Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Träning är något man mår bra av, det måste man ha


Inlägget skrevs : 2011-08-31
Klockan : 20:49:32
Jag hatar att jag inte får träna och att jag inte har gjort det på fasen 3 veckor nästan!! Det suger. Min jäkla förkylning sitter verkligen i i hundra år känns det som. Jag vill kunna träna som vanligt, som jag alltid gör. Nu går det ju inte ens att gå en bit utan att man dör för konditionen är ju inte den bästa med detta uppehåll.. Visst det är inte så konstigt, men jag säger bara att det är jobbigt. Så nu gör jag verkligen ALLT för att bli helt bra igen! Jag får helt enkelt hålla mig borta från idrotten i skolan och träningar på fritiden ett tag till. SEN JÄKLAR!


Frän bild va! Hihi

Listen to me when I say that I want you


Inlägget skrevs : 2011-08-31
Klockan : 18:56:45
Tjenixen på er!
Denna dag har varit rätt så spännande faktiskt! Först och främst så var det kul att komma tillbaka till skolan efter 1½ dag's vila hemma. Att vara utan mina brudar är inte bra eller kul! Jag var halvtrött under hela dagen, och blev heltrött på slutet (haha). Vilket var lite jobbigt, men det fick jag väl räkna med! Det som var spännande under denna dag var då att på a-tiden då man egentligen har "valfritt" så ska nu 9:orna åka runt och besöka olika företag i Nora. Och idag var min klass och besökte Sandvik och Europrofil. Det är typ stål-företag, en massa maskiner och ja ni vet. Inte sånt som intresserar mig, men det var ändå helt okej! Så det ska vi få göra nu några onsdagseftermiddagar framöver. Så får vi se! Hoppas ni också har haft en trevlig dag! Nu har jag precis ätit och ska plugga lite matte med pappa nu. Lite saker som jag inte förstår så då får man ta hjälp, hihi.

17:41


Inlägget skrevs : 2011-08-30
Klockan : 17:41:35
Jag stannade hemma från skolan idag med. Kände att jag behövde en heldag att vila upp mig på, och piggare har jag blivit. Vilket är väldigt skönt. Så ikväll ska jag åka med alla som har jobbat på Noraglass under sommaren ut till våran chef eller vad man ska kalla han/och hon för, och ha en liten "personalfest". Det blir nog skoj! Imorgon blir det skola igen, det ska bli skönt. Hatar att vara hemma en/flera dagar, för man hamnar så mycket efter. Men det får man helt enkelt ta igen, vilket jag håller på med! Nu ska jag fortsätta att titta på Skilda världar (grymt bra!). Får se om vi hörs något senare, annars så hörs vi imorgon. Puss på er


Bild från google

Mitt roliga liv.


Inlägget skrevs : 2011-08-29
Klockan : 21:01:52
Ville bara hoppa in och säga att jag är sjuk, igen. Så jag hoppar väl ut lika fort och säger hejdå. Hate it!!!

Godmorgon söndag


Inlägget skrevs : 2011-08-28
Klockan : 10:53:22
Godmorgon! Igår blev det en härlig kväll. Dans sista timmarna, livet! Jag kom hem lite efter 01. Var rätt så trött då, så jag somnade nästan på engång. Vaknade upp vid 10. Lite förtidigt tycker jag dock, menmen. Idag blir det att dra ut på marknad! Vädret är lite upp & ner, men just nu är det helt okej så jag hoppas att det håller i sig. Ikväll åker jag till pappa också, så det kanske blir först då vi hörs igen. Jag tror det! Ha en bra dag :)

Noramarken


Inlägget skrevs : 2011-08-27
Klockan : 17:47:42
Hej! Uppdateringen är rätt så låg just nu, jag vet. Men jag har fullt upp denna helg, som jag redan har sagt till er. Så jag hoppas det är lugnt! Har jobbat två pass idag. Parkeringsvakt imorse, sen Noraglass 12-16. Så jag är rätt så slut faktiskt. Mina fötter värker som tusan också!! Jag ska göra mig iordning strax för att ta mig ner på stan igen och hem till pappa. Blir lite födelsedagsfirande i efterskott för mig och brorsan, och för pappa som fyller idag. Grattis pappsen! Sen blir det ut på stan med brudarna, runt 21. Mer ös ikväll än igår hoppas jag! Ha en fortsatt trevlig lördag! ♥

Det är dags att släppa ut vingarna och köra


Inlägget skrevs : 2011-08-26
Klockan : 18:13:02

Halloj på er! Har ni haft en bra dag? Det har jag haft! Fredagar är väldigt sköna i skolan, inte så jättejobbiga lektioner. På SO:n imorse så tittade vi på dokumentären om de som hände i Norge den 22 juli iår. När vi hade sett klart på den så blev jag helt tyst och bara satt stilla och tittade rakt fram på typ ingenting, för jag blev helt tagen. Jag tycker det rent ut sagt är förjävligt det som har hänt. Men vem tycker inte de? Det är väl bara han själv som är stolt över vad han har gjort... Hemskt. Men är man en psykopat så. Blir bara inte klok på samhället och folk ibland!! Men nog om de nu.

Vid 21 drar jag ner mot pappa för att möta upp några tjejer inför kvällens roligheter. Noramarken börjar ikväll! Eller ja, det är disco och karuseller. Själva marknaden börjar imorgon. Har ni hört talas om Noramarken nån gång? Det tycker jag att ni borde ha gjort för det är en rätt så stor marknad faktiskt, hihi. ;) Och väldigt roligt är det! Kommer väldigt mycket folk, så proppat är det! Så vi ska i alla fall ner dit och ha det roligt med kompisar. Får se om jag drar in ett inlägg när jag har kommit hem, men lovar inget. Jag ska upp tidigt imorgon för att vara parkeringsvakt, sen jobba på Noraglass. Så imorgon är det en hel del. Men nån gång under helgen hörs vi i alla fall. Ha en bra kväll för det tänker jag ha i alla fall, puss och kram!



Great


Inlägget skrevs : 2011-08-25
Klockan : 22:14:32
Nu har släkten och vänner till familjen åkt hem. Det har varit en riktigt bra dag och kväll! Så min födelsedag blev kanon. Som jag skrev i förra inlägget så visar jag vad jag har fått sen när jag har fått allt (efter lördag). Hoppas det går bra för er! Nu är jag väldigt trött och jag har ont i halsen (igen), vilket suger. Men det är nog för våran cykeltur idag, drog lite kallt vissa gånger. Får hoppas att det inte sitter i så länge. Så jag dricker te just nu och ska dricka upp det, sen krypa till sängs. Vi hörs imorgon, då Noramarken börjar också. Disco och massa skoj på kvällen = Utgång! Sov så gott med er!

KALAS!


