Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Imorgon bär det av till Stockholm!


Inlägget skrevs : 2010-07-29
Klockan : 20:30:47
Ja, vad ska man säga om denna dag..? Har inte gjort ett piss nästan. Varit hemma med mamma. Spelat lite spel och sånt. Nu är jag hos pappa. Snart ringer Ida, sen ska jag köra styrka-passet, och sova snarast efter de. För imorgon ska jag upp vid 6. Bussen går härifrån in till Örebro vid 7. Sen går bussen till Stockholm vid 8! Ska bli jätteskönt och roligt att få åka upp till Stockholm igen. :) Det blir jag, pappa & broder som gör det alltså. Kommer hem på måndagkväll, så hörni, vi ses då! Ha en kanon helg. Puss & kram!



Nu är jag med i ännu en veckansblogg också! Hihi.
Så gå in och rösta hos http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se/2010/july/10-finalister.html#comment,
på nr4 som är jag! Skulle vara jättesnällt. :) & sen får ni inte glömma den andra veckansblogg. Hehe. ♥

...


Inlägget skrevs : 2010-07-29
Klockan : 16:18:05
Idag så gjorde faktiskt jag lunchen hemma. :D Hihi. Det blev plättar. Typ 5-6 st blev brända, så dom fick jag slänga. Och det var pga att jag hade glömt att sänka värmen.. Hehe. Men dom andra blev mycket goda! Så idag har jag iallafall gjort en bra sak i det äckliga vädret. Har ni det också regnigt? :/

Glöm inte att rösta på mig i veckansblogg!
http://ibeliveinyou.blogg.se , nr4! TACK ♥

Blä på detta väder.


Inlägget skrevs : 2010-07-29
Klockan : 13:19:45
Vädret suger idag. Det regnar. Usch. Inget vi gillar! Ingen aning om vad jag ska hitta på.. Blir nog att bara sitta inne och lyssna på musik. Bara vara helt enkelt. Ikväll åker jag iväg till pappa iallafall. Och sen vet jag att jag ska ut och springa.. Men inget mer. That`s my day. Hur är din dag?

Och jag är med i veckansblogg hos http://ibeliveinyou.blogg.se
Gå in och rösta på mig, nr4 så blir jag jätteglad! :)
P&K

Lovely.


Inlägget skrevs : 2010-07-28
Klockan : 22:41:10
Jag har tittat på Livvakterna som slutade för drygt en halvtimme sedan. Det var spännande & bra. Det är en dansk serie.. För dom som inte vet. Nu sitter jag uppe i min säng och pratar lite med bror på msn faktiskt. Han är hos pappa och jag hos mamma, så självklart vill man prata med varandra och så. Men tror att det blir sängen rätt så snart för mig, för jag är lite trött, och sen så ska jag nog försöka läsa lite ikväll också som jag inte har gjort under hela sommarlovet.. Nästan. Och egentligen så läser jag alltid på kvällarna innan jag ska sova, men det är ju mest när det är skola och så. Hehe.

Vi hörs imorgon! Sov så gott och dröm så sött.


Bilden är tagen igår, & med min nya mobil.

Myskväll med mammi.


Inlägget skrevs : 2010-07-28
Klockan : 17:27:38
Nu drar mamma och jag iväg till en sjö och ska spendera våran kväll där. Eller en litendel utav kvällen iallafall. Bada, käka gott, och ha det trevligt! Sånt behövs göra med sin mamma nån gång. :)
Hörs senare tonight!

Nu kan vädret stanna tycker jag


Inlägget skrevs : 2010-07-28
Klockan : 14:08:10
Hej på er!
Nu har jag kommit hem från Vedevåg. Eller kom för ungefär 1 timma sen, men jaja. Har haft det jättebra och roligt där! När vi kom dit igår så bakade vi muffins och gjorde fruktsallad, sen drog vi ner till den lilla stranden och var där ett tag. Vi badade lite (fast det var kallt), solade och fikade gott. Det var härligt som tusan! På kvällen så drog Magnus och Gustav ut och fiskade med en kompis till Magnus. Så Anna och jag blev själva hemma (eller pojkarna var ju hemma, men dem sov), så vi satte på tvn med lite gott till och tittade på Morden i Midsomer. Det var rätt klurigt denna gång.. Hihi. När vi hade sett klart på de så kom Magnus och Gustav hem igen. Vi fixade oss inför natten och gick sen och la oss ungefär vid halv tolv. Fin dag!

Imorse kom Olle och Max inspringandes i "lekrummet" där Gustav och jag sov vid ungefär tjugo i nio. Bättre än förra gången då dem kom vid sju iallafall, haha. ;) Så gulliga så! Så vi kom upp lite segt och så då. Åt frukost och chillade lite. Sen lekte vi bara tills mammi kom och skulle hämta oss. Men vi åt lunch med dom också, så vi stack hem runt halv ett. Och nu är jag hemma! Jättefint väder ute. Ljuvligt. Satt med datorn i knät i solstolen för en stund sen, men jag kände att det blev för jobbigt, så jag gör klart de jag ska göra på datorn nu och sen sätter mig i solstolen och steker lite till. Hoppas ni har en bra dag! Hörs sen.

Till kusin och hennes familj idag


Inlägget skrevs : 2010-07-27
Klockan : 11:32:23
Halloj!
Nu har jag vaknat. Eller för typ två timmar sen egentligen. På morgonen så har jag hunnit med att duscha, målat naglarna, tittat på tv och ätit frukost. Nu har jag slagit mig ner här vid datorn. Finns inte så mycket att göra nu vid den här tiden på dagen. Men kan ändå vara roligt att gå in och kolla om något roligt har hänt under natten. Hihi. Men det jag tänkte göra nu på datorn, det är att installera program som är till den nya telefonen. Och sen att fixa bästavän's present som är lite försenad nu, menmen hon kommer ju att få den iallafall. :)
Ungefär vid 13 sen så sticker jag iväg med mamma och gustav till min kusin där gustav och jag ska spendera våran dag och natt. Ska alltså sova över där tills imorgon. Så ni kommer inte höra nåt av mig förens imorgon eftermiddag! Har tyvärr inte hunnit med att kolla på facebook i mobilen och att kunna blogga därifrån.. Men jag ska ta och lära mig de så att jag även kan vara uppdaterad när jag är borta. Puss & kram!

Toppen dag!


