Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Regn, usch! Fast ioförsig bra...


Inlägget skrevs : 2010-03-31
Klockan : 20:38:14
... För då försvinner snön! Jippie! De har man längtat efter nu ett rätt så långt tag.. (y)
Nu är jag då hemma ifrån 'Småstjärnorna'. Alla var jätte duktiga! Dock så slår det inte förra året faktiskt. Var ett snepp bättre då, men detta var ju också bra, så grymt bra gjort utav alla!
Stack och mötte mamma efter de. Hon skulle överlämna ett par tofflor som jag ska ha imorgon till min lilla utklädnad i skolan. Är nämligen påsktävlingar imorgon, och det ska bli riktigt roligt! Haha, älskar sånt. :) Kan lova er att ni kommer få se en hel del bilder på klassen och allt möjligt, så det är bara att hålla ögona öppna imorgon eftermiddag. ;) Hoppas det bara inte regnar... Då blir det inte lika kul. "/ Men jaja!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag titta Andra Avenyn tror jag.
Tror inte att jag skriver nåt mer för ikväll, så detta blir sista då.
Vi hörs imorgon! Ha det så bra, puss & kram från mig. :)


Cilla & jag ifrån förra årets 'småstjärnor' ;)

Bästavän & jag ifrån förra årets 'småstjärnor' ;)

:))))


Inlägget skrevs : 2010-03-31
Klockan : 17:08:03
Idag har Julia varit glad & bra! Haha, nejmen det har känts som en väldigt bra dag. :) Den har rullat på rätt bra, och inte känts så lång som onsdagar alltid brukar göra. Sjöng solo en vers på kören, dock gick de åt skogen för min röst är ÄCKLIG nu, men aja. Så jag är glad idag! Väldigt glad faktiskt, hihi. Känns mycket bra! :D Bara en sak... Lite jobbiga saker som har hänt med några kompisar till mig. ;( & sen så saknar jag C. Menmen, det får duga ändå!

Nu ska jag fixa mig lite, sen ska jag dra iväg till min gamla skola Järntorgsskolan för att titta på småstjärnorna som 4-6 har där. Har varit med själv alla 2 åren, så självklart måste jag se det! Bara jag kommer in. ;o Hoppas det, annars mutar jag Bella. ;) HAHA! Nejmen ah. :) Dom är nog säkert mycket bra! Brukar alltid alla vara. :)
Så vi hörs runt halv åtta igen skulle jag nog tro. Hade gött!


Haha, och ja så kan man ju också se ut.

Så skönt!!!


Inlägget skrevs : 2010-03-30
Klockan : 22:21:08
Nu är jag äntligen klar med min engelskauppgift, & det känns så jävla bra!!! Så skönt när man har gjort klart nåt som har tagit mycket tid och som man kanske inte riktigt tycker om osv. Har setat med detta sen jag kom hem vid 18, tills nu ungefär, så ni kan ju tänka er att jag är rätt slut. Har skrivit en historia typ på engelska, och man var tvungen att ha med 50 speciella ord, plus alla dom andra orden, så det blev ju typ dubbelmycket! Usch, tycker inte om sånt. Men är ju egentligen rätt bra, men ändå... Så tänker man ju inte just i stunden, haha. "/
Nu ska jag fixa mig och sen krypa ner i sängen. Skola för mig imorgon. (y'
Vi hörs runt 16 när jag kommer hem då, godnatt puss & kram!

;*


Inlägget skrevs : 2010-03-30
Klockan : 12:09:15
Nu ska jag käka frukost, titta på tv, fixa mig lite, sen dra ner till skolan och hämta böcker och sen gå iväg till Tea!
Hon har bakat kladdkaka till mig/oss, så vi ska mumsa på de hihi! Världens bästa tjej. :)
Kommer hem nångång sen ikväll skulle jag tro. Hör av er på mobilen, kram!


"Hinder"


Inlägget skrevs : 2010-03-30
Klockan : 10:39:57

Idag stannade jag hemma pga att jag har ont i magen och har haft det enda sen igår kväll. Ingen aning om vad det är... Inte mensvärk iallafall. Kanske stress? Och också pga de så har jag inte kunnat sova så mycket inatt, så var väldigt trött när jag vaknade, och bestämde mig för att vila lite idag. Så är inte sjuk eller nåt sånt, men orkar inte sitta i skolan och ha ont i magen och vara trött. Känns så fel då tycker jag.
Vet inte om jag ska försöka sova lite mer nu, eller om jag ska upp och käka? Typ tvn kanske, hih.
Men jag skriver senare igen, hade gött!


Jag ryser. Fyfan va bra! Helt sjukt starkt gjort utav henne. Hennes kraft i rösten, hennes ord i låten.. Allt.
Magiskt.

Tack för säsongen! ♥


Inlägget skrevs : 2010-03-29
Klockan : 22:21:17
Sista matchen iår (dock bara en träningsmatch) förlorades mot ett mycket bra tjejgäng. Vi hade ett jämt spel, bara att dom fick lite mer målchanser och satte sen in också några utav dom. Men så är det, och vi var väldigt bra! Nästan den bästa matchen med att gå in med kropp måste jag säga. Var väldigt duktiga med de i 2:a & hela 3:e. Så grymt bra där! Sen med uppspelet på slutet, och gå in och bryta oså. Brabra. (y' Sen lite kul också... Ramlade som en fågel över sargen och hela sargen ramlade (på ena sidan då). Hahah, lite kul även fast jag blev väldigt frustrerad för att folk skrattade och applåderade, menmen haha. :') Sånt är ju alltid kul egentligen! Dock så blev jag väldigt besviken där ett tag på mig själv för att jag tyckte att jag inte gjorde bra ifrån mig och tappade helt självförtroendet. Men det kom igen sen efter ett tag, så det var tur de! För inte kul att vara sur/besviken, och inte kul att se en sån Julia. -.- Haha, nejmen det ordnade sig!
Tackar för denna underbara, trevliga & roliga säsong tillsammans med bästa laget någonsin! Nu taggar vi igen för nästa år och då ska alla i serien och människorna där ute få se på andra bullar, de kan jag lova! Puss på oss. ♥

Nu ska jag sova! Säger godnatt, vi hörs imorgon!

29/3-10


Inlägget skrevs : 2010-03-29
Klockan : 16:15:15
Plugget gick bra. Bara en allmänt pratig & sprallig Julia var det. Dock inte bara jag, massa andra också! Hihi, men det var roligt. :') Påsktävling på torsdag... Ska tvinga killarna i klassen att klä ut sig, FÖR FAN DOM SKA GÖRA DET! De bara är så. Blir galen annars.
Nu gör jag inget typ. Skulle egentligen ha dragit till sångp. idag, men jag kände att jag hinner inte med för så mycket ikväll. Har träningsmatch, och innan de ska jag träna/ut och springa med några från laget, så ah. Det fick vila idag! Men känner mig iaf väldigt taggad inför matchen! Ska bli kul. :) Även fast det bara är en träningsmatch. Faktiskt så har dom damlaget med sig, så om vi förlorar så måste folk faktiskt förstå det lite. Men vi är rätt så jämna, de är vi. Så vi får väl se hur det slutar. ;)
Nu ska jag lyssna på musik & fortsätta vara superglad som jag är nu! :D
Puss.



Inlägget skrevs : 2010-03-28
Klockan : 22:19:42

Hörs imorn!

Söndagar = SJUKT tråkiga!


Inlägget skrevs : 2010-03-28
Klockan : 14:09:37
Eftersom att det är idag som det blir sommartid, så vaknade jag vid 11 istället för 10. (y' Har tittat på tv, käkat frukost, fixat naglarna, duschat, strykit, packat lite oså. De har jag gjort hittills! Plus att setat vid datorn då, men aja tänkte inte på att skriva de eftersom att ni borde förstå att jag gör de nu, haha :')
Tror att mamma och jag ska gå ut en sväng sen här om ett tag. Behöver lite frisk luft! Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Som rubriken så är söndagar väldigt tråkiga och det är väl så dom ska vara... Dan före skolan börjar igen liksom. Men det är bara att tiga & acceptera det som de är! Hahh.
Ikväll far man till pappa då. Pappa-vecka nu.

Men nu ska jag spela spel på msn, HAHA! Har så tråkigt ju. ;$
Hörs senare, puss!

Helt klart en guldvärd dag.


Inlägget skrevs : 2010-03-27
Klockan : 21:25:00
Hejsan!
Kom hem ifrån Örebro lite efter 19. Åkte bussen in vid 9. Kom fram typ 9:40. Fint väder oså då. Sen efter en stund så började det spöregna, & då blev det väldigt tråkigt och surt. -.- Fy! Vi som skulle gå i stan och shoppa och ha det trevligt. Så vi fick ta bussen vid 10:30 till Marieberg, så det blev att gå & shoppa där istället. Men lika trevligt de! Faktiskt ännu trevligare tror jag nog, hihi. :) Mycket, mycket skratt och tok som alltid när vi är tillsammans! Hihi, vi är bara bäst. Ingen kan slå oss, helt säker på de. Jag älskar er!

Nu kommer det lite bilder på de som jag har köpt idag;

Svarta tygskor från Din Sko 199 :-

Gult långt linne från Bikbok 129 :-

Brun lång tunika från Gina Tricot Rea 49 :-

Kofta från bikbok rea 79 :-
Linne från Gina Tricot 99 :-
Jeanstights mörka Cubus 179 :-

Oranga tights Lindex 49,50 :-

3 par spetstrosor från Gina Tricot 149 :-

Lösnaglar från H&M 49 :-

brunkräm-svamp från H&M (priset ser ni).

Örebro med mina bruudz!


Inlägget skrevs : 2010-03-27
Klockan : 08:35:34
Nu sitter jag här och ska alldeles strax gå iväg upp på stan för att sen ta bussen med Charlotta & Linn till Örebro vid 9. :) Ska bli riktigt roligt! Länge sen jag shoppade, och länge sen vi gjorde nåt sånt tillsammans. Tror faktiskt aldrig att vi har gjort de? Nej, det har vi nog inte. ;o Gud, jätte konstigt ju eftersom vi har känt varandra i drygt 8-10 år! Men aja haha, så är det ibland.
Slänger in 3 bilder på hur jag ser ut just nu! Men ni får ha en bra dag, pusshej. :)


Hihihi!

(y)


Inlägget skrevs : 2010-03-26
Klockan : 21:29:02
Tittar på Beck - Vita Nätter med bror nu. Den är rätt bra oså. Inte den bästa, men den duger!
När den är slut om ett litet tag, så ska jag nog krypa ner och sova faktiskt, för ska upp typ 8 imorn för ska med bussen 9:10 in te Örebro med Linn & Charlotta. Blir shopping! Vi åker in så tidigt så är det inte så mycket folk då, oså kan man åka hem lite tidigare sen också. Är ju lördag oså, man kanske vill vara hemma oja. Men de ska bli trevligt i alla fall. :) Mycket som jag ska försöka hitta... Ni får bilder på de jag får med mig hem sen!

