Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Vill inte bli sjuk!!!


Inlägget skrevs : 2011-01-31
Klockan : 18:17:13
Jättekul att man "kanske" är sjuk.. :( Jag skrev ju imorse att jag hade ont i halsen osv, och det hade jag även mestadels utav dagen. Men jag gick aldrig hem. Ville vara kvar i skolan, (ja faktiskt)! Vi fick inställd sista lektion, så det var dock skönt för mig. Men att gå hem var ju inte det roligaste.. Det blåse som tusan, mina ben typ vek sig hela tiden ? Och det är en del uppförsbackar hem till mig. Så not good today! När jag kom hem så tog jag en risifrutti och juice och slog på tv;n. Efter en halvtimma la jag mig ner i soffan och somnade. Grejen var den att jag skakade i hela kroppen! Det var ju inte kallt precis, men det skakade faktiskt i hela kroppen. Jätteobehagligt! Jag kände på mig i pannan, var väldigt varm. Gick och tog tempern (som inte gick för jag fattade inte..). När jag ställde mig upp så var hela jag spagetti. Jag gick och "vinglade" hela, hela tiden. Jag orkar ju liksom inte ens stå upp, så det var bara att krypa ner under täcket igen. Usch säger jag! :( Ska ta tempern när mamma kommer hem. Hon kan väl i alla fall den där manicken, haha.
HEJSVEJS

07:21


Inlägget skrevs : 2011-01-31
Klockan : 07:21:29
Godmorgon!
Vaknade upp med halsont och ont i öronen. Svårt att svälja. Men jag sticker till skolan ändå! Om det blir värre/inte bättre så går jag bara hem. Hoppas ni får en skön måndag, och att ni även har fått en god nattsömn!
Kramis!

Söndag in my heart...


Inlägget skrevs : 2011-01-30
Klockan : 15:48:16

Den här söndagen har typ gått till spillo. Haha nejmen, jag har inte gjort något annat än att sitta framför datorn och tittat på filmer, med min mysdress på (skönt dock!). Facebook, msn, bloggar och filmer är de som har varit del 1 i mitt liv idag. Speciellt på söndagar så brukar det kunna bli så.. Men det har i alla fall varit chill! Men inte har jag pluggat nåt.. Men jag tänkte såhär att fysiken kan jag göra med mamma ikväll, läsa upp det jag har skrivit och ska läsa upp imorgon, och ta ut bilder från datorn. Matten var inge viktig, var bara jag som kände att den var tvungen att bli klar men. Hemkunskapen kan jag göra lite på ikväll, imorgon och på tisdag. Sådär, det ser ju bra ut det här! Haha. Hoppas i alla fall ni har rört något mer på er idag än vad jag har gjort :D Eller? Hihi.


Gammal bild..


Söndagsmorgon


Inlägget skrevs : 2011-01-30
Klockan : 10:15:55
Godmorgon på er! Sovit gott? Det har jag gjort. :) Men kan tycka att jag vaknade liite för tidigt.. Vid nio, menmen, känner mig i alla fall inte trött nu så det var väl vid rätt tid jag vaknade ändå, hehe.
Har ni några speciella planer för dagen då? Jag har inte en aning om vad jag ska göra. Jag måste läsa på lite fysik tills imorgon, göra lite matte och kanske lite hemkunskap också. Men det är såna här små saker, så det går väl rätt fort. Så jag får väl se vad dagen har att bjuda på.. Kram!

Dag 17 - Min favoritfödelsedag


Inlägget skrevs : 2011-01-29
Klockan : 23:58:48
Alla mina födelsedagar är favoriter och nya minnen. Jag har faktiskt ingen speciell födelsedag som har varit bättre än någon annan, vad jag kan minnas i alla fall. Om jag ska tänka på "omgivningen", vart jag var när jag fyllde, så får det väl bli när jag fyllde 12, för då var jag i Spanien på semester i två veckor. Det var en härlig och varm födelsedag! Kan man väl säga att den var, hehe. ;)

Godnatt!

VINST!


Inlägget skrevs : 2011-01-29
Klockan : 19:16:45
Känns förhärligt! Äntligen fick vi till en vinst! 2-1 till oss. Inte nåt märkvärdigt, men det är fortfarande en vinst och det är de som räknas! Hoppas vi kan kämpa lika mycket som vi gjorde denna match, kommande matcher, så kommer vi kanske ta några till lag. För det är inte omöjligt. Absolut inte. Vi vann idag för att vi kämpade på, vi gav oss inte. Inte förens slutsignalen i tredje och sista gick. Det var inte för att vi var bättre än dom, för det var vi inte. Men som sagt, vi kämpade! Och det kanske inte dom gjorde lika mycket.. I alla fall inte tillräckligt mycket för att slå oss! ;) Hähä. En fin "hamburgare" gjorde jag, cilla och tea också.. Haha fyfan. Vi ramlade på varandra, alla tre. Vi fattade ingenting, vi visste knappt hur det gick till. Men en sak var säker, och det var att dessa skott skulle inte få träffa mål! Och det gjorde det inte heller. Vi täckte bort det! Och det var de som räknades. Det var en utav gångerna då vi absolut inte gav oss. Vi tillochmed la oss ner på varandra.. Helt otroligt, hahaha. Snyggt var det! (:s) Så bra jobbat brudar! We keep it up! ♥

Nu ska jag käka. Sen blir det en hemmakväll med pappa och bror, ska titta på film och lite sånt!
Hoppas ni har haft en bra lördag och får en bra kväll. :)
Kramkram!


Lördag och match!


Inlägget skrevs : 2011-01-29
Klockan : 12:57:20
Hej på er! Och godmorgon. Jag steg upp ur sängen vid halv tolv. Riktigt skönt att få sova så länge! Och dessutom har jag sovit väldigt bra inatt, så nu känner jag mig pigg och glad, hihi. Tänkte göra iordning lite lunch åt mig snart. Pappa och Gustav har åkt iväg till Örebro för att fixa lite saker och hälsa på några bekanta. Jag kunde tyvärr inte följa med för jag har match senare i eftermiddag. Men jag laddar upp för fullt till den! Känner att denna match kommer sluta bra.. Så det är bara att köra!! Innan jag går och gör iordning käk till mig, så ska jag mejla iväg en ansökan om sommarjobb. Bra att vara ute i godtid med de. :)
Ha en super bra lördag, så hörs vi ikväll efter matchen! PUSS


Nästan ett år gammal bild på Cilla, mig och Lotta

Rött


Inlägget skrevs : 2011-01-28
Klockan : 16:57:59
Ska upp och fixa en sak på stan om en stund när pappa har kommit hem. Om affären är öppen, men det hoppas jag! Sen drar jag vidare till träningen. Efter de så blir det hem till Lotta med Linn och ha en liten myskväll! :)
Hoppas ni får en bra fredag! Heja på Sverige nu i semifinal mot Frankrike i handboll som går ikväll!
Puss och kram på er


Efterlängtade helg


Inlägget skrevs : 2011-01-28
Klockan : 14:41:32
Hejsvejs denna härliga fredag! :D
Skolan rullade på superfint idag. Det glosförhöret jag hade på engelskan gick kanon, som vanligt hihi!
Nu sitter jag hemma i soffan och har hyrt Bröderna Karlsson på tv;n. Den är rätt najs! Så jag ska väl fortsätta att kolla på den. Gör något inlägg sen innan det blir träning oså ikväll. Kram!

Dag 16 - Mitt favoritminne


Inlägget skrevs : 2011-01-27
Klockan : 22:10:38
Jag har så otroligt många minnen och så många bra minnen, så jag vet inte riktigt vilket mitt favoritminne är. Men jag tror att jag får lov att säga Malta. När jag var med min familj till Malta på semester för 3 år sen. Jag blev kär i det lilla landet på engång! Så fint, så snälla människor. Allt var liksom bra, och jag var så jäkla lycklig! Jag vill verkligen åka tillbaka dit en gång i framtiden. Kanske med min "blivande familj", eller någon annan gång med kompisar kanske eller nåt sånt. Jag och Linn har funderingar på språkresa, och att isånafall åka dit. Så om allt blir som det ska, så blir det Malta nästnästa sommar. Men det är mycket pengar som behövs. Så det gäller att ligga i! Men i vilket fall så ska jag åka dit nån mer gång!!



Blue Lagoon, såååå fint!

That's life


Inlägget skrevs : 2011-01-27
Klockan : 20:17:49
Ujuj, bloggen hänger efter. Jag har inte tid att blogga en del veckor, och då får det bli som det blir. Det blir tråkigare, men jag kan tyvärr inte göra något åt de då jag har mycket plugg och träningar osv. Man vill ju ägna sin tid åt andra saker också!