Inlägget skrevs : 2011-08-25
Klockan : 17:30:20


Med er ler jag hela tiden


Inlägget skrevs : 2011-08-25
Klockan : 16:04:58
Vilken bra dag jag har haft! Min födelsedag har spenderats med världens bästa klass på cykeltur rätt långt upp i skogarna. Det har varit blött och jobbigt, men även dunderkul. Det är egentligen sånt här som vi (min klass) gillar att göra mest. Och dessutom mår bra av. Att få vara ute i ingenstans och springa runt och busa och ha sig. Jag kanske inte är nån skogsmänniska, men jag tycker det är väldigt roligt när man är med folk man tycker om. Det gör så himla mycket faktiskt! Charlotta hade fixat en liten muffins med ljus på så dom alla sjöng för mig, och gud så glad jag blev! Var inte alls beredd på det heller, så det bara kom så att säga haha. Ni är för söta allihopa och jag älskar er!

Vid två i eftermiddags kom vi tillbaka till skolan. Väntade med Maja där ett tag, men sen cyklade jag hem. Är inte så mör i benen faktiskt.. Det var bara i början, då var det tungt. Men man känner i alla fall att man har rört på sig/cyklat väldigt långt. Det blev mellan 3-4 mil, så ja rätt så långt va. Vi är duktiga vi! Nu sitter jag i min fotölj och lyssnar på skön musik. Ska klinka lite på nya gitarren snart som jag har fått av min mamma och pappa. Efter lördag då pappa också har firat mig så får ni bilder på allt som jag har fått. Ikväll kommer min släkt, så det blir fullrulle!

15-åring nu!


Inlägget skrevs : 2011-08-25
Klockan : 07:52:12

Idag fyller jag hela 15 år! Det är väl rätt stort va?! Hihi, så ett grattis till mig :D

Att få sovmorgon på sin födelsedag är väl inte allt för fel. Börjar 20 min senare idag, och det är väl alltid något menar jag! Vi ska ut på en liten utflykt idag med klassen. Vi ska cykla ett par mil, 2-3 blir det nog. Så nu får kroppen jobba, speciellt benen. Men det blir nog kul. Dock är vädret inte på vår sida, menmen vad ska man göra åt de. Jag hoppas att ni får en bra torsdag! Vi kanske hörs när jag har kommit hem och innan min släkt kommer och firar mig ikväll, får se. Puss!


Denhär knäppa tjejen är det som fyller år!


Nu börjar det närma sig..


Inlägget skrevs : 2011-08-24
Klockan : 21:26:15
Har varit på fotboll ikväll med Jossis. Nora vann med 4-2, kanon! Åkte med pappa hem därifrån. Tänkte titta på Parlamentet som börjar snart, sen ska jag nog krypa ner. Kommer dock inte kunna somna så fort (vad jag tror) eftersom jag fyller år imorgon och då är det alltid lite "spänt" ni vet, hehe. En till sak! Hur många lingon finns det i världen har kommit ut på tankafetast, så jag har laddat ner den nu! Åh jag älskar den, så jäkla bra och fin film! Kommer nörda den nu kan jag ju säga. Men det var allt från mig ikväll. Vi hörs imorgon, puss och kram!

Jag skriker på dig men du hör mig aldrig


Inlägget skrevs : 2011-08-24
Klockan : 17:24:56
Vilken dag! Rätt långa lektioner, så innan maten höll man på att bli galen. Min mage bara skrek av hunger! På Olweús idag så vet jag inte vad som hände riktigt med en del tjejer utav oss ? Vi bara började skratta, och vi kunde inte sluta. Linn började gråta, så mycket skrattade hon. Maja och jag kunde inte kolla på varandra utan att det brast ut i skratt (inte tårar, haha). Jaja det var i alla fall väldigt underhållande för dom andra i klassen! Hehe. Men dagen har varit rolig i vilket fall. Jag kom hem straxt efter halv fyra. Tog mig lite käk, sen blev det att stryka. Så nu har jag strykit klart och ska snart gå ner med det till jobbet. Hörs sen!


Linns bild.
Vi skulle även leka coola killar idag och hänga sådär snyggt som dom gör (brukar göra). Vad tycker ni, lyckades vi med att vara coola? Det tror jag att vi alla tyckte i alla fall!

Dagen före min dag


Inlägget skrevs : 2011-08-24
Klockan : 07:34:22
Godmorgon! Idag blev jag klar väldigt fort med kläder, lite smink och frukost. Så jag sitter i soffan just nu och slappar innan jag drar mig iväg till skolan om en kvart ungefär. Kläder idag blir lite mys, och även mitt hår är bara uppsatt i en tofs. Men det är skönt att gå så ibland med. Jag hoppas att ni får en bra onsdag i skolan (för nu har väl alla börjat?), förutom ni som jobbar då hehe. Vi hörs när jag har kommit hem efter halv fyra, kram!

Min nya hårfärg


Inlägget skrevs : 2011-08-23
Klockan : 21:10:09

Det blev min favoritfärg igen, brun-röd. Jag känner mig trygg i den och den passar mig helt enkelt, hihi.
Vad tycker ni? :)

Annars har min dag varit bra! Skulle egentligen ut och övernatta med klassen imorgon, men så blir det tyvärr inte för det krockade med lite saker. Jättesynd. :( Men vi kanske får till det nästa vecka så vi får hoppas på det.
Sitter framför tvn nu och ska väl göra det en liten stund till innan det blir att lägga sig.

Ska det va så ska det va såhär


Inlägget skrevs : 2011-08-22
Klockan : 21:58:56
Ikväll har jag varit iväg och fixat mitt hår. Ny färg + toppning, kanon blev det! Ni får bilder imorgon.
Har nyss slängt i mig lite mat, så jäkla hungrig var jag! Åt senast vid halv tre, och det var lite fil och en banan så fatta att jag var hungrig som satan. Så det var mycket gott! Nu ska jag måla naglarna och sen krypa till sängs så fort som möjligt. Är väldigt trött, så jag känner att en bra och lång nattsömn behövs. Vi hörs imorgon söta, rara, fina ni!

