Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Dag 25 - 3 bloggar du följer


Inlägget skrevs : 2011-03-31
Klockan : 18:23:54
Caroline - http://ensomcaroline.blogg.se
Emma - http://emmaliindell.blogg.se
Kenza - http://kenzas.se

Två vänners och sen Kenzas.
Läser såklart fleras bloggar, men det är ungefär dom där som jag mest följer.

Snart helg!!


Inlägget skrevs : 2011-03-31
Klockan : 17:34:09
Vad fort veckorna går! Eller tycker inte ni det? En del veckor kan gå jättesegt, men på senaste tiden så har dom flesta gått väldigt fort faktiskt. Den här veckan har inte rusat förbi, men den har gått i bra "tempo" eller vad man ska säga haha. Helt ok! ;) Så imorgon är det ju redan fredag, och det betyder ju helg! Galet skönt. Nästa vecka blir det ingen skola för då har min klass PRAO. Så det ska väl bli skönt att slippa den ett tag ändå. I alla fall. Dagen rullade på bra. När jag kom hem så satte jag mig i soffan med en apelsin och började plugga. Jag har kemi prov imorgon. Några i min klass hade det idag, och dom sa att det var svårare än vad dom trodde och att man skulle plugga på så att man verkligen kände sig säker. Så det har jag försökt gjort.. Men jag känner mig rätt säker. Pappa ska förhöra mig på det nu ikväll så får vi se om det är något jag är osäker på. Annars kommer det nog gå finfint! Grejen är den att jag satsar på ett VG på detta prov, för jag vill höja mig från G till VG i kemi. Så det vore ju rätt kul om man kunde lyckas med de! Men jag gör mitt bästa. Sen har jag pluggat matte med som jag har läxa i tills imorgon. Pappa måste hjälpa mig med några tal där som jag inte kan. Så min kväll kommer gå åt till att plugga, mestadels. Plus att jag ska göra om (skriva om) min handling i min recention för det blev fel osv. Men det går rätt fort! Men så ja, jag kan inte sitta här vid datorn så mycket. Så vet inte om detta blir det enda från mig idag.. Men det visar sig väl. Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra kväll :) Kram på er!


En bild på Lotta och Elvira. Dom kör my heart will go on...

20:58


Inlägget skrevs : 2011-03-30
Klockan : 20:58:03
Somnade i soffan här förut. Fytusan vad skönt det var! Knappt vaken än.. Och jag ska gå och lägga mig om drygt 1 timme.. Hoppas jag kan somna då i alla fall. Pappa har förhört mig på kemin, det gick bra! Har en dag till på mig att träna, men behövs inte så mycket mer nu för jag kan det rätt så bra. Kom på att jag har matteläxa till på fredag också som jag glömde ta hem idag, och det är inte det roligaste att sitta med den dagen innan man ska lämna in den och ha nästan alla uppgifter kvar att göra. Men så blir det nu eftersom jag glömde den. Aja, that's life! Nu har jag inte så mycket mer att komma med. Hoppas ni har haft en skön onsdag :) Önskar er en god nattsömn!

Fina onsdag


Inlägget skrevs : 2011-03-30
Klockan : 16:27:17
Hej på er! Min dag har varit finfin. Fick reda på vad man fick på musik provet/inlämningsuppgiften. Jag fick VG+! Är mycket glad för de. Jag ville minst ha ett VG, och så fick jag ett + på de också, kan ju knappast bli bättre än att man hade fått ett MVG då men! Jag ska inte gråta. :) Haha. På a-tiden så gick vi ner till sjön och satte oss där i det fina vädret. Vi lekte en "stentävling", hahaha. Man skulle träffa hålet i en boj ni vet? Och om man gjorde det så skulle jag få 100 kr av Linn. Jag var nära 4 gånger, träffade kanten då (!!). Jätteirriterande, haha. Och det var bara jag som tyckte det var "kul" och fortsatte ända tills vi gick därifrån. Jag ville ju verkligen ha dom där 100 kr!! Ja ni.. ;) När vi hade slutat så gick jag, linn, lotta, elvira och maja till ett café och satte oss där. Väldigt trevligt! :) Nu är jag hemma. Ska snart bege mig ut igen för att gå ner till skolan och på utvecklingssamtal. Får vi se vad som sägs där. Vi hörs sen!


Godnatt


Inlägget skrevs : 2011-03-29
Klockan : 21:24:44


Tisdag den 29 mars


Inlägget skrevs : 2011-03-29
Klockan : 15:58:04
Dagen har rullat på bra. På bilden så håller vi på att fotografera och ska vara olika foton. Jag, Linn och Maja ska vara påven och hans anhängare. Haha. Så vi fotade idag. Det strulade med kameran, så vi fick ta en annan rätt så mycket dåligare kamera så det blev inte så jättebra bilder. Men vi fick till en hyffsad i alla fall. Den kanske kommer visas på teven i skolan eller sättas upp nånstans, fyfan!! Jag såg ut som ett ägghuvud med svart mössa, haha.. :( Så skulle man se rätt så allvarlig ut också, så det gör jag ju då med.. Kommer få skämmas! Menmen, gör det väl för "skojsskull". Idrotten var jag inte med på idag för får inte träna denna vecka. Min hosta är ju inte bra än, och jag får faktiskt ont i hjärtat när jag har hostar, vilket inte är så bra. Så jag måste ta det lugnt helt enkelt. Så jag kunde sticka hem redan då för våran mattelektion efter var inställd! Asgött :D Så jag har suttit här hemma i soffan ända sen halv två typ. Ska väl fortsätta göra det också, för finns inte så mycket annat att göra.
Hoppas ni har haft en bra dag! :)

En örebro dag


Inlägget skrevs : 2011-03-28
Klockan : 22:02:12
Tjoho! Jag kom hem från Örebro för drygt 1½ h sen. Jag har varit där inne med Elvira och shoppat. Det har varit superfint väder, så vi har haft en jättebra dag! Min kamera har slut på batteri, så har tyvärr inte kunnat tagit kort på de jag har köpt. Men ni kommer säkert få se sakerna på mig nån dag. I alla fall så blev det ett par solglasögon, nagellack (inte nödvändigt men kunde inte motstå, hehe), ett linne, en tunika/skjorta typ och tjocktröja. Jeans som jag skulle ha hittade jag inga. Jag hatar att leta efter jeans, för det finns aldrig några bra! Jag måste helst ha ett par svarta till nästa vecka då jag ska praoa på Hotellet, så får se om mamma och jag tar en sväng in till Örebro och bara letar efter jeans. Men jag är nöjd med dagens shopping :)

Nu ska jag fixa lite, sen krypa till kojs.
Sov så gott, kram!!

Godnatt


Inlägget skrevs : 2011-03-27
Klockan : 21:58:25
Just nu så sitter jag i sängen och tittar på Bachelorette Sverige. Jag tycker såna dejtings-program är rätt roliga, hehe. ;) Men jag ska straxt stänga av och gå och lägga mig. Imorgon blir det skola för mig! Som jag har längtat. Efter en veckas sjuka hemma så känns det bra att få komma dit igen. Är inte bra än, men så pass pigg så att jag nog orkar skolan i alla fall.

Efter skolan imorgon så drar jag iväg till Örebro med Elvira. Måste shoppa lite! :D
Så vi hörs imorgon kväll igen. Puss, godnatt på er!


Dag 23 - 3 saker som du inte tycker om med dig själv


Inlägget skrevs : 2011-03-27
Klockan : 19:50:43
1. Att jag kan vara lite väl envis ibland. Hehe.
2. Ibland kan jag vara lite för snäll så att det går emot min egna vilja.
3. Jag pratar mycket och ofta. Ibland för mycket så att jag åker på det (får skulden).

