Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Hejdå, vi hörs snart!


Inlägget skrevs : 2011-06-25
Klockan : 15:18:54
Nu ska jag sticka hem till mamma för att packa inför imorgon. Så jag tar med mig mina saker som jag har här hos pappa dit, och det är även datorn då så jag kommer inte blogga något mer idag. Jag skriver igen när jag har kommit hem på fredag, så ni får ha en alldeles underbar vecka för det tänker satan jag ha! Jag är så otroligt taggad, det ska bli grymt! :D Puss på er och ha det så bra, ta hand om varandra.


Midsommardagen


Inlägget skrevs : 2011-06-25
Klockan : 12:13:08
Godmorgon! Har ni sovit gott? Hoppas jag dem flesta har gjort i alla fall. Kan väl förstå att en del har haft lite ont i huvudet/bakfulla..? Hoppas ni hade en bra kväll igår i vilket fall! Jag vaknade här för en stund sen. Slog på tvn, så nu sitter jag i min säng och tittar på tv. Väntar på att Anton ska svara på mitt sms så jag vet hur det blir idag. Hoppas i varje fall att jag kan komma, eftersom vi hade sagt så och att jag åker imorgon och är borta hela veckan så vi kan ju inte ses förens nästa helg isånafall.. Lite lång tid tycker jag. Men aja, det blir nog bra!
Vad ska ni göra idag då? :)

00:13


Inlägget skrevs : 2011-06-25
Klockan : 00:13:25
Min Midsommarafton blev bra! Väldigt roligt. Har varit hemma hos Linn med hennes familj + en annan familj som dom känner. Vi har haft 5-kamp (mitt lag förlorade..), ätit gott, jordgubbstårta, gitarrspel och musik. Ja en bra kväll helt enkelt! Linn och jag tog oss ner mot stan vid 23 för att kolla om det hände något, men det var helt dött. Det var några få människor som vi såg, men annars inte ett skit. Det är så tråkigt att vara ute i Nora på kvällarna om man inte är någonstans (typ på fest), för det händer ingenting. Menmen, så är det att bo i en liten stad. Ändå mysigt! Aja haha, nog talat om de. Nu ska jag kolla på busstid till imorgon då jag åker in till Anton, så ska jag skicka iväg ett sms till han också och meddela när jag kommer. Kan ju vara bra! ;) Sen blir det nog att sova rätt så snart. Vi hörs imorgon, godnatt!

Nu drar jag! Ha en bra kväll


Inlägget skrevs : 2011-06-24
Klockan : 15:49:11

Glad Midsommar!


Inlägget skrevs : 2011-06-24
Klockan : 13:08:51
Först och främst vill jag börja med att säga.. Glad Midsommar allihopa! Vad ska ni göra idag då? Själv så tror jag att det blir att åka hem till Linn ikväll. Äta lite där, köra några lekar tillsammans med hennes familj och en annan familj som även skulle dit. Det blir det först att göra, sen får vi se vad vi hittar på. Lotta kanske kommer också, men vi får se! Och om en timme ungefär så kanske jag åker med mamma och Per-Håkan till Vedevåg där dom firar lite Midsommar. Halva min släkt bor ju där, så blir väl att träffa dom då isånafall. Mina älsklings grabbar Olle och Max! Men jag har inte riktigt bestämt mig än.. Måste slänga i mig lite frulle/mat också, så vi får se om jag hinner med det. Tvätten ska även in och ja, det är mycket nu hehe. Men jag hoppas i alla fall att ni får en bra och rolig Midsommarafton! Glöm inte att ta det lugnt bara. ;)



Och vilken dröm jag hade inatt! Ujuj.. Lite privat så ska nog inte säga så mycket här, men den var rätt najs. ;$

Ett ovärt inlägg, men


Inlägget skrevs : 2011-06-24
Klockan : 00:48:17
Efter att ha ätit de som fil, kakor, originalmål på Max och än en gång fil idag så mår inte min mage så bra. Så imorgon ska jag försöka äta lite bättre! Men det blir såhär ibland när man inte är hemma under dagen, in till Örebro en sväng och ska äta något "lätt". Får väl ge mig ut på en springtur imorgon när jag vaknar också så kanske det känns lite bättre.. Om jag har lusten att ge mig ut då vill säga, inte alls säkert! Men..
Godnatt haha.


ÖSK - DIF


Inlägget skrevs : 2011-06-23
Klockan : 22:21:20
Kom hem från Örebro för en liten stund sen! Matchen slutade 1-2 till DIF (Djurgården för dom som inte vet). Det var en bra match, i helhet. Men faktiskt en välförtjänt vinst till vårat gästande lag Djurgården. Vi var lite dåliga på uppspelet mest i slutet av matchen, så vi fick inte våra chanser. Eller vi tog dom inte helt enkelt. Medans Djugården gjorde det och satte in två bollar. Vårat mål kom på en straff också, så man vet ju inte om det hade blivit 0-2 om den straffen inte hade blivit? Menmen, så är det! Det var kul i alla fall :D
Nu ska jag ladda ner några filmer, sen lägga mig och kolla på nån utav dom. Vet som sagt inte än vilken det blir. Jag hoppas ni har haft en bra torsdag. Och imorgon är det midsommar! Vi tar imorgon vad ni ska göra då och så. ;) Puss på er, sov så gott!

Good day


Inlägget skrevs : 2011-06-23
Klockan : 11:26:14
Vill börja med att säga att nu börjar statistiken gå uppåt igen, så fortsätt kika in så som ni gör! Ni är bäst, puss!

Om man har en tid man ska upp på morgonen så måste man nästan ställa väckarklockan, för man vaknar aldrig vid den tiden. Som idag, då skulle jag upp vid halv tio-tio, men vaknade jag då? Nej, jag vaknade tjugo i elva. Jag var ju tvungen att sätta igång tvätten!! Åh. Men man har ju en sån snäll pappa, så han fixade det åt mig. Tack! Nu har jag varit därnere och hängt upp allting i alla fall. Om ni undrar varför jag tvättar så är det ju mitt jobb på Noraglass. Gör det inte helt frivilligt. ;) Haha.

