Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Valborg


Inlägget skrevs : 2011-04-30
Klockan : 14:08:03
Idag är det då Valborg. Vad tycker ni om de? Själv så tycker jag att det är rätt överskattat. Alla går ut och dricker och blir stupfulla (många). I Nora där då jag bor, så brukar det hända en hel del saker under Valborg's natten. Och just nu är jag hos pappa också som bor mitt i stan, så jag kommer nog höra ett och annat inatt. Brukar kunna vara så, när Nora också är en såpass liten stad med. Jag fattar väl att folk vill ha kul och så, men att man behöver dricka sig fulla för att ha kul, det kan jag dock inte förstå. Och det är väldigt många som gör det i min ålder också (14 & 15), vilket jag tycker är lite konstigt. Man behöver inte bli full, inte nödvändigt. Sen har jag inte något emot att dricka, för jag har själv smakat osv. Men som sagt, att bli full är aldrig nödvändigt!

Min dag kommer i varje fall se ut som följande att om en stund kommer Siyamand till mig. Får se hur länge han stannar, men under hela eftermiddagen i alla fall. Vid 20 ikväll ungefär går jag ner mot skolan/gårn för att repa lite till tror jag innan det öppnar och "konserten" börjar. Jag och Elvira är först ut att sjunga, vilket jag tycker ska bli skönt för då kan man gå och göra annat sen om man vill de. Vilket jag tror att jag kommer att göra. Men jag har inga speciella planer, så vi får se vad kvällen har att bjuda på!
Vad ska ni göra?


Vilken härlig dag!


Inlägget skrevs : 2011-04-30
Klockan : 00:16:15

Sammanfattar min dag lite så slipper ni få en massa text.
Charlotta, Linn och Elvira
Noraglass
Sol, skratt och prat
Skojsigheter
Fotbollsspelande

Den har varit jätterolig och bra! Jag mår så bra med er. Det har jag alltid gjort och kommer jag alltid att göra. Så länge jag har er. Vilket jag hoppas är föralltid. Puss på er/oss! ♥

Träning med kören inför söndag gick bra. Rep inför imorgon med Elvira och Jonathan gick bra. Kommer bli bra båda delarna denna helg. Får se om det är någon som filmar, isånafall så har ni tur och få höra lite. :) Men vet ej!
Nu ska jag fortsätta att titta på tv. Snart sova tror jag med. Vi hörs imorgon friends!


The gang ;)


Fredag


Inlägget skrevs : 2011-04-29
Klockan : 12:27:27
Gick upp i onödan imorse. Hon som skulle färga och klippa håret på mig hade fått gå hem imorse för hon hade blivit sjuk. Så det kändes lite surt, för jag var astrött när jag tog mig ut på stan och gick dit. Menmen, så är det. Börjar väl piggna till litegranna nu. Ska ut och äta glass med Lotta och Linn tror jag det blir här om en stund. Trevligt i det fina vädret. :) Sen får jag se vad som händer. Vid 17 ska jag i alla fall till kören, sen vidare till repet inför imorgon. Så ikväll blir jag borta ett par timmar, men kommer hem efter 20 nån gång. Ha en bra fredag!


23:37


Inlägget skrevs : 2011-04-28
Klockan : 23:37:15
Imorgon måste jag upp vid 9, för ska hinna duscha och torka håret innan jag går iväg 10:15 till frisören och klipper (toppa) och färgar mig! Äntligen ska denna förbannade utväxt bort! Det är så fult när den växer ut. Nu börjar det synnas "igenom" eller vad man ska säga, det kan nästan se ut som slingor ibland fast det typ är gråa fula slingor från utväxten då. ;p Helt sjukt fult haha. Det var ändå två månader sen jag färgade så. Kör på samma färg som förut, brun-röd. Så det jag skulle komma till var att jag måste sova nu (snart) så att jag orkar upp då imorgon! Har inte somnat innan 01 på rätt många dagar nu, så det kanske är bra att det blir lite tidigare nu.. Sov så gott, nattinatti!

I feel happiness


Inlägget skrevs : 2011-04-28
Klockan : 22:21:02

Hallå på er! Min dåliga uppdatering idag.. Jo tack, jag vet. Men faktiskt så har jag haft bättre saker för mig!
En stund efter 14 så kom Siya. Vilken pojkvän jag har. Så fin på alla sätt och vis! ♥ Vi myste, och hade det roligt och bra. Vid ungefär 18 så stack han hem. Vad gjorde jag då.. Hmm, typ chillade hemma. Gick ut och mötte Elvira vid 20 sen ungefär. Vi fixade hårfärg till henne, gick runt lite, sen hem till mig. Men nu har hon också gått hem. Så jag sitter här och lyssnar på skön musik. Jag som tänkte lägga upp en ny favoritlåt här nu, men det går tydligen inte att hämta "bäddnings-koden" på youtube längre? Vafan.. :( Funkar det för er?


När man kan gå i en sån här outfit som jag har gjort idag, då är det bannemej sommar!


Sommarjobb fixat


Inlägget skrevs : 2011-04-28
Klockan : 13:24:04
Har varit ute på stan en sväng nu på förmiddagen. Har varit på jobbintervju (för sommarjobb). Och gissa vad?! Jag fick sommarjobb! Skitkul :D På Noraglass ska jag jobba, med tvätten osv. Kanske att jag får vara med i kiosken någon dag också, men det är först och främst tvätten som jag ska sköta. Jag tror att det kommer bli riktigt bra! Klart att det blir rätt så mycket jobb, men så är det. Vill man ha pengar måste man göra något för att förtjäna dom också! Så det ser jag framemot, börjar jobba på måndag. :)

Nu sitter jag och väntar på Siya. Får se när han kommer.. Hoppas snart!
Vad gör ni?

Sömnproblem ?


Inlägget skrevs : 2011-04-28
Klockan : 02:13:00
Varför kan jag inte bara somna, jag fattar det inte. Så jävla jobbigt när man verkligen vill, men ögonen försöker inte ens åka ihop (eller vad man nu säger). Här ligger jag pigg, typ? Klockan är snart kvart över två på natten, känns lagom bra. Måste upp vid halv elva SENAST imorgon. Alltså Julia sov!! Onödigt inlägg men haha, Godnatt


En dag med inge vila


Inlägget skrevs : 2011-04-27
Klockan : 22:52:08
Hej på er! Har haft en fullspäckad dag. Gick iväg vid 14, var hemma en timme mellan 17-18, sen kom jag hem nu vid 20:30. Annars har jag inte varit hemma något idag. Elvira och jag gick först iväg och solade. Eller jag gjorde rättare sagt. Så nu är man lite brunare! Eller rätt så mycket brunare faktiskt. (a) Sen stack vi direkt till gymmet. Vi var ensamma där (först i alla fall), vilket var rätt skönt. Vi körde en timmas bara styrka idag. Inget spring på band ellr crosstraining, för jag har fått ont i ryggen.. Nu igen, så kände att jag inte klarade av de. Usch, hatar att ha ont i ryggen för det gör så ont. Sträckte mig väl på innebandyn igår tror jag. :/ Men det går väl över om jag tar det lugnt, vilket jag lär få göra. Sen när vi hade duschat och så där så gick vi hem. Vi tog det lugnt och så innan det blev att gå ner till skolans replokaler/studio eller vad man ska kalla de för och repa låt med Jonathan som ska spela åt oss. Det gick riktigt bra! Ska köra en duett med Elvira och en låt själv. Blir finnemang detdär. :) Efter de gick vi upp mot Norvalla och kollade fotbollsmatch. Nora vann med 7-2, gött! Lite kallt var det bara..

Nu har jag tittat på Real - Barca. Real förlorade, sorgligt nog. Menmen, får hoppas att det går bättre i nästa match!
Nu ska jag väl fortsätta att titta på tv. Vet inte om jag vågar skriva till min lilla sötnos nu, för han hejar nämligen på Real verkligen helhjärtat så han kan vara rätt besviken nu.. Men jaja haha! ;)
Puss & kram


;Bild från google

00:28 - Godnatt


Inlägget skrevs : 2011-04-27
Klockan : 00:28:59
Har precis tittat klart på ett avsnitt som jag har missat av Världens bästa hotell. Åh det är så bra! Så jäkla goa är dom! :') Så nu ska jag krypa till kojs. Är väldigt trött! Och ska försöka ta mig upp vid 10 imorgon för jag ska göra mycket imorgon, så det gäller att vara pigg. Först måste jag plugga på förmiddagen, sen ska jag upp på stan en sväng, jag och Elvira ska och sola, sen till gymmet, vidare iväg och repa inför lördag och sen ska vi dra oss uppmot en fotbollsmatch. Så ni ser, jag kommer inte vara hemma nånting under dagen imorgon. Men jag hinner nog skriva något imorgon förmiddag, sen hör ni av mig på kvällen igen. Men jag hoppas det funkar? ;) Hihi. Får det lov att göra!


