Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Malta next summer!


Inlägget skrevs : 2011-10-31
Klockan : 22:46:52
Blev ett dubbelt träningspass idag. Efter fysen så gick jag hem i drygt två timmar, sen iväg till hallen igen och körde lite skott för den var ledig så varför inte passa på tänkte vi! Så jag är rätt trött nu. Ska lägga mig och äta äpple och kolla på One Tree Hill hehe. Nu har även Linn och jag bokat våran språkresa till Malta nästa sommar! :) Så nu är allt klart! Vi kommer att bo i värdfamilj. Vilket jag var lite skeptisk till först, men nu börjar jag förstå att det kan nog bli rätt intressant och kul. Man kommer ju ändå få umgås lika mycket med sina kompisar och ha samma tillgångar till allt osv. Så jag är jättepeppad nu!! :)


Ny vecka, nya möjligheter


Inlägget skrevs : 2011-10-31
Klockan : 16:19:07
Tjena tjena! Visst är det skapligt skönt med lov!? Älskar det! Jag sov till nästan halv ett idag. Blir lite galen på mig själv, men förtusan. Det är ju så skönt hihi! Jag har tittat på film med Gustav och hans flickvän Linn, sen har jag pluggat lite och inte gjort så mycket mer. Det är träning om en timme så jag sitter väl och laddar upp lite för den. Har inte tränat på en vecka eftersom jag praoade förra veckan, så det ska bli jättekul och skönt!

Glöm inte att lyssna på min låt i inlägget nedan och kommentera gärna vad ni tycker! Antingen där eller på youtube, tack! :)


I hope you like it!


Inlägget skrevs : 2011-10-30
Klockan : 21:33:22

Där har ni en utav låtarna som jag spelade in. Har inte fått den andra än. Får se när jag får den och får se om den kommer ut här. Men jag hoppas att ni tycker om det! :) Säg gärna vad ni tycker, det är alltid nyttigt för mig. Både för och nackdelar. Take care!

Scary..


Inlägget skrevs : 2011-10-30
Klockan : 13:27:32
Hej på er!
Hur var eran kväll igår? Min var toppen! Vi var nere på fritidsgårn och kollade på uppträdanden, gick spökvandring (kusligt värre!), åt massa godis, tittade på skräckisar, körde "smsroulette" och tillslut vid ungefär halv tre sov alla. Imorse var tre utav oss väldigt morgonpigga och vaknade redan vid 7. Medans jag och Elvira sov en stund till, och jag blev den som sov längst. Konstigt? Njae faktiskt inte, haha. Måste vända lite på mina dygn snart! Även fast det är lov nu. Vi åkte hem runt halv ett, och just nu är jag väldigt trött och bara sitter och slöar i min fotölj. Tänkte slå på One Tree Hill en stund. Funkar alltid. Sen ska jag faktiskt till Linn igen för vi ska prata om språkresa inför i sommar! Vi måste boka denna vecka. Grymt, längtar!

Bilder från igår kommer här;






Min läskiga mask!

.. Som Lotta också ville posa i!




Hinner slänga in ett inlägg!


Inlägget skrevs : 2011-10-29
Klockan : 18:19:26
Det börjar mörkna ute och snart är det dags. Akta er för alla Halloween-varelser ikväll/natt bara! ;)



Just nu! Framåt kvällen lär det bli en läskigare facelook. Vi ses i gryningen!!

Halloween-time!


Inlägget skrevs : 2011-10-29
Klockan : 13:25:57
Hej på er denna fina lördag!
Vädret är helt okej ute. Har inte varit ute något än, men tänkte bege mig ut senare. Såklart så vaknade jag vid halv tolv idag med. Dock inte så konstigt denna gång för jag somnade inte förens vid 3 inatt, hehe... Hade ett telefonsamtal med en kompis som var väääldigt viktigt! Så då fick det bli så. När man sitter uppe sådär sent också så blir man pigg, i varje fall jag så jag ville ju inte sova liksom haha. Men tillslut så somnade jag. Idag började jag dagen med att duscha, sen har jag tittat på repriset av Idol och ätit frukost. Ska plugga lite nu, sen bara chilla och ladda för kvällen! Men ska även fixa gottigott och filmer till ikväll då jag och tjejerna ska till Linn på lite Halloween-bus! Det var också sagt att jag skulle sjunga ikväll på en kulturkväll på fritidsgårn, men jag väljer att hoppa de för jag känner mig inte riktigt på humör för de. Och gör jag inte de så vet jag själv att det inte blir rätt för mig. Ska man så ska man göra det helt och hållet, utan något velande. Därför passar jag ikväll, kommer massa andra tillfällen.

Jag vet inte om vi hörs något mer idag, så ni får ha en jättebra lördag och Halloween kväll för er som inte hade det igår! Eller ni kanske har det båda dagarna? Går ju faktiskt de med! Jag sover hos Linn så vi hörs imorgon. Puss på er finisar!

Fredag, intar helg och lov!


