Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Chocktillstånd or what ;)


Inlägget skrevs : 2010-01-31
Klockan : 17:28:58
Nyss kommit hem från Kumla. 0-3 slutade matchen. Förra helgen när vi spelade mot dom hemma, så blev det 0-7 och det var bara 1 vecka sen! Förstår ni vad det betyder? SJUKT BRA :D Liksom 4 mindre mål släppte vi in. Dock så gjorde inte vi nåt mål, men vi hade mycket skott på mål och många bra också! Dom var verkligen i chocktillstånd alltså, haha. Det var så kul att se! Dom hade ju inte förväntat sig att vi skulle ta en sån här revansch (stavning?), och vara såhär bra som vi var! Vi höll deras 0 i både första & andra period. Dom sista 7 min i tredje så fick dom in sina 3 mål, som var väldigt synd. :/ Men det var tur mål och ett utav dom kunde varken vi eller våran målvakt rädda. Men jäkligt kul att se hur dom reagerade och allt iaf, HAHA! :D

Nu är jag hemma. Sitter här och lyssnar på musik oså, tar det lugnt! Lilla Carlis ska man träffa ikväll då. Blir nog inte så jätte länge, eftersom hon redan är halv sex och nu är han på träning. Sen ska han duscha, hem och sen ta bussen in hit... Tror iaf vi sa att han skulle komma till mig? (a) Haha, jag pallar inte åka in till han, så han har inge val. ;) Men kul blire att träffas ett tag iaf, hihih!
Ha det bra allesammans, vi höres!

Blogg.se = Wierd? ;s


Inlägget skrevs : 2010-01-31
Klockan : 10:51:09
Kunde inte blogga nåt mer igår, för det gick inte att logga in. Blogg.se är ju as konstigt nu, nån som håller med? ;s Vet inte vad dom håller på med!
Men får väl berätta nudå hur & vart jag spenderade min lördags kväll.

Jag åkte hem till Elvira vid halv sju. Där var Emma. Vi skulle ut och checka lite! Var rätt så tråk på stan, för alla var på fest. Vi gick in på gårn en sväng, men där var det inge folk, så vi gick ut igen. Träffade Malin och Cilla också. :) Sen gick vi runt lite. Skulle kolla festen, men vi pallade aldrig att gå dit, så vi gick bara en bit utav vägen typ, haha. ;p Sen stack vi hem till Elvira för vi frös verkligen ihjäl! Jag halkade några hundra gånger med mina uggs också, väldigt roligt. :') Ramlade nästan omkull engång, men annars var det bara att jag slant lite då & då. Så blev det att stanna hemma & inne resten utav kvällen efter nio. Vi hade det så trevligt så! Nästan för trevligt faktiskt.. HAHAHA, ja ni våran lilla hemlis! (a) BRUDAR, NI ÄR UNDERBARA (L)

Morgon nudå. Ska iväg på match om 2 timmar. Mot Kumla, i Kumla. Nu jävlar ska vi visa att vi är bättre än vad vi var i förra matchen! Får inte bli 0-7 denna gång. Under 7 & vi ska få över 3 mål... TYCKER FAN JAG! Så nu ska jag tagga med hög musik. (y' Ha det bra, skriver i eftermiddag nångång!

Godmorgon folket!


Inlägget skrevs : 2010-01-30
Klockan : 11:11:33
Steg upp ur sängen lite efter 10. Hoppade in i duschen och sen vart det att dra sig upp mot tvn. Satt där och tittade på Melrose Place ett tag. Väldigt gamla avsnitt, men aja fanns ändå inget annat att titta på så! Tog lite frukost sen. Ska snart fixa mig, för jag mamma & bror ska åka iväg till Vedevåg.. Till lite släkt oså. :) Kanske blir så att jag drar inåt Örebro sen om mamma har lust att skjutsa mig påvägen hem från Vede? :') Men det får vi se!

Men nu måste jag fixa mig. Om det är nåt så är det bara att ni sms:ar eller slår en pling på 0768422870!
juliafälling .

21:25


Inlägget skrevs : 2010-01-29
Klockan : 21:25:33
Sitter just nu och tittar på Let`s Dance. Tycker Mattias & Rabih är bäst, helt klart! Mattias dansar kanske bäst, men Rabih är ändå bättre hihi! Snart börjar det nya programet Solsidan som jag tänkte se på. Är humor och de gillar vi (y'
Imorgon åker jag till Vedevåg med mamma & Gustav. Ska till lite släkt oså. Kanske hinner skriva nåt på morgonen/förmiddagen innan vi åker, annars blir det väl på eftermiddagen nångång när jag har kommit hem. :) Men nu ska jag fortsätta att titta på tv! Ha det bra.


HAHAH ;)


Inlägget skrevs : 2010-01-29
Klockan : 17:33:38

Gick in på ens blogg och där hittade jag detta klipp som jag kommer lägga upp här.
HAHAH, åh lilla Tobbe! Kan han bli fränare eller? ;)


Äntligen fredag :)


Inlägget skrevs : 2010-01-29
Klockan : 14:30:59
Plugget gick bra oså. Bara fyra lektioner, rätt chill. (y' Dock så hade vi fysik, lite mindre chill. Men gick faktiskt rätt bra idag. Har prov på fredag (alltså nästa), så ska plugga till de nu i helgen/veckan oså. Vill ju få lika bra som jag fick förra gången, hih! (:

Ahapp, har inte så mycket att skriva nu faktiskt. ;p Men vad händer för er ikväll då?
Tror att kanske Carl kommer hit. Beror lite på, lite som har hänt oså, så vi får se! Men jag hoppas på det iaf.
Nu ska jag upp & äta lite mellis, börjar känna mig hungrig. Ha det bra, puss!


Kan bjussa på en bild också. Ser faktiskt ut sådär nu, hihih

Skridskor = Ont överallt?


Inlägget skrevs : 2010-01-28
Klockan : 16:28:25
Hade skridskor idag på idrotten. Direkt på morgonen också. Åkte hela timmen idag faktiskt! Gick bara in 1 gång med Emma & Elvira och vilade lite, men det var inte länge de. ;) Körde hinderbanor, stafetter och sånt. Var riktigt roligt faktiskt! Men efteråt så hade man riktigt ont iprincip överallt. Speciellt i huvudet efter den där jäkla hjälmen! Åh, jag hatar hjälmen som gör så ont. ;o En riktig lättnad när man får ta av sig den, haha. På håltimmen så satt jag med Charlotta, Linn, Elvira & Emma. Vi filmade, tog kort, hållde på med varandras hår, busade, skrattade.. Dampade? :') Hahah, vi hade sjuuukt kul! Hoppas Linn skickar filmerna & bilderna till mig. Då kan ni nog få se några. Riktiga snygga är dom. (y' Slänger in 1 bild nu!

Har inte en susning om vad jag ska göra ikväll. Ingen träning, blir väl att plugga. Har SO/samhällskunskap som jag måste träna på tills imorgon, för då ska vi få ett test så bäst att man kan det då! Men ska kolla på Robinson såklart också, hih. :) Skriver väl sen om jag har nåt roligt att komma med! - Pusshej


Charlotta tog bilden, så hon fick inte vara med. :/

Julia <3 Träning!