Godnatt med er! ♥

5 sanningar om mig som ni kanske inte visste..


Inlägget skrevs : 2011-04-26
Klockan : 21:43:16
Vi kör på 5 sanningar om mig som jag sa!

1. Jag älskar Risifrutti (speciellt manna)
2. Jag blir lätt orolig för småsaker ibland men som jag kan "tro" är väldigt stora..
3. Jag är en lugn person, men jag blir ofta väldigt crazy fort (Haha! dålig sanning..)
4. Jag har väldigt små händer :( Haha, konstig sanning kanske men så är det! (En sak som faktiskt folk tänker på)
5. Utan humor skulle jag inte klara av att leva

Done!

19:49


Inlägget skrevs : 2011-04-26
Klockan : 19:49:44
Förslag på vad man kan skriva när man har tråkigt? Här alltså. Haha. Om ni kommer på något roligt sådär så att det kan muntra upp kvällen i bloggen och även min kväll här hos mig, för just nu är den väldigt tråkig! Kanske att jag skulle köra typ "5 sanningar som ni kanske inte visste om mig" ? Eller nåt sånt.. Hmm, vi får se! Men kom gärna med förslag om ni har några. :)

Innebandy for life


Inlägget skrevs : 2011-04-26
Klockan : 16:46:09
Hej på er!
Ojoj, innebandydag. Drog mig dit till halv tio. Skit segt att komma upp, men det gick! Samling med alla lag och så, upprop, spelordning osv. Vi var först ut att spela, tror jag? Haha, aja. Den matchen vann vi i vilket fall. Men sen gick det dessvärre inte så bra.. Förlorade alla. Men spelade rätt jämt i en del. Jaja, vi hade inte räknat med att vinna heller så haha. Vi var det enda tjejlaget också, vilket jag tyckte var lite kul och så. :) Men det var kul att få lira! Vid två var finalen, så gick hem efter den och kom hem ungefär vid halv tre. Käkade en billys då, sen la jag mig i soffan framför nån film på tv;n. Somnade till en stund också. Mycket skönt för jag är skapligt trött! Det tar på krafterna att både gå upp tidigt och vara igång. ;) Vad har ni gjort idag?



Förresten! Skit kul att jag har fått så många besökare "igen"! Ett tag här så sjönk det.
Men nu har ni börjat kika in mer och mer, fortsätt med det! :)

Just a little bit more


Inlägget skrevs : 2011-04-25
Klockan : 21:16:51

Precis just nu sitter jag i min sköna nybäddade säng och tittar på tv. Har fastnat framför finalen i Körslaget. Inte något som jag har följt, men tänkte att det kunde vara roligt att se vem som vinner nu. Men nu är det paus så nu ändrade jag över till 3:an där Mamma Mia går. Åh, den är så bra! Jag älskar den filmen. En riktig film är det! Om ni förstår, hehe. Har ni sett den? Om ni inte har det så borde ni se den! :) Så bra skådespelare i den också. Men ja.. Jag har inte så mycket mer att säga faktiskt. Kanske skriver ett godnatt bara sen, men inte säkert. Imorgon ska jag upp vid 08:30 för att hinna äta frukost och så i lugn och ro innan jag drar mig ner mot idrottshuset och innebandyturnering, så jag måste komma isäng rätt så "tidigt" ikväll! Men får vi se hur det går där nere. Det brukar oftast inte gå så jättebra, men vi är med för att vi tycker det är kul! Så så är det. :)



Om vi inte hörs sen med ett godnatt så hörs vi imorgon eftermiddag/kanske morgonbitti.
Ha en bra skoldag alla ni som börjar igen imorgon. :) P&K


Alla dagar är inte roliga


Inlägget skrevs : 2011-04-25
Klockan : 18:36:46
Gud vilken tråkig dag. Jag har suttit inne hela dagen. Det har inte funnits något att göra. Nej denna dag behövde verkligen inte ha funnits. Och inte har jag pratat med killen min på hela dagen heller för han har inte varit hemma. Saknad är det värsta! Så nu tänkte jag nog faktiskt ge mig ut på en liten springtur på 30 min eller nåt tror jag. Ska bara titta klart på Grease som går på fyran just nu. Det var länge sen jag såg den, och den är riktigt bra! Bara en halv timme kvar på den, så jag ger mig ut efter sju. Hörs sen!

Monday 12:35


Inlägget skrevs : 2011-04-25
Klockan : 12:35:12
Godmorgon! Är det för mig i alla fall. Jag vaknade vid 12 ungefär. Superskönt att sova så länge! Nu har jag startat datorn, kollar runt lite och så. Ska väl snart ta lite frukost/lunch. Har inga speciella planer för dagen.. Kanske en, men inte säkert att det blir så men vi får se! Annars ska jag inte göra något speciellt under dagen. Ikväll däremot så kanske det blir att grilla med några kompisar. Vilket också visar sig hur det blir med de. :) Planer för er?


Och lyser frid på jorden


Inlägget skrevs : 2011-04-24
Klockan : 22:43:59












En vacker kväll


Inlägget skrevs : 2011-04-24
Klockan : 20:35:08
Har nyss tjockat i mig en kycklingtallrik. Fyfan. Det är helt okej gott, men fan vad mätt man blir efteråt! Kyckling är i varje fall bättre än kebab. (a) Haha, jaja! Grejen är ju den också att det finns mycket godis här hos pappa.. Eftersom vi inte har varit här nu i veckan och över påsk, så vill ju han med ge oss ett ägg och ja. Tror att jag ska ge bort det mesta utav mitt godis till Siya.. Har redan lagt undan lite till honom. ;) Snäll som man är! Hähä, ne men ja! Nu ska jag ladda in bilder från kvällen som jag och Elvira har tagit, redigera och fixa dom lite. Kanske lägger upp dom här ikväll, annars imorgon. Ha en fortsatt trevlig kväll! :)


Här får ni en schteekar bild på min snygging!

Ut och fota med min vän


Inlägget skrevs : 2011-04-24
Klockan : 16:16:39
Mamma, Per-Håkan och jag tog oss mot stan för nån timme sen och köpte årets första Noraglass! Det var riktigt gott de. Jag tog alla smaker som jag bara har gjort nån enstaka gång förut? Jag brukar bara ta Hasselnöt och sen den "speciella smaken" som är på just den dagen. Men idag fick jag även smaka lite vanilj. Haha, inget speciellt men! Sen strosade vi/dom runt på stan ett tag. Det var jäkligt varmt faktiskt! Kan inte förstå att det är typ 25 grader ute och det är april? Men det är de i varje fall, och det är underbart!

Nu väntar jag på att min vän Elvira ska sms:a/ringa och säga att hon är redo för att gå ut på en liten promenix och ta lite snygga vårkort och så! Behövs lite nytt fräscht. Så det är de jag ska göra här den närmaste timmen.
Ikväll måste jag faktiskt plugga, sjukt va? Jag måste komma igång med repetionsuppgifterna i matten för jag har prov första dagen (eller tisdag) när vi börjar igen. -.- Så är det.
Ha en fin söndags kväll, vi hörs senare!

Solig söndag


Inlägget skrevs : 2011-04-24
Klockan : 11:25:03
Godmorgon vänner och alla andra!
Har ni sovit gott? Det har jag. Somnade rätt sent, men jag tycker om att vara vaken långt in på nätterna. I alla fall väldigt ofta brukar det bli så. På helger då alltså, hehe. Och så vaknade jag här lite före elva. Tog upp datorn som stod bredvid mig på golvet och loggade direkt in på facebook. Konstigt? Nej inte alls faktiskt! Men så är det. ;)
Nu ska jag nog försöka ta mig upp ur sängen och gå ner. Ta lite frukost kanske. Men jag är inte hungrig ? Ska i vilket fall gå ner haha!


Remember me where ever you go


Inlägget skrevs : 2011-04-24
Klockan : 00:49:08
Tja på er! Här kommer jag mitt i natten ungefär och skriver. Kom hem från Svenssons lite innan halv ett. Vi gick hem, det var rätt skönt ute faktiskt. Typ 5 grader, men helt ok! Men det är en liten bit att gå.
Nu ska jag och brorsan lägga oss och titta på film. Vilken vet vi inte än. Dock så är han väldigt trött, så han kommer säkert somna snart.. Men då får väl jag fortsätta att kolla, för jag är inte så jättetrött än. ;) Det vänder alltid för mig runt 00, då blir jag som pigg igen! Hähä. Ibland bra, ibland inte. Men i vilket fall, godnatt med er!

