Nu får ni nöja er med detta om mina föräldrar. :)

Oh


Inlägget skrevs : 2010-12-26
Klockan : 14:00:19



Mina mössor är dom skönaste, love them!
Den svarta har även en liten tofs längst upp som ni inte ser, hihi

Annandag Jul


Inlägget skrevs : 2010-12-26
Klockan : 11:45:51
Godmorgon på er! Sovit gott? Vad jag kommer ihåg så har jag gjort det, hähä.
Idag är det Annandag Jul, och jag ska inte vara hemma hela dagen nej... Vid ungefär tre åker mamma, jag och gustav iväg till Linde för att kolla på en handbollsmatch tillsammans med några vi känner som har "bjudit dit oss". När den är slut så åker vi hem till dom och äter där och har det trevligt. :) Så får vi se när vi kommer hem sen, men det är i varje fall de som jag ska göra idag. Skulle vilja åka in på mellandagsrean också.. Typ halva Sverige ska ju göra det, haha. Men kanske att det blir imorgon, eller nästa vecka för jag kommer inte vara hemma nånting denna vecka för jag ska till Sälen! Så vi får väl se när det blir. Mellandagsrean kommer ju i varje fall inte ta slut. :') Ha en bra söndag!


Min outfit för idag också! Jeansskjortan kommer från HM!

Dag 02 - Min första kärlek


Inlägget skrevs : 2010-12-25
Klockan : 23:34:58
Min första kärlek var när jag gick i tvåan, början till trean där nånstans. Var ihop (inte så seriöst då, men nu leker vi att det var de haha) med en kille som gick i min klass och som hette Thå. Han kom/mer från Thailand, som ni säkert kan förstå på namnet, eller i varje fall att han är utländsk. Jag kommer inte riktigt ihåg hur vi blev tillsammans, men jag vet att vi skickade en massa brev till varandra dagligen (i skolan) och ritade oss två med ett hjärta emellan varandra. (a) Han var rätt duktig på att rita, duktigare än mig, så jag brukade mest skriva saker, och han ritade mest och skrev något litet. Typ hela klassen visste om att det var något mellan oss, så det var ju inget "hemligt" eller vad man ska säga. Vi betedde oss inte alls konstigt mot varandra när vi var med andra (vad jag minns), utan vi var som vanligt. Som att vi inte ens var ihop alltså. I varje fall, vi umgicks aldrig på fritiden efter skolan. Har ingen aning om varför vi inte gjorde de, men det blev väl bara så.. Antar jag? Vi var väl lite blyga.. ;) Men en sak som är lite kul och.. Coolt kanske jag tycker, hihi, det är att vi var tillsammans i ungefär tre år. Och kan ni fatta att vi aldrig var med varandra förutom i skolan? Det var bara en gång i femman, den första gången, och dan före vi gjorde slut också, som vi var med varandra för första gången. Hahah, helt insane egentligen. Och den dagen vi var så var det första gången vi kysstes/hånglade (tror jag? i alla fall hånglade). Och sen dagen efter gör BÅDA slut, faktiskt. HAHA, barnkärlek ja herregud! Sen efter de har jag bara tyckt han varit äcklig och inte någon rolig person. Så kan det bli efter ett sånt långt förhållande, jao. ;) Nu vet ni de!

Rastlös, men det funkar..


Inlägget skrevs : 2010-12-25
Klockan : 19:52:48

Jag har inte gjort ett endaste dugg idag. Sen vi kom hem från Vedevåg vid tolv nån gång så har jag bara suttit vid datorn, tittat på tv, ätit julgodis, ätit mat, plattat håret. Haha, många roliga saker va? Njae.. Men som rubriken, det funkar! Och vet ni, min nya plattång som jag fick igår.. Den är sönder. "/ Hann inte ens platta hela håret.. Den började tjuta och hålla på. Så jag blev galen och stängde av den. Mamma fick kolla på den, men den gjorde samma sak varenda gång vi försökte, så nu ska vi lämna in den på måndag och se vad som kan vara felet, och eventuellt få en ny då. Så vi får väl se vad dom säger. I alla fall, nu ska jag ner och titta på Fångarna på Fortet som börjar snart. Sen blir det en film med mammi, så vi hörs nog med ett godnatt sen.
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!


Juldagen


Inlägget skrevs : 2010-12-25
Klockan : 16:08:21
Hur hade ni det igår?! Blev det en lyckad Julafton? Det hoppas jag! Min var jättebra. Helt klart lyckad blev den. :) Berättade ju igår vad jag fick och så på morgonen, så de tänker jag inte dra nu igen. Men vid ungefär ett så kom mamma och hämtade mig och gustav för att åka iväg mot Vedevåg. När vi kom fram så la vi alla paket under granen först, sen blev det lite fika. Vi har alltid samma "schema" på julafton som vi alltid har haft genom alla år. Sånt tycker jag är mysigt.. När man följer traditioner och så. Vid tre sätter många utav oss sig framför tvn och tittar på kalle anka och hans vänner, eller vad man nu brukar kalla det för haha. Sen väntar man bara på att det ska ta slut, för sen efter de så kommer tomten! Och då får man alla julklappar. Ohh. Julklappsöppningen är nog det härligaste under hela kvällen.. Så mycket stoj från både dom små och dom stora, "större". Hihi! Sen när alla paket är öppnade så blir det att vänta på att julbordet/maten ska plockas fram. Iår medans vi (jag) väntade på de så var jag på tv, som jag redan har sagt men, någon som såg det? Lät riktigt bra, och allt såg ok ut på mig, hahaha. Men klart man vill se bra ut i tv! Inte för att jag är så jättefixerad vid mitt utseende, ansiktet speciellt då, men i tv så är det ju faktiskt lite annorlundare.. Tycker jag. ;) När vi hade ätit och alla var/är mätta så blir det bara slapp och mys resten av kvällen. En trevlig sista stund utav Julafton framför filmer på tvn med prat och skratt.

Tänkte väl att jag nu ska berätta vad jag fick i julklapp iår;
Tv
Högtalare + baslåda
Plattång
Pengar
T-shirt (Idol t-shirt faktiskt hihi)
Presentkort på hmx2, gina & bikbok
Strumpor
Två armband
Två par örhängen
Ring
Bodylotion
Mössa & vantar
Bok
Almanacka (anteckningsgrejs)
Tavla


En väldigt nöjd Julia! Tack så mycket mina finfina vänner, familj & släkt. ♥


Där ser ni hur min facelook såg ut, ungefär

Julaftonen's outfit



God Jul!


Inlägget skrevs : 2010-12-24
Klockan : 11:02:57
Nu är det äntligen Julafton! Pappa, Gustav och jag har öppnat paket. I mina låg det.. En tavla, en almanacka, presentkort på HM, en bok och en trisslott som jag också vann 25 kr på! Haha. Tack för alla fina julklappar, pappsen!
Har precis ätit lite julfrukost nu. Det satt fint i magen. Ska slå mig ner i soffan nu och titta på lite tv, innan jag går och fixar iordning mig, men det gör jag nog inte förens om en stund. Vid ett-halv två kommer mamma och hämtar mig och Gustav så åker vi till Vedevåg där vi ska fira Jul med min släkt (på mammas sida), som vi gör varje år. :)
Ha en jättebra Julafton! Kram på er alla!
Vi hörs imorgon under dagen nån gång. ♥
Lite frän bild sådär, hihi!

