Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Goodnight


Inlägget skrevs : 2011-09-30
Klockan : 22:45:06
Var iväg och tittade på A-lagsmatch förut med vänner. Nora förlorade tyvärr, dom spelade inte så bra. Men kul att träffa mina flickor i varje fall! När jag kom hem hade pappa varit så snäll och köpt godis åt mig, så de åt jag upp. Var inte så mycket (sån tur va) för då skulle jag nog ha haft ont i magen just nu, hehe. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag ska upp vid 9 imorgon. Ska iväg och döma innebandy vid kvart i tio. Kuligt! Vet inte riktigt när vi hörs imorgon för vet inte vad mina planer är än, men vi får se. Nån gång under dagen eller kvällen i alla fall. Godnatt med er!

Friday I'm in love


Inlägget skrevs : 2011-09-30
Klockan : 15:11:53

Hej! Jag tänkte att jag skulle ha bloggat från den nya appen som har kommit till Iphone nu idag, men det gick inte. Stod att något var fel. Blev sur haha! Får hoppas att det inte är så alla gånger. Dagen har rullat på fint i vilket fall. Riktigt skönt ute är det! Uppmot en 21 grader i solen for sure! Gööööött. Jag tänkte dra mig mot solariumet nu faktiskt. Vill bättra på brännan lite.. "Brännan". ;) Så jag sticker nog rätt så snart. Hörs senare!


Jättefina tjejer från gårdagen!


Döööööd


Inlägget skrevs : 2011-09-29
Klockan : 20:35:09
Jävlar vad trött jag är! Helt slut efter dagen och även träningen. Vi hade som sagt orientering imorse. Det gick bra! Jag sprang med Lotta, Linn och Erika. Kan väl inte säga att jag var den som läste karta och kompass, men jag hängde i varje fall med och försökte. ;) Det räcker tycker jag! Det tog 55 minuter för oss (mycket bra!!), så vi hade rast från tio till halv ett. Lotta, Linn och jag gick till ett café och köpte en varsin sallad. Mycket gott var det. Så vi satt där ett tag innan vi gick till skolan igen. Sen flöt det väl bara på på eftermiddagen, med en inställd lektion. Stack till frisören direkt efter jag slutade, så nu sitter jag med en nyfärg i håret! :) Det blev mörkbrunt med rött i denna gång. Det röda ser man mest i ljuset (typ i solen), men det är i varje fall rött med. Snyggt blev det tycker jag! Bild får ni i helgen om ni har tur. Puss!

Ibland går det för fort.


Inlägget skrevs : 2011-09-28
Klockan : 21:11:29
Godkväll på er! Sorry för min dåliga uppdatering just nu, men dagarna bara springer förbi! Det känns som att det går i 180 hela tiden och att jag inte hinner nånting. Jag är redan skoltrött, bra? Nej inte speciellt. Det känns som att jag pluggar hela tiden fast jag egentligen inte har så jättemycket. Det är dock rätt så mycket läxor, men knappt inga prov. Har haft ett prov sen vi började och har ett nästa vecka. Det kommer väl mer och mer, men det är ändå inte så mycket. Men känner fortfarande att jag inte orkar.. Ingen rolig känsla. Hoppas jag tar mig upp ur detta konstiga tänket snart. I vilket fall så har jag inte gjort så mycket i eftermiddag. Spelat gitarr och sjungit, pluggat och tagit det lugnt. Skönt att ha en kväll då det inte är nån träning faktiskt. Man får bara vara för sig själv, vilket man behöver vara. Egentligen så har jag inte så mycket att säga, utan jag tänkte bara vara snäll och uppdatera lite. Imorgon har vi orientering i skolan (träning till prov som är i vår), och vi börjar 9 så jag behöver inte gå upp förens runt halv åtta. Väldigt skönt! Nu kilar jag härifrån. Ha de bra puss på er ♥


Inte bara skolprov..


Inlägget skrevs : 2011-09-27
Klockan : 21:57:57
Det blev inte så mycket träning för mig ikväll, för det tog mer än halva träningen att göra domarprovet på. Faktum är att det var inte samma prov som förra gången (vilket vi alla trodde) och det var faktiskt rätt så mycket svårare... Så detta prov tycker jag skulle ha varit det första (som då var för alla). Menmen! Jag fick i alla fall godkänt på det nu. Men tydligen så ska vi göra om det igen på torsdag för att han vill se att vi VERKLIGEN kan det. Usch vad segt! Då känns det plötsligt lite halvnervöst.. Men jag borde klara det. Jag ska klara det! Men som sagt, hann med att spela lite match på slutet i alla fall. Alltid kul! Kom hem vid halv nio ungefär, och då käkade jag och pratade lite gymnasiesnack med pappa, hihi. Nu sitter jag och tittar på resultatet i Idol. Hoppas i alla fall att Moa går vidare nu direkt! Det är hon värd! Sen ska jag krypa i säng rätt så snart. Hörs imorgon allihopa!