Ha en fortsatt trevlig kväll & en bra lördag imorgon.
Puss på er alla. & eftersom detta blir sista.. Godnatt!

En kväll hemma helt själv...


Inlägget skrevs : 2010-03-26
Klockan : 19:45:39
Nu sitter jag här i soffan framför Postkodmiljonären. Haha, inte världens roligaste program, men inga har ju börjat än.. Så väntar ju på dom liksom, hih. Mamma är på bytardagarna, Gustav är iväg på match och här hemma är jag helt själv. Rätt skönt faktiskt, men vore ju inge fel om nån gjorde en sällskap men nje, alla är så tråkiga ikväll! Haha, men aja får roa mig själv. (y'

Kort & tråkigt inlägg, så bara för de så får ni några bilder av mig & på mig ;)

Nu ska jag nog läsa lite bloggar!
Hörs senare. ♥

Gårdagens kväll. :)


Inlägget skrevs : 2010-03-26
Klockan : 14:31:50
Hejhallå.
Nu tänkte jag ta & berätta om min kväll igår som jag inte hann med när jag kom hem då.
Åkte in med Lisa till Örebro vid 17. Gick direkt till Najz Prajz (en affär alltså), där Magnus Wiedeskog & Timo befanns sig! Vi skulle alltså titta på dom. :) Magnus är ju bara så söt! Åh, helt galet. Timo är jävligt fylld med glädje. Det smittar kan jag säga! Ujuj, mycket härligt. Timo var lite försenad, så han började inte spela förens 18:30. Men innan dess så var ju Magnus, och han tycker jag faktiskt är bättre än Timo. På ett sätt i alla fall. Lisa tog autograf av han och tog kort med han också. Fotograf faktiskt jag. (y' Men det var väldigt trevligt! Lisa som frågade om jag ville hänga med in då, annars skulle jag aldrig ha åkt in, haha så tack vännen!

Nu är jag hemma från skolan, & det är HELG! Så jävla bra.
Dagen flöt på bra. Helt okej skoldag. :)
Drar iväg på kör vid 17, sen vet jag inte vad som händer ikväll. Jag får se vad kvällen bjuder på!
Kanske blir att bara vara hemma och mysa med min lilla mamma ? :) Var faktiskt länge sen de!
Men aja, det visar sig.
Nu ska jag käka något tror jag. Hade bra, hejsvejs!


Mina finfina tjejor!
& eftersom att jag inte fick vara med på nån bild, så fick ivf min rumpis de :')
(Ser ut som att jag har string dock, HAHA men föfan!)

Berättar imorgon!


Inlägget skrevs : 2010-03-25
Klockan : 21:47:11
Nu har jag för en stund sedan kommit hem från Örebro där jag har varit med Lisa. Jag kommer tyvärr inte att hinna skriva om vad jag har gjort där, för jag måste upp och käka nu, sen plugga och sen sova. Så det får bli imorgon! Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge vet ni. :)
Men slutade ivarjefall vid 13 i skolan idag för hade inställd lektion efter håltimmen, plus inställd efter idrotten också. Rätt så chill va! (y'
Men nu måste jag rusa. Snabbt inlägg, hörs imorn puss på er!

Yeeyi


Inlägget skrevs : 2010-03-25
Klockan : 07:47:58

Ser ut som en jäkla fån nu, men har idrott direkt på morgonen så skiter i att fixa till mig.
Drar iaf iväg om drygt 5-10 min. Börjar 8:20 idag, men skönt att vara där lite innan oså.
Tar ju ett tag för tjejer att byta om som ni nog säkert vet... :')
Men vi hörs när jag kommer hem runt halv fyra-fyra nångång.
Ha en bra dag, puss & kram!

:)


Inlägget skrevs : 2010-03-24
Klockan : 20:19:06
Som sagt så var jag på träning förut. Kunde typ inte göra nåt, för kan inte springa så mycket med mitt knä och röra det oså, så jag fick mest titta på och dribbla lite med mig själv. Men aja, man får göra det bästa utav de som är helt enkelt. :)
Käkade för en stund sen. Äcklig fisk, så blev inte så mycket, men aja. ;o Nu gör jag ingenting. Har jätte tråkigt & försöker dela med mig utav min fantastiska humor, men tydligen så är det ingen som vill det eller håller med mig om det. :( Fan, blir riktigt ledsen! Min humor som är bäst ju. Men aja, alla förstår sig inte på allt & alla! (:
Blir att se på Andra Avenyn sen vid 21 då. Men nu ska jag sätta igång att plugga lite! Vi hörs, pusselipuss.

Kör ett litet test!


Inlägget skrevs : 2010-03-24
Klockan : 17:28:09
Vilken svordom använder du mest? Vet inte, haha. Typ fan & helvete kan det bli rätt mycket av ibland. (a)
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 6:30 oftast.
Var köper du dina matvaror ifrån? Där mamma/pappa köper dom.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Nja, vet inte riktigt faktiskt. Älskar att vara med på bilder, dock så beror det på hur jag ser ut just då, så kanske då skulle jag ha valt att tagit den. ;)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Skulle åka utomlands med min mamma/pappa & bror!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Hemlighet och hemlighet vet jag inte om det var/är, men nåt som typ bara jag vet. Än så länge i alla fall.
När var senast någon stötte på dig? HAHA, Oscar stöter på mig varenda dag i skolan. ;s Nejmen, typ för lite mer än 1 vecka sen när lilla Carlis var här. (a) ;)
Vad åt du till middag senast? Mackor.
Kan du vissla? Japp!
Tittade du på tecknat när du var liten? Nja, ibland. Hatade/Hatar tecknat så.
Äger du några popband t-shirts? Nej, jag gjorde.
När flög du senast? När vi flög till Malta för typ 3 år sedan.
Pratar du några andra språk? Nej. Eller i skolan engelska & spanska. (y'
Har du gråtit offentligt? Yees.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Vill ha hål i naveln, men min mamma tycker det är fult, så lite svårt att övertala henne. "/
Vad har du med dig in på bion? Antingen chips/godis/dricka eller inget.
Vad har du för väder? Snö ute, vindstilla, rätt skönt oså.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Har inte börjat gymnasiet än. :')
När sov du senast på golvet? Vet inte, kommer inte ihåg..
Vilken är din favorit drink? Haha, jadu... ;)
Gillar du din boendesituation? Nej, helt klart inte! :(
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Typ 9-10. Helst längre, men oftast 9-10.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland så.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nja... Jag pratar ju rätt så mycket och skrattar. Tillsagd blir jag, men det brukar gå rätt bra. ;)
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14. (y)
Tror du på liv på andra planeter? Nej.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "Julia, nu kämpar du & inte ger upp! Tänk på det positiva (för oftast finns det nåt), och tänk framåt". Typ de.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja, fy va kul! :D
Tycker du om att krama folk? Såklart. :)
Äger du en digitalkamera? Yes!
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Har för mig att det var nån, men kommer inte ihåg. :')
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nja, beror väl på oså.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej? Haha.
Är du mörkrädd? Yes, lite. Mycket ibland oså.
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen, busskort & nycklarna. (:

Tagga träning !


Inlägget skrevs : 2010-03-24
Klockan : 16:54:04

Skolan gick finfint. Lång dag, men vi alla stod ut haha. Blev helt kär i en låt som vi körde på a-tiden med kören. Kent`s låt Sverige tror jag den hette. Så otroligt fin! Man blir nästan tårögd, oh.
Nu är jag hemma, gör inte så mycket mer än att skriva blogg oså. Blir att träna ikväll, äntligen! Ska bli riktigt skönt & kul. Så jag är väldigt taggad! (y'
Nu har jag inte så mycket mer att skriva... Blev ett väldigt kort inlägg, men såna blir det ibland!
Hörs efter träningen, pusspuss.


Godnattis.


Inlägget skrevs : 2010-03-23
Klockan : 21:34:09
Nu tänkte lilla jag gå krypa ner i sängen för att sen sova. Blev lite sent igår (igen), så jao.
Vi hörs av imorgon. Hoppas ni sover gott, puss & kram från mig! :)


Bara några enkla, konstiga & smått gulliga bilder på mig :')

Onyttiga dag...


Inlägget skrevs : 2010-03-23
Klockan : 19:32:10
Kom hem från Linn typ halv sju. Inte gjort ett skit efter det. Eller jo, setat och tittat på när mäklaren tog kort på olika rum i huset osv. Verkligen jätte kul. -.- FUCK! Kommer sakna som jag vet inte vad alltså... :( Aja, iaf.
Idag har jag ätit jätte mycket konstiga saker, haha. Två bullar plus två andra "bakelser". ;o FY! När man har ätit rätt mycket sånt så blir man så arg på sig själv för man känner sig så tjock oså, iaf jag haha :( Även fast man vet att man inte är det. :') Så just nu känner jag mig lite onyttig & tjock, men de går över haha!

Sa förut att jag kanske kör ett videoinlägg till, men jag orkar inte de just nu. Jag kör ett imorgon istället. :)
Nu ska jag plugga spanska och sen hoppa in i duschen, hörs sen!


Ful som fan, men aja!


Inlägget skrevs : 2010-03-23
Klockan : 15:23:30

Nu ska jag dra, hörs senare. Kanske videobloggar nåt mer då igen. ;)
Pusspuss!

GLADER!


Inlägget skrevs : 2010-03-23
Klockan : 12:18:04
Kom inte iväg till skolan imorse. Hade ont i huvudet, slaget under ögat och sen i min arm. "/ Så jag stannade hemma. Vill inte få ondare eller nåt i skolan. Somnade om vid 7 och vaknade igen vid 11. Mycket skönt!
Nu gör jag inte speciellt mycket. Helt tyst i huset. Sitter i soffan framför tvn, dock så är tvn inte påslagen. Har inte orkat sattit på den. (a) Ska nog göra de snart tror ja, haha! Men ska också ta något att äta. Blir nog macka och sen bulle/ar som mamma bakade igår. Riktigt mumsigt!
Skulle ju ha åkt med Linn hem med tjejerna oså, men eftersom att jag nu inte är i skolan så vet jag inte hur det blir med de. Vi ska göra en ganska viktiga sak till en grej som ska vara i skolan här om drygt 2 månader, så jag vill ju vara med. Men får se sen.
Linn sms:ade mig förut också och sa vad jag fick på engelska provet, och gissa vad?! Jo, 40/40, fullpott! WIHO! Sjukt glad. Första gången jag har fått alla rätt på ett prov. Annars har jag bara varit jätte nära. Åh, väldigt glad är jag nu! Känns mycket bra. :) Har sagt att jag ska satsa på MVG i engelska när jag går ut 8:an & 9:an, så vi får väl se om detta kan leda till de... :)
Nu ska jag äta! Vi hörs senare, puss.