Lite före halv ett drar jag mig bortmot Charlotta. Där väntar Taylor och Linn så ska vi ha det lite kul under eftermiddagen. :) Vid 16 åker jag med bussen in till Örebro för att möta upp pappa och sen gå på ÖSK-DIF på Behrn Arena, guld! Jag älskar att titta på fotboll. Om jag ändå bara älskade att spela det lika mycket.. Då ni, då skulle jag nog vara i fullfart med de nu med. Men man kan ju inte tycka om allt!
Nu ska jag äta frukost! Får se om jag orkar skriva när jag kommer hem ikväll, men det hoppas jag. Kramis!

Man kan ju inte se normal ut på alla bilder heller


Inlägget skrevs : 2011-06-22
Klockan : 23:37:59

Med denna knäppa bild så säger jag godnatt! (Checka in mina läppar, ujuj haha)

Lika trevligt som alltid


Inlägget skrevs : 2011-06-22
Klockan : 22:19:16
Jossis och jag tog oss en sväng till Linde på lite fotboll vid 18 ikväll. Först svängde vi in på Ica för att köpa med oss lite gott. Så som glass och några godbitar! Matchen var hur dålig som helst. Såhär dåligt har jag aldrig sett Noras A-lag spela.. Ne blä vad dåliga dom var. Alltså förlorade dom, 2-5 tror jag det blev till Lindesberg. Dom vi vill vinna mot också (vill man väl mot alla), men dom som man nästan ska vinna mot. Men dom var helt enkelt bättre i dagens match. När den var slut så tog vi vägen genom skogarna hem. Pga olika skäl.. Hahaha, Jossis! :*
Nu sitter jag här på sängkanten och skriver blogg. Tittar på Morden i Midsomer också, men missade början så fattar inte så mycket menmen. Vad gör ni då?


Jag gråter bara i regnet


Inlägget skrevs : 2011-06-22
Klockan : 18:01:20

Blivit kär i låten och i texten.

Sånt är skrattretande


Inlägget skrevs : 2011-06-22
Klockan : 14:56:56
Jag gick in på ens blogg nyss och såg ett inlägg som hon hade lagt upp min inspelning av Fields of gold på (som dock är väldigt gammal), och så gick jag in på kommentarer. Då fanns det några där, och en utav dom löd såhär: Postat av: "Sång pedagogen!" - "Är ni tondöva eller?". Hahaha, skrattretande? Ja. Tror hon/han själv som skrev det att en sångpedagog skulle gå in på en "okänd" flickas blogg och skriva så om sin egna elev? Eller ens tänka tanken att gå in på en blogg? Alltså, det gör mig så frustrerad att man ska behöva vara så jävla avundsjuk! Bara för att jag kan något som du inte kan, inte sant? Herregud. Väx upp! Även fast det var över 1½ år sen så blir man ju lika irriterad när man ser det såhär efteråt. Nej snälla lilla du, visa dig lite mer mogen istället. :)

Onsdag 22/6


Inlägget skrevs : 2011-06-22
Klockan : 12:22:12
Hallojsan! Jag hade lite "planer" för morgonen, men dom blev inte av för jag var för trött. Hehe. Jag skulle ner och tvätta, men fick pappa göra. Jag skulle ut och springa, men njae. (a) Så blev väckt först vid 9, så hade lite svårt att somna om sen, men det gick. Sån tur va! Så här för en liten stund sen gick jag upp. Har även hunnit med att duscha. Nu ska jag ta mig något att äta, sen hämta in tvätten och börja stryka. Puss!


Sleep well everybody


Inlägget skrevs : 2011-06-21
Klockan : 22:53:53
Nu har jag borstat tänderna, tvättat bort sminket, tagit ansiktsmedel och kört lite styrka. Ska nu krypa ner i sängen för att kolla på ett avsnitt av Criminal minds. Efter de ska jag nog sova. Jag hoppas att ni sover så gott och sött sen när ni lägger er. Kram på er!


Lite nya inköp


Inlägget skrevs : 2011-06-21
Klockan : 17:47:40
En fin dag har jag haft inne i Örebro tillsammans med Erika och Emma. Vädret har varit på våran sida också, bara att det har blåst lite men det har varit helt okej. Fick med mig hem lite saker, bilder får ni.
Nu tänkte jag att jag skulle käka något för jag är lite hungrig.. Blir ju middag senare ikväll, men jag måste ta något litet innan. Lite före 19 kommer mamma och hämtar mig för att åka hem till en som jag sen ska färga håret hos, så vi ska kolla på färg och lite sånt. Hörs senare!






Springskorna köpte dock pappa till mig igår, men tänkte att jag kunde lägga upp dom med eftersom dom är nya!

Mot Örebro


Inlägget skrevs : 2011-06-21
Klockan : 10:27:39
Godmorgon på er! Nu sitter jag och Erika här i sängen. Hon kom till mig för en halv timme sen ungefär. Vi väntar nu på bussen så ska vi åka in till Örebro med Emma. Lite shopping och så! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi ikväll. Puss och kram!


Dessies låt


Inlägget skrevs : 2011-06-20
Klockan : 21:55:41

Har ni sett att Dessies låt har släppts? Ni som har hört den, vad tycker ni om den?
Jag tycker den är helt okej faktiskt. Mycket bättre än Kissies skräplåt. Där hörde man också att något var fejk, men i denna så hör man att det är hennes röst. Klart att det är mixat rätt bra, men det är det ju i rätt mycket nuförtiden så. Har sett att folk har skrivit att dom tycker att det är orättvist att dom får släppa en singel bara för att dom är bloggare (för det är ju typ så..), och det kan jag faktiskt hålla med om. Visst, om hon inte hade varit en storbloggare men ändå hade hållt på med musik på sin fritid så kanske hon skulle ha skickat in nån låt eller så som hon spelat in. Men nu har hon ju fått hjälp med detta från en massa möjliga. Det blir ju en liten annan sak.. Tycker jag i varje fall. Men i vilket fall så var låten bra, så jag tycker ändå att du ska få en tumme upp Dessie! :)