Alltid har man något att jobba med! Vilket jag tycker är bra, och man ska ha.

Söndag är här


Inlägget skrevs : 2011-03-27
Klockan : 14:07:52
Godeftermiddag på er! Jag vaknade vid halv ett ungefär. Idag så ska man ju ställa om klockorna, 1 timma framåt. Så egentligen så vaknade jag ju halv tolv, men aa haha. Jag ska ut med pappa snart. Vi ska gå en liten sväng, fixa lite saker och så. Jag tog tempern förut. Och jag hade typ gränsfall till feber.. Och om jag har det imorgon, tisdag och på onsdag med så måste jag åka in och kolla vad det är, för så ska man inte ha. Om jag har det på onsdag så har jag haft "typ" feber i en vecka. Så jag hoppas verkligen att den försvinner! För sjukhus hatar jag, och jag vet att jag lär få ta sprutor då för att dom skall kunna kolla vad/om det är något. Och sprutor hatar jag nästan mer än sjukhus så.. Nej usch, det hoppas jag verkligen att jag slipper!!

Dag 23 - 3 saker som du tycker om med dig själv


Inlägget skrevs : 2011-03-26
Klockan : 21:40:51
Jag tycker om väldigt mycket, det mesta. ;) Är väl bra de?!
Men..

1. Min glädje. Jag försöker alltid sprida glädje runt om mig, och jag tror att jag lyckas rätt så bra med det, hihi.
2. Min humor. Heheh. Jag kan skratta ofta åt mina egna skämt. Men jag är väldigt lättroad av mig själv! Haha.
3. Min omtänksamhet. Jag bryr mig alltid mer om andra än om mig själv. Klart ska man ta sig själv i första hand, men jag vill se till att mina vänner (folk i min närhet) mår bra. Det är viktigt för mig. Och jag hoppas det uppskattas av folk också.


På bättringsväg!


Inlägget skrevs : 2011-03-26
Klockan : 19:56:53
Igår eftermiddag/kväll försvann min feber, och den kom inte tillbaka idag :D Fyfan vad härligt! Då kunde jag med andra ord följa med laget på matchen i Åsbro. Tyvärr så gick det inte så bra där. :/ Vi brukar spela jämt mot dom, och vi gjorde det i början. Men sen vet jag inte vad som hände.. Blev inge bra i alla fall. Aja så är det, bara att ta nya tag till nästa år girls! När vi kom hem vid halv fem ungefär så pluggade jag, käkade oså. Sen stack jag ner till idrottshuset där Charlotta och Linn var. Vi skulle titta på företagscupen lite. Var väl kanske inte så jättekul, men kul att få umgås med mina gummor ändå! Vid sju knallade jag hemåt. Och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Är ju inte helt bra än, min förbannade rethosta och snuva vill inte försvinna så fort.. Men det tar väl den tid det tar antar jag, bara att vila! Hoppas ni har haft en bra lördag och har/får en bra kväll, kram på er!


Desperat efter "friskhet" nu..


Inlägget skrevs : 2011-03-25
Klockan : 16:17:06
Tjohej. Haft en bra dag i skolan? Hoppas jag! Jag har inte gjort mycket hemma. Vaknade vid 10, gick upp och duschade då. Mycket skönt. Sen la jag mig i soffan framför teven och tittade på program. Sov någon timma också. Har fortfarande feber. Det är inte alls kul längre nu... Svettas som en gris. Aa för det är sååå gött! Njae, not really. :s Hehe. Jag hoppas verkligen att jag inte behöver ha feber hela kvällen. Skulle vara väldigt skönt. Jag tror i alla fall inte att det blir nåt tittande på innebandy. :/ Aja, det är som det är. Vi hörs sen!


En Julia som är frisk

Sjuklingen säger godnatt


Inlägget skrevs : 2011-03-24
Klockan : 21:32:50
Godkväll! Ja, jag ligger här i min sköna och varma säng. Chill ♥. Har fortfarande feber.. Uschusch, bort med dig nu!! Jag hoppas att jag är bättre imorgon och inte har feber, i alla fall inte framåt kvällen för då blir det kanske att försöka ta sig ut och titta på innebandycup som är här i Nora. :) Och den skulle jag gärna vilja se! Jag får hoppas!

Jag får se när jag ska sova ikväll. Antingen tittar jag på BB och sen sover, eller innan de? Aja..
Det blir i alla fall ingen skola för mig imorgon heller. Skolfri-vecka, aa..
Vi hörs imorgon! Hoppas ni har haft en bra torsdag.

Dag 22 - Ditt kortaste förhållande


Inlägget skrevs : 2011-03-24
Klockan : 15:23:06
Om man inte ska räkna med dom här "oseriösa förhållanden" som man hade när man gick på låg- och mellan stadiet, så varade mitt kortaste "äkta förhållande" i två veckor. Det var tillsammans med en som heter Alexander. Han är ett år äldre än mig och går på min skola. Det var för snart 1½ år sen. Underbar kille! :)

Studiedag - Men min fjärde sjuka dag


Inlägget skrevs : 2011-03-24
Klockan : 09:48:19
Jag vaknade vid sju första gången. Somnade om, vaknade vid åtta. Sen har jag mest bara blundat i omgångar, aldrig somnat, men gick upp vid nio ungefär. Somnade inte förens halv två inatt. Jag gick och la mig vid elva-halv tolv ungefär, då jag kände att nu är jag rätt trött och borde kunna sova. Men nej, det kunde jag såklart inte göra, så jag tittade på tv till halv två. Då kunde jag somna! Fy vad jag hatar det. Nu vill jag bara bli bra! Please. Svettas ju som en gris också. Det är inte speciellt skönt eller fräscht, men när känner man sig någelunda fräsch när man är sjuk? Aldrig. Feber har jag fortfarande också. Den har sjunkit sen igår, men jag kommer säkert få högre framåt eftermiddagen. Skola imorgon.. Hmm, tveksamt. (Blä!!!)

Idag har vi i Nora studiedag. Så det var väl skönt för min del. Skulle ha åkt till Örebro som bestämt med Charlotta och Linn, men det blir ju inte av. :( Jag måste verkligen inhandla lite nytt, så får se om jag åker in nån annan dag här i helgen. Söndag t.ex. Men är affärerna öppna då?


Jag blir GALEN på dettaaaaaaa


Inlägget skrevs : 2011-03-23
Klockan : 21:06:13
Nu har man feber då också. 38,6 stod den på. Fan, om man avrundar så blir det ju 39?! (Haha :(). Jag trodde att jag började bli bättre nu, men nehe då ska jag få jädra feber. Jag kände det nästan på mig, för jag började skaka nu ikväll och frös som bara den, och det brukar man göra när man har feber. Så det finns väl inte så mycket att göra.. Vila, vila, vila. Ska ju till Örebro imorgon som planerat, så vi får se hur det blir med de. Om jag har feber när jag vaknar så kan jag inte åka, så jag ber till gud för första och sista gången att jag inte har det!!

Men jag hoppas att ni mår bra! Jobbigt att ni får läsa om allt mitt elände som jag har nu.. :/ Men jag tycker det är bättre att blogga än att inte göra det.. Eller? Aja. Puss på er, kommer igång mera snart!

Tredje dagen hemma


Inlägget skrevs : 2011-03-23
Klockan : 13:15:59
Ja, tredje dagen jag är hemma idag. Rätt segt, men jag är inte bra än. Idag mår jag i alla fall "bäst" utav de dagar jag har varit hemma. Imorgon är vi lediga också, så då får jag en till dag att friskna till. Nu sitter jag och tittar på tv. Tänkte gå ut på en liten promenad snart. Sen ska jag nog äta, plugga lite och så. Sånt som behövs.
Ha en bra dag!