Inlägget skrevs : 2010-01-27
Klockan : 20:36:09
Har precis varit uppe och käkat, och nu sitter jag här i mitt rum och kollar på Robinson. Har inte varit så himla insatt i de, men nu är det ju final vecka, så då måste man ju ändå kolla. ;) Men skriver också blogg som ni kanske märker, haha.
På träningen förut så körde vi på mycket bra! Var dock på JT, men det gick bra ändå. (y' Nu taggar vi match på söndag. Mot Kumla igen.. Nu ska vi fanimej visa att vi kan ju mycket bättre! Hålla kvar 0-0 i första period, mindre än 7 mål ska dom få in och vi ska göra åtminstonde 2-3 mål.. Tycker jag! Hihi :) Träning & match är verkligen det bästa. Innebandy är mitt liv, också musik, men innebandy är nåt så otroligt skönt att åka iväg på. Jag älskar mitt lag, alla är så otroligt underbara. Har sagt från början av 2010 att detta ska bli vårat år, håller fortfarande kvar vid de!

Nu måste jag plugga lite också, för har spanska läxförhör imorgon.
Skriver inget mer ikväll, vi hörs imorgon!
Ha det så bra allihopa, puss på er / juliafälling

Jobbig skoldag.


Inlägget skrevs : 2010-01-27
Klockan : 17:11:48
Som rubriken. Jäkligt jobbig skoldag måste jag säga. ;o 08:10-15:30, fifan! Sista lektionen, a-tiden. Har kör där och idag var det jäkligt jobbigt att sitta still. Jag var så varm, så trött och jag ville bara uuuut! Fick sån tur va sluta en kvart tidigare, annars vet jag inte om jag hade klarat det.. Haha. ;o Inte bara den lektionen som var jobbig... Alla lektioner! Idag var det inte en skoldag för mig ivarjefall.
Nu när jag är hemma så sitter jag och lyssnar på musik. Har också kollat på One Tree Hill. (y' Nån som vet varför inte Haley & Nathans lilla son är med längre? Jag kanske typ är efter eller nåt? ;o :') Iväg på träning om ungefär en halv timma. Najjs (y' Men nu ska jag nog gå och packa och sen fortsätta med att lyssna på musik! + att få damp på Carl för att han inte svarar och för att han inte kan se mina sms :( Vi hörs senare!

Ken Ring - Nu måste vi dra.


Inlägget skrevs : 2010-01-26
Klockan : 20:30:29
Sitter här och lyssnar på en helt sjukt bra låt! Ken Ring - Nu måste vi dra. En utav dom bästa låtarna på länge. Hörde när min bror lyssnade på den och jag tyckte att den var väldigt bra, så då sökte jag på den på min spotify och började droga den. (y' Härlig låt alltså!




Idag när vi stod och väntade på att våran lärare skulle komma till mattelektionen, så sa Charlotta "jag ska hinna först in" och då sa jag "nej, för det ska jag göra!". Så när hon kom och hade låst upp dörren, så springer jag och ska försöka ta mig in emellan henne, vagnen (med alla jobbsaker i) & dörren, men istället springer in i väggen. HAHAHHAA, alla bara garvade åt mig ju ;( Jag kan inte rå för att jag inte såg väggen liksom? Åh herregud ja. Klantigastivärlden.com? :') Nej men jag diggar mig rätt stort asså ;;

Låt på g!


Inlägget skrevs : 2010-01-26
Klockan : 16:40:09

Slutade skolan idag 15:15. Stack med Erika upp på stan till Maries Skor och kollade lite. Hittade faktiskt ett par uggs, så dom köpte jag. :) Riktigt snygga & sköna! Nu ska dom användas myyycket. (y'
Snart drar jag iväg till gitarren. Har inte spelat/varit där på över 2 veckor nu tror jag. ;o Så nu är det dags igen! Men ska faktiskt sluta med det ett tag, för nu har jag ju börjat med sångpedagog också och jag hinner verkligen inte med allting. Det blir så himla mycket och jag har faktiskt en skola att sköta också. Så man måste tänka på de också! Men isf kör jag nog 1 gång i månaden eller nåt, får se hur det blir. :) & btw, ska snart spela in en ny låt! Ska 'ansöka' till en tävling som pågår just nu & som är i Örebro i mars. Lilla Schlager Stjärnan 2010. Får vi se om jag kommer med eller inte! Hoppas jag blir med, såklart hihi. :) Så är väl lite därför jag ska spela in en låt så att jag kan skicka den till dom, men ändå för att jag känner att jag vill spela in en till oså. Det bästa som finns ju!!

Men nu ska jag sticka till gitarren. Vi hörs senare ikväll, puss så länge!


Dom kanske inte ser precis ut som dom där på bilden, men ivarjefall i samma färg hihi!


Där har ni mig också. :)

21:42


Inlägget skrevs : 2010-01-25
Klockan : 21:42:57

Jag sa att jag antingen skulle skriva före eller efter träningen, nu vart det efter.
Sitter just nu och pratar med Carlis på msn. Trevligt som fan, hihi! På träningen så gick det ivarjefall super bra. (y' Vi körde på mycket bra & hade ett tempo som var bra. Kunde dock ha varit bättre, men bra nog var det iallafall! Får vi se om vi kan få ordning på tiderna och få två tider på K-säng, istället för en där & en på JT som är en hur liten sal som helst. ;o -.-

Men nu ska jag strax kila från datorn & göra mig iordning, sen blire sova. Vi hörs imorgon, godnatt alla!


Vi är roliga vi. (y'


Inlägget skrevs : 2010-01-25
Klockan : 15:00:54

Sjukt rolig skoldag idag faktiskt. Typ alla var as flumma, man kunde busa väldigt mycket! Hihih. ;$ Som vanligt så var jag på ett väldigt bra & stort bushumör. Skrattade så jag höll på att dö, gick runt & slog andra? ;o Höhö, jag är som jag är! Men när jag blir sådär överbusig, så blir jag lite si & så. :') Mattelektionen var lugnt den roligaste. Fick sms av nån som jag inte kände igen, han sa att han hette ahmed, sådär jätte glad vart jag då. :) HÖHÖHÖH. Sen var det tydligen Kevin lilla skiten som hade suttit och sms:at med mig. ;o Och jag var asseriös med allt oja, hahah han är så dum. ;( Han satt ju precis bakom mig också (vi har samma lektion). :') Han är en liten skiiiit!
Vi fick inställd tk, det var sist på dan så då kunde man gå hem, men jag Linn & Emma valde att gå till pulkabacken och åka pulka. :') HAHA, as kul seriöst! Vi filmade lite också, men det vart inte så bra, så vet inte om jag lägger ut det. ;p Men iaf så hade vi väldigt roligt! :)

Om drygt 15-20 minuter skjutsar mamma mig till sångpedagogen. Första gången idag som jag ska dit. Ska bli väldigt roligt. :) Hemma efter fyra nångång! Sen har jag ju träning ikväll, så att jag tror att jag skriver efter den... Eller kanske före, vi får se. Puss, hejsvejs!


Helgen slut.