Inlägget skrevs : 2010-07-26
Klockan : 22:56:48
Hallå!
Nu är jag hemma. Senare än vad jag trodde, men mamma och jag blev nämligen bortbjudna till Charlotta och hennes familj på lite middag ikväll, så det blev att stanna lite längre. Men det var bara trevligt! Och under dagen så har jag med Linn och Charlotta läst skvallertidningar (hihi), tittat på film, spelat rummy och bubblan, dansat lite och skrattat en massa som det brukar bli. Så vi har haft det jättebra! & roligt då. :)

Nu sitter mamma och jag i soffan och tittar på Van Veeteren - Fallet G. Vi har dock missat början, men vi förstår rätt bra ändå hihi. Hoppas att ni har haft en bra dag! Hörs imorgon när jag har vaknat och så! ♥

OCH jag är med i veckansblogg hos http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se/.
Man skulle skriva om det på sin blogg om man ville ha större chans att vinna. Och såklart så är det alltid roligt att vinna, för att man får mer besökare osv nivet, så ah nu gör jag det hihi! :D

Mina flickor idag


Inlägget skrevs : 2010-07-26
Klockan : 10:59:49
Godmorgon!
Vaknade ungefär vid tio. Och nu sitter jag här framför tvn i soffan med datan i knät. Idag ska jag träffa mina flickor, charlotta och linn. Blir att ses hemma hos charlotta först, sen får vi se vad vi hittar på för nånting.
Hoppas att ni får en trevlig dag. :) Hörs när jag är hemma! Puss & kram


There in my heart.


Inlägget skrevs : 2010-07-25
Klockan : 23:34:35
Hej fina vänner!
Har varit jättedålig på att blogga idag, men det beror bara på en sak, och det är att jag inte har varit hemma. Eftersom att jag har varit hos Emma sen 16 idag. Och sen när jag kom hem så skulle jag äta lite mat med mamma, och så hamnade vi framför en film på tvn också. Så därför! Men nu tänkte jag iallafall hoppa in och skriva lite. Har inte packat upp min väska än sen jag kom hit, så jag måste göra de nu, för snart somnar jag.. Och det ligger en massa annat skit på golvet också.. Ser inte så snyggt ut, hehe. Efter jag har röjt undan de, så ska jag köra lite styrka innan jag sen somnar. Ni kanske tycker att jag är helt konstig som kör styrka NU.. Kl halv tolv. Men eftersom att jag har mina dagar då jag ska köra det, så ska jag göra det. Det bara är så. Haha. Känner också att jag har blivit lite stel och "ovig" nu på sistonde, så jag tror att jag måste stretcha lite bättre, och kanske köra ett pass yoga här snart? Det är faktiskt jättebra för kroppen. Och om man är stel.

Godnatt på er alla så hörs vi imorgon!


Hihi. Det är jag och linn som är så snygga.

Grattis till världens bästa Emma!


Inlägget skrevs : 2010-07-25
Klockan : 13:26:33
Godeftermiddag heter det nu va?
Vaknade kvart över tolv. Hoppade in i duschen på direkten. Tog frukost efter de och satte mig vid tvn. Nu har jag hamnat här vid datorn. Ska snart platta håret och sen dra ut i skitvädret för att köpa en liten present till Emma som fyller 14 år idag! Så ett stort grattis till sötnosen! :) Ska även till henne sen vid fyra för lite "fest" och fira att hon fyller och så. Det blir trevligt! Vi hörs senare ikväll när jag är hemma igen. Ha en bra dag!


Snabba Cash - Godnatt!


Inlägget skrevs : 2010-07-24
Klockan : 23:13:05
Det blev att se Snabba Cash tillsammans med pappa. En riktigt bra film faktiskt! Lite typ läskig ibland, spännande, obehaglig också lite, och sådär så att man säger "nejnej. gör det inte! du får inte" osv ni vet på ett ungefär va? :') Lite lik Johan Falk filmerna tycker jag. Fast denna var bättre än dom. Vad jag tyckte. Och så har jag ätit lite godis. Men inte så mycket. Nu ska jag krypa ner i sängen om en stund och sova. Imorgon blir det till Emma på lite "fest" för att hon fyller! :) Sov gott!


Galet trött denna dag!


Inlägget skrevs : 2010-07-24
Klockan : 20:03:53
Har inte gjort ett skit idag. Typ. Bara varit en sväng på stan vid lunch. Sen har jag setat hemma och umgåtts mestadels av tiden med min pappa. Som dock har varit trevligt, men man vill ju ändå ut och göra nåt ni vet. Fast jag har varit för trött för de, så skulle ändå inte ha orkat, så jag ska väl inte klaga. ;$

Om en stund när pappa har tittat klart på tv, så ska jag hyra en film där och kolla på den. Vet inte vilken film det blir än.. Kanske en wallander, eller så blir det göta kanal 3. Nån som har sett Göta kanal 3? Isånafall, är den bra? En del säger att den är hur tråkig som helst, och en del säger att den är bra.. Som dom andra typ, och dom är ju bra så att ja, hehe. Men får la se! Ha en fin kväll. :) Hörs med ett godnatt sen. P&K

En chill dag.


Inlägget skrevs : 2010-07-24
Klockan : 14:39:53
Nu har jag varit på stan med pappi. Vi böt min fotlänk till en mindre som passade bättre. Sen har vi köpt godis till ikväll. Pappa har köpt lite dricka och sånt till sig. Och sen har vi fikat på Dacapo. En trevlig stund med min pappa! ♥ Nu ska jag nog titta på tv tror jag. Bror satt nyss och tittade på Emil i Lönneberga, haha. ;) Det är ju asbra! Och väldigt länge sen jag såg det, så ska nog titta på det jag med. ;) Så det känns som att det kommer bli en lugn och skön lördag hemma idag. Men det behövs alltid!

Godmorgon sweeties


Inlägget skrevs : 2010-07-24
Klockan : 11:48:50
Godmorgon sweeties!
Hoppas att ni har sovit gott! Har jag gjort. Halva natten iallafall. För igår kväll när jag skulle försöka somna, så hade jag så jäkla ont i magen. Ingen aning om varför, men hade det bara, och det gjorde så oooont. Hade ätit lite chips typ 30-45 min innan jag skulle lägga mig, men inte såhär jättemycke, så jag vetefasen. Men aja. Somnade sen efter lite mer än en timma.

Idag får vi se vad som händer då. Verkar inte som att det är så jättefint väder ute.. Tyvärr. :/ Jag vill sola! Jag MÅSTE sola för att bli brun på dem här ställena där jag har blivit ljusare pga att jag har flagat. Blää.
Sen måste jag upp på stan för att byta ett fotband också som var lite för stort.
Har ni några planer? :)



Mitt ansikte ser helt muppat ut på dessa bilder. Men aja.
Sån farlig morgonfrilla har jag inte, eller hur? ;)

Vilken kväll!!