Idag slutade jag skolan vid halv fyra, och då stack jag och Maja till gymmet. Vi körde på riktigt bra idag! 1 h & 20 min. Härligt! :) När jag sen kom hem vid ungefär halv sex så blev det käk, plugg och så. Ska även göra lite glosor i engelskan nu. Hade prov i svenska imorse, som jag har nämnt ett par gånger tidigare, men i alla fall så gick det bra. Var inte alls svårt eller långt, och det tog typ 10-15 min bara att göra det. Jag kan nog få rätt bra på det, får hoppas på det i alla fall! Men nu måste jag plugga vidare. Får se om jag kommer med något mer sen.
Ha en fortsatt trevlig kväll!


Lite shopping


Inlägget skrevs : 2011-01-26
Klockan : 21:54:42

Hej på er!
Som jag skrev imorse så åkte jag direkt till Örebro efter jag hade slutat. Eller nästan i alla fall, hann hem lite innan men orkade inte sätta mig vid datorn då. När vi kom in till Örebro så började vi strosa runt på stadens alla gator. ;) Var tydligen någon marknad där idag, så det var ju fullt med saker och folk på torget. Riktigt kyligt var det också! Burrburr. Men vi skulle i alla fall shoppa lite. Visar bild på vad jag köpte i slutet av inlägget. Vi åkte hem med halv sex bussen. När jag kom hem var jag ensam hemma, så det blev för mig att koka ihop lite nudlar och värma på korvstroganoff. Det dög absolut! Sedan har jag bara pluggat. Satsläreprov imorgon i svenska, och även ett läxförhör i spanska. Kommer nog gå bra i båda delarna. :) Nu har jag precis kommit ut ur duschen, och ska nog hoppa i säng snart. Kanske kikar lite på tv innan jag somnar.. Får se.
Sov så gott i alla fall så hörs vi imorgon, torsdag.


Hårband till träning - Glitter
Fyra par trosor - HM
Nagellack - HM
Bh - HM
Foundation/Mouse - Åhlens (sminkborste med på köpet)
Täckstift - Åhlens
Träningsbyxor - Stadium
Ring - IAM


Godnatt!


07:41


Inlägget skrevs : 2011-01-26
Klockan : 07:41:14
Godmorgon onsdag!
Har precis käkat lite frukost och ska snart borsta tänderna.
Sovit riktigt skönt inatt! Dock somnade jag kanske lite försent, menmen.
Vi slutar tidigt idag, kl 13. Superskönt.
Lisa och jag tar bussen in till örebro nån timme efter vi har slutat,
så jag kommer inte blogga förens ikväll när vi har kommit hem och så.
Ha en bra onsdag, kram!



Lagsport, man är helt enkelt ett lag


Inlägget skrevs : 2011-01-24
Klockan : 22:24:35
Hade träningsmatch ikväll mot flickor 98. Vi vann med 8-1. Skapligt skönt! Lite frustrerad match var det väl ett tag.. Vi spelade inte precis bra, inte så bra som vi kan. Men vi kom i alla fall igång lite mer sen i andra och tredje och höll kvar de i sista, fjärde. Men första är alltid lite jobbig för oss. Det handlar bara om att vi måste komma igång på direkten, för spelet kan vi ju eftersom vi har det sen. Det är nog lite taggning inom laget. Dom flesta matcherna går dåligt i första, men vi har ändå haft ett par som har gått bra. Bara att se till så att alla går bra under hela matchen! Sen har man alltid lite mindre bra matcher, och lite bättre matcher. Så är det för alla lag. Men vi kan ju. :) Och frustrerad får man bli. Men man kan ibland få skit för det. Och det är så att en del är mer öppna och pratar, en del säger inte så mycket utan håller det inom sig. Och båda sakerna är bra, båda är för och nackdelar. Och då på plan/under matchens gång så blir det ju också så att dom som är mer öppna och pratiga pratar och säger vad dom tycker. Och dom som är mer tysta och håller saker och ting inom sig gör det. Det blir ju så. Man ska ju inte ändra på sig själv bara för att liksom. Men en grej, man måste kunna lyssna på varandra. Tränarna på "barnen", "barnen" på tränarna. Det tycker jag är viktigt, inom allt. :)

Nu ska jag sova hörni! Börjar bli bra trött.
Vi hörs imorgon efter skolan, sov så gott!


Heheh, gammal bild.

Hemma


Inlägget skrevs : 2011-01-24
Klockan : 12:21:40
Hej bloggen. Idag stannade jag hemma från skolan, för när jag vaknade upp imorse så hade min mens kommit och min mage hade börjat värka, så då stannade jag hemma istället för att gå till skolan och ändå veta att jag skulle få gå hem nån gång under dan. Onödigt enligt mig! Har legat i sängen under morgonen och tittat på tv. Väntar just nu på att pappa ska komma hem så att jag kan få lite mat i mig. Vi hörs senare!

Dag 15 - Min första kyss


Inlägget skrevs : 2011-01-23
Klockan : 21:30:19
Jag berättade ju om min första kärlek förut om ni kommer ihåg det/läste det, och där skrev jag ju att vi pussades och så, och att de var min första. Men det var ju inte precis något äkta, så för mig var inte det min första kyss. Hade väl några småförhållanden efter de också, men som sagt, inget äkta så vi tar och berättar om ett som var för två år sen i somras, och min första kyss. Det var en kille som hette Filip. En utav mina bästa och närmaste vänners kusin, hehe. Jag hade träffat han och hans familj på "kalas" hos min kompis familj och så, för min familj och hennes familj står varandra nära och vi umgås en hel del. Sen så förförra sommaren så började vi sms:a och prata mer med varandra, än vad vi hade gjort förut om man säger så. Vi började väl gilla varandra genom det, och sen träffades vi (utanför kalasen, haha). Och ja, vi tyckte om varandra väldigt mycket. Kärlek. Det var ett jättemysigt förhållande, och vi hade det väldigt roligt tillsammans. Men det var en sak som var ett problem, och det var att vi bodde lite över en timme ifrån varandra.. Vilket kanske inte är så jätteenkelt ibland, och som det då inte blev. Så efter drygt två månader tog det slut mellan oss tyvärr. Men jag insåg sen att det kanske var det bästa, för vi träffades inte så ofta. Det blev ju svårt som sagt. Och med han "fick jag min första kyss". Alltid något speciellt med den första, hihi. Och speciellt om man är lycklig med den man är med och vill något med det och så. Men vi blev väldigt bra vänner och är även det idag! Han är en jättefin kille, och förtjänar det bästa. Han har även en flickvän idag, och jag önskar dom all lycka! :)


Hej söndag


Inlägget skrevs : 2011-01-23
Klockan : 15:24:31
Godeftermiddag bloggen! Jag vaknade idag vid tolv. Jätteskönt att få sova ut! När jag vaknade så kände jag att jag hade ont i magen, så jag anade väl vad det var som var pågång.. Jag gick ner och tog mina tabletter. Men nej, det var inte de som var pågång. Eller, i alla fall inte just idag men antar att det kommer komma denna vecka eller början på nästa. Och jag hoppas verkligen inte början på nästa, för nästa tisdag ska vi till klacken med skolan och då är det inge roligt att ha mens när man ska åka skidor. "/ Håller tummarna för att det kommer den här veckan! Hehe. I alla fall så har jag bara slappat framför tvn ungefär till två innan jag tog fram plugget och började kika lite på de. Gjorde klart allt i fysiken som är tills imorgon, och gjorde även några tal i matten. Nu har jag musiken kvar som jag ska sitta och skriva ner lite på. Hörs sen!

00:46


Inlägget skrevs : 2011-01-23
Klockan : 00:46:42

Oj.. Jag har inte suttit vid datorn sen jag skrev det senaste inlägget (och dock det enda idag), så förlåt för att jag inte har uppdaterat som jag sa att jag skulle göra! Men jag har umgåtts med min mamma och bror under hela kvällen, så datorn har liksom inte kommit i första hand om man säger så. Nu är jag dundertrött och ska lägga mig efter jag har skrivit detta inlägg. Hoppas ni har haft en bra lördag! Sov så gott sötnosar, hörs imorn! ♥


Sometimes, I just don't know


Inlägget skrevs : 2011-01-22
Klockan : 17:05:18
Hallå på er! Kom hem från idrottshuset för en stund sen. Efter min match så stannade jag kvar med Lotta och Linn och tittade på min brors match. Men nu tänkte jag ta lite om min match först. Det blev 1-3 till Åsbro. Jättesynd, för vi hade verkligen spelet! I alla fall mycket utav tiden i första och i tredje. Det var i andra som vi tappade och dom fick in 2 mål. I första blev det 0-0, men i andra 0-2, och sen i tredje 1-3. Men jag tycker att vi spelade på jättebra det mesta utav matchen. Det är bara målen som fattas som sagt. Och en sak till hihi, jag sköt frislaget som sen blev till ett mål utav Vendela! Lite roligt, även fast det inte var en riktig assist, för då måste man komma "springandes" och passa och sen då mål. Alltså att det inte har blivit avblåst eller nåt. Men ja, ändå roligt! :) Min bror och hans lag vann dock med 5-3 över Kfum. Som jag tror det var ett rätt så bra tag sen dom gjorde, så det var ju jätteroligt! En väldigt jämn match var det.. Alltid lika roligt att titta på deras matcher.
 