Inlägget skrevs : 2011-10-28
Klockan : 11:59:47
Godmorgon! Vad skönt det är att sova. Men en sak jag blir lite bekymrad över... Jag sover till halv tolv typ varenda dag. Och går och lägger mig mellan tolv och ett. Är inte det lite sent att vakna? Det känns som att man har missat halva dagen. Som nu då när jag praoar, då tänker jag när jag vaknar att min buss går om drygt 3 timmar. Känns bra? Njae. När brukar ni vakna oftast? Jag vill vakna lite tidigare faktiskt!

Idag som sagt så ska jag bara spela in, så det blir nog 4 rätt chill timmar på praktiken. Ikväll blir det bara att vara hemma. Missar nästan hela Idol, menmen. Får se vem som åker ut i varje fall. Ska ni ut något eller stannar ni också hemma? Puss!


It goes round and round


Inlägget skrevs : 2011-10-27
Klockan : 22:24:45
Hello sunshines! Jag ber om ursäkt för min uppdatering just nu, vet att den är rätt låg. Men allt går i ett hela tiden, så jag hinner inte riktigt med. Ska både sova, äta, plugga, praktisera och leva mitt egna liv. Jobbigt ibland faktiskt... Men det är sista dagen på praktiken imorgon, så efter de blir det lite lugnare för då är det lov sen nästa vecka! Så jävla skönt ska det bli! Behövs verkligen nu efter att jag har varit skoltrött ett rätt bra tag. Efter lovet kommer jag igång helt igen! Imorgon på praktiken i alla fall så blir det inspelning hela dagen. Två låtar ska försöka hinna spelas in. Blir kul och se resultatet sen! Det är tyvärr ingen egen låt. Jag kände inte att jag riktigt var nöjd med den, så den får ligga ett tag så får vi se om jag börjar jobba på den senare eller något sånt. Men nytt material från mig får ni i alla fall till helgen! :)



Nu ska jag göra mig iordning för natten, sedan krypa ner. Vi hörs imorgon godingar!

Like a new person with a new heart


Inlägget skrevs : 2011-10-26
Klockan : 22:44:04
Gud vad trött jag är! Det sliter att praoa. Även fast jag inte gör så mycket. Idag har jag spelat gitarr, sjungit, spelat piano, städat och gjort iordning i ett rum som snart ska bli en studio för ett band. Det är en helt okej plats att praoa på. Det jobbiga är väl att pendla med buss. Först från Nora till Örebro, sen ut till Brickebacken. Men som jag har sagt tidigare i veckan, det är bara att vänja sig för det kommer jag få göra snart i tre år framöver. Men jag tror det blir bra. En till sak som jag har gjort idag, jag har varit på utvecklingssamtal. Inga problem, gick finfint. Har höjt med i några ämnen till VG och är även på godväg att höja mig i några till MVG. Jättekul! :) Nu ska jag kika lite på ackord till en låt, sen krypa ner i sängen och titta på One Tree Hill som alla andra kvällar innan jag ska sova. Sov så gott!

25 oktober och jag vill ha sommar.


Inlägget skrevs : 2011-10-25
Klockan : 22:58:36
Ännu en dag har gått. Fort går det! Praktiken idag var kul. Vi satt och fixade och trixade med min låt som jag skrev idag. Jag vet inte riktigt om jag är nöjd med resultatet... Man måste ju bli helt nöjd för att kunna spela in en låt (speciellt en som man har gjort själv) och sedan vilja framföra den nån gång. Jag ska kika lite mer på den imorgon innan jag åker iväg, så vi får se. Något kommer jag spela in i vilket fall, men kan bli så att det blir en cover på något istället. Det visar sig helt enkelt. Nu har jag landat i sängen och ska slå på One Tree Hill tänkte jag. Ska försöka sova lite tidigare än igår (kvart över ett) också, hehe. Puss på er!


Jag saknar sommaren.

Praktik


Inlägget skrevs : 2011-10-24
Klockan : 23:17:58

Fram och tillbaka, hit och dit. Efter den här veckan kommer jag vara lite mer van vid hur det kommer kännas att åka buss varje dag nästa år och tre år framöver, och även två bussar som jag kommer att åka då jag ska pendla ut till min skola (är ju ungefär 99% säker på att jag vill och ska gå på Risbergska). Det kommer bli tröttsamt och jobbigt vissa stunder, but that's life. På min första praktikdag så har jag i varje fall haft det bra. Suttit och spelat gitarr i ungefär tre timmar... Kommer vara ett proffs efter denna vecka! ;) Har fått en liten "läxa" också av han som äger stället, att jag ska skriva en låt (börja på en låt) tills imorgon och ta med mig så att vi kan fixa gitarrspel av mig och sedan spela in den. Hur kul!? Kanon kul! Så vänta er något mycket, mycket bra! Hihi. Aja, nu ska jag titta på One Tree Hill. Sen får vi se när jag somnar. Hörs imorgon, natti natti!


Prao snart!


Inlägget skrevs : 2011-10-24
Klockan : 12:59:25
Hallå! Skön sovmorgon har jag fått. Dock har jag varit uppe i ett par timmar. Har varit nere på skolan och ätit mat, varit på stan och lite så. Bussen går om 1 timme och 20 min, så jag har ännu lite frihet innan jag börjar min praktik. Hoppas ni har det bra på skolan/jobban/vart ni än är! Vi hörs ikväll när jag har kommit hem. Puss och kram!