Inlägget skrevs : 2010-07-23
Klockan : 23:24:36
Tja!
Vilken kväll jag har varit med om! Shit alltså. Har varit sånt drag. Både med musik och dans. "Spelningen" (uppvisningen) gick kanon! Dock lite fel här och där, men annars så lät det awesome! Så jag är jättestolt över alla och glad. :D Vill inte att denna vecka ska vara slut... Har haft så otroligt roligt med alla tjejer och killar. Men ändå skönt att få vila lite, men ah..! Tack för den roliga veckan iallafall. Och alla "lärare".. BÄST!

Nu är jag typ död. Eller inte helt hihi, men nästan. Sitter här och lyssnar på skön musik och pratar lite på msn.
Har fått min nya mobil nu också! Mycket gladhet här nu! Tog nästan tre veckor för den.. Men nu är den här. Ska försöka lära mig den nu också.. Men den är inte så svår faktiskt. :) Det är alltså en Samsung GT-S5230.
Hoppas att ni har haft en bra dag och kväll! Vi hörs mer imorgon då jag inte har en aning om vad som händer. Men det visar sig helt enkelt. Puss på er! ♥


När vi spelade en låt som heter Come Together av Beatles.
Jag och Frida sång
Jack på elgitarr
Jocke på bas
Marcus på elgitarr
Sebbe på trummor

Flagar som bara den..


Inlägget skrevs : 2010-07-22
Klockan : 21:55:34
Ja, som rubriken lyder så flagar jag som bara den asså! Kan ta kort på det imorn eller nån dag så ska ni få se hur fint det är. ;) Hehe, ljög lite om att det är "fint".. Men när man har solat och inte har varit så försiktig, så blir det så helt enkelt! Ska börja lyssna mer på mamma.. Var hon som sa till mig att jag skulle vända på mig, men inte gjorde de, så hela "framsidan" av mig är full av flagel dåra.. Heheh.

Nu ska jag köra ett pass styrka. Efter de blire vidare in i duschen, och sen ska jag ta mig en kopp varmchoklad faktiskt och sätta mig framför tvn tills jag blir trött! Hihi. Så skulle inte tro att jag har så stor lust till att blogga mer sen, så jag säger godnatt redan nu även fast jag inte ska sova. Ha en bra dag imorgon så hörs vi nån gång lite senare inpå kvällen då jag är hemma och kan slappna av helt efter kvällens "spelning"! Pussar


Nu får det bli en bild på min fina lilla Bästavän!
Som jag saknar så oerhört mycket. ♥♥

Fullt med musik denna vecka


Inlägget skrevs : 2010-07-22
Klockan : 19:08:49
Hallå.
Efter dagens alla rep och filmtittande, så är jag hemma trött, men ändå pigg? Kan man vara de undra.. Hehe, ja tydligen! ;) Har iallafall haft en bra och rolig dag. Mycket musik i öronen och huvudet blire, men det är härligt. Imorgonkväll är det dags för uppvisning på vad vi har gjort för föräldrar, vänner och vilka som helst får komma och kolla. Så du som läser min blogg och bor här där jag bor kan ju gärna komma ner till 19 och titta! Vore jätteroligt om så många som möjligt kommer. Jag ska spela elgitarr på en låt och sjunga duett/solo på två, och sen köra (typ) på en. Det är vad jag ska göra. Blir nog kanon de! Så karlsängskolan kl 19!

Hoppas att ni har haft en bra dag också! Hihi. :)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Tror att jag ska sätta mig vid tvn lite. Eller gå ut på balkongen kanske..? Men det blåser så jäkla mycket, så nja.. Jag vet inte, hehe. Pappa och gustav skulle till nåt bad sen tror jag, så får se om jag orkar följa med dit. - Skriver mer senare!

Natti


Inlägget skrevs : 2010-07-21
Klockan : 22:56:19
Nu har jag precis ätit upp mina jordgubbar med grädde. Mums! Var verkligen jättegott.
Sitter i fotöljen i "tv-rummet" och tittar på lite tv och så.
Ska straxt borsta tänderna och sen hoppa i säng! Hih.
Är en dag imorgon också. ;) Och jag måste gå upp vid nio imorn med.
Så godnatt säger jag. Hörs imorn kväll om jag inte hinner skriva lite snabbt på morgonen.
J U L I A  F Ä L L I N G


Får bli en bild på mig och min underbara Elvira ♥

10 sanningar


Inlägget skrevs : 2010-07-21
Klockan : 21:01:24
Hej och hå... Nu har jag sovit bort halva kvällen. ;$ Njedå. Men jag somnade förut lite före sju och vaknade nu vid halv nio. Och nu när jag har vaknat igen så har jag inte längre ont i magen och känner mig liite piggare! Även fast jag ska sova om drygt 2 timmar igen.. Som känns konstigt, heh. Menmen, ibland blir det så när man är trött.

10 sanningar om mig nudå.
1. Blod är verkligen min största fobi
2. Jag älskar att sporta (träna), underbart hihi
3. Jag har varit väldigt databeroende, men är inte lika längre faktiskt! :D
4. Loka är den godaste och bästa drickan utav dem alla
5. Jag gillar att lyssna på lugn, lätt & fridfull musik (a), Men annat också såklart!
6. Utan min tvillingbror skulle jag inte klara mig. Även fast jag ibland är så arg på han så att jag kan spy... Haha
7. Jag skrattar nästan alltid.. Åt allt.. Eller åt mycket
8. Jag älskar att bara köööra nivet! Be a little crazy
9. Jag har dom goaste vännerna man någonsin kan ha
10. Jag har lätt för att bli väldigt frustrerad när jag har fel.. Hehe. Men jag tränar på de! Man måste ha nåt att förbättra på ju.

Jäkligt trött


Inlägget skrevs : 2010-07-21
Klockan : 18:44:25
Hallå!
Efter en hård, men väldigt rolig och intensiv dag så är jag hemma. Sitter i min fotölj väldigt trött och har lite ont i magen också faktiskt. :/ Det är inge roligt! Och så vet jag inte varför jag har ont heller, och de är inge roligt tycker jag.. Hehe. Man vill ju veta varför man har ont liksom. Menmen.. Jag överlever!
Idag så har vi iallafall haft musikhistoria och repat hela dagen. Vid 15 sen så hade vi avslappning tillsammans allihopa (är en musik och en dansgrupp). Det var riktigt skönt! Och det behövdes verkligen. Även fast inte jag har rört på mig speciellt mycket under dagarna som har varit nu, så kände man sig ändå lite stel.. Är man väl typ alltid? Eller det är alltid behagligt med avslappning.. Om man kan säga så då, haha. Men måste säga att det är riktigt roligt att repa ihop som ett band. Och med killar också. Är bara jag och en till tjej Frida. Annars 4 killar.
Så det är najs faktiskt! :)

Nu ska jag gå och käka med pappa och bror.
Senare ikväll när jag bloggar igen så tänkte jag köra en liten "10 sanningar om mig", hihi. Kan va kul ibland!
Puss, hejsvejs

Hinner med ett inlägg


Inlägget skrevs : 2010-07-21
Klockan : 09:38:56
Godmorgon!
Nu har jag gjort mig klar och ätit frukost, så ska snart dra mig ner mot skolan och börja "jobba" med dagens musik. Tror att vi skulle ha lite historia inom musiken idag, och sen ensemblespel (stav?), då man repar ihop och så. Hoppas att ni får en bra dag! Vi hörs ikväll.

