Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Allt i ett


Inlägget skrevs : 2011-11-29
Klockan : 16:39:05

Jag är trött fast ändå inte trött ? Ja ni, hur hänger det ihop tro... Jag vet inte och orkar inte leta efter svar heller. Engelska provet gick bra i förmiddags. Jag har ingen aning om vilket betyg jag får utav dem alla, men godkänd blir jag nog i alla fall. SO:n (historia) gick riktigt bra för mig idag! Gjorde klart rätt mycket och läraren sa att jag hade skrivit väldigt bra svar på frågor, att allt var toppen. Då blev jag glad hihi! Små saker kan göra mycket. Svenskan blev väl lite mindre "bra" för min del då min käre klasskompis Peder som jag sitter bredvid är allt för rolig. Så jag skrattar lite då och då.. Men det är väl bara bra att man kan skratta tycker jag! ;)

Nu ska jag plugga in spanska glosor i huvudet, skriva klart bilduppgiften och sen bara chilla innan träning vid 19.
Puss!


Typ den enda bilden jag fastnade på idag.. Hahaha, orkar inte


Hej och hå vad det går


Inlägget skrevs : 2011-11-28
Klockan : 18:54:32
Mycket, mycket är det!! Hinner knappt tänka. Skulle ha hoppat fysen idag för plugg men då blev den ändå inställd så det kändes väl bra för min skull, haha. Jag kom hem drygt kvart i tre från skolan, så jag började direkt med plugget då och satt till ungefär halv fem med det då jag och mamma åkte och handlade ingridienser tills vi ska baka inför Julmarknaden i helgen. Nu ska jag lägga in spanska glosorna på datorn och sedan käka lite och plugga ännu mer. Har grammatikprov i engelska imorgon. Jag vet inte om det blir stort eller litet, lätt eller svårt, så jag får plugga på allting rätt bra helt enkelt. Tycker engelska grammatik är lättare än svenska, så så orolig är jag inte över hur det ska gå. Men jag vill kanske (hihi) ha ett MVG till julbetyget, så om jag får MVG nu så tror jag att jag kan vara nära ett!


Mitt nya linne som jag köpte i fredags. Vad tycker ni? Jag gillar det!

1:a advent!


Inlägget skrevs : 2011-11-27
Klockan : 15:10:48
Idag sägs det att det är 1:a advent. Gud vad tiden går fort! Tyckte nyss att det var augusti och skolan började och hösten var påväg. Det är ju inte direkt nån julkänsla för den delen heller... Regn och storm ute, känns ju bra. Nej fy vad tråkigt! Jag vill ha snö nu! Det är första december på torsdag, då ska bannemej första snön ha fallit! Tyvärr så tror jag inte att den kommer ha gjort det, men jag hoppas verkligen.

Har ni haft det mysigt på förmiddagen idag då? Jag har inte gjort något speciellt. Sov till halv tolv, ätit frukost, tittat på Emil i Lönneberga på tv och sedan pluggat. Nu ska jag titta på antingen Irene Huss eller Hjältarnas jul. Jag tror det blir Hjältarnas jul för jag vill få lite julkänsla! Hörs senare.


It sounce good to me


Inlägget skrevs : 2011-11-26
Klockan : 18:29:27
Gud vad dämpad jag känner mig just nu. Efter en match som var bra, men ändå inte? Vi kämpade som fasiken, det måste jag säga! Men jag tycker inte att jag själv spelade så som jag kan och brukar. Jag fick på mig en utvisning, men det bryr jag mig faktiskt inte om så mycket. Jag känner inte att jag gjorde något fel och utvisningar åker vi alla på nån gång. Men som sagt, det jag kände var väl att jag kunde ha gjort bättre ifrån mig. Menmen alla har vi mindre bra matcher. Eftersom mitt humör blev rätt dämpat nu så ska jag ta en hemmakväll för mig själv med filmtittande, chips (som jag inte har ätit på hundra år) och julmust. Jag tycker det låter helt okej i mina öron. Jag hoppas ni får en bra lördags kväll ni med!