Jag kan inte ha det bättre


Inlägget skrevs : 2011-04-23
Klockan : 16:07:03
Min baby lämnade mig för en liten stund sen. Usch, alltid lika jobbigt. :( Tur att vi hörs väldigt snart och med ses! Vi har iallafall suttit ute i solen mestadels utav tiden. Vi satt och tog det lugnt, pratade, schtekte! Väldigt skönt må jag säga. :) Sen begav vi oss inåt och det blev mys. Lite musik. Du är bäst!

Nu ska jag chilla lite, sen börja fixa mig inför kvällen. Ska bort till Svenssons med mamma, Per och broder vid 18. "Påskfirande" med god mat och trevligt sällskap! Vad ska ni göra?

Glad Påsk!


Inlägget skrevs : 2011-04-23
Klockan : 11:20:37
Godmorgon! Såhär på påskafton. Hoppas att ni har sovit gott! Jag vaknade runt halv tio, låg och drog mig i sängen till ungefär kvart över innan jag gick upp. Tänkte att jag skulle försöka gå upp lite tidigare än tolv idag för killen kommer hit här om ett tag, så man vill ju vara pigg då! Hihi. Solen skiner även idag! Det är ju för härligt. Man vill bara springa ut på engång. Ska ner och ta lite frukost nu, kanske sätta mig ute i solen. :)


Påsktävling's bilder


Inlägget skrevs : 2011-04-22
Klockan : 21:34:56
Nu ska ni få lite bilder från årets påsktävling på Karlsängsskolan i 8c!
Alla bilder är Emma's.


Linn och Lotta, två små söta blommor


Söta Erika som var en kanin


Calle


Lotta, Jag och Linn (ni får se en hel bild på mig sen hihi)


Vad söta vi är!


Oscar som "försöker" vara snygg? ;)


Knutte och Erika, sötisar!


Blomman-Lotta


Jag och Lotta


Elvira och jag


Och här har ni en bild på mig och min snygga outfit, hehe

I live, love, laugh


Inlägget skrevs : 2011-04-22
Klockan : 18:27:16
Sprang en runda på 30 min + ungefär 20 min styrka hemma. Det var skapligt skönt efteråt och man kände sig mycket bra! :) Hoppade in i duschen efter de, så nu sitter jag här och känner mig rätt fräsch. Nyrakade ben osv också. Har en sommaroutfit på mig med, det kan ju knappast bli bättre?! Åh så härligt livet är nu! :)

Vad ska ni göra denna varma vårkväll?


Guld


Inlägget skrevs : 2011-04-22
Klockan : 15:53:30
Redan blivit brunbränd efter att ha suttit ute i solen ett tag, jäkligt gött! :D
Nu: Dammsuga rummet i värmen (puuuuh), ut och springa + köra ett styrkepass hemma efter de.
Så här kan jag inte sitta länge till! Hoppas ni har det lika skönt och bra i värmen som jag har det!

 

Långfredag


Inlägget skrevs : 2011-04-22
Klockan : 12:35:48

Såhär ser en nyvaken Julia ut, yeah! Haha.

Jag vaknade här vid 12 ungefär. Eller ja, det var då jag satte mig upp ur sängen. Har väl kanske inte sovit enda tillsdess, men nästan! Jag har sovit väldigt gott. Det var skönt att få sova ut.
Har ni några planer för långfredagen som denna dag kallas för då? Jag vet inte riktigt än vad jag ska göra. Jag vill träna.. Antingen gym eller så går jag ut och springer + kör lite styrka hemma. Vill helst inte till gymmet själv, och jag tror inte att Elvira kan så. Men aja, det visar sig. Nu ska jag väl äta frukost/lunch och lite sånt. Vi hörs senare! :)

Så här en sen torsdag kväll


Inlägget skrevs : 2011-04-21
Klockan : 23:46:05
Namn: Julia Fälling
Tilltalsnamn: Julia
Födelsedag: 25 augusti
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brun-rölätt, men min riktiga är blond
Längd: ca. 163
Höger/Vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: Jungfrun
Sko stlk: 38
Är dina föräldrar skilda: Yes
Skor idag: Converse
Dina rädslor: Blod typ
När går du och lägger dig: På helger olika, vardagar mellan 22-23
Bästa minne: Har otroligt många bra minnen!

Vem var den senaste personen:
Du pratade i tfn med: Charlotta
Msnade med: Älskling
Du kramade: Siyamand tror jag
Du skällde på: Skällde och skällde, diskuterade med mamma ;)

Favoriter
Färg: Gul (dock använder jag inge gult, men fortfarande min favoritfärg)
Djur: Katt
Glass: Ingen speciell favorit
Godis: Lakritz
Bokstav: J
Nummer: 47
Tuggummi: Inget speciellt, mint kanske
Helgdag: Fredag, lördag
Årstid: Sommar
Tandkrämssmak: Haha, det bryr jag mig inte så mycket om faktiskt..
Radiostation: Mix megapol kanske?

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor: Min dröm är att bli artist. Annars tror jag polis inte skulle vara så fel..
Hur vill du dö: INTE lida i alla fall!
Vem av dina vänner är mest lik dig: Elvira eller Lisa
Vem är högljuddast: Det är faktiskt olika..
Vem får dig mest att skratta: Charlotta
Vem har du känt längst: Lisa

Har du någonsin

Varit kär: Ja
Rymt hemifrån: Nej
Skolkat: Nej!
Sovit utomhus: Tror inte de?
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Nej
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Ja, antar jag väl :')
Varit på scen: Japp
Retats: Jao
Blivit nerslagen: Nej

Du ?

Svär: Sometimes
Sjunger bra: Det tycker jag att jag gör, hehe
Kommer överens med dina föräldrar: Jadå!
Gillar åska: Neheru
Spelar något instrument: Japp, gitarr
Går till kyrkan: Nej
Dansar i regn: Vet inte haha

This or that:
Pepsi, Cola?: Inget utav de
McDonalds, burger king?: Isåntfall burger king, men inget utav de
Choklad, vanilj: Choklad
Jordgubbar, blåbär?: Jordgubbar
Kött, veg: Kött
Tv, film: Både och faktiskt
Adidas, nike: Isåntfall adidas
Kinamat, mexikanskmat: Kinamat
Kakor, paj: Kakor
MTV, VH1: Vad är VH1?
Blind, döv: Inget

Kan du:
Gå ner i splitt: Nej. Har kunnat, men det var för ett par år sen!
Skriva med båda händerna: Det kan jag väl, men det blir jäkligt fult med vänster..
Blåsa en bubbla: Jarå
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Ne
Dansa: Jafan (;

Senast du:
Skrattade
: Idag
Filmen du såg: Never Back Down
Tuggade tuggumi: Idag
Drog ett skämt: Gör de typ alltid ? (a)
Sjöng: Idag

Random:
Hur många kuddar sover du med: Tre
Dricker du mjölk: Ja
Person du hatar mest: Finns väl ingen som jag direkt "hatar"..
Hur många signaler : Va?
Vad är det värsta vädret: När det regnar när det är snö ute = slask = blä
Lekte du med barbie som liten: Nja, mest med docker.. My favorites

Snyggt, fräscht och enkelt


Inlägget skrevs : 2011-04-21
Klockan : 21:01:16

Ungefär i dessa områden ska jag köpa kläder nästa månad.
Och vad jag menar med områden är ju t.ex som linnen och shorts. Det behöver jag ha!
Och en byxdress. Satan vad snyggt det är! Men det får inhandlas i maj för nu har jag inga pengar..
En fattiglapp är jag! Haha nejdå. Men ja. Snyggt, fräscht och enkelt

Detta kallar jag för sommarväder


Inlägget skrevs : 2011-04-21
Klockan : 16:18:40


Ser ni inte det bruna som har kommit på mig bara när jag satt ute nån halv timme idag på eftermiddagen!?
Galet gött att det tar så fort och bra på mig! :D

Nu har jag gått på påsklov


Inlägget skrevs : 2011-04-21
Klockan : 15:50:47

Dagen har varit otroligt fin, bra och rolig! Jag kan väl avslöja nu vad jag var. Jag var en rosa kanin! Hade lånat Josses rosa one piece som sagt. Till de hade jag en liten svart tuss som svans, kaninnäsa och tänder och ett par rosa öron. Haha! Supergulligt blev det. ;) Själva tävlingarna med klassen gick väl inte så bra.. Vi kom nästsist, i spår 2. Utav 6 klasser. Sämre än förra året.. Blev faktiskt lite ledsen och besviken. :/ Men vi hade i varje fall bästa klädsel som klass! Alltid något! Klä ut oss är vi bra på, men att tänka är vi mindre bra på. That's life. ;)
Vill ni kanske veta lite vad man skulle göra under dagen och så? Jo, man skulle hålla på med olika saker i klassrummet först några timmar. Man fick ju såklart gå ut och så. Sakerna man skulle göra var t.ex som att bygga en båt (båtrace sen), måla ägg, skriva en påsksång (den blev asbra!!), skriva ett brev till lärarna, lösa olika uppgifter osv. Sen var det påskkärringstafett och båtrace då. Jag sprang på stafetten. Man skulle ha en kjol, förklädde, huckle och ett ägg på en sked i handen. Lyckades hålla kvar ägget hela tiden, så det gick hyffsat bra med de hähä. Där kom vi tvåa eller trea (om vi inte blev diskade som jag inte vet faktiskt, hehe..). I båtracet så kom vi sist för våran båt fastnade i en gren. :( Då blev vi sura! Förra året var den för tung, iår var den nog för lätt. Aja, så är det. De man förlorar vinner en annan. Men en mycket bra dag! Ett gött avslut inför påsklovet.