Dag 21 - Din åsikt kring otrohet


Inlägget skrevs : 2011-03-22
Klockan : 20:18:29
Oförlåtligt. Om man älskar personen man har ett förhållande med så är man inte otrogen. Jag tycker dock inte att man ska vara otrogen i vilket fall. Man får väl för fasen hålla sig till en?! Annars, gör slut på en gång. Bättre de än att hon/han ska få såras av att höra sen att du har varit otrogen. Kanske från någon annan också, och herregud, det är nog något som står sist på listan man vill ska hända (ingen lista men, ni fattar). Om min pojkvän skulle vara otrogen mot mig, så skulle inte jag förlåta honom. Om han liksom har umgåtts med den personen då han har sagt till mig att "jag måste plugga idag", "jag ska bort med mamma" eller vad det nu är för dålig ursäkt. Fyfan, jag skulle bli så jävla ledsen och besviken. Otrohet i 8-10 årsåldern är ju en helt annan sak. Då har man ju inte ens något förhållande. Men när man har kommit upp i det "seriösa" eller vad man ska säga, då är det seriöst.
Kärlek ska vara något fint. Det är något fint.


Have a great evening!


Inlägget skrevs : 2011-03-22
Klockan : 18:07:20
Har precis duschat. När man är skruttig och inte känner sig så bra, så mår man plötsligt lite bättre efter att man har duschat. Har ni tänkt på de? Och idag duschade jag i 15 min, längre än vad jag brukar duscha hehe, var väl bara för att det var så gudomligt skönt! Men det är klart, man blir ju inte bra bara för att man har duschat, men aja ni förstår, för stunden i alla fall. ;)

Solveig och Lars kommer till mamma och mig ikväll. Dom ska äta mat med oss och umgås bara.
Jag ska intervjua Lars också, har en sak i svenskan. Bra att det blir klart.
Nu får ni ha en fin kväll :)


Life is hard sometimes


Inlägget skrevs : 2011-03-22
Klockan : 08:56:49
Godmorgon! Det blev för mig att stanna hemma idag med. Är inte bra än. Hostar, snorar och har huvudvärk. Igår kväll höll jag på att bli galen på mitt huvud. Det kändes som att det skulle sprängas vilken sekund som helst. Och det var då jag skulle försöka sova, klockan var runt elva-tolv. Men jag fick sätta på en film och titta lite på den en stund. Sen släckte jag och skulle försöka sova, men nej det gick ju inte. Så jag låg vaken till ungefär två innan jag somnade. Och så vaknar jag så här tidigt... Det är ju typiskt! Aja. That's life.

Ha en bra dag mina vänner!




20:30


Inlägget skrevs : 2011-03-21
Klockan : 20:30:56
Var nere på min träning förut och hämtade några böcker som Charlotta hade tagit med från skolan. Tack! ♥ Får se om jag går imorgon.. Känner kanske att jag borde vara hemma en dag till för att vila lite. Känner mig lite utslagen eller vad man ska säga, hehe. Men vi får se! Nu sitter jag och tittar på tv. Zappar lite mellan olika program. Väntar på att klockan ska bli 21 då Gynekologen i Askim börjar. Det tycker jag är rätt bra! Kram på er.

Dag 20 - Någon du vill byta utseende med


Inlägget skrevs : 2011-03-21
Klockan : 15:15:22


Om det skulle vara nån så i sånt fall Kenza (som hoppar upp i mitt huvud).
Kolla på henne bara. Hennes utseende, hennes kropp. Det är ju galet hur fin och perfekt man kan bli.
Baddräktsmodell så det bara skriker om det.
En del föds bara så helt enkelt. Med säkert lite träning också, men.

Clothes


Inlägget skrevs : 2011-03-21
Klockan : 11:33:07




Snyggt!!

Halsont..


Inlägget skrevs : 2011-03-21
Klockan : 10:03:06
Godmorgon! Idag stannade jag hemma från skolan. När jag vaknade imorse så brände det som tusan i halsen, och jag kände att detta inte bara var "morgon-halsont" som man kan ha ibland. Så jag sa till mamma att jag inte mådde bra, och fick stanna hemma. Nu är mitt te precis klart, så jag ska gå och hämta det och sen kura ner mig i soffan framför teven! Hoppas på att min hals kan må lite bättre efter jag har druckit mitt te.


Innebandydag/tittande


Inlägget skrevs : 2011-03-20
Klockan : 21:28:51

Vet inte varför meningen blev som den blev, men så fick det bli i alla fall haha!

Vilken dag. Linn och hennes mamma kom och hämtade mig straxt efter elva. Vi åkte ut till Cilla, hon släppte av mig och Linn där och vi bara bytte bil och åkte direkt iväg till Kumla. Först åkte vi fel.. Konstigt att det händer just OSS.. Nej inte ett dugg faktiskt! Hähä. Men sen hamnade vi rätt. Vi gick in, bytte om och så. Var typ bara vi där.. Vi var rätt tidiga om man säger så, hehe. Jag fick berätta för en utav tränarna att jag inte kunde vara med på dagens träning för att jag har skadat handen. Jag tänkte först att jag skulle vara med och göra så mycket jag kunde, men sen kom jag att tänka på att igår när jag testade att skjuta lite på matchen medans dom andra värmde upp, så fick jag knappt iväg ett skott. Så hur satan skulle jag kunna skjuta idag då ? Nej inte alls. Så det fick helt enkelt bli så att jag stod över. Jag satt på läktaren och kollade på tjejerna. Var såklart avundsjuk på att dom fick träna och inte jag, menmen. Vid ungefär 18 så var dagen slut. Åkte hemåt bort mot en 19.

Så har min dag sett ut. Hoppas ni har haft en bra söndag! Soligt har det med varit. Gött!
Nu ska jag läsa lite fysik som jag troligtvis (?) har tills imorgon. Aja, bra att vara förberedd på det!
Sov så gott, puss på er så hörs vi imorgon


Utvilad imorgon är viktigt att vara


Inlägget skrevs : 2011-03-19
Klockan : 22:42:55
Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film och smaska på lite nötter innan jag somnar, hihi. Imorgon är det dags för breddläger 5, och även det sista innan uttagningarna tror jag. Lite nervöst..! Självklart så ska jag ha skadat mig till denna gång med.. Alltid är det något. Blir så irriterad. Menmen, jag får ta det lugnt med saker jag gör man handen, t.ex som att skjuta. Får prata med tränarna och berätta lite hur det ligger till och så så att dom vet. Distriktslagstränarna kommer ju imorgon också! Shit, börjar närma sig nu.. Därför man vill göra så bra ifrån sig som möjligt, såklart.

Sov så gott! ♥


Dag 19 - En kyss som du aldrig kommer glömma


Inlägget skrevs : 2011-03-19
Klockan : 21:34:25
Alla kyssar har väl varit speciella, eller vad man ska säga. Ni förstår/vet kanske själva? Jag kommer väl aldrig glömma nån. Kanske några när jag var "liten", men inte dom på senaste tiden. Hehe!


18:01


Inlägget skrevs : 2011-03-19
Klockan : 18:02:08
Så synd. Vi ledde med 2-1, men fick stryk med 2-4. Vi tappade markeringar, dom kom fria. Fast deras mål var inte såna mål rakt upp i krysset/eller nätet, utan rullandes. Dom var nog lite nervösa i början att vi skulle göra ett par mål.. Det märkte man. ;) Det var jämt. Men kul hade vi/laget! Bra lirat tjejor.

Nu är jag i varje fall hemma. Ska inte göra något speciellt ikväll. Om jag inte kommer på nåt sen, men tror jag inte. Skönt att bara få slappa lite också. Blir det utgång för er eller hemmakväll?