Vi skulle egentligen ha åkt iväg till Karlskoga och till min moster och morbror på lite "kalas" ikväll,
men det har kommit lite saker emellan som gör att vi inte kan åka.
Dock vilket jag tycker är skönt, för jag känner att jag bara vill vara hemma ikväll.
Klart kul att få åka iväg lite, men ja, ni förstår!
Nu ska jag kila ner och ta något att käka.
Vi hörs senare ikväll, ha en bra lördagskväll!

Godnattis


Inlägget skrevs : 2011-01-22
Klockan : 00:00:12

Right now.
Godnatt mina vänner och sov så gott!
Vi hörs imorgon när jag har kommit hem från min match och så.
Håll tummarna för oss nu att vi vinner! Hihi.
Kram på er

Dag 14 - Mina drömmar


Inlägget skrevs : 2011-01-21
Klockan : 22:37:07

Sen jag var ungefär 10-11 år (skulle jag tippa på) så har jag velat bli artist. I sexan skrev jag en egen låt som jag också spelade in, just dig hette den. Den var mitt allt då typ. Haha, nejdå men det var sjukt kul att få spela in en egen låt! Efter de så började jag skriva en massa låtar, och några andra som jag prövade på att spela in, men som det sen inte blev något av. I alla fall så är min dröm fortfarande att bli artist. Jag vill stå på scen och framföra något som jag är bra på, något som jag älskar och vill hålla på med. Sen vet jag inte hur långt jag kommer gå i musikbranschen, men det visar sig. Först kommer jag gå en musiklinje på gymnasie, sen så får vi se vart det leder. Om det leder dit jag vill att det ska, så kommer jag nog söka till musikhögskolan i Stockholm och studera där. Om jag vill hålla på med musik fortfarande vill säga, men det hoppas jag. :) Musik är min dröm!


Btw, så kommer det i vår spelas in en ny låt (ingen egen skriven utan en cover).
Var ett tag sen jag gjorde de, och känner att jag vill ha någon ny att kunna sikta lite med om ni förstår hihi.
Kan inte säga när den kommer, men i vår! :)


Don't stop, just go


Inlägget skrevs : 2011-01-21
Klockan : 21:14:27
Träningen gick super ikväll! Jättehärligt. :D Vi hade ett bra tempo, kontroll och ja, helt enkelt en bra träning! Så det var jätteroligt att se att alla var så taggade, och speciellt taggade inför morgondagens match! Nu tycker jag att vi visar att vi kan ta dom, för det kan vi, bara vi vill och kämpar på. Vi får inte ge oss. Vi ska vara med hela tiden och uppmärksamma. Just goooooo!


Sitter i soffan med mammi och tittar på Let's Dance nu.
Bagge ska dansa snart! Hihi ;)
Hörs med en "dag" sen!

Helg!!


Inlägget skrevs : 2011-01-21
Klockan : 14:47:50
Tjena på er!
Äntligen är helgen här. Dagen har rullat på fint. Hade läxförhör i religion imorse, vilket jag inte hade pluggat till så mycket, så det känns lite osäkert med mina svar.. Men jag tror att jag inte behöver göra om det. Det är ju bara att litet fjuttigt läxförhör så det hoppas jag verkligen att jag slipper. Sen hade vi även glosförhör på engelskan, men det är aldrig några problem. :) Har typ alltid alla rätt eller en ifrån alla rätt, hihi. Men jag har alltid haft lätt för engelska så. Nu sitter jag här hemma i soffan med mammas dator faktiskt. Orkade inte gå upp och hämta min. (a) Ska nog ta något och käka snart.. När jag äter så sätter jag nog även på en film och kanske slumrar till till den? Kanske behövs lite vila.. Ikväll blir det träning i alla fall! Gött. Vi hörs senare!


På den här bilden har jag snelugg, vilket jag inte brukar ha.
Men vad tycker ni, passar jag i det?
Eller ska jag fortsätta med bena?

Someday you will come to me and say "I love you"


Inlägget skrevs : 2011-01-20
Klockan : 20:52:46

Förlåt för att jag inte har bloggat något idag, men jag har inte varit hemma. Kom hem runt sex. Gick till gymmet direkt efter skolan och tränade ett tag med Elvira och Maja. Riktigt skönt! Och bra gick det med. Nu är det bara att köra! När jag kom hem så var jag inte så pepp på att blogga, så det fick bli som det blev. Men tänkte i alla fall hoppa in och säga hej innan det blir sängen sen.

Har ni haft en bra dag då?
Det gick bra hos tandläkaren idag. Hade inga hål. Mina tänder var superfina. Dom sa att mer såna här tänder ville dom ha, hihi! Då blev man ju såklart glad. :) Men jag ska köra med tandtråd varje kväll nu för det fastnar lite grejs mellan mina tänder, så att då är det väl lika bra att få bort det så det inte ligger där och skräpar och kanske tillslut blir ett hål. Så det har jag fått "order" om. Men det är ju inga problem! Annars så var det inget speciellt. Ska dit om två år igen, skönt! Resten av dagen i skolan har varit bra. Torsdagar brukar vara väldigt jobbiga, men denna var inte så jättejobbig. Så inte en plåga att ta sig igenom den. ;)

Nu ska jag ner och titta på handboll. Sverige-Polen! Nu får vi allt vinna!
Hörs imorgon då det är underbara fredag och helgen kommer.
Puss på er alla!


Bild från idrotten idag då vi åkte skridskor. Mycket kul!
På bilden är det jag från höger, elvira, maja och lotta.


Jippie för tandläkaren..


Inlägget skrevs : 2011-01-19
Klockan : 22:09:05
Har märkt att det inte har blivit nån sån här "dag" grej på två dagar nu, men jag har inte haft tid och ork till dom. Jag kör en imorgon, okej? Var på träning förut som sagt. Var inte en så seriös träning dock, men det gick väl bra. Fick känna efter hur mycket mitt knä klarade av, men det gick rätt så bra i alla fall. Får se hur det blir med matchen på lördag.. Om jag spelar eller ej. Men det får vi se på fredag.

Nu ska jag nog snart krypa ner i sängen. Igår somnade jag vid drygt halv elva, och det var rätt skönt att få somna någon halvtimme-trekvart tidigare än vad man har gjort dem senaste dagarna. Så får nog bli så ikväll med. Imorgon ska jag till tandläkaren vid elva ungefär. Fyfan, jag HATAR att gå till tandläkaren. Nästan det värsta som finns. Bara att komma in där, känna lukten, gå in i rummet/n, lägga sig i stolen, öppna munnen.. Blä! Jag gillar det bara inte. Har typ varit "rädd" för att gå till tandläkaren sen jag var väldigt liten, och det har inte försvunnit än.. Vid 14års åldern, man får väl bara leva med det? Hahah. Kan låta fjantigt.. Vilket en del tycker att det är. Menmen så tycker jag om att gå dit i alla fall. Men det ska väl gå bra!
Ni får höra sen hur det gick där. ;)
PUSS & GODNATT VI HÖRS IMORGON


Onsdag är här


Inlägget skrevs : 2011-01-19
Klockan : 18:06:55
Min onsdag har varit super bra. På hemkunskapen just nu så håller vi på att planera måltider några lektioner här framöver, två och två. Jag är med Knutte, och vi har bestämt att vi ska göra Lax på spett, Broccolisoppa med ost och Knuttes pappas special typ hehe. Den innehåller köttfärs och potatis med wokade grönsaker. Så vi ska laga en maträtt per gång, och sen ska vi skriva ner saker om varje och så. Idag har vi bestämt allting, så nu är det bara att börja laga nästa onsdag. Ska bli riktigt roligt faktiskt! :) Och jag tror att Knutte och jag kommer jobba bra tillsammans, för vi kommer bra överens annars och så. Så det blir nog bra som sagt! Våran a-tid (dans) var inställd idag, men vi var ändå kvar i skolan. Jag, lotta, linn och maja. Vi satt inne i ett rum och pratade och hade det roligt, lite för roligt kanske? ;) Haha nej, kan man ha det? Tror jag nog inte. Men sen vid halv fyra (då vi egentligen slutar efter a-tiden), så var pappa så snäll att skjutsa hem mig till mamma. Tack världens snällaste pappa!

Sen jag kom hem så har jag käkat, tittat på tv, pluggat/läst lite och lite dator.
Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och gå ner och säga hej till mamma som kom nyss.
Åker iväg på träning här om en stund också. Hoppas mitt knä håller, får ta det lugnt helt enkelt.
Vi hörs senare ikväll, puss på er!



Internetsidor för skor?