Måndag 22 augusti


Inlägget skrevs : 2011-08-22
Klockan : 14:53:42
Hejsvejs! Kom hem från skolan för en stund sen. Dagen har gått väldigt fort. Vilket bara är bra! Vi tog skolfoto idag också. Klassfotot blev nog väldigt flummigt kan jag gissa på.. Men säkert snyggt eftersom vi är världens snyggaste klass! Höhö. Porträttet blev inte så jättebra, vad jag tycker. Men man kan beställa svartvitt sen och det brukar oftast vara snyggare så. (a) Sista timmen då vi hade idrott fick jag gå några varv med Erika för jag kunde/kan inte springa med min fot. Och nu efter att ha gått en del så har jag ännu ondare, så det var ju toppen. Kommer väl inte kunna träna innebandy imorgon heller.. Fytusan vad det suger. Men är väl bättre att jag ser till att bli helt bra innan jag sätter igång igen, I guess. Nu tänkte jag kolla några avsnitt OTH. Hörs sen! :)



Lite innebandysnack


Inlägget skrevs : 2011-08-21
Klockan : 19:54:43
Hej på er! Jag vet att jag inte skrev nåt när jag kom hem i eftermiddags, men jag var fruktansvärt trött då så jag somnade i soffan. Det tar på krafterna att vara igång och att gå upp tidigt. I alla fall så gick det helt okej på innebandyn. Jag tränade i 45 min, sen fick jag lägga av för då började jag kallsvettas och mådde inte speciellt bra. Vilket inte var så konstigt eftersom jag har varit sjuk/förkyld ungefär i en vecka och inte tränat på rätt länge, så jag visste väl att jag inte skulle klara av att träna hela tiden. Men att jag fick vila gjorde så att jag kunde spela match den sista timmen sen, så det var kul! Match är väl ändå nästan det roligaste. Det är rätt mycket som kommer att hända nu i höst angående innebandyn och distriktslaget.. Den 11 september åker vi iväg till Katrineholm och spelar träningsmatcher mot Södermanlands distrikslag, vilket blir grymt! Där ser vi till att vinna också. ;) Och ni som inte vet eller undrar kanske, så spelar jag i Örebros distriktslag. Eller egentligen inte än, för dom har ju inte tagit ut några än till själva laget. Men ändå. Sen om man går vidare så blir det såklart mer i höst, så jag får hoppas på det bästa!

09:24


Inlägget skrevs : 2011-08-21
Klockan : 09:24:24
Jag tycker det är skitpissigt att behöva gå upp nu, för jag är såååå trött! Inte så konstigt kanske, kom hem ett inatt och somnade ungefär halv två. 7 timmar sömn under en natt är helt enkelt för lite. Ni vet kanske inte ens vad jag ska göra nu? Det har jag nog inte sagt faktiskt. I vilket fall så ska jag iväg på distrikslagsträning i Kumla. Så först en timme att åka dit, sen ska vi träna i två-tre timmar. Känns ändå bra att det inte är så länge, för brukar egentligen vara till fem-sex. Men det är bara att ge järnet nu! Försöker så gott jag kan efter min förkylning, i alla fall. Vi hörs i eftermiddag!

We like to sleep all day and party all night


Inlägget skrevs : 2011-08-20
Klockan : 16:34:10
Nu tänkte jag berätta vad jag ska göra ikväll. Jag ska åka in till Örebro med 7 st brudar och titta på en Talangtävling (final) och sedan gå på ett disco efter de, det ska bli grymt roligt! Var där förra året, och då var det hur roligt som helst. Så jag hoppas att det blir lika roligt iår. Min outfit får ni bild på. Dock så tog jag lite konstiga bilder, eller ja shortsen blev inte med haha. Men ni får stå ut med bilderna som blev.


Facelook

Outfit. Ni ser shortsen lite, men i alla fall ett par höga ljusa shorts till det svarta pösiga linnet instoppat!

Innebandy for life


Inlägget skrevs : 2011-08-20
Klockan : 11:24:58
Godmorgon fina läsare! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock - därmed väldigt gott. Jag har redan gjort mig iordning och allt, för om ungefär 15-20 min går jag ner till idrottshuset och möter några vänner. Vi hoppas på att få se en vinst för Nora i den första träningsmatchen för säsongen! Vi hörs när jag har kommit hem, kram.
 

För det är bara, regn hos mig


Inlägget skrevs : 2011-08-19
Klockan : 23:21:48
Vad är det för knäppt väder vi har... Nu har det regnat sen jag slutade skolan, och det var vid 14. Snart i 10 timmar alltså.. Lite sjukt faktiskt! Men om det regnar mycket nu så får man väl hoppas att det inte kommer så mycket regn på ett tag sen. Eller hur! Nu har jag tittat på tre avsnitt av säsong 3 - OTH. Det blir bättre och bättre! Ska borsta tänderna nu och sedan krypa till kojs. Får inte sova för länge imorgon, för vid tio i tolv PRICK ska jag vara utanför idrottshuset för att möta mina vänner för att titta på säsongens första innebandymatch (träningsmatch), kanon blir det! Så jag tror att jag ska stänga av och sova nu. Hoppas ni har haft en bra fredag. Imorgon väntas det roligheter för mig på kvällen, mer om det imorgon! Puss och kram

You don't know you're beautiful


Inlägget skrevs : 2011-08-19
Klockan : 19:30:28
Jag älskar låten! Så härlig! Och när vädret är regnigt och inte roligt så livar den här låten upp stämningen lite..

Helg!


Inlägget skrevs : 2011-08-19
Klockan : 15:17:20
Hej på er! Hur har ni haft det denna fredag? Jag har haft det väldigt bra i skolan. Kommit igång med en hel del saker, så nu känns det att man börjar komma in lite i rutinerna. I alla fall så kommer man nog göra det mer nästa vecka. Jag slutade vid 14 ungefär. Stod med Linn under ett träd ett tag och väntade på att det skulle sluta regna.. Men det gjorde det ju aldrig, så vi gick åt varsitt håll ändå. Nu har jag slagit mig ner i sängen faktiskt, ska slå på en film. Tror det blir Dear John. Eller OTH.. Hmm, vad tycker ni? Det faller nog på Dear John faktiskt! Hörs sen.
 

The last of thursday


Inlägget skrevs : 2011-08-18
Klockan : 21:48:37
Nu har jag precis duschat. Åh så skönt det var! Ska tvätta bort min ansiktsmask som jag har varje kväll i några minuter. Fräscht och behagligt. Sen hoppar jag i säng och läser lite innan halv elva då jag ska titta på The Killing. Sen sova så fort som möjligt, för då är klockan sent (halv tolv) när det är slut sen. Måste orka upp imorgon! Hoppas ni har haft en bra dag! Vi hörs imorgon, puss & kram natti natti!

Piercingar


Inlägget skrevs : 2011-08-18
Klockan : 19:09:50
Inte jättebra bilder, men man ser i alla fall de nytagna hålen.
Det är alltså det tredje på första bilden och det andra på andra bilden. Blev det bra tycker ni? Jag är nöjd!