Inlägget skrevs : 2010-01-24
Klockan : 18:02:48
Nu har jag suttit & kollat på två beck filmer från halv tre tills nu. Så nu känner jag mig rätt trött kan jag säga! Man blir ju de när man kollar på film. Speciellt om man kanske inte bara kollar på en. ;) Men det var rätt skönt att få slappna av med en (dock två) filmer. Tyst i mitt rum, helt ensam... Kan vara skönt de med ibland. :)

Nu är helgen slut och imorgon är det dags att börja plugga igen. Verkligheten är tillbaka! Tror inte att jag har nåt prov denna vecka. Nästa vecka har jag ett i fysik, men de fick jag ju MVG i förra gången, så de borde ju gå bra nu med. ;) Men det är ju olika kapitel & olika saker, så det är ju inte alls säkert egentligen. Men får väl hoppas, haha!
Ibland är det skönt att komma till skolan, men ibland inte. Jag tror att det beror på lite vilket humör man är på. Nu går ju jag i 7:an, alltså första året på högstadiet och då är det väl alltid lite extra roligt att gå till skolan. Men man "tröttnar" ju efter ett tag eller vad man ska säga. Man trodde ju det var så himla coolt typ, men det är ju inte de haha. Det är ju en helt vanlig skola, bara att man kommer upp i ett högre stadie typ. :)

Vad tycker ni... Ska jag ha en frågestund här på bloggen? Var rätt så länge sen jag hade det, så jag har faktiskt funderat på de. :)

Filmis!


Inlägget skrevs : 2010-01-24
Klockan : 14:33:09
Var med mamma förut & handlade. Dom sålde ut 3 filmer för 99, så jag köpte 3 stycken. :) Två Beck & en Wallander. Såna här gamla ni vet, men dom är rätt bra. (y' Så nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på en utav Beck. Jag älskar Beck, hihi! Men sms:a om det är nåt.. Ni som har mitt nummer!


Den filmen blire!

Godmorgon!


Inlägget skrevs : 2010-01-24
Klockan : 10:47:06
Hallå bloggen! Gick upp ur sängen vid tjugo i tio ungefär. Då hoppade jag in i duschen. Efter det så gick jag upp och tog frukost, sen satte jag mig i soffan och tittade lite tv. Nu sitter jag här vid min lilla dator! Lite chill oså. (y' 7 gången gillt med Carl idag då? Haha, ja ni. ;) Men får se när han vaknar, annars kan jag alltid ringa och väcka honom? HAHA, för kul!

Vad ska ni göra idag då? Nåt speciellt en sån här tråk söndag? -.-
Skriver mer sen, pussen!


Jag är så himla snäll så jag bjuder på en bild. :)

Twilight.


Inlägget skrevs : 2010-01-23
Klockan : 23:10:44
Har nyss kollat på Twilight med mamma. Vi hyrde den på tvn och den var riktigt bra! Väldigt overklig dock, men det var ju typ vad den gick ut på så. :) Så nu blire väl att se NewMoon då, det måste jag ju!

Nu tänkte jag att jag skulle göra mig iordning och sen krypa ner i sängen. Börjar bli rätt så trött, så ska bli skönt med att få sova. Imorgon får vi se då hur det blir med Carl. Antingen kommer han eller så åker jag till han. Jaja, det visar sig! :) Godnatt allihopa.


19:31


Inlägget skrevs : 2010-01-23
Klockan : 19:31:20
Stack på innebandy förut vid 17 med Josse. :) Gustav spelade (min brors lag). Dom vann med 10-2 eller vad det var. Heerligt! Fanns mycket att prata om med Jossis. Det finns det ju alltid så! Haha, men det var mycket trevligt i alla fall. :)
Nu sitter jag här hemma och inte gör så mycket. Haha, var ju sagt att jag skulle träffa Carlis idag, men fan så vart det inte idag heller. :/ Ja, det var nåt med att han skulle bort oja... Jag fattade inte så mycket :') Men iaf, vi får väl se imorgon om det blir nåt. Då är det ju söndag så då brukar man ändå inte göra nåt speciellt. Men vi får la se. ;)

Nåt speciellt som ni ska göra ikväll då? Jag tror att jag ska ligga hemma i soffan och kolla på Robinson Karibien om det inte finns nåt annat bra att titta på. Tycker egentligen inte att det är så bra, men brukar ju inte finnas nåt att kolla på så. Men nu ska jag upp & käka! Skriver väl kanske nåt senare ikväll om jag har lust oså. :) Puss från mig!

Inte 110% hela vägen...


Inlägget skrevs : 2010-01-23
Klockan : 14:18:57
Hemkommen från matchen nu. Den slutade 0-7 till Kumla. -.- Jävligt synd alltså!
I första period spelade vi as bra. Släppte bara in 1 mål. Vi var faktiskt mycket bättre än dom då & när dom kom på anfall så stoppade vi dom istället för att bara låta dom gå som vi har gjort förut.
I andra vet jag inte vad som hände. Allt bara sket sig & gick helt åt skogen. Dom fick in 5 mål då och vi var inte alls beredda på dom. Det var som att vi stod vid sidan om och bara "oj, där kommer bollen... o så rakt i mål", utan att göra nånting åt det. Det får inte hända alltså, det är verkligen farligt! Dock så var domarna sjukt jäkla dåliga alltså. Dom kunde ingenting, dömde helt fel. Vi fick inte ens gå in med kropp utan att det skulle bli en blåsning. ;s Ja, dom var absolut inge bra iaf! Men vi hade heller inte 110% hela vägen, det var lite utav problemet också. Vi ville inte riktigt, man måste vilja för att det ska funka. 3 stycken kan inte bara vilja, alla måste vilja! Jag fick hoppa av också sen i andra för jag har skadat min ljumske. Har haft ont i den i en vecka nu, så jag visste att jag kanske inte skulle kunna spela hela matchen. Men jag prövade i alla fall, men kände sen att det inte gick längre, så då hoppade jag av. :/
I tredje så fick vi tillbaka glöden & styrkan! Vi peppade varann mycket och det måste man ju göra. Det gör stort skillnad. Så om vi fortsätter med det och sen kör lite mer ego med bollen så kommer detta gå kanon bra! Men en sak som vi ska vara jätte glada & stolta över, det är att våra matcher i mål är mycket annorlunda än vad dom var förut. Förut vart det oftast över 10, nu blir det jämt under 10 & vi får oftast in några mål också. Det är super bra, tjejer! Nu tar vi nya tag & satsar på nästa match! (y'

Nu taggar vi!!


Inlägget skrevs : 2010-01-23
Klockan : 10:17:20
Kl 11 ska jag vara nere vid idrottshuset för samling med innebandyn. Kl 12 börjar matchen och det är hemma. (y' Sitter här och taggar sönder nu med muuuusik! Jag är as taggad och jag hoppas verkligen att vi får in ett par bollar i målet idag. I alla fall en 4 st. (y' Vi gör vårt bästa, det är tillräckligt nog & allt man kan göra! 



Hörs senare idag, puss! 

Min RABIH!


Inlägget skrevs : 2010-01-22
Klockan : 21:01:28
Sitter just nu här i mitt rum i fotöljen och tittar på Let`s Dance. Rabih har nyss dansat och enligt mig var han jäkligt duktig! Han har faktiskt haft en hård vecka.. Allt med foten, hans danspartner, han fick byta partner och en massa. Hårt har det varit för han! Haha, men jag tycker i alla fall att han gjorde det bra, så se till nu att rösta på honom!!


Big Love <3!

Rubrik


Inlägget skrevs : 2010-01-22
Klockan : 17:21:34

Ja, så där snygg kan man faktiskt också vara. :)
(Bilderna tagna igår!)

Nu verkar det som att Carlis ändå kommer? Haha, jag vet inte. Jag ringde han nyss & då var han väldigt arg pga att det inte skulle bli som det var "planerat" på den här festen. Så jag tror att han kommer till mig istället, för han skulle ivarjefall inte på festen. (y' Så vi får väl se nudå! Hihi.
Vad gör ni alla då? :) Jag sitter här och lyssnar på musik. Har setat i soffan ända sen jag kom hem vid kvart i två ungefär, så jag känner mig rätt slö om man säger så :')

Äntligen helg!