Inlägget skrevs : 2011-01-18
Klockan : 21:35:35
Jag har kollat runt efter skor på internet här ett tag nu, men jag hittar ingen bra sida.. Förutom dom här "vanliga" ni vet. Så jag undrar om ni har något tips på en bra skosida på internet? Vore väldigt snällt om ni kunde skriva namnet på den då till mig! :)


Nu sitter jag och tittar på Handboll, Sverige - Argentina. Just nu ligger vi under med 3 poäng, så nu måste vi tagga upp mer här! Vi vill ju vinna! Men Argentina har visat att dom är liite bättre än oss i dagens match. :/
Ska snart gå upp och göra mid iordning för att lägga mig i sängen i bra tid ikväll. Har varit alldeles för trött dem senaste mornarna, väldigt jobbigt att ta sig upp då.. Så det är bara att dra sig själv i säng! Haha.
Vi hörs imorgon hörni! Puss och godnatt. :)

Love you


Inlägget skrevs : 2011-01-18
Klockan : 19:51:13

Så snygga. Så coola. Så töntiga. Men så jävla fräna! PUSS PÅ OSS!

Sluta aldrig kämpa, för alla kan.


Inlägget skrevs : 2011-01-18
Klockan : 17:42:19
Hej allesammans!
Det rullade på i skolan. En rätt så tråkig dag har det varit faktiskt.. Men jag klarade mig finfint. Haha. Men fick reda på vad jag fick på matteprovet som vi gjorde förra veckan, och gissa vad, jag fick VG! På detta svåra kapitel som jag har slitit med så mycket & hårt.. Att jag skulle få VG trodde jag faktiskt inte. G visste jag att jag skulle få, men max G+ trodde jag.. Så detta är över förväntan och väldigt roligt såklart! Men ni ser.. När man har slitit för något så hårt, så visar det sig också att man har gjort det och att man förtjänar det. Var 13 över G och 10 ifrån alla rätt. Rätt så stolt Julia här! (y) Hihi. När vi sen slutade, efter matten vid kvart över tre, så gick jag hemåt. Hade/Har lättare att gå idag, för har inte lika ont längre i knät. Det känns, men hoppas att det börjar gå över, det mesta i alla fall. Har ni haft en bra skoldag?

Nu ska jag titta klart på Johan Falk filmen som jag aldrig hann se klart på igår.
Sen blir det nog mat här om en stund. Pasta med sås tror jag det blir, gottigt!
Vi hörs om ett tag igen. :)

Dag 13 - Den här veckan


Inlägget skrevs : 2011-01-17
Klockan : 21:10:31
Radar upp min vecka

Måndag (idag); Skola, hem, träning.
Tisdag; Skola, umgås med Emma, plugga.
Onsdag; Skola, hem/plugga, träning (tror jag?).
Torsdag; Skola, gym, hem, plugga.
Fredag; Skola, hem, träning.

Så ser min vecka ut. Inte alls märkvärdig.
Så den här veckan ska jag inte göra något speciellt, utöver det vanliga då.
Utan det blir det gamla vanliga! Men det går bra de med.

Förbannade knä..


Inlägget skrevs : 2011-01-17
Klockan : 16:52:36
En ny vecka och en ny måndag. Denna dag i skolan var rätt så.. Seg. (Som inte måndagar vanligtvis brukar vara). Hade bara en massa lektioner där vi skulle sitta och lyssna och skriva, och det blev väldigt tröttsamt i längden så man blev rätt trött. Men såna lektioner kommer väl också lite här & där. Slutade vid ungefär 14. Satt kvar lite i skolan, men gick hem efter nån kvart. Det roligaste var inte att gå hem idag, för mitt knä är inte det bästa just nu.. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde på matchen i lördags, men jag ramlade (fastnade eller nåt sånt tror jag det var) och "gled fram" på golvet och då bränner man ju sig som ni kanske vet. Men att jag skulle få såhär ont kände jag inte då och trodde jag inte. Men tydligen så slog jag väl i mitt knä på nåt ställe. "/ Mina båda knän är rätt så känsliga, har råkat ut för mycket med dem om jag säger så hehe. Dom är inte så jättesnygga heller! Menmen, inget att göra åt. I alla fall så har jag väldigt ont och har svårt att stödja mig på det. Så för mig blir det ingen träning ikväll, men åker dit och ser vad dom gör och om det är något jag kan vara med på.

Nu ska jag titta på film tror jag, vi hörs senare ikväll! :)

Godmorgon!


Inlägget skrevs : 2011-01-17
Klockan : 07:48:50
Nu har jag fixat mig och allt är klart. Mamma skjutsar mig till skolan om 10 min drygt, väldigt snäll mamma!
Idag är det en vanlig dag. Inget speciellt som händer. Har inget prov denna vecka heller, vilket är superskönt.
Så nu får man väl passa på att njuta ? Yes. ;) Ha en bra måndag allesammans!



Mitt hår är inte riktigt som jag vill att det ska vara idag,
så vi får se om jag sätter upp det i en tofs..
Men såhär ser jag i alla fall ut just nu!

Tipsar om film


Inlägget skrevs : 2011-01-16
Klockan : 17:39:53
Igår kollade vi på en film hemma hos Elvira som heter 'Allt för min syster'. Och jag tänkte nu tipsa er om den, för den var så otroligt bra! Den handlar om en familj. En mamma, pappa, bror och två systrar + mammans syster. Den ena systern som heter Kate har cancer, leukemi. Och den andre systern Anna har fått gått igenom väldigt många operationer för hennesskull, för att hjälpa henne att överleva. Men nu orkar hon inte mer. Så hon tänker sätta stopp för det. Och det är väl ungefär de som man kommer få "följa" i filmen. En utav sakerna. Sen är det om Kates liv, och dom visar tillbaka blickar och så. Men den är otroligt, otroligt fin! Jag var påväg att börja gråta ungefär tre gånger, men tårarna lyckades aldrig komma. Men man var helt inne i den. Lysande film! Så om ni inte har sett den så rekommenderar jag er att se den!


Dag 12 - I min handväska


Inlägget skrevs : 2011-01-16
Klockan : 14:43:11
I min "dagliga väska" så finns alltid detta:





1. Borste
2. Pengar/Plånbok
3. Almanacka (till skolan)
4. Hårnålar
5. Mini spegel
6. Tuggummi
7. Hörlurar till mobil
+ bindor/tampong, som jag dock inte kände att jag ville lägga upp bild på heh

Sunday


Inlägget skrevs : 2011-01-16
Klockan : 12:40:42
Godmorgon! Har sovit riktigt gott inatt. Somnade vid två igår ungefär, och sen dess har jag sovit hela långa natten, och vaknade vid ungefär tjugo över elva här imorse/förmiddags. Ligger kvar i min säng och tittar på tv. Repris på Fångarna på fortet. Annars gör jag inte så mycket. Ska nog gå upp och äta lite frukost straxt, gott!
Har ni några planer för dagen då? Jag har ingen aning om vad jag ska göra.. Vi får väl se. :)

En lyckad lördag


Inlägget skrevs : 2011-01-16
Klockan : 01:40:22

Nu blir det ett litet nattinlägg, men jag har inte haft tid till att skriva på eftermiddagen/kvällen. Efter matchen så åkte jag hem till mamma. Var där en stund och så. Sen åkte vi och hyrde film, och hon skjutsade mig till pappa. Fixade iordning mig, för åkte nästan på direkten hem till Elvira där brudarna skulle vara och vi skulle ha en myskväll tillsammans! Men först kan jag väl säga vad det blev för resultat i matchen och så. Och ja, vi förlorade. Det blev 0-3, till Lillån då alltså. Lite synd att vi inte fick in ett enda mål.. Ett tag var vi bara uppe hos dom och pressade på dom hela tiden, så dom fick aldrig ner bollen till oss, vilket ju var super! Det gjorde vi riktigt bra.. När vi väl fick kontroll på det. Men vi lyckades inte slå in bollen denna gång.. Och det är ju "tyvärr" de som gör att man vinner. Men jag var i alla fall nöjd med min prestation! Kämpade på under hela matchen, var helt slut sen efter. Ville bara gå hem och lägga mig. Mina ben höll på att vika sig hela tiden! Så det kan ju ha varit ett tecken på att jag hade kämpat på rätt så bra, hihi. :) Men det tycker jag dock att vi alla gjorde! I alla fall de jag såg. När man är back så koncentrerar man sig mycket på sig själv och den andra "back partnern", så man kanske inte kollar så mycket vad dom andra gör där uppe, speciellt inte om det är mycket där nere vid ens mål och så. Då har man ju de att tänka på och bollar att få bort. Och så var det denna match. Otroligt mycket och man fick vara på hugget hela tiden. Men så ska det ju vara! Även fast man kanske inte alla gånger är helt på hugget själv, hehe. Men aja, vi var inte dåliga om jag säger så då! :) Men som sagt, nu kommer vi till min kväll. Vi har haft det otroligt mysigt & roligt. Som vi alltid har! Ätit gott, pratat och skrattat i mängder, tagit en massa kort, spelat spel, tittat på film.
Kan ju knappast bli bättre! Puss på er mina gullepluttar!

Ja ni.. Jag kom hem straxt efter tolv. Och jag är faktiskt inte så trött nu.. Än.. Konstigt? Hmm.. Ja, kanske haha.
Men jag blir väl det nån gång antar jag. Tror nog att jag ska sova efter detta inlägg är skrivet och klart.
Igår vet ni så blev det ju en 'dag 11' istället för 'dag 10' som det egentligen skulle vara, så vi tar en 'dag 10' nu..
En outfit för dagen var det, och här kommer den.