Första skoldagen i 9:an


Inlägget skrevs : 2011-08-18
Klockan : 17:21:56

Hej! Första skoldagen avklarad och det gick bra! Var faktiskt roligt att komma tillbaka igen. Få träffa klassen och så. :) Så jag har haft en bra första dag! Slutade vanlig tid, vid halv fyra. När jag kom hem så tog jag lite mellis och slog mig ner i soffan framför tvn en liten stund. Men sen var det bara att ta fram strykbrädan och tvätten och börja stryka. Var inte så många förkläden eller hucklen idag, så det gick rätt fort (45 min vilket är hyffsat fort). Nu väntar jag på att mamma ska ringa så drar jag mig ut på stan för att gå och ta två hål till i öronen! :) Det blir ett till i vänster = Två hål där, och ett till i höger = Tre hål där. Snyggt kallar jag det för! Ni får se resultatet ikväll.


Får duga så länge.


Back to reality


Inlägget skrevs : 2011-08-17
Klockan : 21:33:39
Efter jag kom hem från IKEA vid ja, halv fem förut så har jag bara legat i sängen och tittat på One Tree Hill. Men det har varit skönt med en slappardag såhär innan skolan drar igång imorgon, och sen också för att jag har varit sjuk. Jag låter lite hes fortfarande, men det är ingen fara så jag hoppas inte att det kommer tillbaka! Nu ska jag ut och ta ner tvätten, sen fixa iordning mig för att krypa till sängs. Har bara ett avsnitt kvar på säsong 2, så ska kika på de och även hinna med att läsa lite innan jag släcker sen. Vad säger man om att skolan drar igång imorgon då ? Jo men jag tycker att det ska bli rätt skönt faktiskt. Det är kul att man är äldst nu också. Man vet att det är sista året på högstadiet, och sen för att det bara känns rätt bra att vara äldst. ;) Ska bli kul och träffa min saknade klass också! Så det blir nog bra. Nej nu ska jag se till att gå upp ur sängen en liten stund. Vi hörs när jag har slutat imorgon, godnatt!

Dagen innan verkligheten är tillbaka


Inlägget skrevs : 2011-08-17
Klockan : 16:33:48
Hej på er! Idag mår jag bättre. Mycket bättre faktiskt! Vilket är väldigt skönt. Jag har varit iväg till IKEA med pappa nu på eftermiddagen. Inhandlat lite nytt till hemmet och även käkat där. Var skönt att få komma ut lite. Men man märkte att jag var trött och "utpumpad i kroppen" för jag somnade i bilen hem sen. Hehe! Dock väldigt skönt. ;$ Nu ska jag titta på One Tree Hill och kanske försöka slumra till lite. Hörs sen!

I wish nothing but the best for you


Inlägget skrevs : 2011-08-16
Klockan : 23:20:40
Såhär fin ser min säng ut nu när jag är sjuk och inte orkar göra någonting. Åt problemet? Om det finns något problem.. Era sängar kanske alltid ser ut såhär obäddade osv? Gör i vilket fall inte min, men jaja haha.

Nu har jag borstat tänderna och tagit alvedon, så dags för mig att krypa ner helt i sängen och säga godnatt. Ska bara titta på ett One Tree Hill-avsnitt till, sen sova. Lovar (a) Vi hörs imorgon (dagen innan skolan börjar, gaaaah!)

Mättnad på hög nivå!


Inlägget skrevs : 2011-08-16
Klockan : 20:25:13
Åh gud, nu har jag ätit upp nästan en hel Ben & Jerry's på typ.. 30 min? Min mage gör oooont nu! Äter aldrig Ben & Jerry's, så det spelade väl ingen roll egentligen. Men att få ont i magen är ju aldrig roligt ni vet.. Och sen när man är sjuk och ligger inne hela dagarna och inte rör på sig så känner man sig ännu klumpigare när man äter en sån stor glass.. Hehe. Tur att jag kan köra lite styrka nu ikväll, för ut och springa får jag inte göra förens jag är helt frisk. Men det får duga! Nu ligger jag i sängen och tittar på One Tree Hill. Konstigt? Nej inte alls. ;) Har ni det bra?

I just wanna lie in my bed


Inlägget skrevs : 2011-08-16
Klockan : 13:21:52
Hejsanhoppsan! Jag mår lite bättre idag. Har inte sprängande huvudvärk som jag hade igår, vilket är väldigt skönt för det är inte alls kul! Och så är jag lite piggare. Men jag har en röst som är svår att prata med, så jag försöker att vara tyst så mycket som det går. Därför ser jag till att vila mycket så att det går över och att jag blir helt pigg. Charlotta ska ha en födelsedagsfest ikväll, men jag kan inte komma på den pga min sjuka vilket jag tycker är jättetråkigt! :( Så jag är lite depp.. Men det finns inte så mycket att göra åt den saken. Tjejerna får ha roligt därborta helt enkelt! Nu ska jag titta på OTH och mysa ner mig i sängen. Vi hörs nog senare!

Funny life


Inlägget skrevs : 2011-08-15
Klockan : 18:49:51
Då har jag gått och blivit sjuk. Kanon, vad roligt! Skolan börjar på torsdag, blir sjuk tre dagar innan.. Kan det bli värre eller? Har alltid sån jäkla otur!! Palla... Kommer deppa åt allt nu. Men vad ska man göra.. Bara att se till att bli frisk så fort som möjligt = VILA. Så jag ska lägga mig i sängen nu, sätta på OTH och stoppa i mig någon mat. Hejsvejs!


The Notebook


Inlägget skrevs : 2011-08-15
Klockan : 15:32:02
Vilken fantastisk film. Så fin.

Snart tillbaka till verkligheten


Inlägget skrevs : 2011-08-15
Klockan : 12:01:16
Godmorgon på er! Idag vaknade jag tidigt, redan straxt efter nio. Är väl bra de ioförsig eftersom skolan drar igång på torsdag. Då är det dax att gå upp vid sju igen. Känns surt, men ändå rätt skönt. När börjar ni?
Har inga planer för dagen, så jag ska nog bara sitta här hemma och lyssna på musik och nog titta på OTH. Drar till pappa senare, men det får vi se när det blir. Har ingen rolig hals heller, man hör inte så mycket av vad jag säger emellanåt så jag måste väl vila lite extra mycket så jag inte blir sjuk nu när skolan drar igång. Förra året blev jag sjuk andra veckan, så det förvånar mig väl inte om jag skulle ha sån otur att åka på det iår igen.. Bara jag inte får en sån höst som förra året, för då var det sjukt vad mycket sjuk jag var! Ska äta vitamintabletter så jag håller mig ifrån det.