I'm with you and you are with me


Inlägget skrevs : 2011-10-23
Klockan : 22:57:01
Hej på er!
Min söndag börjades med match i förmiddags i Kumla. Otroligt bra match! Vi var sååå nära att vinna. När slutsignalen gick i tredje period så stod måltavlan på 2 till oss och 3 till Kumla. Fattar ni hur jämt det var eller?! Och mot Kumla också.. Hur stolt! As stolt! Vi kommer nu, det gör vi verkligen. Skitkul! Så vi alla åkte därifrån med ett leende på våra läppar. När jag kom hem så somnade jag nästan på direkten i soffan. Helt slut, men så ska det vara efter match! Bestämde med Jossis att vi skulle kolla på fotboll i idrottshuset, så lite efter åtta cyklade jag ner och vi blev kvar till 22. Länge sen var det så det var verkligen dags nu att ses! Nu är jag hos pappa och älskar att jag inte har någon skola imorgon, för jag ska praoa denna vecka. Och jag börjar praoa 16 varje dag och slutar drygt 20. Helt okej tid faktiskt! I Örebro dock, så det blir lite åkande, men helt okej. Nu tänkte jag fortsätta att titta på The Reader på tv, riktigt bra film. Kram, godnatt!


All my love I give to you


Inlägget skrevs : 2011-10-22
Klockan : 22:03:14

Hur kan något förändras på så kort tid? På en minut, på en sekund nästan. Omtumlande kväll kan man väl kalla det för. Jag vet att allt kommer att bli bra. Det är säkert ingen fara. Men herregud vad hjärtat dunkar fort. Jag älskar dig mamma. I min ensamhet här hemma just nu så ska jag snart gå och lägga mig för att försöka vara laddad inför match imorgon borta mot Kumla. Godnatt allihopa. Och mitt citat för ikväll: Ta vara på allt och alla. Ingen eller inget är värt att förlora.


Vilken jävla känsla!!


Inlägget skrevs : 2011-10-21
Klockan : 22:42:40

Alltså, jag finner knappt några ord faktiskt för dagens match eller för mitt lag. Vi spelade så jävla bra så det inte var sant. Första period: 1-0. Andra period: 2-1. Tredje period: 4-5, TYVÄRR. För vi vann matchen i helhet, det är inge snack om saken. Så stolt!! ♥

Nu tänkte jag bara ta det lugnt och titta på film. Imorgon ska jag döma vid 12 så det gäller att vara utvilad! Sen får vi se vad dagen bjuder på. Har kanske några planer, men vi får se hur det blir som sagt. Hoppas ni har haft en bra fredag och har en fortsatt bra kväll! :) Puss på er!


Äntligen är den klar!


Inlägget skrevs : 2011-10-21
Klockan : 14:52:52
Mitt arbete i slöjden som jag har pratat om är äntligen klart! Och jag blev riktigt nöjd! :) Efter sju veckors hårt arbete, lite stolt hihi! Slänger in två bilder på den i slutet av inlägget. Hoppas ni gillar den, säg gärna vad ni tycker om den! Annars då, dagen har gått fort. Nu har jag kommit hem och sitter och taggar för match ikväll!! Grymt taggad! Nu ska vi fasen vinna! In med rätt attityd så går allt. Ska väl fortsätta att göra det, så vi hörs ikväll nån gång!



21:25


Inlägget skrevs : 2011-10-20
Klockan : 21:25:36
Gud vad trött jag är. Vill bara gå och lägga mig i sängen och sova. Så varför gör jag inte de? Dum fråga, jag kryper ner såklart! Tittar på ett avsnitt av OTH innan jag släcker, finfint. Vi hörs imorgon då det är härliga fredag, vilket betyder match på kvällen och helg! :)
Puss och kram alla goa, godnatt!


- Bättre att ge det en chans än att förlora något som kunde ha betytt något.

Glad Julia!


Inlägget skrevs : 2011-10-20
Klockan : 17:27:42
Tja! Haft en bra dag? Min har varit helt okej. Hade kemi prov idag, och jag fick VG! Åh överlycklig haha! Som jag redan har sagt en gång så har jag bara fått G och G+ på saker jag har gjort i kemin (förutom läxförhör typ), så jag blev superglad! Nu har jag både ett VG+ och ett VG och gjort ett bra läxförhör dessutom. VG till hösten, yeah! ;) Det kändes faktiskt riktigt bra, så det var skitkul! Sen fick jag också reda på mitt spanska prov som jag gjorde för en vecka sen. Det var väl lite mindre bra, kände väl att det kanske inte var mitt bästa prov jag har gjort. Men jag blev i vilket fall godkänd (och ännu lite mer tror jag), så det var ju bra. Annars då, har inte hänt så mycket. Sitter nu och väntar på Emma som ska komma till mig innan vi drar ner till träningen om en stund!


Snygg Majsan är i mina glasögon, hihi!

Skratta bör man, annars dör man.