KROSSA!


Inlägget skrevs : 2011-11-26
Klockan : 14:07:25

Ser ni hur laddad jag är!? Ögonen bara brinner efter kross och vinst!
Nu kör vi tjejeeeeer!

Ett inlägg utan bild


Inlägget skrevs : 2011-11-25
Klockan : 22:50:55
Godkväll! Hur har eran fredag varit? Min började bra i skolan. Tog sen bussen med Lotta in till Örebro där det fortsatte bra. Vi shoppade litegranna och åt på Burger King då vi blev väldigt sugna på pommes och burgare. Det jag fick med mig hem var en bh, ett par trosor och ett linne med spetskant. Snyggt enligt mig! Tyvärr orkar jag inte lägga upp bilder just nu, i alla fall inte ikväll men ni kanske har tur att få se imorgon eller på söndag. Nej nu ska jag fortsätta titta på tv sen nog sova så småningom. Match imorgon, laddad!! Puss och kram.

OK.


Inlägget skrevs : 2011-11-24
Klockan : 20:18:45
Träningen gick helt okej ikväll. Vi var inte så många, men det dög. Nu sitter jag i sängen och tittar på Jul Lotta på Liseberg. Nu längtar jag till Julafton! Och även till Göteborg. Jag älskar Göteborg! Så mysig stad. Vad gör ni för nåt? Måste bara berätta en sak. På spanskan de senaste veckorna så har vi spelat teater. Vi har spelat Grease på spanska. Riktigt kul har det varit! Idag var dom sista tagningarna, så nu ska vi spela upp det för 7:or och 8:or och sen klassen och föräldrar. Ska bli jättekul och se hur filmen blir. Jag tror den kommer bli jättebra! Det är så kul att få göra något annat än att bara plugga. Men ser på ett helt annat sätt på skolan då och jag tror det kan vara bra. Var bara de jag ville säga hihi. Imorgon efter skolan ska jag till Örebro och sen är det innebandy när jag kommer hem, så vi får se när vi hörs men imorgon kväll skulle jag tro i vilket fall. Kram!


I like this picture of me.

Det rullar på


Inlägget skrevs : 2011-11-24
Klockan : 16:25:46


Igår kväll var jag iväg och färgade och toppade håret. Resultatet blev brun-röd färg och 1-2 cm kortare längd på håret vilket inte är så mycket. Jag var sugen på att göra någon liten större förändring, men jag hade inte bestämt mig för vad riktigt så jag väntar med det. Jag blev i alla fall nöjd! :)

Ikväll; Träning och plugg. Hejsvejs.

Låt solen lysa.


Inlägget skrevs : 2011-11-22
Klockan : 16:52:13
Jäkla mörker. Jag tycker inte om dig. Jag vill ha sol. Jag vill ha ljus. Blä. Längtar så mycket till sommaren!
Dagen har bestått av mycket skola. En lång dag, men dock fick vi sluta en hel timme tidigare. Snälla Titti! När jag kom hem blev det ändå plugg på direkten, så jag har pluggat i två timmar nu ungefär. Vilket har gjort att jag vill och måste ta en paus från det så jag slog mig ner här vid datorn och musiken. Träning ikväll då. Jag ska inte vara med för måste vila upp knät. Men tänkte gå ner och skjuta lite med den nya lindningen som åkte på igår på klubban. Får vi se om den är något att ha. Ha de bra så länge!


Visst ser det förfärligt ut? Usch ja... Men den åker bort imorgon då det är dax för färgning igen!

Mycket ska fixas och donas med innan jul.