Livet är som bäst tillsammans med er


Inlägget skrevs : 2011-08-14
Klockan : 23:26:31
Tjabba tjena hallå på er!
Nu är jag tillbaka och hemma igen. Efter en grym helg på Ramsö, så bra har det varit. Jag ville verkligen inte åka därifrån... Då kan ni förstå att det har varit riktigt bra va. Kan sammanfatta min helg lite i några små ord. Bad i massor, sol, surfingbräda, ring efter båt, cykling, kort, vandring i skogen, kurragömma (ute i natten), spökning, kortspel, nytt folk, trevligheter, skratt, mysigt. Ungefär de innefattade min helg rätt bra! Den har i vilket fall varit grym. Ni är så fantastiska flickor! Ni är dom jag gått med enda sen f-klassen. Det ska vara vi. Så är det bara. Det har kommit saker emellan oss genom åren, men vi löser alltid de. Och vi vet att vi klarar oss som bäst tillsammans med varann. Jag älskar er!









Jag tog inte så många bilder, utan det är Maja som har alla på sin kamera. Det kanske kommer in några mer här sen, men annars så får ni hålla koll på min facebook (sök på Julia Fälling bara) om ni vill se mera!

Leaving tomorrow for the weekend


Inlägget skrevs : 2011-08-11
Klockan : 23:04:32
För drygt en halvtimme sen kom jag hem från min moster & morbror. Vi har haft det jättetrevligt och roligt! Älskar min släkt. Den bästa som finns. - Bara så att ni vet! Nu sitter jag i soffan och tittar på The Killing. Sen blir det att sova för mig, för imorgon måste jag upp vid åtta. Bussen går som sagt tjugo i tio från torget, så vi ska se till att vara där i tid! Ha en underbar helg så hörs vi på söndagkväll igen, för jag bloggar nog inget när jag är där uppe. Kommer nog ha fullt upp! Puss och kram på er, ni är bäst!

Taggad & Laddad


Inlägget skrevs : 2011-08-11
Klockan : 14:08:52
Vet ni varför jag är taggad och laddad? - Nej jag tror inte de, för jag har inte berättat. Tror jag inte? Haha. I alla fall så åker jag till Stockholm och till Ramsö ute i Skärgården imorgon med mina fina vänner Lotta, Linn och Maja! Det ska bli så otroligt roligt! Vi hoppas att vädret blir fint, för då blir det nog mycket åka båt med ring och kanske vattenskidor bakom. Så grymt! Linn och hennes familj har en sommarstuga där, så det är alltså där vi ska bo. Fast vi ska sova i båten, mysigt värre hihi. Så jag är borta hela helgen och kommer hem sent på söndag kväll. Bussen går 9:40 imorgon från torget. Åh! :D

Nu gör jag inte så mycket. Sitter och lyssnar på musik och har det bra. Jag tänkte gå ut och sätta mig på balkongen och bättra på brännan lite, men solen har försvunnit.. Hoppas den kommer tillbaka snarast! Men jag tror att jag ska kolla några avsnitt av OTH nu (tror jag börjar bli beroende..?). Hörs sen!


Två Julior


Inlägget skrevs : 2011-08-10
Klockan : 23:22:03

Sötis bild på Jullan!

Tjejen på bilden drog hem för en stund sen. Vi har haft en jäkligt bra kväll! Varit på Lågpris (haha) och sen bara chillat hemma med musik, skratt, dans, prat och sånt vanligt skoj och trams ni vet. Så tack för kvällen fina du!
Nu tänkte jag gå och borsta tänderna, sedan krypa ner i sängen och kolla två eller fler avsnitt av OTH innan jag sen nog förmodligen kommer att somna. Hoppas ni har haft en fin dag! Puss och kram godnatt!

I väntan på en vän..


Inlägget skrevs : 2011-08-10
Klockan : 15:31:59
Får man underhålla sig själv lite.

Jag är det du ser


Inlägget skrevs : 2011-08-10
Klockan : 12:35:07
Hej på er! Sovit gott? Det har jag gjort, alldeles utmärkt har jag sovit faktiskt. Dock så blev jag inte lika glad när jag vaknade och kollade ut genom fönstret.. Där såg jag bara regn, regn och mera regn. Skittråkigt! Och det regnar fortfarande, bara öser ner. Så det blir väl ännu en till inne-dag som består av OTH. Men gör mig ingenting! Men en sak som jag ska göra om ett tag, det är att gå till min gamla skola och få en "rundtur" i det nybyggda av en gammal lärare till mig. Haha, jag stötte på henne igår och då frågade jag när det skulle vara visning. Och då sa hon att det redan hade vart, men att jag kunde få gå en liten tur med henne imorgon (idag). Så jag går dit runt två-halv tre. Kanske får med mig Lotta också, får se! Haha, skojsigt värre. Men ha en bra dag allesammans, ni är så bra puss!


En tisdag kväll i mitt liv


Inlägget skrevs : 2011-08-09
Klockan : 22:54:00
Var iväg på träning förut. Just precis när jag åkte så började det spöregna och åska, vilket det har gjort precis alla gånger det har varit träning nu. Det är lite komiskt faktiskt.. Att det har varit sånt väder precis alla gånger. För jag skojar inte, det är verkligen så det har varit haha! Aja, hehe. Vi hade väl inte en sån ansträngande träning idag direkt.. Det var jag, Lotta, Cilla, Elin och Jane. Vi tänkte köra innebandy på en gräsplan, så det gjorde vi också. Det var faktiskt kul. Inte för att man fick upp något direkt spel eftersom det var lite svårt att både passa och skjuta i gräset, men det var kul ändå! Tur är väl att skratt & humor finns. :) Efter träningen så stannade jag, Cilla och Elin kvar och tittade på fotbollsmatch. Nora vann med 5-3 mot ÖSK, det är bra mycket bra! Sen hämtade mamma mig, och nu är jag hemma. Sitter och lyssnar på musik, men tänkte sätta på OTH snart och titta på de tills jag somnar! Vi hörs imorgon boys and girls, natti!

Outfit för idag


Inlägget skrevs : 2011-08-09
Klockan : 13:38:51
Vit "tubtop" från Gina
Mellanljusa höga shorts från HM

Be proud of yourself


Inlägget skrevs : 2011-08-09
Klockan : 11:03:53
Nu kände jag att jag bara måste skriva lite om en sak. En sak som gör mig väldigt irriterad, att folk kan vara så otroligt korkade. Det här med att man skulle vara "tjock om låren går ihop", vad fan är det för skitsnack? Hur många har inte lår som går ihop men som ser helt normala ut? Man är förtusan INTE tjock för de. Mina lår går ihop lite, är jag tjock? Svar nej. Varför ska man slösa energi på att sitta och hålla på och prata om sånt struntprat. Det finns ingen mening med det. Kan man inte bara vara nöjd över sin kropp och sitt utseende, istället för att klaga på sig själv eller på andra. För det tjänar ändå inte till något. Så snälla, ni som har en massa komplex osv.. Försök att släppa det. Säg en massa bra saker till dig själv istället och skit i hur andra ser ut. Alla ser olika ut och så är det. Så kommer det alltid att vara. Var bara tvungen att skriva lite om de, så tack för att ni förhoppningsvis läste!