Sunny day


Inlägget skrevs : 2011-03-19
Klockan : 11:32:38
Godmorgon! Vilken härlig dag man vaknade upp till. Solen skiner för fullt där ute, kan det bli bättre?! Kommer dock inte vara ute så mycket idag, ska sitta i en hall och heja på tjejorna till en vinst (idag med!), men det går satan lika bra de med! Hehe. Kanske hinner vara ute något, man måste ju passa på när det är så fint väder.

Vad ska ni göra denna lördag då? Har ni också det soligt och skönt?


Tänkte att jag kunde bjuda på en bild på mig och min katt som jag tog igår när han var väääldigt kelsjuk..
Men som ni ser så verkar ju inte han vilja vara med på kort..

Dag 18 - Mina vänners bloggar


Inlägget skrevs : 2011-03-18
Klockan : 22:23:53
Caroline - http://ensomcaroline.blogg.se
Emma - http://emmaliindell.blogg.se
Maja - http://majallarsson.blogg.se
Jossis - http://jjosefinejohnsson.blogg.se
Lisa -
http://liisaliinnea.blogg.se

VINST!!!


Inlägget skrevs : 2011-03-18
Klockan : 20:47:30
Jag skriker av glädje. Det är så skönt. Så gött. Så bra. Va bra vi är.
Varför inte fortsätta såhär nu? Vi vill, det visade vi idag.

4-1 blev det till oss. Jag var inte med och spelade, fick inte det för mina tränar. Pga handen då. Ska inte vara med imorgon heller då vi har match borta mot Lillån. Men jag blir med och hejar på såklart! Kör vi på lika bra och mycket imorgon med.
Nu blir det mat, musik, tv och mys med mamma.


Dunderbra

Matchhh


Inlägget skrevs : 2011-03-18
Klockan : 14:55:55
Tjohej! Här ligger jag i sängen, trött som jag vet inte vad. Efter jag har skrivit detta inlägg så ska jag sova en liten stund (försöka). Har match ikväll, så det gäller att vara laddad! Får se hur det kommer gå med min hand.. Jag hoppas att det går bra, annars så får jag väl nöja mig med en period spelande. Det visar sig om jag har ont eller ej. Handen har väl klarat sig rätt så bra i skolan.. Har haft ont, och inte kunnat skriva på lektioner så mycket. Men på en lektion så hjälpte en lärare mig att skriva och jag läste för henne, hehe. Kändes lite konstigt, men så kan det bli! Jag skriver inget förens efter matchen ikväll vid nio eller nåt. Så vi hörs tonight. Ha en kanon bra fredag!!


Morgon


Inlägget skrevs : 2011-03-18
Klockan : 07:32:16
Imorse när jag vaknade och drog upp rullgardinen så ser jag att det är fullt med snö ute. Alltså nej, inte mer snö nu! :( Det är inte lite snö heller.. Jävligt mycket. Tur att det inte kommer ligga kvar så länge i alla fall. Nu när våren var påväg och allt! Bläigt. Bara att pulsa i snö nu då.



Facelook 18/2-11
Kör på mjukis idag. Inte haft det under hela åttan i skolan tror jag, så nu var det dags! Skönt.

Och om någon undrar vad jag har på min hand, så är det ett "skydd" typ. Jag har slagit i den på något sätt, så jag har grymt ont i den nu. Kan inte göra så mycket med den.. "/ Väldigt jobbigt. Hoppas det blir bättre snarast!

Dag 17 - En bild som får dig att sakna just den tiden då bilden är tagen


Inlägget skrevs : 2011-03-17
Klockan : 21:01:56

Storvreta Summercamp 2010
Längtar något så enormt till årets, galet bra.

Torsdag


Inlägget skrevs : 2011-03-17
Klockan : 18:31:42
Det börjar närma sig helg! Inga fel de! Har haft en bra dag. Spanska provet gick toppen! Ser nästan bara framemot vad jag kommer få på det, hihi. Sen har jag även lämnat in recension på svenskan. Hoppas att jag får i alla fall VG på den. Tycker jag att jag är värd, hehe. Annars så har det inte varit något annat prov/läxa/inlämningsuppgift. Har matteläxa tills imorgon, som ej är klar heller men ska göra den nu ikväll. Nästa vecka blir det nog en rätt så skön vecka. Inga prov, inga stora läxor (vad jag hoppas på). Det är allt bra skönt med en sån vecka. I alla fall! När vi slutade stack jag och Elvira till gymmet. Körde i lite mer än en timme. Det var skönt! Man känner sig så fräsch och bra i kroppen efteråt. :) Hoppas ni har haft en bra dag!

21:43


Inlägget skrevs : 2011-03-16
Klockan : 21:43:24
Träningen gick finfint ikväll! Vi körde lite skott, lite styrka och sen småmatcher "med lite saker i". Bra träning, Jossis! Kom hem straxt efter åtta. Har käkat, mamma har förhört mig på spanskan. Kan det som en smäck! Sen har jag plockat in lite kläder och ja, plockat i mitt rum. Sitter och lyssnar på musik nu men ska stänga av snart för att krypa ner i sängen. Hoppas ni sover gott! Puss, så hörs vi imorgon.


Dag 16 - En bild på den personen som senast skickade ett sms till dig


Inlägget skrevs : 2011-03-16
Klockan : 18:08:49

Malin! :)

Om du ser det här (vilket jag inte tror du gör men)
så hoppas jag att det var okej att jag tog den här bilden från din facebook!

Yeah


Inlägget skrevs : 2011-03-16
Klockan : 16:46:58
Tja! Igår blev det inte så mycket skrivande, ne vet. Men jag hade inte så mycket tid och sen så hade jag ingen lust heller. Ibland kan det vara så! Men idag känner jag ett litet starkare drag till bloggen. ;)
Min skoldag har varit bra! Fick sluta nästan en hel timme tidigare! :D Vi som var med på kulturnatten som var förförra helgen skulle träffas och fika lite, sen fick vi sluta direkt efter det. Vi satt ju inte och fikade i 70 min liksom, hehe. Så jag kom hem nästan en timme tidigare än vanligt på onsdagar. Gött! Sen jag kom hem så har jag tittat lite på tv och pluggat. Har spanska prov imorgon. Känner mig säker så det bara skriker om det! Haha, helt enkelt så behöver jag nog inte plugga så mycket mer ikväll. Mer än att mamma kan förhöra mig på lite saker och så. Men det är skönt när allt sitter. Ikväll blir det träning. Fint!

Dag 15 - Din åsikt kring invandrare


Inlägget skrevs : 2011-03-15
Klockan : 21:50:55

Dom är lika mycket värda som vi alla andra. Dom är människor. Vi är människor. Jag har absolut ingenting emot invandrare, från något håll! Visst kan det finnas en del som muckar rätt rejält (muckar efter bråk och så), men det finns det väl Svenskar som också gör? Så vad är det för skillnad egentligen. Jag har några kompisar som kommer från andra länder, och dom är dunderunderbara! Två utav dom är mina killkompisar. En står mig väldigt nära. Så min åsikt kring invandrare är inte något speciellt. Helt enkelt vanliga människor. :)


Dag 14 - Något du längtar för mycket efter


Inlägget skrevs : 2011-03-14
Klockan : 21:18:10

En sommarbild på mig och Lisa. Kolla vad bruna vi var.
Jag längtar efter SOMMAREN med stora bokstäver OTROLIGT mycket!!

Glada miner!