Inlägget skrevs : 2011-11-21
Klockan : 17:52:38
Nu känns det som att jag har mycket att tänka på. Det har varit lugnt ett tag nu, men det börjar vända... Jag har fysik läxa tills på onsdag, engelska prov nästa tisdag, recension inlämning i engelskan om två veckor (dock inte så svårt men ändå), biologi prov nästnästa torsdag, spanska prov om två veckor (oförberett!) och ska snart skriva en krönika i svenskan. Det är faktiskt en hel del! Även fast allt inte är så svårt så blir det mycket att tänka på. Plus att det är mycket utanför skolan som ska fixas inför jul. T.ex. min låt ska sitta helt säkert som jag ska uppträda med på en tävling i skolan den 10 december och ja.. En hel del helt enkelt. Så det ska bli skönt med det kommande jullovet om drygt 4 veckor! Men nog om de nu. Jag får stå över kvällens fysträning (som pågår nu) pga mitt knä som gör ont från gårdagen. Jag vill kunna träna på torsdag och vara med på matchen i helgen, så det fick bli så. Ska istället klinka lite på gitarren och ta det lugnt. Hörs sen!


Det här vill jag egentligen göra nu.

Keep it up


Inlägget skrevs : 2011-11-20
Klockan : 17:29:10

Jag tycker det är riktigt skönt att se att statistiken håller sig uppe på en hyfsad nivå även fast jag typ aldrig bloggar. Jag ber om ursäkt för de, men tackar för att ni är så goa och kikar in ändå!

Min dag har varit bra. Gick upp vid halv nio imorse för att spela match med 94:erna/damlaget hemma. Det var en jättebra match ifrån våran sida. I alla fall större delen av matchen. Sen att vi inte vann var en annan sak, men jag gjorde helt okej ifrån mig och hade kul. Vilket är det viktigaste trots allt! Men jag fick en smäll på mitt stackars knä som har råkat ut för väldigt mycket, så jag har svårt att gå nu och kan inte böja det helt eller ta upp det helt. Plus att det är lite blåmärken, bulor osv som sticker ut lite här och var.. Stackars mig va! Hehe. Men det går väl över inom några dagar eller så. På eftermiddagen så har jag haft Lotta här. Vi har planerat inför idrotten imorgon som vi ska hålla i, snackat och spelat lite gitarr. Har försökt att lära henne, det blir bättre och bättre i alla fall. ;) Haha. Nu har hon precis åkt hem och jag ska chilla lite innan jag börjar packa mina saker och drar mig mot pappsen. Får se om jag skriver något mer ikväll, annars hörs vi imorgon. Kramis!


Match av dess like.


Inlägget skrevs : 2011-11-19
Klockan : 17:31:27
Matchen var... Faktiskt inte rolig enligt mig. Vi gjorde första målet och ledde första perioden, men trodde nog sen att vi var säkra en vinst och sket i att täcka av skott osv så dom lyckades sätta in ett par bollar i andra. I tredje fortsatte det likadant men dock lite bättre från våran sida. Sen har det blivit lite små tjafs mellan lagen och personer nu efteråt. Väldigt lågt. Av dom. Men ingen i vårat lag tar åt sig och vi skiter i personer som inte kan glädja sig åt deras egen vinst utan måste fortsätta klanka ner. Bara löjligt så over and out!

Nu ska jag snart börja fixa mig inför att släkten och vänner kommer bortåt sju. Det blir nog en trevlig kväll.
Hoppas ni med får en bra kväll! :)


Dags för match!


Inlägget skrevs : 2011-11-19
Klockan : 12:37:35
Nu ska jag snart gå ner till idrottshuset för samling inför match! Idag spelar vi i Lindesberg och mot Linde, det ska bli en riktigt spännande match! Vi har vunnit mot dom förut och spelat lika tror jag..? Så vi får se vad resultatet blir idag, hoppas på vinst såklart! När jag kommer hem så kommer min släkt till oss och firar min mamma som fyller 49 år imorgon. Så vi hörs när vi hörs. Ha en bra dag!

Hello weekend


Inlägget skrevs : 2011-11-18
Klockan : 15:47:04

Börjar inlägget med världens fetaste låt!