Inte långt kvar innan valet ska göras..


Inlägget skrevs : 2011-09-27
Klockan : 17:45:02
Denna dag har varit intressant! Hade två lektioner på förmiddagen + håltimme, sen åkte alla 9:or in till Örebro på Gymnasiemässa. Jag visste precis vad jag skulle kolla på, så för mig var det inte så svårt. Vilket ändå var skönt! Jag är nästan 100 % säker på att jag kommer/vill gå på Risbergska. Mitt förstahandsval blir nog Estetiska - Musik. Jag tycker det verkar väldigt chill och roligt. Man verkar ha en speciell gemenskap där och skolan verkar vara väldigt bra! Så jag tror faktiskt att alla mina val jag kommer göra kommer att bli på den skolan. Kanske att mitt tredjehandsval blir på nån annan, men det är ju inte så stor chans att man får sitt sista val så. Så jag är inte så jättenervös över att jag inte vet vad jag vill gå, utan jag har det klart hihi! :)

När kom vi hem med bussen så slutade vi. Har käkat och pluggat till domarprovet som jag ska göra ikväll och gjort klart matten. Nu ska jag titta på ett avsnitt av tv-serien The Killing som jag har missat. Träning om en timme också, guld!


Lite positivt i varje fall!


Inlägget skrevs : 2011-09-26
Klockan : 22:04:25
Godkväll på er! Vid halv fem i eftermiddags så åkte jag och mamma iväg till Örebro. Jag skulle in och kolla upp mina vader. Om det var benhinneinflamation eller något annat.. Och vet ni, benhinneinflamation kan vi stryka! Så skönt! Var lite nervös att jag skulle ha det.. Det är ju inte precis något kul. Jag behöver heller inte ha något ilägg i skorna som vi också trodde att det kanske kunde va, men nej det var det inte heller. Utan jag vet inte riktigt vad jag har fått, men det jag ska göra nu är att alltid värma upp noga innan träning (fysträning, löpträning). Jag kommer säkert få värma upp mer än andra, men så är det. Det hjälper mig och det är det de ska göra. Sen är det bara att fokusera på att bli bra. Känner jag att det hjälper att värma upp länge, massera och sånt så är ju det kanon! Men jag ska vila ifrån springning nu ett tag och köra dubbelt pass gym istället kanske. I alla fall lite mer gym. Muskler är ju alltid bra att bygga så! Så det årliga Karlsängsloppet som går till stapeln nästa torsdag kan jag glömma. Jag vet att jag inte kommer klara det, och jag tänker inte utsätta mig för de, att få så ont. Så tyvärr.. :/ Nog talat om de nu! Jag ska gå och göra mig iordning nu och krypa till kojs. Imorgon är det några lektioner, sen gymnaisemässa i Örebro vilket ska bli väldigt spännande! Vi hörs imorgon, puss och kram.

That's the reason I love


Inlägget skrevs : 2011-09-26
Klockan : 15:30:29

Because of you.


Det jag gör kan jag ibland göra för dig


Inlägget skrevs : 2011-09-25
Klockan : 20:38:39
Hej på er!
Hur har eran dag varit? Min har varit bra! Matchen som jag dömde i förmiddags med Emilia gick helt okej bra! Lite fel blev det ju, men äsch det var ju första gången jag dömde en hel match förfasen! Hehe, så att något skulle gå fel förstod jag väl. Men det var bra träning inför nästa helg då jag och Charlotta ska döma en seriepremiär. Lite mer nervöst faktiskt.. Men det tar vi då! Jag hann hem och duscha och äta lite innan det var dags att bege sig mot familjen Svensson och fira Lisa som fyllde 16 i veckan. Stor brutta nu! Det var trevligt de. :) Mamma skjutsade mig till pappa på direkten sen när vi åkte därifrån, så nu har jag landat här. Sitter och tittar på True Talent, riktigt duktiga är dom! Jag bara älskar Jacob. Tycker han är så frän och han är en otroligt duktig artist och låtskrivare. Hejar nog lite på honom faktiskt. Jag har väl inte så mycket att skriva just nu faktiskt.. Får se om jag slänger in något senare, men mja, tveksamt. Vi hörs nog imorgon igen!