Min dag


Inlägget skrevs : 2011-06-20
Klockan : 18:30:23
Hejsvejs på er! Anton åkte hem med 17:15 bussen. Under dagen så har vi gjort lite saker. Jag visade han runt lite här i stora Nora *host* först, haha. Sen har vi lagat mat, och gissa vad? Brandlarmet gick efter jag hade stekt köttbullar, omg!! Hahah, hur lyckas jag? Det undrade nog han med.. Tur att jag hade den hjälten hos mig så han kunde stänga av den, för om jag hade varit själv hade jag nog bara stått och skrikt och kanske brandkåren hade fått komma? I alla fall grannen.. Herregud ja haha. Så kan det gå! Sen har vi lyssnat på lite musik och tittat på film. Det började åska och regna som fan ett tag med.. Vad är det för väder vi har? Men vi har i alla fall haft en bra dag. :) Du är allt bra söt du! ♥

Som sagt så skulle jag ha åkt ut och tältat ikväll tillsammans med några vänner, men så blir det inte. Jag kände mig inte alls på humör för de, och sen så känner jag mig lite hängig också. Och som jag sa förut, det sista jag vill bli nu är sjuk. Så jag får helt enkelt hoppa över de. :/ Hoppas på nån annan gång i sommar!
Vi hörs senare.

12:09


Inlägget skrevs : 2011-06-20
Klockan : 12:09:57
Godförmiddag! Idag vaknade jag lite tidigare än jag har gjort, vid halv elva ungefär. Men jag tror att det var bra för man kan ju inte sova bort hela dagarna alla dagar! Det blir ju så tråkigt. Plus att frånochmed måndag nästa vecka till fredag så kommer jag vara tvungen att gå upp 7 (åker på innebandyläger på söndag!). Så det är väl lika bra att vänja sig med det tidiga. I alla fall, nu sitter jag framför tvn. Anton åker snart med bussen hit, så han kommer om en timme ungefär. Längtar! :)
Ikväll får vi se om det blir tältning för mig.. Jag känner av min hals lite, och vill absolut INTE bli sjuk nu för det passar inte bra! Och det kan ju vara en risk när man sover ute i tält.. Men ja, vi får se helt enkelt. Ha en bra måndag!

Inte trött än...


Inlägget skrevs : 2011-06-19
Klockan : 23:40:59
För ett år sedan:
Hur gammal var du? 13.
Vilken klass gick du i? Sommarlovet till 8:an.
Vad hade du för hårfärg? Brun-rött.
Hur lång var du? Ungefär 162.
Vem var du kär i? Ingen.
Vad brukade du göra på fritiden? Träna (som att spela innebandy) sjunga och spela gitarr, umgås med vänner.
Vilka umgicks du med? Dom som jag umgås med idag. Mina underbaringar!
Hur såg du ut? Jag såg väl ut som nu, förutom att jag inte hade glasögon.
Var allt bättre då? Nej, det är bättre nu tycker jag!
Skulle du vilja gå tillbaka dit? Nej.

Nu:
Hur gammal är du? 14, fyller 15 i Augusti.
Vilken klass går du i? Sommarlovet till 9:an.
Vad har du för hårfärg? Brunt/ljusbrunt.
Hur lång är du? 163.
Har du någon pojk/flickvän? Njae.
Vem är du kär i? Inte kär, men gillar kanske någon!
Vad brukar du göra på fritiden? Det är nog samma som för ett år sen. Lite mer träning nu tror jag dock.
Vilka umgås du med? Har aldrig förändrats, så mina underbaringar!
Hur ser du ut? Brunt hår, blåa ögon, glasögon, lagom lång ?

Har du..
Kysst någon? Ja.
Sovit brevid någon av samma kön? Ja.
Sovit brevid någon av motsatt kön? Ja.
Slagit ner någon? Neej.
Ljugit för en bra vän? Hmm.. Hoppas jag inte!?
Svikit någon? Har jag säkert. Isåntfall nog inget jag menade att göra..
Fuskat på prov/läxförhör? Neej.

Vem:
Kramade du senast? Folk igår.
Sov du hos senast? Hos Per-Håkan med mamma.
Kan du lita på till 100%? Mina närmaste vänner. Även kallade dem bästa!
Är den finaste personen som finns? Mina vänner.
Vill du vara med just nu? Hihi.. ;$
Ringde dig senast? Anton.
Skickade ett sms till dig senast? Mamma.
Skickade du ett sms till senast? Anton.

Vad:
Drack du senast? Loka.
Köpte du senast? Bulle tror jag?
Gjorde du igår? Åkte till Västerås. Shoppade, lyssnade på musik & träffade nytt folk.
Vad ska du göra imorgon? Träffa Anton! Sen åka iväg och tälta på kvällen med några goa klasskamrater.
Vill du göra just nu? Dricka, är så sjukt törstig!
Åt du senast? Pommes och fläskfilé till middag.
Är närmast dig som är rosa? Mitt täcke, några ränder är rosa (det är alltså randigt).

Kärlek&förhållanden:
Du är kär nu? Nej.
Du har sårat nån så de börjat gråta? Vet ej om jag sårade den, men har gjort så en börjat gråta ja..
Nån har sårat dig så du börjat gråta? Ja.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader? Ja.
Du har haft ett förhållande som varade över ett år? Jao. Fast var inte så gammal då.. (a)
Du har haft ett förhållande som varade över två år? Ungefär. Fast var som sagt inte så gammal.

Ärlighet:
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra? Det har jag nog.
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Har jag nog med gjort.
Jag har smygit ut utan lov? Inte vad jag kommer ihåg..
Jag har ljugit om var jag är för dina föräldrar? Det har jag gjort. När jag var mindre.
Jag har en hemlighet som ingen vet? Hmm.. Vet faktiskt inte?
Jag har fuskat i ett spel? Har jag säkert gjort, haha.
Jag har struntat i ett prov? Neej.

Dåliga tider:
Jag kan inte svälja piller? Knappt.
Jag har tagit mediciner mot depression? Nej.
Jag har anorexi och/eller bulimi? Nej.
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det? Inte en hel dag.
Jag har vaknat gråtande? Tror det..
Jag har somnat gråtande? Yees.