Skolan rullade på fint. Håller på och virka ett par shorts på slöjden (såna som Kenza visade upp rätt mycket i sin blogg under sommaren om ni vet hihi?). Det är svårt när man inte kan det! Blev frustrerad ett par gånger då det bara krånglade till sig. Men det där ska jag väl fixa hehe! Nu ska jag äta någonting snart och sedan åka iväg till Lotta där även Linn och Maja kommer vara. Vi ska ha en kväll tillsammans, allt för länge sen bara vi fyra träffades så. Så vi ska ha det trevligt och sen kolla på innebandymatch senare ikväll tänkte vi. Jag hör av mig under helgen! Pussar!

Fullt upp!


Inlägget skrevs : 2011-11-17
Klockan : 21:57:34
Tjenixen! Jag ber om ursäkt (om jag måste de?) för att jag inte bloggade något igår. Men jag satt faktiskt inte vid datorn alls så det fanns ingen tanke på de om man säger så. Jag hade annat för mig! Idag har jag också haft annat för mig, rätt mycket faktiskt. Skola till halv fyra, två träningsmatcher mellan 16-18 och sen hem till Linn och planera inför en sak, så jag kom hem för drygt en timme sen. Så jag är rätt trött med andra ord och ska snart krypa till kojs annars kommer jag vara död imorgon. Imorgon är det helg i vilket fall, känns gött! Hinner hem en stund efter skolan innan jag ska iväg igen så vi hörs av då. Hoppas ni har haft en bra dag! Kram kram!


Längtar som bara den till Malta!!

I am lost in your smile


Inlägget skrevs : 2011-11-15
Klockan : 18:04:40
Jag vill inte börja alla mina inlägg med att säga nåt som hej, hejsan, tjo, tjingeling... Så jag vet inte riktigt vad jag ska börja med att säga? Därför fick det bli denna fina mening idag, haha! Har ni haft en skön dag? Min har varit helt okej. Rätt många och långa lektioner på tisdagar så lite kämpigt, men det funkar. Imorgon är det lill-lördag! Får man vara glad för! Om drygt 45 min går jag ner mot min träning. Riktigt laddad så jag ska ge järnet ikväll som jag oftast gör! ;) Får se om jag slänger in något inlägg när jag har kommit hem, ätit osv. Det visar sig, annars hörs vi imorgon!


You play, I watch


Inlägget skrevs : 2011-11-14
Klockan : 17:11:53
Tjena! Imorse ville jag verkligen inte gå upp. Jag var inte jättetrött, men jag kände bara för att ligga kvar i sängen och dra mig. När känner man inte så egentligen? Men jag tog mig upp och iväg till skolan i vilket fall. Inte så jobbiga dag, så! Idrotten var jävligt chill. Vi hade ingen lärare, så vi spelade badminton och innebandy + lyssnade på hög musik så hela idrottshallen skakade! Haha nejdå inte så högt, men nästan. ;) För härlig klass!

Under eftermiddagen så har jag inte gjort nånting. Har inte haft nåt plugg och har inte det på hela veckan om jag inte får nåt imorgon eller så, men det hoppas jag inte! Läxfri vecka skulle vara kanon skönt!
Nu ska jag däremot snart dra mig ner på fysträning. Har haft ont i ryggen sen i helgen så jag ska ta det lugnt. Mjuka upp den så mycket som det går men inte köra slut på den. Är förjäkligt jobbigt att spela innebandy med ont i ryggen kan jag säga er som har en erfarenhet av det. Tjingeplingeling

Let's say goodnight


Inlägget skrevs : 2011-11-13
Klockan : 22:06:56
Efter min och pappas sköna promenad i förmiddags så har jag tittat på film rätt mycket, packat och åkt iväg till mamma för en vecka här och sedan skrivit klart hemkunskapen och finslipat lite på min Novell. Båda sakerna ska in imorgon, hoppas på bra betyg för nu har jag slitit! Men ny vecka imorgon.. Vad säger ni? Är ni redo eller vill ni bara ha jullov NU? Jag tycker det ska bli kul med en till vecka, fast längtar ändå till lovet. Aja, bara att kämpa på! Nu ska jag titta klart på Beck sen slagga. Vi hörs imorgon fina ni!