En sak till hörni!
Ikväll klockan 17.30, imorgon kl 07.00 eller 10.00
i övermorgon kl 10.00 & på Nyårsafton klockan 17.50
kommer jag att vara med på tv med min kör.
Eller min och min, Noras ungdomskör, hehe.
Plus att andra körer från Nora kommer att vara med.
Så missa inte detta, för ni kommer att få se mig i tv!
Kul va :D Haha. Alla är på SVT 1 förutom på Annandag Jul då det är på SVT 2!
Don't forget now!

Nu är det inte lång tid kvar..


Inlägget skrevs : 2010-12-23
Klockan : 23:37:21
Pepparkakor, skumtomtar, knäck, kola, annat julgodis, julmust - Usch så mycket sånt det blir nu vid juletid. På julen känner man sig kanske inte direkt smal, i varje fall inte jag. Men det ska man väl kanske inte göra heller? Eller jag menar, man ska ju få äta (och dricka) sånt som jag sa nu när det är jul, för det är ju bara jul en gång om året! Så man får väl känna sig lite stor och fet en gång per år, haha. ;) Nejdå! Men ni förstår nog kanske hur jag känner, hoppas jag hehe. (a)

Nu sitter jag och tittar på Bingolotto - Uppesittarkväll. Men just nu är det paus. Har varit med och spelat idag också, men inte har jag vunnit nåt. :( Dumma bingo! Haha. Man vinner aldrig..
Om en halvtimme är det Julafton också! Kan ni förstå det? Knappt jag! Gud så jag längtar. Presenterpresenterpresenter! Vill öppna dom nuuu! Är ni också såhär nu att ni inte har nåt tålamod? Det har inte jag kan jag säga i alla fall! Kommer aldrig växa ifrån Julen. Har alltid det här pirret i magen kvällen före. Tycker det är mysigt!

Om jag inte hinner blogga något imorgon innan jag åker iväg till min släkt och firar jul, så säger jag nu:
Ha en riktigt bra Julafton och God Jul! Puss på er alla! ♥

Dag 01 - Om mig


Inlägget skrevs : 2010-12-23
Klockan : 20:42:50
Jag heter Julia Astrid Elfrida Fälling och jag är 14 år. Bor i en liten stad norr om Örebro som heter Nora. Mina föräldrar är skiljda, så jag bor varannan vecka hos mamma och pappa. Hittills har det gått bra. Får se hur det blir när jag blir äldre och så, men det är inget man ska ta nu, leva i nuet liksom! Jag fyller år den 25 augusti, och föddes år 1996. Vilket ni kanske kunde lista ut eftersom jag skrev att jag är 14 år, hehe, men jaja. Jag går andra året på karlsängskolan, alltså i 8:an. 8c, världens bästa klass! Mina intressen är sång (musik), innebandy (träning), umgås med vänner och så. Jag tränar tre gånger i veckan, men komnmer börja med gym nu efter nyår också, så det blir fyra gånger i veckan. Plus att vi nästan alltid har match varje helg, och ibland två matcher på en helg. Så jag tränar rätt mycket. Sjunger gör jag väl hela tiden. Om man nu bara ska tala om mina 'intressen'. Men har gått hos en sångpedagog i ett år nu, och ska ta en paus med det nu för att börja spela gitarr igen. Eftersom det är mycket plugg i skolan och en massa annat, så hinner jag inte med att både gå hos sångpedagog och spela gitarr, så jag får helt enkelt prioritera ett. Och nu är det dags för gitarr! Så mitt liv handlar mycket om träning och musik. Som person så är jag väldigt glad, sprallig, skrattar mycket (nästan jämnt), gillar att skratta åt mina egna skämt (hehe..), omtänksam, vill att alla ska ha det så bra som möjligt i min omgivning. Jag gillar att "ta hand" om människor. Kan aldrig bara strunta i någon. Vill alltid försöka prata med den. Är väldigt bra på att prata också! Haha. Kan ibland bli lite för mycket prat, och att jag inte tänker när jag säger allt... Ibland är la det bra att man inte tänker hela tiden, men ibland kanske man måste göra det.. Så att det inte blir fel. Fel blir det väl för alla nån gång, men ja, ni förstår vad jag menar. Hmm.. Vad ska jag berätta mer om mig? Är en tjej som tar dagen som den kommer. Försöker se de positiva i det som ibland kanske är negativt, eller går åt de hållet.

20:15


Inlägget skrevs : 2010-12-23
Klockan : 20:15:13
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina drömmar
Dag 15 – Min första kyss
Dag 16 – Mitt favoritminne
Dag 17 – Min favoritfödelsedag
Dag 18 – Detta ångrar jag
Dag 19 – Den här månaden
Dag 20 – Ett annat ögonblick
Dag 21 – Det här upprör mig
Dag 22 – Det här får mig att må bättre
Dag 23 – Det här får mig att gråta
Dag 24 – En första
Dag 25 – Mina rädslor
Dag 26 – Min favoritplats
Dag 27 – Det här saknar jag
Dag 28 – Mina ambitioner
Dag 29 – Ett sista ögonblick

World hold on


Inlägget skrevs : 2010-12-23
Klockan : 14:10:26

Galet bra! Älskar hur dom gör den här låten till sin egen. Grymt!

Vet ni, jag tänkte faktiskt vara lite "efterbliven" och köra igång med det här 'dag 01 - dag 24'. Först förstod jag inte var det var när jag såg att väldigt många bloggare hade börjat med de. Men sen frågade jag en kompis, och då sa hon att det inte var något speciellt så, men att man skulle skriva om olika saker från 1 december till den 24. Jag blev sugen att göra som alla andra, men lyckades aldrig komma igång med det. Men nu ska jag göra det! Så jag börjar ikväll med att skriva om vem jag är, som är dag 01. Så ska ni få veta lite mer om vem jag är.

Dan före dopparedan


Inlägget skrevs : 2010-12-23
Klockan : 11:57:55
Statistiken höjs för varje dag som går, härligt! Vad gör jag nu.. Jo, jag ligger i min sköna och varma säng. Har varit vaken i kanske nån timma. Ska nog ner snart och äta frukost och sen hoppa in i duschen. Kan ju inte ligga och såsa hela dagen heller.. Saker måste göras. Julafton imorgon ju! :D Kan inte fatta det. Tiden har gått så fort.. Men lika bra är väl de?

Ha en bra torsdag så hörs vi senare idag!

Day by day


Inlägget skrevs : 2010-12-22
Klockan : 22:43:12
Klockan 20 ikväll började Bonde söker fru på tvn, så då bänkade jag mig framför de. Efter det var det sista avsnittet på Morden i Sandhamn, som jag också bänkade mig framför. Tillsammans med mamma och broder! Och det slutade här för en stund sen, vid tio. Så då tänkte jag att jag kunde gå upp till datorn och blogga lite och så.
Alla har väl fått jullov nu va? Ska bli så skönt att inte behöva ha väckning på vid halv sju nu dom kommande två veckorna + några dagar. Bara njuta av att få sova länge, ligga kvar i sängen även fast man har vaknat och bara sträcka på sig och få känna att man får den tid man vill ha innan man tänker gå upp. För så kan man ju liksom inte tänka/göra på vardagarna då det vanligtvis är skola. Då måste man ju gå upp vid en viss tid, varesig man vill eller inte. Så det ska bli skapligt skönt! :)

Jag har väl inte så mycket mer att säga nu faktiskt.. Än godnatt och kram på er. Hehe.
Imorgon ska jag nog städa lite här hemma. Sa mamma i varje fall. (a) Nejmen så får det bli!
På kvällen åker jag till pappa. Men mer om morgondagen tar jag imorgon.
Nu ska jag nog lägga mig i sängen och sätta på en film. Vilken det nu blir..
Sov så gott, pusselipuss!