Bilder kommer när Emma har lagt in dom på facebook så jag kan ta dom därifrån!


Taggar inför morgondagen


Inlägget skrevs : 2011-04-20
Klockan : 22:01:18


Sitter här i Josses one piece som jag har fått låna tills morgondagens påsktävlingar.
Kan ni gissa vad jag ska vara? Hmm.. Jag tänker i varje fall inte säga något, utan de får ni se och höra imorgon!
Ska bli grymt kul i vilket fall! Älskar tävlingar och såntdär :D

Nu ska jag stänga av datorn straxt. Vi hörs imorgon, då jag även får lov!! Gud så skönt.
Sov så gott sen, godnatt!

Hos pappa


Inlägget skrevs : 2011-04-20
Klockan : 18:14:33
Tjenamors! Hur har eran dag varit? Min har varit bra. En mindre bra och rolig sak var väl att jag fick mensvärk på förmiddagen. Så jag fick hoppa över hemkunskapen (vilket jag hatade!! för jag älskar hemkunskap) och istället gå och lägga mig i en säng i ett rum. Jag låg där inne och sov i över en timme. När jag sen vaknade kände jag mig bra igen! Men det vände rätt fort.. Började känna av magen i omgångar typ, men det försvann aldrig helt. Och nu sitter jag här och det känns fortfarande och nu värker det rätt mycket stundtals. Åh vad jag hatar det! Varför måste vi ha denna jäkla mens? :( Buhu... Jag måste genast ta en tablett innan jag kommer dampa loss (brukar bli så när jag har ont..). Ska ge mig iväg här om en stund till bion för att kolla på lite uppträdande med några kompisar, så jag vill fasen inte ha ont då när jag ska sitta stilla i över en timme. Nej nu ska jag ta mina tabletter och sluta klaga, hehe. Puss på er, vi hörs sen!

Natti natti


Inlägget skrevs : 2011-04-19
Klockan : 22:06:50
Chill kväll. Det känns som att det är nåt som jag ska göra, men jag vet inte vad..? Skitjobbigt haha! Får se om jag kommer på det eller om det bara är något jag har fått för mig. :') Ska i varje fall stänga av denna lilla dator nu och fixa lite annat och så innan jag drar mig mot sängen. Hoppas ni har haft en bra tisdag, vi hörs imorgon kram!

Love


Inlägget skrevs : 2011-04-19
Klockan : 20:03:55
Hej!
Klockan är redan 20, herregud vad tiden springer iväg! Siyamand gick hemåt för ungefär 30 min sen. Vad har vi gjort.. Jo, vi har inte gjort så mycket faktiskt. Myst och haft det bra! Du är oslagbar. Finns ingen som dig, och jag är glad över att just jag hittade dig. Tack för att du får mig att känna mig som den lyckligaste flickan i världen! :)
Behöver inte säga så mycket om skoldagen. Tråkigt att höra om den skulle jag tro kanske.. Har i varje fall inte hänt så mycket. En helt vanlig och bra skoldag helt enkelt. Men hörrni, jag tänkte faktiskt gå ner och sätta mig framför tvn nu. Snart käk också, min mage kurrar ihjäl sig! Hihi. Vi hörs senare!


Have a great and sunny day


Inlägget skrevs : 2011-04-19
Klockan : 07:27:51

Godmorgon! Solen tittar fram ännu idag. Mycket, mycket härligt! Ett glädjerus i kroppen.
Jag ska gå ner och äta lite frukost nu, sen bege mig mot skolan.
Ha en underbar dag!



Två enkla bilder på mig såhär på morgonkvisten (enkla, i varje fall den första hehe..)
Och min outfit ser ni också är skjorta idag!


Goodie


Inlägget skrevs : 2011-04-18
Klockan : 21:25:15
Träningen gick brabra ikväll! Vi körde 40 min fys + lite skott och så (en timmas träning). På fysen så hade vi ställt upp tre plintar på en utav långsidorna, med en madrass emellan. En utav plintarna var lite högre, en sån här svår att hoppa upp på ni vet? Kanske.. Haha. (a) Sen så på andra långsidan så stod det två vattenflaskor en bit ifrån varandra, och när vi kom till dom så skulle vi öka farten emellan. Så vi sprang runt hela hallen först 7 min, vila, sen 7 min igen. Det blev väl typ över 30 varv? Det var rätt jobbigt på slutet! Sen gjorde vi 60 situps sammanlagt också. Men det är bra träning, man får tänka så! Sedan på slutet körde vi lite skott och så. Så en bra träning! :D

Nu sitter jag vid tvn. Tittar på Bachelorette, ett dejtnings-program. Jag tycker det är rätt bra, hihi! Annars gör jag inte så mycket.
Vad gör ni för nåt? Tittar också på tv kanske?
Säger godnatt nu med, så vi hörs igen imorgon! Då kommer jag nog inte skriva förens lite senare inpå kvällen, för Siyamand följer med mig hem efter skolan, sen ska jag bort på kvällen. Så ni vet! Men vi hörs!

Wonderful


Inlägget skrevs : 2011-04-18
Klockan : 18:18:59


Nu drar jag iväg och tränar innebandy, underbart!

UNDERBART VÄDER!


Inlägget skrevs : 2011-04-18
Klockan : 15:11:53

Jag är så glad. Sommaren är typ nästan här redan nu? 18 April, det är grymt! En del ställen i solen är helt otroliga, så jäkla varmt! Skippa jackan och långbyxorna nu säger jag bara! NOW IT'S SPRINGTIME!

Dagen i skolan rullade på bra. Fysikläxförhöret (som inte alls var stort vilket jag hade trott, 7 frågor var det bara), och jag själv hade pluggat på som tusan! Så lite irriterad blev man.. Menmen, var väl bra att det inte var så stort! Jag kom på efteråt att jag hade svarat fel på en fråga, sånt som också är vääldigt irriterande. Men jag får nog nästan alla rätt skulle jag tro. Det är gött! Ja vad har vi mer gjort... Ätit glass! Första glassen för iår, smakade bra. Vi har varit ute en hel del då vi har kunnat. :)
Nu sitter jag hemma i soffan och inte gör speciellt mycket. Träning ikväll, för fint! Nu ska jag äta, vi hörs!


Hehe lite gullig bild


17 april, our day.


Inlägget skrevs : 2011-04-17
Klockan : 22:11:17

Du är bara min. ♥


Den här kvällen har gått väldigt fort! Den har bara sprungit iväg har det känts som. Jag, Elvira och Erika gick ner och tittade på fotbollsmatch vid 17. Noras damlag spelade mot Frövi tror jag det var. Matchen var rätt så seg, ett okej spel i början, men sen så såg det ut som att Nora tappade, för Frövi vann med 2-6 tror jag. Menmen, bättre lycka nästa gång! Eller vad är det man säger? ;) När den var slut så cyklade Elvira hem till sig, och jag och Erika tog en sväng upp till stan först innan vi också cyklade hem. Fy så trött jag är nu! Jag måste verkligen krypa till sängs snart... Men har mina väskor att packa upp först (har anlänt till mamma nu ikväll), så ska försöka dra mig från den här datorn, men som är vääääldigt svårt!

Hoppas ni sover gott sen. Kram på er!