Lördag


Inlägget skrevs : 2011-09-25
Klockan : 00:22:40
Dagen har bara sprungit iväg har det känts som. Tog bussen med Linn in till Örebro vid kvart i elva. Letade oss till Karolinska skolan där vi skulle sitta och lyssna på information om STS Språkresor. Det var väldigt intressant! Och jag tror att vi båda känner att vi är mer säkra nu och har fått svar på en del frågor som vi har haft. Det lutar väl åt att vi väljer att åka med STS (annars finns det ju EF också). Och vi kanske tillochmed har valt vilken kurstyp vi vill åka.. Vi ska i alla fall till Malta, det vet vi. Nu är det bara att spara ihop pengar, sen far vi nästa sommar! Om vi kommer iväg, som jag tror och hoppas, så blir det grymt! I alla fall, det var slut vid kvart i två drygt så vi tog oss till bussen på direkten då. Chillade när jag kom hem, sen drog jag vidare hem till Emilia. Vi föreberede oss lite inför imorgon.. Vi ska nämligen döma en match (träningsmatch)! Även fast det inte är serie/poolspel, så är det ändå seriöst och man vill ju göra så bra som möjligt ifrån sig. Men vi båda är säkra på att det kommer gå finfint, så vi har inget att oroa oss för. :) Det blir skoj! Sen tog vi oss ner till stan och mötte upp Linn, Emma och Julia. Vi hade en kul, men ändå rätt så tråkig kväll. Haha, hur kan det hänga ihop? Nejmen kul att vara tillsammans, men kanske inte så kul det vi gjorde och så.. Gick runt med andra ord. Men alltid något!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska slå på nånting på datorn tänkte jag. Vi hörs kanske innan jag åker iväg och dömer vid elva, annars blir det imorgon kväll för sen efter så ska jag hem till Lisa på kalas. Så vi får se. Men sov så gott! Kramis!


Majsan och jag

En dag med min bästavän


Inlägget skrevs : 2011-09-23
Klockan : 23:14:41
Tjohej!
Nu får jag be om ursäkt (igen) för min dåliga uppdatering! Förlåt, förlåt! Orsaken till att jag inte skrev något igår var ingen speciell, utan bara att jag hade inte så mycket tid till datorn och jag kände att det inte fanns så mycket intressant att uppdatera er med. Så jag tyckte det var bättre att vänta tills idag helt enkelt.

Skolan rullade på fint. Fredagar är väldigt sköna! Lotta, jag och Maja tog bussen in till Örebro direkt efter vi hade slutat. Maja skulle möta upp sin pojkvän, och Lotta och jag skulle gå runt på stan lite och senare gå på bio. Jag hittade två stickade koftor och en t-shirt (plus presenter till Lisa), men det får ni bilder på imorgon för jag har varken ork eller tid till att ta kort på det nu. Lotta hittade också lite smått och gott. Vi käkade sedan på La Baguette, sen gick vi till bion för att se "Jag saknar dig". Väldigt, väldigt bra film! Och väldigt, väldigt, väldigt sorglig! Jag grät ett par gånger. Nästan så att jag började tjuta.. Då blir det jobbigt! Haha. Men den var bra gjord och det var en bra handling. Så jag tycker absolut att filmen är värd att se, inget snack om saken! Vi fick vänta ett tag på bussen hem sen, så vi gick till Burgerking och satte oss där och roade oss med CamWow på min Iphone. Bjuder på några bilder i slutet utav inlägget. För kul är det! Nu är jag i varje fall hemma. Eller jag har ju varit hemma ett tag, men jaja. Ska krypa ner i sängen snart och titta på ett avsnitt av OTH, sen sova rätt så snart tror jag för måste upp senast 10 imorgon. Ska nämligen in till Örebro igen, men då med Linn. Vi ska på lite information om Språkresor. Eftersom vi troligtvis ska åka till Malta nästa sommar så tänkte vi att det kan vara bra att höra lite om vad dom har att säga och så. Men det blir ingen lång dag i Örebro, utan jag kommer hem vid tre igen. Då ska jag träffa Emilia för angående söndag, som ni får veta sen vad vi ska göra. Så vi hörs nog imorgon kväll igen skulle jag tro. Hoppas ni har haft en bra fredag! Ha även en bra lördag imorgon. Puss & kram! ♥




Du är bäst!

Allt är alltid värt något


Inlägget skrevs : 2011-09-21
Klockan : 20:59:10
Vilken eftermiddag jag har haft hemma. Jag har suttit och hållt på med domargrejer sen jag kom hem iprincip. Jäklar vad mycket det är med de alltså! Mer än vad man tror, helt klart. Men det är värt det, man får tänka så! Men nu har jag kunnat koppla av en liten stund, så jag har tittat på Bonde Söker Fru och blivit förhörd lite av mamma på några läxor. Ska titta ett avsnitt av OTH nu tänkte jag, sen krypa till kojs så skriver inte så mycket mer nu. Hoppas ni har haft en bra onsdag i vilket fall! Imorgon väntas det en jobbig och lång torsdag för min del.. Puss och godnatt!

