Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Babbel & babbel från lilla mig..


Inlägget skrevs : 2010-11-30
Klockan : 20:53:50
Kom hem från mötet vid åtta ungefär. Slutade lite senare än sagt. Vi pratade i varje fall om en massa. Orkar inte ta upp alla punkter här precis, inget intressant för er heller att veta så. xd Men det var rätt.. intressant. Man kan tro att det är jättetråkigt att vara med på sånt här och sitta och lyssna på saker som man i vanliga fall kanske inte tänker så mycket på, men borde göra..? För det är faktiskt så. Med en del saker. Och att få delta i allt också. För det första så blir lärare väldigt glada (hihi) och man får ett litet + i kanten. Och för det andra så är det nyttigt för en själv och sen kul att få "bidra med något", eller hur man nu ska säga de. Lärare ser ju saker från sitt perspektiv, och vi elever ser saker från vårat perspektiv, och jag tror det kan vara bra för lärare/vuxna att få höra våra åsikter och se hur vi tänker och tycker osv. Sen får vi kompensation för det här också, alltså ta ledigt från skolan dem antal timmar vi går på det här, som då är efter skoltid men som har med skolan att göra. Och det är väl alltid nice, men inte de man tänker på, inte jag i alla fall. Helt enkelt kul att få säga sitt och hjälpa.

Nu ska jag inte babbla mer om skolan osv! Höhö.
Antingen går jag in till tvn och sätter mig där nu, eller så sätter jag på en film på datorn och lägger mig i sängen och stirrar på den ett tag innan jag sen somnar? Det är bara de att jag har inte så bra filmer på datan.. Så mja, svårt val.. Haha! Aja. Sista jag skriver för idag/ikväll i alla fall, så vi höres imorgon. Byebye!


Tisdag


Inlägget skrevs : 2010-11-30
Klockan : 17:37:56
Halloj! Tisdag idag. Och vad har jag då gjort? Jo, varit i skolan till kvart över tre då vi slutade. Har inte varit något speciellt idag. Vanliga lektioner och så. Förutom att imorse på b-tiden så skulle vi gå till aulan och lyssna på några som kom från nån vänortsförening eller något sånt. Förstod inte riktigt allt, men handlade om att en grupp härifrån Nora åker runt till olika länder och träffar andra "vän-grupper" därifrån och sånt. Och dom ville ha med några nya.. Men inget för mig det där i alla fall! Efter skolan så stack jag till sångpedagogen. Sjöng igenom en massa jullåtar och sen en ny som jag prövade mig på, Love Story med Taylor Swift. Gick bra med den faktiskt! Kan nog bli väldigt fin tillslut, hihi. I alla fall. Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik. Har ätit en Billys - Vegetarisk, faktiskt! Dock tycker jag dem är godare än dem vanliga ni vet, så. Om 1 timme drar jag ner till skolan för att vara med på ett skolrådsmöte med föräldrar, rektorer och sånt. Blir tre elever från skolans elevrådsstyrelse, och som då jag är med i. Var med där förra året med, och valde att fortsätta för att det är rätt trevligt och vi har väldigt roligt tillsammans. Nu ska inte jag bli någon politiker grejs om ni tror/undrar de bara för att jag är med i elevrådet som har hand om en del såna saker (fast ändå inte). Utan jag är med där för att jag vill kunna hjälpa till med olika saker och jag tycker att det kan vara en viktig punkt. Sen så är jag ju rätt så bra på att prata och tycker om att prata också villsäga, så det gör ju det hela mycket enklare då. Hehe.
Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall.
Vi hörs när jag har kommit hem. Eller runt åtta-halv nio nån gång!

För trött


Inlägget skrevs : 2010-11-29
Klockan : 21:24:04
Orkade inte med att gå och träna förut, så jag struntade i det. Första gången jag hoppar en träning för att jag är trött, tror jag? Men har ju spelat innebandy sen halv nio imorse till efter lunch (sammanlagt i 105 min, 15 min var varje match), så jag var lite mör. Men tror jag tränarna förstår faktiskt! Så under denna kväll så har jag mest sovit i soffan. Somnade kvart i sex och vaknade halv sju, det var då jag insåg att jag inte orkade gå iväg till träningen, sen somnade jag om igen och vaknade en timma senare. Mycket skönt måste jag säga! - Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på en film på datorn innan jag blir lite tröttare och kan somna.
Hörs imorgon efter skolan och sångp.!

Innebandyturnering


Inlägget skrevs : 2010-11-29
Klockan : 17:28:43
Idag har det då varit 8;ornas innebandyturnering i skolan. Vi spelade första matchen imorse vid tjugo i nio ungefär. Vann då med 2-1, skönt att börja turneringen med en vinst. Sen så spelades det på och vi vann en till match med 8-0 eller om det blev 8-1, är inte riktigt säker på resultatet, men skitsamma. Sen spelade vi en oavgjord, 2-2 blev det då. Och så förlorade vi en med 2-3, och så spelade vi en till lika som blev 2-2. Så jag tycker allt att vi fick till rätt bra resultat! Även fast det var saker man hade kunnat gjort bättre osv, så gick det riktigt bra. Efter en match så blev vi frustrerade, sura, besvikna, och ja, m.m. Tror lite berodde också på att vi var lite trötta.. Var ändå då våran 5:e match, så klart man är trött liksom. Och sen lite andra saker, men det struntar vi i nu! Vi var ett lag, och det var därför vi var så "inriktade" på hela turneringen och verkligen ville något med den. Tillskillnad från vad andra ville, inte vet jag? Men nog om de. Vi kom till semi och förlorade tyvärr där, så vi kom 3a tillslut. Men en väldigt välförtjänt tredje plats! Helt klart! Och killarna i klassen kom tyvärr sist (6a), men tycker ändå dem har varit duktiga. ;)

När jag kom hem blev det direkt in i duschen och försöka få bort den gröna färgen man hade på sig. Vi skulle vara aliens, eller föreställa i varje fall haha, många tyckte att vi mer såg ut som shrek, så tror att vi döpte om oss till de istället? Hehe. Men gick väl bra de med! Sen har jag bara legat och degat i soffan framför tvn. Tänkte faktiskt gå och lägga mig och vila ett tag nu i sängen, för ikväll är det träning och faktiskt träningsmatch mot ett kill-lag, så visst vill man vara på g då! Hörs efter träningen ikväll runt nio kanske.


Maja & Linn, så gulliga!

Erika, Lollo, Maja, Linn, Charlotta, Elvira, Jag och Maja. Nästan alla tjejerna.

Elvira sötnos och Majas huvud oså

En Maja snygging!


Trodde att jag skulle ta mycket mer bilder än vad jag gjorde, men det hanns liksom inte med.
Man orkade inte gå och hämta kameran.. Hehe. Så ni får nöja er med dom här!

Önskelista 2010..?


Inlägget skrevs : 2010-11-28
Klockan : 21:45:54



Bild 1: Björn Axen's plattång
Bild 2: Pengar
Bild 3: Platt-tv, som jag vet att jag kommer få hihi
Bild 4: Presentkort på t.ex ginatricot, hm, cubus


Lite "större" saker, och lite mindre!

Imorgon är det dags för innebandyturnering för alla 8or på skolan. Och jag går då i 8:an, så jag (min klass) ska vara med och vi ska vinna! Eller i alla fall kämpa som tusan! Och vi kommer ha såå snygga outfits också, bilder på de kommer ni garanterat att få se imorgon eftermiddag! :D Ska bli väldigt roligt.

Nu ska jag ta mig några frukter och sätta mig inne hos pappa vid tvn.
Hoppas ni sover gott sen! P&K

The first


Inlägget skrevs : 2010-11-28
Klockan : 19:51:48
Har glömt att säga.. Trevlig första advent idag! I mitt förra inlägg så var jag upptagen av att skriva annat, så jag glömde bort det. ;$ Men hoppas att det går bra att jag skriver det nu i alla fall. Har ni haft en bra första advent?
Vi har pyntat med lite julsaker här hemma, och snart ska jag dricka glögg! Gustav och jag har även fått en adventspresent som vi får på 1a, 2a, 3e & 4e advent. Så har vi alltid haft hemma hos oss, så självklart fortsätter vi med det! Hihi. Jag fick en film. Changeling heter den. Med Angelina Jolie. Ska vara väldigt bra! Så får vi hoppas att den är också. Nu ska jag slå mig ner framför tvn och titta på Ensam mamma söker. Ha en bra kväll!