Dryg kväll.


Inlägget skrevs : 2010-03-22
Klockan : 21:11:12
Denna kväll har varit hur dryg som helst. Inte funnits ett skit att göra... Fy, hatar såna dagar.
Dom blir så tråkiga. Fast det blir dom ju automatiskt när det inte finns nåt att göra, haha.
Men iallafall så gör jag inte ett skit nu heller. Ska strax ringa C, sen blire upp och titta på tv.
Ska nog sova tidigt ikväll, blev rätt sent igår.
Kommer inte hem förens framåt 17-18 imorn, för ska hem till Linn med tjejerna, så ni vet. :)
Vi hörs, godnatt sen kram!


Upp & ner vänd bild på mig, så det är bara att vända på datorn. :)

To drown in your love.


Inlägget skrevs : 2010-03-22
Klockan : 16:55:15
Plugget gick fina firren! (; Haha åh, kemin med Carlberg är bara så bäst! Om inte han vore läraren och skulle vara som han är, så skulle det vara hur tråkigt som helst med alla NO-ämnen (som han är lärare i). Carlberg är BÄST och de kan ingen säga nåt annat om! Fick reda på svenska provet också. Fick 65,5/73, jag blev nöjd. :)
Sen drog man upp till pappa och var där ett tag innan man kilade iväg till sångpedagogen. Där körde vi låtar som Himlen Är Oskyldigt Blå & Hurt. Kär i hurt kan jag ju bara säga! Oh, så bra. Hoppas den blir bra med min röst till då. :') Så slö som jag är så fick mamma komma och hämta mig sen efter den. Inte alls långt hem, men jag orkar inte gå. (a' Fast när hon väl kom så tänkte jag att fan, jag skulle ha gått för det är så jäkla skönt ute! Men nej, haha. :')

Now Im hooome! Inte alls trött faktiskt. Brukar alltid vara de på måndagar, men ickesanicke idag! (y'
Och jag får då inte träna nu på denna vecka (helst) pga min typ "skada" i knät. Plus att min axel heller inte är bra. Nåt hände med den igår på breddlägret... Ingen aning om vad, men nåt iallafall. Så jag får helt enkelt ta det lugnt och ladda upp mig till andra säsongen av innebandy eftersom att denna säsong slutar om 1 vecka! Tråkigt, menmen.
Nu ska Julia roa sig själv för engångsskull! Puss på er alla.

07:47


Inlägget skrevs : 2010-03-22
Klockan : 07:47:49
Godmorgon my friends!
Sitter nu här och chillar lite innan jag drar iväg te skolan. Mamma skjutsar mig idag sån tur e. (:
Efter skolan drar jag hem te pappa, sen blire sångpedagogen. Har träning ikväll, men får då inte träna pga min skada. "/ I hate It! Menmen, bättre att jag blir bättre än värre iaf.
Får se om jag sticker ner det och tittar eller vad jag gör för nåt.
Vi hörs sen, puss & kram ha en bra dag!



Idag är det soligt, så på med glajorna!

Ännu en till vecka...


Inlägget skrevs : 2010-03-21
Klockan : 21:00:30

Julia sitter här och har ont i magen, och hatar att det är skola imorn. :(
Jag orkar verkligen inte ännu en till skolvecka, åh!
Men nu är det bara 2 veckor kvar till påsklovet, så på så sätt känns det underbart!
Iallafall så kommer jag få reda på troligtvis 3 prov denna vecka, & de är ju skoj så! Haha.
Man måste tänka positivt. :)
Nu ska jag dra upp till tvn och titta på Falk.
Vi hörs imorgon efter skolan, puss!

Breddläger2 våren -10.


Inlägget skrevs : 2010-03-21
Klockan : 18:46:17

Hejsan! Kom hem för drygt 1 timma sen från Kumla och breddlägret. Var ungefär samma folk där, bara några nya oså. Det började med att vi skulle bekanta oss lite med varandra. Sen skulle vi köra 'bip-testet' som det heter. Dock så gjorde inte jag de, för jag har ett knä som inte är så bra oså, så kände inte att jag kunde de. "/ Sen blev det 3 & 3 matcher på liten plan. Efter de bytte man med dom andra, gick ut på stora planen och körde 4 olika träningsgrejer. Riktigt kul & bra var min grupp! ;) Sen blev det lunch oså. HAHA, askul med mina tjejer! "Are you gone or are you gone? Im here!", HAHAHAHAHA jag döööör. Ni kanske inte fattar, men de gör vi! Iaf, fick/kunde inte vara med på matcherna sen dom sista 2 timmarna, för fick jätte ont i mitt knä. Jag har ju spelat innebandy hela helgen och fått en del skott/slag osv på mig. Plus att mitt knä är väldigt ömtåligt (en del har ju såna), så gick inge vidare bra idag. :/ Så jag fick sitta på läktaren och kolla på istället. Dock inte så roligt, men vad gör man inte när man är skadad! Bara att vila så att man kommer igen. Sen kl. 16 så var det slut och vi gick och duschade. Jani, roligare i ett omklädningsrum får man ju ha! (Ta det inte på fel sätt nu!). :')
Tack för dagen alla brudar! Puss på er.


http://ekenochtore.blogg.se/2010/march/veckans.html#comment
HAHAHAHAHA, töntar & idioter. :)


Millenium.


Inlägget skrevs : 2010-03-20
Klockan : 22:30:52
Sitter här med pappa och tittar på Millenium. Det är dom här filmerna Män Som Hatar Kvinnor, Flickan Som Lekte Med Elden. Dom är riktigt otäcka faktiskt! Mycket saker som inte är så roliga att varken va med om eller att se på. Uschusch! Men den/dom är bra iallafall.
När filmen har slutat ska jag sova, för ska upp tidigt imorgon. Ungefär vid 8. Drar till breddläger då som är i Kumla. Kommer hem nångång vid 17-18 skulle jag tro! Har mobilen med mig, men kan nog inte svara så mycket, men om det är nåt så får ni väl försöka ringa iallafall. ;) Numret är 0768422870.
Hade gött, godnatt!


Innebandy <3!

Godmorgon!


Inlägget skrevs : 2010-03-20
Klockan : 11:09:32
Godmorgon! Hoppas ni alla har sovit riktigt gott. :) Jag vaknade alldeles nyss. Tog datorn till sängen och sitter nu här. Försöker tagga inför match! Går rätt så bra faktiskt. Hoppas vi är lite mer koncentrerade idag på spelet och allt som sker på plan, så kan vi nog sätta in ett/eller flera mål. Jag hoppas innerligt på de, vore så kul! Är alltid kul med mål dock så. (y' Men går ner till samlingen drygt 13. Åker iväg till Åsbro när alla har kommit. Matchstart 14:30 tror jag, inte säker. Men är väl hemma framåt... 17 eller nåt, om den nu börjar vid den tiden då. Men det visar sig!

Nu ska jag först gå på toa för känner mig lite kissnödig. ;$ Sen ska jag ta frulle, riktigt hungrig!
Sen blire då att tagga mer med musik osv.
Ni får ha en riktigt bra lördag! Skriver igen när jag kommer hem, puss på er.

Godnatt alla!


Inlägget skrevs : 2010-03-19
Klockan : 23:34:02
Nu tänkte jag lilla Julia sova snart. Vet inte om jag är riktigt sådär jätte trött, men känner mig tillräckligt trött för att gå och lägga mig iaf! Hih. Måste tagga inför morgondagens match ju! Ska bli kul att spela igen. Hoppas bara att jag inte får några såna där smällar som jag fick idag. ;o Men aja, gör bara ont ett litet tag och lite efter oså så bara att köra!
Vi hörs imorgon. Godnatt, sov så gott nu!


Känner att det har blivit lite mycket bilder på mig idag, men en sån dag måste man också få ha!
& mina ben ser jääätte stora och tjocka ut på bilden, men bara för att jag sitter ner ju :')

'Du är värd det bästa'
'Han måste va bra om han förtjänar en sån underbar människa som dig Julia'.
Såna där ord gör mig så jäkla lycklig! Jag blir så glad.. Nästan tårögd.
Fick höra dom orden idag, shit jag har såna fantastiska vänner!
Glöm aldrig att ni är bäst och jag gör allt för er. Allt för att ni ska må bra. ♥

Otursmatch... Men bra kämpat!


Inlägget skrevs : 2010-03-19
Klockan : 22:11:29
Kom hem från matchen för ungefär 30 min sen. Har duschat oså, gjorde det hemma denna gång. Matchen slutade 0-5 till Sköllersta som var väldigt synd. Vi alla hade nog hoppats på en vinst. Men det ville sig inte denna gång, & dem är väldigt bra. Dom ligger 1:a i serien så. Men dom två första målen var otur. Ett utav dom kom imellan Emmas ben. "/ Sen var inte vi riktigt beredda och ja, finns alltid något! Men sen var det en otursmatch för mig också...  Jag fick en boll på tinningen, en boll rakt på munnen & sen gjorde jag sönder en boll också. :( Lyckat va?! (y' Var faktiskt rädd att mina tänder skulle spricka... Kanske inte spricka, men typ att nåt skulle gå sönder oja. Men det gjorde de inte! Började bara blöda i överläppen oså, fick satans ont, men det la sig efter ett tag.  Kunde spela lite till sen sån tur va! Men nåt mål ville sig inte för mig denna gång... :/ Synd! Men nu tar vi nya tag & taggar inför matchen mot Åsbro imorgon!
VI KAN BRUDAR! Det vet vi alla.

Nu ska jag äta godis som pappa har köpt åt mig, lyssna på musik och bara ta det lugnt.
Blir nog att lägga sig tidigt ikväll tror jag. Rätt slut & måste vara laddad tills imorn!
Men vi hörs allihopa. Puss!


Ser lite rolig ut, men jaja!
Ville bara visa min läpp. Inte säkert att ni ser så bra, men är en liten "buckla". :')

(y)


Inlägget skrevs : 2010-03-19
Klockan : 17:20:29

Jag har glömt att skriva vad jag fick på mitt spanska prov som jag gjorde för 2 veckor sen tror jag det var! Hihi, men jag fick VG iallafall. Eller vi har ju inte sånt än, men 79,5/104, & man var tvungen att ha över 45 eller vad det var. Så jag blev nöjd! Sen fick jag reda på mitt matte prov idag, & blev VG i de med. 28/40, måste ha över 17. Så är nöjd med de också! Har haft 4 prov i matte, stått på G i dom 3 första, men nu har jag höjt mig. (y) Faktiskt så är jag lite stolt, hiih!