Sommarbild.

Farsdag


Inlägget skrevs : 2011-11-13
Klockan : 13:48:05
Hur firar ni eran pappa idag? Jag måste säga att jag har inte firat honom något speciellt. (a) Vi ska ut på en promenad här om en stund, men det kan man väl göra vilken dag som helst så.. Hehe. I min familj så har vi aldrig riktigt firat Farsdag något speciellt. När pappa och mamma var gifta så gav väl mamma en blomma till pappa och tvärtom när det var morsdag, men inte så mycket mer.

Men jag kan väl säga att min pappa är världens bästa och jag älskar han superduper mycket!!


Paranormal Activity 3


Inlägget skrevs : 2011-11-13
Klockan : 00:40:30
Nu är jag hemkommen från Örebro. Bion var bra men väldigt läskig! Hjärtat rusade ett par gånger kan jag lova er... Usch! Men den var bra och värd att se! Nu ska jag alldeles straxt sova. Imorgon händer det inget speciellt mer än att jag ska plugga. Som alla andra söndagar ungefär. Sov så gott allihopa, natti natti!

Skräckis


Inlägget skrevs : 2011-11-12
Klockan : 19:13:48
Efter lite krångel med biobiljetter och så, så tror jag ändå att det blir av! Emma och jag tar bussen in till Örebro och tittar på Paranormal Activity. Jag kommer dööööööööö! Wish me luck to survive.


Haha.. Fin bild. Men ungefär såhär kommer jag sitta på bion...

Lördagen den 12 november


Inlägget skrevs : 2011-11-12
Klockan : 12:33:11
Tjingeling!
Har ni sovit gott? Det har jag verkligen gjort! Somnade straxt efter elva igår, vilket jag tyckte var bra gjort av mig då jag oftast brukar vara uppe till ett-halv två. Så jag vaknade alltså lite tidigare idag än vanligt, vid halv tio. Låg och drog mig i sängen till halv elva, sen tog jag på mig träningskläder och stack till gymmet. Blev inte en så lång runda idag, 45 min fick de bli. Sprang på löpbandet först och kände av mina vader så där blev det inte så lång tid. Så jag körde mest armar och mage idag. Men det känns skönt nu efteråt! Idag tror jag att jag ska spendera dagen med Linn då hon frågade om vi kunde hitta på något. :) Ikväll blir det förmodligen bio med Emma! Jag hör av mig senare. Have a nice day!



Vänskap.


Inlägget skrevs : 2011-11-11
Klockan : 22:26:54
Vilken bra dag och kväll jag har haft! Matteprovet gick fint, idrotten var kul. Dagen var kul! Emma kom till mig vid 18 ikväll för att ha en liten myskväll tillsammans med mig. Vi drog oss iväg på cykeln upp mot nya ICA Supermarket för att köpa godis och dricka, sen vidare till pizzerian där vi beställde oss en varsin pizza. Allt har resulterat i att jag är väldigt jävla mätt nu (haha)! Får inte i mig något mer. Ska borsta tänderna, tvätta bort sminket och lägga mig i sängen nu och pumpa ut magen, det behövs. Imorgon ska jag ta mig till gymmet, känner att det nog blir rätt skönt för kroppen nu hehe. Vi hörs imorgon!


Tur att veckorna går så fort!


Inlägget skrevs : 2011-11-10
Klockan : 21:50:12
Fasen vad skönt det ska bli med fredag och helg imorgon! Den här veckan har gått fort, men har varit lite sådär.. Första veckan efter lovet liksom. Man är ju trött! Men snart Jullov, man får tänka så.
Men det hände väl inte så jättemycket i skolan... Vanliga lektioner och så bara. När jag kom hem lite efter halv fyra så började jag nästan plugga på engång, sen stack jag iväg till träningen vid halv sex. Så jag har pluggat och tränat ikväll. Ska göra mitt matteprov för andra gången imorgon också så jag är lite små nervös inför de faktiskt.. Men det borde gå bra för nu ska jag väl kunna allt! Nu har inte så mycket mer fantasi nu så jag säger väl hejdå och godnatt!