Döden:
Jag hatar begravningar? Fy! Vem gillar det egentligen?
Jag har sett någon dö? Nej.
Någon nära till mig har försökt begå självmord? Ja.
Någon nära till mig har begått självmord? "Nära", ja.

Oh baby I love your way


Inlägget skrevs : 2011-06-19
Klockan : 22:40:58
Vad gör jag nu? Jag ligger i min säng och tittar på tv. Den Utvalde på kanal 5, hyfsat bra är den. Den slutar vid 23, och efter de ska jag nog borsta tänderna och sen slagga. Imorgon kommer Anton! Åh. :) Får se vad vi hittar på, men roligt blir det nog allt! Jag hinner nog blogga imorgon förmiddag, så vi hörs då. Puss och kram, godnatt på er!


HOME


Inlägget skrevs : 2011-06-19
Klockan : 15:45:44
Tjena allihopa! Har kommit hem från Västerås, för ett par timmar sen. Som jag skrev i fredags kväll så skulle jag åka till Anton när jag kom hem, men det blev inte så nu för det krånglade till sig lite och så. Så vi tar det imorgon istället då vi också kan vara hela dagen, blir perfekt!

Tänkte väl berätta lite om hur jag har haft det i helgen nu. Vi kom fram ungefär 11 igår. Gick direkt upp på stan och började kika lite. Det jag hittade var ett par shorts, byx/shortsdress, coverstick och tre par trosor. Skulle även ha kollat på några mer saker, men det hann vi inte med så det tar jag i veckan istället. Men fina köp blev det (kommer upp på bild..). Sen så igår kväll åkte vi till en klubb typ där Per-Håkan's (om ni inte har fattat det än så min mammas kille) ena dotters kille skulle spela med sitt band. Så där var vi från ungefär 18 till 21. Det var mycket trevligt faktiskt! Nytt folk, som alltid är trevligt. Sen fick jag även träffa mina "låtsas systrar" kan man väl säga, Hanna och Gabriella. Det var kul. :) Kändes väl lite små konstigt när man tänkte på att om mamma och Per håller ihop så blir det ju faktiskt mina låtsas systrar? Men man vänjer sig väl vid tanken, som med allt annat! Sen gjorde vi då inte så mycket mer resten av kvällen när vi kom hem sen. Softade vid tvn var väl det enda. Så det är väl ungefär de som jag har haft för mig i helgen. :) Kul har det varit i varje fall! Har ni haft en bra helg då?


Ja ni behöver ju inte kolla på mitt ansiktsuttryck, hehe..
Men där är i varje fall dressen!


Och shortsen!

Would you be my hero If I ask you to?


Inlägget skrevs : 2011-06-17
Klockan : 23:43:15
Har varit ute med Erika lite under kvällen. Blev väl två timmar eller nåt, gött var det! Dock helt dött på stadens alla gator, men vi röjde som tusan! Haha, nej inte precis men vi hade kul. :D "Jag är inte sugen på godis i alla fall", hahaha. Dom hörde inte, sssssh! Hehe, som sagt vi hade kul!

Nej men nu ska jag sova. Måste upp vid halv åtta imorgon för jag och mamma ska åka till Västerås. Mammas pojkvän eller vad man ska kalla det för hehe, bor där. Så vi ska sova hos han tills på söndag. Shoppa lite och sånt imorgon! :) Och på söndag när jag har kommit hem så ska jag till Anton på direkten, så ni hör inte av mig förens på söndag kväll (eller måndag, men hoppas söndag). Så ha en underbar helg alla!


Rätt snygg!

Rubrik...?


Inlägget skrevs : 2011-06-17
Klockan : 18:51:27
Vilken rolig dag. Ujuj. Nooooot! Efter jag kom hem från gymet så har jag bara legat i soffan framför en film. Visst, det var väl skönt och så, men man kanske vill göra något roligare såhär på en fredag också? Men vädret är ju piss. Går inte att göra nåt. Så jag ska fortsätta min kväll med att dega i soffan framför tvn med lite godis (får fuska för mamma :$). Är faktiskt bara 2 månader kvar, sen har jag haft mitt godisstopp i ett år! Och jag har varit förjävla duktig! Måste erkänna det själv, hihi. Tjing o tjång!


Bjuder på en jättesnygg bild på mig!

Dags för träning


Inlägget skrevs : 2011-06-17
Klockan : 13:33:17
Hola amigos! Hihi. ;) Sovit gott?! Det har jag. Men det har varit en konstig natt.. Jag somnade lite efter halv två igår, kunde inte sova och var knappt trött. Typiskt. Sen så har jag vaknat flera gånger under natten, så jag tror faktiskt inte att jag har sovit mer än 5 timmar eller nåt. Dock så är jag hyfsat pigg nu, så det är väl bra? Haha. Eftersom att jag vaknade vid lunch tid, så blev det att äta lunch och ingen frukost. Värmde på lite pasta med ostsås, gott! Nu har jag tagit på mig träningskläder och ska snart bege mig ner mot gymet för att köra ett litet pass där. Själv idag blir det, men jag har min musik i lurarna så det får gå bra!


22:25


Inlägget skrevs : 2011-06-16
Klockan : 22:25:13
Var på a-lags match förut ikväll med Linn, Erika och Erikas lilla kusin Miranda. Vilken unge! Sååå söt. 5 år och så mycket spring i benen, herregud haha. :) Men det var kul! Matchen slutade bra också, 4 eller 5-0 till Nora tror jag att det blev. Vilket var toppen! Vi leder serien så det är precis såhär det ska se ut. :D När matchen var slut så gick jag hem på direkten typ. Har ätit lite, annars bara tittat på tv. Som jag gör nu med. Ska göra mig iordning för sängen om en stund och lägga mig och titta på nån film. Vänta på att Anton ska höra av sig så jag vet hur det blir imorgon. Men jag hoppas att vi kan ses! Puss & kram, vi hörs imorgon.