Iallafall så sitter jag här & taggar som en toook! Helt sjukt så taggad jag är. Längtar verkligen tills jag där på plan och ska spela... Fy va kul, så jäkla bra! Hoppas verkligen att vi kan vinna detta nu. Vi har nog mer styrka i oss nu också eftersom att vi vann förra matchen, och att vinna ger alltid lite. Eller det ger mycket, men ah.
Sköllersta har nyss vunnit DM, men vi kan ta dom ändå! Bara alla vill & kämpar så. :)
Snart ska vi beställa pizza, hinner inte fixa ihop nåt förens jag ska ner till matchen.
Kommer hem runt halv tio-tio ikväll skulle jag tro. Ha en bra fredag kväll!
& ett lycka till kan väl jag/mitt lag få va? ;)


Taggar som sjutton inför match!


Inlägget skrevs : 2010-03-19
Klockan : 15:08:02
Skolan var rätt chill. Bara 4 lektioner som jag skrev imorse. (y' På slöjden så gick det väl mindre bra för mig kanske... :') Ni vet foten på symaskinen, satte fingret under den, så den körde på mitt finger. :( Sen märkte jag att när min väska/påse var klar typ, så hade jag sytt på rätsidan (alltså den sidan som man ska ha utåt eller vad man ska säga), så när jag sen skulle vika utoin den så blev inåtsidan utåt och tvärtom då. :( HAHA! Hur lyckas jag? Varför kollar jag inte så att allt stämmer från början? Hahah, ja kan man ju undra... Men föfaen! Jag är ju som jag är liksom. :)

Nu taggar jag som bara den inför matchen ikväll! Det är hemma, vi vann förra matchen, och jag känner på mig att detta kommer gå riktigt jäkla bra! Så nu taggar vi & kämpar vi inidesista! Min helg kommer bara spenderas med klubba & boll. Match ikväll då, sen match imorgon & sen på söndag ska jag på breddläger som är över hela dan. Så det kommer bli rätt mycket & hårt, men det klarar jag! Innebandy i mitt hjärta ♥

Nu ska jag ta nåt att käka, sen fortsätta att tagga med härlig musik!
Skriver nog nåt mer innan jag sticker ner till samlingen. (y'
Puss! & puss på att det är helg nu!


Fredag & helg!


Inlägget skrevs : 2010-03-19
Klockan : 07:49:33
Godmorgon! Ska alldeles strax gå till skolan, men var bara tvungen att slå på datorn en sväng. :')
4 lektioner idag. Får reda på matte provet idag tror jag också. Hoppas på VG denna gång! Men såklart bra med G!
Har fått en ny älsklingslåt också. Hey, Soul Sister. Så jäkla bra! Jag är helt kär i den.
Oh, sök på den på spotify eller youtube, ni måste de faen!


Så ser man ut nu inför ssskolan.

Jag svarar på alla kommentarer som jag fick igår när jag kommer hem!
Ha en bra dag :) / julia

Min Nathalie!


Inlägget skrevs : 2010-03-18
Klockan : 20:48:53
Matchen slutade 13-1 till 96 killarna. Dom spelade derby idag. För dom som inte vet vad det är, så är det när två lag möter varann som kommer från samma stad. 97:erna förlorade stort! Mohahaha :') Efter matchen stack jag & bror och handlade lite på konsum. Shampo, balsam & loka blev det. (y' Hemma väntade det mat! Gotteligottans!
Nu sitter man här i sängen, bloggar & lyssnar på musik. Pappa har fått igång mina högtalare & baslådan som dock inte är så bra, men jaja! Får ha den tills jag köper en ny att ha här hemma hos pappa. När nu det blir, de vet man aldrig! Haha, men jaja. Ska göra en header nu åt min lilla Elvira också. :)
Blir sista jag skriver för idag. Vi hörs imorgon då det är fredag & helg!! Puss.

Gå in på http://trinidaz.blogg.se & rösta på nr 6! Hon SKA vinna! Min Nathalie som verkligen förtjänar det.
Så fin header/blogg har hon också, oh! Puss på henne och på er som gör det.


Så jävla fin, eller hur!?!? ÅH

Min kära bror & jag, hiih!


Inlägget skrevs : 2010-03-18
Klockan : 16:41:07

Skolan gick brabra! Spanska förhöret gick bra, tror att jag fick/får alla rätt. (y' & svenska provet gick finnemang! Visst kanske får några fel, vem vet, men inte så stora iaf skulle jag tro, hih. Håltimmen var sköj! Godis + chokladbollar, ujuj tjockis.com här vava! Hahah, nejdå :') Fast man känner sig rätt tjock efter att man har ätit sånt, och sen när man kommer hem så blir det datorn på engång typ. ;o Åh, jag hatar det! Haha, varför kan jag aldrig göra något annat? Antingen tvn, datorn eller plugga typ. Men plugga gör man ju bara för att man måste liksom... För sin egenskull inom skolarbetet. Träning gör man ju också för sin egenskull egentligen så...
Men aja, ska iaf ut ikväll för att titta på match oså så! ;)
Nu sitter jag och tittar på tv med datorn då. ;p Matchen börjar 17:45, så drar mig väl ner dit nångång efter 17:30 typ. Har faktiskt pratat med C i telen också... 2 gånger, haha. (; Men de var såklart väldigt trevligt! :) 
Vi hörs senare!



Bror, min själsfrände!


07:52


Inlägget skrevs : 2010-03-18
Klockan : 07:52:03
Nu sitter jag här på morgonkvisten och svarar på lite kommentarer oså!
Idag börjar jag inte förens 8:20, så tänkte att jag kunde slappa lite. ;)
Fast ska nog dra mig till skolan efter detta inlägg!
Dagen blir chill. Ett prov & ett läxförhör, lugna puckar med de!
Titta brors match ikväll skulle jag tro. Får se om man träffar Caarlis också, den efterlängtade!
Men ha det så bra, vi hörs närmare halv fyra då jag är hemkommen.
Puss & kram!


En dag med Linn i bilder.


Inlägget skrevs : 2010-03-17
Klockan : 21:34:57















Tack för en underbar dag, vännen! ♥

Nu ska jag strax gå och göra mig iordning för att sen krypa ner i sängen!
Imorgon är det ett spanska förhör som väntar & ett svenska prov.
Är super säker på både spanskan & svenskan, så det där kommer gå finnemang! :)
Vi hörs imorgon. Godnatt, kram!

Ledig. (y'


Inlägget skrevs : 2010-03-17
Klockan : 10:33:28
Godmorgon! Nyss vaknat. Ligger i sängen med datorn och kikar runt lite. Ska snart hoppa upp härifrån och istället hoppa in i duschen, & sen äta frukost för att ta mig hemåt mamma. Linn kommer nämligen idag, så vi ska hitta på nåt roligt! :) Det var faktiskt över 1 år sen jag var själv med henne tror jag. ;o Ujuj, man hinner inte med sånt som man vill hinna med tyvärr. :/ Men idag blir det av iallafall! Vi är ju lediga. (y'
Så vi hörs väl senare nångång. Vet inte när, men det märks!
Ha en bra dag, puss!

Elviiris! My angel!


Inlägget skrevs : 2010-03-16
Klockan : 23:12:13
Har inte haft tillgång till data förens nu! Eller jo.. Egentligen så har jag haft det, för vi har setat lite hemma hos Elvira, men tänkte inte precis skriva blogg då för vi hade mycket annat att göra! Hihi, så nu skriver jag. :)

Skolan was nice. Jag hade askul i korridoren när jag var lite trött oså. :') Satt ner mot skåpen, fällde ut benen när det kom folk, och det var faktiskt några som nästan ramlade!! HAHAHAHA, fyfan va bra jag är! Tänk om dom hade ramlat, åh ujuj. ;o :') Men som sagt, jag var trött! Haha! Matte provet gick la bra. (y' Hoppas på de bästa!

Efter plugget stack man med Elvira hem. :) Vi käkade lite och satt stilla och pratade om allt möjligt i typ 2 timmar. ;o Det fanns/finns mycket att prata om kan jag säga er! Men det vet ni själva säkert redan om från när ni är med era kompisar oså, inte sant? :) Men iallafall så efter vi hade "tröttnat" lite på de, så stack vi till datorn och kikade runt lite. Lyssnade på musik oså. Sen började vi baka! Åh, kladdkaka & chokladbollar... Fy så gott! Hihi. Kladdkakan blev dock lite torr, men chokladbollarna blev finfina! Jag blir ju bara bättre & bättre på att baka, kan man ju hoppas att jag blir med att laga mat också.. ;s ;) Sen tittade vi film. :) Jag, hon & även hennes bror Sixten. Vi hade trevliga konversationer sen efter filmen osv, haha.
Kom hem från henne lite efter 22, & nu sitter jag här. Ska snart sova tänkte jag.
Imorgon är man ledig & det känns (y)! Ska hitta på nåt med Linn och kanske Maja. :)
Vi höres imorgon! Godnatt på er, puss!

22:09, godnatt!


Inlägget skrevs : 2010-03-15
Klockan : 22:09:37


Nu säger Julia godnatt.
Imorgon sticker jag hem med Elvira efter plugget, så blir inget bloggande förens framåt kvällen!
Ni når mig på 0768422870 om det skulle vara något.
Puss och godnatt på er!


Hihi. :)


Inlägget skrevs : 2010-03-15
Klockan : 19:20:42
Nu har jag precis gjort klart en design till en tjej & även sattit in den på hennes blogg som faktiskt är första gången jag har kunnat. Har försökt en massvis med gånger förut, men har aldrig lyckats, men gjorde de nu hih! :)
Nu ska jag ta det lugnt som jag iprincip har gjort hela eftermiddagen, men jag fortsätter med det hiih. Känns väldigt konstigt att jag inte har varit och tränat idag. ;o Liksom man känner ju att man inte har rört på sig på de sättet. Känns faktiskt inge bra måste jag säga! Jag älskar ju att träna, men idag var jag tvungen att tänka på min hälsa & mig själv. Vilar upp mig till på onsdag & matcherna som är i helgen! 
Pappa är på nåt möte nu, men när han kommer hem ska han förhöra mig på matte. Jag känner mig både säker och osäker... Men g kommer jag iallafall att få, & det är ju de som räknas eller vad man säger. :) 
Skriver väl godnatt sen eller nåt. Puss från mig!


Den headern gjorde jag till tjejen på bilden!
Hennes blogg http://laalee.blogg.se

Lite reklam här!