Inlägget skrevs : 2011-03-14
Klockan : 17:33:31
Halloj! Jag är jätteglad idag, vet inte riktigt varför..? Haha. Men det är väl bra de i alla fall! Dock så är jag väl jämt rätt så glad, men ja. ;) Min måndag har i varje fall varit bra! Fick reda på geografi provet, och jag fick godkänt! Åh så skönt! Var lite nervös att jag skulle få göra om Afrika delen (som jag redan har sagt att jag var), men jag lyckades ha tillochmed 9 poäng över godkänt också. Det tycker jag var bra då jag som sagt var nervös för vad jag skulle få. När man är de så blir man väl alltid lika glad oavsett vad man får, bara man får godkänt?! Inte sant. Sen fick vi även reda på engelska provet. Tror att jag fick g+/gräns till vg. Blev kanske lite missnöjd, för hade velat fått i alla fall ett säkert vg. Menmen. Vi får tillbaka proven sen då alla har gjort det för är inte alla som har det, så då ska jag kolla på vad det var jag hade fel på och sen se om jag kan bli bättre på de. För i engelska så satsar jag nog på att ha MVG i nian. Jag är väldigt bra på det också, så det gör väl att man vill satsa ännu mer, såklart. Aja, glada miner ändå! :)

Outfiten och facelook för idag



Vitt

Maybe you're the one and not him


Inlägget skrevs : 2011-03-13
Klockan : 21:51:14
Hur har eran söndag varit? Min har varit helt okej. :) Den har spenderats med Elvira. Vi har sovit, tittat på innebandy, tränat och chillat. Hihi, som sagt, helt okej dag! Pappa skjutsade upp mig till mamma straxt efter sju. Mamma-vecka-nu. Vi sitter just nu i soffan och tittar på Bröllopsfotografen. Den är rätt bra faktiskt. :) Jag har gjort en del på hemkunskapsarbetet, det är snart klart! Jag hoppas att jag kan få ett MVG på det.. Beror väl på om jag har svarat rätt på alla frågor. Men det hoppas jag. Imorgon får vi reda på hur det gick på vårat geografi prov också.. Lite nervös är jag. Men jag borde få G..! Jag är inget för nåt utav SO-ämnena om man säger så. Jag försöker bara och gör mitt bästa. Det hoppas man väl alltid räcker till ett bra betyg - Det man själv vill ha.

Vi hörs imorgon! Nattinatti, sov så gott när ni lägger er. 

 

11:23


Inlägget skrevs : 2011-03-13
Klockan : 11:23:45
Elvira och jag vaknade lite efter nio. Låg kvar i sängen och vaknade till en stund. Gick upp och plockade fram frukost. Nu sitter jag här vid datorn och skriver medans hon fixar sig. Jag ska snart börja våga mitt hår, sen drar vi ner till idrottshuset och tittar på innebandy. Sen vidare till gymmet! Vi ska köra hårt idag! Yeah.
Ha en bra söndag, vi hörs ikväll kram!

Vad tyckte ni? (Hoppas ni är på min sida..)


Inlägget skrevs : 2011-03-12
Klockan : 23:04:48
Årets melodifestival vann's av helt fel person, enligt mig. Jag har aldrig tyckt om Eric Saade sådär jättemycket.. Han har alltid bara varit helt "ok bra" för mig. Nu när han var med och ställde upp i Sveriges största musiktävling så blev han ännu dåligare i mina ögon. Hans låt är väldigt dålig, hans röst är pipig. Om vi ens tar oss vidare i kvalet till Eurovision så säger jag: Grattis! Lycka till Sverige! :) Mig kommer ni i alla fall inte ha stöd av, men det spelar väl ingen roll. Det är som det är, blir aldrig som man har tänkt sig. Oftast inte i alla fall.

Elvira kom hem till mig förut ikväll. Hon ville inte sova själv hemma, så hon frågade om hon fick slagga hos mig och självklart gick det bra! Hon ligger redan i sängen nu och halvsover, medans jag sitter här. Hon är trött och jag är pigg. Ja.. Så kan det va. ;) Får väl se när jag somnar. Blir nog inte än på ett tag, men!
Hoppas ni har haft en bra kväll. Vi hörs imorgon nån gång under dagen, godnatt!


Awesome


Inlägget skrevs : 2011-03-12
Klockan : 17:28:28
Hej på er pussgurkor!

Tänkte snabbt berätta lite om min kväll igår. Jag, Linn och Lotta kom till Elvira lite efter åtta (haha det rimmade ju!). Hon höll på att göra iordning tacos, åh så gott! Vi slog oss ner till bords och började äta, prata, skratta och dumma oss. Efter nån timme så gick vi upp och slog på filmen vi hade hyrt. Blondie and Blondie tror jag den hette. Den var jättekonstig. Lite rolig ibland, men annars mest bara konstig, så nja vi kunde ha hyrt en annan menmen! Vi myste i soffan med kladdkaka, godis, chips och gurka med dipp. Ni är bäst! ♥

Imorse vaknade vid tio. Gick upp och åt frukost och så. Vi skulle samlas inför matchen vid ett, så jag knallade iväg vid kvart i. Kände mig inte riktigt på hugget, men jag blev mer och mer taggad, vilket var bra! Matchen var mot Hovsta. Serieledarna i våran serie. Så vi visste väl liksom att vi inte skulle vinna, men jag tror ändå att vi trodde att det inte skulle bli så många insläppta mål. För förra gången vi spelade mot dom som blev det ett väldigt bra resultat, även fast det var förlust. Jag tycker inte att det är nödvändigt att säga vad det blev, för det struntar vi i laget i nu. Det förflutna. Vi spelade bra "som vi spelar", men det räcker inte för att slå dom andra. Men vi kör på! Backarna hade i varje fall kul (jag var back). Sen fick jag också en armbåge/arm nästan precis under ögat, på kinden ungefär. Det gjorde ont och det gör ont, men jag täckte i varje fall bort ett skott som hade kunnat blivit ett mål. Så man får väl tänka så! Det onda går över.

Ha en underbar kväll allihopa! Jag ska vara hemma med pappa och titta på Melodifestivalen.
Ska ni också titta på de? Jag hejar på Nicke Borg!
Vi hörs senare.

Snart är det fredagsmys om det så är det sista jag gör


Inlägget skrevs : 2011-03-11
Klockan : 15:30:05
Helg! Skönt som tusan. Har ni haft en bra fredag? Min har varit bra. Hade geografi prov imorse (som sagt), det gick väl bra. Asien delen kunde jag bra, svarade på alla utom tre st typ. Men Afrika delen gick inte så bra.. Svarade "bara" på 10 länder och typ 4-5 huvudstäder utav 21 ungefär. Men var i alla fall mer än hälften, så jag hoppas att jag får godkänt och slipper göra om Afrika delen. Det visar sig på måndag då vi får tillbaka proven. När vi hade slutat så gick jag och Linn upp på stan för att gå och fråga efter praoplatser till oss. Jag gick in på hotellet och pratade med en som jobbar där, och jag fick praoa där! :D Jätteroligt. Tror nog att det blir superkul, så nu har jag något att se framemot! Linn fick leta lite mera dessvärre.. Det är rätt så svårt att hitta praoplatser. Men hon har två hon ska välja mellan nu, det blir nog bra de med. Nu är jag hemma och sitter och lyssnar på musik. Ska ta något att äta snart tror jag, sen sticka iväg och handla åt pappa. Han har nämligen fått magsjuka.. "/ Så jag får hjälpa honom lite nu! Vid fem blir det kör, sen träning. Efter träningen sticker jag, Linn och Lotta hem till Elvira och har en myskväll där. Blir också att sova där troligtvis! Mycket trevligt. :) Så jag kommer nog inte att skriva något mer idag. Utan vi hörs imorgon. Ha en superbra fredag, kram på er!


22:11


Inlägget skrevs : 2011-03-10
Klockan : 22:11:38
Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna, kolla vad jag ska ha för kläder på mig imorgon, lägga mig i sängen och titta på big brother och plugga ännu lite till geografi så att det sitter hyffsat i alla fall. Sen ska jag sova. Nu vet ni vad jag ska göra den kommande timmen. Vi hörs imorgon, sov så gott puss & kram!