Förresten, vad tycker ni om min nya header och design?
Jag blev jättenöjd! Hoppas ni också tycker den blev bra.
"Ett gott skratt förlänger livet" - Kan inte mer än stämma in på mig! Hihi ;)

JULLOV!


Inlägget skrevs : 2010-12-22
Klockan : 18:37:09
Känns så jäkla bra med jullov! Den här hösten har varit tuff i perioder. Men slutbetygen blev bra och visade att jag har kämpat på väl! Om ni vill veta vad jag fick så får ni väl fråga mig. ;) När vi slutade vid ungefär halv elva så gick jag hem till elvira med henne, linn och charlotta. När vi kom dit fixade vi iordning choklad och te, elvira tog fram vad hon hade bakat (mycket gott! så duktig är hon!) och sen blev det också julklappsöppning! Fick mycket fint, som två par örhängen och en ring. Tack så jättemycket mina otroligt underbara vänner! Sen hade vi det kul och spelade spel och pratade, och sedan film. Skrattade som bara den som vanligt. UJUJ SÅ VI TOKAR OSS! Hihi. Vi alla åkte ungefär hem samtidigt, runt fem. Nu sitter jag då här hemma och ska faktiskt ner och käka nu så kan inte skriva mer. Så vi hörs senare ikväll. Ha en fortsatt bra kväll!


Hittade en liten söt bild från google

Kan även meddela er om att en ny header och en helt ny design kommer att sättas in här på bloggen här ikväll, utav min otroligt duktiga och bästa
Caroline. Hoppas ni kommer gilla den! Och att jag med gör det, för jag har nämligen inte sett den än, men det vet jag att jag kommer göra!

Imorgon!


Inlägget skrevs : 2010-12-21
Klockan : 22:00:57
Har ingen tid alls att blogga nu, men känner bara att jag måste skriva ett sista för idag. Och mitt andra "bara" också.. Bloggandet är inte på topp, men ni får stå ut. Nu har jag i alla fall precis tittat klart på Morden i Sandhamn. Sista avsnittet kommer imorgon. Nu är det spännande! Älskar spänning, hihi. Bara det inte är för läskigt. (a)
Imorgon är det julavslutning och då får vi även våra betyg! Och våra första betyg (eller mitt första betyg). Ska bli roligt och lite nervöst att få se vad man har fått i alla ämnen denna höst. Kommer nog bli finfint! Får se om jag bestämmer mig för sen att skriva ut vad jag har fått i alla, eller inte gör det. Det visar sig.
Nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt! :)

Sånt händer när vi är tillsammans


Inlägget skrevs : 2010-12-21
Klockan : 17:37:19
Hej på er i mörkret!
Idag har vi kommit fram till dag tisdag. Skoldagen var mest chill. Jobbade inte på nån lektion, förutom lite på matten, men man hade ett eget val, & på bilden där vi gjorde klart saker och så. 7;orna hade basketturnering idag. Vi var där rätt mycket och satt och hejade för fulla muggar! Speciellt jag och elvira.. Och calle.. Vi skrek på 7c (eftersom vi går i 8c) rätt mycket och våra halsar hade lite ont sen ja, men det är en annan sväng de! Man måste ju få kunna heja! Men en sak som hände... Jag och charlotta fastnade i hissen!! Shit vet ni. Haha. Linn "förstod" att något var fel för den gick inte igång när hon prövade att trycka på knapparna, men lotta och jag trodde ändå att den skulle göra det, så vi stannade kvar i hissen. Men sen när vi väl prövade att trycka på en utav knapparna (eller rättare sagt alla ett x antal gånger) så märkte vi att det inte gick. Så vi blev fast där inne. Lotta fick lite smått panik, medans jag stod och skrattade.. Hehe. I varje fall så kom vi ut sen efter en liten stund. Så kan det gå, haha! I vilket fall. När vi sen slutade vid tre ungefär så gick jag hem. Fytusan vad kallt det är ute nu! Måste nästan vara uppemot en -20 grader.. Fruktansvärt kallt är det i alla fall. Så jag gick i rätt rask takt hem om jag säger så. Från de att jag kom hem till nu så har jag bara suttit vid tvn och latat mig. Och för den delen värmt mig. Superskönt! Nu har jag startat denna lilla vän, och blir nog att sitta här ett tag till. Antingen sätta på en film på datorn eller kika runt lite på internet osv. Hörs senare!


Haha fina, väldigt fina..

21:49


Inlägget skrevs : 2010-12-20
Klockan : 21:49:56
Sprang upp hit till datorn lite fort i pausen. Men nu ropade Gustav att det börjar igen, så får snabba mig nu! Sitter och tittar på Morden i Sandhamn. Ni med kanske? Träningen gick i alla fall bra. Eller träning och träning, vi körde leker och sen fikade vi, men vi hade avslutning idag så var bara pga de. Så det kändes mer som att vi åt mer pepparkakor än vad vi "tränade".. Fast det gjorde vi nog inte, men ändå haha. :D

Hoppas ni har haft en bra måndag i alla fall!
Vi hörs imorgon då det är tisdag och sista SKOLDAGEN! Wihoooo!
Kram på er alla, xoxo

Always come back


Inlägget skrevs : 2010-12-20
Klockan : 16:36:52
Hej på er! Min måndag har varit helt okej. Har inte varit trött ett endastedugg faktiskt, vilket jag tycker är kanon för har varit trött dom senaste dagarna i skolan, suttit och gäspat rätt mycket, hih. Läxförhöret i fysiken gick väldigt fort och man behövde knappt svara på några frågor. Inte jag i alla fall. (a) Fast var typ bara tre frågor, och jag lyckades räcka upp handen lite senare än dem andra som gjorde de, så läraren valde dem istället, men det gjorde mig detsamma! Haha. Sen körde vi hänga-gubbe resten av lektionen ungefär, så idag var han chockerande snäll!! Nej nu ska jag inte vara dum... Men snäll var han i vilket fall. Ungefär vid fem över två slutade vi. Gick hem då på direkten typ. Usch kallt!! Snö ska det vara, men inte såhär kallt. Kinderna blir ju stelfrusna.
Nu ska jag fixa en header till en. Hörs efter träningen ikväll för tror inte jag skriver innan. Tjingeling!

Dagens citat: Fly aldrig från dina problem. Stanna kvar och se till att dom blir lösta.

Måndag 20 december


Inlägget skrevs : 2010-12-20
Klockan : 07:43:29
Sov som en gris inatt (så man brukar säga va?), hehe. Har ni kanske också gjort? ;)
Om tio minuter ungefär skjutsar mamma ner mig och gustav till skolan. Snälla mamma! Slippa gå i det kalla vädret är väl ett plus. Har fysik läxförhör idag. Tror att det kommer bli muntligt, och då skulle han bara peka ut några som ska få ställa sig framför klassen och prata om värmelära, som vi nu håller på med. Hoppas att det inte blir mig han tar för jag är inte riktigt hundra på det där... Men jag tänker såhär att betygen är satta för denna höst/termin nu, så det kanske inte gör så jättemycket om man inte kan allt..? Aja det visar sig!
Ha en bra måndag, puss & kram


Fjärde Advent


Inlägget skrevs : 2010-12-19
Klockan : 13:41:26

Tjohej på er! :D
Först vaknade jag vid halv elva. Gick upp och tog frukost då och satte mig i soffan och kollade på slalom med pappa. Sen "märkte jag" att jag fortfarande var rätt trött, så då gick jag och la mig igen efter en stund och vaknade vid halv ett. Och då var jag pigg! Precis som jag är nu också, hihi. Ibland kan det bli så ja!
Nu har jag packat ihop alla mina saker som sen ska upp till mamma. Men jag ska ta mig dit lite tidigare i snöovädret för vi ska baka julgodis och klä julgranen, vilket jag tycker är supermysigt och inte får missa! Never. Så det ska väl mamma och jag ägna oss åt i eftermiddag och kväll. Det är Julkonsert i kyrkan ikväll som jag egentligen ska vara med på, men pga att vi ska fixa och trixa lite hemma så struntar jag i det. Ibland så kommer det saker i vägen och så är det. Man kan inte vara på alla ställen heller. Men hoppas det inte ställde till med något bara! - Ha en jättebra söndag nu. Ska ni också "pyssla" eller något sånt? KRAM!