Bilder från Falkenberg


Inlägget skrevs : 2010-07-20
Klockan : 21:00:35

















Där har ni några bilder från semestern. Och som sagt, om ni vill se ett par till så är det bara att ni söker på Julia Fälling på facebook (lägg gärna till mig som vän ;d) och sen letar upp albumet "Falkenberg 2010" så ska ni se att det finns ett par till bilder där. Om det är så.

Nu ska jag in till tvn och titta på Morden I Midsomer.
Jag kanske skriver ett godnatt inlägg sen... Men bara kanske!
Annars så hörs vi imorn kväll igen.
Och förlåt för min dåliga uppdatering denna vecka, men tyvärr så är det så de är just nu.
Hade gött! P&K

Nu är jag hemma!


Inlägget skrevs : 2010-07-19
Klockan : 22:52:13
Hej allihopa!
Efter att jag har varit borta i en hel vecka nu, så är jag äntligen tillbaka efter en underbar semester nere i Falkenberg. Jag har haft det såå bra. Har varit jättefina dagar, så min bränna är riktigt snygg nu. Hihi. Haft lite tråkigt väder två dagar ungefär, men det blev fint framåt kvällen och har faktiskt kunnat bada alla dagar och solat dem dagar det har varit lite sämre, så det har varit najs. Har också varit på Ullared med min mamma för var bara hon som ville följa med till det stora stället. Haha. Hittade lite småsaker där.. Inga stora, för tyckte inte det var så mycket att ha faktiskt.. Så mycket som annat folk har sagt att det finns där. Men det är väl sin egen åsikt osv. Hoppas att ni har haft det bra här hemma i Sverige tänkte jag säga! Hahah, nejnej Julia, helt fel. :') Men ibland känns det så när man kommer hem och skriver på bloggen att man är hemma och skriver "hoppas ni har haft det bra" osv ni vet, hehe. ;)

Självklart så ska ni få se bilder från semestern, men dom kommer jag inte att lägga upp idag, utan de får bli imorgon för jag är alldeles för trött nu, och har inte hunnit fixat dom lite smått eller nåt än heller så. Ni får dom imorgon.

Så får det bli godnatt nu också!
Denna vecka är jag på ett musikläger (och dans) på min skola faktiskt. Några "unga" som håller i det. Som alltså är proffs i dans och musik. Jag har musik med 5 st andra. Vi är som ett litet band.. Har riktigt kul ihop. Jag sjunger och spelar gitarr (elgitarr faktiskt). Så det är skojsigt! Så jag kommer inte blogga förens efter kl 18-19 dagarna som kommer nu i veckan.. Så att ni vet de. Och jag kommer att svara på era kommentarer imorgon, för nu är jag alldeles för trött för de. Ska också upp rätt så tidigt imorn. Kramar, godnatt!


En bild på bror och mig kan ni få som jag har hunnit kika lite på. ;)

Bilder från helgen


Inlägget skrevs : 2010-07-11
Klockan : 22:11:31












Hahahaha, fyfan vilken hemsk bild på mig.










Hon ville visa sitt märke som hon fått på rumpan efter hon hade setat ner i gräset. ;)

Iprincip alla bilder har Carruten tagit.
En härlig helg! ♥

Och nu säger jag också godnatt. Ska köra ett pass styrka när matchen är slut sen också, för blev ingen springtur idag pga vädret och så. Imorgon bär det av mot Falkenberg kl 8 på morgonen. Jag längtar som sjutton! Ska bli så kul. Efter att ha varit med om en fantastisk helg, så ska jag vidare ner mot västkusten på en fantastisk semester tillsammans med mammi, bror, eva & lisa. Plus lisas kusiner och en massa annat folk!
Hoppas ni får det så bra här hemma så hörs vi på söndag då jag är hemma igen. PUSS!

Fantastiska dagar


Inlägget skrevs : 2010-07-11
Klockan : 20:41:11
Jag har haft 3 (4 faktiskt) fantastiska dagar med min Carrut. Har varit dunderroligt verkligen!
Igår så hade vi köpt biljetter så vi kom in på torget så att man fick se alla spela osv. Det första bandet vi skulle se var Smash Into Pieces. Dem var galet bra! Vilka grabbar! Haha. Efter deras konsert, så stod vi stilla där och tittade på dom. ;$ Carro blev lite kär i trummisen, Isak. Jag har alltid varit kär i gitarristen, Benjamin. Hehe. Faaast bara i "artisterna" nivet! Iallafall. Sen så ropade jag på Isak och vi frågade om vi kunde få en kram, och de fick vi. Plus att Carro frågade om hon kunde få hans trumpinne, och de fick hon! Så gissa hur glad hon blev?! Hihi, det var lite gulligt. Sen så frågade jag Benjamin om en kram, och de fick jag! Pratade lite smått och så också, hihi. (a) Sen vid tolv så kollade vi på Rydell & Quick, och jävlar vilket drag det va! Fifan så vi dansade! Ujuj. Grymt var det i vilket fall! Sen så fortsatte kvällen mycket bra. Hela kvällen var galet bra.. Tillslut iallafall när den fick lite liv i sig, haha.

Carro åkte alltså hem idag vid typ fem eller nåt. Tråkigt. :( Men vi ska se till att ses snart igen!
Vilken fantastisk tjej det där är ska ni veta. Min lilla ängel! ♥

Nu ska jag kolla på finalen i fotbollsvm, sen packa i resväskan.
Skriver ett godnatt inlägg sen och berättar vart jag ska!
Puss på er så länge.
Bilder kommer också.

Nyvakna


Inlägget skrevs : 2010-07-10
Klockan : 14:04:33
Godeftermiddag (är det va?), hehe!
Carruten och jag vaknade här vid ungefär kvart över ett. Vi har nog sovit som stockar båda två efter gårdagenskväll! Vi kom inte hem förens kvart över ett tror jag klockan blev. Vi hade en mycket rolig kväll, med roligt folk! Det ska göras om idag också. Då vi även ska in på själva Noradagarna, för igår så var vi bara på stan.. Utanför och så. Men de gick bra de med, men idag ska vi in för att se Smash Into Pieces spela!! Och andra band osv. Så de blir skoj. :D

Hoppas att ni har en bra helg och njuter riktigt mycket! Och mår bra såklart.
Jag kommer att svara på alla kommentarer imorgon kväll nån gång då Carro också har åkt hem ( :( ).
Så vi hörs!