Inte så man vill må


Inlägget skrevs : 2010-11-28
Klockan : 16:59:59
Klockan sju imorse vaknade jag av magvärk. Gick upp för att gå på toa, blev yr som bara den och allt bara snurrade. Förstod vad det var som var pågång. Mensvärk you know. Hade haft ont delar av natten, men tänkte inte så mycket på det så jag bara somnade om hela tiden. Fast tror inte jag har sovit så bra/mycket inatt, men jag kommer inte ihåg. I alla fall så skrek jag på pappa och han fick komma och "ta hand om mig". Vet inte hur länge jag hade ont, kändes som timmar, men var det säkert inte. Efter att jag hade spytt lite (förlåt för att jag säger sånt här i bloggen, hehe), så blev det mycket bättre. Hade inte ont längre och kunde äntligen få sova och pappa med. Men det som "varade" var verkligen inte kul! Eller det är verkligen inte kul! Det är nog de som är värst i mitt liv... En del känner inget, en del känner litegranna, en del känner förjävla mycket. Och jag är med i den sista delen där. Menmen, vad ska man göra, bara att kämpa för det går över.

Nu har jag precis duschat. Sitter här och lyssnar på musik. För nice! Men börjar känna mig lite hungrig... Har inte ätit så mycket idag för har inte haft så mycket aptit om man säger så. Så får se om pappa kan laga ihop nånting! Annars får jag väl göra det själv! Vi hörs ikväll.

Right here, right now


Inlägget skrevs : 2010-11-28
Klockan : 00:55:58
Nu är klockan prick 00:41. Just när jag skriver det här. Kul va! Nejmen! Kvällen blev rätt bra där jag var. Och artisten som vi lyssnade på, var Jack Vreeswijk. Cornelies Vreeswijk son. Helt bortom min musiksmak och skulle nog tro dem flesta andras i min ålder med, men det var faktiskt bra! Och kul att få sitta och lyssna på något annat, och inte bara de som går på radion idag och som är en massa pop osv. Visst, detta kan väl också gå på radion, men ni förstår nog vad jag menar! Hela hans framträdande var drygt två timmar långt. Med paus på kanske 40 min ca. Han visste precis hur han skulle "beröra" publiken i alla fall.. Jäklar va duktig han var på scen! Och sättet/språket han talade.. Tillochmed jag föll! Eller vad man ska säga, haha. Det var ju 'såklart' bara typ 40+ där, eller mest ska jag väl säga. Några som var mindre än mig (småbarn, föräldrarna hade med sig dom), och nån som var lite äldre, men under 18. Så när man kom in där och såg alla äldre då, så tänkte man typ "vad gör jag här egentligen?" & "vad tror dom äldre såattsäga om de?", hehe. Dom kollade rätt mycket på mig kan jag säga, men det sket jag fullständigt i, för jag är vart jag vill vara! Punkt slut. Hihi. Men följde ju med för pappasskull, till att börja med i alla fall.. ;) Men nog talat om min kväll! Hur har eran varit?


Sådär ser han ut. Alltså Jack.
Fast bilden är nog tagen för något år sedan, men shit the same.


Nu ligger jag i min sköna säng och somnar nog snart. Är verkligen jättetrött. Så ska stänga av datorn alldeles straxt. Imorgon ska jag sova ut! Och sååå skönt att vi inte har något/några prov denna vecka som kommer i skolan.. Fytusan! Bara två läxor, men enkel engelska (glosor) och enkel matte med. Så det är toppen! (y)
Vi hörs imorgon, godnatt!

Saturday night


Inlägget skrevs : 2010-11-27
Klockan : 19:06:15
Hejsan! Nu är det lördag. Och imorse vid kvart i elva tog jag och emma bussen in till Örebro. Vi tänkte ta en liten shopping och mysdag där inne! Vi gick runt ett par timmar innan vi slog oss ner på ett café och tog oss varsin baguette. Med oss hem (eller med mig hem) fick jag lite grejer. Bild på de kommer antingen senare ikväll eller imorgon, förhoppningsvis! Är så dålig på att visa vad jag har köpt... Men jag ska försöka med de denna gång. Blev inte så fruktansvärt mycket eller speciella saker denna gång, men måste faktiskt spara tills jag åker till Stockholm om två veckor! Längtar kan jag säga! Hihi. Men sen vid fyra så åkte vi med bussen hem. Och det var skönt att få komma in i en varm buss kan jag säga! Usch så kallt det är ute nu. -10 hela tiden ju.. Me don`t like! Men det är väl bara att klä sig efter vädret då antar jag. Så att man håller sig varm menar jag!

Nu ska jag röja undan lite i mitt rum innan pappa och jag blir hämtade av några utav pappas kompisar, för att sen åka till andra sidan ön (hammarby heter ett ställe där) och lyssna på en artist (vet inte vad han heter, ingen som jag lyssnar på haha) och äta lite! Pappa ville så gärna ha med mig, så jag tänkte, varför inte? ;) Så det ska väl bli kul. Inte sitta hemma hela kvällen i alla fall! Men så får vi se när jag kommer hem. Har ingen aning om de faktiskt. Ha en bra lördagkväll kära vänner! Puss & kram på er.


Idol i mitt hjärta


Inlägget skrevs : 2010-11-26
Klockan : 22:10:25

Rubriken, vad mer kan man säga? Idol är ju helt klart bäst. Och inte minst sagt programmet, dom som är med i de också. Speciellt en viss person vid namn Olle... FYTUSAN VAD BRA HAN ÄR! I LOVE HIM! Om inte han kommer till Globen, så, så dör jag. Jag ska på finalen, och i finalen vill jag se Olle tillsammans med Jay eller Linnea, helst Jay, så nu jävlar röstar ni!!! Jay är ju också dunderbra. Kanske bara förordet? Han är i alla fall klockren. Han har aldrig hängt löst, eller varit lite osäkert bra i något framträdande.. Alltid är han bra. Och Linnea.. Cool röst säger jag bara! Ball tjej överlag. En som vi nog kommer få se mycket utav i framtiden, tippar jag på! Så puss på Idol! ♥


Chillidilli


Inlägget skrevs : 2010-11-26
Klockan : 14:58:29

Fredag - SO, biologi, matte, syslöjd/träslöjd och engelska. Provet imorse i SO-geografi gick bra! Skrev inte i alla landskap, kanske 6 st jag lämnade, men skrev i och svarade på allting annat, så tror nog att jag kommer få rätt så bra. Var inte ett precis svårt prov, det var ju bara att man var tvungen att minnas städer i norden och landskap osv. Aja! Linn och jag skulle stå i skolans caféteria sen efter första lektionen. Blev mycket diskande. Kanske inte så jätteroligt, men var ändå helt okej. Vi trodde att vi skulle få baka och så, men det fick vi inte för det "gör man" aldrig på fredagar tydligen.. Höhö. :( Nejmen vi klarade oss ändå! Haha. Men i alla fall. Slutade vid tjugo i två. Gick hem då, till pappa. Har alla mina saker hos mamma eftersom jag har varit där denna vecka, men jag ska på kör vid fem så då tänkte jag att jag likagärna kan gå hem till pappa för är mycket närmare till kören sen och så. Även fast mamma kunde skjutsa mig... Men var väl också för att jag var för trött för att gå hem.. Till mamma. ;$
Nu sitter jag här och skriver. Ska väl inte göra så mycket innan fem. Efter kören blir det träning, sen ska jag titta på match. Vet inte när vi hörs igen, men ikväll nån gång! Ha en bra fredag :)


All is done!


Inlägget skrevs : 2010-11-25
Klockan : 20:49:11
Nu har jag pluggat skiten av mig! SO och matte, i nästan två timmar, nu får det allt bli tv;n!
Ses imorgon då det är fredag, yeah! Sov så gott sen, pusselipuss.


Snart helg!


Inlägget skrevs : 2010-11-25
Klockan : 18:05:47
Hallå! Dagen har rullat på bra. Hade spanskaläxförhör, och det gick faktiskt rätt bra! Tyckte jag i varje fall, så får man ju se hur det egentligen gick sen.. Hehe, men det ska nog ha gått bra. På badet simmade jag klädsim. Lite jobbigt/tungt sådär, men det gick! 40 längder blev det. Sista lektionen var teknik, lite segt men ändå rätt skönt att inte behöva göra så mycket saker ändå och så. Håller på med en låda, som nog kommer bli jättefin! Höhö! :D Men nog talat om de nu! Kom hem vid fyra. Sjukt kallt ute är det nu. ;o Längtar bara in till värmen hela tiden när man är ute. Håller ni inte med?
Nu ska jag börja plugga geografi som jag har prov i imorgon. Så vi hörs senare!