Godnatt!


TAGGAR INFÖR MATCH!


Inlägget skrevs : 2011-01-15
Klockan : 11:13:17
Godmorgon! :)
Sitter i sängen och tittar lite på tv och bloggar. Känner att min mage börjar kurra nu lite också, så ska nog gå upp och äta lite frukost. Om två timmar har vi samling inför match! Och denna gång är det match hemma, skönt de så slipper man åka någonstans. Så jag taggar för fullt! Blir väl hög musik här om ett tag så jag kommer igång lite mer! För nu idag ska vi bannemej vinna!!! Inga men nu, det är bara att köra!
PUSS


Dag 11 - Mina syskon


Inlägget skrevs : 2011-01-14
Klockan : 23:57:40
Är egentligen på 'dag 10' idag, men jag har inte orkat tagit nån outfit bild som man då ska göra på 'dag 10', så vi kör en 'dag 11' idag och så får det bli en 'dag 10' imorgon, om ni har tur..


Bild på mig och min bror från i somras.
Gustav Fälling - Tvillingbror

Han är allt som ett syskon är. Jobbig, bråkig, knäpp, irriterande. Men samtidigt dom här otroligt bra sakerna. Rolig, glad, pratig. Jag skulle aldrig klara mig utan min tvilling. Vi är egentligen som en enda del, fast i två olika kroppar. Och att vara tvillingar är ju alltid lite speciellare, eller vad man nu ska kalla det för. Man "sitter ihop" på ett annat sätt. Jag kommer stå dig nära tills döden skiljer oss åt. Kan vara jobbigt att veta de ibland, men det är ju så det är kära broder! :) Jag älskar han/honom/dig djupt!

Obehagligt, förskräckligt, äckligt, otäckt


Inlägget skrevs : 2011-01-14
Klockan : 23:11:40
Träningen gick finfint ikväll! :) Tror att dom flesta är väldigt taggade inför morgondagens match, vilket är super, så det är bara att lira! Efter träningen stannade jag kvar med Charlotta & Linn och tittade på herrarnas match. Efter ett tag kom Elviris också och joinade. Blev tillslut 6-5 till Nora, yey! När den var slut fick jag skjuts hem av Lottas mamma. Har typ 5 min att gå hem, men hon erbjöd sig att skjutsa hem mig, dock för att det är rätt mörkt då runt halv tio.. Läskiga vägar att gå. ;$ Nejmen jag gillar inte att gå ute i mörker själv. Tycker det är obehagligt. Speciellt efter alla våldtäkter som har skett i Örebro (3 mil ifrån där jag bor), & sen efter ett mord som har hänt på en kvinna som kommer ifrån Nora, här i Januari. Som bodde i Nora, rättare sagt. Ni kanske har läst om det? Eva Magnusson hette hon. Hon blev mördad, styckad. Jag kan inte förstå det... Hur (förlåt mitt språk nu men) i helvete kan man göra något sådant? Det är förskräckligt, helt ofattbart! Mordet hände mellan Örebro och Nora, vad som tro's just nu, men som nog också stämmer. Så jävla äckligt. Jag sörjer verkligen med hennes nära & kära.. Usch. :( Spärra in jäveln!!

Nu: Film, C/O Segemyhr
Kör en "dag" innan jag kryper ner i sängen sen också.
PUSS

Äntligen helg!


Inlägget skrevs : 2011-01-14
Klockan : 15:03:23
Superskönt med helg nu! Dagen i skolan har varit mysig och bra. Fredagar och onsdagar är lugnt dom bästa dagarna i skolan. Och eftersom det är fredag idag så har då denna varit bra, hihi. ;) Matteprovet gick faktiskt bra! Jag som har varit "så orolig" över det.. Men nu är det i varje fall gjort, och det var inte ett sånt prov som vi brukar göra.. Det var alltså inte uppbyggt på samma sätt. Våran lärare hade tagit bort lite saker på de som var för svårt (sånt vi egentligen inte behövde kunna, kan man väl säga), vilket var väldigt skönt! Så det tog bara drygt 50 min att göra provet, och det har tagit rätt mycket mer än en lektion på andra prov vi har gjort, typ 1h & 30 som det längsta om man lägger ihop det. I alla fall så är jag säker på att få G. Får se om det blir högre. Men blir väldigt glad i vilket som om jag säger så. :)

Nu är jag då hemma. Ska ta något att käka snart för har inte gjort det än. Ska nog också sätta på C/O Segemyhr på datorn. Fööör bra! Sen vänta på att gå iväg till träningen ikväll vid tjugo i sex ungefär, men är ju ett tag kvar tills dess. Får se om Emma kommer hit lite före de också.. Beror på om jag "orkar umgås", hehe. För just nu är jag ganska så trött. Kanske skrivet något innan träningen, får se. Annars hörs vi ikväll nån gång! ♥

Dag 09 - Min tro


Inlägget skrevs : 2011-01-13
Klockan : 21:05:57
Jag tror inte på något speciellt. Tror inte på gud, inte på aporna (?), inte på någon annan "stark tro" uppe i himlen eller vad det nu är. Mycket med tron har ju att göra med vilken familj/släkt man kommer ifrån. Och vad dom tror på osv. En del familjer är ju väldigt religösa, medans en del inte alls är de och absolut inte kan sitta och lyssna på "gud prat".. Och en sån är jag, eller vad man ska säga haha. Min familj (mamma och pappa) har aldrig trott på någonting. Dom tycker inte det där är så.. Hmm ja, seriöst typ. Och varken mammas släkt eller pappas släkt tror något speciellt mycket på någonting. På mammas sida så tror jag inte att nån tror på någonting. På pappas sida så är jag inte lika säker, men ingen/inga är religösa i alla fall. Så mitt "svar" om min tro är helt enkelt ingenting. That's it. En grej som jag kan "tänka på" ibland, det här med gud... Om nu gud skulle finnas, varför ser då världen ut som den gör? Fundera ni på den! ;)

Och kom ihåg. Detta är min blogg. Jag skriver vad jag vill. Ni får tycka och tänka precis vad ni vill, men det är fortfarande jag som utför "arbetet". Man har många olika tankar om det är med tro osv, och detta var min!

Kanoners


Inlägget skrevs : 2011-01-13
Klockan : 18:49:13
Torsdagar är jobbiga i skolan. Har lektion på lektion, äter vid halv ett. Rätt så segt! Men den har ändå varit bra och rolig. Man får ju vara med världens bästa klass och brudar, som jag också skrev igår hihi. På idrotten så blev det en fyslektion. Körde "cirkeln" kallade våran lärare det för. Man ska gå runt till olika stationer och göra olika styrkesaker. Som armhävningar, situps, hantlar, springa, "lyfta upp sig själv" och sånt. Det var kul! Jag älskar sånt, det är jobbigt men bra träning och riktigt roligt. :) Sen efter vi hade slutat lektionen, så pratade jag lite med min lärare om vad jag skall göra för att få MVG i idrott, för fick VG i första betyget nudå. Och då sa han att han vet att jag vill ha det (hehe?), och att jag bara ska fortsätta som jag har gjort så kommer det fixa sig. Jag var inte med på ett konditionstest i höstas, som vi har varenda vår och höst, för att jag var sjuk (var en period då jag var sjuk rätt mycket), och det kan man ju inte råför, men tyvärr så kan betygen tas lite på det, och mitt MVG kan ha snuddat vid de, om ni förstår vad jag menar. Men det är inget att deppa för! Nu vet jag ju i varje fall att jag nog har ett MVG, vilket känns jätteskönt! Hihi, ville bara säga det., inget skryt eller så, absolut inte! Vi slutade sen vid halv fyra. Jag, Elvira och Maja stack till gymmet då. Skulle gå på sån här instruktionsrunda idag, för vi ska börja köra igång med gym nästa vecka. Det gick jättebra! Var väldigt roligt, som det kommer att bli också. Tufft och hårt, men roligt. Så detta kommer bli kanon, bara att köra! :D

Hoppas ni har haft en bra dag. Nu ska jag diska och plugga, vi hörs om ett tag!