Oh happy day


Inlägget skrevs : 2011-11-09
Klockan : 21:18:03

Låååång dag! Både dagen i skolan och eftermiddagen hemma. Hade prov i fysik idag och jag tyckte det gick bra! Jag hoppas jag får något mellan VG-MVG, så vi får vänta och se! Annars har det väl inte hänt så mycket. Vi spelar teater på spanskan (Grease) och vi övade dansen ute idag så vi skämde ut oss för ungefär hela skolan eftersom alla satt och kollade ut genom fönstrena... Lagom kul. Hehe nej men vi är faktiskt riktigt duktiga! Så det var inga problem egentligen. ;) På eftermiddagen så har jag mest pluggat faktiskt. Matte, hemkunskap och engelska. Har även spelat gitarr och skrivit lite mer på min låt som jag började på igår. Denna gång tror jag faktiskt att låten kan bli riktigt bra! Den är på engelska och känns väldigt.. Min om man kan säga så? Hihi. Vi får väl se om det blir något bra resultat och något att visa. Förhoppningsvis!

Nu ska jag cykla iväg till mamma för att hämta in posten, sen duscha när jag kommer hem igen och lägga mig i sängen och kolla på tv. Så vi hörs igen imorgon. Kramis!


true. -weheartit.com


Mörkret går om oss


Inlägget skrevs : 2011-11-08
Klockan : 17:54:28

Halloj där ute! Hur har eran mörka dag varit? Påtal om mörker (var därför jag skrev så hehe), det är väldigt mörkt ute! Blir mörkt typ.. tre? Hehe nej okej kanske överdrev nu, men fem i varje fall! Nej jag gillar det inte. Mysigt sent på kvällarna, men inte såhär pass tidigt.
Min dag i skolan har i vilket fall varit bra. Fick sluta 30 min tidigare för vi började den sista lektionen 30 min tidigare, haha så då blev det ju jämt så! Vi har också kollat på teater på skolan. Den var riktigt bra! Rolig, allvarlig och seriös. Vad har jag gjort annars då förutom skolan? Hm, inte så mycket. Kollat igenom fysiken lite inför imorgon och matten inför fredag. Jag känner att jag kan fysiken rätt bra, vilket är viktigt eftersom provet imorgon. Det ska väl gå bra på de! Nu ska jag plugga engelska glosor sen kila iväg till träningen framåt sju.


Träning ger både klarhet och färdighet!


Inlägget skrevs : 2011-11-07
Klockan : 20:47:23
Efter ett hårt fyspass ikväll med intervallträning och styrkeövningar så känns det helt sjukt bra i både kroppen och hjärnan! Vi var verkligen ett lag ikväll och otroligt duktiga! Puss på oss hihi!

Nu softar jag i sängen framför Fotbollsgalan och zapar till Ensam mamma söker då det är paus. Har pluggat lite fysik men känner att jag kan det ganska bra så gör ingenting mer för ikväll i varje fall. Jag hoppas ni har haft en bra dag och har en fortsatt trevlig kväll innan ni ska sova. Puss och kram!


It's not a big mistake.


Inlägget skrevs : 2011-11-07
Klockan : 16:36:05
Hej! Nu är plugget igång igen. Började veckan med prov i matte, gick väl inte jättebra. Ska göra om det på fredag för hade tre ifrån godkänt. Rätt så surt om jag får säga det själv. Provet i sig var rätt svårt faktiskt. Jag vet inte riktigt vart det "brast" nånstans, men så kan det gå ibland. Aja, jag blir godkänd på fredag! Siktar in mig på fysikprovet som är på onsdag nu istället!

Om en timme drygt går jag ner till idrottshuset för fysträning. Så jag ska passa på att skriva min prao-rapport som vi ska ha till SO:n imorgon nu så jag får de gjort vilket jag hade glömt bort, hehe. Vi hörs nog ikväll!