Lill-lördag


Inlägget skrevs : 2010-11-24
Klockan : 17:22:40
Toppen dag har det varit! Som ni har fått hört ett x antal gånger förut, så älskar jag onsdagar! Både i skolan och hemma, hihi. Hade prov i hemkunskap och känns som att det gick riktigt bra! Vore kul med ett VG, men det man först och främst ska hoppas på är att bli godkänd, så det gör jag. Sen får vi se om det blir ett g eller något högre! Sen bakade vi också smörgåsmuffins. Kan låta lite konstigt, tyckte jag med när jag hörde att vi skulle göra de, men dom blev riktigt bra faktiskt! Så fick man ha på smör/marmelad/sylt, så det blev rätt så smaskigt måste jag säga. Och väldigt enkla att göra! Om det är någon som är sugen på att få veta receptet på dom, så säg gärna till då så kan jag skriva ut det här på bloggen. I vilket fall så, nu är jag hemma! Slutade halv fyra, efter dansen (a-tiden). Hoppade in i duschen direkt när jag kom hem eftersom att jag var lite svettig oså efter att vi hade dansat och hållt på med kroppen en timme. Sen har jag käkat och pluggat. Nu behövde jag sätta mig vid datorn och lyssna på lite musik, så det gör jag just nu. Oh så skönt! Tänka på annat än bara plugg. För just nu är det väldigt mycket plugg i ens huvud. -.- Men Julia, det fixar du! Hihi. Nu ska jag fortsätta att njuta av musiken och även titta lite på geografin. Huhu. Sen vid sju blir det träning, och skriver inget innan dess, så runt halv nio hör ni av mig igen, tror jag. Puss!



Lista med frågor & svar..


Inlägget skrevs : 2010-11-23
Klockan : 13:19:27

SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller läppen? - vet inte riktigt faktiskt..
2. vara seriös eller oseriös? - jag är väl oftast seriöst, fast jag skojar rätt mycket oså, så..?
3. Dricka grön eller röd mjölk? - grön mjölk
4. Brinna upp eller drunkna? - vilken fråga! inte fan vet jag. vill heller inte ha något svar på de från mig.
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - vänner.


SVARA ÄRLIGT

1. tycker du om någon nu? - nej det gör jag inte
2. har du skolkat? - nej.
3. varmt eller kallt? - varmt!!
4. soligt eller regn? - sol! ingen tvekan!
5. fanta eller cola? fanta isf
6. är du nyttig av dig? - det tycker jag väl att jag är?


OM MIG

1. vad heter du? - Julia Fälling
2. syskon? 1
3. Vart bor du? - Nora
4. Hur många barn vill du ha? - högst 3.
5. Vill du gifta dig? - ja det vill jag.
6. Favorit tid på dagen? - kvällarna
7. Humör just nu? - rätt så pigg
8. Sugen på just nu? - pepparkakor


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA

1. Pussat någon? - nej
2. Sjungit? - självklart!
3. Blivit kramad? - nej (eller godnatt kram av mamma bara men ;$)
4. Känt dig fånig? - hah njej
5. Saknat någon? - nejdå
6. Dansat galet? - nej
7. klippt håret? - nej
8. Gråtit? - nej


GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - nej ;s
2. Har du en hund? - nepp
3. Sover du helst ensam eller med någon? - tillsammans med någon är väl alltid mysigare
4. Tror du på spöken? - neej
5. Är du mörkrädd? - ibland..
6. Vad vill du ha just nu? - skulle kännas skönt att ha någon nära.. en kille. som man vet finns där.


KÄRLEK
1. Är du singel nu? - japp
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - långa, absolut.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - det är jag. om den andre också är det/skulle vara det!
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - lite kanske.. men var för att det hände en "speciell" sak efteråt.
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - nej, jag blir inte svartsjuk. sån är inte jag!
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - nej. ;o
7. Har du varit på en blind-date? - nejj
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - självklart!!
9. Saknar du någon av dina ex? - klart att man kan tänka tillbaka på sina gamla förhållanden ibland. men vet inte om jag "saknar" någon..
10. Somnat gråtande pga kärleken? - jao
11. Brukar du tänka på dina ex? - svarar samma som på fråga 9. det finns en anledning till att det heter "ex" också & att en del blir ex.
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - njae, vet inte riktigt..


KOMPISAR

13. Har du nån bästa vän? - charlotta!
14. Är du ofta med dina vänner? - sällan på vardagarna, men vi försöker på helgerna.
15. Vad brukar ni hitta på? - bara umgås och ha kul! hitta på olika saker.
16. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - klart jag kan! annars skulle det inte vara några riktiga kompisar.
17. Vem vet mest om dig? - svårt att säga faktiskt.. jag vet inte riktigt just vem.. kanske lisa?

OM DIG
1. Hur lång är du? - 1.62 (känns som att jag har krymt :( har bara växt 1 cm på ett år drygt, sorligt haha).
2. Vart bor du? - har redan svarat på att jag bor i Nora.
3. Är du nöjd med ditt rum? - jadå!
4. Villken är din riktiga hårfärg? - blond
5. Vad väger du? - tänker jag inte gå ut med här. har inte ni någon nytta av i vilket fall så. 
7. Har du någon sjukdom? - nej
8. Är dina föräldrar skilda? - ja
9. Gillar du skolan? - ja det får jag lov att säga att jag gör!
10. Hur svarar du i telefonen? - ah det är julia - typ så.

VAD
1. Åt du senast? - frukost
2. Drack du senast? - saft
3. Har du på fötterna? - raggsockor
4. Lyssnar du på just nu? - amnesia - cheryl cole
5. Gillar du mest hos dig själv? - att jag är rakt på sak. jag går inte en massa genvägar. jag står med båda fötterna på jorden och jag trivs med mitt liv. jag trivs med mig själv helt enkelt. vågar stå för att det här är JAG!


Ledig!


Inlägget skrevs : 2010-11-23
Klockan : 11:03:29
Godmorgon! Idag har vi i Nora som sagt studiedag, vilket är hur skönt som helst! Sov till ungefär tjugo i elva. Det behövdes för att jag skulle piggna till i kroppen efter helgen osv. Får se om det blir något mer sovande idag.. Man kanske ska passa på? Men i alla fall. Jag måste plugga hk (hemkunskap), so & spanska idag. Hemkunskapsprov imorgon, så det är viktigast. Spanska läxa tills på torsdag, och den är lite klurig tycker jag, så ska jag också kolla en del på. Sen SO prov och inlämningsuppgift tills på fredag, men det känner jag mig rätt säker i! Så det blir nog bra. Ha en bra dag i skolan, så hörs vi sen när jag känner för att skriva igen! Kram

22:16


Inlägget skrevs : 2010-11-22
Klockan : 22:16:24
Var nere och kikade när brudarna tränade förut. Såg riktigt bra ut!! Efter ett tag mötte mammi mig påvägen hem. Vill inte gå ensam hem (eller vart jag nu ska) nu när det är så mörkt ute.. Skulle inte tro att jag är ensam om det? Det är lite obehagligt. I alla fall. Just nu sitter jag och dricker glögg, fööör gott! Har studiedag imorgon, så inte behöver man gå och lägga sig så tidigt ikväll heller nej! Hihi, verkligen gött! Men har inte så mycket att skriva nu, så jag avrundar nog detta inlägg. Hoppas ni har det bra i mörkret! Hihi. Seya tomorrow!


Bild från i somras då jag var i Stockholm faktiskt!
Kanske man inte ser så väl på bilden dock men.. ;)
Men jag var brownie där! OH

Make it right


Inlägget skrevs : 2010-11-22
Klockan : 17:08:23
Hej på er! Dagen igår var riktigt bra! Var som sagt på breddläger. När vi kom dit så var jag lite otaggad och ville helst bara därifrån, haha, men sen när allt kom igång så blev jag taggad och peppad! Det är faktiskt härliga tjejer. Hihi. Så vi körde på i fem timmar med en liten kort mat/fikapaus runt fyra ungefär. Så när jag kom hem så var jag rätt trött och det ända som stod på schemat då var att äta och lägga sig i soffan framför beck. Så ingen dator fanns på kartan då! Men nu är den framme igen.. ;) Skoldagen har också rullat på rätt bra. När man väl får komma igång så blir man ju pigg och så liksom. När vi sen slutade så gick jag hem. Har inte gjort så mycket. Pluggat lite hemkunskap, tittat på tv, käkat och så. Ska sätta igång med lite so nu. Åker inte iväg och tränar  ikväll för jag har ont i min ljumske och i mitt knä som jag har gjort lite illa i helgen när jag har spelat, så jag vilar. Bättre att göra de än att köra och det blir värre..! Men får se om jag tar mig dit ner.. Beror på vad mamma säger om läxor och lite så. Vi hörs senare!