Inlägget skrevs : 2010-01-22
Klockan : 14:41:27
Slutade 13:20. Fick tillbaka matteprovet idag också. (y' 17 lägst, 40 högst.. 24 fick jag. Alltså 24/40 eller 24/37 som var MVG, alltså 37 var MVG. Nu krånglar jag till det lite.. Men jag tycker ni ska få nåt att bita i! Haha :') Men i alla fall jag är nöjd med det. Var dock sämre än förra gången, men då vet man ju vilket kapitel man är bäst i & vad man kanske behöver träna mer på oså? :)
Nu sitter jag här hemma i soffan och lyssnar på musik. Tvn är på, men har slagit av ljudet eftersom att jag lyssnar på musik :D Ikväll skulle egentligen Carl ha kommit, men nu tror jag inte att det blir så.. Tyvärr. ;( Han ska bort oså, så han har det lite stressigt. Men imorgon har vi fan lovat varann att vi ska träffas, så ska det bli! Men vi hörs ikväll eller nåt, pusshejsvejs!

HAHAHAH !


Inlägget skrevs : 2010-01-21
Klockan : 17:27:59
I skolan idag så var det då skridskor som jag skrev i inlägget igår. Hade det direkt på morgonen eftersom att vi då har idrott. Jag har ju sagt att iår så ska jag lära mig översteg, för det är ju inte så svårt som det kanske ser ut som. Det är rätt enkelt, men man vågar ju inte ta över foten, det är ju de. ;$ Jag testade ett par gånger och när jag kom som "längst" så ramlade jag såklart. ;$ Men jag testade i alla fall och det gick rätt så bra! Ramla gör man ju alltid nångång så. Men sen fick jag ont i min ljumske som håller på att krångla, så jag kunde inte åka mer. ;( Var kvar på isen ett tag oså, men gick sen av. Men kul var det i alla fall, speciellt när det finns några som inte är så bra på att åka och som bara åker in i en hela tiden. ;) HAHA, förlåt men de är kul!

På håltimmen idag så gick jag med Charlotta & Linn upp på stan. Gick in på några klädesaffärer och kollade lite oså. :) Sen fick vi för oss att vi skulle in på konsum och köpa ett glasspaket. Alltså inte ett sånt här stort, utan typ 500 g eller nåt? :') Men vi fick i alla fall tre plastskedar där också och sen gick vi och satte oss på en bänk och åt ur den. ;$ HAHAHA, alltså vi måste ju var helt dumma? Dock så fick inte jag nånting, för mina skedar gick sönder hela tiden. ;( (Ni vet jag är för stark). Sen så åt dom ändå upp hela så jag skulle ändå inte ha fått nåt. ;( Dom är så taskiga mot mig! Hihihih! Men alltså ja, så vi skrattade alltså. Och när jag skulle hoppa över från kanten ut i vägen och över, HAHA fifan alltså! Jag skrattar alltid lika mycket med er. Ni förgyller mina dagar! 


En rätt så gammal bild på oss, men det är fortfarande vi (y'

Ni är mina hjärtan & ni betyder så fruktansvärt mycket.
Att jag har er är helt otroligt. Ni är så jävla bra, jag vill aldrig förlora er <3!

Ljumsk jäkel!


Inlägget skrevs : 2010-01-20
Klockan : 20:11:11

Var på träning för en timma sen då. Kunde inte vara med, för jag har jätte ont i min vänstra ljumske. :( Kan ju inte springa och då är det lite svårt att spela innebandy. Så jag fick vara lite tränare idag istället! Måste ta det lugnt med den så att jag kan vara med på matchen på lördag som är hemma också. (y' Spelar mot Kumla, så jag tror att vi vet om att vi kommer losa, men med mindre målskillnad iallafall kan jag lova er!

Kl 21 sen ska jag se Andra Avenyn. Förra året såg jag precis alla avsnitt, men nu har jag bara sett 3 st typ? ;o Det är ju as bra, så nu måste jag se det hihi!
Nu blir det lite mer skrivande oså, men det beror ju på också om jag har lust & vad jag gör. Nu har jag ju lust och jag gör inte speciellt mycket så. :)

Imorgon är det skridskor i skolan. HAHA, jag äger :DD Men jag är fan lite bra? :') Har sagt att iår ska jag lära mig översteg. Har kunnat de förut, för har gått på bandy & lite ishockey.. Men det har försvunnit om man kan säga så, hih :') Så nu ska jag allt klara av det! Hejsvejs :)



(y'


Inlägget skrevs : 2010-01-20
Klockan : 15:19:04


Jaha, då bjuder jag på en liten bild på mig då. (y'
Sitter just nu och kollar på Wallander-Prästen i soffan. Den är väldigt bra. :)
Senare ikväll vid 18 så blire att sticka iväg på träning. Gött!
Men är på liten plan idag, så det är dock mindre gött -.-
Nu ska jag fortsätta att titta på filmen, vi hörs! Ha det bra, puss hejdåhej!

Sångpedagog.


Inlägget skrevs : 2010-01-19
Klockan : 19:34:56
Ja ni ser, nu är jag här igen och skriver!

Men ville bara berätta en sak... Jag har börjat hos sångpedagog nu, så nu kommer jag att satsa ännu hårdare på rösten och sången. Ska bli riktigt roligt! Såklart så kommer jag att utvecklas, får se hur jag låter sen om ett tag då hihi. :) Men det var det som jag lite snabbt ville berätta ivarjefall. Det är varje måndag 12 gånger som jag kör nu, sen får vi se hur det blir oså. Men ska i alla fall bli roligt, spännande också såklart. :)

Nu ska jag plugga lite spanska som jag har tills på torsdag! Får se när ni hör av mig igen.
Haha, ha det bra!

Åhja!


Inlägget skrevs : 2010-01-19
Klockan : 16:51:33

Blir lite skrivande då & då nu på bloggen, men det beror på lite saker som har hänt och så. Det får bli som det blir nu här framöver! Får nog ordning på det snart igen hoppas jag.

Matteprov i skolan idag. Var rätt så svårt, men tror att det gick bra i alla fall. (y' Vi får väl se på fredag när vi får resultaten på dom. Tisdagar är så tråkiga i skolan.. Bara en massa teoretiska ämnen, förutom idrotten då. Den är alltid rolig. (y' Efter idrotten så hade vi fått inställdlektion, men för det så slapp vi inte undan att jobba. Det som vi skulle ha gjort på den SO lektionen, fick vi som läxa istället.. Så jag, Elvira & Charlotta låg på scenen i aulan och pluggade. Hade as kul, fifan :') Ni är för bäääst!
Elvira & jag satt och pratade om en kille som är rätt biff, Charlotta bah "Ja, han är en biff & jag är en fläskkotlett". HAHAHA, åh hon är så dum :') Men så jävla bra ändå! Hihihih!

Nu har jag skrivit lite, så nu ska jag dra mig. Vi hörs när det nu blir. 0768422870, där finns jag hela tiden (mp)


17 januari.


Inlägget skrevs : 2010-01-17
Klockan : 13:05:06

Har pluggat lite nu på förmiddagen. Har matteprov på tisdag, så har pluggat på till de. Tror att det kommer gå rätt så bra, känner mig rätt säker iaf. Sen har jag engelska, men det är bara glosor som är i läxa tills på tisdag.
Dagen blir rätt lugn. Ikväll ska jag nog till Lisa oså. Nu vart det ett kort inlägg, har inte så mycket att skriva. Mycket som har hänt nu & som kommer att hända... Men i slutändan blir det bra! Även fast det är svårt.