Våren är verkligen här nu


Inlägget skrevs : 2011-04-17
Klockan : 14:44:53

Schtek väder! Galet gött!
Jag måste ge mig ut nuuuu! :D

Thumbs up


Inlägget skrevs : 2011-04-17
Klockan : 11:33:09
Godmorgon söndag! Solen skiner ute. Det verkar som att det blir en fin dag idag. Men jag måste sitta inne och plugga. Hur tråkigt som helst, men jag har prov/stort läxförhör i fysik imorgon och jag kan det inte så jättebra, så jag måste verkligen plugga stenhårt på de idag. Plus att jag ska försöka hinna med och måla lite på min mapp i bilden som jag har fått tagit hem ännu en gång. Det var så att jag pratade med min bildlärare om vad hon hade skrivit på mitt omdöme, och där stod det bl.a att jag var lite ojämn i mina omdömen, sakerna vi har gjort och så alltså. Så då berättade hon lite så att jag skulle förstå. Och då sa hon även att jag kunde ta hem min mapp och jobba lite mer på den så kanske jag kunde få ett säkert vg och tillochmed ett vg+, för just nu låg jag på ett svagt VG (på just den saken alltså), har ju VG i mitt betyg och jag vill gärna hålla kvar de! Men det är nog inga problem. Aja, nog talat om de.
Ska ni göra något kul idag? Eller ska ni också ha en plugg-dag som söndagar brukar kunna bli?


Sleep well


Inlägget skrevs : 2011-04-17
Klockan : 01:00:43
Nu ska jag gå och lägga mig! I alla fall börja göra mig iordning, sen får vi se när jag somnar osv.. ;)
Vi hörs imorgon! Får se om jag tar mig iväg till gymmet med Elvira då, beror på om hon kan eller ej, men hoppas att hon kan! Annars tänkte jag köra lite styrka hemma och kanske gå ut och springa igen. Jaja, vi får se!
Godnatt med er :)

23:00


Inlägget skrevs : 2011-04-16
Klockan : 23:00:14
Jävlar vilken tråkig kväll detta har varit. Jag har inte gjort ett skit. Var ute en stund precis och bara gick runt lite för mig själv, men hur kul var de på en skala 1 till 10? Plus att det var lite kyligt ute också. Ne, så jag gick in rätt så fort igen. En till jobbig sak.. Tror aldrig att jag har saknat pojken min såhär mycket som jag har gjort ikväll. Har bara velat ha honom här hos mig, vid mig. Sånt är lite jobbigt ibland! Men man ska längta också, så är det.


Vi snackar innebandyyyyyy


Inlägget skrevs : 2011-04-16
Klockan : 19:43:46

Den här dagen blev lång! Jag trodde att jag skulle komma hem typ mellan 17-18, men nej så blev det inte. Jag har varit på hotellet från drygt 12:30 till 19:15 ungefär. Suttit i en sal, med laget + andra. Det har varit lite jobbigt stundtals, nästan så att man har somnat faktiskt haha.. Men det har varit kul att få umgåtts och så! :) Damernas final i innebandy spelades kl 13. Mellan Djurgården och ISKU (eller vad dem hette, i alla fall nåt lag från Umeå). Resulatet blev 7-6 till Djurgården! Hejade väl mest på dom, så det var väl bra hehe. Emellan dam- och herrmatchen så åt vi. Tacobuffé! Gott var det. Sen vid 16 började herrarnas, som spelades mellan Storvreta och Warberg. Shit vilken spännande final! Det blev 7-7 i själva matchen, så sen blev det Sudden death 10 min, men där avgjordes ingenting, så då blev det straffar. En omgång först, men inget avgjordes där heller, så man fortsatte att köra. Och herregud, det var nog det värsta jag har sett! Shit vad otur många utav dom hade som träffade i stolpen och en massa. Men tillslut.. Tillslut så avgjorde Storvreta, dom blev vinnarna!!! Gud vad glad jag blev! Jag älskar ju Storvreta, eftersom jag var på läger där i somras. Haha. (a) Typ därför! Men det var skitkul, andra året i rad. Blir väl ett tredje nästa år då!?

Vad ska jag göra ikväll? - Inte ett skit. Siyamand kan inte ses, verkar inte som att nån kompis kan det heller.. Men jag får väl ringa runt lite, haha. Jag är ensam hemma också för att pappa är på nån konsert typ och Gustav är hos sin tjej. Så skittråkigt har jag. Menmen, vi får väl se om det händer något senare!


Bild från google


For life


Inlägget skrevs : 2011-04-16
Klockan : 11:51:09
Blev en tur på 20 min idag med. Jag tror att jag springer rätt snabbt och därför det går rätt så fort att komma tillbaka igen (?), hehe. Så ska nog ta ner på tempot litegranna, för det gör ju att man orkar mer också! :) Men det gick i varje fall bra och var ett skönt väder att springa i.

Nu ska jag sminka mig och fixa håret, för går snart ner till hotellet för att titta på innebandyfinalerna i dam- och herr med innebandyfolk från klubben! Vi ska äta och lite sånt. Ska väl bli roligt. :) Kommer hem nån gång i eftermiddag/tidig kväll, så vi hörs igen då.
Jag hoppas att ni får en bra lördag! Kram på er

Hurtigt!


Inlägget skrevs : 2011-04-16
Klockan : 10:36:46
Nu har jag vaknat och jag ska direkt bege mig ut på en liten springtur! :)
Vi hörs sen.


Bild från google

Min fredag kväll


Inlägget skrevs : 2011-04-15
Klockan : 23:48:18
.. Den blev väldigt bra! Jag trodde ju som sagt att jag skulle sitta hemma och slöa med godispåsen framför näsan på mig hela kvällen, men så blev det inte! Jossis frågade om vi skulle ses, och självklart sa jag ja! :) Så hon kom och hämtade upp mig med hennes lilla bil. Hon har nämligen fått körkort, i förrgår faktiskt! Jättekul, stort grattis till dig! ♥ Så vi åkte en sväng ner till gårn. Vi skulle hälsa lite på Töka och se om det fanns några roliga där nere. Ett par stycken i alla fall! Så vi blev kvar där nån timme. Skönt umgänge var det. Trevligt trevligt! Sen drog vi vidare utåt och vi tog oss en liten runda. Vi stannade på en gata och ställde oss där och satt i bilen och pratade. Alltid lika trevligt och bra! Framåt 23:30 skjutsade hon hem mig, och nu sitter jag då här. I min säng. Ska snart slagga tror jag. Men först ska jag bara äta lite godis.. (a) Hihi! Fick fuska på mitt godisstopp för pappa ikväll, för jag är annars så himlans duktig med de! Hähä.

I vilket fall så hoppas jag att ni har haft en bra fredag! Vi hörs imorgon, puss och godnatt med er!


Bild på snygga Jossisen!

Äntligen helg


Inlägget skrevs : 2011-04-15
Klockan : 18:05:21
Denna fredag har gått fort. Lektionerna har varit roliga, vilket har gjort att det då har gått fortare. Mycket bra. Jag slutade ungefär vid 13:30. Stack hem då, väntade på att Siya skulle komma. Efter ungefär 40 min så kom han. Vi la oss i sängen och satte på en film, Never back down. Den var bra! Har ni sett den? Sen låg vi kvar där och myste. Och nu har han gått iväg till bussen. :( Kommer inte göra så mycket ikväll, vara hemma med pappi. Ha en liten dotter-pappa kväll. :)
Hoppas att ni får en bra fredagskväll vad ni nu ska göra - I vilket fall så hoppas jag att den blir rolig. :D

Allt känns så naturligt när jag är med dig. Den här känslan.. Jag vill aldrig släppa dig.

Dag 28 - 5 saker du vill göra innan du dör


Inlägget skrevs : 2011-04-14
Klockan : 21:37:16
1. Åka till Malta igen (helst flera gånger!)
2. Skaffa familj och leva ett lyckligt och friskt liv
3. Träffa Zlatan (love him!)
4. Spela in en skiva/släppa en singel
5. Hoppa fallskärm

Det var väl bra saker va?! :)
Och med detta så säger jag godnatt för ikväll. Vi hörs imorgon då det är härliga fredag! P&K, godnatt!

Pictures from today with my phone


Inlägget skrevs : 2011-04-14
Klockan : 19:42:37




Thursday


Inlägget skrevs : 2011-04-14
Klockan : 18:15:45
Hej bloggen! Vilken bra dag man har haft. Skolan rullade på jättebra. Torsdagar är sega, men denna var ändå rätt soft. På idrotten så dansar vi just nu, det är en utbildad danspedagog som är hos oss och dansar med oss. Det är skitkul! Och jag tycker faktiskt att vi är jätteduktiga, killarna med. :) Haha. Nejmen, så de e kul!
När vi slutade vid halv fyra så gick jag och Siyamand hem till mig. Gjorde inte speciellt mycket, men hade det mysigt och bra. Som alltid med dig gubben! ♥ Vid ungefär kvart över fem så gick han iväg till sin träning. Så blev jag ensam kvar.. Haha nejdå, men aa har inte gjort så mycket sen dess. Ska äta nu!