Ett litet kort inlägg


Inlägget skrevs : 2010-12-19
Klockan : 00:38:14
Ligger och tittar på Brottskod försvunnen i sängen just nu. Har precis tittat klart på ett avsnitt, men tänkte sätta på ett annat nu, om jag orkar? Eller så släcker jag och sover.. Godnatt med er!

Vi snackar innebandy


Inlägget skrevs : 2010-12-18
Klockan : 21:13:46
Efter att jag hade kommit hem från stan med mamma så åkte pappa och jag in till Örebro/Adolfsberg för att titta på Gustavs innebandymatch. Det hade slutat snöa sådär rejält, så jag tjatade lite på pappa. (a) Var skönt att få åka iväg lite. Kolla på en otrolig sport också! Och Nora vann med, naaajs! När vi kom hem för lite mer än en timme sen så började vi laga tacos. Så nu är vi alla proppmätta! Gud så vi har ätit. Men det hör väl till när man hör ordet tacos, eller vad säger ni? (y'

Nu ska jag titta klart på Robinson, sen blir det nog att titta på Brottskod försvunnen.
Kramis


Lördag


Inlägget skrevs : 2010-12-18
Klockan : 12:42:59
Hej på er! Sovit gott? Hoppas jag, det har jag gjort! Somnade runt kvart i ett ungefär, sen vaknade jag här vid tolv. En mycket skön sömn fick jag! Hihi. Idag ska jag med mamma till en bekant vi känner för att få en liten julklapp. :D Sen senare framåt kvällen blir det kanske att vi åker in till Örebro för att kolla på Gustavs innebandymatch, men det är bara ett kanske för mamma visste inte om hon kunde. Så vi får väl se. Annars ska jag bara vara hemma. Pappa och jag ska göra tacos ikväll, har lovat honom att vara med och hjälpa till. Lagar aldrig mat så kanske är på tiden att jag försöker lite? Hehe. (a)
Ha en bra lördag så hörs vi senare! P&K

Smspuss?


Inlägget skrevs : 2010-12-18
Klockan : 00:40:03
Fick ett SMS där det stod följande:
"Du har blivit pussad av en hemlig beundrare! Kan du gissa vem? Svara med "SMSPUSS gissa 'personens mobilnummer' till nummer 72550"
- Är detta nåt riktigt? Om det är någon mer som har fått ett sånt här och som vet? Man kunde gå in på deras hemsida också stod det, men där står det bara samma sak som det gjorde i sms:et typ. Har aldrig sett eller hört att nån har fått nåt sånt här förut, så tänkte bara höra med er.

Nu ska jag strax släcka och sova. Kommer en dag imorgon med!
Hoppas ni har haft en bra fredag. :) Sov så gott!

Right here waiting for you


Inlägget skrevs : 2010-12-17
Klockan : 22:03:11
Träningen gick väl helt okej! Hade inte direkt nåt jättebra spel kanske, men vi fick igång ett litet tempo vid ett tillfälle i alla fall. Hehe. Men inte har man alltid bra träningar heller... Eller? Aja. Stannade kvar efteråt och tittade på herrarnas match med vänner. Stack hem efter andra perioden var slut för var så himla hungrig och trött för den delen också. Dom låg under då med 2-5.. Tror inte dom tog igen det, tyvärr. Pappa hade gjort iordning pommes och hamburgare till middag, måste säga att det satt rätt gott faktiskt! Inte min favorit, men satt fortfarande gott i magen. ;) Nu sitter jag i mitt rum med tvn på slagen. Men ska in till vardagsrummet och pappa nu för att titta på film med han!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Blogg.se krånglar..


Inlägget skrevs : 2010-12-17
Klockan : 15:44:32
Hejsan! Varför jag inte skrev nånting igår var för att det gick inte att logga in på blogg.se.. Det kanske ni också märkte? Vet inte om det var så under hela dagen, men i alla fall framåt kvällen. Så jag blev bara irriterad och stängde ner det. Men nu funkar det igen! Hoppas ni har haft en bra dag? Det har jag haft. Fredagar är lugna och sköna. Hann nästan klar med min tubtopklänning på slöjden. Ska göra det sista hemma eftersom vi inte har nån mer slöjd innan lovet nu. Men jag testade den när jag kom hem, och den satt riktigt bra på mig! Är jättestolt över mig själv för att jag har gjort en sån fin tunika (kan man väl säga att det är), hihi! Kommer att visa upp den här i bloggen hur den blev och hur den sitter på mig sen när den är helt klar. Så nu har ni något gott att vänta på. :D Emma följde med mig hem efter skolan för att hon skulle vänta på att hennes buss skulle komma. Vi gjorde inte mycket, satt och pratade mest bara. När hennes buss hade kommit så startade jag datorn och satte mig där. Som jag nu också sitter vid då. Ska gå och äta något snart tänkte jag. Sen bara chilla tills det blir att dra iväg på träning vid tjugo i sex ungefär. 

Nu får vi hoppas att blogg.se inte krånglar nåt mer, så att man kan hålla sig lite uppdaterad! 
Skriver nog innan jag sticker till träningen, kram!


Facelooken för igår

"Ett gott skratt förlänger livet"


Inlägget skrevs : 2010-12-15
Klockan : 18:07:37

Rolig dag idag. På hemkunskapen.. Haha, jo vi skulle sätta oss på våra platser för att börja lektionen. Knutte hade dragit ut min stol en gång och det såg jag, men inte den andra gången... Så jag satte mig på golvet. Hahaha, inte kul!! Klassen skrattade.. Fick lite ont.. Men tog i varje fall emot mig så blev inte ett helt "plask" om man säger så. :') Men det är väl roligt att göra andra lite glada i ansiktet och få sig ett gott skratt! Inte sant? Dagen har i alla fall rullat på fint. Kom hem lite efter halv fyra. Sedan dess så har jag inte gjort så värst mycket. Käkat, tittat på tv och pluggat matte. Det tråkigaste i världen. Just nu i alla fall med de vi håller på med. Algebra & ekvationer = KATASTROFALT TRÅKIGT OCH SVÅRT. Längtar tills vi är klara med de! Menmen .. Om en stund skjutsar pappa mig till träningen. Härligt. Har inte så mycket mera att säga.. Hörs sen! :D


Fight for you, my dear


Inlägget skrevs : 2010-12-14
Klockan : 22:08:41
Ikväll har jag suttit vid datorn, tittat på tv, ätit mat, strykit och pluggat. Det är de jag har gjort denna tisdagskväll. Nu har jag landat framför datorn igen. Men för att jag sitter och pratar med min kära vän som har det lite svårt och jobbigt just nu. Hon behöver helt enkelt mitt stöd, och självklart får hon det! You know that everything gonna be alright.
Fight for your happines. Fight for you!
 You can do it.
Men ska alldeles straxt stänga av och krypa ner i sängen. Somna lite tidigare än jag har gjort dem senaste dagarna... Försöka.
Kram på er!



