Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Nu kör vi igen


Inlägget skrevs : 2011-05-10
Klockan : 12:08:30
Hallå! Nu känns det som att jag börjar komma tillbaka på banan igen. Har fått pratat lite om vad jag känner med mina underbara vänner, och det lättar mycket. Tack till er alla ♥! Jag har även fått lite svar på mina frågor, och det kändes bättre efter de. Jag vet ju att du har ett gott hjärta och bryr dig om mig/andra. Nu kanske jag har lite lättare att gå vidare.. Vi får hoppas det. Men det tar den tid det tar och jag låter det göra de också. Det är nog det viktigaste tror jag!

Idag är jag hemma från skolan faktiskt. Har åkt på en förkylning och kände mig inte helt hundra imorse. Jag gick upp och åt frukost, försökte litegranna, men nej jag la mig i sängen igen och somnade om. Lika bra de så jag inte blir sjuk eller nåt sånt. Nu när det är så fint väder ute också, då vill man ju inte vara sängliggandes! Men det är bäst att jag vilar nu så att det inte blir värre, som sagt.

Hoppas även statistiken höjs nu när jag är tillbaka helt igen, så fortsätt kika in och stanna gärna kvar! :)

Kommentarer
Postat av: malin [fotoblogg]

sv: japp tar studenten om en månad och en dag :)

2011-05-10 @ 12:13:05
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej ! Var med & tävla om bloggsvar , direkt länk : http://kungungen.blogg.se/2011/may/bloggsvar-tavling.html#comment Lycka t ! :)

2011-05-10 @ 20:53:43
URL: http://kungungen.blogg.se/
Postat av: Dessi!

Oj ja, men bara du vet anledningen och att det känns bra för dig så spelar det ju absolut ingen roll! Och det är klart att han bryr sig om dig och så! Det fick du ju verkligen bevis på nu oxå, det är alltid lättare att gå vidare när man pratat om sakerna! Å jag finns alltid och lyssnar om det behövs!:)

Det kommer bli jätte bra å tänk på alla killar du har tillmätande att spana på nu!

Kramar!

2011-05-10 @ 22:52:29
URL: http://dezirees.blogg.se/
Postat av: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej :) Jag var på stan och shoppade lite igår :) Har ni superfint väder idag med? Vi har redan över 20 grader :) Nice!

2011-05-11 @ 11:20:02
URL: http://sannalitens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0