Inlägget skrevs : 2011-10-19
Klockan : 22:15:58
Efter skolan idag så stack jag in till Örebro med Linn och Lotta. Vi tänkte käka lite och ha det trevligt på kvällskvisten! Få göra något annat än och sitta hemma och plugga i varje fall. Ibland behöver man få komma bort lite mitt i veckan. Vi hade det väldigt trevligt och roligt! Som vanligt. En sak som hände när vi satt och åt inne på Pizza Planeten måste jag bara berätta. Det satt ett killgäng några bord ifrån oss som var döva. Bakom dom var toaletterna, och vi skulle hålla koll när dom var lediga så vi slapp stå och köa, så vi kollade ditåt rätt mycket. Så sitter vi och pratar osv, så rätt som det är så kommer en utav killarna fram till oss och visar något på hans mobil (som han/dom har skrivit då alltså eftersom dom är döva): "Varför tittar ni på oss? Tycker ni han i röd tröja är söt eller? ;)", och vi blev helt tysta och dog sen av skratt. Alltså.. Det hade man ju inte räknat med?! Hahahaha. Vad skulle man göra liksom? Vi hade ju suttit och kollat på toaletterna och inte på dom, men det trodde ju dom! Det som var det roliga, om ni förstår? ;) Ja ujuj!

Nu ska jag i vilket fall snart gå och lägga mig. Ska bara kolla mejlen först för jag väntar nämligen på ett viktigt mejl! Sen kryper jag till sängs, så vi hörs imorgon sötnosar! Sov så gott!


Bild på oss när vi var påväg till innebandylägret i Uppsala i somras.

Dagens outfit


Inlägget skrevs : 2011-10-18
Klockan : 21:25:21


Enkel outfit. Enkla bilder.

Tråk-tisdag


Inlägget skrevs : 2011-10-18
Klockan : 16:10:52

Seg dag har det varit. Tråkig och regnig. Tur att man har sina bra vänner! Jag sitter och chillar med musik just nu och annars inte gör så mycket. Ska skriva lite på min engelska läxa, be mamma förhöra mig på kemin och sedan käka lite som jag än inte har gjort. Ikväll vet jag faktiskt inte hur det blir med träning, för hallen är upptagen då det spelas match där så vi vet inte riktigt vart vi ska vara.. Men något blir det tror jag. Ha en bra kväll!


Maybe I could fall in love, I just don't know it jet


Inlägget skrevs : 2011-10-17
Klockan : 20:33:31
Hej på er! Oj vad dålig uppdatering det blev igår... Ber så mycket om ursäkt för de! Jag hade helt enkelt ingen ork när jag hade kommit hem från min match eller senare inpå kvällen, så jag skippade det. Men nu har jag lite tid över så jag tänkte ta mig tid. Min vecka har börjat bra. Rätt chill måndag! Eftermiddagen blev desto tråkigare för jag fick mer och mer ont i halsen, och var tvungen att hoppa över kvällens fysträning vilket sög. Det är skitkul och jag vill vara med på alla träningar som är. Men samtidigt så vill jag inte bli förkyld/sjuk och vi har två matcher i helgen, så det är bättre att vänta och se till så att man inte har ont längre. Så jag har väl inte gjort så mycket här hemma. Druckit te och pluggat, typ de. Har ni haft en bra dag då? Det hoppas jag i vilket fall! :)


Härlig sommarbild.

Goodmorning boys and girls


Inlägget skrevs : 2011-10-16
Klockan : 10:38:04
Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har jag gjort, väldigt gott! Idag är det dags för match igen. Hemma mot Sköllersta kl. 13. Tagga!! Vill se en vinst nu tjejer! Vad ska ni göra? När jag har kommit hem från matchen så ska jag plugga kemi och hemkunskap, sen förflytta mig till mamma. Så vi hörs när vi hörs. Hoppas ni får en bra söndag! Kramis

Intensivt


Inlägget skrevs : 2011-10-15
Klockan : 23:13:15
Det är knappt så jag orkar blogga... Så jävla trött är jag efter dagen. Men jag ska försöka att inte somna så ni kan få höra om min dag. Ïmorse vid drygt halv tio hämtade Cilla och hennes mamma mig. Vi åkte iväg till Kumla och distriktslagsträningen. Det första vi fick göra på dagens träning var att sitta och lyssna på en idrottslärare från Virginskaskolan som skulle prata lite om deras idrottsprofiler, speciellt innebandy då. Det tog en liten stund, men intressant var det! Sen satte träningen igång med lite styrka, uppvärmningsövningar och sedan skott och annat. Jag hann tyvärr inte vara med på hela träningen för jag hade en tid att passa här hemma i Nora då jag skulle vara med och spela med 94:erna. Jag fick ta tåget från Kumla till Örebro (har aldrig åkt tåg så!!), sen vänta i Resecentrum på bussen mot Nora. Satt i shorts och vinterjacka + med min stora, långa innebandyväska. Folk kollade, jo tack! Men jag kände mig bara väldigt sportig. ;) Haha! Nästa vecka/helg får vi reda på vilka som har blivit uttagna till 20-truppen i distriktslaget också, så nerverna börjar väl komma lite smått kanske... Men det viktigaste om jag inte skulle komma vidare är att jag har gjort så bra ifrån mig jag har kunnat och är nöjd - Vilket jag är. Så nu är det bara att hoppas på det bästa och låta vägen leda mig fram om det är så det ska bli. Matchen med 94:erna var bra, vi spelade på bra. Resultatet blev mindre bra, men strunt samma! Kul hade i varje fall jag, och det var roligt att få spela med några nya. Man utvecklas alltid!