Nu ska caroline och jag ut


Inlägget skrevs : 2010-07-09
Klockan : 15:09:05
Nu har vi fixat oss och det blir att ge sig iväg upp på stan. Kl 16 spelar EMD som vi självklart ska se på. ;) Sen är det lite tävlingar och sånt. Efter de ger vi oss iväg till ett bad och grillar med några andra! Blir nog kul de.
Hoppas att ni får en bra helg så hörs vi!
Kan inte säga när, utan de får visa sig.
Puss på er!
ja, vi tog en väldigt snygg bild igår också.

Jippi!


Inlägget skrevs : 2010-07-08
Klockan : 13:35:16

Nu kom Carruuuuuu! Så nu ska vi ge oss iväg ut på stan.
Vi hörs senare idag! Pussar och kramar. :)


Svaren - Frågestunden


Inlägget skrevs : 2010-07-08
Klockan : 11:22:32
Hur lång är du? - Det var länge sen jag kollade de, men jag tror att jag är runt 163-164 cm.
Vilka länder har du varit i? - Norge, Danmark, Finland, Spanien och Malta.
Bästa klädaffär? - Hm, det var svårt.. Jag handlar nog mest i "genomsnitt" på gina. Men den som har mest utav allt är väl typ h&m.. Om man säger så.

Hur länge har du bloggat? - Jadu.. Jag är inte riktigt säker, men tror att det är typ 2 år eller nåt kanske. Har haft tre olika bloggar tror jag att det är. (a) Hehe, så lite svårt att hålla reda på de där. Men 2 år tror jag!

Är du kär i nån nu? - Nej, det är jag inte.

Blir du lätt kåt? - Haha, vilken fråga.. Menmen.. Jag väljer att inte svara på den här på bloggen. Men tack för frågan ändå!
Tycker du att du själv ser bra ut? - Ja, det tycker jag. Man ska vara nöjd med den man är och hur man ser ut, och det är jag!
Om din kompis frågar dig om hon är ful, och hon ser förjävlig ut, skulle du säga att hon ser fin ut då eller att hon var ful? - Hm.. Det var en svår fråga faktiskt, hehe. Man vill ju alltid tala sanning, men man vet ju inte vad som är bäst för den att höra liksom? Så jag vet inte riktigt vad jag ska svara på de faktiskt..

Vad är det bästa med att blogga? - Det är nog att få skriva av sig. Att veta att man har nånstans att bara sätta sig och skriva lite vad man känner osv. De tycker jag är skönt!
Är du modeintresserad? - Ja absolut, det är jag! Jag älskar att shoppa. Jag älskar att få nya saker i min garderob. Inte bara kläder, utan smycken och sånt också. Så det är jag absolut. :)
Ditt bästa minne? - Hm.. Har så otroligt många bra minnen, så det var svårt.. Men måste nog säga Malta. När jag var där med min familj förra året. Det var en otrolig resa! Ett land som jag älskar och alltid kommer att göra. Dit ska jag åka tillbaka en vacker dag.. Helt klart. Malta in my <3.

Vad fick dig att börja blogga? - Det vet jag faktiskt inte.. Jag tror det var att några kompisar hade börjat blogga, och så blev jag också intresserad att göra de, så då började jag. Sen har jag bara fortsatt och fortsatt med de! :)

Är du oskuld? - Jag vet faktiskt inte om jag ska svara på den frågan är i bloggen... Det är ju en privat (och personlig) fråga. Så jag väljer nog att inte svara på den just nu iallafall.
Finns det någon du verkligen ser upp till? - Ja, jag ser upp till min innebandytränare Annie. Jag tycker att hon är en grym tjej! En bra människa, som alltid vill alla väl och hon kämpar (med oss) in i det sista. Hon är en bra förebild! Och en bra tränare. :)
Är du kär i någon nu? - Nej, det är jag inte.

Gillar du ägg-formade-huvun? - HAHAHA men gud Elvira! Vilken fråga.. ;o Det gör jag inte.. Tror jag inte iaf? ;o ;)
Brukar du klä dig själv i plast-underkläder? - HAHA men nej, det gör jag inte!!

Tack för alla frågor i denna frågestund!
Får vi se när nästa kommer.. :)
Tack!

Svaren får ni imorgon!


Inlägget skrevs : 2010-07-08
Klockan : 00:57:01
Hej.
Förlåt för att jag har uppdaterat så dåligt idag, men jag har inte haft tid till att sitta så mycket vid datorn. På dan fram till kvällen så spenderades min tid tillsammans med mina goa ungar, emma & elvira. Sen så har jag varit på träning, och när jag kom hem så var eva & lisa här för att planera lite smått till falkenberg som vi åker till på måndag tillsammans! Jag längtar som en tok. Ska bli såå roligt. Alltid lika roligt varje gång vi gör nåt tillsammans! Så jag har umgåtts med lisa, eva & mamma lite. Sen så har lisa & jag roat oss. Dock med datorn, men jag har inte haft tid till att blogga då helt enkelt.

Svaren från frågestunden kommer imorgon, för nu ska jag sova.
Klockan tickar mot ett! Och julia är trött.

Imorgon blir det en rolig dag, för då kommer min pluttis till mig!! Min egna lilla Caroline. Ett år sen jag träffade henne, så ni förstår att jag kanske har saknat henne rätt mycket va. Men nu kommer hon äntligen och stannar tills på söndag! Vilken underbar tid vi ska ha tillsammans denna helg.

G O D N A T T


Elviris. Mitt hjärta, mitt jag <3

Möta upp Emma


Inlägget skrevs : 2010-07-07
Klockan : 12:08:24
Godmorgon! Eller godförmiddag kanske man ska säga? ;)
Gick upp vid 10. Tog frukost och satte mig vid tvn som alla mina mornar (stav?) brukar börja med. Sen när jag hade slöat där ett tag så satte jag på datorn och sitter nu här då. Ska platta håret nu, sen blir det att gå och möta upp Emma. Får se vad vi hittar på. :) Noradagarna börjar ju idag, men är typ inget speciellt just idag, så ah, vi får se helt enkelt. Hoppas att ni får en bra dag iallafall!

& glöm inte att ställa frågor i min frågestund också!
Den avslutas ikväll tror jag. PUSS!