Inlägget skrevs : 2010-03-15
Klockan : 16:08:02
Kom hem från skolan för typ 2 timmar sen eller nåt. Gick la bra där oså. Mycket skratt! ;) Alltid lika härligt!
Nu sitter jag och tittar på tv. Förhäxad. Har pluggat lite matte också, har matteprov imorgon och känner mig lite osäker faktiskt. Men jag får plugga hårt, hårdare & hårdast så ska det nog sitta! Haha. (y' Det blir ingen träning ikväll heller. Får inte träna pga min hals & mitt öra. "/ Har ju heller inte varit hos sångpedagogen nu pga samma sak/er då. Usch, hatar det! Men jag får väl hålla mig varm osv, inget mer man kan göra.

Nu tänkte jag reklamera en tjej också som har en väldigt fin & inspirerande blogg!
Jag tycker att ni alla kan gå in på hennes blogg och ta en titt, det är den & hon verkligen värd!
http://laalee.blogg.se - Som sagt, värt att kika in på!

Nu ska jag inte göra så mycket faktiskt. Ta det lugnt.
Men vi hörs senare!

Duschen väntar!


Inlägget skrevs : 2010-03-14
Klockan : 20:50:43
Nu är man hemma hos Pappa. Har precis käkat. Blev köpt mat från konsum denna kväll för han/vi orkade inte laga nån mat när det blev lite sent oså. Jag är förbannad på mitt öra... Det slutar aldrig att värka. Nu har jag tagit en ipren, så jag tycker allt att det borde sluta här snart! Annars kommer jag inte kunna sova inatt, & jag måste göra det för jag har inte kunnat sova på 2 nätter nu pga örat då & min hals. "/ Usch, inte nåt jag gillar de här!
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen.. Eller badkaret, men sak samma. :) Sen får jag se om jag tittar film med bror & pappa, eller om det blir att nörda mer dator. Tror det faller åt datorn faktiskt.. ;)
Men sista inlägget jag skriver för idag. Vi hörs imorgon, hade gött!


En osminkad & upponervänd Julia.

Pappa denna vecka.. Now It`s start.


Inlägget skrevs : 2010-03-14
Klockan : 16:43:37
Nu har jag vaknat. ;) Eller vid 16 typ, men jaja haha. Har packat ihop mina 3 väskor och om ett tag så åker jag till pappa. Denna vecka så ska jag och bror vara där för första gången. Nu kommer alltså vi köra igång med dom här 1 veckors perioderna. Får vi se hur det kommer gå med de! Men det är bara att bita ihop och vara stark.
Har inte så mycket mer att skriva för stunden faktiskt. Jag hoppas att pappa har fixat trådlöstinternet hemma hos sig nu, så att jag kan sitta vid denna data. Annars blire pappas, men då kommer jag inte kunna få lika mycket tid, men det märker ni ju! Skriver senare ikväll om jag har nåt intressant att komma med. Pussen!

Jag vill också tacka alla mina underbara läsare för otroligt fina kommentarer & för att ni förgyller min dag med dom! Min statistik stod på 213 den 11, & det är det mesta jag har haft och jag är så otroligt glad för de! Nu är det nästan alltid mellan 130-220, jag hoppas ni stannar! Er behöver jag, tack. ♥

Sova, sova, sova.


Inlägget skrevs : 2010-03-14
Klockan : 14:07:44
Promenaden med mammi var skön. Gick en rätt så lång runda faktiskt. Götteligöttans! Solen schtekte så. (y'
Nu har jag precis ätit och ska gå och lägga mig och sova ett tag. Är fruktansvärt trött, och så har jag ont i mitt öra och lite i min hals. "/ Jag hoppas bara att jag inte får öroninflamation nu. ;s Har ju varit lite hit & dit med mina förkylningar i höst/vinter, och nu är den här igen som sagt, så man vet ju aldrig, men jag får hoppas!
Skriver sen när jag vaknar, inte allt för sent! ;)


Sooool!


Inlägget skrevs : 2010-03-14
Klockan : 11:07:09
Idag steg jag upp vid halv tio tror jag klockan var. Min säng och mitt rum var hur varmt som helst! Gud, solen har verkligen legat på nu på morgonen. Kände mig helt äckligt svettig när jag steg upp. ;s Haha. Nu sitter jag i soffan och tittar på Summerland. Ett väldigt bra program! Ska käka frukost snart tänkte jag, sen ska mamma och jag plugga lite matte. Kom på igår att jag har matteprov på tisdag, jag hade inte matteboken hemma, så jag fick sticka till skolan igår och hämta den, så nu har jag den hemma, så bara att sätta igång! Är om procent nu, och det har jag alltid tyckt är svårt, så jag hoppas provet kommer gå bra och inte är allt för komplicerat. Men vi ska även gå ut och gå också i det fina vädret! Nu är solen här, snön håller på att smälta... Visst blir man glad?! Det blir ivarjefall jag! :)
Vi hörs senare, hajdåhaj


FAN VA BRA SVERIGE ÄR!


Inlägget skrevs : 2010-03-13
Klockan : 23:26:25
Kvällen blev rätt så jäkla guld. Drog ner till kulturnatten lite efter 17. Mötte upp Emma & Matilda. :) Kikade på vad det var där, dansen var otroligt bra! Grymma! Kören och banden var också väldigt duktiga! Min kör, hihi. Tittade på lite film också, & jäklar va rädd jag blev! Några hade spelat in en skräckfilm, och sen kom typ mördaren bakifrån och jag var helt insatt i de, och blev asrädd när jag såg honom. ;o Hahah, lite kul faktiskt :') Sen drog jag hem lite efter 21 nångång, väldigt trött & sen ville jag hem till Melo! Som jag just nu sitter och tittar på faktiskt. Mamma spelade in de åt mig. OCH ANNA TOG HEM DET! Fyfan va bra. Jag är så jäkla glad, helt otroligt. Hon är en fantastisk sångerska, helt grym är hon. En värdig vinnare, verkligen! Nu håller jag tummarna för att det går bra för henne i kvalet till EuroVision ♥
Snart ska jag sova, som sagt är väldigt trött. Imorgon vet jag inte vad som händer faktiskt. Ska iallafall ta mig iväg till pappa fram mot kvällen, för denna vecka så ska jag vara hemma hos honom.
Godnatt allihopa från en mycket, mycket glad Julia!! :)


Kulturnatt i lilla Nora.


Inlägget skrevs : 2010-03-13
Klockan : 15:13:11
Vaknade upp imorse vid 9 av att jag hade jätte ont i magen. :( Har haft det hela natten plus lite av dagen, & det är den jäkla mensvärken som har kommit nu. Fy! Ibland hatar jag verkligen att vara tjej, haha. :( Men jag gick upp då och stoppade i mig några tabletter, sen gick jag in till soffan och satte mig där för att se om det blev bättre, men nej det blev det ju inte. Så då gick jag ner och la mig i sängen igen, & sen somnade jag och vaknade vid 11 igen. Väldigt skönt måste jag säga! Och när jag vaknade upp sen igen så hade jag inte ont i magen. Oh, tack gud! Haaha. Iallafall, mamma & jag stack ner till brors match sen vid 12 ungefär. Dom spelade på riktigt bra! Och dom vann med 8-3 eller vad det nu blev. (y'

Nu måste jag säga att jag är vääääldigt trött! Vet inte hur jag ska orka med kvällen faktiskt. Har ont i magen också, men denna gång så är det utav mina chinos som sitter så hårt. :')
Ikväll så är det då Kulturnatten/Noranatt, och det kommer hända en massa saker på min skola som jag ska på. Skulle egentligen själv ha varit med och sjungit, men så blir det inte pga att jag har varit hemma dom dagarna som vi har övat & sen är inte min hals helt bra. "/ Men ska iallafall dit & titta såklart!
Nu ska jag upp och fika med min moster & morbror plus mamma & bror. :) Puss!


Så ser man ut nu. Får se hur jag ska ha min outfit ikväll!
(Klicka på bilderna för att få dom större).

Godnatt!


Inlägget skrevs : 2010-03-12
Klockan : 22:46:42

Mamma skjutsade mig till stan vid 19 ungefär. Mötte upp Emma & Matilda. :) Vi stack till idrottshuset. Träffade Pw där också, så han satt vi med. :) Sen gick Emma & Matilda för dom skulle käka, jag pallade inte följa med då direkt så jag stannade kvar med Pw. Nora spelade på bra! Mycket jämt var det. Sen gick jag iväg till 47:an där tjejerna satt. ;) När dom hade ätit klart så stack vi till gårn en sväng, sen gick vi upp till busskuren för att vänta på Matildas buss. När hon hade åkt hem så gick Emma & jag hem till mig. Emma blev hämtad här sen lite efter halv tio.
Nu sitter jag här och inte gör speciellt mycket. Börjar faktiskt bli lite trött, så jag tror att jag snart ska krypa ner i min varma & gosiga säng! Dock helt ensam (förutom mina kuddar & gosedjur), skulle gärna vilja ha C här menmen. 
Vi hörs imorgon. Sov så gott! Godnatt vänner!


(y)!


Inlägget skrevs : 2010-03-12
Klockan : 18:19:10
Kvällen blir följande... Att dra ut med Emma & Matilda! (y' Vi tittar innebandy sen vid 19:30, tillsdess vet jag inte vad vi gör. Antar att det blir gårn ett tag. (y'
Nu ska jag käka, sen sticker jag upp på stan! Ha en bra fredag kväll, puss på er alla.


Vart ska man ikväll?


Inlägget skrevs : 2010-03-12
Klockan : 16:22:33

Tog en runda med mamma & bror på stan för ett tag sen. Köpte lite ansiktskrämer till mig oså. Sitter i min fotölj med datorn i knät och tittar på Sunes Jul nu. HAHAHAHA, det är förjävla bra alltså! Man kan ju skratta ihjäl sig åt en del saker, ujujuj :'D
Jag funderar också på vart jag ska ikväll? Det är innnebandymatch ikväll vid halv åtta, funderar på om jag ska ner och se den. Samtidigt så vill jag vara hemma och bara roa mig... Så alltså jag vetefan :') Men vi får väl se hur det blir! Nu ska jag iallafall upp och fika med mamma & bror. :)
Vi hörs senare!


Så ser man ut just nu. Utan mascara också, men jaja!


Svaren - Frågestunden.


Inlägget skrevs : 2010-03-12
Klockan : 11:35:57

Favorit mat? - Lasagne har jag alltid älskat!
Favorit låt? - Just nu är det Anna Bergendahl - This Is My Life. Fy så bra den är!
Favorit serie? - Just nu är det nog Dating In The Dark. Tycker det är mycket roligt & spännande. Skulle faktiskt kunna tänka mig själv att göra det, hihi.
Favorit film? - Den där frågan tycker jag är jätte svår! Har alltid haft svårt att svara på den, & det har jag även nu. Jag vet inte.