Power of love


Inlägget skrevs : 2011-08-09
Klockan : 10:40:13
Godmorgon!
Gick upp straxt före tio. Jag somnade vid 2 igår, men jag vaknar ändå rätt tidigt. Och det är väl bra, eftersom skolan drar igång om en vecka på torsdag. Då är det dags att gå upp vid 7 igen. Kuuuul! Eller..? Nu sitter jag vid tvn och tittar på Våra Bästa År. Sen blir det att hoppa in i duschen, göra mig iordning lite och gå till jobbet och hämta tvätt. Så sen blir det att tvätta och nog kolla på OTH hela dagen innan träning vid 18 ikväll. Låter som en bra dag va? ;) Hihi rätt slapp men, det är skönt tycker jag. Ha en bra tisdag!

"Pippi-tröja"


Inlägget skrevs : 2011-08-08
Klockan : 22:20:43
Jag ska köpa en såkallad Pippi-tröja, men jag vet inte i vilken färg än och det finns tre olika.
Skulle ni kunna hjälpa mig lite? Säg vilken färg ni tycker bara så blir jag glad och tacksam!




Vit, blå eller rosa?

One Tree Hill


Inlägget skrevs : 2011-08-08
Klockan : 15:46:08
Just nu sitter jag i soffan under en filt och glor på OTH (One Tree Hill för er som inte vet). Kör från början nu, så alltså är jag på säsong 1 och inne på fjärde avsnittet. Det är så bra!! Och bättre blir det också. Mitt halsont har gått över lite nu. Jag har druckit te och ätit en päronsplitt som var väldigt kall, så det verkar ha hjälpt mig lite på traven. Vi får hoppas att det inte blir värre. Kram så länge!


Måndag 8 augusti


Inlägget skrevs : 2011-08-08
Klockan : 12:33:41
Det är sista hela veckan innan skolan drar igång nästa torsdag. Det känns ändå rätt bra. Ska bli kul att få träffa alla igen, och att dessutom vara äldst! Hihi. Nej men det blir skönt att det är sista året nu, då vet man att det är slut på allt sen och början på ett nytt kapitel väntas i sitt liv därefter. Det tycker jag ska bli skoj och spännande! Vilken årskurs ska ni börja? Kan vara roligt att veta! :)
I alla fall, jag sitter här i min fotölj ensam hemma och har ont i halsen. Inte alls kul.. Sista hela veckan som sagt och allt.. Och på fredag åker jag till Stockholm också. Hoppas verkligen inte att det är nån rejäl förkylning som börjar komma. Då blir jag riktigt sur! Men jag ska ta mig en kopp te och bara ta det lugnt idag tänkte jag. Jag som ville ut och springa.. Menmen, så är det. Vad har ni för planer?

Sleep well


Inlägget skrevs : 2011-08-07
Klockan : 23:50:12
Jag funderar på om jag ska sitta kvar i min sköna fotölj med datorn i knät, eller om jag ska lägga mig i sängen med datorn och kolla på någon film? Svårt beslut, svårt beslut! Haha. Det låter ju egentligen skönast att lägga sig i sängen, eller hur.. Så det blir nog att göra så! Vilken film det blir får vi se. Om det ens blir någon, kanske blir musik istället.. Jaja haha! Sov så gott i alla fall, vi hörs imorgon. :)

Polkagrisar


Inlägget skrevs : 2011-08-07
Klockan : 19:59:11
Det känns som att den här söndagen bara har sprungit iväg! Men en hel del har jag hunnit att fixat med... Som att göra fint i mitt rum! Nu är allt på sin plats, nästan. Spegeln och tavlorna ska bara upp, sen är det klart. Sen ska det införskaffas en liten hylla också som jag kan ha mina högtalare på, men det får vi se när det blir. Förhoppningsvis snart! Jag ska även "få" en ny säng och ny tv så småningom, men det kan nog ta ett tag.. Man kan ju inte få allt på en och samma gång. För det första så har man inget gott att vänta på då, eller hur? Ni kommer få se rummet sen, I promise! Hihi.

Nu har jag precis ätit i vilket fall, så jag ska bara slappa nu. Framför tvn blir det nog. Jag har även fått en massa olika polka från Gränna där min mamma och Per-Håkan var i helgen, så jag ska väl smaska lite på de! :)


Outfiten från igår


Inlägget skrevs : 2011-08-07
Klockan : 17:11:16

Underbar kväll


Inlägget skrevs : 2011-08-07
Klockan : 00:16:21
Hej i natten på er! Gud vilken bra kväll jag har haft.. Så bra blev den. Utan vänner vore man verkligen ingenting, det visar ni. Mina fantastiska brudar. Ni är allt och lite till, och jag bara säger det att utan er vet jag inte vad jag skulle vara! Ingenting tror jag faktiskt. Ni är bäst, bäst, bäst

Jag ska inte sova än, för jag är inte trött. (Även fast vi har haft en rätt fullspeedad kväll!) Men jag får se när jag somnar. Sitter nog uppe ett tag till i alla fall... Men natti med er!







Mini-shopping


Inlägget skrevs : 2011-08-06
Klockan : 16:15:57



Snygga inköp va?!

Nu har jag fixat iordning mig och väntar på att Emilia och Julia kommer så drar vi vidare till Lotta och fixar presenten och sen vidare till födelsedagsbarnet! Vi kommer nog få en kanon kväll, så jag hoppas att ni också får det! Puss på er

08:35


Inlägget skrevs : 2011-08-06
Klockan : 08:35:26
Godmorgon!
Nu hinner jag skriva innan jag åker iväg till Örebro. Det trodde jag inte, men snabb som blixten som jag är så! Haha. Ha en bra dag!


Right now

Alla gillar bilar, right ?


Inlägget skrevs : 2011-08-05
Klockan : 23:05:52

Här sitter jag i min säng och smaskar på bilar. För gott är det, man kan aldrig få nog! Dock börjar jag få lite ont i magen nu så jag kanske ska sluta att äta... Men njae! :D Men en sak som jag nog ska göra snart, det är att hoppa i säng. För imorgon redan vid 9 åker jag med bussen in till Örebro med Lisa för att ha en liten dag där inne. Det blir inte så länge, för till 16 måste jag vara hemma för att hinna fixa mig innan jag åker iväg på födelsedagsfirande hos min vän Linn! Vi kanske hinner höras innan jag åker iväg till henne, men om vi inte gör det så hörs vi när jag har kommit hem nån gång under kvällen blir det väl. Godnatt med er!