Lovet går mot sitt slut


Inlägget skrevs : 2011-11-06
Klockan : 20:53:44
Min kväll blev lugn. Somnade en stund då jag hade som ondast, väldigt skönt för när jag vaknade var smärtan nästan helt borta. Då känns det som att man är himlen. Jävlar vad tacksam man är då! Haha. (a) Annars har jag som sagt mest pluggat. Har matteprov imorgon och känner mig väl inte jättesäker på det.. Men jag hoppas det går bra och att jag får ett VG på första provet för iår. Skulle vara roligt! Nu ska jag äta lite sen fortsätta titta på tv kvällen ut. Ha en skön kväll, vi hörs imorgon!


Söta små badtroll från i somras! Saknar det!

Vill bli kille NU.


Inlägget skrevs : 2011-11-06
Klockan : 15:42:07
Söndag. Härliga, härliga söndag. Eller inte, bläääää. Mensvärk har jag fått också. Den gick över förut, men nu kommer den tillbaka igen så ska jag skynda mig att skriva inlägget och sedan lägga mig i soffan. Jag har inte gjort så mycket mer än att duscha, äta, tittat på tv och pluggat idag. Vi får se om kvällen kanske bjuder på något äventyr, men just nu tror jag inte de. Men vi får se!


weheartit.com

23:06


Inlägget skrevs : 2011-11-05
Klockan : 23:06:05
Om man kunde tala om för någon hur man känner med bara en känsla, visst vore det så bra? Istället för att krångla till det med en massa ord. För faktiskt, ibland blir det bara krångligare och svårare med orden.

Nu har mamma och jag tittat klart på filmen Den Utvalde och jag ska krypa ner. Blir inget OTH ikväll för jag har kollat klart på alla avsnitt/sadface. Min hårddisk är för liten för att ladda ner den sista säsongen (säsong 8) så jag får helt enkelt vänta med de. Imorgon är det söndag igen, och det betyder att det är skola dagen därpå. Jag tycker varken bu eller bä. Antar att det blir rätt mycket nu innan jullovet. Men bara att kämpa på! Natti natti med er allesammans!


- You don't need a hundred people, you just need one that stay


Inlägget skrevs : 2011-11-05
Klockan : 17:04:52
Mamma och jag var ute på en promenad förut. Vi gick hem till några vänner till oss och hade en trevlig stund. Sen har mamma förhört mig på fysiken som jag har prov i på onsdag, annars har det väl inte hänt så mycket. Det blir bara mörkare och mörkare ute känns det som, och kallare och kallare. Vilket gör att jag tycker det blir tråkigare och tråkigare.. Är inte någon mörkermänniska faktiskt. Jag vill ha det ljust, varmt och soligt ute. Då lever jag. Eller så ska det vara 4 dagar kvar till Julafton och riktigt mycket snö ute och lagom kallt. Då lever jag också. Annars får det va, haha! Fast det är ändå rätt mysigt måste jag erkänna. Mamma och jag har hyrt film och köpt lite godis så vi ska ha en myskväll ikväll. Gustav kommer också hit så då blir det hela familjen hos en. ♥


weheartit.com

Jag varken skrattar eller gråter


Inlägget skrevs : 2011-11-04
Klockan : 23:32:29
Tycker varken det var bra eller dåligt att Olle åkte ut ikväll om jag får säga det själv. Jag tycker han har en cool look och röst, men inte något som behövdes finnas kvar i tävlingen. Att Molly inte gjorde så bra ifrån sig ikväll som hon brukar göra var solklart. MEN jag tycker att hon var värd en andra chans eftersom att hon är så himla bra! Men som vanligt så höll och håller jag på Moa. Fyfan vad bra hon var ikväll. Hennes låt gör inget annat än och rockar. Vilken hit!