Låt oss le för stunden


Inlägget skrevs : 2011-09-20
Klockan : 22:11:55
Hej! Hade fullt upp med plugg och annat under eftermiddagen så jag hann bara att sitta vid datorn endast 30 minuter, och jag hann då inte med att blogga. Sorry me! Men hoppas det är lugnt. Nu har jag i alla fall tid innan jag ska krypa till sängs. Kom hem från kvällens innebandyträning vid halv nio. Helt okej träning för min del! Har pluggat lite, tittat på tv och ätit nu. Som sagt så ska jag snart göra mig iordning och hoppa i säng. Blir väl att spela lite Wordfeud innan jag ska sova (ni vet vad det är va?). ;) Har inte blivit beroende eller nåt, men det är kul haha! Så vi hörs imorgon då det är onsdag. Kram och godnatt på er! Slänger in dagens outfit också.




Goodiewoodie


Inlägget skrevs : 2011-09-19
Klockan : 21:49:51
Imorgon har jag sovmorgon till halv tio, vilket känns jäääävligt bra!! Jag ska gå och lägga mig här om en stund ändå, för jag är väldigt trött och sen så sov jag ju inte så bra inatt. Så att få typ 11 timmars sömn denna natt kommer nog att ge bra resultat! Hihi. Nu ligger jag i alla fall i soffan och tittar på CSI NY. Det slutar snart, så går och gör mig iordning då. Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Nu har jag inte så mycket mer att säga er. Vi hörs imorgon, natti natti!

It is what it is


Inlägget skrevs : 2011-09-19
Klockan : 16:29:31

Hej på er!
Har varit fruktansvärt trött denhär måndagen. Sov väl inte jättebra inatt, så det är väl därför. På idrotten idag så hade vi löpning uppe i spåren, och jag fick ont i mina förbannade vader ännu en gång. Jag blir så arg!! Jag ska åka in till nåt löplabb i Örebro och kolla upp om jag behöver något ilägg (eller vad det heter) i mina skor. Om jag inte behöver det så ska jag iväg till sjukhus/vårdcentral så får dom kolla upp om det är nåt fel på mina vader. Visst att man kan få ont i dom när man springer, träningsvärk eller nåt sånt. Men jag har haft ont sen ett år tillbaka ungefär, och det är inte kul. Så något måste det ju vara. Vill få det klart vad det är också, så jag hoppas att jag kommer iväg i veckan. Vi får hålla tummarna att det inte är någon fara!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och känner mig allmänt avslappnad. Tänkte ta upp gitarren i knät och lira lite. Drar iväg på träning om en timme lite drygt. Fysträning, så vi får se hur det går för mig och mina vader. Men jag gör så gott jag kan! Puss.


Söndagar kan faktiskt vara bra..


Inlägget skrevs : 2011-09-18
Klockan : 18:49:22
.. Om man umgås med underbara vänner. Vilket jag har gjort idag. Jag och Lotta åkte hem till Linn, och där har vi spenderat våran eftermiddag. Vi har pratat, filmat en massa skoj, tagit lite bilder och chillat! En typisk söndag, men bra blev den. Så det är väl såhär att det blir vad man gör det till! Alltså kan även söndagar bli bra, hihi. Pappa hämtade mig i alla fall lite efter fem, så åkte vi hem till mamma, så nu har jag landat här. Ska snart äta, plugga lite och sen köra lite styrka tänkte jag. Ett litet "hårdare" pass ikväll eftersom jag inte har varit ute och sprungit innan, för jag kan ha något problem med mina vader så jag ska vila med springningen tills jag har åkt och kollat upp de. Tänkte gå till sjuksyster i skolan i veckan innan jag åker till sjukhuset i alla fall. Hoppas det inte är nåt som kommer hindra mig från att springa.. Då blir jag riktigt ledsen och sur!! Men vi får hoppas på det bästa.