Pojkvän? - Typ, ja. :') Känns lite kul att säga "typ", men det är så det är iaf! Haha, ni kommer nog så småningom att märka hur det ligger till sen.
Går du på nån sport? - Japp, på innebandy. Har gått på många andra också! Fotboll, simning, ute bandy & tennis (lite).
Var bor du? - Jag bor i Nora. Ligger 3 mil norr om Örebro.
Hur gammal är du? - Jag är 13 år. Fyller 14 om 5 månader 1 vecka & 6 dagar. :)

Om en kompis frågar dej är jag ful? Och tycker hon är det vad tycker du är bäst att säga att hon är fin men ljuga för henne eller säga sanningen men göra henne besviken? :) - Det där var en liten klurig fråga, men bra. Jag tror att jag skulle säga att hon är fin även fast jag kanske inte tycker att hon är jätte, jätte fin. Men jag tänker också såhär, att alla ser ut på sitt sätt & alla är fina som dom är. Alla har rätt till att höra att dom är fina, för alla är ju det. Man är fin på sitt sätt som sagt. :)

Vad fick dig att börja blogga? - Jag tror det var att jag läste andras bloggar, och sen blev jag själv intresserad av att skapa en egen och skriva om mig och mitt liv. :)
Har du någongång haft tanken om att sluta? - Nej, jag tror jag aldrig har haft riktigt tanken på att helt sluta. Såklart har jag haft att jag ska ta en liten paus, och det har jag även gjort engång. Men inte att jag skulle sluta helt.
Tre saker du inte kan leva utan? - Datorn, musiken & mina underbara vänner!
Hur ser en perfekt dag ut för dig? - En dag då jag är på mitt bästa humör. Glad, sprallig, positiv osv! Kanske då nåt roligt ska hända också. Nåt som man har längtat efter... Då är det en perfekt dag tycker jag. :)

Hur länge har du bloggat? - Jadu, jag vet faktiskt inte? Tror i ungefär 2 år eller nåt. Har haft 3 olika bloggar tror jag det är, så lite svårt att komma ihåg. Men jag tror att det är 2 år eller nåt.

Hur gammal är du? - Jag är 13 år, fyller 14 snart.
Vilket stjärntecken? - Jungfru.
Tror du på ödet eller något annat? - Ödet tror jag.
Vilken linje går du/vilken linje tänker du söka? - Jag tänker söka estet - inriktning på musik.
Vad har du för framtidsplaner? - Jag ska gå ut skolan (ta studenten alltså), sen har jag tänkt att flytta till Stockholm (musikstaden) och bilda min framtid som artist. Jag vill inte jobba utomlands, jag vill vara kvar här i Sverige och bli en stor artist!
Har du varit riktigt kär nångång? - Ja, 2 gånger (tror jag).
Har du blivit sårad? - Det har jag verkligen blivit.
Har du någon fobi? - Har många fobier! En utav dom är blod, och en annan utav dom är att se saker ligga kvar på folks mattallrikar och ja, usch hehe!

Vad har du för relatjoner med dom som komenterar? Kan det hända att du får dumma komentarer ibland.. om du får det, hur hanterar du det då? <3 - Om jag skulle få nån dum kommentar nångång, som jag förut har fått, så struntar jag mest i det/dom. Det är inget viktigt att lägga energi på. Det är så himla onödigt, och så otroligt omoget utav dom att hålla på så. Det är bara för att folk är avundsjuka.

Träffas nån dag? :) <3 - Såklart vi kan det, Lisa! :)

Favoritköp senaste månaden? - Jadu, jag har faktiskt ingen aning! Kanske mina diamantörhängen. :)

Vilka bloggar läser du helst? - Jag läser mina vänners bloggar. Sen tycker jag även om Kenzas blogg. Den är mycket bra. :)

Vilket är ditt favoritdjur? :) - Katt.
Glass/Godis? - Godis.
Höhö, gillar du MalmöFF? - Haha, faktiskt så hejade jag på dom när jag var lite mindre. ;) Men nu vet jag inte riktigt... ;)

Har du någon pojkvän? - Den frågan har jag redan svarat på. ;) Haha, men jag svarar på den igen! Man kan väl säga att jag 'typ' har en pojkvän. Vi är inte helt tillsammans än oså, men du/ni kommer nog så småningom märka hur det ligger till sen!
Vilken linje går du/tänker du gå? - Har svarat på den med, men jag svarar gärna på den igen haha. Jag ska gå estet - inriktning på musik. Om jag nu kommer in, men det tror & hoppas jag ju på! :)

Varför började du blogga? - Jag började blogga för jag tyckte att jag skulle börja skriva lite om vem jag är, hur mitt liv ser ut osv. Jag blev intresserad när jag läste andra kompisars bloggar, så jag var ju bara tvungen att börja själv hihi!

Vart handlar du dina kläder? - Mest på ginatricot & bikbok. Gillar många affärer, men blir mest på dom.
Hur lång är du? - Jag är ca. 1,63.
När fyller du år? - Den 25 augusti.
Hur många syskon haru? - Jag har en tvillingbror.
Vilket är ditt favoritgodis? - Lakritz! Har alltid varit & kommer alltid att vara.
Prenumererar du på någon tidning? - Nej, det gör jag inte.
Vad är ditt drömjobb? - Sångerska, en berömd artist!

Favorit blogg? - Har ingen favorit blogg precis, men jag älskar att läsa mina vänners & sen Kenzas!

Så, tack för alla fina frågor & hoppas att ni tycker att ni har fått bra svar på dom! Kram på er :)


Fredag, & hemma idag med.


Inlägget skrevs : 2010-03-12
Klockan : 10:10:13
Vaknade imorse och mådde inte bra då. Hade ont i mitt ena öra då också, usch. Så jag stannade hemma idag med. Är ju en kulturnatt imorgon, men jag kommer tyvärr inte att vara med på den, för jag har inte övat nåt med kören och jag ska/skulle sjunga duett med en också, och vi har bara övat 1 gång, så nje. :/ Väldigt synd tycker jag! Men jag går dit och tittar lite iallafall. Men det som känns bra idag, det är ju att det är fredag & det betyder HELG! Så otroligt skönt. Vet inte hur min helg kommer att se ut. Vi får se vad jag gör ikväll för nåt. :)

Nu ska jag titta lite på tv, ta något att äta & bara slappa!
Vi hörs senare. Puss på er, hejhej. :)

Just turn around and you will see.


Inlägget skrevs : 2010-03-11
Klockan : 19:23:45

Dagens humör: Känner mig rätt glad faktiskt!
Dagens mående: Dessvärre inte så bra. Den förbannade halsen är här & retar mig :(
Dagens borde: Gå ut (men jag orkar inte).
Dagens frisyr: Utsläppt & ruffsigt.
Dagens smink: Inget.
Dagens klädsel: Pjyamas.
Dagens planer: Inga speciella. Sova tidigt?
Dagens materiella vill ha: ?
Dagens fundering: 'Undra om min hals hinner bli helt bra tills på lördag?' I hope.
Dagens beroende: Datorn.
Dagens tråkigaste: Jag själv.
Dagens längtan: Sommarlov.
Dagens superlängtan: SOMMAREN!
Dagens tidning: Ingen.
Dagens låt: Anna Bergendahl - This Is My Life.



Nu fick det bli en liten sån där när man har tråkigt & inte mår så bra!
Ska nu gå upp och ta mig nåt att äta. Ingen är hemma, så jag får fixa nåt själv. Men blir att ta ut en matlåda ur frysen och värma den, för laga mat.. Nej, det står inte på listan för mig! Haha, det gör det aldrig (a) Dock så måste jag börja laga mat en/eller flera gånger i veckan nu tycker/säger mamma, så det är väl bara att tagga till det. Men jag säger att mina barn får laga maten åt mig sen, så är det bara. HAHA, nejrå! ;)

Glöm inte att ställa en fråga/flera frågor i frågestunden som är i inlägget före detta!
Svaren får ni imorgon nångång.
Hej på er!


Frågestund!


Inlägget skrevs : 2010-03-11
Klockan : 14:53:47
När man är sjuk så känns det som att man äter hela, hela tiden. Speciellt onyttiga saker också.
Jag vet inte varför jag känner så.. Eller vi känner sig? Men det kanske stämmer också.. Det kanske bara blir så.
Iallafall så tänkte jag säga att Bröllopsfotografen var väldigt bra!
Först var den lite seg, men sen kom den igång lite mer och den blev riktigt bra. :)
Min hals är bättre, men min kropp är sämre. Känner mig helt utslagen, fy va jag hatar detta!
Ska fråga mamma sen ikväll om vi kan åka till apoteket och titta på kräm/er till ansiktet.
Har ett, men det är inge bra tycker jag, så jag vill ha ett nytt.
Nu ska jag gå & hämta en chokladboll. Ja, ni ser ju! Vad var det inte jag sa. ;) "/
Men sen när man blir frisk igen så börjar man ju träna och sånt så.

Nu tänkte jag faktiskt ha en frågestund här på bloggen. Har tänkt på de ett tag nu.
Så ställ vad ni nu har som ni vill fråga & få svar på. Jag försöker svara på så mycket som möjligt!
& så ärligt som möjligt också såklart.


Drogar te.


Inlägget skrevs : 2010-03-11
Klockan : 11:42:07

Nu har jag hyrt Bröllopsfotografen på tvn. Tänkte att jag kunde se den, verkar rätt bra. :)
Sitter här & dricker te också. Har blivit två koppar hittills, men mer lär det bli.
Min hals har mycket ont... Väldigt jobbigt. :(
Jag som trodde att jag hade blivit helt frisk nu, men nej det hade jag ju inte.
Men det är bara att dricka mycket varmt, hålla sig varm & vila!
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och titta på filmen, hejsvejs.


Sjuk igen. & grattis till Tea!


Inlägget skrevs : 2010-03-11
Klockan : 09:27:57
Imorse när jag vaknade och skulle gå upp, så kände jag att det brände som bara den i halsen och jag hade svårt att prata. Då tänkte jag "jag ska ju bara sjunga i skolan idag hela tiden eftersom vi ska träna till kulturnatten, så är det nån idé att jag går?", och nej kom jag fram till. Så nu sitter jag här i soffan vid tvn. Ska fixa te snart, för det måste min hals verkligen ha! Fy, hatar att min hals aldrig kan bli bra. Inge roligt alls :( Är väl kanske att jag går för tuntklädd, eller att jag har tränat när jag inte har varit riktigt bra... Inte bra, julia!! Får se till att bli HELT bra nu så att det inte bara blir värre & värre.

Och idag säger vi grattis till min underbara Tea som fyller 14 år!
Du är världens bästa. Du finns alltid där. Du lyssnar alltid vad man än har att säga.
Du bryr dig alltid... MITT HJÄRTA

Give me love, give me love, and don`t go.