Nu har jag intagit sängen och ska snart slå på OTH. Inte så ovanligt hehe. Imorgon ska jag försöka och inte sova så länge, i alla fall inte längre än till elva vilket jag tycker är helt ok. Ska till gymmet imorgon också för min första runda på ett bra tag, måste sätta igång någon gång! Puss på er och sov så gott!


weheartit.com

I could save you from the deepest dark if you only let me to


Inlägget skrevs : 2011-11-04
Klockan : 19:48:38

My look today.

Nu har jag precis ätit middag med mamma och bror. En hel del prat om gymnasiet blev det. Det är ju snart dags att välja, bara tre månader kvar! Shit ja.. Men jag är säker så för mig är det inga problem! Snart börjar Idol, om sisådär 10 min. Ikväll ska idolerna sjunga sina låtar som dom sjöng på audition. Det ska bli spännande. Min favorit redan innan jag ens har sett henne ikväll är solklart Moa. Vem/Vilka hejar ni på?

Friday


Inlägget skrevs : 2011-11-04
Klockan : 14:15:35
Hej på er och hej fredag! Vad har ni för planer idag? Jag och mamma har en liten mamma-dotterdag. Vi ska snart ut och fika på stan, mysigt i höstvädret (som dock inte är så fint). Ikväll blir det Idol och fortsatt mys. Ha en fin fredag kära vänner!


Väldigt seriös chey ;)

En ny stjärna har tänds


Inlägget skrevs : 2011-11-03
Klockan : 22:05:41
Dubbelpasset med innebandy gick finfint. Dock var jag rätt så trött, men det var otroligt skönt och kul att få lira! Vi tränade tillsammans med 94:erna också, vilket var kul även fast dom inte var så många (egentligen inte vi heller). Jag har inte så mycket att säga just nu, men jag tänkte bara uppdatera er lite och länka en ny låt som jag faktiskt inte tror ni har hört. Jag träffade denna grabb förra veckan då jag praoade. Han spelar in i den studion där jag var då, bl.a. Han är så otroligt duktig! Snart en "kändis" också.. Så jag tycker det är lite kul att jag har träffat han och snackat, hihi. Så för att vara snäll så tänkte jag lägga ut hans nya låt och musikvideo. Jag hoppas ni gillar det, för jag tycker den är grym! Skön som satan.


14:15


Inlägget skrevs : 2011-11-03
Klockan : 14:15:39

Godmorgon på er! Eller godeftermiddag egentligen. Jag vaknade vid elva idag, vilket var bra för då hade jag lite mer utav dagen kvar bortsett från vad jag har haft de senaste dagarna då jag har vaknat runt ett. Skönt, men inte lika kul. Jag har pluggat på förmiddagen och tittat på en film, Someting Borrowed. Den var bra! Nu ska jag inte göra så mycket. Packa ihop mina saker och dra mig till mamma närmare bestämt tror jag. Ikväll blir det dubbelträning. Ha en bra torsdag!


weheartit.com


Stora staden för oss Norabor..


Inlägget skrevs : 2011-11-02
Klockan : 23:02:56
Tjenixen! Idag har jag varit inne i Örebro med Elvira. Jag har shoppat och sen har vi varit på bio! Towerheist blev det. En bra film! Lite seg i början, men den kom igång sen och blev mer och mer rolig. Man fick sig några goda skratt! De jag köpte kommer här.





When love flies over you


Inlägget skrevs : 2011-11-01
Klockan : 20:01:54

weheartit.com
You make me feel that I am worth something. I just admire you.

- Kort inlägg


Inlägget skrevs : 2011-11-01
Klockan : 15:36:29
Puuuh! Trött efter innebandyturneringen. Men det gick bra för oss! Vi gick till semifinal och avslutade på en tredjeplats utav 10 (fast 8 spelande lag). Väldigt kul! :) Men som sagt, jag är rätt trött nu efter att ha hållt igång ett par timmar. Så jag ska bara slappa nu. Måste nog plugga lite också, men det gör jag när jag orkar. Det är träning ikväll, men jag får se om jag tar mig ner på den. Annars är det nog inte hela världen, det är ju trots allt lov så. Hörs sen!

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0