Där har ni knäppisen som jag ska träffa idag! ♥

Styrka innan de blir sängen


Inlägget skrevs : 2010-07-06
Klockan : 22:38:01
Nu straxt så tänkte jag köra lite styrka innan jag fixar ordning mig för sängen och sätter på en film tror jag det blir. Kör styrka (eller egentligen springer men har ju glömt springskorna hos mamma nu, hehe), varannan dag. Blir söndagar, tisdagar och torsdagar. Lördagar kör jag aldrig på, för då är det ju helg oså. (a) Nejmen jag tycker jag är riktigt duktig som håller på! Regelbundet också, hihi. Men jag tycker faktiskt det är kul även fast det är jäkligt jobbigt (speciellt med styrka). Men man får ju bra träning och fin kropp, plus muskler, så det är bara att köra på om man vill ha allt de där. Man kan aldrig få för mycket muskler. ;)

Hoppas att ni har haft en trevlig tisdagskväll!
Vi hörs imorgon när jag har vaknat oså. :)
Godnatt!

Glöm inte att ställa frågor i frågestunden i inlägget före de här!!

Frågestund hos mig!


Inlägget skrevs : 2010-07-06
Klockan : 20:31:03
Nu tänkte jag köra igång frågestunden hos mig.
Allt ni behöver göra är att ställa er en fråga (eller fler som jag självklart vill ha hihi).
Och inga frågor är fel! Det är bara svaren utav mig som kan bli fel. Eller inte sanna vilket jag själv avgör,
men jag ska försöka vara så ärlig som möjligt när jag svarar er såklart!
Så sätt igång nu! :)


Somewhere you will find it


Inlägget skrevs : 2010-07-06
Klockan : 17:05:08
Tjo!
Nu har Maja stuckit. Hade en trevlig eftermiddag med henne! Vi har varit på stan, bakat (eller gjort en smet hehe), tittat på tv och lite sånt. Så nu tänkte jag hyra en film på tvn tror jag och lägga mig i pappas säng och titta på den. Dom filmer som jag har laddat ner på datorn funkar inte att kolla på, så jag blir redigt lack..! Men Gustav ska försöka fixa det nån dag. Så vi får hoppas att det funkar att titta på dom sen.

När jag skriver sen igen så ska jag starta en frågestund!
Så vi hörs då. ;)


Tycker ni det är snyggt med sånt där "band" i pannan (runt håret)?

Dagens låt


Inlägget skrevs : 2010-07-06
Klockan : 12:35:38

Godförmiddag!
Idag kunde jag iallafall sova en timma längre än vad jag har gjort, så jag gick upp vid tio. Fixade lite frukost och satte mig vid tvn då. Har inte gjort så mycket mer på morgonen, utan nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på en massa musik. Försöker hitta nån låt som passar mig, men det är inte det lättaste. Visst, man kan väl typ sjunga alla låtar, men man kanske också vill att det ska låta bra ? Inte sant! Så om ni har nån favorit låt eller nån låt som ni tycker att jag ska pröva mig på, så vore det jättesnällt om ni ville säga den. Blir kanon glad då!

Har ni några planer för dagen?
Jag tror att jag ska träffa min vän Maja. Men hon sms:ar aldrig, så vet inte riktigt när hon kommer.. Menmen!


Kommer ni ihåg Zara från talang 2008? Hon som vann ni vet.
Hennes röst har ju verkligen utvecklats mycket! Hon är ju grym.
En tjej som man vet kommer gå väldigt långt!

Bläsch !


Inlägget skrevs : 2010-07-05
Klockan : 23:18:15
Okej.. Jag är nog pollenalergiker. :/ Jag har gråtit flera gånger ikväll, och det svider som fan i mina ögon. BLÄÄÄÄ. Orka de liksom? Menmen. Är väl nån medicin man får ta mot de eller nåt sånt, så de ska väl bli bra!

Nu skriver jag godnatt för tänkte krypa ner i sängen. Har svårt med mina ögon nu, så tror inte att det blir nåt tittande på film, utan jag ska läsa ett tag sen sova. Godnatt på er alla så hörs vi imorgon. Sov så gott!





Bilder som togs för nån timma sedan.
Konstiga, men vi kör på!

Pollenalergiker ?


Inlägget skrevs : 2010-07-05
Klockan : 22:01:59
Hejsan!
Var med pappa och badade för en stund sen. Jag hade dock glömt mina badkläder hos mammi, så det var bara pappa som badade. Så jag stod och kollade på helt enkelt. Jag som älskar att bada! Och så glömmer jag bikinin hos mamma.. Ajaj. ;$ Iallafall. När han hade badat klart så åkte vi och köpte en sallad till mig. Mycket gott! Satt ute på gården och mumsade på den. Nu när jag sitter här så funderar jag på om jag kanske har blivit pollenalergiker ? Har haft ont i ögonen några dagar nu när jag har varit ute osv.. Det har kliat, svidit, och nyss så började jag böla ? Haha. Så jag vet inte riktigt, men kan ju vara de. Kanske är normalt för alla nu när det är så mycket? Jag vet inte. Tycker iallafall inte att de är nå kul eller skönt, så kan ju sluta så fort som möjligt tack!

Nu ska jag sätta på en film tror jag. Blir att mysa lite med mig själv och sova rätt tidigt ikväll tror jag, för sov inte alls bra inatt. Vi får se! Hoppas ni har haft en bra kväll iallafall. Godnatt kommer sen!
Förresten så blev jag dagens blogg hos Sagha! Jätteroligt. :) http://ibeliveinyou.blogg.se

Trevlig dag med min skrutt


Inlägget skrevs : 2010-07-05
Klockan : 18:30:25
Hej!
Kom hem från Örebro för lite mer än 1 timma sen. Vi hade det så trevligt så! Gick och strosade runt där inne i ungefär 4 timmar innan vi åkte med min pappi hem. Väldigt skönt väder, och inte allt för mycket folk, så det var kanon! Lägger upp bilder från dagen och de jag köpte nu.


Elviris och jag

Våra glassar från donkan

Love you, beuty!

Vit tubtop från Wear It Company för 149 :-

Enkelt och tunnt linne från HM för 50 :-

Snyggt volanglinne från Gina Tricot för 199 :-

Och sist men inte minst en parfym från Lindex för bara 99 :-


Plus att jag köpte present till min bästavän, men de kan jag inte säga här vad för nåt för jag vet att hon läser min blogg, och då blir det ju inge roligt om hon får reda på vad hon ska få! Så de håller vi hemligt tills på lördag då hon har fyllt. :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Beck - Levande Begravd. Beck, mina favoriter!
Hörs senare, kramis.

Örebro today!