It's bad, but I will be better


Inlägget skrevs : 2011-08-05
Klockan : 20:46:09
Hej på er! Först vill jag börja med att säga förlåt för att jag inte har skrivit så mycket dom senaste dagarna.. Men det har varit rätt mycket, jag har umgåtts med kompisar och haft det bra så jag har inte riktigt funnit mig tid till bloggen. Så kan det bli ibland! Men jag hoppas att ni förlåter mig? Hehe.

Idag vaknade jag vid tio, men gick inte upp förens vid tolv. Det var väldigt skönt att ligga kvar i sängen och dega ett tag framför tvn med lite frukost på sängen faktiskt. Inte helt fel! Pappa och jag gick upp en sväng på stan sen för att fixa lite saker. Annars har jag strykit.. Mycket var det denna gång. Skönt att det snart är slut på mitt sommarjobb faktiskt. Men man får tänka att man får pengar och att man gör något bra för Noraglass. :) Men sen vid fyra så skjutsade pappa ut mig till skogen där lilla Elviris bor. Har inte träffat henne på över 3 veckor, så det var kul och skönt att få se att hon lever! Vi kollade på film, åt kladdkaka och glass och pratade en massa som vanligt. Hihi, myspys! Nu sitter jag här hemma, själv är jag också. Det är faktiskt rätt skönt. Jag sitter och lyssnar på musik och pratar lite på facebook, så jag ska väl fortsätta göra det.



00:15


Inlägget skrevs : 2011-08-05
Klockan : 00:15:29
Kände för att skriva igen..

Blir trött på såna som inte kan stå för att man har träffat varandra. Att man känner varandra och att man kanske har haft det lite pågång. Även på såna som man har haft det något med, som inte riktigt kan stå för det. Varför ska man då ha ihop det med nån? Nej jag gillar det inte!

Jag mår så bra med dig min vän


Inlägget skrevs : 2011-08-04
Klockan : 22:18:05
Godkväll på er!
Vilken bra dag jag har haft! Cyklade iväg till Lotta vid 12. Vi började att snacka en massa, för en hel del fanns det att prata om. Som det alltid finns! Sen satt vi oss ute på gräsmattan på en filt i det sköna vädret och spelade spel med hennes syster och hennes kompis. Tyvärr så förlorade vi.. Hur nu vi kunde göra det? Dom måste ha fuskat, helt enkelt! Sedan blev det käk, sen fix med ett litet kort till en vän till oss (Linn) som vi ska på födelsedagsfirande hos på lördag. :) Sen chillade vi bara och hade det bra och roligt. Efter 17 så cyklade vi hem till mig för att jag skulle byta om till träningskläder, sen upp till Norvalla och träna. Det gick bra! Så duktiga är vi tycker jag faktiskt! Hihi. Efter de så tittade jag på fotbollsmatch med Jossis! Där blev det även lite snack under matchen, det är väl för härligt!
Nu har jag landat här hemma, i soffan. Sitter i myskläder under en filt just nu och tittar på Kommisare Lewis. Väntar på att klockan ska bli halv elva så slår jag över till 4:an där The Killing börjar. Vi får se när jag somnar sen.. Känns som att det kan bli en sen kväll, men jag vet inte.. Säger i vilket fall godnatt nu, så sov så gott!

Hem till min bästavän


Inlägget skrevs : 2011-08-04
Klockan : 11:38:22
Godmorgon! Nu har jag ätit frukost och gjort mig iordning, för alldeles snart cyklar jag iväg till Lotta! :) Vi tänkte ha en dag tillsammans. Vi har inte hunnit ses något under sommarlovet för hon har varit borta rätt mycket, även jag med. Men nu så fanns det en dag ledig, vilket var tur för saknat henne har jag gjort! Så jag vet inte när vi hörs idag igen, för ikväll blir det träning och så också. Men det visar sig.
Ha en bra torsdag!


Fin bild, vi vet!

I'm going crazy on this


Inlägget skrevs : 2011-08-03
Klockan : 22:55:34
Har fortfarande ont i magen, så nu har jag tagit två alvedon TILL och hoppas på att det går över. Mina tabletter som jag egentligen ska ta när jag har mensvärk är slut hos pappa och resten är hos mamma, så det suger lite.. För när dom har gett värkan så känns det knappt inge mer sen. Alvedon är inte så jättebra, tycker inte jag i alla fall. Menmen, det är bara att stå ut när man inte kan göra så mycket åt saken just nu. Men en sak som jag kan göra, det är att krypa ner och försöka sova så att det går över. Så det tänker jag göra nu. Godnatt med er!

Min pluttelutt


Inlägget skrevs : 2011-08-03
Klockan : 21:07:29
Hej på er! Idag har jag haft en jättebra dag med Ida. Hon kom till mig vid 12 ungefär. Vi gick hem till min mamma då för att kolla lite och så, sen gick vi mot badet och solade och badade med Emilia och Julia som kom dit. Det var otroligt varmt och väldigt skönt i vattnet. Idag har jag blivit solbränd, det ser man hihi :D Vid 15 så stack vi hem för att käka och sen blev det att chilla hemma. Jag fick även mensvärk, så sista timmen var väl inte så rolig för då låg jag bara i sängen och hade ont, och Ida låg bredvid för att försöka få mig på bättre tankar så att säga.. Haha. När hon sen åkte hem vid 18 så somnade jag i 1h och 30 min. Väldigt skönt! Så när jag sen vaknade så mådde jag bättre. Har varit ner och hämtat tvätt på jobbet och även tagit mig en Noraglass. Det var bra för magen min! Nu sitter jag i sängen och tittar på Morden I Midsumer, så jag måste nog sluta skriva nu för att vara med i de så jag inte missar något för då fattar man ingenting sen. Vi hörs senare!


Den här bilden är från den 29 april 2010. Vi har inte tagit nån bild på oss sen dess.. Tror jag inte? Det är ju hemskt! Ida vi måste skärpa oss.. Med både att ta mer bilder och att ses oftare!

Jullan säger tack och hej för ikväll


Inlägget skrevs : 2011-08-02
Klockan : 22:26:48
Nu tänkte jag bara säga att jag snart ska krypa ner i sängen för att försöka sova om en stund. Jag är rätt så trött, och imorgon blir det roligheter med min Ida som jag inte har träffat på så jäkla länge! Hatar att vi aldrig tar tag i det heller.. För det är väl de vi inte gör, tillräckligt mycket i alla fall. Menmen, nu ses vi i alla fall! Så hon kommer till mig mellan elva-halv tolv imorgon, så det gäller att jag är pigg då. Men jag ska försöka hinna med att stryka innan också, så då lär jag väl vara det! Så sov så gott, godnatt med er.


I like this picture. Do you?

Otur, de har man ibland..