Inlägget skrevs : 2010-03-10
Klockan : 20:06:26
Träningen gick alla tiders bra! Vi körde mycket skott idag... Faktiskt bara skott. (y' Sen lite springning/tävlingar och sånt! Har precis ätit köttförssås & spagetti, mycket gott. :) Sitter här och lyssnar på musik... Mycket bra musik! Blir mycket melodifestivalslåtar nu, men faktiskt så är dom rätt jäkla bra iår haha. Så dom går på replay hela tiden. (y' Blir att titta på Andra Avenyn vid 21 sen då. Tills dess så ska jag försöka få tag på C, han är lite osocial nu på alla ställen! Jag gillar det inte. :(
Sista jag skriver ikväll I think! Vi hörs imorgon when i come home. ;) Puss!


Får bli denna låt idag då. :) Den är väldigt bra! Vill dock inte att den ska vinna, men den är ändå väldigt bra!

Onsdagar är långa & jobbiga. -.-


Inlägget skrevs : 2010-03-10
Klockan : 17:09:31
Då har man varit i skolan... En lång & jobbig onsdag. Åh, jag hatar onsdagar.. Helt seriöst. Först svenska 60 min, sen engelska 60 min, dubbelpass i SO sammanlagt 85 min, språk 40 min, olwéus 60 min & a-tid 75 min. -.- Så himla seeegt! Man blir hur trött som helst. Men är i varje fall hemma nu, & det är mycket skönt! Gör inte speciellt mycket. Drar iväg på träning om en stund. (y'

Tänkte lägga in bild på min bikini & min pjyamas här nu, hih.

En blå-vit randig bikini. Man kan sätta som typ kors där bak på ryggen också. Väldigt snygg/t!

Ett par vanliga mys-pjyamasbyxor. Dock så är dom inte helt ända ner till fötterna, men nästan.

Och sen fick man med ett vitt linne, alltså ett sov linne.
(ser lite tjock ut där, men ah det får va!)

Nu säger Julia godnatt.


Inlägget skrevs : 2010-03-09
Klockan : 21:33:52
Mamma & jag gick bara en kort promenad förut. Men vi fixade även lite saker på stan, t. ex som att hämta ut ett paket med min bikini och pjyamas i. :) Har prövat allt hemma nu, och det passar! Hinner inte ta några bilder idag, så ni får dom nog imorgon skulle jag tro.
Nu har jag pluggat engelska och blir ännu lite mer i sängen om en stund när jag kryper ner. Vi hörs imorgon!
Godnatt ifrån lilla mig. ♥

En promenad är alltid nyttigt. :)


Inlägget skrevs : 2010-03-09
Klockan : 19:13:28
Ahapp, & vad har man gjort på eftermiddagen då?
Jo, jag har tittat på tv, blängt på min dator, pluggat & sjungit. Inte så värst roligt, men jaja det får duga!
Nu ska jag upp och käka, sen går jag och mamma ut på en liten promenad. Sköntskönt. :) Ska hämta min bikini och pjyamas som har kommit nu! Jippie, hihi. :) Jag skriver när jag kommer hem sen!


Slänger in två fula bilder här också, men de är bara för att jag är så snäll. :)

A looong day!


Inlägget skrevs : 2010-03-09
Klockan : 16:19:45
Kom hem för drygt 1 timma sen. Har varit en lång dag inne i Örebro och på Virginska gymnasiumet. Kom dit drygt vid 9. Lite fika och så då. Sen började dom prata & prata & prata. Satt och lyssnade på en föreläsning i 2 timmar. Han var väldigt duktig och det var roligt att lyssna på honom. Dock så blev man jäkligt trött och fick ont i rumpan. :') Sen kom det en till som skulle föreläsa. Han var det inte lika kul att lyssna på. Dock så var han finsk, så man hörde inte så bra vad han sa och så, men tyckte ändå inte att han var så "intressant". Sen käkade vi lite efter 12. Väldigt god mat! Sen blev det att sitta ner i grupper och diskutera om det vi hade fått höra på förmiddagen osv. Mest dom vuxna i min grupp som pratade, men lite vi "barn" också oså. Sen skulle man redovisa de, och sen efter de så var det slut och vi åkte hem. Så dagen var som sagt lång, men ändå rätt så trevlig. :) Och jag skulle kunna tänka mig att gå på Virginska, för den var väldigt fin & fräsch. Dock så vet jag inte om dom har de programet som jag ska/vill gå, haha men de får jag väl se sen när det är dags för mig. :)

Nu sitter jag i soffan framför tvn med datorn i knät. Håller på att plugga lite spanska & engelska. Har engelska prov imorgon... Tror att det kommer gå rätt så bra.
Får se om jag tar och går ut och går ikväll med mamma eller själv. Känner för de, för det är väldigt skönt ute.
Men vi hörs senare!

Wiho!


Inlägget skrevs : 2010-03-08
Klockan : 20:18:01
Nu har jag kommit hem från träningen. Innan så sprang jag tillsammans med Charlotta & Linn, och det gick riktigt bra faktiskt! Vi körde lite rugby i snön också. ;) Dock så vart det bara jag som blev nersnöad, men äsch haha! Vi sprang i ungefär 40 min. Det blev lite omvägar här & var och lite sånt, men riktigt bra var vi! (y' Så när vi kom tillbaka till idrottshuset och skulle gå upp och ha träning, så var man rätt så slut i benen. Men det var bara att sätta igång, inge mer med de! Vi själva som har valt att springa innan, ingen annan så. :) Träningen gick väl sådär idag tyckte jag. Dock så var det bara en träning, och det kan ju göra lite skillnad när det ungefär är 16 pers som den ska träna. Vi var lite okoncentrerade, men ändå rätt så bra var det väl. Tror att vi kan bli ännu mer taggade inför match nu när vi har vunnit en som vi har längat efter såååå länge! :D

Nu ska jag käka, sen tv & plugga. Skriver väl kanske nåt mer sen!

Måndagar är rätt så fulla faktiskt...


Inlägget skrevs : 2010-03-08
Klockan : 14:50:07
Just nu sitter jag hemma hos pappa. Orkade inte gå hem/till mamma, för ska ändå snart iväg igen till sångpedagogen så. Men skolan gick bra iallafall. Askul på kemin! Vi smällde ballonger :') De var fan läskigt ;o Det small som fan och luktade inte så vidare gott efteråt, menmen haha. Imorgon blir det då ingen skola för min del, för jag ska iväg med en elev från 8:an och en lärare till Virginska gymnasiumet i Örebro inom elevråd. Så vi får väl se vad det kommer bli. Antar att jag kommer få sitta och lyssna på en massa och även prata själv som jag gillar väldigt mycket! Haha, men jag ser framemot de faktiskt. Tycker sånt är kul, att få åka iväg och träffa nytt folk och så. :)
Snart drar jag då ner till sångpedagogen. Efter det går jag hem/till mamma, chillar lite, sen packar jag och går ner till idrottshuset för att springa 30 min innan träning med Linn & Charlotta. (y' Sen blir det då träning, så jag skriver nångång igen vid åtta skulle jag tro!
Puss & kram.

Jag HATAR engelska!


Inlägget skrevs : 2010-03-07
Klockan : 19:21:44
Värsta ämnet just nu är fan engelska! Uschuschusch, jag fattar ingenting ju. Vi har nåt dumt prov på onsdag, och nej alltså... Jag vetefan hur det kommer gå. ;s Jag måste förstå detta först, annars kommer jag inte klara det. Jag får väl sitta med den där jäkla boken och nöta in allt timme ut & timme in tills allt sitter! Åh, blä. :(

Söndagen har både varit tråkig & rolig. Förmiddagen var bra, för då hände det lite, men sen har det inte hänt ett skit. Bara varit hemma. Suttit vid datorn och pluggat. Så ser typ alltid söndagar ut, i dont know why? Men så är det iallafall.

Skola imorgon och jag känner mig inte ett dugg glad för de. Känns som att denna vecka kommer vara jätte jobbig, för vi ska ha massa träning med kören inför kulturnatten som är på lördag och det kommer gå åt en massa tid till det. Man kommer bli helt slut, men bara att köra på.
Kände bara för att skriva lite, vet inte om jag skriver nåt mer idag får se! Hejdåhej.


Så känner jag just nu.

Rubrik,


Inlägget skrevs : 2010-03-07
Klockan : 16:41:44
Nu har man varit på innebandy på förmiddagen/eftermiddagen. Bror & jag mötte upp Felix och sen gick vi till idrottshuset. :) Satt med dom ett tag, sen gick jag bort till Cilla & Malin. :) Matchen i f94-95 slutade 5-8. Synd, men ni spelade bra! Sen stack man med Cilla. Hon följde med mig en bit, sen gick hon dit hon skulle vart det nu var haha. ;p Gick hem till Lisa en stund. Kollade på reprisen i Dating In The Dark och pratade oså. :)
Nu är jag hemma, ska snart sätta igång att plugga engelska. Har prov på onsdag, och jag fattar helt ärligt typ ingenting. Så jag är lite orolig! ;o Men det ska väl gå bra.
Vi hörs senare! ♥


Så ser man ut idag med lite redigering på bild oså.

Vi kan ju, brudar!!


Inlägget skrevs : 2010-03-06
Klockan : 20:21:52
Idag var det första gången iår som vi vann en match! Wiho:D Vi spelade grymt bra! Hade ett bra spel, passningsspelet var bättre än det brukar vara, vi fick in 2 mål & 1 ett utav dom målen gjordes utav mig. :) Riktigt glad blev jag! Hade sagt innan att jag skulle göra minst 1 mål, och se vad jag gjorde. (y' Hihih! Nu håller vi i det här och försöker vinna dom 2 sista matcherna som spelas nästnästa helg. :)

Nu blir det melodifestivalen! Jag hoppas att Neo och Alzacar går vidare. :) Skriver nog inget mer ikväll, bara kanske!
Ha en bra lördag kväll!


BRAAOO!


Inlägget skrevs : 2010-03-06
Klockan : 09:47:58
Kom hem typ halv tolv igår. & jävlar va kallt det var ute! Man frös verkligen ihjääääl. Och så träffade man på Carlis också... Fan två veckor sen sist. ;o :( Min gulli <3! Kvällen blev lyckad, men ändå inte. Men jag orkar inte skriva så mycket... Bara att det var kallt ute & att de var rätt så jobbigt hih.

Nu är det en ny dag, det är lördag & vi ligger i sängen. Kl. 11 blire ner och titta killarnas match, sen damerna & sen ska vi iväg på egen match. (y)
Jag skriver när jag kommer hem ikväll. Ha en bra lördag!