Bild från google

Breddläger 3.


Inlägget skrevs : 2010-11-21
Klockan : 11:24:36
Godmorgon! Gick upp vid drygt tio. Käkade frukost med mamma framför tvn i soffan då. Nu tänkte jag skriva ett litet snabbt blogginlägg innan jag ska sätta mig ner och plugga lite innan Charlotta och dom kommer och hämtar mig. Har hemkunskapsprov på onsdag.
Jag är inte alls taggad för att åka iväg och spela/träna innebandy en hel eftermiddag nu... I fem timmar blir det sammanlagt. Med lunch en timme. Men det är ju ändå roligt! Och att få sammarbeta med dom som man i vanligafall spelar mot och tacklar över sargen. ;o Hahah, nejmen! Så det ska väl ändå bli roligt liksom. Och jag blir nog mer taggad om ett par timmar, när jag har kommit dit och så.
Får se om jag orkar skriva nånting ikväll, men tror inte de, för kommer hem runt nio nån gång, och då är jag nog rätt så slut skulle jag tro. Så vi hörs imorgon efter skolan igen. Hoppas ni får en bra söndag! :)

Brother and Sister


Inlägget skrevs : 2010-11-20
Klockan : 23:06:52
Matchen idag slutade surt nog 2-4. "/ Men det var en väldigt rolig match att få spela och uppleva, för idag spelade vi verkligen som ett lag och riktig innebandy! Som vi dock gjorde igår med, men. Dom gjorde två mål i första & vi ett, sen höll vi deras 0 i hela andra och vi gjorde 2-2. Men i tredje fick dom typiskt nog in dom två sista målen, och därmed så vann dom. Men dom var verkligen inte värda att vinna! Det skulle vi ha gjort. Det var verkligen så. Inget jag bara säger. Så det blev rätt surt, och kan kännas fortfarande lite surt. Men det är bara att "gå vidare"!. Även i innebandyn måste man göra de. Hehe. I varje fall, jättebra spelat allihopa!

Ikväll har jag som sagt firat mamma. Lite släkt och vänner har varit här. Har varit trevligt! Släkten Fälling-Hård är ju allt föör bra! Inget mer man kan säga om de, nej! Men nu har dom åkt hem. Och jag sitter inne hos Gustav och pratar lite syskonemellan. Du är ju faktiskt inte så oklok som du ser ut! Haha, nejdå! Du är bra du bror ♥ Nu ska vi ner och ge mamma våran present för de har vi inte gjort än! Hihii.


Haha crazy!


Imorgon blir det mer innebandy. Breddläger i Hallsberg som gäller. Men skriver innan jag åker iväg! 
Sov så gott, godnatt & puss på er!

Nu laddar vi om!


Inlägget skrevs : 2010-11-20
Klockan : 10:38:18
Matchen igår slutade 1-4 till Lillån. Tyvärr, väldigt tråkigt & surt. :/ Men vi hade spelet iprincip hela tiden. Och om vi hade ökat på tempot ett snäpp så lovar jag nästan att dom skulle inte ha hunnit med.. Men bra lirat, tjejer! Och spelet för mig tyckte jag gick bra i första och andra. Men sen i tredje gick det inte lika bra.. Jag fick en utvisning, något som jag blev väldigt frustrerad och sur över, för dock så sa inte domaren VAD jag blev utvisad för. Eller hon sa någonting, men jag förstod inte, och då sa jag de till henne men då gick hon därifrån och svarade inte. Klart man blir rätt lack då!? Det är väl en domares plikt att kunna förklara för en spelare om man blir utvisad eller vad det nu är, eller ? Så sen blev bara den sista perioden helt blä för mig. Jag sket verkligen i att göra mitt bästa. För jag kände mig så sur och ledsen. Inte bara pga de jag har sagt nu, men det andra är inget och jag reagerade för hårt på de. Alla är olika. Och alla gör inte som alla andra. Men det kom ord från min mun som bara hoppade ut, för jag tänkte inte. Jag tyckte en del saker var rätt att säga, men jag sa det på fel sätt och det blev fel bland några i laget. Så om ni läser detta så ber jag om förlåtelse för de! Ni behöver inte förstå varför jag gör det om ni inte gör det, men jag mår mycket bättre när jag får förklara mig. Och ni som känner mig vet att jag är sån!

Nu laddar vi om för match mot Åsbro! Åker iväg till samlingen om lite mer än en timme. Matchen börjar två. Ska bli roligt att spela mot dom för vi är inget fan till dom om jag säger så! Höhö. Nejmen förra gången vi spelade mot dom så var dom lite italienare (lägger sig ner rakt av och låtsas att dom har ont, dom filmar med andra ord), och sånt är ju bara sååå frustrerande! Så vi får hoppas att dom har blivit lite mer svenskar idag, haha! :D 

Antingen hörs vi ikväll eller så blir det imorgon, för släkten och vänner kommer hit för att fira mammi som fyller idag! Grattis till världens bästa mamma! Så får se. Men ha en bra lördag allesammans!


Match mot Lillån ikväll!


Inlägget skrevs : 2010-11-19
Klockan : 14:58:52
Tjenixen! Dagen har varit fin. Biologiprovet gick bra. Fick G-G+. Hade hoppats på VG, men är ändå nöjd med de jag fick! Och detta var inget prov man kunde få MVG på heller. Så jao. När vi slutade vid tjugo i två så gick jag upp på stan med mina tjejer. Köpte present åt mamma som fyller år imorgon! Så imorgonkväll kommer även släkten och lite vänner och firar henne. Men nu är jag hemma. Lyssnar på musik och taggar inför match ikväll! Kunde ju inte vara med förra helgen, så nu jävlar!!! Ska ge järnet idag! Men får nog spara lite på krafterna tills imorgon för då har vi också match, och då vill jag med ge järnet! Men det kommer jag kunna göra på båda matcherna vilket som så. :D

Vad ska ni göra ikväll en fredag som denna?
Hörs kanske innan jag åker iväg, före sex isåfall.

Torsdag den 18/10-10


Inlägget skrevs : 2010-11-18
Klockan : 19:14:01
Tjoho. Jag är verkligen jätteointressant idag. Eller.. Har skrattat väldigt mycket. Dock så gör jag väl det varje dag. ^^ Men på matten så skrattade jag åt ingenting! Typ började skratta åt ett tal som jag inte fattade, och så satt jag där och bara flinade åt det där och ja, jag förstod inte riktigt själv efteråt vad jag gjorde men! Inte Lotta och Linn för den delen heller! Hahaha. Men får såna där ryck ibland. Det är väl så jag är antar jag ? Dom har lärt sig att leva med det. Jag med. Haha. Slutade i varje fall vid halv fyra. Stack hem ungefär på engång då. Inte gjort så mycket.. Typ tittat lite på tv, sovit/vilat, datorn (fast inte alls mycket, typ bara att slå på den, duktigt!), käkat och pluggat lite. Men nu har jag hamnat här. Lisa skickar lite bilder till mig som vi tog i lördags. Jävligt många har jag märkt! Men också väldigt snygga. Hihi. Annars hade jag tänkt att sätta på lite musik och så. Vid åtta blir det nog Robinson. Annars ska jag bara vila, för jag är trött, idag med. Puss på er alla!




Ett par fina bilder jag tog nyss! Höhö.

Impossible


Inlägget skrevs : 2010-11-17
Klockan : 21:51:21
Nu sitter jag och tittar på Välkommen åter. Haha, ett klockrent program! Men ska gå och göra mig iordning inför att lägga mig nu, sen köra styrka och läsa lite innan jag släcker.

Imorgon väntar en lång, tråkig & jobbig dag.. Det är torsdag. Men mina brudar kommer göra den dagen till en bra dag i vilket fall! Så vi hörs när jag har kommit hem. Så får ni ha en fortsatt trevlig kväll och sova så gott sen, och även ha en bra torsdag imorgon! Puss och kram.

Att leva i nuet.


Inlägget skrevs : 2010-11-17
Klockan : 20:20:39
Tjaa! Onsdag idag. Skitnajs skoldag! Har haft såå roligt tillsammans med mina tjejer. Filmat lite när vi har dansat björn gustavsson-dansen. Men tror nästan att vi gör den bättre... Ni får se i helgen! Plus att alla lektioner har gått bra och varit rätt så roliga. Hade biologiläxförhör på muskler i kroppen, och fick 14,5/16 rätt, så jag är la nöjd! Man kan inte få alla rätt alla gånger. Är oftast jag har nåt fel ifrån alla rätt, i alla fall på en del saker, hih. Halv fyra slutade jag. Gick hem då. Tog lite att äta, satte mig i soffan, och sen så somnade jag. Sov i lite mer än en timme. Riktigt skönt måste jag säga! Och att det behövdes, för det gjorde de verkligen. Är så mycket nu i skolan osv, så man måste lägga sig och vila ibland. Oftare än vad man gör också, egentligen. Tycker jag. Sen har jag inte gjort så mycket mer på eftermiddagen och kvällen. Nu sitter jag inne hos bror i hans soffa och tittar på Bonde söker fru. Lovely! ;)
Skriver ett godnatt sen, tror jag. Hejsvejs!