Söndag den 18 september 2011


Inlägget skrevs : 2011-09-18
Klockan : 12:34:26
God förmiddag! Steg upp ur sängen för två timmar sen. Har ätit frukost, tittat på tv, dammsugit, strykit och sen gjort mig iordning. Om ungefär 20 min åker jag iväg till Linn där jag ska spendera dagen tillsammans med henne och Lotta! Det blir nog trevligt som alltid. Ikväll åker jag till mamma, så vi hörs när jag har kommit hem dit. Ha en bra söndag! :)


22:54


Inlägget skrevs : 2011-09-17
Klockan : 22:54:50
Det blev att jag stannade hemma. Jag kände inte riktigt för att gå ut, helt plötsligt på nåt sätt för jag var "taggad" på det påvägen hem från Örebro. Men jaja, saker och ting kan ändras fort haha. Jag har istället inte gjort så mycket. Legat i sängen framför tvn och datorn, som jag gör nu med. Jag tänkte bara skriva lite för att uppdatera er lite mer än vad jag har gjort på senaste tiden. Men nu så ska jag nog snart försöka krypa ner och sova. Känner att jag behöver en lång sömn inatt. Vi hörs imorgon då det är söndag som betyder plugg och träning. Kanske ska träffa Lotta, Linn och Maja men det får vi se imorgon! Kram och godnatt på er :*


Låååång dag


Inlägget skrevs : 2011-09-17
Klockan : 21:03:11
Hej på er! Nu har jag kommit hem ifrån en lång dag med en massa domarutbildning! Kom hem för ungefär 45 min sen, och sen dess så har jag hunnit duscha vilket var jäkligt skönt! Hihi i alla fall, nu ska jag berätta lite om min dag. Det började vid 9 med en massa prat. Väldigt mycket om regler och sånt var det. Sen var det lite pauser och fika emellan, vilket verkligen behövdes. Sen lunch, sedan ännu mer prat. Vid halv fyra åkte vi iväg till Lillån och dömde en träningsmatch. 11-åriga grabbar var det. Vääääldigt nervöst!! Men det gick bra hehe. :) Fel gjorde man såklart, men det var väldigt kul! Jag ser framemot att få börja döma! Sen åkte vi tillbaka till dit vi var och det var ännu lite mer snack, men sen vid 19 så var det slut och vi åkte hem. Så idag så har jag väl suttit ner väldigt mycket. Men det har varit intressant! Och jag kan säga som så, att man tror inte att det är så här mycket i ett domaryrke. Men det är verkligen jättemycket saker man ska kunna. Så det blir en upplevelse att lära sig allt faktiskt. Men väldigt roligt som sagt! Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ut med Emma och Evelina eller om jag ska stanna hemma.. Jag vet inte riktigt. Jag vill göra något, men samtidigt inte eftersom jag är rätt så trött efter dagen. Men aja, vi får se hur jag gör! Vi hörs nog senare ikväll i vilket fall.

Ett tidigt godnatt


Inlägget skrevs : 2011-09-16
Klockan : 21:29:23
Nu ska jag snart gå och göra mig iordning för natten. Ska försöka släcka och sova vid tio. Tror inte det blir så svårt för är väldigt trött! Imorgon väntas som sagt en lång dag från 08:50 till 18:30 (ca) med domarutbildning i innebandy. Det blir massa information, regeltest, prov (troligtvis) och så ska vi faktiskt få åka iväg och döma. Det ska bli riktigt roligt! Så ni får höra allt när jag har kommit hem imorgon kväll. Sov så gott allihopa! Kram!

Fridayyyy


Inlägget skrevs : 2011-09-16
Klockan : 19:00:10
Nu är det äntligen helg! Efter en lång vecka faktiskt. Har varit en hel del plugg, men bra har det gått! Tycker ändå att nian är mycket skönare än åttan. Åttan är det jobbigaste året, skulle nog jag säga i varje fall. Och jag tror nog att jag inte är ensam om att tycka det heller. Men man har ju sina egna åsikter! I vilket fall så slutade vi vid 14 idag. Eller efter idrotten, och det var när man hade orienterat klart och jag tror att klockan var runt 14 då. Gick tillbaka till idrottshuset och duschade, sen gick jag hem och faktiskt somnade nästan på engång. Sov nog i nästan två timmar, trött var jag med andra ord! Men skönt var det. När jag vaknade upp så tog jag upp datorn i knät i sängen och softade. Gör det fortfarande, men snart är det mat! Riktigt hungrig. Tar det lugnt ikväll och är hemma, för imorgon åker jag iväg på domarkurs till Örebro vid åtta, så jag behöver gå upp vid sju. Så en tidig kväll lär det bli. Men vi hörs nog något mer innan jag lägger mig, men jag önskar er en fin fredagskväll! :)



Se dig omkring för det finns saker du inte vet


Inlägget skrevs : 2011-09-15
Klockan : 20:33:29
Tja! Jag är lite dålig på uppdateringen just nu, och det märker jag även på statistiken.. Men jag hoppas att ni fortsätter kika in även fast jag är lite dålig just nu!