Om det skulle vara det minsta lilla, så är det bara att ni slår en pling på mobilen. Där finns jag dag ut, dag in. Nu ska jag kila, får se när jag kommer igen. Ha det bra!


Bra kämpat ivarjefall!


Inlägget skrevs : 2010-01-16
Klockan : 22:36:16
Kom hem från matchen för 1 timme sen ungefär. Vart 6-3 till dom. -.- Vi hade spelet oså, men vi sköt inte så himla mycket på mål och det är ju de man måste göra, annars kan det ju inte bli några mål. Men aja, vi spelade bra ivarjefall och vi kämpade! Nu försöker vi på nästa match som är hemma nästa helg istället. (y'

Jag har inte så mycket mer att skriva nu. Har hänt en liten sak, eller liten & liten... Rätt stor, men pallar inte att prata om det. Är rätt jobbigt kan jag säga. :( Men jag vet inte hur mycket jag kommer att sitta vid datorn nu och hur mycket jag kommer att skriva här. Vi får se lite hur det blir med allt och hur mycket lust jag har. Inte säkert att jag har sån stor lust, men jaja vi får se. Ni når mig på mobilen hela tiden annars! 0768422870 / juliafälling

Tagga!


Inlägget skrevs : 2010-01-16
Klockan : 12:51:30
Vid 10 imorse kom Erika & hennes mamma och hämtade mig. Erika & jag skulle ner till idrottshuset för att se match. :) Nora vann med 3-2, härligt tjejer! Stack hem sen efter den matchen. Inte gjort speciellt mycket efter de.. Bråkat lite med mamma. -.- Försökt att tagga till matchen ikväll, gick inte så bra just då när jag var sur på mamma, men jag känner att jag är taggad att ta dom nu!! Vi sa ju att detta år skulle bli vårat år, så då ska det också bli det. Första matchen för iår ska vi väl ändå kunna vinna? :) Tycker jag allt!
Kl 15 drar jag mig neråt idrottshuset igen för att se ännu en match med Emma. :) Denna gång är det killar som spelar, p94-95. Behöver nog knappast säga lycka till, för jag lovar att dom vinner.. Nästan iaf. Dom vinner ju alltid så. ;o (y' Nu ska jag nog äta nåt, för börjar känna mig lite hungrig. Vi hörs innan jag sticker iväg ikväll vid 18 för match, puss!

Massa kärlek!!


Inlägget skrevs : 2010-01-15
Klockan : 23:42:32
Kvällen med tjejerna hemma hos Linn har varit helt underbar. Haft så otroligt roligt! Skrattat så vi nästan gråtit. :') Ätit gott, spelat musik, dansat, tagit kort, spelat spel, lekt lekar, kollat på film, ätit godis osv. En otrolig kväll! Tack så jätte mycket, tjejer. Ni är fantastiska, glöm aldrig att jag älskar er.

Nu kommer det bilder från kvällen. Kommer låta dom vara helt oredigerade. Så stå ut!
Btw så bjuder vi på oss själva på några bilder också ;)


Erika & Maja.


Mumsigt!


Linn, haha.


Charlotta & jag, lite förvirrade och så.


Charlotta & jag.


Linn, Charlotta, jag, Erika & Maja.


Erika, Maja & Charlotta. Snygg pose där Lotta ;)


Erika & Linn.


Jag bjuder? :')


Gooodis!


Jag, Maja & Erika bjuder!


Jag får bitchklap utav Erika!?


HAHA, gud så vi bjuder!!


Lilla Erika i min famn, så gulligt.


Charlotta är sniigg !


Linn & jag, vi är coola. (y'

(L)(L)(L)!

CHARÅ!


Inlägget skrevs : 2010-01-15
Klockan : 17:04:23
Haft en riktigt rolig eftermiddag med mig själv faktiskt, haha. ;) Skuttat runt, sjungit, dansat, spelat galet på gitarren, tagit kort oja! Man kan faktiskt ha kul med sig själv också :')
Nu har jag fixat kläderna, ska strax kika lite på vad jag ska ha för smink oså, hih. Erika kommer och hämtar mig vid tjugo över sex typ. Jag ska lära dom en jätte rolig sak. Seriöst, jag bara lääängtar! Dom kommer dö av skratt :D Ha en bra kväll, för det ska absolut jag ha! Pusshej alla, CHARÅ ;;


Här bjuder vi på en bild på mig då. Ni ser lite utav kläderna som jag ska ha ikväll, plus en högkjol. (y' Håret kommer inte att se ut sådär, tror jag inte ivf? Det är smutsigt, har inte orkat duschat (a) Men jaja, det blir som det blir!

Brudarna to night!


Inlägget skrevs : 2010-01-15
Klockan : 14:13:53

Kom hem från skolan för drygt 30 min sen typ. :) Brukar ju alltid äta nåt direkt när jag kommer hem, men idag är jag inte hungrig. Fast vi äter sen lunch i skolan, precis innan sista lektionen, så kanske inte så konstigt haha. Men ikväll blir det i alla fall att åka till Linn & vara med mina brudar! (y' Vi ska käka gott, troligtvis spela wii, ta kort & en massa mer! Ska bli riktigt roligt. :) Men nu ska jag fixa lite, vi hörs senare!


Nu är den tillbaka igen. ;)


Inlägget skrevs : 2010-01-14
Klockan : 21:00:53
Ja, min header var ju borta en stund här.. Men nu är den här igen, haha. (y' Jag tog bort den, fattade inte hur men det gjorde jag i varje fall. Men han som fixade min design förra gången fick fixa det nu också, så nu är den som sagt här igen. ;)
Nu sitter jag här och kollar på Made In Sweden, men det slutade precis, så nu blir det för mig att gå och fixa mig, sen krypa ner i sängen. Jag är ju fortfarande sjuk, så jag behöver sova tidigit ikväll. Ska gå till skolan imorgon ändå. Man missar ju så himla mycket, jag orkar inte ta igen allt sen. Men ja, jag mår ju inte jätte dåligt så jag borde ju klara det. Ska i alla fall försöka så får vi se! Vi hörs imorgon, ha det så bra. :)

<3!


Inlägget skrevs : 2010-01-14
Klockan : 15:03:54
För en stund sedan så kom Charlotta, Linn, Elvira & Erika hem till mig. Dom hade med sig en ros och en bakelse till mig som en 'krya på sig present' typ. Så otroligt gulligt utav er! Jag vart jätte glad ska ni veta. :) Ni bryr er verkligen, ni anar inte hur glad jag är över att jag har er. Ni förstår mig så bra, jag är så glad när jag är tillsammans med er. Inte en stund utan skratt! Ni är för bra, ni är otroliga, ni är helt enkelt bäst. Mina hjärtan, jag älskar er!


Linn, Charlotta, jag & Elvira. Erika saknas på bilden. <3!

Hemma idag med.


Inlägget skrevs : 2010-01-14
Klockan : 11:00:11
Steg nyss upp ur sängen. Sitter uppe i soffan vid tvn och kollar på Våra Bästa År nu. Ska nog snart äta lite också, känner att jag börjar bli lite hungrig. Sen blir det väl att bara ta det lugnt, vila och försöka att bli bättre. Går nog kanske ut en sväng också, jag får se. Blir inte ett så långt inlägg detta då, men ville bara skriva lite oså. :) Ha det bra, hej!