Då man inte har något annat att skriva


Inlägget skrevs : 2011-03-10
Klockan : 21:39:03
Ditt namn: Julia Fälling
Födelseår: 1996
När fyller du år: 25 augusti
Hur lång är du: 1,63 cm ungefär
Din hårfärg: Brunt med rött i (min naturliga är blond)
Några utsmyckningar på  din kropp, isf var?: Hål i öronen
Kläder du har på dig just nu: Underkläder, jeans, linne och luvtröja
Spelar du något instrument: Japp, gitarr
Första tanken när du vaknar: Att jag kan ligga kvar i sängen ett liiitet tag till
Är du hungrig: Nej, har nyss ätit så
Var befinner du dig just nu: I mitt rum
Är du själv: Japp
Biter du på naglarna: Nej men på skinnet.. (a)
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna: Vita med svartkant och smileysar på, hihi
Vad är du bra på: Att skratta!
Har du elr har du haft några husdjur: Jag har en katt 
Vem vet mest om dig: Hmm.. Lisa tror jag
Vem älskar du mest av alla: Alla mina underbara vänner!
Vad vill du ha just nu: SOMMAR SÅ DET BARA SKRIKER OM DET
Ditt mål i livet: Att bli lycklig. Vara stolt med de man har presterat
Rädd för: Blod och sprutor, typ
Har du körkort: Nae
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Om jag hade blivit en kille hade jag fått heta Julius..
Pepsi eller coca cola: Inget utav de
McDonalds eller burgerking: Burgerking isånafall
Sjunger du: Japp! :)
Vad har du för skostorlek: 38, ibland 39
Vill du gifta dig: Ja det vill jag
Skorna du hade på dig idag: Converse
Grönan eller liseberg: Helt klart Liseberg!
Vad sover du i: Trosor och t-shirt
Favoritårstid: Sommar!!
Senaste tvprogramet du såg: Project Runway tror jag det var
Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Julia", nästan jämt
Hur svarar du i hemtelefonen: Se ovan
Vad gjorde du kl 08 imorse: Var i skolan
Vad gjorde du för 15 min sedan: Åt
Vad var det senaste någon sa till dig: "Har du lagt ut den där bilden än?"
Druckit idag: Vatten
Vad är det för väder hos dig nu: Regnigt och slaskigt :(
Godaste glassmaken: Finns såå många!
Sover du tungt: Aa?
Drömmer du mardrömmar: Nej inte så ofta
Vad ser du om du tittar till höger: Ett fönster
Favoritgodis: Lakritz av alla slag
Hur många kuddar sover du med: Tre stycken
Längtar du mest efter just nu: Sommaren
Vad väntar du dig om 10 år: Det har jag ingen aning om! Får jag se då. :)
Vad luktar det nu om du sniffar lite: Vet inte, haha
Saknar du någon nu: Njae.. Mamma kanske
Snus eller cigaretter: Inget!
Vill du ha barn: Ja!
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja! :)
Är du snäll: Får man väl hoppas
Är du blyg: Nej
Har du fin dialekt: Ja det har jag väl
Har du spytt i någons knä: Nej, inte vad jag minns i alla fall
Är du modig: Beror på vad det gäller
Har du användt någon hårprodukt idag: Plattång? (a)
Har du bråkat med någon idag: Nej
Tycker du att svenska killar ser sämre ut: Va nej? Mot vilka andra killar då isånafall?
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget: Du det har jag faktiskt inte tänkt på!
Är du sugen på något nu: Nae
En bra film: Är så dålig på att komma ihåg vad filmer heter.. (a)
Vem får en kram: Du!
Vem får en puss: Alla som vill
Brukar du läsa horoskop: Ibland händer det väl att jag gör det 
Är 50cent bra: Nej inte ett dugg bra
Vad har du för planer till kommande helg: Träning, match, umgås med vänner
Kan du baka bullar: Klart jag kan! :)
Bläck eller blyerts: Haha, både och?
Katt eller hund: Katt
Tycker du om din pappa: Älskar min pappa!

Dag 13 - En bild på någon som du träffar ofta


Inlägget skrevs : 2011-03-10
Klockan : 20:37:06

Mina vackra flickor! T.ex dom träffar jag väldigt ofta :)

Skön torsdag


Inlägget skrevs : 2011-03-10
Klockan : 17:03:05
Hallå på er! Min torsdag har varit mycket bra. Skön dag, lektionerna har varit helt ok. Ja, allt har rullat på bra helt enkelt. :) Med tanke också att det är fredag imorgon, vilket betyder helg! Igen, fort går det, vilket är mycket bra. Efter skolan så gick jag och Linn till hotellet och frågade om praoplats till mig. Det var bara en vaktmästare där då, så han sa att jag skulle komma tillbaka imorgon innan 15 då dom som jobbar är där, så jag går dit imorgon igen. Hoppas att dom tar emot mig! Annars vet jag inte vart jag ska praoa.. Menmen, det fixar sig väl isånafall. Efter de så gick jag hem. Har inte gjort speciellt mycket.. Ätit, tittat lite på tv, pluggat geografi. Har prov imorgon. Ska kunna 23 länder i Asien + städer och 24 länder i Afrika + städer. Känner att jag inte kan Afrika lika bra som jag kan Asien, så jag tror att jag får plugga lite mer på Afrika. Men pappa får förhöra mig sen. Går nog bra! Idag gjorde jag klart mitt matteprov också. Och vet ni, jag fick VG+! Bara 8 poäng ifrån alla rätt. Blev väldigt glad och lite häpen, procent och bråk är ju inte mitt bästa. Men det visade sig att jag även kan det tillräckligt bra! Kul! :) Nu ska jag spela lite gitarr, ska på lektion ikväll vid 19. Så tänkte köra igenom lite! Vi hörs senare ikväll!


ZzZzZz...


Inlägget skrevs : 2011-03-09
Klockan : 17:20:45
Nu har jag precis vaknat, en liten nyvaken Julia hihi.. Väldigt skönt att sova en stund, blev faktiskt i hela två timmar. Nu känner jag mig något piggare i alla fall. ;) Brukar inte ni också känna så, att efter ni kommer hem från skolan så vill ni bara slänga er i sängen och slänga bort några timmar i sängen på sömn? Så kan jag känna ofta, men ofta blir det också så att jag aldrig sover en stund för att.. Ja, jag vet ej haha, men nu lyckades jag i varje fall krypa ner. Nu ska jag bara lyssna på musik tills jag ska sticka på träning vid kvart i sju. Hörs efter den!


Skönt med kort skoldag


Inlägget skrevs : 2011-03-09
Klockan : 14:13:34
Hej på er! Nu har jag varit hemma i drygt en timme sen jag slutade. Har ätit lite och så. Annars gör jag inte så mycket, sitter och tittar på tv samtidigt som jag skriver på den här lilla manicken. Var skönt att få sluta nästan tre timmar tidigare idag, kan behövas såhär i mitten av veckan. Vi slutar kl 13 var sjätte onsdag, det tycker jag om rätt mycket faktiskt måste jag säga. :) Nu ska jag sätta mig och plugga in lite spanska glosor tills imorgon och några länder i Asien och Afrika som jag ska kunna till provet på fredag. Blir galen på de för får aldrig in de!! Aja, det är väl bara att nöta. Hoppas ni har haft en bra onsdag, vi hörs senare puss.

Onsdag 9 mars


Inlägget skrevs : 2011-03-09
Klockan : 07:39:38



Såhär ser min facelook ut idag. Outfiten är den vita tröjan som ni ser, vitt linne under och strumpbyxor.

Nu ska jag gå iväg till skolan! Slutar vid ett idag så ni hör av mig tidigare än vanligt.
Om jag inte somnar när jag kommer hem.. Hihi, ha en bra dag puss!