Nu ska jag tala om för er att jag aldrig har varit tröttare. Därför vill jag bara få klart det här inlägget för då ska jag sova som fan. Imorgon har mitt lag match, bara att ladda om! Puss på er alla söta, vi hörs!


A lot to do


Inlägget skrevs : 2011-10-14
Klockan : 22:15:27
Min kväll har varit helt okej. Innebandytittande, wordfeud-spelande, hängande med fina vänner, godisätande och lite halvt vimsande runt på stan. Nu har jag landat i sängen och väntar på att omröstningen i Idol ska börja, sen ska jag sova. Imorgon har jag väckning vid kvart i nio för det är dags för ännu en distriktslagsträning kl 11. När det är klart så tar jag mig direkt till 94:erna/damlaget's match hemma för att lira med dom, så jag antar att jag kommer vara rätt död imorgon kväll. Vi hörs då i vilket fall! Natti natti!

- Har jag dig så har jag allt.

Livet är bra fint just nu


Inlägget skrevs : 2011-10-14
Klockan : 18:29:08

Dålig cambild.. Men drar på innebandy med mina vänner nu, ciao!

Äntligen fredag!


Inlägget skrevs : 2011-10-14
Klockan : 15:09:45
Nu är fredag här igen. Och bra känns det, mycket bra! Dagen har varit bra i skolan. Rolig som alltid. Som alla andra dagar är men som speciellt fredagar är. På slöjden så håller jag fortfarande på med min suit/dräkt (stavning?), typ som en One Piece fast en tunnare och inte med ärmar eller dragkedja. Förstår ni på ett ungefär? Hehe. Den är i vilket fall snart klar, så ni kommer att få se den nästa helg här på bloggen troligtvis! Den börjar se riktigt snygg ut måste jag säga. Lite stolt, hihi! ;) Så hoppas ni ser framemot de!
Jag hade tänkt gå till gymet efter idrotten idag (då vi slutade alltså) om vi inte skulle köra styrka eller fys. Men såklart så körde vi en fysbana så då kände jag att det nog var bra med de. Plus att jag ska på distriktslagsträning imorgon och även spela match med 94:erna/damerna troligtvis, och sen på söndag har jag egen match. Så vad säger ni? Det räcker va. Får se till och komma igång med gymet igen nästa vecka. Nu ska jag chilla lite sen faktiskt laga mat tills ikväll! :) Hörs senare!



Söta små påskutklädningar i sjuan va! :)

With or without you


Inlägget skrevs : 2011-10-13
Klockan : 16:26:05
Vill bara skrika ut hur mycket jag hatar torsdagar!! Kanske för lov att göra det så ilskan försvinner nån gång... Hehe, drastisk tjej här! Nej men dom är inge roliga i skolan. Bara jobbiga och långa lektioner. Usch och fy! Men det är bara att stå ut. När jag slutade vid halv fyra så stack jag direkt hem och började diska, faktiskt. Kul va? Jag hade lovat pappa att göra det när jag kom hem idag så det var bara att göra det. Väldigt mycket var det, men jag tyckte att jag var duktig. Är inte speciellt förtjust i att diska, men vem är de? Nu blir det slapp framför One Tree Hill tror jag innan träning vid 18 senare ikväll. Hörs in the evening!


In the deepest fear of them all


Inlägget skrevs : 2011-10-12
Klockan : 17:34:42
Tjoho!
Skön dag. Fick reda på vad jag fick på min labbrapport i kemin, och jag gick VG+! Asglad och stolt! Jag har hittills bara fått G och G+ på saker jag gjort i kemin, så nu när jag tillochmed fick ett + på VG:t så blev jag jätteglad! Att slita med något ger oftast bra resultat. Kom ihåg det! Jag gjorde även mitt spanska prov efter vi egentligen hade slutat. Men jag fick sitta kvar en timme. Skönt att få det gjort, och jag tror att det gick rätt så bra! Fick tänka till lite, var ganska så trött efter dagen om man säger så, men jag hoppas att det blev bra. Ska nu bara slappa hemma ikväll. En sån kväll behövs faktiskt. Vad ska ni göra? Ni kanske har några träningar? Puss!


21:20


Inlägget skrevs : 2011-10-11
Klockan : 21:20:43
Hemkommen från träningen för drygt en timme sen. Har duschat, ätit och hunnit titta på nästan hela första halvlek i fotbollen, Sverige-Holland. Ni tittar väl med på de?! Om ni är fotbollsintresserade då, hehe. Nu börjar andra halvlek så jag måste skynda mig att skriva! I alla fall så gick träningen bra. Kände av träningsvärken från igår, skönt men ändå inte skönt haha. Så nu kan man väl säga att jag behöver stretcha rätt mycket och bra, och sedan att det är bra att jag inte har någon träning imorgon så att man vilar upp kroppen för det är lika viktigt de! Hoppas ni har haft en bra tisdag och har en fortsatt trevlig kväll! Hörs imorgon, puss och kram.


Hard work..