Nu ska Julia sova


Inlägget skrevs : 2010-11-16
Klockan : 21:51:05

Nu säger jag godnatt. Ska plocka undan lite saker i mitt rum som ligger slängda lite här & var, och sen krypa ner under täcket. Är så trött på morgnarna när jag vaknar "nuförtiden", så måste försöka gå och lägga mig lite tidigare så att jag orkar gå upp.
Vi hörs imorgon after the school!


Tagen i somras. Söt va?!


Gör ditt bästa!


Inlägget skrevs : 2010-11-16
Klockan : 19:10:48
Hallå!
Dagen i skolan har varit rolig & bra. Fortsatte med mitt matteprov för jag hade två uppgifter kvar, men redan då när jag fick tillbaka det så hade jag VG, så jag blev skit glad! Trodde verkligen att jag inte skulle få högre än G, men det fick jag! Fick 31/40, 37 var MVG, så var nära på VG+ tillochmed. Asglad! Hihi. Men visst blir man väldigt glad och förvånad när man får högre än vad man trodde ? Så på dom proven vi hittills har haft så har jag fått VG. Fast dock har vi bara haft två, men ändå! Förra året fick jag tre G på sträck innan jag höjde mig till VG på dom två sista. Så detta visar något bra, hihi! :) Men man ska alltid göra sitt bästa. Och kämpa inidetsista, och verkligen visa att man kan och vill. Väldigt viktigt! Tycker jag. Men i alla fall. Slutade kvart över tre. Ida och jag stack till sångpedagogen då. Sjöng julsånger där. Riktigt trevligt med lite julsånger! Ska och sjunga om en månad för några gamlingar på ett hem, och då ska vi sjunga jullåtar, så vi kikade lite på vilka och så. Efter lektionen där så gick jag hem. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Tittat lite på tv, sovit (nästan).. Nejmen jag är sjukt trött. Har varit de enda sen jag kom hem. Men är van vid att vara de nuförtiden. Nu när det är så mycket i skolan och så. Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen, sen vid åtta blir det Sveriges skönaste familjer! Så vi hörs senare.

Amazing!


Inlägget skrevs : 2010-11-15
Klockan : 22:07:31
Säger bara en sak .. ZLATAN IBRAHIMOVIC (L) Helt otrolig! 5:e guldbollen. Han är magisk. Min hjälte! OH


Inte nog med att han ÄR bra, han SER bra ut också!!

Stuff


Inlägget skrevs : 2010-11-15
Klockan : 17:18:37



Några fina blusar/tröjor som jag har letat runt på nu!
I december då jag ska till Stockholm så måste jag verkligen köpa ett par blusar. Ungefär såna som jag har lagt upp bilder på. Har haft lite stress med vilka tröjor jag ska sätta på mig till skolan nu osv, så nu behövs det ett par nya!

Blä..


Inlägget skrevs : 2010-11-15
Klockan : 15:26:45
Måndag idag. Skoldagen rullade väl på fint. En läxa fick vi, i spanska, inte så svår. På fysiken fick vi reda på att vi skulle byta lärare, byta tillbaka rättare sagt till den vi egentligen ska ha men som har varit sjukskriven sen början av sjuan. Och ja, det var inte något roligt besked om man säger så... Vi älskar han som vi har haft. Han är inte bäst, men han är väldigt bra och liksom, är bra ihop med tonåringar (dock så är han inte så gammal själv men ändå), och så har han humor också! Som inte han som vi ska ha nu här framöver har. Så det blev lite jobbigt & tråkigt där. Men det är väl bara att kämpa på vidare. Finns inte så mycket man kan göra.. Antar vi. :/
Kramis

Like the stars shine all over you


Inlägget skrevs : 2010-11-14
Klockan : 20:43:48
Just nu är det paus i Ensam mamma söker, så jag passade på att sätta mig här och blogga lite. Har ätit en bulle och mandarin nyss. Har blivit två bullar idag. Mamma har bakat hemma, och pappa hade fått från ett fik, så jag var ju bara tvungen! Faktiskt jättelängesen jag åt en bulle (fikabröd överhuvudtaget), kom jag på nu haha. Jaja.
Måste packa upp min väska sen också med kläder, för just nu är min säng full av väskor och annat. Och det kanske inte blir så jätteskönt att lägga sig på hårda saker när man sen ska krypa ner ? Hehe. ;)


Hihi

Rolig helg!


Inlägget skrevs : 2010-11-14
Klockan : 15:04:37
Hejsan! Först vill jag bara börja med att fråga, har ni haft en bra helg? Och förlåt för att jag inte har kunnat varit så himla uppdaterad med er denna helg, men ni vet ju varför! Men nu är allt de över som jag har gjort i helgen.
Idag blev det att stå och sjunga/spela in från ca. halv elva till halv ett. Var inte lika jobbigt och varmt som igår.. Men var ju lite längre då också, + att det var lite mera folk. Men jag tyckte att det gick bra för oss idag. Precis som det gjorde igår. Noras ungdomskör är riktigt duktiga! :D Hihi. Ska bli såå kul och spännande att få se hur det blev sen på tv om lite mer än en månad. Mamma sa också att dom filmade in en del på mig, och på hela kören, så mja, det blir nog skojsigt det där hih! Sen vet man ju inte vad dom tar med osv, men blir nog säkert en hel del på oss!

Nu ska jag plugga. Måste få en del saker klara tills imorgon.
Drar iväg till pappa senare ikväll också, så vi hörs nog först igen när jag har kommit dit. Puss på er!

Tv-inspelning


Inlägget skrevs : 2010-11-13
Klockan : 13:55:40

Såhär ser jag ut idag på inspelningen/arna!
Nu är jag hemma och äter, på lunch, eller vad man nu ska säga haha. Har paus i tre timmar ungefär, så då kom mamma och hämtade mig. Har varit mycket nu på morgonen/förmiddagen. Ujuj, man är rätt trött i benen och i huvudet kan jag säga er... Och det är mycket saker runt omkring en. Producenter som springer hit och dit, kameror överallt osv! Men det är väldigt roligt. Vi har kul, och de får man inte glömma! Hihi. Ikväll när inspelningarna är slut så sticker jag hem med Lisa, och jag kommer även sova där inatt. Så jag vet inte om jag skriver något mer idag. Tror inte de. Så ni får ha en bra lördag, vänner! :)

Pepparkakor och julmust


Inlägget skrevs : 2010-11-12
Klockan : 21:02:29
... Det är inge fel de! Hihi. :D Vad gör ni för nånting just nu? Jag sitter i soffan med datorn i knät bredvid mamma som också har datorn i knät och tittar på Idol. Jay var ju klockren ikväll! Shit vilken röst han har. GJORD AV GULD. Min favorit Olle var också bra tycker jag. Han ska stå i final, så kom ihåg att rösta på honom!  Efter Idol är slut så hoppar jag in i duschen så jag är fräsch och allt tills imorgon. Sen fortsätter jag att slappa vid tvn tills det blir sängen som nog blir rätt tidigt då eftersom jag ska upp vid sju och måste läsa innan (min bok ska vara utläst tills på söndag, och hinner inte läsa nånting imorgon, och har typ 140 sidor kvar så..), så ja. Ni förstår.


Fullproppad helg, så man säger va?


Inlägget skrevs : 2010-11-12
Klockan : 15:43:44
Älskade fredag är här! Skitfin skoldag har det varit. Matteprovet gick bra! Har två frågor kvar på b-delen, så ska fortsätta med det på tisdag. Annars är allt klart, och jag känner mig rätt säker på de jag svarade så vi får se vad det blir för poäng/betyg. En fråga jag inte svarade på.. Men annars så. Slutade tjugo i två. Gick hem i snöplasket då. Usch, inge roligt väder ute nu. Blött och rått! Vill ha snön och det fina vädret tillbaka. Men aja. I alla fall, om en timme blir det att dra iväg till sångövning med kören. För imorgon är det dags! Har inte berättat det här för er tidigare, men Noras ungdomskör (som jag är med i) + andra körer här i Nora ska vara med i tv på julafton, juldagen, nyårsdagen och någon till dag här i vinter/jul! Ska bli skitroligt och spännande! Så imorgon kl 8 ska vi vara på plats för sminkning och fix inför den första tvinspelningen. Sen är den andra på söndag. Så fort jag vet vilken tid dessa program kommer sändas så skriver jag ut det här, men vet att dom kommer sändas på kanal2, och den kanalen har väl alla? Så då måste ni kolla! Leta på mig. (a) Haha. Så denna helg kommer bli en skapligt stressad, men rolig helg. :D

Ska ni göra något speciellt?
Hörs ikväll!