Hur har min dag varit då? Jo, den har varit helt okej! Torsdagar är jobbiga och sega, som jag har sagt förut. Men det finns inte så mycket att göra, bara att gå till skolan och gå på lektionerna så är dagen snart slut. När jag kom hem så började jag läsa regelboken som man måste läsa inför lördag då jag ska på domarutbildning i innebandy. Det är verkligen asmycket.. Fattar inte hur jag ska få in det.. Ska både ha regeltest och prov sen på lördag. Jippi. Så det är väl bara att nöta in det! En del saker kan man ju, men det är mycket som man inte tänker på faktiskt. Men jag fortsätter nog med det imorgon, för vet inte om jag orkar läsa så mycket mer nu. Har haft dubbelträning ikväll också, från 17 till 19. Det gick bra! Men nu ska jag slappa framför tvn och nog sova tidigt för är väldigt trött.
Imorgon är det i alla fall fredag, vilket ska bli dunderskönt! Vi hörs igen då. Natti med er!


Music to the world


Inlägget skrevs : 2011-09-14
Klockan : 21:26:11
Vad har jag haft för mig ikväll? - Inget speciellt. Så jag tänkte, varför ska jag sitta och skriva en massa ointressanta saker för er? Jag tar och lägger upp några bra låtar istället! Hoppas ni gillar't.

Helt olika musikstilar, men jag är sån, jag gillar nästan allt! Variation är inga fel!

Always and forever.


Inlägget skrevs : 2011-09-14
Klockan : 17:58:53
Känns som jag börjar mina inlägg med samma sak hela tiden.. "Hej, hejsan, halloj, tja". Skit trist ju! Haha. Jag ska försöka bättra mig! Idag har det varit en kort och bra dag i skolan. Vi slutade kl 13 för lärarna hade pedagogisk eftermiddag. Skönt skönt! Blev plugg på engång när jag kom hem. Gjorde klart so:n som ska vara klar denhär veckan, och sen började jag på kemin som vi har en liten läxa i tills imorgon. Sen har jag legat i min säng och tittat på ett par avsnitt av One Tree Hill. Länge sen jag såg det nu så tyckte att det var dags!
Nu ska jag plugga in lite spanska glosor, sen dra iväg till mamma och hämta lite saker. Hörs senare!



Förresten! Fick reda på resultaten av Tårtslaget idag. Vi kom på en tredje plats utav 6 klasser. Vi hade väl hoppats på en andra plats i varje fall, men så är det. Bra kämpat allihopa i alla fall, vi kommer alltid att vara bäst!

3 år sen. Då. Nu. Och föralltid. Alltid hos mig.

Sport-dag!


Inlägget skrevs : 2011-09-13
Klockan : 17:35:35

Börjar väl med att säga hej på er! Har ni haft en bra dag? I blåsten och regnet, antar jag att ni med har haft? Det har i alla fall vi här haft. Fytusan vilket väder! Dendär stormen från Nya Zeeland skulle komma in idag, så det är väl det den har gjort helt enkelt. Hoppas natten tar med sig den sen! Idag så har vi som sagt haft Tårtslaget. Och ni kan ju gissa om det har varit extra kul i detta väder? Svar: Nej. Att cykla i motvind rätt så mycket utav tiden och med regn som piskade i ansiktet var inte det roligaste. Men det gick bra och ändå rätt så fort. Att spela brännboll var nog ändå det jobbigaste.. På de sättet att det var sådant väder. Det var så jäkla kallt så att jag kände verkligen inte mina ben. Hemskt!! Vi spelade 6 matcher också (mot alla 9:or), så det tog ju sin lilla tid. Och om man ska tänka på själva tävlingen så gick det väl inte så värst bra för oss i brännbollen. Men man kunde ändå inte få så jättemycket poäng i de, så vi struntade i det sen. I sista passet så hade jag orientering med Lotta, Linn, Maja och Emma. Det gick bra! Och fort! Så jag tycker ändå att dagen har varit bra, i helhet. Imorgon tror jag att vi får veta vilken klass som har vunnit. Jag vet faktiskt inte vad det blir för placering på oss, men såklart så hoppas jag/vi ju på en första plats. Men som sagt, vi får se! Nu ska jag plugga lite och titta på OTH. Drar iväg på träning om en timme också, inge vila här inte! Hörs senare ikväll.


Tårtslaget tomorrow!


Inlägget skrevs : 2011-09-12
Klockan : 21:03:12
Imorgon är det dags för något som heter Tårtslaget för alla 9:or i skolan. Det är olika grenar man ska vara med i. Ungefär 7-8 stycken. Varje person i alla klasser ska vara med i tre grenar, för det är tre pass. Jag ska cykla runt Norasjön (drygt 2 mil) först, sen spela brännboll och sedan orientera. Så det blir en fullspäckad dag med idrott! Kulkul! Och självklart ska 9c ta hem det! Ni kanske fattar vad det är man vinner? Eftersom det heter "tårtslaget".. En tårta såklart! Smarrigt :D Så nu gör vi vårt bästa!