Inlägget skrevs : 2011-10-11
Klockan : 17:27:51
Ärligt talat, hur jäkla trött får man lov att vara? Vad är det för fel på mig? Jag sover så länge som man ska göra och sover väldigt bra också. Blir galen... Har ni några tips på att förbättra det här? Kom inte med "bättre mat" eller "mer träning" för jag kan knappt träna mera eller äta bättre! ;) Men om ni har något så säg gärna.

Men min dag har varit bra. Mycket plugg-lektioner (så det är i skolan julia? haha), men ändå en helt okej dag. Jag sitter nu och taggar upp inför träning ikväll! Grymt! Med träningsvärk sen fysen igår och allt, jaaaapp hehe. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Blir bara massa strunt märker jag.


CamWow är något jag och mina kompisar använder väldigt ofta. Kan ni förstå varför?

Nu är det höst


Inlägget skrevs : 2011-10-10
Klockan : 20:20:33
Burr, burr vad kallt det börjar bli ute såhär på kvällskvisten. När jag gick hem från min fysträning vid 19 så var det riktigt kallt! Hösten är på ingång kan man väl säga. Vad tycker ni om de? Tycker ni om hösten? Själv så är jag lite skeptisk till den, vill helst att vintern ska komma på engång.. Min fysträning gick i varje fall väldigt bra! Det är otroligt roliga övningar vi gör. Idag var vi också 9 st (tror jag?) vilket gjorde att allt blev mycket roligare än när vi bara har varit 4-5 st. Så det är kanon! När jag kom hem så hoppade jag in i duschen på direkten och sedan åt jag. Nu har jag hamnat i sängen framför Ensam mamma söker och faktiskt fryser. Sitter med stickad tröja och en stor halsduk, + att jag dricker te. Hoppas det inte är något på ingång bara, men det ska det väl inte vara! Ha en bra kväll alla fina vänner, puss.


Evening


Inlägget skrevs : 2011-10-09
Klockan : 19:28:11
Nu har jag anlänt till pappas lya. Förflyttning varje vecka. That's life, and that's how I want it to be even if it's hard sometimes. Jag tänkte ta något lätt att käka nu bara för är inte så hungrig, sen slå mig ner i sängen/eller soffan och titta på kvällens True Talent. Ha en fin kväll! ♥

Kärlek till er


Inlägget skrevs : 2011-10-09
Klockan : 16:25:36
Vill börja med att tacka för alla otroligt fina kommentarer jag får ifrån er. Ni är helt otroliga!

Dagen har bestått av tv-tittande och pluggande. Det är väl ungefär så man brukar spendera en söndag? Om man inte är ute på äventyr, men idag så har jag inte varit de. Vad har ni haft för er? Nu ska jag nog slå på One Tree Hill på datorn. Det är lite utav min drog just nu faktiskt.. Hihi. Men det är ju såååå bra!


Filmtime nu!


Inlägget skrevs : 2011-10-08
Klockan : 22:05:12

Lördagen den åttonde oktober


Inlägget skrevs : 2011-10-08
Klockan : 17:22:47
Hej på er!
Hur har eran lördag varit hittills? Min har varit helt okej. Gick ner till idrottshuset vid kvart över elva i förmiddags för att kolla på match där mina vänner Lotta och Linn dömde. Dom var riktigt duktiga! Inte förvånad. ;) Hihi. Stannade kvar där för att sen kolla på 94 tjejernas match som tyvärr inte slutade så jätteroligt. Dom hade väldigt, väldigt hårt motstånd. Men tycker ni kämpade på bra tjejer! När den matchen var slut vid 15 ungefär så cyklade jag hem. Då hade jag ont i rumpan efter att ha suttit stilla på hårda bänkarna/läktaren ett par timmar, haha. Stoppade i mig lite mat och började plugga på direkten. Så nu är jag klar med det jag skulle göra idag. Musik och chill nu!


Det är såhär, men jag älskar det ändå


Inlägget skrevs : 2011-10-07
Klockan : 22:26:55
Först och främst vill jag bara börja med att säga förlåt för min dåliga uppdatering. Känns som att jag börjar nästan alla inlägg med de nuförtiden.. Ber så hemskt mycket om ursäkt, men det är mycket nu. Mycket i skolan, mycket med träningar och andra saker man vill lägga ner mer tid på. Jag tror att ni förstår mig faktiskt, eller hur? Ska bättra mig i vilket fall, lovar!

Just nu så sitter jag och väntar på att röstningen i Idol ska börja. Vem tror ni får lämna? Jag tror och hoppas att Emil (eller vad han heter? haha) får lämna för jag gillar inte alls han. Han kommer inte klara av pressen och nej, han är inte bra helt enkelt. Enligt mig! Men vi får se snart. Annars då? Jag har haft en bra fredag i skolan. Imorse blev det lite jobbigt så jag gick lite senare till skolan. Men det blev bra sen, så det är inge viktig information om man säger så. Nej nu börjar det! Säger natti natti nu också för ska titta film sen. Hörs imorgon, puuuusss!


"Gammal" bild men får duga..