Ingen ork till bloggen


Inlägget skrevs : 2010-12-14
Klockan : 18:19:42
Just nu så är jag inne i en period då jag har bloggtorka. Jag skriver bara för att jag ska, inte för att jag vill eller tycker att det är roligt. Och då är det väldigt svårt att blogga, att vara aktiv. Men jag känner såhär att jag tänker inte ta en bloggpaus, utan det får bli så att jag bloggar när jag bloggar helt enkelt, och så får vi se hur ofta/sällan det blir. Är det okej? Hoppas det i alla fall. För det är så jag tänker göra. Men fortsätt att kommentera, för även fast jag kanske inte skriver nya inlägg varje dag så kommer jag nog svara på era kommentarer jag får. Det tror jag absolut att jag gör!

Medans jag ändå är igång och skriver så kan jag väl säga såhär att skolan gick bra idag. Tisdagar är lite sega, men ändå rätt så roliga. Igår glömde jag berätta att jag fick reda på vad jag fick på mitt fysikläxförhör som jag/vi hade förra måndagen, och jag fick VG- (alltså gräns till VG typ, men ändå VG). Det blev jag glad för! Nu har jag bara en matteläxa, en spanskaläxa och en fysikläxa kvar innan det är jullov. Så otroligt skönt! Och otroligt skönt ska det bli att få lov! Efter allt slit i skolan nu... Men jag är jättenöjd över det jag har presterad denna höst. Även i sjuan förra året. Om man ska "lägga ihop" de som har varit hittills. Har aldrig fått nåt omprov eller omläxa (om man nu kan få omläxa?), vilket är rätt så bra, hihi. Det är bara att kämpa! Puss på er, vi hörs när vi hörs.

Ung & Bortskämd


Inlägget skrevs : 2010-12-13
Klockan : 20:28:34
Lite efter sju kom jag hem från luciakonserten. Det gick bra där. Den var drygt 50 min lång. Blev inte så varm och snurrig iår som jag blev förra året, så de var skönt för var lite orolig för de. Det är ju så himla varmt där inne med alla ljus och shit. Så det är klart att man blir varm liksom. När jag kom hem så käkade jag, dunderhungrig var jag! Men nu är jag mätt. Hihi, bra va! ;) Nu sitter jag i min säng och kollar på Ung & Bortskämd. Är det inte bra så säg! Tycker det äger. En del är ju helt blåsta... Men det som är kul!

Vad gör ni?
Får se om jag skriver godnatt sen.

13 december - Lucia


Inlägget skrevs : 2010-12-13
Klockan : 16:08:52

Hej på er!
Jag har tyvärr ingen tid till att skriva ett inlägg nu, för jag ska iväg och öva med kören innan luciakonserten börjar kl 18 ikväll i kyrkan, som jag då ska vara med på eftersom jag är med i Noras ungdomskör. Så jag ska nu locka håret, sen måste jag kila iväg. Är nog hemma mellan sju-halv åtta ikväll, så ni hör nog av mig runt åtta-nio efter jag har käkat och så. Hoppas det blir bra! Hehe. Puss på er!


Svaren från frågestunden


Inlägget skrevs : 2010-12-12
Klockan : 21:57:40
Hur länge har du bloggat?
I den här bloggen så har jag bloggat i ett år och en månad. Men sammalagt med alla bloggar jag har haft, så har jag bloggat i ca. 3 år.

Varför började du blogga?
Jag tyckte att det verkade spännande. Hade läst ett par bloggar innan, och jag fick inspiration av dom och bestämde mig då för att skaffa mig en egen blogg. Också för att jag ville skriva och berätta om mina egna dagar och hur mitt liv såg/ser ut.

Om det bara var du på jorden för en hel dag, vad skulle du göra då?
Hmm... Det var en svår fråga. Jag vet inte faktiskt.. Kanske bara leva livet? Skutta omkring som jag aldrig har gjort förut eller nåt sånt, hihi.

Vad skulle du göra om du blev miljonär?
Jag skulle nog ge väldigt mycket pengar till mina nära & kära, speciellt till min familj, mamma pappa & bror.

Vart vill du helst resa?
Jag vill åka tillbaka till Malta igen. Det ska jag göra nån gång i mitt liv. Sen vill jag få uppleva New York, L.A. med är en stor dröm. Kanske som artist i L.A? Vi får väl se vart allt leder. (:

Vad önskar du dig i julklapp?
Plattång, platt-tv (som jag dock redan har fått hihi), presentkort. Är väl typ de.

Favoritbutik?
Får väl säga Ginatricot. Men det är olika faktiskt. Beroende på vad butikerna har osv.

Vad är det bästa som finns?
Det bästa som finns är nog när man får vara lycklig och älskad. Att känna att man behövs och är till någon "nytta" för andra. Och sen när man är glad. Att man trivs med livet och det man åstadkommer. Finns väl en till sak också.. Att vara kär. Det är väl ändå en underbar känsla. Oftast i alla fall. Så ungefär de!

Vilka bloggar läser du?
Jag läser mest mina kompisars bloggar. Men ibland blir det väl Kenza's, Blondin-Bellas och så.

Favorit mat?
Lasagne får det nog bli!

Favorit färg?
Gul. Har det varit ända sen jag var en liten skit.

Någon du hatar -
Finns ingen som jag direkt hatar. Men finns en som jag inte tycker så jättemycket om, nära hatar, men det är pga en massa saker som hände för ett par år sen. Och jag tänker inte nämna namnet här. Ni har ingen aning om vem det är ändå så. Oavsett om ni skulle ha det så skulle jag ändå inte säga det.

Någon du älskar -
Det är inte bara någon, utan det är många! Mina underbara vänner, min familj. Dom som alltid finns där. Dom som är äkta helt enkelt.

Vad använder du för schampoo och balsam?
Jag varierar mig, så jag kan tyvärr inte svara ett rakt svar på de. Men gliss är väldigt bra tycker jag!

Tack för alla 14 frågor :D Får vi se när jag nästa gång startar en!
Nu sitter jag i min säng och tittar på tv. Har äntligen fått en platt-tv på rummet, najs!
Ska hämta en frukt nu tänkte jag, sen köra ett litet styrkepass och sedan sova efter Beck.
Vi hörs imorgon!


Stockholm i mitt hjärta


Inlägget skrevs : 2010-12-12
Klockan : 19:38:00
Hej min saknade blogg och alla bloggare! *Hihi*
Jag kom hem ifrån Stockholm idag vid ungefär halv tre. Har haft det jättebra däruppe! Fredagskvällen var helt fantastisk. Träffade vänner som jag aldrig har träffat förut, och vänner som jag har träffat förut, t.ex som min käraste Caroline. Men som dom flesta utav er vet så gjorde jag ju något speciellt i fredags... Jag var på Idolfinalen, yes! Vilken upplevelse. Grymt var det! Allt var så mycket bättre live. Och att få vara med om pauserna som man inte får se i tv, var också väldigt roligt. Även fast dom kanske inte var jättespeciella, så tyckte ändå jag att det var lite speciellt, hihi. Och Jay och Minnah var såklart jätteduktiga! Och dom andra 9 som vi har fått följa. Olle spelade och sjöng, magiskt. ♥ Min framtida man. Nu har vi de skrivet! Haha. Men en kväll som jag gärna vill uppleva igen. Om det inte blir Idolfinalen, så i alla fall IDOL. Tillsist så blev det ju Jay som tog hem det hela. Och jag tycker det var mer än rätt, tillochmed! Hade spruckit om det hade blivit Minnah kan jag säga er. Så det skålar vi för! GRATTIS JAY! En kväll jag kommer minnas!
I lördags (förrgår) så stack mamma och jag och shoppade i ett litet centrum en bit ifrån där vi bodde hos några vi känner. Jag shoppade en jeansskjorta, blus, pannband och ring åt mig själv. Sen fick de bli julklappar. Eftersom att jag har många andra bilder från Idol att lägga upp, så tror jag att jag skippar att lägga upp kläderna. Men ni kommer nog få se bild på de ändå sen när jag tar lite ego pics. Hih. Sen hade vi en mysig hemmakväll med god mat och härligt sällskap. Så lördagen blev bra den med! Och så idag, dagen vi skulle åka hem. Alltid tråkigt. Hehe. Nejmen lite tråkigt var det allt. Det är skönt att få komma bort från Nora en helg såhär och bara få roa sig i en annan stad och göra roliga saker osv. Men det är ju ändå såhär det är; Borta bra men hemma bäst.