Vila, vila & vila.


Inlägget skrevs : 2010-01-13
Klockan : 17:27:31
Somnade förut i soffan & sov i 2 timmar drygt. Det var rätt skönt, behövs när man inte mår bra. Jag får väl fortsätta att vila, för jag måste bli bättre! Jag vet inte riktigt hur det blir imorgon med skolan... Om jag går eller inte. Får se hur jag mår senare ikväll/imorgon bitti. Men på fredag kommer jag nog, då slutar vi tidigt också så. (y' Har väl inge roligt att säga just nu, idag kanske hah. Men nu ska jag kolla vidare på lite tv & även plugga lite som jag tyvärr måste, men det är bara att läsa en bok så inte så jobbigt. Kanske skriver nåt mer sen, men tror inte det. Ha det bra alla. :)

Sjuk.


Inlägget skrevs : 2010-01-13
Klockan : 11:33:15
Vad var det jag sa .. Visste att jag skulle åka på denna jäkla sjuka. :( Så nu sitter man här hemma i soffan och snorar och värmen bara rusar runt i kroppen! Gick hem från skolan för jag orkade inte vara kvar. Var helt borta på dom två lektionerna som "hann" att vara på. Så nu blire att sitta inne & värma sig så att man blir bra nångång! Tv/film nu, hejdå.

Mästarnas Mästare.


Inlägget skrevs : 2010-01-12
Klockan : 20:15:41
Inte gjort speciellt mycket nu på eftermiddagen. Varit hemma & tagit de lugnt. Skulle egentligen ha gått iväg och spelat gitarr vid 17, men eftersom att jag inte mådde riktigt bra så gick jag aldrig dit. Måste vila så att jag inte tillslut blir sjuk som jag absolut inte vill bli! Känner mig riktigt hängig & trött faktiskt. Det är ju ett tecken på att kroppen börjar få i sig nåt skit som inte är bra. :/ Uschusch! Men tror nog att det blir skolan imorgon ivarjefall. I alla fall försöka.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen blir det upp till tvn och kolla på Mästarnas Mästare som börjar idag. (y' Vi hörs imorgon, hejdåhejj!

Boxning?!


Inlägget skrevs : 2010-01-12
Klockan : 16:30:39
Sjukt dryg skoldag har det varit. -.- Massa jobbiga lektioner! Bara teoretiska typ, sitta och skriva hela jäkla tiden. Usch, det är verkligheten de! Men på idrotten så var det faktiskt väldigt roligt. Vi körde boxning. (y' Kan dock säga att det var sjuuukt jobbigt! Det skulle vara fullfart hela tiden, inte bara med boxningen & slagen, utan springning och tempo. Man var död efteråt kan jag säga. Men tror att det var bra.. För mig, haha för jag har ätit så mycket onyttigt denna helg. ;o Men man vart fortfarande jäkligt trött! Jag vet faktiskt inte om jag vill börja på boxning? Det är ju as roligt och man får grymt bra träning. Det vore faktiskt nåt tror jag.. Vi får väl se. :)

Vet ni? Jag börjar att bli sjuk tror jag. :( Inte alls roligt! Började i förrgår typ. När jag tränade igår så fick jag as ont i öronen och i halsen. Det gjorde verkligen skit ont! Och idag så mår jag inte speciellt bättre. Det är bättre med öronen, men halsen är typ samma & min snuva. Jag hoppas över allt att jag inte blir sjuk, men ja. Ska hålla mig varm!

Nu ska jag kolla vidare på One Tree Hill eller vad det blir! Vi hörs sen, hejdåhej. :)

Världens bästa sport, världens bästa lag.


Inlägget skrevs : 2010-01-11
Klockan : 21:24:00

Skolan idag gick bra. Eller varför skulle den inte ha gjort det? Haha, jag vet inte. :') Men iaf! Klassråd, musik, språk, svenska, matte & teknik var lektionerna idag. Fick reda på musiken att vi ska ha prov snart. Typ ett skriftligt och ett muntligt/atraktivt, är inom rock & pop historian. Men det kommer nog att gå bra, jag som älskar musik!
Hemma sen så blev det att typ sitta och prata med Naj & Gustav ett tag. :) Naj skulle pröva moonwalk (stavning?) och när han gjorde det så körde han rakt in i hyllan, så det gick ju som det gick. :') HAHAH, jag höll på att skratta ihjäääl mig! Men iaf, gick till träningen sen vid halv sex. As skönt att få träna som jag alltid tycker. Världens bästa sport, världens bästa lag! Detta blir vårat år, är nästan helt säker på de. NI ÄR BÄST, VI KLARAR ALLT TILLSAMMANS!

Nu är jag hemma, sitter i soffan med datorn och kollar på Spårlöst. Ska alldeles strax stänga av datorn och bara titta på tv. Sen blir det att sova, för ännu en ny skoldag imorgon. Vi hörs då, pusshej!


En väääldigt gammal bild på laget, men vi bjuder! ;)


En annan del av Köping.


Inlägget skrevs : 2010-01-10
Klockan : 20:16:03
Internet krånglade här förut ikväll, vet inte vad som hände, men gick ivf inte att logga in eller nåt på typ 2 timmar. ;o Men nu funkar det iaf. Ska snart upp och ta nåt litet att äta och sen sätta mig i soffan framför tvn och kolla på en annan del av köping. Hahaha, det är ju seriöst bäst. :') Så det här vart ett kort inlägg. Vi hörs imorgon allihopa, ha en fortsatt trevlig kväll! Hejdå :)


Bloggdesign.


Inlägget skrevs : 2010-01-10
Klockan : 16:17:10
Blev inte gymmet idag för de var tydligen stängt. ;o Men istället så gick vi en promenad på drygt 1 timma. Kallt, men skönt var det. :) Nu är jag hemma, sitter i fotöljen med datorn i knät och lyssnar på hääärlig musik! Imorgon är det skola igen då. Har ju redan gått 2 dagar, men nu det riktiga börjar kan man väl säga.

En till sak .. Jag har ju börjat hålla på med mycket designer nu och jag börjar bli rätt så bra om jag får säga det själv. Så om det är nån som vill ha sin blogg fixad med en ny design, så säg till mig! Jag tycker det är jätte roligt och jag börjar oftast med den på engång när ni säger till mig. :) Så det är bara att ni skriver till mig här då eller så kan ni adda [email protected] som jag också nås på nästan hela tiden!

Några bloggar som jag har designat;
http://jjosefinejohnsson.blogg.se
http://liizzies.blogg.se
http://aannalaarsson.blogg.se

Gymmet.


Inlägget skrevs : 2010-01-10
Klockan : 12:04:44
Idag steg jag upp ur sängen vid 11. Pappa kom in och väckte mig vid typ halv tio, men då pallade ju inte jag att gå upp, så jag sov vidare. Nu ska jag fixa mig, sen ska jag städa lite oså. Mitt rum är inte stökigt, men dammigt. ;s Senare idag vid 14 nångång så sticker jag iväg med Lisa till gymmet. (y' Köra bort allt fett, haha nej men ska bli skönt att träna lite oså. :) Men vi hörs senare!

Godis, chips, data & tv.