Idag får min snygga Emma stå för bild . Jag älskar dig! ;*

(y)


Inlägget skrevs : 2010-03-05
Klockan : 18:34:55
Nu vet jag hur kvällen blir & det blir att vara med min lilla Emma. :) Vi får se vad kvällen bjur på, men jag kommer iallafall att sova hos henne, så mer av mig hör ni inte ikväll!
Imorgon blire match i Lillån.. Det taggar vi stenhårt!
Ni får ha en bra kväll, pusselipuss. :)

Hemmakväll eller utekväll?


Inlägget skrevs : 2010-03-05
Klockan : 14:29:17
Skolan gick fint. Lite trögt imorse bara. Linn, Charlotta & jag trodde att det var frukost i skolan, men det var de tydligen inte, och vi hade ju inte ätit nåt hemma eller så, så där satt vi vrålhungriga. Så vi gick upp till min pappa. Tog en frystpizza, blev lite värmd och sen apelsiner. Var tvugna att skynda oss ner till skolan igen för vi skulle börja, så jag gick och bar på en tallrik med apelsiner & pizza ute. HAHHAH, det var så jäkla kul! Och sen när vi kom ner till skolan så fick vi reda på att vi hade inställdlektion, så då vart man ju lagom arg. ;o Så då gick vi till dacapo och satte oss där och åt lite. Ja, gud vilken morgon kan jag ju bara säga! Men rolig var den. ;)

Nu sitter jag här hemma med Maja. :) Vi ska på kör sen vid 17. Och jag sitter och funderar på om det blir en hemmakväll eller utekväll idag ? Jag vet inte alltså. Isånafall blire att sova hemma hos Emma med kanske Elvira. Det vill jag ju, men jag är så jäkla trött! Och har lite ont i magen också. "/ Men jag får väl se.
Nu ska vi göra nåt... Kanske äta lite, vi får se! Ha en bra fredag. :)


Bilden är tagen vid jul, så lite gammal men aja!

Mina tjejer!


Inlägget skrevs : 2010-03-04
Klockan : 19:51:11
Skolan idag var rätt lugn & skön. Dock så var jag & väldigt många andra lite trötta och så, men vi klarade oss igenom hela dagen utan att somna, haha. :) Gick bra på spanska provet tyckte jag! Var lite svårt, men jag svarade på allt & jag vet bara att jag missade lite saker/ord, men jag kommer iallafall få g så då är jag nöjd! Efter skolan blev det att hänga med Linn hem till Charlotta. Ujuj, undra om det finns några som kan skratta lika mycket som vi gör tillsammans ? Jag tror inte de va! Vi har så sjukt kul tillsammans. Vi gör inte speciellt mycket, men bara att vara med varandra och ja, skratta & prata är ju fan livet. Ni är bäst, jag älskar mina tjejer!


<3!

Nu är jag hemma. Har precis gjort makaroner! Super bra gjort utav mig. ;) Brukar inte "kunna" göra sånt, men föfan det kommer! Haha. Så nu ska jag upp och käka för nu har mamma & broder kommit hem. :)
Sen vet jag inte om jag skriver nåt mer, för jag ska duscha & plugga. Så tror detta blir det enda för idag!
Vi hörs imorgon då det är fredag, puss!

Är man bäst så är man ju. ;)


Inlägget skrevs : 2010-03-03
Klockan : 20:23:30
Nu har jag kommit hem från träningen. Eller gjorde det för ett tag sen, men ändå haha. Gick sjukt bra på träningen! Vi körde mest styrka. HAHA, jag hade så jäkla kul! Enligt mig så hade jag 8-pack, så jag skulle dra upp tröjan och visa alla de, så de gjorde jag och så slog jag på magen och det bara dallrade! HAHAHA! 8-pack de va. ;; Sen var man ju bäst på att göra alla övningar också... Jo, fifan! :D Vi körde stolen, jag klarade 40 sek (kortast utav alla). (a) Hahah, men det där har aldrig riktigt varit min grej... Haha, har bara klarat lite mer än 1 minut så. (a) Jag kan ju allt annat så ingen fara liksom! HAHA, nog pratat om allt skryt om mig själv! ;)

Nu måste jag dra mig för jag ska plugga. Har spanska prov imorgon. Man ska aldrig säga i förväg hur det kommer gå, för man vet aldrig när man väl sitter där. Men det känns iallafall som att det kommer gå bra. Kan det mesta så. (y' Sen blir det andra avenyn!
Vi hörs imorgon, puss på er alla.


Bara för att jag skröt lite extra mycket om mig idag, så får ni en bild!
Haha. ;)

(y'


Inlägget skrevs : 2010-03-03
Klockan : 14:02:08

Helt sjukt på SO:n idag! Vi hade en vikarie, helt borta, totalt alltså. Hon stod och pratade om vad vi skulle göra oså, sen var hon typ klar och hon hade sagt till oss precis innan typ att vi skulle rappa på med arbetet och sluta prata, jag frågade henne "ska vi få papprerna snart?", och då fick hon värsta utbrottet på mig. ;o Hon bara stod och skrek åt mig.. Såg ut som att hon nästan började gråta, haha. ;s Sen bah sa hon till mig "du kan dela ut papprerna åt mig nu!", man bah never? Haha, asså seriöst bitch. Hon betedde sig helt sjukt dåligt ju också ? Ingen i klassen gillade henne speciellt mycket. Dock så pratade vi rätt mycket,  var lite stökiga oså, men vafan ändå. Haha, aja sen sa hon förlåt iaf.. Kom från ingenstans? ;)
Nu är jag hemma. Slutade 13 idag eftersom att lärarna har pedagogiskeftermiddag. Gött som faen. (y' Ska snart plugga lite spanska, börjar bli lite hungrig också så kanske tar nåt litet lätt.
Vi höres senare!


Ett onödigt inlägg, menmen.


Inlägget skrevs : 2010-03-02
Klockan : 21:03:26
Var skönt att få komma ut en liten stund förut. Dock så är det väldigt kallt.. Jobbigt att gå i all jäkla snö. -.- Men det är bara att stå ut, för inte försvinner det nu heller! Tänkte snart hoppa in i den varma och sköna duschen. Det är ju nästan det bästa som finns.. Håller ni inte med?
Imorgon slutar vi kl. 13 för lärarna har pedagogiskeftermiddag eller vad det heter, så de blir rätt chill. (y' Får se om Carl kommer hit då.. Som alltid så visar de ju sig. :)
Nu ska jag dra mig härifrån. Vi hörs imorgon, hejdå alla!

I love it!


Inlägget skrevs : 2010-03-02
Klockan : 18:25:09
Japp, jag älskar att träna som jag precis har gjort. Har cyklat på träningscykeln i 30 min, kört lite styrka och så! Man känner sig riktigt bra efteråt, haha. Men det känns skönt. Mycket skön känsla! Hihi. :) Har sagt till mig själv nu att jag ska köra 30 min på träningscykel, 20 situps, 10 armhävningar och lite annat dom dagarna som jag inte har nån annan träning på. Sen ska jag försöka att gå ut och gå så mycket som möjligt också. Jag gör inte de här för att jag känner att jag inte är i form, för det är jag ju. Tränar en hel del, men aldrig för bra med lite mer träning. :) Ska försöka få snyggare & fastare rumpa & bröst. ;) HAHA, njedå! Men som sagt.. Man kan aldrig få för mycket träning.

Nu sa mamma åt mig precis att jag skall gå & stryka mina kläder...
Sen ska vi gå ut & gå en liten runda, så vi hörs senare.
Pussen så länge.


Solen är här! Ett plus.


Inlägget skrevs : 2010-03-02
Klockan : 16:26:56
Skolan idag gick väl bra. På b-tiden imorse så fick Staffan ett larm (han jobbar som brandman, har chour (stav?) ), så han fick åka iväg & vi blev ensamma!! Hahah, blev mycket stoj och så då kan jag ju säga. Killarna hoppade på varann.. Dom kände friheten utan lärare helt enkelt. :) Han har även jag i engelska, och den lektionen är efter b-tiden, men då var han inte tillbaka, men istället så fick vi gå hem till en lärares hus och typ räkna hur många "snöskottare" hon hade, och sen säga det till henne så att hon skulle veta att vi hade gått till. Ha ha, väldigt kul. -.- Så vi fick ju inte inställd, hatar lärare ibland!! Men nog talat om de!

Nu är jag hemma. :) Sitter och tittar på tv, tar det lugnt oså. Tänkte om en stund gå ner och träna lite stryka oså. Sen får vi väl se vad jag tar & gör. Vet en sak som jag måste göra, och det är att plugga.. Såklart.
Vi hörs senare!

Topp!!


Inlägget skrevs : 2010-03-01
Klockan : 21:34:41

Både sångpedagogen & innebandyn gick galant idag. Sjöng i mic på sången, man hör ju sig själv lite mer då och enligt mig så lät det riktigt bra! Haha, tycker iaf att jag har förändrats sen i somras då jag var med i Talangen 2009. Då hörde jag mig ju också i mic. Dock så gjorde jag det med här i julas, men tyckte att det var lite dåligt ljud där jag "uppträdde", så hörde inte så bra faktiskt haha :') Men i vilket fall så lät det bra denna gång!
Innebandyn bara flöt på så jäkla bra! Kanske inte var min bästa träning när det gäller skotten och så, men tyckte ändå att det var en utav dom bättre. Körde på för fullt när vi spelade match, var verkligen koncentrerad och kämpade! Det kändes jävligt skönt om jag får säga så. ;) Laget gjorde väldigt bra ifrån sig också. Men jag känner mig ivarjefall på topp nu! Gud vad det känns bra. Livet känns bra nu. Även fast det har hänt saker med familjen & inom familjen, så känns det bra. Både med träning, skolan, vänner & kärlek. Oh, låt det vara såhär nu.. Jag ber. ♥

Nu ska jag alldeles strax stänga av datorn för idag.
Blir att kika lite på spanskan, sen ska jag nog hoppa i säng faktiskt.
Vi hörs imorgon alla, puss på er. :)


Då var det igång igen!


Inlägget skrevs : 2010-03-01
Klockan : 14:50:43
Nu har jag kommit hem från skolan. Rätt så seg dag. -.- Men det är de väl alltid när man kommer tillbaka från ett lov oså. En del läxor nu med, och snart är det många prov på gång! Har ett prov på torsdag, sen kommer jag ha rätt så många veckorna framöver. Men det är bara att tiga och köra... Blir ju inte precis mindre prov så!

Men ska dra iväg till sångpedagogen nu. :)
Sen när jag kommer hem så ska jag träna lite, sen innebandy, så vet inte när jag skriver igen, men nångång iaf!
Ha det bra tillsdess, puss.

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0