Dag 08 - Ett ögonblick


Inlägget skrevs : 2011-01-12
Klockan : 21:22:30

Ett otroligt glatt ögonblick i mitt liv var när jag kom hem ifrån min klassresa i 6:an. Vi hade varit på Skara Sommarland över dagen. Vi hade haft det jättebra, så jag var lika glad när jag kom hem som jag var när jag åkte och under tiden vi var där. Sen när jag kom hem så sa mamma att jag hade fått ett paket, och det var rätt så stort, men inte så tjockt. Jag gick direkt och började öppna det, och tänkte "undra vad det här kan vara för något?".. Sen när jag väl hade fått upp pappret/papprerna som låg i brevet, så såg jag att det var från Talangen i Örebro (en musiktävling) och att jag hade kommit med! Ni kan inte förstå hur glad jag blev! Jag bara skrek av lycka, hoppade upp i min mammas famn. Oh vilket härligt ögonblick de va! Jag ringde också direkt till min vän Caroline, för det hade jag lovat henne att göra så fort jag fick svar på om jag kom med eller inte. Och jag hade ju något väldigt, väldigt bra och roligt att berätta för henne när hon väl hade svarat. Och hon blev nästan lika glad som mig! :D - Det är ett ögonblick i mitt liv som jag verkligen kommer att minnas. Den här lyckan. Finns så klart en massa flera, men ett utav dom var det här som kom upp i mitt huvud, så jag hoppas att ni blev nöjda med detta ögonblick ni fick höra om i varje fall! :)


En onsdag


Inlägget skrevs : 2011-01-12
Klockan : 17:44:30
Lång dag idag. Men den har varit bra! Ibland så älskar jag skolan. Eller i alla fall att vara "i den", alltså att få umgås med mina bästa brudar! Hihi. På musiken nu så ska vi ha ett prov/grupparbete/inlämningsuppgift, man får alltså välja vilket utav dom man vill göra. Och jag har valt inlämningsuppgift, som man då gör själv. Den ska vara inne vecka 7, så vi har ju 6 veckor på oss att jobba med det ungefär. Satsar på högt (helst MVG) på detta, för då är jag ett snäpp närmare att få MVG. Ligger ju jävligt nära där.. Kanske inte så konstigt eftersom jag brinner för musik. Men pratade med min lärare idag, och hon sa att det som "saknas" nu är att visa upp någonting som man kan för henne, enskilt alltså. Och att hon ska se att man kan göra detta med flera personer, alltså att det inte blir ett problem för en, isåfall. Så det ska jag göra här i vår. Sjunga och spela gitarr lär det nog bli! Måste ju ha MVG nu i vår för att kunna få enklare att komma in på det jag vill in på sen efter 9:an, för vi har ingen musik i nian. Vilket jag tycker är dåligt. :/ Menmen, så är det. I alla fall.

Jag kom hem ungefär kvart i fyra. Tog mig lite käk och gick in till mitt rum och satte mig där och tittade på tv. Efter en stund startade jag datorn och började plugga in lite glosor i engelska och spanska. Engelskan är tills på fredag, så tittar lite mer på orden imorgon. Spanskan är tills imorgon, så dom kör jag igenom en sista gång ikväll, kan dom i princip. Jag har ju egentligen träning ikväll också, men jag hoppar över den idag för jag har ont i ryggen. Igår hade jag jätteont, och kände även av den idag när jag dansade i skolan på a-tiden, så jag vilar. Har match på lördag, vill inte ha ont då. Så det får bli så. Ska nu sätta mig ner med matten och plugga in lite mer. Har bara en lektion och en dag kvar att plugga innan provet är.. Puss, vi hörs senare ikväll! :)

Dag 07 - Min bästavän


Inlägget skrevs : 2011-01-11
Klockan : 21:44:10

Min bästavän heter Charlotta Martinsson. Vi är lika gamla, 14 fyller 15.
Hon är allt. Glad, sprallig, (väldigt humoristisk!), jordnära, världens bästa tjej & vän. Vi har varit bästa vänner sen vi gick i 2:an. (Vi har gått i samma klass sen f:an/0:an, och gör det än idag). En dag utan henne i skolan blir inte som det brukar vara, ska vara. Även fast vi inte ses så ofta på fritiden, så vet jag att hon alltid finns där. Men det är ju saker med skolan och annat som faktiskt ibland/ofta måste gå före vänner. Men det spelar ingen roll, för vi är tillsammans i vått & torrt. Ni skulle bara veta hur hon är.. Ni skulle bara känna henne. Alla ska ha en vän som henne, för hon är den bästa. Och den man verkligen kan lita på och räkna med. Man har alltid lika kul med henne. Vi tillsammans är som två nötter. Haha, tänker väldigt roligt och konstigt.. Ibland! Men det är vi. Och alla som känner oss och står oss nära/umgås med oss, vet att vi är såna och det är så vi också ska vara. Vi är rätt lika helt enkelt. Sist men inte minst så vill jag bara säga att jag älskar dig, och det sista jag vill är att förlora dig som vän för du betyder för mycket för mig för att göra de. Men det kommer aldrig att hända!
Puss, du är bäst! :) ♥


Sommaren 2010

Hösten 2010


Allt är inte lätt..


Inlägget skrevs : 2011-01-11
Klockan : 16:41:19
Godeftermiddag på er! (Hihi)
Kom hem vid halv fyra ungefär. Dagen har rullat på bra. Fick lite smått panik på bilden, för fick reda på att vi skulle måla av varandra i klassen, alla ska måla av alla eller vad man ska säga, men ni kanske förstår! Och så är det en som ska stå i mitten och alla andra sitta runt om den och sen måla av personen som står i mitten då. Och vi hann med ungefär 5 personer idag. Den första fick man 10 min på sig, den andra 5 min, tredje 3 min, fjärde 1 min och femte 5 min. Fattar ni att man skulle måla av en person i HELHET (det som var det viktigaste, proportionerna) på 1 min??! Sinnessjukt ju. Varför utsätta oss för sån stress? Och jag kan inte måla, vill inte måla, orkar inte måla.. Jag är ingenting för bild helt enkelt. Eller jag kanske inte ska säga att jag inte kan måla, för det kan jag ju. Och en del saker blir ju bra. Men ja, ni förstår vad jag menar? Jag tror i alla fall inte att jag var ensam om att få lite panik och så, heh. Men det blir nog bra med det där! Återstår att få se resultaten när dom har målat av mig också.. Ujuj. (a) Snygg-varning! HAHA. Nej nu ska jag sluta babbla om bild! På matten så fick vi reda på lite mer om provet som kommer på fredag, så nu känner jag mig lite säkrare, eller rätt så mycket säkrare faktiskt. Och det är ju skönt! Satsar på G först och främst, sen får vi se om jag får högre eller inte. :)

Nu ska jag ta något att äta tror jag. Göra lite varm oboy/choklad? Åh va gott!
Vi hörs om ett tag igen!

Bloggen kommer lite i efterhand sometimes..


Inlägget skrevs : 2011-01-10
Klockan : 22:12:48
Glömde helt bort att skriva blogg när jag kom hem från träningen, förlåt! Mycket annat att tänka på (host)..
Men nu ska jag göra mig iordning och sen krypa ner i sängen, så hinner ju tyvärr inte skriva så mycket. Hade tänkt att köra en "dag-grej" också ikväll, men nej så blev det inte. Men imorgon har jag ingenting efter skolan så då ska jag allt ta och göra en liten sån! Man kanske tillochmed kan göra två på en och samma dag? Eller blir det konstigt då..? (a) Haha vi får se!
Puss på er, & sov så gott sen!


Även en liten outfitsbild för idag. Väldigt enkelt, men ändå rätt najs!
Smutsig spegel, ursäkta mig för det..

Skolan igång igen


Inlägget skrevs : 2011-01-10
Klockan : 16:31:15

Hejsvejs på er! Även fast det var rätt så segt att ta sig upp imorse så var det rätt skönt att få komma tillbaka till skolan, och mestavallt att få träffa alla i klassen och så. En del har man ju varken träffat eller sett under hela lovet som har varit i över två veckor, så det är klart att man har saknat folk (den underbara klassen vill säga!), hihi. Men i alla fall så har dagen varit helt okej. Fick fika på fysiken! Väldigt chockad blev jag måste jag säga. :o Men det var väl trevligt, & snällt! Dock sa han att alla hans klasser fick det när dom gjorde/gör den här laborationen som vi gjorde idag, men jaja hehe. Från dagen så fick jag med mig hem två läxor, en i engelska tills på fredag och en i spanska tills på torsdag. Bara ord som man ska lära sig, så inte så svårt! Men har ju det här matteprovet på fredag också.. Önskar att det redan var gjort. Men ska prata lite med min lärare imorgon om vad som är viktigast att kunna och så, så ska det nog gå bra! Åtminstonde ett g ska man väl få!

Nu ska jag sätta på någon film och dricka lite te som jag blev sugen på.
Träning ikväll vid kvart i sju, så vi hörs när jag har kommit hem från den, runt nio-halv nio!
Pussis!


Bild tagen igår kväll.


Slut på lovet, buhu


Inlägget skrevs : 2011-01-09
Klockan : 18:24:18
Det var riktigt skönt och fräscht att sola! Nu är man lite brunare än vad man var innan, och man känner sig som sagt fräsch. :) Jossis och hennes mamma kommer och hämtar mig om en liten stund för att släppa av mig och Jossis uppe vid ishockeyhallen och titta på match. Najs! Kommer hem vid nio skulle jag tippa på. Då blir det Morden i Midsumer, sen sova, så vi hörs igen efter skolan imorgon! Puss på er alla!