Semeldagen och internationella kvinnodagen


Inlägget skrevs : 2011-03-08
Klockan : 20:52:45
Hej alla fina! :) Har varit med Elvira hela eftermiddagen, så har liksom inte haft tid till att sitta vid datorn. Mer än att vi har kollat lite på facebook och så, hihi. I alla fall. Hade matteprov sista lektion, det gick bra faktiskt! Har 3 tal kvar att göra, så ska fortsätta med provet på torsdag. Men tror och hoppas att jag kan få på ett VG. När vi slutade vid kvart över tre så gick Elvira och jag till Nöjes och köpte godis till henne och sen ner till Konsum och köpte varsin semla. Dom var "tyvärr" äckliga.. Bror fick halva min. Lyckades i alla fall trycka i mig ena halvan, men så god var den inte haha.. Men pappa har köpt hem två stycken till bror och mig, så ska la trycka i mig en här om en stund som förhoppningsvis är lite godare också. ;) Är ju semeldagen! Har ni ätit någon semla? Och det är ju faktiskt internationella kvinnodagen idag med! Hahah. Har ni känt er extra kvinnliga? Det har jag, väldigt sexig! Hahaha. Sorry, drar det jag har sagt i skolan här på bloggen med.. Opps, men man ska ju vara ärlig! Aja skit e samma nu. Men Elviris och jag har inte så gjort så mycket i alla fall. Tagit det chill i soffan, varit ute på en liten promenad i det sköna vädret (dock lite kallt fortfarande, men snön smälter och man känner att våren är på väg!!). Hoppas ni har haft en bra tisdag, nu ska jag titta på tv och lite sånt. Kramis!


En bild på Lotta och mig från idag

21:25


Inlägget skrevs : 2011-03-07
Klockan : 21:25:38

Träningen gick fint ikväll! :) Dock var inte jag och klubban riktigt vänner med varandra idag, men så är det haha. Nu sitter jag här i min säng och tittar på tv. Gynekologen från Askim, riktigt bra och roligt tycker jag det är! Tittar ni också på de? Eller tittar ni på något annat möjligtvis? Kl 22 blir det att kolla på BB, sen ska jag krypa ner till kojs. Vi hörs imorgon efter skolan! Puss och kram, hoppas ni sover gott sen! :)


Måndag 7 mars


Inlägget skrevs : 2011-03-07
Klockan : 16:07:40
Tjena! Nu är det en ny vecka, vecka 10 går vi nu in i. Dagen i skolan har rullat på fint. Engelskan var lätt dagens bästa och roligaste lektion! Haha ja ujuj, lite svårt att skriva och förklara.. Men kul var det i varje fall. Slutade lite efter två. Kom hem vid halv tre, sen dess har jag käkat tittat lite tv och sen hamnat här då. Nu ska jag göra lite SO - geografi och sen vänta på att pappa ska komma hem så att han kan hjälpa mig med det sista och svåraste i matten. Men ska kolla lite själv på det också och se om det är något utav de jag kan göra..! Ikväll blir det träning. Vi hörs antingen före eller efter den, det visar sig. Pusselipuss


Big Brother


Inlägget skrevs : 2011-03-06
Klockan : 21:38:45
Idag har jag pluggat en hel del matte. Känner att det mesta sitter nu och att provet nog kommer att gå finfint på tisdag. Nu sitter jag och kollar på BB (Big Brother), haha jag dör rätt bra faktiskt! Sa förut att jag tyckte det var patetiskt, och visst kan jag tycka... Men det är satans kul att titta på! :D En del är lite smått blåsta..


Vad gör ni för nåt?

Dag 12 - Planer/drömmar/mål du har


Inlägget skrevs : 2011-03-06
Klockan : 16:47:49

Jag tänker såhär, att bara jag får leva lyckligt. Med en partner jag älskar och få underbara barn. Skaffa en familj med andra ord. Mina planer vid denna ålder är nog musiken. Att fortsätta utvecklas sångmässigt och musikmässigt. Sen får jag se vad som händer i framtiden. Men om jag inte mår bra eller lever lyckligt, så kommer jag aldrig kunna bli lycklig vad jag än gör, så först och främst ser jag till att få mig en bra utbildning och sen går jag vidare från de och lever livet! Låter det inte bra? Hihi jo.


Söndagens planer


Inlägget skrevs : 2011-03-06
Klockan : 13:37:00

Godmorgon alla fina! Idag igen skiner solen ute, så härligt! Jag har tänkt mig att jag ska bege mig ut på en promenad med nån utav mina närmaste vänner kanske, om jag kan få med mig nån utav dom.. Dock kom jag nu på att dom flesta är på konfaläger.. Så jag kanske får nöja mig med mig själv? Isånafall så får väl de med gå bra. ;) Sen måste jag plugga. Mattemattematte. Det tråkigaste i hela världen, men jag har matteprov på tisdag så det bör göras. Fattar det mesta, men är lite krångliga saker kvar som jag måste få in i mitt lilla huvud. Men hoppas att ni får en fin söndag, kram på er!


Saknar redan dansen


Happiness


Inlägget skrevs : 2011-03-06
Klockan : 01:56:48

Låten som jag just nu ligger och lyssnar på i lurarna. Så bra!

What a wonderful life


Inlägget skrevs : 2011-03-05
Klockan : 23:53:29
Min kväll har varit helt fantastisk! Så himla bra och rolig! En kväll jag verkligen kommer minnas länge. Kan berätta lite kort om min kväll. Vi samlades vid 16, alla som skulle vara med och så. Gick igenom litegranna, sen gick vi till respektive grupper (jag gick då till dansen) och pratade ihop oss där och lite så. Sen blev det "fritt" till klockan 18 då hela alltet började. Det var sammanlagt 12 nummer som vi alla skulle göra. Våran första dans var trea ut. Sen sjöng jag typ sjua och sen våran sista dans sist. Det var tre föreställningar, så jag sjöng alltså tre gånger och dansade sammanlagt sex gånger. Det gick bättre och bättre för varje gång! Vilket det kanske brukar göra hehe, men vilket också var super! Jag är både jättenöjd med dansen och med sången. Jag har fått bra respons över det jag sjöng, sååå roligt! Jag blir så glad, nästan tårögd haha. :') Så verkligen en kalasbra kväll! ♥

Hoppas ni också har haft en bra lördagkväll. Kanske lika bra som min.. ;)
Nu ska jag fortsätta lite här vid datorn, sen får vi se när jag somnar! Eftersom jag har varit igång under hela kvällen till elva ungefär, så är jag inte så jättetrött, inte för att sova i alla fall än.
Puss och godnatt säger jag nu i alla fall!

Laddar inför ikväll..


Inlägget skrevs : 2011-03-05
Klockan : 11:35:12
Godmorgon! Solen skiner, våren kanske är påväg?! Äntligen! Vi är inne i mars månad nu, så jag tycker absolut att det är dags för våren att komma. Eller vad säger ni? Jag vaknade vid halv elva ungefär. Slog på tv:n och låg kvar i sängen. Ligger fortfarande kvar här, men ska gå upp och ta frukost snart för känner att min mage kurrar rätt så rejält nu.. Sen ska jag plugga matte och vänta på att Emma ska komma så går vi ner mot idrottshuset och tittar på Gustavs innebandymatch. Direkt efter de ska jag till skolan för samling inför kulturnatten som är ikväll, så jag kommer i alla fall inte skriva något mer före de. Om ni har tur så kanske jag orkar skriva ikväll när jag har kommit hem och berätta hur det var/och gick, om jag inte är för trött.
Ha en bra lördag allesammans! :)

Dag 11 - En bild av ditt rum


Inlägget skrevs : 2011-03-04
Klockan : 22:49:09
Visar bilder på mitt rum hos mamma





Mitt rum ser inte riktigt ut som det gör på bilderna NU, men nästan i alla fall!
Fint med min kam som ligger där i stolen också, hehe..