15:10


Inlägget skrevs : 2011-10-06
Klockan : 15:10:37
Nu är jag hemkommen från skolan! Två lektioner var endast de vi hade idag, för sen gick Karlsängsloppet till stapeln. Eftersom jag inte själv var med som ni redan vet om så fick jag hjälpa till med all saft som dom skulle få i mål sen, ta nummerlappar och sedan när alla hade gått i mål så fick jag sitta och sortera nummerlapparna. Verkligen en jätterolig eftermiddag! Eller? Blev faktiskt väldigt sugen på att springa när folk kom in i mål och dom var nöjda och glada (dem flesta) över sina tider.. För jag vet att jag nog också hade varit de om det nu inte hade blivit som det blev. Men så är det och det går inte att göra nånting åt. Sista året detta så behöver inte tänka på det tills nästa år! Skööööönt.
Nu ska jag äta mellis och titta på OTH. Träning ikväll också, super!


Visst är vi fina! ;)

Onsdagkväll


Inlägget skrevs : 2011-10-05
Klockan : 20:47:25
Imorgon är det dags för mig att ta mig till skolan. Det ska bli skönt att få komma tillbaka efter två dagars ledigt och en dag "sjuk". Det är Karlsängsloppet imorgon också, så vi har typ två lektioner bara. Dock ska ju inte jag vara med pga mina vader som jag redan har berättat för er, så jag får nog stå och hälla upp saft till alla springare skulle jag tro, väldigt kul haha. Men det får duga när det är som det är. Ointressant inlägg men ville bara skriva något. Puss på er och sov så gott!

Brudens bäste man


Inlägget skrevs : 2011-10-05
Klockan : 15:58:30
Har precis tittat klart på Brudens bäste man. Den var väldigt bra! Har ni sett den? Rekomenderar den! :)
Nu tänkte jag hoppa in i duschen. Känner mig inte jättefräsch så jag ska försöka få mig att känna mig någelunda fräschare i alla fall. Sen får vi se om jag kan ta mig ut på den där promenaden.. Annars väntar jag nog tills mamma kommer hem så kanske vi kan ta en sväng.


Upside down


Inlägget skrevs : 2011-10-05
Klockan : 12:49:21
Tog en till dag att vara hemma. Jag vaknade imorse av att jag kände mig helt knäpp i hela kroppen, ont i magen och ja. Tänkte först att det var väl mensvärk pågång, så gick upp och tog tabletterna och hämtade värmekudden och la mig igen. Men det var det inte, men det är väl pågång snart i alla fall.. Mamma trodde att jag kunde/kan vara stressad. Det har varit rätt mycket nu dem senaste dagarna, så det kanske är nåt sånt. Aja, jag hoppas det blir bättre snart i alla fall. Jag ska försöka gå ut en stund senare. Har svårt för att bara ta mig en promenad själv, fattar inte varför men jag gör det typ aldrig. Isåntfall springer jag, är aldrig ute på promenad. Men det kan ju vara bra att få lite friskluft tänkte jag så. Hoppas ni mår lite bättre än mig i varje fall!

Visar bilder på mitt hår!


Inlägget skrevs : 2011-10-04
Klockan : 15:31:31

Godmorgon!


Inlägget skrevs : 2011-10-04
Klockan : 10:38:41
Godmorgon vänner! Sovit gott? Det har jag gjort! Jag bara somnade igår, vet inte när, märkte ingenting haha. Men skönt sov jag. Idag ser planerna ut som så att jag har en hel del att göra. Jag har ett prov, en inlämning och en läxa tills imorgon så jag ska plugga rätt mycket med andra ord. Sen ska jag till bibblan för att lämna en bok, handla till ikväll och sedan försöka ha lite tid med mig själv och ladda upp inför match ikväll. Men vi får se om jag hinner med det.. Först måste saker göras i vilket fall. Så jag ska börja nu. Hinner nog skriva något innan jag går ner till samlingen ikväll. Ha en bra tisdag!


Ny lagbild. Dock saknas det några, men.. I love you all ♥
Linns bild, hoppas det var okej att jag "tog" den!

Trött efter dagens alla bravader


Inlägget skrevs : 2011-10-03
Klockan : 23:01:55
Nu är jag slut. Slut efter dagens alla bravader - Som rubriken lyder. Var som sagt inne i Örebro med mamma idag. Jag hittade en hel del! Lite höstshopping sådär. När vi kom hem så hann jag bara packa ihop mina saker och byta om och ta på mig träningskläder för att sedan cykla ner mot idrottshuset. Ikväll var det träningsmatch mot 94-laget som stod på schemat. Jäkligt bra match av oss måste jag säga! Vi sprang hela tiden, vi hade kontroll, vi kämpade. Vi ville något med det helt enkelt. Vi vann inte, men det struntade vi nog faktskt i för vi hade kul och vi var jäkligt grymma. Spelar vi såhär mot lagen i våran serie, då jävlar! Hähä. Nej men riktigt bra faktiskt. Och en extra hyllning till Linn som idag stog i mål men som egentligen är utespelare. Hon hade aldrig stått i mål förut, inte ens på en träning. Hon var nog knappt uppvärmd heller, men hon gjorde det och hon gjorde det mer än bra. *Applåder!* Nu i vilket fall så ligger jag i min sköna säng. Jag tänkte redigera lite bilder och sedan titta lite på Modelljakten eller OTH.. Kanske båda, får se hur mycket jag orkar innan jag somnar.