Lite olika bilder på mig


Inlägget skrevs : 2011-06-16
Klockan : 18:25:45




Lika söt liten som äldre? ;)

Torsdag 16 juni


Inlägget skrevs : 2011-06-16
Klockan : 13:06:04
Godmorgon på er! Jäklar vad jag ska sova länge nuförtiden.. Mellan 12 och 13, ja det är då jag vaknar. Jag tycker det är lite sent faktiskt, för hela förmiddagen går till spillo liksom. Så när man vaknar vet man inte vad man ska göra, och då sitter man bara i sina myskläder framför datorn. Om man vaknar lite tidigare så kanske man hinner tänka lite vad man ska göra oså, hehe. Menmen, jag behöver väl helt enkelt sova!
Har ni några planer för denna torsdag då? Jag vet inte än.. Ska försöka få tag på Anton så kanske det blir att åka till han, men som sagt jag vet inte om han kan. Annars ska jag nog bara vara hemma.

I dreamed a dream and it was about you


Inlägget skrevs : 2011-06-15
Klockan : 21:40:21
Vad som händer med min statistik och besökare nu vet jag faktiskt inte?! Det har sjunkit något enormt mycket.. Jättetråkigt. :( Vill att ni ska komma tillbaka till mig! Jag försöker uppdatera så mycket som det går, och jag tycker att jag har blivit bättre på de faktiskt. Men det kan ju vara som så också att ni har annat för er.. Nu när det är sommarlov och allt också. En del utav er jobbar säkert och kanske är borta på rätt mycket semester osv. I vilket fall så hoppas jag att ni hittar tillbaka nån gång, för jag tycker ju om er så mycket! :)

Julle frågade mig om vi skulle ta en springtur nu ikväll, så jag kom precis in från den. Vi sprang i ett jäkligt bra och fort tempo måste jag säga! Och det kändes lite att jag inte har varit ute och sprungit på ett tag (pga min jäkla förkylning!!), så det var skönt att känna att man är påväg uppåt igen. Vi körde lite styrka efter också, vilket var väldigt skönt. Nu känner man att man har tagit i med både benen och magen! Ger väl resultat nån gång. ;) Nu ska jag hänga upp tvätten, sen kolla på film med mammi. Vi hörs imorgon!


Tralala


Inlägget skrevs : 2011-06-15
Klockan : 19:19:19
Kan inte komma på någon bättre rubrik.

Min dag har då spenderats tillsammans med Julia. Eftersom vädret har varit så dåligt, så har vi suttit inne hela dagen och pratat. Fikat har vi med gjort. Men det är alltid trevligt och dessutom bra med pratstunder, så de satt fint tyckte jag! Vid ungefär 18 kom mamma och hämtade mig för att köra ner tvätten till Noraglass. Efter de var gjort så åkte vi hem, och nu har jag precis ätit. Ska väl softa framför denna manick ett tag.. Ska kolla om det är något bra på tv ikväll också. Trean funkar inte hos oss, varför vet jag inte men det gör den i vilket fall inte. :/ Tycker det är lite jobbigt för det brukar gå rätt bra serier/filmer på kvällarna på trean. Menmen, man får väl leva med det som med allt annat!

Åh en sak.. Visst är det jobbigt när man vill att en person ska svara men den inte gör det? Man bara sitter och håller i sin telefon för att vänta på svar, men det kommer ju aldrig nåt! Gud vad jobbigt det är...

------


Inlägget skrevs : 2011-06-15
Klockan : 13:28:19
Godmorgon! :)
Gick upp vid ungefär halv tolv. Skulle lika gärna ha kunnat sova en timme till, men jag bestämde mig för att gå upp så jag inte sov bort hela förmiddagen. Även fast jag inte har gjort något speciellt. Nu har jag fixat mig och ska ner och stryka det sista i tvätten som ska in ikväll. Sen sticker jag iväg till Julia och umgås med henne idag, det blir trevligt! :) Vi hörs nog ingenting förens ikväll, så jag önskar er en bra onsdag. Kram!


Här är en väldigt gammal bild på mig och Jullepulle!

Natti natti


Inlägget skrevs : 2011-06-14
Klockan : 22:53:50
Som sagt, var inne på bio ikväll med Linn & Elvira. Vi såg Baksmällan II. Den var lika bra som den första - mycket bra! Enligt mig. Man fick sig några goda skratt i alla fall, och när man väl skrattade så kunde man inte sluta. ;) Så är det jämt för mig i varje fall, haha! När den var slut så gick vi och satte oss på Donken och väntade på våran buss. Blev lite glass på de också. Men nu har jag kommit hem. Var riktigt kyligt ute nu faktiskt.. Burr, burr. Sommarvärmen som vi hade nyss, vart har den tagit vägen? Kom tillbaka snarast är du snäll!!
Aja, nu ska jag borsta tänderna och tvätta bort sminket. Sen krypa ner i sängen och titta klart på filmen jag tittade på idag (och kanske den jag tittade på igår). Godnatt med er!


Det är alltid något som är kul att göra


Inlägget skrevs : 2011-06-14
Klockan : 16:41:28
Jag tar mig en tripp in till Örebro för lite bio! :)


Tisdag


Inlägget skrevs : 2011-06-14
Klockan : 13:47:41

Vet inte riktigt vad det blir för nåt nu, men godeftermiddag kanske? Det känns som att jag kan sova hur länge som helst.. Idag vaknade jag halv tolv. Och det är väl rätt sent? Dock så somnade jag inte förens halv ett-ett igår, så det var väl bra att jag sov ut så pass länge. Det är ju skönt också! :) Idag ska jag inte göra något speciellt, vad jag vet än i alla fall. Jag måste stryka, sen ska jag nog ge mig ut på en springtur. Idag är det inte så varmt ute, så då kan det vara skönt att ta sig en runda. Ha en bra dag!


Over and out for the night


Inlägget skrevs : 2011-06-13
Klockan : 22:47:48
Min måndag har varit superbra. Lotta och Linn kom till mig vid 14 ungefär. Vi var inne lite först, men sen drog vi oss iväg på cyklarna ner mot stan. Vi gick runt, tog lite bilder och så. Hamnade sen nere vid trängbo (ett bad) och satte oss där ett tag. Det var rätt varmt men det blåste mycket, vilket gör att det blir jobbigt och tråkigt. Men där satt vi ett tag i varje fall. Sen drog vi oss hem till mig igen, vi fikade och pratade. Hade det allmänt bra helt enkelt! Man behöver inte göra så mycket, bara att få vara med er gör så mycket och det blir alltid till något mycket bra. Puss på er!