20:38


Inlägget skrevs : 2011-03-04
Klockan : 20:38:25
Träningen gick bra ikväll! Vi körde småmatcher nästan hela träningen, vilket var riktigt roligt! Man blev väldigt trött för man sprang i hundraåttio ungefär hela tiden hehe, men det är gött! Nu sitter jag här hemma hos pappi som jag nu har kommit till, i min säng och tittar på Let's Dance samtidigt som jag sitter vid den här kära datorn. Ska fortsätta göra det kvällen ut tills jag lägger mig, men det blir absolut inte än/eller snart! :D


Glatt


Inlägget skrevs : 2011-03-04
Klockan : 16:55:05
Tja! Satans skönt med helg nu. Denna vecka har ju gått rätt fort eftersom jag bara har haft/gått på lektioner måndag, tisdag och onsdag, sen har vi ju dansat hela torsdag och fredag, idag då. Det gick superbra idag! Vi körde genrep och gick igenom hur programmet kommer att se ut imorgon. Jag körde min låt två gånger. Andra gången gick super! Hoppas det kommer gå lika bra imorgon. Bara man tar det lugnt och inte blir nervös så att man svajar på rösten så kommer det nog galet bra. Dansen med för den delen! Skitkul nu när alla har fått till allt och vi kör i takt och så. Tror att kvällen imorgon kommer bli dunderbra! :) (Hihi ni kanske hör hur glad jag är, för det är jag!). Ikväll blir det träning. Åker dit om en timma ungefär. Sen blir det bara slapp hemma. Skönt!
Hoppas ni får en bra fredag med vad ni nu ska göra. Kram på er

Let me take you to where we belong


Inlägget skrevs : 2011-03-03
Klockan : 22:02:57
Mamma och jag åkte och solade förut. Solade i ett nytt solarium idag som har kommit dit. Tyckte att det var skönare än dom andra, men vet inte riktigt om jag blev mer brun.. Har inte kollat mig än i spegeln, får ställa mig och göra det nu. :') Det är rätt så mycket dyrare att sola i de också, så då vill man ju gärna att det bruna ska vara bättre och kanske hålla längre med! Annars kör jag på dom "gamla" i fortsättningen.

Nu ska jag stänga av straxt och packa väskan inför imorgon. Sen krypa ner i sängen. Ska sova tidigare än elva ikväll, kommer vara död imorgon annars! Hoppas ni har haft en bra kväll. Vi hörs imorgon ♥


You don't need to take my hand, just follow me and trust me

Dans dans dans


Inlägget skrevs : 2011-03-03
Klockan : 16:47:29

Hej på er! Nu sitter en trött och sliten Julia här och skriver kan jag säga er. Idag har vi dansat från 8:10 till 15:30, med en lunchrast på en timma. Det har varit slitigt, men OTROLIGT ROLIGT! Så kul har vi haft. Och det går verkligen bra med båda danserna nu.. Dom börjar sitta! Vilket är kanon eftersom dom måste sitta helt tills på lördag. Blir samma imorgon fast lite kortare, blir grymt! :) Nu är jag i vilket fall hemma, sitter i soffan. Har ont i mina fötter och lite i vaderna.. Inte så konstigt! Men man känner sig i varje fall bra efter att man har dansat. ;)


Torsdag


Inlägget skrevs : 2011-03-03
Klockan : 07:30:24
Godmorgon! Idag är jag trött. Måste gå och lägga mig tidigare..! Har somnat vid elva/efter elva varenda dag nu, och det är försent. Jag kommer upp på morgonen och så, men jag gäspar ju ett tag i skolan hehe. Aja, det får jag bli bättre med helt enkelt! Idag är det dans som står på schemat i skolan. Bara att köra hårt! Ska bli kul, svettigt och hårt. Vi hörs när jag har slutat vid halv fyra och har kommit hem oså. Ha en bra torsdag!

The right moment for you and me


Inlägget skrevs : 2011-03-02
Klockan : 22:15:38
Ujuj, somnade NÄSTAN förut på soffan när jag tittade på film. Men jag tittade ju på Morden I Midsumer, så det var nästan för spännande för att somna! Men kunde stänga ögonen ett tag i alla fall, det var mer än skönt. Behövdes! Annars har jag inte gjort så mycket denna onsdag kväll. Ska här om en stund stänga av datorn och göra mig iordning för sängen. Imorgon har jag inga lektioner för ska dansa hela dagen. Har jag inte på fredag heller för då ska jag göra samma sak. Det blir najs! :D
Vi hörs imorgon, sov så gott

Trötter


Inlägget skrevs : 2011-03-02
Klockan : 17:58:33
Hallå! Väldigt rolig skoldag! Kanske inte något speciellt som har hänt som inte brukar hända, men den har ändå varit väldigt rolig. Många skrattanfall! :) Hähä. Jag har ju som sagt dans på a-tiden, och idag kom Emelie som är en väldigt väldigt (!!) duktig dansare från Stockholm och dansade med oss. Gick även igenom en dans som vi ska visa upp på lördag på kulturnatten som det heter, på våran skola. Det är svårt, men det går bra! Och det var/är riktigt roligt! Innan vi körde igång idag så var jag helt otaggad och ville bara hem. Men sen när vi kom igång så blev det mycket bättre och jag ville absolut inte hem då! Hehe. Så det ska bli spännande och se hur det blir på lördag.. Men tror nog det kommer gå bra! Ska sjunga då med. Kommer nog gå bra de med. :)

Är träning ikväll, men är inte säker på om jag ska gå på den. Jag väldigt trött.. Känns som att jag kan behöva lägga mig i soffan och slumra till till en film eller något faktiskt, så det kan bli så! Ibland måste man få vila ifrån träningar med. Jag är annars så himla aktiv så. Hörs senare ikväll!


Godnatt


Inlägget skrevs : 2011-03-01
Klockan : 22:05:51
Nu ska jag fixa lite saker innan jag hoppar i säng! Vi hörs imorgon när jag har kommit hem. Då måste jag även hinna plugga innan träning också, men jag hoppas att jag hinner skriva något före träningen i alla fall.
Puss, sov så gott! ♥

Dag 10 - Sätt din ipod på shuffle: Första tio låtar som spelas är?


Inlägget skrevs : 2011-03-01
Klockan : 21:29:00
Nu har inte jag någon Ipod, så jag tar min mobil istället.

1. A broken man and the dawn - Volbeat
2. Rolling in the deep - Adele
3. Dangerous - Akon
4. Dum av dig - Daniel Adams Ray
5. Not ready to make nice - Dixie Chicks
6. Feels like home - Edwina Hayes
7. Stay the night - James Blunt
8. Like a prayer - Jay Smith
9. Mabellene I hofteholder - Volbeat
10. New York - Melissa Horn


Bild; Cool bild från google

Den första mars


Inlägget skrevs : 2011-03-01
Klockan : 19:16:17
Hej på er! Haft en bra tisdag? Hoppas jag. Min tisdag har varit bra! Skolan rullade på, hade två inställda lektioner. Inga fel de heller. Idrotten var kul, vi körde vollyboll. Spelade små "matcher" och jag var tillsammans med Oscar och Calle. Om vi hade räknat poäng så hade vi lätt vunnit! :D Haha. Nej ska ej skryta nu! I alla fall. En utav lektionerna som var inställda var matten som var sist på dagen, vilket betydde att jag fick sitta och vänta på Maja och Elvira som inte hade inställd som jag sen skulle gå med till gymmet. Men det var helt okej de! Blev ett träningspass på 1 ½ h idag, riktigt gött! Man känner sig så bra efteråt. :)


RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0