Den trettonde april


Inlägget skrevs : 2011-04-13
Klockan : 20:27:45
Hej på er!
Jag känner att jag ligger lite långt ner med min uppdatering just nu.. Men jag har annat för mig i mitt liv, så jag hinner inte med alla dagar. Men ni får stå ut, jag kommer igen snart! Snart påsklov och snart sommarlov faktiskt! Det är helt galet. Går bara 6 dagar till i skolan innan det är påsklov i en vecka. Sen går vi bara 6 veckor till innan vi går på sommarlov!! Jag kan inte förstå att detta år har gått så fort. Ujuj! Skönt är det i varje fall. :)
I skolan idag så har vi i varje fall haft en bra dag. Fick tillbaka hemkunskapsarbetet. Fick bra på det och är nöjd! Hon skrev bara positiva saker och saker som jag själv tyckte jag gjorde bra osv, så det var jättekul. :) Sen har det väl inte hänt så jättemycket mer tror jag inte..? Onsdagar är alltid sköna och lugna. Vilket är bra att man har en sån dag i veckan också för annars har vi det rätt mycket med lektioner och så dem andra dagarna. Efter jag slutade så har jag inte gjort så mycket. Jag har mest tittat på tv, och pluggat.
Vad gör ni?


VIKTIGT - RÖSTNING OM LÅTVAL


Inlägget skrevs : 2011-04-12
Klockan : 20:18:27
Nu ska ni få rösta lite här, hjälpa mig litegranna.
Det är såhär att jag måste välja en låt utav dessa tre som jag kommer att lägga upp som jag ska sjunga på en konsert den första Maj. Men jag har inte bestämt mig för vilken utav låtarna, och jag har lite beslutångest också. Så då tänkte jag att jag kunde göra en liten omröstning här på bloggen! Nu vet ju inte ni hur jag sjunger (alla), men den låten ni tycker är finast och som ni kanske tror kan passa mig (hihi) skriver ni och skickar iväg i en enkel kommentar, okej? :D

1. Jar of Hearts - Christina Perri


2. Feels like home - Edwina Hayes


3. What are words - Chris Medina


Låten ska sjungas i en kyrka också. Dom som jag har lagt upp är ju alla lämpliga för de, men ja, om ni vill ha något mer att tänka på när ni ska välja hehe! Ett stort tack på förhand!

Dag 27 - En bild på din dröm kille


Inlägget skrevs : 2011-04-12
Klockan : 16:02:56
Har ingen speciell "dröm kille". Killen jag har nu kan man väl kalla för en ren dröm!

My hero


Inlägget skrevs : 2011-04-11
Klockan : 22:05:58
Träningen gick väldigt bra ikväll! Det var jobbigt, men värt det. Att slita hårt och känna att man har gjort bra ifrån sig. Och sen efteråt, hur gött är det inte då? Superhärlig känsla! Vi körde alltså en fysträning. Det är vad vi kommer träna under sommaren. Lite innebandy på gräs också, varannan gång tror jag vi ska köra på. Får se hur de kommer att gå, hähä. Men bra att vi håller igång oss i alla fall!

Efter träningen hann jag vara hemma en stund innan jag gick och mötte Siya som var klar med hans träning. Vi satte oss på en bänk nedanför mig i det otroligt sköna vädret och väntade på hans buss. Puss på dig! ♥
Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig i sängen, snart. Hoppas att ni har haft en bra dag!
Godnatt med er!

Med ett leende på läpparna


Inlägget skrevs : 2011-04-11
Klockan : 15:16:14
Våren är här och här sitter jag med ett leende på läpparna.
Allt är så bra nu. Låt livet vara såhär. För jag är så lycklig jag kan bli.




Helgerna går så fort jämt..


Inlägget skrevs : 2011-04-10
Klockan : 21:48:00
Elvira kom förut efter sju. Hon ville höra lite info om senaste nytt, haha. Så jag fick berätta (hon med!) och sen blev det musik och sånt. Men nu har hon cyklat hem. Och det är snart dags för mig att försöka krypa ner i sängen.. Kanske. (a) Jag har ett prov nästan direkt på morgonen imorgon, så jag vill gärna vara utvilad till de så att min hjärna också är igång då! SO är inte något jag älskar, så därför kan det kännas lite bättre om jag är pigg och så ni vet. Hehe. Ska läsa lite till på de också, sen borde jag kunna allt/det mesta!

Hoppas att ni har haft en bra söndag och en bra helg! Det har jag haft. :)
Får se om jag skriver när jag kommer hem imorgon, annars blir det på kvällen efter min träning.
För Siyamand kommer till mig nån gång efter skolan, längtat nog mycket nu!!
Men vi får se när vi hörs! Imorgon nån gång i varje fall. PUSS

I got my eyes on you all the time


Inlägget skrevs : 2011-04-10
Klockan : 18:09:59
Nu har jag varit ute på min första springrunda för iår! Det var riktigt skönt! Vädret har ju varit helt fantastiskt idag! Så jag tänkte att nu måste jag bara ge mig ut. Det blev en runda på 20 min ungefär. Ökar på den sen, men tar det lugnt i början, vilket man ska göra. :) Har nu packat mina saker så snart åker jag iväg till en pappa-vecka. Elvira kommer till mig ikväll också. Ska kika lite på låt/ar som vi ska sjunga på en liten konsert på Valborg, och prata lite och så! :)
Hoppas att ni har haft en bra dag. Skriver nog något litet ikväll. Kram på er


Night á la Julia


Inlägget skrevs : 2011-04-10
Klockan : 13:29:08
Tänkte att jag skulle visa några bilder från inatt som jag hade roligt att ta.
Jag satt med mina hörlurar på och lyssnade på musik!




1. Normal
2. Försöker vara snygg?
3. Onormal (?)

Walla! Haha. Vad kul man kan ha! Tur är väl de att man kan underhålla sig själv lite. ;)

One day you will understand how much you mean to me


Inlägget skrevs : 2011-04-09
Klockan : 22:25:41
Tänk att en kille kan få en så glad.
Tänk att livet kan förändras så fort, på så kort tid, men bli till något så mycket bättre.
Det är underbart. Du är underbar!

Lite nytt i garderoben


Inlägget skrevs : 2011-04-09
Klockan : 18:32:56



Vårjacka från Vero Moda, 500 :-
Svarta jeans från Rut M.fl, 400 :-
Linne från Rut M.fl, 199 :-
(linnet är lite skrynkligt, men det fattar ni kanske att så ska det inte vara!)

Örebro i vårvädret


Inlägget skrevs : 2011-04-09
Klockan : 13:21:47


Tänker låta håret vara lite lockigt idag faktiskt!

Mamma och jag tar en sväng till Örebro för att fixa vårjacka och skor till mig, eventuellt ett par jeans också.
Vi hörs senare idag, ha en bra lördag! :)

Med er mår jag bra


Inlägget skrevs : 2011-04-09
Klockan : 00:49:59
Mötte upp Jossis vid 20 ungefär förut ikväll. Började lilla kvällen med att gå igenom lite saker som hade/har hänt under den senaste tiden.. Hähä! Sånt är kul. Det var kul. Sen började vi fiffla med datorn och med hennes bloggdesign. Datorn levde ju sitt egna lilla liv, så den stängde bara av sig helt plötsligt? Men vi fick på den sen igen så vi kunde fortsätta. Intressant va? Aa. ;) Sen hade vi det kul med inte så mycket faktiskt, men sånt som får oss att skratta i alla fall! Vilket väl är det viktigaste. Det är kul att umgås med dig, och jag önskar (hoppas!) vi kan försöka få till det oftare! :) ♥
Sen lite senare inpå kvällen så frågade Siya (smeknamn på Siyamand, haha) om han fick komma till mig, igen, och självklart gick de bra! Så han kom vid halv elva ungefär. Jossis var fortfarande kvar, men vi hängde alla tre. ;) Sen kom Felix efter ett tag också! Josses pojkvän. Så då blev det "alla fyra häng", haha men det var trevligt! Dock så var jag väldigt trött och är även väldigt trött, så jag höll väl nästan på att somna där i Siyamands famn.. Men jag är vaken än! Nu har alla dom tre dragit, så jag ska väl krypa till kojs snart. Detta har varit min kväll i varje fall. Hoppas ni också har haft en bra kväll!