Min kväll har däremot varit lugn. Nu ska jag göra den ännu lugnare, gå och lägga mig i sängen och sätta på en film på datorn. Det blir antingen Gullivers resor eller Observe and report. Nån som har sett dom/nån utav dom?
Sov så gott kära läsare!



Hur jag än ser ut så är det fortfarande jag


Inlägget skrevs : 2011-06-13
Klockan : 20:49:15


I am still the same girl without no glasses.


Första riktiga sommarlovsdagen


Inlägget skrevs : 2011-06-13
Klockan : 14:02:28
Sov till halv ett idag, gud så skönt det var! Mitt rum var dock jäkligt varmt när jag vaknade för hade inte haft fönstret öppet under natten, så jag var nästan fast i min säng. Sånt tycker jag är så jäkla äckligt och obehagligt! Klibbar fast sig.. Nej usch, hehe. Gick ner och duschade, satte mig i soffan med lite lunch framför tvn. Nu väntar jag på mina fina flickor Linn och Charlotta som ska komma till mig. :) Vi får se vad vi hittar på. Blir nog att vara ute mestadels utav dagen i alla fall! Hoppas att ni får en fin måndag, vi hörs senare.


Just nu

Livet ♥


Inlägget skrevs : 2011-06-12
Klockan : 23:23:26
Nu rullar dagarna förbi bara! Hinner knappt med. Gårdagens kväll var fin. Vi grillade, spelade kubb, lyssnade på musik, tog kort, pratade, skrattade. Vi hade det så mysigt och bra! Dock så kom det in ett litet oväder med regn och åska över oss, men det blev inte så mycket sån tur va. Så vi kunde stanna kvar där nere vid badet. Kvällen avslutades med lite dans. Lägger nog upp videon här när Linn har skickat den till mig sen. Jag bara älskar oss!

Idag har jag också haft en riktigt bra dag. Vid 10:45 åkte jag med bussen in till Örebro. Vad skulle jag göra där inne vid den tiden tro? Jo, jag åkte in för att träffa Anton. :) Han mötte mig vid busshållsplatsen. Vi gick runt lite på stan först, sen gick vi hem till han. Kollade på film och hade det bra. Sedan gav vi oss ut på en promenad, som inte blev så liten heller. Nästan 1 mil gick vi. :o Herregud, hur kom vi så långt? Haha. Vi bara gick och gick. Vi pratade väl och hade det så kul så vi glömde bort vart vi gick och hur långt. ;) Hehe. Vi var skapligt trötta när vi kom hem sen efter typ 2 timmar, men det var gött! Går man med dig så är det ju lugnt. ♥

Nu sitter jag här och inte gör så mycket. Är rätt trött faktiskt, så funderar på att krypa ner i sängen snart. Titta på nån film på datorn kanske..? Jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft! Vi hörs imorgon!


Gitarr är kärlek


Inlägget skrevs : 2011-06-11
Klockan : 13:48:06
Åh vad jag saknar min gitarr just nu! Den är hemma hos mamma. Tog aldrig med den till pappa för jag visste att denna vecka skulle bli rätt stressig och jag skulle inte ha så mycket tid över till gitarren. Men så glömde jag ju bort att jag fick sommarlov i torsdags.. Så jag har allt haft lite tid över. Men imorrn åker jag till mamma så då ska det spelas! Det är livet. Kärlek.


Lördag 11/6-11


Inlägget skrevs : 2011-06-11
Klockan : 10:38:56
Jag trodde att jag skulle vakna upp till en rätt så molning lördag, men nej det gjorde jag inte! Istället vaknade jag upp till en solig och molnfri lördag, så härligt! Idag måste det vara fint väder för ikväll ska jag iväg och grilla med mina fina vänner vid ett bad. Så då är det ju inte så kul om det skulle regna eller nåt sånt, så vi håller tummarna att vädret håller i sig! Vad ska ni göra idag? Slappar dag eller drar ni också ut på lite roligheter? :)


Hahaha så ful bild, men klockren enligt mig!

Nu ska jag sova den skönaste sömnen någonsin, godnatt


Inlägget skrevs : 2011-06-10
Klockan : 22:44:57

20:41


Inlägget skrevs : 2011-06-10
Klockan : 20:41:29
Kom hem från Nora Rocken för en stund sen. Fick så jäkla ont i magen så efter jag hade uppträtt så kände jag att jag klarade inte av att vara kvar där längre. Den dagen jag har fått min mens så har jag ont iprincip hela dagen, så. :/ Sången gick väl.. Rätt så bra. Dom sa att det lät bra utåt, vilket är det viktigaste så. Det jag hörde var inte så bra, men ljudet var väl inte det bästa heller så.. Aja, det fick duga för den här gången! Nu sitter jag i soffan och tittar på finalen i Talang 2011. Har inte följt de så bra, men kan vara kul att se finalen ändå. Ska inte göra så mycket mer denna kväll, så det blir väl slapp framför tvn!

Godmorgon fredag


Inlägget skrevs : 2011-06-10
Klockan : 11:40:21
Godmorgon! Vaknade alldeles nyss. Har haft mensvärk hela morgonen, så har haft lite svårt att sova om man säger så. Men efter att jag fick stoppa i mig mina tabletter så gick det lite bättre. Så nu har jag inte ont längre i varje fall. Nu ska jag käka lite frukost/lunch, sen bara chilla hemma tror jag. Träna lite på låtarna som jag ska sjunga ikväll på en "konsert" som några från Nora har anordnat. Det ska bli riktigt kul faktiskt! Hoppas på mycket folk. :) Så ni i Nora (eller som bor nära), kom till Skolparken kl. 19 ikväll och lyssna på lite skön musik!


Give me one more day, before it's to late


Inlägget skrevs : 2011-06-10
Klockan : 00:53:17
Vilken kväll! Kanon blev den. Häng med vänner, kul snack, skratt i mängder, musik, dans. Den behövdes! Bra start på sommarlovet också. Fett med najs! ;) Nu är jag rätt så trött så jag tror att jag ska sova vilken minut som helst. Behöver inte tänka på att gå upp eller nåt imorrn för vi har ju faktiskt sommarlov och därmed får man sova hur länge man vill!! Så det tänker jag göra. Godnatt med er!