Inlägget skrevs : 2011-08-02
Klockan : 20:51:06
En liten oturskväll för mig kan man väl kanske säga lite... Det började med när jag hade cyklat upp till fysträningen. Då fick jag ont i magen, så där mensvärks/ägglossning ont. Men sen så tänkte jag inte på de när vi körde igång. Men sen efter vi hade kommit en bit så kände jag att jag fick ont i magen och mådde lite illa.. Efter ett tag kom huvudet också, så jag fick vila medans dom andra körde hård fysträning. Jag hatar att inte kunna ge allt, att inte kunna vara med alls. Jag kör hellre när jag har ont än att säga att jag inte kan längre, men det är väl bara dumt egentligen.. Men jag kunde köra på helt okej sen, så det gick över efter ett tag. Sen när vi hade slutat träningen så märkte jag att jag hade tappat min cykelnyckel.. Åhhh!! Jag hade haft den i min sko, så den hade väl "flygit ut" när vi hade sprungit och gjort olika övningar och så. Jobbigt värre.. Så det fick bli att ta cykeln i bagageluckan, såg helt knäppt ut men vi fick i varje fall hem den haha. Den kommer jag väl aldrig hitta däruppe i spåret, så det är bara att ta fram reservnyckeln och aldrig stoppa den i min sko igen! SEN hände ännu en sak när jag hade kommit hem.. Jag skulle gå ur duschen (badkaret) och höll på att dra ner duschdraperit för jag fastnade näästan i det. Då blev jag rädd kan jag säga, för då hade det blivit ett pladask på golvet. Haha! Hade kunnat gjort mig illa.. Oj, oj vetni. ;) Så vad tycker ni.. En liten oturskväll va?

Värme


Inlägget skrevs : 2011-08-02
Klockan : 16:37:28

Jag och pappa åkte ut till ett bad i några timmar. Det var gassande sol och skit skönt i vattnet! Precis så som det ska vara. Så lite mer brun har jag allt blivit nu! Nu gör jag inte så mycket. Tar det lugnt, dricker mycket vatten (loka)! Det måste man få i sig mycket av nu när det är så varmt. Så glöm inte det, drick vatten! Hehe. Cyklar iväg till träning om drygt 1 timme. Hur ska vi orka att träna i denna värme... Ja det visar sig! Lite lugnare än vanligt får vi nog köra i alla fall.


Tisdag och sol


Inlägget skrevs : 2011-08-02
Klockan : 10:39:45
Godmorgon vänner! Sovit gott? Det har jag gjort. Somnade vid 01 igår ungefär, och vaknade här vid 9:30 ungefär. Vädret ser ut att bli mycket fint och varmt idag med, så jag tror att det blir att lägga sig vid nån sjö med pappa eller nån kompis kanske.. Vi får se, men att sola och bada blir det nog i alla fall. :) Och ikväll blir det träning. Det låter bra i mina öron tycker jag. Nu ska jag titta på Våra bästa år, sen hoppa in i duschen. Vi hörs senare under dagen!

Borta bäst men hemma bra


Inlägget skrevs : 2011-08-01
Klockan : 23:38:02
Tycker ni att rubriken blev lite fel? Hmm.. Det tycker faktiskt inte jag! Inte denna gång, för nu har det varit bäst borta men det var bra att komma hem. Ska ta och berätta om min båtresa för er. Kan bli långt, men isåntfall så får ni bara njuta utav att läsa om min semester! Ska "varna" er lite också att många utav bilderna som jag har tagit är inte så bra, för just då som dom bilderna togs var det inte så bra ljus och det var mörkt osv. Plus att dom är tagna med en mobil (även fast det är med en Iphone hähä), för min Systemkamera hade jag tydligen GLÖMT ladda så den var ju helt död. Då blev jag sur kan jag säga! Hade ju tänkt tagit jättefina bilder.. Men aja, jag fick nöja mig med dessa och det får även ni göra!

Vi åkte alltså upp till Stockholm med buss i fredags förmiddag. Båten gick därifrån vid 15:30, så lite väntan var det innan. När vi väl var på båten så var väl det första vi gjorde att kolla runt (otroligt fin båt!!). Sen gick vi till våran hytt och packade upp och lite sånt. Vi åt mat kl 21 på kvällarna. Det var faktiskt inte försent, rätt bra tid ändå. Även fast man äter rätt mycket tidigare hemma. På fredagkvällen så gjorde vi inte så mycket. Vi "bekantade" oss med båten. ;) Haha. Sen på lördag så kom vi till Danmark, Bornholm. Där stannade vi i Rönne och gick av. Det var skitväder den dagen, så att gå runt på stan var inte det roligaste. Men det var ändå kul att vi fick se lite hur Danmark ser ut i en stad (även fast jag har varit där förut). På kvällen sen så var det en massa musik, shower och roligheter. Mycket bra scheman hade dom för oss båtgäster, inget som fattades. Och vilken personal! Kryssningsvärden och Nöjesvärden - Så jäkla bra var dom!! På allt. Att underhålla, sjunga, dansa, prata, vara roliga.. Helt underbara helt enkelt! Det blev en tidig kväll för Gustav och pappa, men ickesanicke för mig. Jag stannade uppe till 01 för att titta på en show. Det var en show jag aldrig kommer att glömma! För jäkla bra! Så det var nåt dom andra som sov missade, hihi. På söndag (igår) så hade vi kommit till Gotland och Visby. Där gick vi av, och skinande sol och varmt hade vi. Då var det verkligen härligt att vara på Gotland och gå runt i Visby. Så fin stad! Där käkade vi även lunch. När vi tog oss tillbaka till båten så blev det för mig att gå och sola på soldäcket. Om det inte var sol ute så var det inga problem, för dom hade lampor med 27 grader "i" så det var bara att sätta på dom så stekte det som tusan! Så skönt var det. Denna kväll stannade Gustav och pappa uppe lite längre däremot. Då somnade vi inte förens 02.. Men sista kvällen, då är det röj! Haha, nejdå men vi hade det jätteroligt och trevligt. :) Och idag då kom vi till Åland imorse, men där var det ingen avstigning. Det blev för mig att sola idag med ett bra tag. Sen var vi framme i Stockholm vid 15:30. Måste verkligen tacka Birka Paradise för en fantastisk Kryssnings-weekend. Allt var verkligen super. Detta gör jag gärna om! Och jag kan rekommendera att åka på en sån här weekend-kryssning med Birka Paradise. Ni kommer inte ångra er! Och det är bra priser! Så stort tack, och tack till pappa och bror som gjorde det väldigt bra också såklart! Och en sak till. Vi lärde känna en familj lite som kom från Sundsvall. Jättetrevliga var dom! Så det är också något som är kul med såna här båtresor. Det är mycket trevligt folk och man kan umgås och lite sånt. Det gillar jag! ;)






I Rönne.



Båten.


Blåste gjorde det..





I Visby.




Nu ska jag snart sova! Vi hörs imorgon, godnatt med er!

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0