Dåligt med bloggande..


Inlägget skrevs : 2010-11-11
Klockan : 22:10:22
Förlåt för att jag inte har skrivit något tidigare idag, och för att det bara blev ett inlägg igår! Men det är väldigt mycket nu. Speciellt med skolan. Så jag hinner liksom inte med allt.. Och datorn går då alltså inte i första hand. Men det kanske ni förstår. I alla fall. Idag, torsdag, slutade halv fyra. Ida och jag gick hem till pappa. Åt lite och fixade oss, sen stack vi till konserten vi skulle ha med sångpedagogen och repade innan det var dags. Jag tycker att det gick bra för oss! Blev lite strul med mikrofonerna, men vi körde på och det blev ändå bra. Får se om det kommer upp en video sen, beror på hur den blev och så. Kom hem kvart i åtta ungefär, så sen dess har jag bara pluggat och käkat. Trött som jag vet inte vad på matte nu!! Men imorgon är mitt prov i geometri gjort, så då slipper jag det. Äntligen säger jag! Blääää. Men man kan väl inte gilla allt antar jag..


Bild från ikväll.

Nu ska jag göra mig iordning inför kvällen och sen krypa ner i sängen.
Ikväll måste jag somna tidigt/tidigare!
Vi hörs imorgon när jag har kommit hem och så. Kramis!

Så var det onsdag


Inlägget skrevs : 2010-11-10
Klockan : 20:56:16
Hej på er! :)
Idag är det onsdag. Vilket då betyder som ni har hört förut att det har varit en skön och bra dag i skolan! För det mesta så är onsdagar de i varje fall, om inte något konstigt/annorlunda händer, hehe. Så dagen flöt på bra helt enkelt. Inget prov eller läxförhör. Dom kommer istället imorgon och på fredag. En timme efter att jag hade slutat (vid halv fem) så blev det att gå ner till skolan igen för att ha utvecklingssamtal. Det gick jättebra! Snackade nog mer om andra saker i klassen än om mig, typ. (a) Haha. Men de var inge fel ju! I alla fall. När vi var klara där så gick jag med pappa och handlade och sen hem till han för att plugga matte som han var tvungen att hjälpa mig med. Satt med de i över 1 timme, så jag är skapligt trött på de nu! Efter fredag så är provet gjort i geometri, så då slipper jag den onödiga skiten. (Ursäkta mitt språk?), men så känner jag för de ärligt talat. När vi var klara med de så skjutsade pappa mig hem till mamma.

Jag kan bara säga att jag dör av skratt. Ann-Katrin i Bonde söker fru... Snyggast.com eller?! Hahaha. Jag vet inte vad jag ska säga... Tycker bara att hon är en sån man skrattar åt, förlåt men. ;$ Sitter och tittar på de nu. Älskar själva programmet. Hihi. Men som sagt... Skriver inget mer ikväll eftersom detta inlägg blev "så sent".
Hörs imorgon, kyss!


Geometri. Varför?


Inlägget skrevs : 2010-11-09
Klockan : 20:48:04
Ja jag sitter och funderar just nu på varför man måste kunna allt som vi pluggar i skolan, för jag tycker en del saker är så enormt onödiga så jag vet inte vad! Speciellt saker i matten. Håller på med geometri just nu, och har prov i de på fredag, och jag är skapligt nervös kan man säga ja. Jag förstår inte varför man ska kunna alla saker som man ska kunna? Det gör inte min mamma heller... Är vi ensamma om att tänka och tycka så? Kan inte tänka mig det, i alla fall. Men aja, det är som det är. Bara att försöka förstå sig på det!

Mamma och jag gick in och kollade på mina omdömen tills imorgon då jag har utvecklingssamtal, och det såg riktigt bra ut! Dom ämnen som lärarna hade skrivit ut vad man "kan ha" för betyg så hade jag VG i alla. Fast det var inte så många som hade skrivit ut just G, VG, MVG, men några var det allt så de var ju roligt att se de! Men får väl titta lite mer på de imorgon oså. :)


En hängig Julia


Inlägget skrevs : 2010-11-09
Klockan : 12:09:26
Hallå alla! Direkt när jag kom till skolan imorse så kände jag mig inte helt hundra och var lite borta osv. Så jag bestämde mig för att gå hem sen om ett tag. Hann med att ha två lektioner, so & b-tid. Så nu sitter jag alltså här hemma och tar det lugnt. Känner mig lite hängig. Hoppas inte att det är en start på någon förkylning eller så.. Men det tror jag inte. Nu ska jag göra lite frågor i historia och sen läsa bok. Ha det bra!


Det bevisar att det är mycket att komma ihåg


Inlägget skrevs : 2010-11-08
Klockan : 21:46:25
Träningen gick fint! Körde match dom sista 30 minutrarna, och jag körde verkligen på! Kände när jag kom in på byte att jag var lite anfådd (stav?) och sånt så hihi, var ju bra! Vi är laddade! Sen jag kom hem vid ungefär halv nio så har jag hunnit med att äta, pluggat matte och tittat på tv. Nu ska jag göra mig iordning och sen bädda ner mig under täcket i sängen och läsa lite. Hade tydligen fått en läxa i svenskan att man skulle läsa en bok under lovet som man sen denna vecka skulle/eller skall redovisa muntligt om, och det hade jag helt glömt bort, så har då alltså inte gjort det. Men man får redovisa på måndag nästa vecka också, så det var ju bra! Hehe. Inte kan man komma ihåg allt heller...

Vi hörs imorgon efter skolan och sången! Sov så gott sen när ni lägger er!

Plugget igång igen efter ett skönt lov


Inlägget skrevs : 2010-11-08
Klockan : 17:18:46
Måndag idag och det menas med att skolan drog igång! Var rätt segt imorse måste jag säga.. Men jag kom upp! Drog iväg till skolan rätt tidigt. Tycker det är skönt att bara få sitta i korridoren när det inte är så mycket folk osv, och vakna till kanske lite ännu mer, hehe. När vi hade klassråd som alla har först på morgonen så fick vi reda på att vi, min klass, 8c var bäst på nutids-orienteringsgrejen utav alla 8:er på min skola! Hihi, det var lite roligt. :D Tror att vi blev rätt så glada! Verkade som de. I varje fall jag. ;$ Sen fick vi också reda på att vi slutade vid drygt halv ett istället för kvart över två föratt lärarna skulle iväg på nån liten föreläsning. Så det var ju inte alls fel de! Men dagen rullade på bra i vilket fall. Fick reda på min deckare i svenskan, och jag fick G och VG. Nu kanske ni undrar hur man kan få de, vilket jag med gör haha, men på något hade jag fått G och hon tyckte inte att jag kunde få högre i just de, och på något annat hade jag fått VG och hon tyckte ändå att det var mer värt än ett G, så ja.. ;) Haha. Men jag blev nöjd med de i alla fall! När vi slutade så drog jag och Linn hem med Charlotta till henne. Mycket skratt och bus! Så otroligt härligt!♥ Vid två ungefär cyklade jag ner till idrottshuset/badhuset för att simma mina 40 längder ryggsim så att jag har de klart och kan visa upp min lärare att jag har gjort de. Så nu är det gjort! Efter de så cyklade jag hem. Har käkat, gjort lite tal i matten, tittat på tv. Och nu så sitter jag vid datorn och lyssnar på en massa fin musik! Hoppas ni har det bra. Ikväll blir det träning! Får se hur mycket jag kör för kände efter att jag hade simmat att jag fick lite ont i halsen och så, och vill helst slippa att bli sjuk än femte gång typ så! Aja, det fixar sig. Nu blev det mycket skrivande märkte jag, hehe. Men det kan vara skönt ibland. Vi hörs senare inmot kvällen. Kramisar!


Haha, jag & linn! En bild från i somras. Söta va?!
Och där var jag ljus ja. Vad tycker ni om den färgen? Kan vara lite kul att veta!