Inlägget skrevs : 2010-07-05
Klockan : 09:31:07
Godmorgon sötisar!
Jag vaknade först vid sju och var jätte kissnödig, så gick upp på toa då. Intressant ? ;$ Haha. Sen somnade jag om till typ kvart i nio. Har ätit frukost och tittat lite på tv. Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på härlig musik. Om en timma slår jag mig ner framför tvn igen för att titta på Våra bästa år som är ett utav mina favoritprogram, men som alltid går när man är i skolan, så jag missar ju de jämt. :/ Men nu när det är lov så, hih!
Sen efter de så fixar jag nog mig och väntar på att Elvira ska komma. Vi tar bussen in till Örebro vid fem i tolv. Får vi se när vi kommer hem! Vi ska iallafall ha en trevlig dag där inne. :) Hörs ikväll I guess!


Knäpp bild på oss två, men vi bjur!

Nattinatti


Inlägget skrevs : 2010-07-04
Klockan : 22:31:06
Så bra som jag är så glömde jag såklart mina springskor hos mamma, så jag hade liksom inga skor att springa i, så det fick bli en 10min-pass styrka istället, som dock gick lika bra de. Fast de är nog jobbigare. ;o Körde situps, armhävningar, plankan rakt och åt sidorna och lite annat som vi lärde oss på lägret. När jag var klar med de så hoppade jag in i duschen, och nu sitter jag då här med pjyamasen på mig. Väntar på att mina två filmer ska bli klara så att jag kan titta på nån utav dom ikväll iallafall! Så jag säger godnatt nu.
Imorgon bär det av till Örebro med Elviris, så jag skriver innan jag åker iväg. Kram!

Varmt, varmt & lite mer varmt.


Inlägget skrevs : 2010-07-04
Klockan : 18:29:44
Det är så fruktansvärt varmt ute nu & även inne.. Man blir ju nästan galen.. Fast man ska vara glad att det är riktig sommar nu. Har längtat efter den, men ändå när den kommer så tycker man ibland att det är för varmt.. Konstigt äre, haha. Iallafall så har mammi & jag ätit Noraglass ikväll & kikat runt lite på stan i dem affärer som var öppna. Var mysigt! Världens bästa mamma.

Nu är jag hemma hos pappa, & ska vara här tills på onsdag då Carru kommer till mig! Oh så jag har längtat efter henne! Ett helt år sen var det som vi träffades. ;o Tiden går verkligen fort! Men nu kommer hon igen. Fan va kul vi ska ha! ♥

Nu ska jag prata med Idisen i telen, sen sticka ner med pappi & handla tror jag. Blir ut och springa runt halv nio sen när det har blivit lite svalare ute. Ha en bra kväll!


Så har man sett ut idag.

Lista


Inlägget skrevs : 2010-07-04
Klockan : 14:39:23

Senaste

Låt du hörde: Mellony - Syn på sex , haha.

Film du såg: Pelle Svanslös. (a)

Mat du åt: makaroner med korv.

Kram: pappa tror jag.

Puss: räknas mammas pussar ? ;$ annars från ...

Känslan: känner mig rätt bra. hårt tränad!

Resa: till uppsala på innebandyläger som jag saknar såå mycket.

Glädje: mina fantastiska vänner.

Dröm: hm.. satt och tänkte på en dröm här förut, men nu har jag glömt bort den. (a)

Person du träffade: bror.

Personen du pratade i telefon med: kommer ej ihåg.

Personen du fick sms av: pappi.

Gången du åt 7-eleven korv: va? ;o

Gången du var utomhus: satt ute med datorn förut idag. :)

Gången hela din familj åt middag tillsammans: typ i julas eller nåt.

Saken du köpte: gooodis!


Allmänt

Ska bli skoj: att träffa carruten som kommer på torsdag! :D

Ska inte bli skoj att: börja skolan i augusti ? bara lite kanske.. ;)

Sparar till: en moppe tror jag nästa stora sak är!

Pålägg som gäller: skinka eller ost.

Önskar att jag var bättre på: hm.. hehe, vet faktiskt inte. (a)

Dagens dryck: juice.

Vad saknar du: jag saknar uppsala. allt & alla där.

Tre band/artister: band får bli smash into pieces. artist vet jag inte ? tycker sånt är svårt att svara på.

Vad har du gjort idag: vaknat, ätit frukost, tittat på tv, setat vid datorn, ätit lunch.

Brukar du svära mycket: joo.. -.-

Hur tidigt stiger du upp: ungefär vid kvart i sju.

På helgerna: det är olika. beror på hur sent jag har varit uppe och hur trött/bra jag har sovit. men typ 10-12.

Vad ska du göra ikväll: ska hem till pappi, sen ut och springa.

Hur många timmar sover du per natt: typ 9 eller nåt.

Vem är snyggast i världen: ingen aning, haha.

Vad är det för veckodag: söndag. helgdag dock, hih.

Bästa saken som hände mig förra sommaren: talangen 2009 tror jag.

Favoritplagg i garderoben just nu: hm.. vet inte. (a)

Längd: typ 163-164 cm.
Vikt
: vet faktiskt inte. men jag tycker inte de är så viktigt.. bara man är nöjd med hur man ser ut! sen behöver man ju inte oroa sig. :)

Byter gärna garderob med: kenza.

Byxa eller kjol: tycker inte om kjolar, så får la säga byxa.

Senast utlästa bok: kommer läsa ut en bok ikväll som heter galen i orlando.

Mitt rum kan beskrivas som: fint ? (a)

Mig själv med tre ord (just nu): varm, pigg & uttråkad.

Jag tränar: innebandy två gånger om jag hinner med, springning tre gånger & konditionsträning en gång i veckan.

Jag ville bli när jag var liten: artist har jag alltid velat bli.


Sunday


Inlägget skrevs : 2010-07-04
Klockan : 11:24:24
Godmorgon! Eller godförmiddag heter det kanske nu? Jaja.
Jag kunde inte sova längre idag än jag gjorde igår, så jag gick upp vid 9 ungefär. Var så himla varmt i mitt rum så jag höll på att dö. ;o Jag fick ligga utan täcke hela natten typ, för det gick verkligen inte. Även fast jag hade mitt fönster öppet väldigt mycket.. Usch, det ska vara lagom varmt och kallt när man ska sova ju. Hehe.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Mamma åkte nyss iväg till ett bad med några, men jag hade ingen lust idag. Var ju där ute igår, och ah, ibland känner man inte för de helt enkelt. Emma och jag pratade om att vi skulle ses, så jag får se hur det blir med de. Annars vet jag inte vad jag ska göra.. Måste iallafall hem till pappa med min mobil, för den har redan pajat. -.- Eller typ mitt SIM-kort funkar inte i den, men det funkar i pappas mobiler oså, så det är nåt med att den nya mobilen inte får kontakt med kortet eller nåt. Så pappa ska lämna in den imorn så får jag en ny och hoppas på att den är hel och allt funkar!
Hoppas ni får en bra söndag. Hörs!