Vi hörs imorgon, godnatt på er!


Jag idag


Inlägget skrevs : 2011-04-08
Klockan : 18:24:22





Jag började inte min dag riktigt så som jag kanske skulle ha velat.. Jag försov mig. Till min prao. Hemskt ju! Jag vaknade 09:25 och jag började egentligen där 09:00. Jag fick skynda mig som tusan med allt och hoppa på cykeln och cykla iväg. Kom dit 09:45, så det gick ju hyffsat fort för mig i alla fall. Och sån tur va så gjorde det inte så mycket för dom, eller ja.. Aa, ni förstår hah. Tur att det inte var i måndags jag försov mig så att jag började min praovecka med att visa att sånt kan jag göra! Haha. Nu var det ju sista dagen. Men ändå aldrig kul.

Siyamand lämnade mig för lite mer än 1 timme sen. Han skulle in till Örebro med några kompisar för att titta på fotboll.
Du är för bra. Jag är så glad att du finns och att du är min. Nu kommer väl säkert ni undra kanske om det är min pojkvän, om vi är tillsammans osv. Och då kan jag väl svara redan nu att vi är inte tillsammans än, men vi är på godväg att bli det och kommer bli det om inget går jäkligt snett. Men det ska/eller får det inte göra!
Nu ska jag lyssna på musik och prata lite med Josse om hur kvällen blir. KRAM!

Life is good, good, good


Inlägget skrevs : 2011-04-07
Klockan : 21:24:48
Shit vad bloggen hamnar efter ibland! Jag tänker knappt på den, ibland.. Förlåt. (a) Men antar att det blir så ibland.. För oss alla bloggare. Och grejen är den att jag har ingen lust att skriva något nu heller, så jag tänker nog inte göra det. Inte så mycket i varje fall. Men kan väl berätta att jag har haft en bra dag på praoen. Det börjar bli riktigt roligt nu och jag har börjat förstå rutinerna (eller vad man ska kalla det för) och så, vilket är kul! :) Sista dagen imorgon, ska både bli skönt att få komma tillbaka till skolan, men ändå tråkigt att få lämna. Alla är så himla gulliga och snälla! Men vi kommer kanske ses i sommar beroende på om jag får sommarjobb där eller inte.

Imorgon efter jobbet så kommer Siyamand till mig. Så mysigt!! Sen på kvällen ska jag till Jossis, så vet faktiskt inte när jag skriver igen hehe.. Men det visar sig! Vill bara säga att jag mår skitbra och jag älskar livet just nu! Hoppas att det kan få vara så ett bra tag till. Kram till er vänner! :)


That kind of love


Inlägget skrevs : 2011-04-07
Klockan : 08:44:26
Godmorgon på er! Förlåt så mycket för att jag inte bloggade något mer igår, även fast jag sa att jag skulle göra det. Men jag hade inte tid och ork när jag kom hem från träning på kvällen. Men min dag var riktigt bra i alla fall! Rolig, bra och mysig - Kan det bli bättre? Tror inte det! For as long as I've got you I'll be allright.

Nu ska jag alldeles snart cykla iväg ner till praoen.
I eftermiddag så skulle jag egentligen ha åkt in till Örebro och mött upp mamma och hennes nya Kille Per-Håkan. Men jag kände att jag måste plugga rätt så mycket i eftermiddag för hann då inte med det igår, så det blir för stressigt och därför hoppar jag det. Det får bli en annan gång istället. Men nu måste jag kila, ha en bra dag alla! :)

This day gonna be good


Inlägget skrevs : 2011-04-06
Klockan : 08:43:25
Måste skynda mig att skriva nu för måste borsta tänderna innan jag drar mig iväg på cykeln också!
Jag har sovit väldigt gott inatt. Natten gick förfärligt fort? :( Tycker jag. Hoppas att ni med sovit gott.
Idag kommer jag inte skriva något när jag kommer hem, för då efter en stund så kommer Siyamand hem till mig! Så kul ska det bli. :) Sen drar vi båda iväg på träning vid 19. Så ni hör av mig först efter 20!
Hoppas de e lugnt. ;) Nej nu måste jag kila, kram på er!

I love the smile that you give me everytime you see me


Inlägget skrevs : 2011-04-05
Klockan : 21:18:32
Jag kom hem för en halv timme sen ungefär. Kvällen har varit rätt lugn. Inte så mycket folk som jag trodde, men det var ändå skönt. Jag har gjort lite allt möjligt. Och det har varit kul och gått bra! :) Imorgon ger jag mig dit till nio igen.
Nu sitter jag i soffan och tittar lite på tv, men sitter mest och stirrar in i denna lilla sötnos. Ska försöka komma isäng ännu lite tidigare än igår, för jag somnade ändå inte förens halv tolv även fast jag sa till mig att jag skulle somna före elva. Men ickesanicke! Så ikväll ska jag sova senast elva.. Hoppas jag, hehe.

Hoppas att ni har haft en bra tisdag. Ni får sova så gott sen när ni går och lägger er!
Puss & kram, vi hörs imorgon!

Rut m.fl


Inlägget skrevs : 2011-04-05
Klockan : 16:34:24


Visste inte ens att Rut m.fl hade öppnat i Örebro. Väldigt bra för dom har fina kläder och bra priser!
Så det blir nog en liten favoritbutik för mig skulle jag kunna tro.

Nu ska jag läsa i min bok (svenska arbete) innan jag vid halv sex ska vara nere vid Hotellet.
Jag orkar inte, men måste. Hörs med ett godnatt ikväll, om jag orkar! Puss

A smile makes everything so much easier


Inlägget skrevs : 2011-04-05
Klockan : 14:40:06


Mer jobb ikväll


Inlägget skrevs : 2011-04-05
Klockan : 12:55:38
Jag fick sluta hela 3 timmar tidigare idag! Skönt! Men jag ska tillbaka dit ikväll vid halv sex, så det är inte helt slut på jobbet för dagen än. Men ikväll så blir det nog lite roligare, bara för att det är kväll oså. Ska vara där vid halv sex och som det är sagt så slutar jag vid nio, men kanske tidigare. Det blir nog bra. :)
Så nu sitter jag i soffan framför tvn och slappar. Ska ta mig en bit mat här snart!

Dags att ge sig iväg


Inlägget skrevs : 2011-04-05
Klockan : 08:30:55

Jag cyklar iväg till praoen om ungefär 15 min. Ikväll ska jag jobba ett kvällspass, så jag får se om jag slutar tidigare på dagen då istället. Kanske vid lunch eller nåt. Men det ska bli kul att vara där på kvällen och se hur det fungerar då och så. :) Hoppas att ni får en bra dag i skolan eller vart ni nu är/vad ni nu gör. KRAM!

NoraIBK f96 ♥


Inlägget skrevs : 2011-04-04
Klockan : 21:35:15
Träningen gick bra ikväll. Vi var inte speciellt seriösa, haha.. Men det var den sista träningen för denna säsong och då tyckte vi att vi kunde få leka runt lite och ha kul! Vilket våra tränare också tyckte, för dom hittade på en massa olika sätt som vi skulle spela innebandy på. Haha, ja herregud, det var kul! Hoppas bara på att vi är ett lag i höst med! ♥

Nu sitter jag framför tvn. Efter tio så ska jag nog försöka krypa ner i sängen rätt så fort, för jag måste somna helst innan elva ikväll. Igår blev det alldeles försent, och det märkte man imorse.. Vilket bara blir synd för min del. Så jag säger godnatt nu. Hoppas att ni har fått en bra start på veckan och får sova så gott inatt! :)


Haha sötisar vi är!

Första prao-dagen avklarad


Inlägget skrevs : 2011-04-04
Klockan : 18:07:22
Tjoho! Jag tog mig iväg på cykeln imorse. Sån tur va så blev jag pigg så fort jag kom dit! Var ju lite "orolig" med det där ni vet.. Haha, nejdå! När jag kom dit i alla fall så fick jag gå en rundtur med Helen. Shit va mycket vägar och dörrar det är! Gud, jag kommer gå vilse var första tanken! (Vilket jag också gjorde senare med, lite). Sen så började jag/vi att jobba. Inte hade man tråkigt heller! Det var saker nästan hela tiden. Jag diskade väldigt mycket (inte förhand, dom har ju en sån där stor diskmaskin, men man måste ju skölja av osv), plockade in och ut tallrikar, glas, koppar, mat osv. Dukade för en konferans. Ja som sagt, inte tråkigt! Dom är jättetrevliga där med, så det gör ju allt lite roligare. :) Dom som jobbar i köket med maten och så går runt och sjunger hela tiden typ, så bara av de blir man ju glad haha. Det är gött! Men jag jobbar ju då inte köket/lagar maten, men jag gör allt annat typ. Jag ser framemot dom kommande dagarna i veckan! :)

NU ska jag sätta på lite musik och tagga inför träning! Har inte tränat på.. Jag tror nästan att det måste vara snart 3 veckor. Fattar ni hur mycket jag har saknat det eller? För det första så fick jag inte spela dom tre sista seriematcherna iår, för jag hade skadat mig + jag var sjuk. Fan, att jag jämt ska ha så otur!! Så vi får se hur det kommer gå ikväll.. Måste ta det lugnt i alla fall, för min hosta är inte helt borta än. Och den ska ju egentligen vara de innan jag börjar träna helt, men kan verkligen inte hålla mig nu.
Mycket text nu men! Vi hörs sen ikväll!