Nattinatti


Inlägget skrevs : 2010-11-07
Klockan : 21:45:57
Nu blir det snart sängen för mig. Måste orka upp imorgon så lägger mig tidigt och försöker somna så fort som möjligt också, hur nu de kommer gå då. Med tanke på dom andra nätterna som inte har gått så bra menar jag.
Hoppas ni får en bra start på veckan efter lovet imorgon! Hörs när jag har kommit hem oså. Kramis!


Mitt ansikte ser helt failat ut på denna bild. Ha-ha..
Mina nya jeans ser ni där också! :D

Skola imorgon, gör ingenting bättre..


Inlägget skrevs : 2010-11-07
Klockan : 18:46:31
Tjinixen mina vänner! Imorse när jag vaknade så hade jag ont i magen och ont i huvudet. Gick upp och åt för att se om det blev bättre, men nej det blev de inte. Så jag gick aldrig till kören. Kände att om jag ska stå i en varm kyrka med mycket folk och ha ont i huvudet.. Nej tack! Men så kan det bli ibland. Så jag har inte gjort så mycket idag. Varit och handlat med mamma, fikat med mamma hemma, pluggat, slappat oså. Hata är ett starkt ord, men jag gör nog faktiskt de när det gäller söndagar... Jag tål dom bara inte. Visst jag gillar att ta det lugnt och få ha det skönt osv, men det är något speciellt med söndagar som gör att det blir för lugnt och för skönt (haha ta inte det där fel!). Vet att jag inte är ensam om att tycka så...

Och juste ja, hade glömt bort att det är skola imorn *host*. Jag är verkligen inte taggad för att gå dit. Åh, jag orkar inte! Typ asnervös inför matteprovet på fredag också, och sen för att se vad jag fick på engelska provet (för det gick inte så jättebra).
Hur känner ni inför att det är skola & därmed slut på lovet?

Det är du


Inlägget skrevs : 2010-11-07
Klockan : 00:27:37
Hej på er! Sa förut att jag inte visste om jag skulle kunna blogga något förens sent på kvällen, och de kunde jag då inte som ni märker nu. Jag har inte varit hemma på hela dagen. Som jag skrev imorse, så åkte jag till Josef. Har haft det trevligt & roligt hos honom & med honom! Hoppas att det blir snart igen.. Så fort jag kom med bussen så blev jag upphämtad och körd hem till Lisa and the family. Där åt vi gott och hade det mysigt. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska snart släcka och sova. Sista natten nu innan skolan drar igång igen. FYTUSAN!

Imorgon är det genrepskonsert med kören och plugg som gäller. Så får se hur mycket data jag hinner med.
Sov så gott, godnatt!

Går inte att svara på era kommentarer nu heller, vet inte varför.
Så jag får göra det imorgon helt enkelt!

In mot Örebro


Inlägget skrevs : 2010-11-06
Klockan : 10:28:01
Jag vet att jag sa att jag skulle skriva ett godnatt-inlägg igår, men jag orkade inte så nu får det bli ett godmorgon istället! Hihi. Nu sitter jag i soffan och har precis ätit lite frukost. Fick inte i mig mycket alls... Kvart i elva går min buss mot Örebro. Där inne möter Josef upp mig, och sen får vi se vad vi hittar på. Det blir nog säkert väldigt trevligt! När jag kommer hem går jag direkt hem till Svenssons för lite mys där resten av kvällen, så jag kommer nog inte blogga något mer idag. Om ni har tur kanske hemma hos dom, men inte alls säkert. Så ni får ha en jättebra lördag! Kram på er :D



Just nu ser jag ut såhär

MIN OLLE!


Inlägget skrevs : 2010-11-05
Klockan : 22:39:40

Nu är det paus i Idol. Min favorit är i alla fall vidare, och ni kan nog förstå vem det är på rubriken.. OLLE! Gud, tycker han är så himla bra OCH snygg! Någon mer som tycker de kanske? ;) Tror i alla fall Geir och Minnah hänger löst ikväll, och utav dom tror jag Geir åker. Hoppas på de också. Behöver inte ha gamlingen i tävlingen längre. Förlåt men! Hur tror och hoppas ni?


Hörs med ett godnatt sen!


High on life


Inlägget skrevs : 2010-11-05
Klockan : 16:01:51
Kom hem vid tre från badhuset. Som jag sa/trodde, hihi. Jag skulle egentligen ha simmat 120 längder (sammanlagt), men simmade bara det ena, 80, för det var rätt mycket folk, och dom var ivägen typ hela tiden så jag pallade inte. Blir så irriterad på att man inte kan ta hänsyn. Både vuxna och barn. Aja...
Sitter nu här och inte gör så mycket. Om 45 min drygt kilar jag iväg till kören. När de är slut tar vi oss till innebandyn och tränar, och sen efter de blir det match att kolla på! Vad ska ni göra ikväll? :)

Fredag


Inlägget skrevs : 2010-11-05
Klockan : 12:50:01
Nu ska jag packa väskan och dra ner mot badhuset. Tar väl ungefär 1 h & 20 min att simma de jag ska skulle jag tro, och sen ska jag duscha och så, så är väl hemma framåt kvart i tre-tre! Så vi får höras då! Kramis.

Filmis


Inlägget skrevs : 2010-11-05
Klockan : 00:51:26

Nu ligger jag nerbäddad i min säng och ska titta på film. Började kolla på en för en stund sen, men den var alldeles för obehaglig. ;s Verkade rätt bra ändå, men fick såna här "spykänslor", och såna vill man ju inte ha heller! Hehe. Så nu blir det en annan film, och det blir Den bästa sommaren. Rätt bra film faktiskt!

Imorgon ska jag till badhuset för att simma. Måste ta igen det jag har missat på dom lektionerna i badet. Men är inte så mycket, och jag är simmare i grund och botten om ni inte visste det, så är inget problem för mig att simma ett par längder. Inget skryt eller så alltså! Men har i varje fall gjort upp detta med min lärare, så dit måste jag imorgon annars kommer det aldrig bli av.
Hoppas ni sover så gott, hörs imorgon!


Kanske är lite speciell trots allt..


Inlägget skrevs : 2010-11-04
Klockan : 21:59:11
Nu har jag tittat på Robinson och ätit lite chips. Och en banan. Och druckit äppeljuice. Känns inte så bra såhär efteråt med att ha ätit chips... Men äsch Julia, pappa sa att jag fick (för har ju egentligen chips & godis stopp) och så blev det inte så mycket ändå så. (a) Hihi. I alla fall. Blev riktigt frustrerad på kvällens Robinsonsprogram... Precis som dom blev. Som upplever det. Medans bara jag sitter hemma i soffan och tittar på det, men blir ändå lika förbannad. Asså jag själv skulle bara vilja hoppa in i rutan och sparka ner en del människor i de programmet som stör mig något enormt. I varje fall gjorde ikväll. Kanske låter helt jäkla sjukt, men ibland får jag såna där tankar. Kan vara i verkligheten också. Har lätt för att störa mig på folk, ibland. Ska inte säga ofta, men ibland. And that`s it. Hoppas ni inte tycker jag är konstig nu bara för de ? Men måste ju visa mitt jag liksom! Haha.

Ikväll SKA jag verkligen försöka somna i bra tid! Ska lägga mig lite senare än igår och se till att jag blir trött, för annars kommer jag inte somna. Och jag har kommit på en sak också.. Nu är det bara helgen kvar, sen är det skola igen. Nämn inte ens namnet skola...
För jag orkar inte!!

Nytt i garderoben


Inlägget skrevs : 2010-11-04
Klockan : 18:10:56
Hej mina vänner!
Idag har jag varit på Marieberg med mamma. Hon kom och hämtade mig lite efter elva. Det första vi gjorde var att åka till Skopunkten och köpa ett par boots åt mig. Mycket snygga! Sen åkte vi till Marieberg. Fick med mig en hel del hem. Skriver vad i slutet utav inlägget, och bilder får ni i helgen pga att systemkameran är hos mamma och mobilsladden med. Vid halv fyra var vi klara och åkte hem. Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik. Har inte något planerat för kvällen, utan jag är bara hemma. Känner inte för att göra så mycket heller så. Hoppas ni har haft en bra dag och har en fortsatt trevlig kväll!

Det jag fick med mig hem;
Svarta boots med spännen från Skopunkten för 399 :-
Vit stickad tröja från Ginatricot för 149 :- & halsband för 129 :-
Mörka jeans från Bikbok för 299 :-, tre "paket" med hårspännen, vet ej priset & örhängen med på köpet.
Svart "festklänning" från Cubus för 199 :-
Rouge från H&M för 49:50 :-, "Sminkspegel" för 19:50 :-, Sminktuss vet ej priset & två tights vet ej priset.