En sak till.. Smash Into Pieces är så jäkla grymma!

Sorgligt för även en åtta


Inlägget skrevs : 2011-06-09
Klockan : 17:27:45











Lite bilder från skolavslutningen! Nästa år är vi 9c tjejer.
Alla bilder är
Linn's, hoppas det var okej!

Jag kan inte riktigt förstå än att det är sommarlov.. Kanske inte är så konstigt, har bara gått några timmar? Men ändå, haha. När jag tänker på att börja i höst igen, så kommer jag sakna 9:orna som tusan! Dom gjorde liksom skolan. Det kanske vi också kommer göra eller vad man ska säga, men inte som dom. Kommer sakna dom väldigt mycket! Jag önskar er all lycka. Ni är underbara, hela högen. Några känner jag bättre än andra, men jag har även lärt känna några nya under året som gått och det är jag väldigt tacksam över! Det är bara något speciellt med er. Ta hand om er själva!

Nu väntar jag på mamma som ska komma och fika med mig och pappa. Sen ska jag vänta på brudarna som kommer framåt sju. Blir en kväll med dom, toppen! Hoppas att ni får en fin kväll! Kanske hörs senare.


SOMMARLOV


Inlägget skrevs : 2011-06-09
Klockan : 12:24:18
Nu har vi fått sommarlov! Gud så skönt!! Skolavslutningen gick jättebra och var super fin. Dansen gick bra, låten gick bra. Allt gick bra! :) Stod med tjejerna och väntade på att 9:orna skulle komma ut efter vi hade fått våra betyg. Och gud så en del grät.. Fytusan! Jag känner verkligen med dom. :( Gick runt och kramade några utav dom som jag bara kände att jag var tvungen att göra. Nästa år är det ju våran tur.. Herregud. Men det tar vi då! Betygen för denna vårtermin blev bra. 2 MVG, 8 VG och 7 G. Har höjt mig i tre ämnen, inte sänkt mig i nåt. Nu har jag några ämnen jag ska satsa på att höja mig i. En del från G, en del från VG. Men jag är i varje fall nöjd! Och som sagt, det är inte dom här som räknas i slutändan sen så man har hur stora möjligheter som helst att förändra. Tänk på det även ni andra! Hihi. Men nu ska jag bara njuta av att det är sommarlov. Kommer in lite bilder här senare från dagen. Kramis!



Såhär har jag sett ut idag i håret och ansiktet. Inget speciellt smink, men lockigt hår.
Har dock inte lockat det nåt, utan jag vaknade med det sådär! Hur härligt som helst.
Outfiten får ni bild på sen!

Äntligen! Så man har längtat!


Inlägget skrevs : 2011-06-08
Klockan : 22:49:24
Imorgon gäller det. Sista dagen i 8:an. Har väckning 06:20 så jag inte ska behöva stressa med att göra mig fin, så jag bör nog krypa till sängs nu. Vilket jag också ska, men ville bara skriva ett litet kort inlägg först!
Har varit ute med Jossis ikväll. Det var trevligt, som alltid. :) Puss på dig snygging! Nej men som sagt, ska lägga mig nu. Vi hörs efter jag har gått på sommarlov imorgon! Puss på er och ha en bra dag imorgon :D


Varför ?


Inlägget skrevs : 2011-06-08
Klockan : 19:29:31
Varför går jag ens in på din profil?
Varför bryr jag mig ens?
Varför kan jag inte sluta kolla?


Dagen innan...


Inlägget skrevs : 2011-06-08
Klockan : 18:18:10
Kom precis hem från Örebro. Har varit där inne och klippt mig och köpt skydd till min Iphone. Frisyren blev bra! Eller frisyr och frisyr, toppade ju bara + att jag klippte lite uppklippt. Men det syns inte så värst mycket. Vilket jag inte ville att det skulle göra heller, så det blev bra. :) Skoldagen idag har varit varm. Ännu en varm dag! Men man ska väl inte klaga. Multisporten gick bra. Vi kom in på 42 min, vilket vi blev rätt nöjda med. Är en rätt jobbig runda, och vi sprang hela tiden (i ett rätt så fort tempo), så när man kom i mål var man rätt slut. Men det är en skön känsla! Sen har vi varit i kyrkan och övat inför imorgon. Vi som ska dansa och sjunga/kören. Dansen gick bra och min låt gick bra - Nu kan väl inget gå fel imorgon! Ska bli skönt att få avsluta detta år i 8:an nu. Kan dock inte tro att det är sommarlov redan faktiskt.. Det har gått så otroligt fort, vårterminen i alla fall. Men det är väldigt, väldigt skönt! Nu ska jag sätta igång lite pasta på spisen och steka köttbullar. Kommer nog sitta rätt fint nu faktiskt. Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi nog med ett godnatt inlägg sen!


Brun har jag blivit, woho!!

Keep on rocking baby don't stop


Inlägget skrevs : 2011-06-08
Klockan : 08:16:39
Igår kväll så kunde inte jag skriva något, för det åskade hela kvällen nästan inpå natten. Det var helt otroligt, så många blixtrar så det var inte sant alltså. Var det sånt väder hos er med? Fyfan, usch! Så nu vet ni varför jag inte skrev något. I alla fall. Idag har jag fått en liten sovmorgon för behöver inte vara på skolan förens halv nio (eller egentligen nio), men vi ska värma upp innan Multisporten. Och Multisporten är en träningsbana typ som man ska springa på, orientera, paddla och ta sig igenom en hinderbana. Man får välja om man vill vara med i tävlingsklassen eller motionsklassen, och vi ska vara med i tävlingsklassen. Jag, Linn och Lotta. :) Har för mig att det gick rätt bra för oss förra året.. Men vi hoppas på såklart ännu bättre iår! Vi är lite skakis för en bro som man ska ta sig över i början.. Den är lite jobbig, men det går nog bra hehe. Nu ska jag göra mig iordning! Ha en bra dag puss och kram