Bilder från Idol kommer nu!
En del bilder må vara lite dåliga, men ni får leva med det.
Plus att vi satt rätt dåligt till för att kunna ta bra kort.










TACK! ♥

Nu har ni ungefär en timme på er att ställa era sista frågor innan frågestunden avslutas och svaren kommer.
Men som sagt, ni har tid kvar på er!
Nu ska jag duscha. P&K

Estocolmo


Inlägget skrevs : 2010-12-10
Klockan : 11:53:07
Min resväska är packad och klar, jag ska precis börja fixa mig, sen åker vi hem till pappa och hämtar kameran, och vidare till affären för att köpa lite grejer. Sen vid halv två blir vi upphämtade och vi börjar våran resa till Stockholm! När vi kommer fram ska vi hem till dom vi ska bo hos, käka lite, sen in till stan och Globen för att börja köa. LADDAD! :D

Hoppas ni får en super helg, så hörs vi när jag har kommit hem på söndag.
Kom ihåg min frågestund som är två inlägg nedanför detta!
Ställ frågan/frågorna helst i de inlägget, men går bra i detta också.
Puss & kram / julia



Would you stay the night if you where mine?


Inlägget skrevs : 2010-12-09
Klockan : 23:22:43
Nu har jag lagt mig i sängen och även playat igång en film.
På smällen  stod och väntade på mig i hyllan, så den fick det bli.
Får se när jag slocknar (somnar).. När jag blir trött helt enkelt.

Är jätteförväntansfull inför morgondagens kväll, ska bli så roligt. :D Hihi.
Vi hörs imorgon innan jag åker iväg mot huvudstaden!
Glöm inte min frågestund, ett inlägg nedanför.
PUSS & KRAM, GODNATT

Startar en frågestund


Inlägget skrevs : 2010-12-09
Klockan : 21:09:29

Nu så var det ett tag sen jag hade frågestund, så tänkte att det var dags nu.
Så nu är det bara att köra igång och fråga vad ni vill.
Svaren på era frågor kommer att komma på söndag eller måndag, då jag är hemma igen från Stockholm.
Så kom igen nu! Jag sa KÖR!

1 dag kvar!


Inlägget skrevs : 2010-12-09
Klockan : 16:21:03
Hej på er! Torsdagar är rätt så jobbiga före lunch. 70 min svenska, 40 min b-språk, 50 min matte, 40 min so. Och det är såna lektioner (oftast på torsdagar) som vi bara jobbar och jobbar. Så vi äter inte förens 12:20, nästan halv ett alltså. Och det kan ta kål på en, ibland. Tur att det finns en caféteria där man kan köpa sig en macka eller vad man nu vill ha. Så det är bra de! (y) På idrotten (badet) var det roligt denna gång. Vi busade hela klassen med madrasser och vattenstänk på varandra, välte omkull varandras madrasser osv, haha de va kul! Fjantiga som vi är.. Men bäst som vi är! ♥ Sista lektion var teknik, och den var inställd. Väldigt skönt, hihi. Dock hade jag velat bli klar med min låda, för det vet jag att jag inte kommer hinna klart med nästa och sista lektionen innan lovet. Men aja.. Så jag kom hem lite tidigare än vanligt.

Nu har jag landat här. Har käkat lite. Sitter och tänker på morgondagen... Ska nämligen på Idolfinalen! :D Åh så roligt det ska bli! Har velat åka på de i två år nu, men det har aldrig gått. Men nuså, äntligen! Så jag är också ledig från skolan imorgon för att vi ska åka till Stockholm vid lunch ungefär, så då tog jag ledigt hela dan istället. Men i varje fall så ska det bli väldigt roligt. Är där uppe hela helgen också. Myspysigt! Så min helg kommer garanterat bli jädrigt bra!

Utan din luft, i mina lungor


Inlägget skrevs : 2010-12-08
Klockan : 22:06:39
Nu har jag tittat på Maria Wern med Gustav & mamma, som precis slutade. Asbra äre! Tittar ni också på de?
I alla fall så ska jag nu gå och göra mig iordning, sen försöka sova så tidigt som möjligt, för igår kom jag inte isäng förens tolv för att jag satt med ett skolarbete till halv tolv! ;o Aldrig mer igen, Julia...
Dessutom är jag rätt trött också så! Imorgon har jag inget att plugga och inget jag ska iväg på, så ska försöka blogga lite mer då och om roliga/re saker. T.ex så ska jag starta en frågestund då också! :D
Sov så gott, godnatt

8 december 2010


Inlägget skrevs : 2010-12-08
Klockan : 16:24:55
Halloj! :)
Härliga onsdag är här. Dagen rullade på fint in the school. Bakade lussebullar på hemkunskapen, gottigt! Peder och jag glömde våra i ugnen ett par minuter, så dom kan ha blivit lite mörkare än vad dom skulle ha blivit.. Eller skulle/ska och skulle/ska, finns det ens nåt sånt? Nja kanske inte. Men i vilket fall så blev dom väldigt goda! Sista lektionen innan vi slutade vid ett var b-språk, och för mig betyder det spanska och prov idag. Det gick riktigt bra måste jag säga! Känns som att jag kan få riktigt bra på det.. Det är bara att vänta och se! När vi sen slutade vid ett så gick jag hem. Skönt att få komma hem lite tidigare än vanligt. Har bara slappat under eftermiddagen. Orkar verkligen inte gå på fysträningen ikväll... Men jag ska dit! Det är ju ändå inte så jobbigt, och dessutom kul. Så bara att köra!
Men nu tänkte jag gå ner och käka något. Hörs väl efter träningen (runt halv nio-nio ungefär), om inte innan. :D

Här får ni några bilder på mig som jag har tagit idag



Den sista, även min nya facebooksbild från & med nu. ;) Haha!
Eller tycker ni nån utav dom andra var bättre..?

See you later alligator (kul!)


Inlägget skrevs : 2010-12-07
Klockan : 22:23:38
Jag satt och tittade på I form med Anna Anka förut. Är inte så förtjust i henne själv, men jag tycker det är rätt roligt att titta på de programmet. Liksom att följa en person lite och se hur den utvecklas och byggs upp som människa osv. Det kan vara rätt.. Intressant faktiskt! Och när jag tittar på de så blir jag även rätt sugen på att träna själv, bara åka iväg och spela innebandy. Och då blir jag "sur" när jag inte kan göra det... Ah ni förstår. Men haha. ;) Efter nyår blir det gym med Elvira, och jävlar vad vi ska köra! Vi ska få snyggare kroppar än vad vi har nu.. Ujuj, då blir det hett! HAHA. Ska nog ta det lugnt med orden nu va! ;$ Hehehe...!

Nu ska jag intervjua mamma lite som jag måste ha med i ett arbete i skolan, så måste rusa!
Sen blir det sängen rätt så snart.. Vill ner i min varma, sköna och mjuka säng. Ohh.
Vi hörs imorgon, då jag också slutar vid ett, direkt efter provet. Kramis!