Just nu.
Hörs sen! :)

Sleeping time


Inlägget skrevs : 2010-11-03
Klockan : 23:14:51
Emilia och jag drog ut ett tag här vid sju. Gick ner till gårn och kollade om det var något roligt folk där. Men nja, så vi drog rätt fort. Vi gick en liten promenad ute i mörkret. Mycket skönt. Och skönt att få prata med dig, min vän! Umgås alldeles för lite tycker jag. Men tror att det kommer bli ändring på de. Känns som de! Tillsist gick vi till 47:an och satte oss där och pratade ännu mer. Emilia beställde även en pommestallrik. Smakade lite. ;$ Eller typ åt halva var så, haha! Framåt nio kom jag hem. Alltid lika skönt att prata med dig Emilia!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar lite på msn oså. Ska nog sova snart tror jag. Kom inte i säng tidigt igår heller.. Klockan var halv två när jag somnade. Inte direkt tidigt i varje fall...

Imorgon ska jag och mammi åka till Marieberg och shoppa! Köpa lite nytt, det behövs. :D Åker vid elva, tror inte jag bloggar något innan, så vi hörs när jag har kommit hem och så! Sov så gott, godnatt på er.


Lite halvt bra bild på mig i mitt nya hår. Men som sagt, ni kommer få en bättre framåt helgen!


Måste också säga ett tack för allt positivt jag får om mina glasögon osv!
Jag blir jätteglad ska ni veta. (Hissade ju det i förra inlägget ;)) Fortsätt med det!

Hiss & diss


Inlägget skrevs : 2010-11-03
Klockan : 21:40:08


Höstlov - Hur skönt som helst! Dock så är det snart slut.. Eller snart och snart, 2 dagar + 2 helgdagar kvar, hehe. Men det är verkligen skönt att få slappna av från allt plugg, för det har varit mycket nu dom senaste veckorna. Hoppas att det kan bli lite lugnare nu!

Glasögon - Ja nu när jag har fått det så hissar jag det! Haha, nejmen jag tycker att jag verkligen passar i det (som jag kanske trodde att jag skulle göra, men ändå hehe). Jag har fått höra mycket positivt om de, och det glädjer mig verkligen! Eftersom det är så nytt osv, hihi. Och inte nog med de, det verkar ju ha blivit rätt inne med det ? Många som har det som inte ens behöver det. Vet inte vad jag tycker om de.. Beror på vad man själv tycker & tänker (om ni förstår).



Vädret - Usch säger jag! Nu i två dagar så har det regnat och blåst som bara den konstant typ! Jag är inte något "fan" av hösten kan jag säga... Nu vill jag ha vinter och snö på engång! Vet inte om det är såhär eländigt hos alla men..!

Julia saknar sommaren, för..


Inlägget skrevs : 2010-11-03
Klockan : 15:52:49






Då var man brun! Kan ni väl instämma om va? Saknar hela sommaren något enormt.
Om vädret ska hålla på som det gör nu så kan det verkligen bli sommar!

Min statistik sjunker..


Inlägget skrevs : 2010-11-03
Klockan : 13:12:00
Godmorgon! Eller godförmiddag.
Eftersom jag vaknade så "sent" så tog jag ingen frukost utan åt lunch på engång, och det blev makaroner och köttfärssås. Så nu är jag mätt! Jag är ensam hemma nu också, för min pappa och bror är iväg och firar typ pappas morbror eller något sånt. Och jag orkade inte följa med. Har inga planer för dagen, så det blir väl att bara vara hemma. Måste sätta mig ner med matteboken också, för har prov nästa vecka på fredag, och jag kan inte allt, så ska i varje fall börja kika lite på det nu. Göra lite hemkunskapsfrågor också kanske så är dom klara. En sak till... Min statistik sjunker rätt mycket nu... Why? Hade upp mot en 200 förut, och nu börjar det ligga under 100 istället. Det är ju inge bra eller roligt! Vad gör jag för fel? (a) Nejmen, om ni vill se och höra något mer på min blogg så säg till! För det är jättesvårt för mig att veta vad ni vill ha mer utav osv. Jag skriver rätt mycket om mina dagar och delar med mig utav bilder osv, det vet jag. Men något mer ? Hörs senare, puss!

The Reader


Inlägget skrevs : 2010-11-02
Klockan : 23:34:58
Har nyss kollat klart på The Reader med pappa & bror. Den var jättebra! Och väldigt sorglig också. Men jag kan rekommendera den. Ingen film som jag hade hört talas om innan. Men pappa sa att den var rätt känd och hade fått många priser och så, så jag kanske bara är lite ute.. Eller har ni inte heller hört talas om den? ;)
Nu ska jag alldeles straxt krypa ner i sängen och kolla på det sista avsnittet av Solsidan som jag har kvar. Sen tror jag att jag kommer somna rätt så snart faktiskt.. Har blivit en del sena kvällar nu så behöver nog somna i hyffsad tid ikväll, hehe. Hoppas ni har haft en bra tisdag! Vi hörs imorgon, kramen.


Det öser ner regn i lilla Nora


Inlägget skrevs : 2010-11-02
Klockan : 16:54:46
Hej på er sötnosar! :D
Hade väckning på mobilen vid 9, men kom inte upp då utan somnade om till drygt 11. Skulle egentligen ha gått ner till idrottshuset och spela innebandy, därför jag hade väckning vid nio, men har inte haft min bästa nattsömn inatt så jag orkade helt enkelt inte ta mig upp. Sen vid elva då när jag vaknade igen så gick jag upp och åt lite frukost och satte mig vid tvn. Drog mig ut vid kvart i ett för att gå till frissan och klippa & färga mig. Det blev jättebra! Mycket nöjd med färgen. Brunt med lite rött i. Såå snyggt! Skulle egentligen ha tagit fyra bussen in till Örebro för att sen bli upphämtad av pappa, men nu är det så att jag ska inte åka till Caroline för det har blivit en massa strul. Väldigt tråkigt, men finns inte så mycket att göra tyvärr. :/ Får bli en helg här framöver istället. Och du vet gumman, att jag är inte ledsen! Och det ordnar sig. ♥ Så nu tänkte jag sätta på en film och mysa lite inne medans det spöregnar ute. Hörs sen!

Supermysig kväll!


Inlägget skrevs : 2010-11-01
Klockan : 23:20:50

Kom hem med bussen vid tio ungefär. Har haft en jättetrevlig & mysig kväll inne i Örebro! Linn, Emma & jag kom in med bussen vid kvart över fyra ungefär. Vi gick då till bion och köpte biljetter. Sen gick vi lite i affärer. Jag köpte nagellack, grönt. Det var nämligen slut. Hihi. Sen efter ett tag så gick vi till Kinamuren och åt. Mycket gott var det! Där skulle man kunna äta oftare. Men synd bara att det är rätt så dyrt.. Gick på 184 kr för mig att äta liksom.. Menmen, är ju grymt god mat och ett väldigt fint ställe så! Vid kvart över sex tog vi oss till bion, där Emilia och Julia var och väntade på oss. Halv började den. Blev att se Himlen är oskyldigt blå. Den var väl bra! Trodde att den skulle vara bättre, men den var ändå helt okej och föll mig i smaken så, hehe. Man fick skratta lite, sån tur va! :D Efter filmen var slut så gick vi till busskurerna och väntade på våran buss. Sånt här måste vi göra oftare tjejer! ♥

Nu ska jag titta lite på film innan jag somnar. Imorgon blir det innebandyturnering och klippa och färga håret! Äntligen slipper jag min nuvarande färg! Skööönt. Få ny och snygg färg. Sen så åker jag in till Örebro med bussen för att bli upphämtad av pappa och vi åker till Kristinehamn och till min pluttis Caroline! Så får se när vi hörs, men nån gång under dagen blir det i alla fall. Godnatt!


1 november 2010


Inlägget skrevs : 2010-11-01
Klockan : 11:48:27
Ja hörni, det är redan november. Gud så fort det går! Tyckte nyss att jag fyllde år.. Att vi började skolan nyss. Men nejnej, det var ett tag sen hehe. Men kanske är bra att tiden går så fort? Slipper man tänka på allt så mycket.. Fast det kanske man måste ändå..?

Vaknade vid tjugo över tio ungefär. Har käkat lite frukost, och nu sitter jag här i soffan och tittar på tv. Ska snart klä på mig och fixa mig. Vid två kommer Emma för att vänta på bussen som går halv fyra då vi ska in till Örebro. Jag, Emma, Linn, Emilia & Julia ska in och gå på bio & käka gott! Väldigt trevligt! Har inte bestämt bio än, men det gör vi väl där inne sen. Ska ni hitta på något roligt idag? :)

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0