Bättre lycka nästa gång älskade klass


Inlägget skrevs : 2011-06-07
Klockan : 19:30:47
Hej o hå vad trött jag är! Detta väder också.. Åska och regn=kvaft. Jävlar vad det dundrade för några timmar sen! Det var helt sjukt. Nästan aldrig varit med om något sånt åskväder tror jag inte faktiskt.. Helt otroligt var det. Blev lite rädd ett tag.. Hehe. Sen ser vi brandkåren åka in över stan och poliser komma också, så då blir man ju ännu räddare såklart.. Men tror inte att det var något allvarligt som hade hänt i alla fall!
Nu tänkte jag skriva lite kort (eller långt får se..) om min dag. Den har varit varm. Varm, varm, varm. Känt som man ska svimma flera gånger faktiskt, lite obehagligt! I varje fall. Tävlingarna började direkt imorse vid 8:10 och var slut ungefär vid 14. Själva bodydelen (uppträdandet) var ca. 9:30. Det gick hyfsat bra för oss. Vi kunde säkert ha gjort det bättre och säkrare, menmen. Sen var det lite små tävlingar runt om på skolgården (den är rätt stor..), och senare en stor helvetesstafett, vanlig stafett och dragkamp. Resultaten som kom sen var väl inte så jätteroliga att höra... Vi kom 3:a på bodydelen och 4:a på braindelen. På bodydelen så hade vi nog trott att vi skulle komma 1:a eller 2:a, för vi tyckte inte att dom andra hade så jättebra uppträdande heller.. Förutom D typ (våra äkta konkurenter!). Men dom slog oss.. Vilket var jävligt svårt att inse. Dom kom 1:a och vi 3:a. Och dom kom även 1:a på braindelen då vi inte ens fick en pallplats.. Ne fyfan vad ledsen och besviken jag blev/är. :( Vi kämpar som djur för att få ihop allt, och så får man inget för det.. Eller jo, vi har ju haft kul. Men ändå, ni förstår kanske att man blir lite besviken. Vi vann ju bodydelen förra året, så då hade vi väl ännu större "press" på oss att vinna iår igen. Men vi kör nästa år! Något heeeelt annat blir det då. Braindelen tror jag inte vi tänker så mycket på, för vi vet att vi inte är dom smartaste och det finns många fler i andra klasser som är smartare. Haha. Men man kan inte alltid vinna.. Även fast vi är C:are, hähä. Kommer ändå alltid älska oss, och ja vi är bäst!

Nu blir det fotboll på tv4, Sverige-Finland. Kom igen Sverige! Kom igen ZLATAN! ♥

Body & Brain dagen är här


Inlägget skrevs : 2011-06-07
Klockan : 07:31:07
Godmorgon! Jag hade ställt väckarklockan på lite för tidigt.. Kvart i sju. Och det enda jag skulle göra imorse var att ta på mig kläder och sätta upp håret. Så jag var klar vid sju liksom. Lite segt men! Satte på tvn och datorn, och sitter just nu här. Ska väl sitta här en stund till innan jag tar mig ner mot skolan. Och idag är det Body & Brain! Så jävla taggad!! Nu ska vi köra 8c, nu ska vi vinna.
Ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag!


Förra året såg jag och min vän Charlotta ut såhär på B&B ;)

Bilder från båtmini-semstern


Inlägget skrevs : 2011-06-06
Klockan : 21:52:38












Nu ska jag göra lite situps, armhävningar och planka innan jag hoppar in i duschen och sen kryper till sängs.
Imorgon är det Body&Brain i skolan, det jag har berättat om ni vet! Taggad till tusen!!
Vi ska vinna vi ska ta dom, vi ska göra moset av dom

Borta bra men hemma bäst


Inlägget skrevs : 2011-06-06
Klockan : 14:58:08
Hej på er alla! Nu har jag kommit hem från båtresan med familjen Lindén. Vi har haft det så otroligt bra! Ångrar inte en sekund att jag följde med. Dom här fem dagarna har varit fantastiska. Vädret har varit på våran sida också, kanon! Rabblar upp lite saker vi har gjort. Solat, chillat, gått runt, varit på Grönan, sett Petter & September, shoppat lite i city och åkt båt då såklart. Jag känner faktiskt inte riktigt för att skriva i detalj vad vi har gjort, för det är så himla fint väder ute så jag ska gå ut och svettas lite. Men vi har i varje fall haft det kanon. Är helt kär i båtlivet nu! Ska prata lite med pappa... ;) Haha. Bilder kommer ikväll!

Båttripp till Stockholm!


Inlägget skrevs : 2011-06-01
Klockan : 14:22:54

Hej på er! Hur har eran onsdag varit? Min har varit fin. :) Fick 1 timme sovmorgon imorse, mycket skönt och behövdes! Sen drog jag och Erika oss iväg på cyklarna till vattenskidklubben där vi skulle invänta resten av klassen och sedan fortsätta till Gyttorp. Är ungefär 5 km dit, så inte så jättelångt. Men det var varmt att cykla och med all packning så det blev ju lite tungt. När vi kom fram så gjorde vi inte så mycket. Spelade kubb, fotboll, brännboll och hade det bra. Sen lite träning till B&B. Alla killar var väldigt trötta så det blev inte så jättebra kanske, men det kommer de bli på tisdag då det är dags för tävling och uppvisning! Vi kan när det väl gäller.

Vet ni vad.. Det blir så att jag åker med Elvira och hennes mamma och låtsas pappa till Stockholm! Skitkul :D Har aldrig åkt båt så förut, så det ska bli jättespännande de med. Vi kommer hem på söndag eller på måndag, så vi hörs igen då. Jag har inte lärt mig att mobilblogga än, annars hade jag kunnat gjort de. Men aja hehe, det får bli en annan gång. Dom kommer och hämtar mig vid halv fyra ungefär, och innan dess måste jag hinna slänga in lite tvätt, platta håret och sticka ner till pappa. Så det är bäst jag börjar med allt nu! 
Hoppas ni får det bra på lediga dagarna och i helgen, puss & kram!


Fina tjejer och mina tjejer


RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0