Inlägget skrevs : 2010-01-09
Klockan : 22:51:03

Precis som rubriken har min kväll varit. Jag har ätit godis & chips och jag har suttit vid datan & tvn. Efter såna här kvällar så känner man sig verkligen jätte tjock! Man blir deprimerad. :( Haha, nejdå man vet ju att man egentligen inte är det... Man känner bara så nu för att man har ätit mycket onyttigt oså. Men ska ändå gymma med Lisa imorgon, troligtvis iaf, så vi får väl hoppas att det blir av. (y' Nu sitter jag ivf här i soffan med mamma och tittar på Kommisarie Lewis. Efter de blir det väl att sova, så detta blir mitt sista inlägg. Vi hörs imorgon allihopa, puss!


Bjussar på en bild också (:


Kanske gårn?


Inlägget skrevs : 2010-01-09
Klockan : 19:37:26
Kom hem förut vid 17. Inne i Lindesberg förut så köpte jag ett par nya vantar och nya innebandyglasögon. Tänkte köpa en tröja också, men så blev det inte. Sen åkte vi då ut till min kusin där det väntade ett glatt födelsedagsbarn! Hihi. :) Vi lekte, fikade gott och så. Sen efter några timmar så drog vi hemåt.
Kvällen skulle egentligen ha spenderats hos Josse & Felix, men så blev det inte. :/ Vart lite strul, blev inte riktigt som dom/vi hade tänkt oss oså, så vi sa att vi tar det en annan dag istället. Så istället kanske det blir för mig att dra ner till gårn. Några kompisar skulle ner dit, men jag vet inte riktigt om jag har lust. Jag får tänka lite på saken, hih! Annars blir det la att bara vara hemma och mysa framför en film med godis eller nåt. :)
Vad ska ni hitta på nu ikväll då?

5-års kalas hos Maxen!


Inlägget skrevs : 2010-01-09
Klockan : 11:34:24
Nu drar jag iväg med mamma till Lindesberg. Vi ska först kolla lite där inne i stan, sen ska vi åka ut till min kusin och fira hennes barn Max som fyller 5 år. :) Skriver mer när jag kommer hem, hejdåhej!


Jag & Max, thihih.

Gooodis!


Inlägget skrevs : 2010-01-08
Klockan : 18:24:00
Nu sitter jag här och äter godis. Det är så himla gott! Hade godisstopp i 1 år förut och jag klarade det vet ni. ;o Äter inte så mycket godis överhuvudtaget, men lite ibland måste man ju få smaska i sig hihi. :) Kvällen blir rätt lugn. Carl kunde inte komma idag, mycket hemma oså sa han, men vi sa att vi ska ses nåndag nästa vecka. Vi får väl se om det blir av då, haha men hoppas det! Vad ska ni göra ikväll då? :)


Helg, i love it!


Inlägget skrevs : 2010-01-08
Klockan : 14:26:43
Nu har jag kommit hem från skolan. Slutade 13:20 idag. (y' SO, fysik, slöjd och matte var ämnena idag. Som vanligt så var mattelektionen lite busig, men jag var duktigare och tystare än jag brukar vara! Eller duktigare.. Duktig är jag ju alltid så, haha. ;) Men var tystare iaf, jaja!
Har inte fått tag på Carl än, eller han har inte svarat än rättare sagt. Funderar på att ringa honom? Han sover säkert, för han vaknar jämt vid 14 typ, så vore ju lite kul att väcka honom. ;o :D Men ja, vi får väl se om han kommer eller inte. Annars blir det att kolla på Let`s Dance ikväll och mysa med familjen skulle jag tro, hih! Hörs senare idag, hejdåhej.

Julia säger godnatt!


Inlägget skrevs : 2010-01-07
Klockan : 21:10:55
Min kväll har inte varit så märkvärdig. Bara varit hemma oså, rätt skönt faktiskt. :)
Nu sitter jag här då & ska alldeles strax stänga av för att fixa lite och sen sova. Skola imorgon då, suck. -.- Fysik som väntar en också, yes! Men vi hörs imorgon nångång. Vet inte än hur det blir med Carl, får se här vad han säger. Antingen kommer han eller så åker jag till han, eller så blir det inget. Men aja, vi får se! Godnatt på er sen när ni somnar / jjuliafälling'

Första dagen i skolan 2010.


Inlägget skrevs : 2010-01-07
Klockan : 17:14:01
Då har man varit i skolan idag då. Idrott, bild, biologi, håltimme 1h & 35min och svenska. Man var lite trött oså, men det gick. Men det var askallt i skolan, fifan! Jag hade på mig 'underbyxer', mjukis, linne & tjockiströja, ändå frös jag. ;o Vi ska nog till vaktis och klaga lite, hiih. Slutade iaf 15:15, var kvar ett tag i skolan då, sen gick jag hem i kylan. Nu sitter man här hemma vid datorn som jag alltid hamnar vid. Måste försöka sitta mindre nu alltså! Sitter typ hela tiden, inte bra. ;o :') Vi hörs senare!

Nåt speciellt som händer för er ikväll då? Nån träning kanske? :)

Skola imorgon, jag vill inte!


Inlägget skrevs : 2010-01-06
Klockan : 21:08:53
Nu har jag kollat klart på Wallander - Skytten tillsammans med mamma, pappa & bror. Den var rätt så bra. :) Alldeles strax ska jag duscha, sen ska jag fixa lite saker tills imorn och efter det blir det att hoppa i säng. Klockan står på väckning 06:30, inge vidare roligt. Åh, jag orkar inte! Men man måste ju. ;( Vi hörs imorgon eftermidddag/kväll, puss godnatt sen!

-20, fyfan!


Inlägget skrevs : 2010-01-06
Klockan : 18:00:05
I ishallen så frös jag & Josse ihjäl... Eller de är bara ordet! Fyfan va kallt det var alltså. ;o Våra tår, vi kände inte av dom längre. I pauserna när vi skulle gå in och värma oss, så satte vi oss på en bänk, tog av oss skorna och tog upp fötterna och blåste på dom o en massa. Det var några som skrattade åt oss ;( Hahah, det var ju för fasen kallt ju! Vi hade kanske inte så jätte bra & varma skor på oss, menmen :') Nora förlorade iaf med 1-2. Dom andra gjorde 2:a målet när det var 1 minut kvar, surt. -.- Men aja, sånt är livet!

Nu är jag hemma, sitter och lyssnar på musik, pratar med några på msn också. Mina fötter var verkligen borta när jag kom hem, men nu är dom här igen hih! Kvällen blir lugn, skola imorn ju. :( Seriöst, jag vill inte, jag orkar verkligen inte. Skolan är det sista jag vill till nu! Skriver nog mer senare ikväll om jag har något att skriva om. Hejdå alla bloggläsare :)

Godmorgon bloggen!


Inlägget skrevs : 2010-01-06
Klockan : 11:42:44
Steg upp ur sängen vid 11 idag. Väldigt seg morgon måste jag säga... Mamma kom in och väckte mig vid typ 10 bara för att jag inte skulle sova så länge idag för att måste upp vid 6:30 imorgon liksom -.- Så hon 'öppnade upp fönstrerna' så att allt ljus kom in i rummet, as jobbigt! Sånt där hatar jag... När man är trött och verkligen vill sova och allt. Men jag låg ivf kvar 1 timma i sängen. (y' Nu ska jag strax upp och äta frukost, sen fixa mig och vid 13:45 ska jag till korsningen där Josse och hennes pappa hämtar upp mig. Josse och jag ska se hockey, Felix som spelar (hennes pojkvän). :) Skriver mer när jag kommer hem, tjolahopp!


Blir en bild på Josse idag! :)
http://jjosefinejohnsson.blogg.se - besök!