Vi hörs igen imorgon! Hoppas att ni också har haft en bra dag. Kram kram!

Mina inköp:






Lycka


Inlägget skrevs : 2011-10-03
Klockan : 12:07:44

Godförmiddag!
Jag sov till kvart i elva på den lediga dagen idag, gud så skönt det var. Nu känner jag mig utvilad och pigg! Snart kommer mamma hem, då slänger vi i oss lite mat sen drar vi iväg till Örebro för lite shopping! Lägger nog upp bilder på de jag köpte sen. Ha en bra måndag! ♥

En sak kom jag på nu med.. Jag har ju inte visat bild på mitt hår än! Oj vad klumpigt av mig att glömma bort det! Hehe.. När jag kommer hem, då får ni bild!


Jag kommer aldrig få dig, för först måste du få mig


Inlägget skrevs : 2011-10-02
Klockan : 23:34:11
Nu sitter jag i mitt rum som är alldeles knäpptyst. Det enda man hör är min dator som jobbar och lokan som bubblar, annars hörs det ingenting i lägenheten. Ganska creepy faktiskt.. Hehe. Vet ni vad som känns väldigt bra då? Jo, att jag är ledig imorgon och även på tisdag! :D Grymt! Ska bli skönt att få sova ut lite för jag har faktiskt varit rätt så trött nu i skolan. Som jag skrev förut i veckan, är redan skoltrött.. Men antar att man kan bli det lätt i början. Speciellt i nian kanske då man vet att det är sista året på högstadiet, man försöker göra sitt bästa (dock gör man väl det alltid) osv.. That's the life in school. Nej nu ska jag nog ta och sova snart! Imorgon ska jag in till Örebro med mammi och shoppa lite saker som behövs. På kvällen blir det träningsmatch. Go dag! Sov så gott sötnosar!


Fick bli nån bild bara.

We are a family


Inlägget skrevs : 2011-10-02
Klockan : 15:37:10
Resultatet i matchen var väl kanske inte de som vi hade väntat oss. MEN, vi hade ett hårt motstånd. Jag tycker ändå att vi spelade på riktigt bra för att vara våran första match. Om vi hade spelat så bra som vi gjorde i sista i dom två första så hade det nog inte blivit de resultatet som det blev. Men det ska man inte tänka på nu, utan vi ska tänka på det vi gjorde bra och det vi gjorde mindre bra. Det kan bara bli bättre härifrån Jag är i varje fall nöjd över min insats. Det tycker jag känns bra! Love on you girls!

Nu tänkte jag chilla framför datorn och snart sätta igång och packa ihop mina saker för ska förflytta mig till mamma ikväll. Men det kommer nog ta ett tag.. Är rätt trött som ni kanske kan förstå. See ya later!


Seriepremiär!


Inlägget skrevs : 2011-10-02
Klockan : 11:19:55
Idag är det seriepremiär som rubriken lyder! Hemma dessutom. Ska bli så grymt kul! Är jäkligt taggad! Jag har varit vaken sen halv tio ungefär, så jag har hunnit vakna till och ätit frukost. Ska väl börja klä på mig och sånt nu för går ner om en halvtimme ungefär. Nu hoppas vi på en vinst förtusan! Håll tummarna allihopa så kommer jag med resultatet i eftermidddag! :)


Bild på det underbara laget från förra året.

Du kom för att stanna, men vart tog du vägen


Inlägget skrevs : 2011-10-01
Klockan : 19:36:27
Ni vet att jag skrev förut idag att jag skulle skriva på min recension? Det blev inte riktigt så.. Jag somnade istället. ;$ Jag var tydligen väldigt trött efter att jag hade dömt. Så kan det gå! Så jag har istället gjort klart den nu. Inte så kul info kanske menmen, haha. Vad har ni för er ikväll? Jag ska inte göra något speciellt. Ha lite mys för mig själv och titta på tv. Längta efter att ha någon här.. Hihi. Puss!

Tjäna en slant eller två


Inlägget skrevs : 2011-10-01
Klockan : 14:01:42
Tjoho! Oj vad länge jag har varit igång! Enda sen halv nio imorse då jag vaknade. Stack iväg till matchen vid kvart i tio ungefär. Vi bytte om och gjorde oss redo för matchstart. Det gick verkligen superbra! Vi fick jättemycket beröm, vilket var otroligt roligt. Så jag är stolt över mig själv och Lotta! Det kan bara bli bättre nu. :) Efter vi hade dömt våran match så stannade jag kvar med Emilia för att se när Linn och Rebecka skulle döma en match. Dom var också väldigt duktiga! Men när den var slut så gick jag hem. Lite vila måste jag få. Så jag har ätit lite och ska faktiskt skriva lite på min recension i svenskan nu. Behöver få den klar så snart som möjligt så att jag slipper hålla på med den i veckan sen då jag får mer plugg. Men om två timmar så drar jag mig ner mot idrottshuset igen för att se ytterligare en match. Kulkul! Ikväll får vi se vad som händer. Ha en fortsatt fin lördag!

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0