LoVe


Inlägget skrevs : 2011-09-12
Klockan : 19:47:24
Hej! Ny dag, ny måndag. Dagen har varit bra i skolan. Var väldigt trött imorse, så det gjorde att jag var väldigt tyst och lite nedstämd. Men så blir det ju när man är trött. Kom i varje fall igång sen, hehe. Idrotten var riktigt rolig idag! Vi körde softboll (doppboll?) och rugby. Tjejlag och kill-lag, vilket nog var bra för annars hade killarna tacklat sönder oss haha. Men vi körde på riktigt bra! Synd bara att jag fick tillbaka mitt onda i min vänsterfot efter igår så jag kunde inte springa. Annars hade jag kört jävligt hårt! Hähä, nej men skitkul var det faktiskt.

Under eftermiddagen så har jag legat i soffan ungefär hela tiden. Jag somnade vid fyra och vaknade vid fem. Riktigt jäkla skönt var det! Stack till mamma då och hämtade cykeln, sen ner till fysträningen. Vi var rätt få, men vi kämpade på skitbra och det var jätteroligt! Så man känner sig bra i kroppen nu efteråt kan man ju säga. Nu har jag stekt pannkakor till imorgon och ska diska nu. Hör av mig om en stund igen!


21:41


Inlägget skrevs : 2011-09-11
Klockan : 21:41:46
Sitter i sängen och tittar på Oskyldigt Dömd. Det är nya avsnitt som har kommit ut nu, så bra är det! När det är slut vid tjugo i elva så ska jag sova på direkten, så jag gör mig iordning nu och kryper ner i sängen. Imorgon börjar en ny vecka så det gäller att vara utvilad efter helgens alla bravader. Puss och kram hjärtegull, sov så gott!!

Distriktslagsträningsmatch


Inlägget skrevs : 2011-09-11
Klockan : 20:30:49
Godkväll på er!
Grym dag har jag haft! Kom iväg vid 7 imorse. Hämtade upp Cilla och Felix, sen åkte vi till Björkvik. Mitt ute i ingenstans låg det verkligen, lite sjukt faktiskt. Det var en träbyggnad med skog runt omkring ungefär, haha. Aja, i alla fall så var det en fin hall inuti! Jag spelade första matchen som var vid halv tolv. Den gick väl inte som vi hade förväntat oss kanske.. Förlorade med rätt många mål, 10-2. Men vi spelade på bra tyckte jag. Det tyckte nog dom andra med. Men dom var helt enkelt bättre än oss och mer samspelta. Det fick vi ta. Det var ändå en träningsmatch, och vi tränade upp oss! I andra matchen vi spelade (fast då spelade inte jag), så blev det 3-3. I den matchen var det verkligen ett sjukt bra spel. Jättekul att se! Så jag har haft en nervös, spännande men väldigt rolig dag! :) Hoppas eran dag också har varit bra!


Ready for the bed


Inlägget skrevs : 2011-09-10
Klockan : 21:57:44
Nu går jag och lägger mig för att gå upp straxt efter 6 imorgon bitti. Känns lagom roligt... Nej fyfaaaaan! Men när vi väl har kommit iväg och sen har spelat första matchen så känns det nog bättre. Vi hörs imorgon kväll, berättar hur allt har gått då och så. Men håll tummarna för oss! Kram och godnatt!

Svar på tal


Inlägget skrevs : 2011-09-10
Klockan : 19:43:15
Postat av:
Vad heter ditt textsnitt som du använder i inläggena? :)

2011-09-09 @ 19:33:56

Svar; Det heter Tahoma! Kram

In the end it's right


Inlägget skrevs : 2011-09-10
Klockan : 15:22:53
Sov en skönhetssömn till 12 idag. Gud så skönt det var! Det var lagom varmt i mitt rum när jag vaknade. Nästan så att jag hade fastnat i sängen. Men jag tog mig upp, hehe. Satt och kollade på några repris av Idol. Har faktiskt missat några avsnitt.. Fyskäms Julia! Blir absolut ändring på de. Men ibland så kommer saker & ting ivägen. Bättre saker faktiskt. Aja, i vilket fall så har jag hur tråkigt som helst just nu. Emma skulle ha kommit hit, men så blev det inte. Så jag sitter här snygg och fixad.. Haha *självförtroendet är högt*. Nej men, vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Dra iväg och göra något med nån kan jag göra en stund, men inte så länge för ikväll ska jag träna lite och sen gå och lägga mig SENAST vid tio. Ska nämligen upp vid 6 imorgon för att åka till Katrineholm och spela träningsmatcher med distriktslaget (om ni undrar vilket distrikt jag spelar med så är det Örebrolän) mot Södermanlandsdistrikt. Så då gäller det att både vara utvilad och laddad. Därför ska jag också ut och springa några km ikväll och köra lite styrka så att jag får igång kroppen ännu lite!