Rubrik


Inlägget skrevs : 2010-01-05
Klockan : 21:05:40
Fick just reda på att Carls mobil har gått sönder, det är därför han inte har svarat på mina sms. Haha, åh ;( Menmen! Skulle egentligen ha åkt in till Örebro, till honom imorgon, men så blir det inte, för han skulle bort. Han visste liksom inte det, men ja. ;( Så vi ska ta det på fredag istället, tror jag i alla fall. :) Det här blir sista inlägget för ikväll, för nu ska jag upp till tvn och titta film med mamma, pappa & bror! Vi hörs imorgon. Ha det så bra, hejdåhej!

Örebro med Lisa.


Inlägget skrevs : 2010-01-05
Klockan : 18:49:19
Idag har man varit i Örebro och shoppat med Lisa då. Trevligt! :) Hittade ett par svarta jeans, ett grått linne, en svart-rosa bh, foundation och puder. Var jäkligt kallt att gå där inne kan jag ju säga, ingen värme iaf. ;o Vi tog bussen hem 16:05, och nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik. Har tagit på mig lite myskläder oså också, hihi. Är dock lite sur, för Carl svarar inte på sms. ;o Det är jobbigt, haha... Han brukar alltid svara ju, men aja nångång gör han väl det. ;) Och innan jag avslutar detta inlägg... Jag har ny design, igen som ni kanske ser? :') Jag vet inte varför jag ville byta.. Var väl inte riktigt nöjd antar jag. Så vi får väl se hur länge jag har kvar denna, haha. Skriver mer senare ikväll skulle jag tro! Puss på er


Här får ni en bild på min nya hårfärg också! :)
Jag är riktigt nöjd... Visst blev det bra? Hihi

Vårat år!


Inlägget skrevs : 2010-01-04
Klockan : 20:31:17
Hemma från frissan nu, men har även varit på träning också. Stenhårt körde vi! Nu är det ett nytt år och detta ska fanimej bli vårat år! Nu ska vi vinna mer matcher än vi förlorar, det ska vi bara göra. Vi måste få upp tempot nu, för vi tappade det på träningen idag. Vi måste hålla i det hela tiden, för om vi tappar så kommer vi tappa hela spelet också, och de får vi inte göra! Så kom igen nu brudar, nu kör vi :D

När det gäller bild på håret, så får ni de imorgon, för jag har inte tagit någon än och jag pallar inte att göra de nu. Men nu ska jag alldeles strax ringa Carlis tror jag, för han ville de. :) Kl 21 sen så blir det att se film med familjen. Imorn drar jag te Örebro med Lisa, så jag skriver på kvällen när jag kommer hem. Ha det så bra tills dess, puss!

Jag fattar ingenting...


Inlägget skrevs : 2010-01-04
Klockan : 13:36:22

... Nepp, det gör jag inte. Photoshop funkar ju inte?! Det går inte att ladda ner det pga nånting, jag vetefan vad. Jag har testat en massa gånger nu, men kommer bara upp samma sak hela tiden och när jag väl har gjort det som står skall göras, så försvinner det bara och sen får jag börja om igen. ;s Nej, jag orkar inte hålla på med det där mer, så Lisa får hjälpa mig sen nåndag, för hon kan!

Nu ska jag upp och käka, sen drar jag iväg upp på stan till frisören! Är förväntansfull kan jag säga... Ska bli mycket spännande att se hur det blir. :) Bloggar mer i eftermiddag/kväll!


Sådär ser min hårfärg ut nu!


Godförmiddag!


Inlägget skrevs : 2010-01-04
Klockan : 12:11:14
Hallå på er! :)
Gick upp vid 10 idag. Väldigt dryg morgon måste jag säga... Den kändes så konstig, inte vet jag varför heller? Men har i alla fall käkat lite frukost, sitter i morgonrock vid datorn nu. Lyssnar på musik, håller på att ladda ner photoshop i 30 dagar. Har velat haft de väldigt länge nu, men inte vetat hur man gjorde, men nu funkar det. (y' Kl 14:40 sen idag ska jag slinga mig. Ljus/gyllenbruna slingor, ska bli riktigt najjs! Nu ska jag se om nedladdningen är klar, men skulle inte tro det. ;) Vi hörs senare!

Äntligen slipper jag utväxten!!


Inlägget skrevs : 2010-01-03
Klockan : 21:43:27
Har varit i idrottshuset från tolv till sex idag. Satt först med Cilla & Josse, men sen stack Josse till några andra, jag och Cilla gick och käkade på 47:an, drog tillbaka te idrottshuset, satt med Anton & Noa, sen kom Julia, Evelina & Emma, satt med dom, sen kom Gustav, Tolo & Linus. Ja, mycket folk var det. ;p Men kulkul! Nora kom på 4:e plats utav 5, så inte så bra. ;( Arvika vann, 'men' på straffar.

Imorgon ska jag slinga mitt hår! Åh, fyfan va skönt det ska bli att få bort min utväxt, för den är verkligen sjukt ful nu. När jag går till spegeln på morgonen och ska platta håret, eller när jag kommer ut ur duschen... Haha, gud så fult det är. ;o Så imorgon blir det att slinga gyllen/ljusbruna slingor, små men många. Ska även 'snygga till luggen' lite, annars bara slingning. Så det ska bli roligt! :) Sen är det träning imorgon kväll också, najs tycker jag. (y' Lägger in ytteliggare några bilder på inlägget 'Hemma!' nu som jag sa att jag skulle göra. Ha det bra!

Jag mår bra nu!


Inlägget skrevs : 2010-01-03
Klockan : 09:42:10
Igår kväll så hade jag & Carl cam med varandra, satan vad vi schtekte ! HAHA, eller rättare sagt han. ;; Jag skrattade som bara den alltså, det var as kul. Han får mig verkligen på bra humör! Han får mig jämt glad och han får mig att förstå att jag är en guldvärd person. Tack gubben!

Hade väckarklockan på redan halv nio idag. Jag tror att jag ställde den lite för tidigt? Ska iväg sen typ halv tolv och jag ställde den så tidigt för att jag skulle hinna med att duscha, men det har jag redan gjort nu och hon är tjugo i tio. Så ja, haha. Men oftast så ställer man den för tidigt för man tror inte att man ska hinna... I varje fall gör jag det, hah! Men blir innebandy idag. Hela dagen faktiskt. :) Är nån cup typ, roligtroligt! Ska möta Josse runt halv tolv, sen blire att titta med Cilla och nån/några mer kanske, vi får väl se. :) Nås på mobilen hela dagen. Puss, hejsvejs!

Hemma!


Inlägget skrevs : 2010-01-02
Klockan : 20:35:58
Hej allihopa. Nu har jag varit borta i 4 dagar, men nu är jag hemma och tillbaka igen!
Har haft det riktigt härligt uppe i Sälen. Var ju inte så taggad i början att åka, men sen när man väl kom upp dit så vart det jätte trevligt och roligt. :) Vi åkte slalom bara 1 dag, men de var för att det var jätte kallt ute och då är det ju inge roligt att åka liksom. Men den dagen vi väl åkte, så var det kul! Jag drog mig också, så båda skidorna bara for i väg och jag gjorde några kullerbytter ner för backen som också var rätt så brant. ;o Hahaha, jag lyckas då alltid! Lisa och hennes familj åker hem imorgon, så att jag kommer att lägga in några bilder nu från våran systemkamera och sen kommer det mer från deras systemkamera, så att ni vet hihi. :)

Sälen över nyår -09












RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0