Ja kan bjuda på en snigging också sen i somras!

Slutspurten inför jul


Inlägget skrevs : 2010-12-07
Klockan : 18:04:57
Varför jag inte bloggade igår kväll var för att jag inte riktigt hade rätt humör, om man säger så. Var helt enkelt inte min kväll. Och då sa även min mamma åt mig att "gå inte och sätt vid vid datorn nu, för du vet själv hur det kan bli när du är arg eller något sånt och börjar skriva".. Hmm ja, jag vet ju de.. ;$ Så därför gjorde jag inte det. Så nu vet ni de! Ifall ni undrade.

Skoldagen gick i varje fall bra idag. Hade inget speciellt. Inget läxförhör eller prov. Så har inte så mycket att säga om skoldagen. Och kan faktiskt inte blogga så mycket mer nu heller, för jag måste sätta igång att plugga. Har spanska prov imorgon. Dock kan jag det mesta på det, men ska köra igenom det ett par gånger till så att det sitter helt. Sen ska jag skriva på ett reportage som jag gör i svenskan tillsammans med Emma - där kan ni även hitta hennes blogg! Så de måste jag göra nu.
Förmodligen så bloggar jag mer sen, så vi hörs då. Kram.


Och jag svarar på alla era kommentarer sen som jag har fått! :)

Kör på ett videoinlägg


Inlägget skrevs : 2010-12-06
Klockan : 16:01:40


Ni får ett videoinlägg utav mig idag istället för att jag skriver om min lilla roliga dag!
Kanske inte så jätteroligt att sitta och lyssna på mig, för sa inte speciellt mycket intressant..
Menmen! Hihi. Och jag vet inte om ljudet är dåligt..? Men isånafall så får ni leva med det.
Hörs efter träningen ikväll vänner!

Pelle Svanslös


Inlägget skrevs : 2010-12-05
Klockan : 18:11:07
Nu har mamma och jag bakat klart! Riktigt mysigt var det. Vi drack även julmust och åt skumtomtar, muums! Får fuska lite med godisstoppet nu när julen kommer lite smått sådär. ;$ Måste man ju liksom! Hihi. Sitter just nu och tittar på Pelle Svanslös i mitt rum med en sovande broder i min säng. Han som skulle hålla sig vaken... Nje! Haha. Världens bästa film och julkalender! Det är kärlek de. Hihih.
Vad gör ni för nåt då? :)


Andra Advent - Pepparkaksbak


Inlägget skrevs : 2010-12-05
Klockan : 13:42:58
Hej på er! Har ni sovit gott? Det har jag verkligen gjort! Somnade runt halv två igår efter att ha sms:at ett tag med roliga pöjkar, haha. Vaknade och gick upp vid tolv ungefär. Har tittat på skidskytte med pappa på tv. Älskar att titta på "vintersporter", nivet slalom, skidskytte, längdskidor. Sånt tycker jag är kul! Sen har pappa förhört mig på fysiken som jag har ett läxförhör i imorgon. Eller typ ett litet prov, fast dom säger att det är ett läxförhör, men man kommer få betyg på det, så mja, vet inte riktigt haha, men skitsamma. Det går nog bra i alla fall!
I eftermiddag ska jag och mammi baka pepparkakor. Mysigt :D Får se när jag åker hem till henne, men blir väl om ett par timmar kanske. Ha en bra söndag så hörs vi senare, kram!



23:36


Inlägget skrevs : 2010-12-04
Klockan : 23:36:42
Mötte upp Elviris förut i mörkret vid kvart över nio ungefär. Vi gick och gick, pratade och pratade och insåg sen att det redan hade gått en timme, men vi fortsatte att gå och gå, prata och prata, haha. Men det var skönt att få komma ut lite och bara prata om allt mellan himmel och jord. Och med min snuttelutta också! ♥ Även fast det var kallt så tänkte man inte så mycket på de. I alla fall inte till en början.. :') Hihi!

Nu sitter jag här och är rätt trött.. Eller börjar bli. Har lite ont i magen också.. Vet inte varför för har inte ätit något, förutom mat men det var ju vid halv åtta typ. Det går magsjuka... Men det får jag verkligen hoppas att jag inte ska få! Fyfan. Men nej det är det nog inte, har nog bara lite ont i magen så som man kan få ibland.
Tänkte i alla fall lägga mig i sängen och titta på film nu, tror jag, men inge mer data i varje fall.
Hörs imorgon boys and girls, kramisar!


Keep it up!


Inlägget skrevs : 2010-12-04
Klockan : 20:24:06
Efter att ha haft väldigt lite besökare på bloggen dem senaste veckorna, så har det nu stigit! Tack så jättemycket alla söta och rara, ni gör min dag när jag får se något sånt här! Även fast det inte har stigit jättemycket, så blir jag ändå väldigt glad för att det har stigit någelunda mycket! :)


Matchen som spelades ikväll borta mot KFUM slutade 0-2 till dom. Målen som dom fick in var inte välförtjänta. Och med de menar jag att det var "putt-in mål", dom gjorde inte något speciellt för att få in dom om jag säger så. Och det skulle likaväl ha kunnat blivit 0-0 eller mål till oss, som 0-2. Men nu blev det som det blev. Och det är skillnad från förra gången vi spelade mot dom, den första gången. 1-6 då, och alltså nu 0-2. Synd bara att vi inte fick in några mål, men vi hade några som var nära! Nästa gång blir det! Men sammanfattning av matchen: Skapligt bra spel, lite mycket klagande på domarna, alla gjorde de inte bara några, men ändå bra peppning.

Kom hem ungefär vid 19, för lite mer än en timme sen då. Nu sitter jag här och är ensam hemma. Pappa skulle gå till stadshotellet med en kompis (till puben). Och Gustav är och lanar. Och här sitter jag. Funderar faktiskt på om jag ska åka iväg och göra något? Men vet inte vad isånafall... Aja, får väl se! Hoppas ni har haft en bra lördag och har en fortsatt bra kväll, kram!

Julmarknad i Nora


Inlägget skrevs : 2010-12-04
Klockan : 10:56:18
Godmorgon! Idag är mitt beteende bättre, och jag ska inte klaga på sakerna som hände igår, hehe. Lovar! Är alltid skönt att få sova på saker och ting, när något har hänt kvällen före som man inte tyckte om t.ex. Brukar oftast hjälpa en att få en på "bättre tankar" också. Idag ska jag ut på julmarknaden som är här i Nora idag och imorgon. Charlotta kommer till mig vid tolv och vi beger oss ut! Mysigt. :) Får se om jag kanske hittar nån julklapp.. Skulle ju inte vara fel eftersom jag inte har inhandlat några ännu. I eftermiddag blir det match borta i Örebro. Taggar även till den! Vad ska ni hitta på idag? Hörs nog innan jag åker iväg till matchen sen, kram!


Här har ni en bild på mig & Lotta sen i somras, i maj faktiskt.

En skräll.


Inlägget skrevs : 2010-12-03
Klockan : 23:27:26
Har ingenting att säga. Tycker bara att allt är så jävla fel. För det första: Minnah har redan åkt ut, kommer ni ihåg det? Eller har ni så dåligt minne? Kanske de ja. Varför ska vi ge henne en andra chans? Om det inte vore för Alice så skulle hon vara glömd för länge sen, så ni som hejar på henne (vilket ni får göra!) ska tacka Alice jävligt mycket! Kanske ni också gör. Inte vet jag. Men jag är i varje fall jävligt sur, besviken, arg, less, lack, irriterad och ja, gud vet vad. Så jag tar och stänger av min dator nu, annars kommer ni bara få höra mer skit ifrån mig. Försöker ta ut denna 'arghet' på plan imorgon på matchen, då jävlar! Spelar för Olle då ♥♥ Ni får tycka att jag är hur patetiskt som helst, som överdriver eller nåt sånt skit, men jag bryr mig faktiskt inte. Det är min blogg och mina åsikter. Kommentera ni vad ni vill. Sen får vi se vad jag har att svara tillbaka med.
Sov så gott så hörs vi imorgon, kram julia.