Söndag 9 januari


Inlägget skrevs : 2011-01-09
Klockan : 13:11:45
Jag har sovit förfärligt dåligt inatt. Igår kväll kunde jag inte somna, så jag gick upp och tog en macka och tomater, och satte på tv;n ett tag. Jag var inte tillräckligt trött, tydligen.. Och då kan det ju bli sådär att man inte kan somna. Men lite efter två så somnade jag i alla fall, och då var det på engång jag la mig ner och blundade också, så det var skönt. Vaknade vid halv elva imorse ungefär. Eller, pappa väckte mig då.. Eftersom det är skola imorgon så kanske det inte är så bra att sova för länge, för då kommer man ju inte vara trött ikväll då man måste sova för att orka upp. Så är det. Nu på förmiddagen har jag duschat, ätit frukost och pluggat. Sitter i soffan och tittar på tv med datorn i knät just nu. Ska nog alldeles snart gå och göra mig iordning och ringa mamma och fråga när vi ska ner och sola som vi har tänkt att göra idag! Måste bli lite brunare nu! Hihi.
Ha en bra söndag så hörs vi senare, kram!

22 Bullets


Inlägget skrevs : 2011-01-08
Klockan : 23:46:40
Pappa och jag hyrde en film på tv;n som hette 22 Bullets här ikväll. En thriller, brukar inte tycka om såna så mycket, men denna var faktiskt helt okej! Dock rätt mycket blod och sånt, som är min fobi också, i alla fall en liten fobi (när det kommer till "stora mängder" blod och äckliga sår osv), men bara jag blundar när det kommer såna bilder så är det lugnt! Både pappa och jag blev lite arga på poliserna i filmen som skulle vara till någon hjälp, men inte var de för fem öre. Och både jag och pappa är såna som oftast lever oss in i filmerna, så det blev lite kämpigt där haha! Men det slutade bra i alla fall, om man kan säga bra? När ungefär 7 pers blev dödade osv... Aja, men vi säger att den slutade bra! Hehe :')

Nu ligger jag i min säng, den varma och sköna sängen. Stor är den också! Hihi. :D
Kanske slår på ett avsnitt av brottskod.. Eller någon annan film.. Annars så blir det att sova..
Men nje, det tror jag inte. Inte än. En Julia som har svårt att bestämma sig här.. Haha.
Puss & kram på er, hörs imorgon!


Ni som gillar mycket "pang, pang" - För er kan jag rekommendera denna film!
Och för er andra med naturligtvis, men ja, ni förstår nog kanske vad jag menar ändå.
Men storyn var bra tyckte jag, och den är lite spännande och så.
Men som sagt, en hel del blod och pang pang. ;)
Godnatt!

Dag 06 - Min dag


Inlägget skrevs : 2011-01-08
Klockan : 17:53:02
Hade väckning på halv elva imorse för att jag skulle gå upp och duscha innan mamma skulle komma och hämta mig för att åka mot kusin och fira lilla (förlåt, stora) Max. Men jag stängde av den på engång och verkligen kände att jag inte orkar gå upp nu, och jag kommer inte orka följa med dit heller och vara social så jag sms:ade mamma och sa att jag inte orkar och ska somna om igen. Vilket jag också gjorde, ett tag. Vet inte riktigt när jag helt vaknade sen, men kanske vid halv tolv-tolv. Slog på tvn då och samtidigt tog jag upp mina matteböcker för att börja plugga. Nu är allt snart klart, och jag har fått lite mer koll nu om vad det är jag håller på med! Så det satt jag väl med i lite över en timme ungefär. Sen hämtade jag datorn och kollade lite på den vad som hade hänt under natten, hihi. Min bror kom in efter en stund och la sig bredvid mig i sängen. Ibland är han en rätt så go bror! Sedan började vi båda att fixa iordning oss, och när vi var klara gick vi ner mot idrottshuset och tittade på innebandymatch. Jag gick hem efter en stund, medans han stannade kvar där. Sen när jag kom hem från de så blev det att lägga sig i soffan, titta på tv och äta lite. Sen jag la mig i soffan så har jag inte gått upp igen, så jag ligger alltså här nu med. Ikväll kommer jag att vara hemma med min kära pappa och bror, titta på film och lite sånt trevligt blir det nog! Så ungefär så har min dag sett ut. Kram! :)

Ni är så bra som det går att bli ♥


Inlägget skrevs : 2011-01-07
Klockan : 22:37:19
Kvällen inne i Örebro tillsammans med mina underbara flickor Charlotta, Linn, Elvira, Emilia, Julia & Emma blev helt otroligt bra! Käk på Pizza Planeten, Narnia i 3D på bio (väldigt bra! rekommenderar att gå på den, och i 3D), otroligt svajigt ute på gatorna också! Hahahah, dör. Detta var mitt egna lilla skämt (ni fattar nog inte vad det var för något roligt i de, men det förstod man om man skulle ha varit med), och jag skrattade i princip lika mycket åt det som dom andra gjorde? Alltså ibland förstår jag mig inte på mig själv kan jag ju bara säga.. Men kanske inte ska göra det heller, don't know hehe. ;$ Är inte en sån som skäms så mycket/ofta över mig själv och det jag slänger ur mig i alla fall! Kan ju bli liite fel ibland om det blir allt för pinsamt, menmen, det glömmer man sen. ;) Men nu vill jag bara säga en sak.. Kan inte beskriva hur glad, lycklig och älskad jag känner mig när jag är tillsammans med er. Jag vill aldrig skiljas ifrån er. Det skulle aldrig gå. Ni är BÄST! Jag hoppas att ni vet det. Och att jag gör allt för er, vad som krävs. För ER. ♥

Imorgon kommer jag att köra en "Dag 06 - Min dag", för idag vet ni ju redan vad jag har gjort, så då blir det ju lite tråkigt att sitta och läsa de igen. Skulle jag tro. Så vi kör på det imorgon istället!
Nu ska jag nog ta något litet att äta och sätta på tvn. Hörs kanske med ett godnatt sen!


Girls


Inlägget skrevs : 2011-01-07
Klockan : 14:43:59
Chacha bloggen! (Ironiii, haha)
Orkade inte skriva något mer igår, sorry, men nu är det ju faktiskt så att ni läsare är väldigt dåliga på att titta in på min blogg OCH att kommentera! Så jag har ingen större lust att blogga.. Då.. Så kom igen nu? Vad är det med er..! Häng på hela tiden, aldrig släppa taget. ;) Har jag inte lärt er de?! Haha.

Pappa och jag har varit uppe hos mamma och fixat in kanaler till min tv. Hade bara en massa tråkiga kanaler förut som inte jag vill titta på. Men nu finns det! Nu ska jag käka lite med pappa, sen vid halv fyra går bussen in till Örebro som jag ska ta med mina brudar. Bio, käk och mys blir det! Så trevligt! :)
Hoppas ni får en bra fredag så hörs vi ikväll när jag har kommit hem, kramen!


19:01


Inlägget skrevs : 2011-01-06
Klockan : 19:01:53
Tjoho! Elviris och jag vaknade klockan 13 idag. Somnade inte förens ungefär 3 igår så, hihi. Vi låg kvar i sängen och drog oss ett rätt så bra tag innan vi kände oss "pigga" för att gå upp och äta frukost. Men vi har ändå legat i sängen hela dagen, ända tills hon gick hem här för en timme sedan. Tittat på filmer på tvn, skojat med folk på facebook, ja för såna är vi! (y) Men i varje fall. Vi hade en jättebra och rolig kväll igår! Du är så bra busan! :) ♥

NU sitter jag här och väntar på några som ska komma hem till oss och käka oså. Inte för att jag kommer umgås med dom och pappa så mycket, men i alla fall äta med dom hihi. ;)
LOVE


Hihi kul jag hade med mina fötter!

Hähä


Inlägget skrevs : 2011-01-06
Klockan : 02:01:45

(Vet att det är snyggt med instoppat linne i byxor)

Helt ofixade
Helt oseriösa
Helt borta
Men fullkomligt normala
Här har ni Julia och Elvira!

Nu ska vi snart sova. Vi har haft en jättebra och rolig kväll, hoppas ni med har haft det!
Puss & kram på er, godnatt från oss!

BABY


Inlägget skrevs : 2011-01-05
Klockan : 19:57:14
Min eftermiddag/kväll har varit så otroligt konstig, knäpp, rolig, ja allt! Har pratat med kompisar på fb och msn hela tiden och bara tokat oss. Helt crazy! Hahaha. Sjuuuukt. Men jävligt roligt! :D Kan vara kul att bara få släppa allt ett tag och vara helt dum i huvudet, hähä. Nu väntar jag på min lilla Elvira som ska komma hit och sova över inatt. Mycket trevligt! Vet inte riktigt när hon skulle komma, men det visar sig. :) Vi ska väl inte göra något speciellt.. Dumma oss? Haha, hon är en utav dom som har varit störd med mig idag! Hoppas hon kommer snart i varje fall.
Ska ni göra något speciellt/Gör ni något speciellt denna onsdagskväll?

Nu ska jag vänta på sötnosen, vi skriver nog sen!
Hejsvejs!

Svårt och jobbigt är det..