Bilder från igår, hih.

Nu hoppar jag ner i sängen


Inlägget skrevs : 2010-07-03
Klockan : 23:38:25
Tjohej.
Mamma och jag tog cyklarna förut ikväll och cyklade iväg till Solvieg och Lars. Blev att mysa lite med dom och ha det trevligt med prat osv. Efter några timmar så cyklade vi hem igen, och nu är jag hemma. Tänkte lägga mig i sängen och titta lite mer på Pelle Svanslös, sen somna till de. Är skapligt trött! Fortfarande.
Så ni får sova så gott så hörs vi imorgon. :) Godnatt!

I'm dead.


Inlägget skrevs : 2010-07-03
Klockan : 19:15:02
Hallu.
Nu har jag vaknat upp efter att ha sovit i typ 2 timmar. Jag la mig i sängen med godispåsen sen igår och tittade på Pelle Svanslös. Bästaste filmen! Jag älskar den, hihi. Sen efter ett tag så somnade jag till den.. Jag visste att jag skulle göra det för jag var helt slut efter vi kom hem från sol & badet.. Så de var rätt skönt måste jag säga. Nu är det kokhett i mitt rum, så jag tänkte hoppa in i duschen en sväng, sen blire käk som mamma håller på med nu. Grillat, oh! Hoppas att ni har haft en varm & skön lördag, och att ni får en varm & skön kväll också.
Jag skriver sen! Puss på er alla, friends!


Jag älskar låten!

Schtek


Inlägget skrevs : 2010-07-03
Klockan : 10:47:24
Godmorgon!
Nu har jag vaknat upp i min stela kropp, hehe. ;) Men stel är jag verkligen..! Mina fötter och mina ben.. Fifan, dom har tränat hårt! Och magen.. Resultatet efter all träning är rätt fin asså. ;) Haha! Nu ska jag sluta prata om de! I vilket fall så är jag rätt slut i kroppen, haha. Fast kunde gärna ha blivit mer slut för jag saknar det som fan. Vill bara tillbaka.. Till laget, till allt, till alla.. Oh. :(

Nu sitter jag och dunkar musik i vardagsrummet. ;) Ska upp och fixa mig snart för att sen dra till pappa (eller om han kommer hit) för han måste hjälpa mig med min nya mobil som har kommit nu! Åh :D Det blev en Samsung S5230.. Riktigt bra verkar den va! Men får inte igång allt så de han måste hjälpa mig med osv. Efter de så sticker jag iväg med mamma, lisa och eva och badar & solar nånstans. (y' Är så varmt ute nu så måste bara iväg och schteka! Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi senare. P&K

Fem roliga, men intensiva dagar


Inlägget skrevs : 2010-07-02
Klockan : 23:08:25
Hej allihopa! Nu har jag kommit hem från Uppsala och Storvreta Summercamp 2010. Eller för typ 4 timmar sen, men har inte haft tid till att skriva nåt förens nu, så tänkte att jag skulle berätta om mina fem dagar nu.

När vi kom dit i söndags så var det först "incheckning" och sen fick man gå upp till sitt rum där man skulle sova. Vårat rum var 309, och vi delade det med några 97 -tjejer. Vi fick reda på våra lag sen också, och jag linn och lotta hamnade tillsammans med 17 killar vet ni, så först var vi lite oroliga över hur de skulle gå, hehe. Men det visar sig tänkte vi. Senare på kvällen så gjorde vi inget speciellt. Man fick göra lite vad man ville osv.

Schemat för måndag, tisdag, onsdag, torsdag & fredag såg ut såhär;
9-10:30 innebandyträning. 10:30-11:45 teori. 11:45-12:30 lunch.
13:00-14:30 innebandyträning. 14:30-15:45 fys.
Så såg schemat ut för alla dagar. Plus att på varje kväll så var det nåt som hände, så på måndagskvällen var det 5-kamp. Man skulle göra olika saker på skolgården (vi sov alltså på en skola), och tävla med sitt lag som mitt var Team England (mitt lag under hela veckan alltså). Tyvärr så gick det inte så vidare bra för oss, menmen hih!
På tisdagkvällen så var det en föreläsning. Storvretas a-lag kom dit (en del är tränare på lägret. ni vet dom som vann SM-guld i år?). Så man fick ställa frågor till dom om man hade några osv. Var rätt intressant emellan åt! ;) På onsdagskvällen så var det baddags. Gick till fyrishov-äventyrsbad och badade där. Dock så var det inte så himla roligt, så vi badade inte så mycket. Men var ändå rätt skönt att bara få hoppa i en liten stund oså.
På torsdagskvällen, alltså igår, så kom en trollkarl till oss. Han var väldigt duktig. Dock så fick vi (jag, linn & lotta) stå upp under hela föreställningen, och de var lite jobbigt, så tålamodet tog slut rätt fort hehe, men jaja.
Idag så hade vi en turnering mellan alla lag. Det var roligt! Gick dock inte så bra för oss, utan vi åkte ut typ på en gång, men huvudsaken var att vi hade kul iallafall som jag tror att alla hade. :) Och vi spelade på bra. Men ibland är det så att andra är bättre, och det är bara att köra på ändå.. Absolut inte ge upp.. Oavsett vad. Det tyckte jag vi var duktiga med. Team England liksom.
Sen när alla hade kommit tillbax så blev det mat och sen lite prisutdelningar i aulan oså. När de var klart så gick vi alla 250 barn/ungdomar ut och ställde oss i en stor ring och skulle gå och ta varann i hand och säga hejdå.. En tradition som dom har haft, så såklart så skulle vi också göra den i år. ;) Det var lite kul faktiskt, för man blev rätt yr när man bara gick där och sa samma sak hela tiden haha. Ögon tittade nästan snett efter ett tag. ;$ Hehe. Iallafall. Det var tråkigt & lite jobbigt att säga hejdå, för jag ville verkligen inte åka. Alla i laget.. Alla killar, all humor, våra skratt.. Alla stunder tillsammans har varit så otroligt roliga. Även fast det bara var vi tre tjejer med sjutton killar så har det funkade kanon. Fysen har varit skitjobbig & hård, men ändå så jäkla kul. Och innebandyträningarna. Plus teorin (som dock är lite tråkigare, men fortfarande kul). Jag kommer verkligen sakna allt & alla där. Ingen tvekan om de. Och tack våra tränare Erika & Lollo!
Utan er hade det inte blivit bra som det blev. ♥


Laget.

Bilder kommer så småningom!

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0