Cyklar iväg


Inlägget skrevs : 2011-04-04
Klockan : 08:39:22


Jag är jävligt trött. Inte så konstigt kanske för jag somnade halv ett inatt.. Bra Julia, mycket bra!
Jag ska i varje fall cykla iväg nu till praoen. Ska försöka få på mig ett glatt och piggt humör!
Men det ska nog inte vara några problem för mig. :) Ha en bra dag!

22:16


Inlägget skrevs : 2011-04-03
Klockan : 22:17:00
Jag och mamma tittar på Taken som går på tv4 nu. Just nu är det den långa pausen, så då passade jag på att gå upp hit och svara på lite kommentarer och så! :) Om jag inte hinner svara på alla så fortsätter jag med de imorgon. Jag är riktigt laddad inför prao veckan som börjar imorgon! Min klass ska ut på prao denna vecka. Jag ska då vara på Hotellet här i Nora som ni redan har hört. :) Det ska bli kul! Jag kommer berätta imorgon för er hur min första dag var och vad jag fick göra osv. Blir skönt att få slippa skolan i en vecka också, faktiskt! Hoppas ni sover gott sen, puss och kram på er!

Love


Inlägget skrevs : 2011-04-03
Klockan : 17:40:24




Här sitter jag och lirar på min alldeles egna gitarr ♥ Och även sjunger!
Det går skitbra faktiskt!

Godmorgon 13:39


Inlägget skrevs : 2011-04-03
Klockan : 13:39:09
Godmorgon! Eller blir väl egentligen godeftermiddag? Men för mig godmorgon, hehe. Har ni sovit gott? Det har jag gjort, sovit som en stock! Galet skönt faktiskt. :) Behövdes! Jag ligger fortfarande kvar i min säng just nu och skriver här då. Ska gå upp och äta frukost alldeles straxt. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på, inget planerat i alla fall. Men hoppas ni får en skojsig dag! :)

Dag 26 - Topp 10 med favorit artister/band


Inlägget skrevs : 2011-04-03
Klockan : 02:13:24
Jag gillar väldigt mycket musik (olika musik) och väldigt många artiser. Och artisterna kan skilja sig ifrån varandra väldigt mycket. Så jag tänkte att jag lägger upp mina tio i topp bästa låtar med en artist då som jag har nu, går det bra? Hoppas jag! :)

1. Boys Don't Cry - Ulrik Munther (sjukt duktig är han!)

2. I Wanna Go - Britney Spears

3. I'm Not Ready To Make Nice - Dixie Chicks

4. Pack Up - Eliza Doolittle

5. Perfectly Lonely - John Mayer

6. Please Don't Let Me Go - Olly Murs

7. Road Trip - Darin

8. The Saltwater Room - Owl City

9. Yeah x3 - Chris Brown

Ja som ni ser så är det väldigt olika musiksmak och artiser. Men jag är en blandningsmänniska när det gäller musik! Jag gillar nästan allt, förutom Hip Hop typ. Så äre!

Bra kväll!


Inlägget skrevs : 2011-04-02
Klockan : 23:48:29
Kom hem med bussen vid kvart över elva ungefär. Filmen vi såg (Hur många lingon finns det i världen) var så jäkla fin, vacker och bra! Den bästa filmen på länge som jag har sett. Fytusan vad den var bra! Ni måste se den, ni som inte har gjort det. Det är verkligen ett MÅSTE! Det fick faktiskt en att tänka till lite mer och kanske se på saker och ting lite annorlunda efteråt.. Jag vet inte, men kan nog mycket väl vara så. Den var så djup, och den visade verkligen att man ska kämpa och man ska nå dit man vill! Man ska nå dit man vill, oavsett vad andra säger. Så se den säger jag bara!

Nu är jag skapligt trött och har lite ont i magen. Så jag ska nog krypa ner i sängen och titta på lite tv/film.
Men jag känner ändå inte för att sova än, men vi får väl se... Godnatt på er!


It's time to go


Inlägget skrevs : 2011-04-02
Klockan : 18:26:07
Om en stund går jag ner på stan och väntar på bussen! Hoppas ni får en bra kväll :)
Hörs kanske med ett natt-inlägg sen, får se!


Lördag och bio


Inlägget skrevs : 2011-04-02
Klockan : 14:34:59
Hej på er! Ujuj, här sitter jag fortfarande i pjyamas och klockan är halv tre? Nej Julia, nu måste du ta och byta om! Hehe, är lite dålig på det där ibland på helgerna. Ikväll ska jag på bio med Linn och Elvira! Vi ska se Hur många lingon finns det i världen, den verkar så himla bra och rolig! Och vad jag har hört så är den det också, och den kan väcka lite tankar inom en. Så det ska bli kul! Vi åker in vid sju, så jag hinner nog skriva något mer om jag vill det. ;)


Dagens april-skämt


Inlägget skrevs : 2011-04-01
Klockan : 23:19:11
Jag har skojat två gånger idag, med Linn och Mamma. Den roligaste gången var med mamma! Hahaha, nu ska ni få höra. Jag sms:ade henne och skrev "Hur känns det att du ska bli mormor, mamma? Jag har varit på ungdomsmottagningen". Hon var på jobbet när jag sms:ade det, så jag visste att hon inte skulle se det på engång. Men det tog timmar innan hon såg det, och då ringde hon också och inte sms:ade! Jag hörde att något var fel på hennes röst, men då hade jag glömt bort att jag hade skrivit det där, så tänkte liksom inte på det hahah. Hon frågar först vad jag gör, hur jag mår osv. Sen så bara: "Du, vad var det du menade med sms:et du skrev?" - HAHAHA, mammaaaaa! April, april ju! Om ni inte förstår vad jag skojade om så var det att jag var gravid. Bra skämt va!? Hon skrattade så hon nästan dog sen efteråt. :') Det var kul hihi!

This evening


Inlägget skrevs : 2011-04-01
Klockan : 20:01:18


Vackra bilder, hähä

Sitter i min säng just nu och har precis ätit. Tittar på semifinal i innebandy faktiskt! Det är Storvreta - Pixbo, så det är självklart att jag måste se de! Jag var på läger i Storvreta i sommar (ni vet innebandylägret), så jag känner igen en del spelare som var tränare där och besökte lägret osv. Riktigt roligt! Längtar ännu mer till sommarens läger då vi ska dit igen! :) Men nu blir det Talang som har säsongspremiär ikväll. Hoppas att det är några bra och roliga med. Vad gör ni?

It's time for weekend


Inlägget skrevs : 2011-04-01
Klockan : 14:28:16

Hejsvejs! Denna fredag i skolan har gått jäkligt fort! Har knappt tänkt på att jag har varit i skolan? Haha ne men, den har gått väldigt fort bara. Provet i kemi gick bra! Jag fick 26 poäng över godkänd, och godkänt var 40, så alltså fick jag 66. Och det var 66/105. Så g+ ungefär, men det är jag hyffsat nöjd med! Jag ville egentligen ha vg (som jag skrev igår tror jag?), för att ha större chans att höja betyget till vg. Men det kan jag ju ändå göra såklart, men ja. :)

Vad ska jag göra nu? Jo, jag ska leta runt på en låt som jag ska ge förslag till min körledare att jag ska få sjunga solo på på en konsert som kommer att vara i Maj. Men jag vet inte än vilken jag ska sjunga.. Har dåligt med förslag. Så om ni har någon som bara poffar upp i eran hjärna så fort när ni läser det här, så skriv den då till mig! En enkel ballad låt ska det vara. Tack på förhand, för vore jättegulligt!

Jag är med i en tävling om att bli länkad i 2 veckor på en tjej's blogg, så jag ska länka hennes blogg och tävlingen här nu! http://aliciawillbo.blogg.se/2011/march/tavling.html#comment


RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0