Inlägget skrevs : 2011-01-05
Klockan : 14:35:02
Idag blev det en rätt så lång sovmorgon, eller vad man nu ska kalla det för. Vaknade vid ett! Somnade runt ett igår som jag alltid har gjort nu under lovet typ, och aldrig har jag vaknat vid halv ett, men var väl extra trött nudå hah. Idag ska jag inte göra något speciellt. Jag måste ge mig ut på stan och köpa nya ansiktsmedel och byta mitt armband. Annars ska jag nog bara ta det lugnt hemma. Har pluggat några tal i matten nu alldeles innan jag satte mig här. Får panik på det. Jag blir så frustrerad, för jag förstår ju ingenting! Och jag fattar inte hur jag kommer att förstå vad det är jag håller på med. Vill inte sitta med provet framför mig sen om drygt två veckor och bara stirra som ett fån på det och inte fatta ett skit vad jag ska göra... Inte för att jag tror att det kommer bli så, men ändå.. I varje fall inte på "Del A" - Den som är lite lättare. Men jag gör mitt bästa helt enkelt. PUSS


23:04


Inlägget skrevs : 2011-01-04
Klockan : 23:04:37
Pappa var så "snäll" ikväll att jag fick bryta mitt godisstopp och mumsa på lite godis och chips, men inte så mycket! Hihi. När det tillochmed är han/föräldrarna som säger att man får så ska man väl passa på? Tycker i varje fall jag! Så pappa och jag har tittat på en deckare på tvn och gottigottat oss. :) Nu börjar jag bli rejält trött.. Ska fixa iordning mig och sen hoppa ner i sängen. Kanske titta på lite mer film, får se!
LOVE, GODNATT


Vääldigt smutsig spegel.. Men ni får lov att stå ut med de.

Dag 05 - Vad är kärlek


Inlägget skrevs : 2011-01-04
Klockan : 19:54:37
För mig så är kärlek så mycket mer än bara pojk-/flickvän. Det kan ju egentligen vara i princip allting. Musik, djur, människor. Det är klart att ha ett förhållande är väl alltid väldigt mycket kärlek. Man är intima med varann osv, och oftast i förhållandet så älskar man väl personen, tycker om den. Men som sagt, man kan även älska ett husdjur, ett band, en människa som kanske bara står en nära (vänner t.ex) men som inte är något intimt med. Så för mig är kärlek något väldigt stort och vackert. Något som man ska ta vara på! Kärlek = Lycka och omtanke. För mig betyder det ungefär de. Ta hand om varandra så mår alla väl!




We rock it


Inlägget skrevs : 2011-01-04
Klockan : 17:11:54
Hallå allesammans! Min dag har då spenderats i idrottshuset från klockan elva till tre. Spelade sammanlagt fyra matcher, det spelade alla lagen var. Sen om man gick vidare till semi så blev det såklart mer, men det gjorde inte vi. Vilket vi inte precis var förvånade över, haha. Men det var kul o lira! En del matcher var roligare än andra, men så är det väl. En del var ju svårare att "vinna mot", alltså kunna gå på och ta bort bollen osv. Men alla kan ju olika mycket här i världen. ;) Hihi. Sen jag kom hem så har jag inte gjort speciellt mycket.. Ätit och pluggat lite matte. Nu har jag inte så många tal kvar på repetitionen, jippie! (Hähä). Sen är det bara ett par (många kanske?) tal som jag måste göra på rödakursen.. SEN ska jag väl ändå förstå vad det är jag håller på med! Hahah.

Nu ska jag vila, vila och vila. Ta det lugnt med andra ord, chilla. ;)
Blir nog att slå på någon film, eller kolla om det går något bra på tv.
Nästan inlägg blir ett "dag-inlägg", är lite dålig med dom nu..
Kramkram!

Innebandyturnering


Inlägget skrevs : 2011-01-04
Klockan : 09:53:48
Godmorgon! Nu är jag uppe. Skulle gärna vilja slänga mig i sängen igen och bara sova, sova, sova. Men jag kan inte, för jag ska iväg om drygt 45 min till idrottshuset för att vara med på en innebandyturnering. Det är alltså på skoj, men kul att vara med! :D Tror inte att vi kommer att vinna, men jag tror heller inte att vi är där för att vinna.. I varje fall inte jag. Men man ska ändå aldrig säga aldrig!

Vad ska ni göra denna tisdag? Något speciellt som står på schemat..
Hoppas ni får en bra dag i varje fall!
Kommer hem nån gång runt två-tre skulle jag chansa på, så vi hörs då där nånstans.
PUSS!

Träningen igång!


Inlägget skrevs : 2011-01-03
Klockan : 23:28:56
Kvällens träning med f94-erna gick riktigt bra! Dock så kände man att man inte har tränat överhuvudtaget på länge, och sen att man inte har hållt i en innebandyklubba på ett litet tag. Man känner verkligen när man inte har spelat.. I alla fall dom som är vana att spela, och det är ju jag. Men efter ett par gånger så kommer man igen! Skönt att träningen kommer igång nu i alla fall. (y) Köpte ju som sagt gymkort idag också, så nu blir det gym en gång i veckan också. Tillsammans med Elvira! Ujuj vad vi ska biffa oss! Haha. Nejmen det blir kul!

Jag har sagt det förut, men säger det igen - Vet att min uppdatering nästan rent ut sagt suger just nu. Men jag har fullt upp på dagarna, i alla fall många utav dagarna. Imorgon ska jag vara med på en innebandyturnering som arrangeras utav fritidsgårn på min skola, så kommer inte skriva nånting förens på eftermiddagen. Och då måste jag också plugga matte, så ni ser.. Det är inte så lätt att hinna med bloggen. Men jag försöker, det gör jag!
Nu ska jag titta på lite film innan jag sen ska släcka och sova. Har bestämt mig för att efter onsdag MÅSTE jag sova innan tolv, för annars kommer jag aldrig orka upp när skolan sen drar igång. Så är det bara med den saken.
Puss på er sötnosar, godnatt!


Måndag 3 januari


Inlägget skrevs : 2011-01-03
Klockan : 13:05:48
Halloj på er!
Idag vaknade jag runt halv elva. Slog på tvn då och låg och kollade på olika program, tills det var dags för mig att gå upp och fixa lite frukost då min mage började kurra lite. ;) Efter jag hade ätit upp min goda frukost (höhö), så blev det att sätta sig vid datorn, som jag då sitter vid nu. Tvn står även på också, men ska nog stänga av både den och datorn nu för att göra mig iordning. Nån gång efter två går jag och pappa till gymmet och köper ett gymkort till mig! Äntligen ska jag nu köra igång med det. Blir först tio gånger som jag köper, sen får vi se och så. Efter de åker vi till Linde för att fixa lite saker, så vet inte när jag skriver igen.
Men ha en bra måndag i alla fall! Vi hörs senare, kramis

Bättre blir det!


Inlägget skrevs : 2011-01-02
Klockan : 23:47:18
Förlåt för min jättedåliga uppdatering här på bloggen idag! Men jag har tittat på innebandy hela dagen. Eller ända sen ett ungefär, och innan dess så hade jag annat för mig så hann inte skriva något. Hoppas det är lugnt för er! Hehe. Nu kan jag dock heller inte skriva så mycket, för jag börjar bli rätt trött och ska krypa ner i sängen och titta på nån film. När jag är trött vet jag liksom inte vad jag ska skriva om, så då är det bäst att inte skriva så mycket så att det inte bara blir något tråkigt, haha. ;p Hoppas ni förstår mig .. Kram på er så hörs vi imorgon!

Och dom här "dag 01" osv grejerna gör jag så fort jag får tid med det! På dom flesta sakerna man ska skriva om så blir det ju att man skriver rätt mycket, så måste ha tid för att kunna sitta ner med det. Men jag kör på!


Patrik 1,5


Inlägget skrevs : 2011-01-01
Klockan : 23:52:46

Vilken grym film! Jag kan inte mer än att le i hela kroppen när jag tittar på den.
Den berör i varje fall mig väldigt mycket. Hela filmen är gjord så fin.
Alla känslor.. Ja allt, otroligt bra. Hihi! Har ni sett den? Vad tycker ni isånafall?

Home sweet home


Inlägget skrevs : 2011-01-01
Klockan : 19:25:05
Hej på er! Nu har jag kommit hem från Sälen och årets skid & vinterresa. Kom hem ungefär vid halv fyra. Har haft det jättebra! Åkt slalom två dagar, tittat på bio, åkt runt, haft det roligt och bara njutit. Det som också är väldigt trevligt med att åka upp till ett "vinterställe" är att få mysa inne i stugan tillsammans med människor man tycker om. Allt handlar inte om att vara ute i snön och göra vad man nu gör, utan också umgås. Tycker jag i alla fall, och dom jag är med däruppe! :) Lägger upp ett par bilder, blir nog bara från nyårsafton. Men inte så många..

Har ni haft det bra denna vecka då? Och detta års nyår? Ta och berätta vetja!






Nu ska jag svara på era kommentarer! Hörs senare sötnosar!

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0