Olle ska det va!


Inlägget skrevs : 2010-12-03
Klockan : 21:57:45
Var skönt att få gå iväg och träna tidigare ikväll. Körde olika övningar, stafetter & en liten kort match hann vi med. Gud så bra vi är! Love you all! Taggar hårt inför match imorgon, kom igen nu! Fast väntar lite med extra hård taggning tills imorgon, för vi ska spela framåt kvällen så det är lugnt. ;) I alla fall. När jag kom hem så var det ingen hemma. Pappa och Gustav hade gått ner till bandyn då. Jag stoppade in pizzan i micron och värmde den. Tog cola och satte mig i soffan framför tvn & idol. Olle, my love ♥ Förstår inte hur bra man får vara, eller kan vara. Förra fredagen briljerade han något ENORMT, och det har han lyckats med ikväll med! GO OLLE! Om du inte går till final, så vet jag inte vad jag gör. Börjar gråta ? Jag tänker inte sitta i Globen nästa fredag och inte se dig stå på scenen, så är det bara. SÅ RÖSTA NU FÖRIHELVETE! (Förlåt för mitt språk).

Nu väntar jag bara på att resultatet ska komma. Sen ska jag nog försöka sova rätt så snart.. Eller får se, kanske tittar på nån film, men kommer inte orka för är rätt så trött så somnar nog i vilket fall, hih.
Medans jag väntar så tar jag fram färgerna och målar på min mapp så den blir klar (som jag sa förut idag). Ha en fortsatt bra fredagskväll vad ni nu än gör! Skriver ett godnatt sen, kramis




Så snygg han är också!! Gaaaaash

Mysiga fredag är här


Inlägget skrevs : 2010-12-03
Klockan : 15:46:21
Fredagar är så mysiga i skolan. Lite långa lektioner en del kanske, men dom blir bara så mysiga hihi. Trodde att jag skulle hinna klart med min tubtoptunika på slöjden, men behövs en gång till för att den ska bli klar, så nästnästa fredag har jag den klar. Ska bli spännande att se hur den sitter på mig.. Tror att den kommer sitta väldigt bra! Och har fått mycket "beröm" när det gäller den också, väldigt kul faktiskt. :D Visar upp den i bloggen när den är klar sen så får ni säga vad ni tycker! Engelskan var väldigt rolig också, haha. Ska börja på en liten pjäs nu, så vi har blivit indelade i grupper, och jag är med Linn, Oscar och Foppa. Väldigt bra grupp tycker jag! Hihi. :') Vi kunde knappt bestämma oss för vad den skulle handla om.. Hade väldigt mycket förslag, men sen efter ett tag bestämde vi oss för att vi skulle spela olika roller i en klass. Jag ska vara den nördiga, Linn fjortis, Oscar den tuffa och Foppa läraren (detta stämmer då inte in på oss i vanliga fall, HAHA). Vi skrattade väldigt mycket åt det och åt allt, haha hade väldigt roligt i vilket fall! Men nu är jag hemma hörni. Ska inte göra så mycket nu innan jag drar iväg till kören om en timme. Kanske måla på min bild/mapp som jag har med hem från bilden? Bäst att göra det kanske så att den blir klar... Ikväll blir det en helt vanlig kväll för mig, kör och träning, sen Idol. Så som fredagskvällarna brukar se ut. Ska ni göra något kul då? Hemmakväll eller sticka ut? :)

Snart lov..


Inlägget skrevs : 2010-12-02
Klockan : 21:58:19
Matte och engelska - Check. Yes! Till nästa vecka så har jag fysik läxförhör på måndag och spanska prov på onsdag. Fysik läxförhöret är rätt så stort, fast rätt enkelt (har jag hört), så får hoppas att det går bra! Spanska provet kommer nog bli det svåraste hittills, för ska få oförbereda hörövningar och läsförståelser... Men det är bara att göra sitt bästa! Nu ska jag krypa ner i sängen alldeles straxt. Imorgon är det fredag, vilket betyder helg! ♥ Så skönt! Sov så gott så hörs vi imorgon efter skolan. Godnatt!

19:15


Inlägget skrevs : 2010-12-02
Klockan : 19:15:29
Hej bloggen!
Skoldagen har varit fin, men seg. Som alla torsdagar är. Lektionerna är väl helt okej, men äter sent och långdag, liksom nej, inge bra. Man blir ju inte precis piggare eller något sånt utav de, menmen. Har i varje fall roligt! Hihi. Men vid halv fyra slutade jag. Stack hem då i kylan. Fruktansvärt kallt nu ute! Ska det behöva vara såhär kallt ? Tycker att det är lite för kallt faktiskt, litemycket för kallt faktiskt! Menmen, jag styr inte vädret så.
Ikväll har jag mest varit hemma. Men även varit med pappi och handlat lite mat och sånt. Är väl alltid trevligt. Nu ska jag och pappa plugga det sista på matteläxan som jag inte riktigt förstår, så att den blir klar någon gång. Blir väl Robinson sen antar jag.
Ha en fortsatt bra kväll! :)

Maria Wern


Inlägget skrevs : 2010-12-01
Klockan : 22:02:09
Har tittat på Maria Wern, som precis slutade. Gud så bra det är! Och jag älskar Eva Röse. Hon som spelar Maria Wern. Grymt duktig skådespelerska! Såhär.. Trovärdig eller vad man ska säga? Kollade ni också på de?
Nu ska jag nog gå och göra mig iordning och sen krypa ner i sängen. Läsa lite innan jag somnar hade jag tänkt göra också. Inte gjort det på väldigt länge nu... Och jag är en "läslus" egentligen. (a) Men allt hinns ju inte med. Höhö.
Och juste, träningen gick bra förut ikväll. Körde lite lätt innebandy med skottövningar, sen springning och styrka. Alltid skönt att få röra på sig lite, för man känner sig så mycket bättre efteråt! Puss & kram, hörs imorgon!

Don`t look back in anger, I heard you say


Inlägget skrevs : 2010-12-01
Klockan : 18:03:42

Onsdag idag. Dagen har varit väldigt rolig & bra! Biologi, musik, hemkunskap, b-språk (spanska), a-tid (fast vi var och tittade på bio då), Tusen gånger starkare. Nån som har sett den? Väldigt bra tyckte jag att den var! Handlade om en klass på en skola. Bara om de typ. Men sen massa runtom i den klassen, för det kanske inte var den bästa klassen, eller dom bästa lärarna som jobbade på skolan.. I varje fall inte dom vi fick "följa". Hehe. Men den kan jag nog rekommendera till er där ute. :D Vid halv fyra så slutade vi. Gick upp till bibblan med Linn, Lotta och Elvira för att hämta en bok. Sen drog dom till konfan och jag drog hem. Och nu har jag hamnat här. Konstigt... Njae Julia! Haha. Men om 1 timme är det träning, så jag går dit om ungefär 40 min. Fysträning och lite lätt innebandy. Får se vad det blir för något slags! Hoppas ni har haft en bra onsdag, eller "lill-lördag", hittills.
Men nu tror jag att jag ska gå och käka något lätt innan jag sen då går iväg. Kramen!


Bild tagen för nån timme sen, så väldigt ny hihi!


RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0