Vad har ni för planer för eftermiddagen och kvällen då?




I would be nothing without you


Inlägget skrevs : 2011-09-10
Klockan : 01:50:18
Jag har haft en riktigt toppenkväll! Så lyckad blev den. Tjejerna kom runt 19. Vi började med lite snack, öppna presenter och sånt. Jag fick jättefina grejer! Jag lägger ut bild på dom imorgon, om ni har tur! Sen käkade vi och satt vid bordet ett rätt så bra tag och snackade om allt möjligt. Sånt som faller oss i smaken! Hihi. Sedan slog vi oss ner i soffan, det blev musikfrågesport och snacks. Charlotta och Emilia tog hem frågesporten! Hähä. Sen hade vi det bara trevligt. Ni är för underbara tjejer! Jag vill aldrig förlora er. I love you brow's! ;) (Mina tjejer fattar)
















Nu säger jag godnatt. Godnatt!


Tjejfest


Inlägget skrevs : 2011-09-09
Klockan : 16:24:33
Ikväll är det dags för min lilla födelsedagsfest! Tjejerna kommer över (inte alla, vilket är synd) och vi ska ha det så trevligt! :D Klockan 19 kommer dom! När mamma kommer hem så ska jag/vi börja fixa efterrätten, så jag hoppas att hon kommer hem snart. Men tillsdess så ska jag fixa iordning en liten annan sak till ikväll, så jag tänkte bara hoppa in lite snabbt och berätta att jag lever. Vi hörs imorgon igen tror jag det blir. Puss och kram, ha en underbar fredagkväll! Lev livet!


Långa dagar och slit, men i slutändan är det värt de


Inlägget skrevs : 2011-09-08
Klockan : 16:32:56
Halloj! Ännu en jobbig torsdag har man tagit sig igenom. Långa lektioner och mycket plugg. Svenska provet gick bra, tror jag! Hehe nejdå, det gick bra. :) Kom hem för en stund sen, så har hunnit med att äta mellis och tittat en kortis på tv. Var inga bra program så jag valde att istället slå på datorn och sätta på lite musik och chilla här ett tag. Ska snart och handla med mamma inför imorgon då tjejerna kommer hit. Ska ha en liten födelsedagsfest för mig i efterskott kan man väl säga. Det blir trevligt! Sen efter det blir det innebandyträning! Får se när/om jag kan skriva mer ikväll, för när jag har tränat så ska jag baka och sen plugga. Men vi får se.. Kram!


Tyckte att min mellis var väldigt bra och god idag, så jag var bara tvungen att ta kort på den! Hihi.

Trött tjej


Inlägget skrevs : 2011-09-07
Klockan : 21:36:08
Nu är jag hur trött som helst. Har pluggat en massa i eftermiddag/kväll, så nu ska väl all svenska sitta till provet imorgon. Det tror jag nog! Har fixat lite saker med mamma också, så vi har farit runt lite. Så jag ska faktiskt gå och lägga mig snart. Var riktigt trött imorse, och även när jag kom hem från skolan, så jag känner att det nog skulle vara bra. Jag hoppas att ni sover riktigt gott! Godnatt med er.

Snart helg..


Inlägget skrevs : 2011-09-07
Klockan : 15:56:07
Tjena tjena! Fin dag har jag haft i skolan. Läxförhöret på fysiken gick helt ok. Kanske hade velat fått lite mer, men jaja jag får vara nöjd (är nöjd)! På a-tiden idag så hade vi än engång studiebesök på två företag här i Nora. Denna gång på Danfo och.. Ja nåt annat, kommer inte ihåg vad det hette hehe. Fick sluta 40 min tidigare så det var ju väldigt skönt! Har inte gjort så mycket hemma nu. Ätit mellis och ätit upp den sista biten av kladdkakan som var kvar sen i måndags. Lite torr, men det funkade. ;) Nu ska jag plugga lite och bara slöa i soffan. Hörs sen!


Wonderful


Inlägget skrevs : 2011-09-06
Klockan : 21:46:42
Gud vad underbart det var att få hålla i en klubba igen. Att få skjuta, passa, springa med klubba och boll, spela match, snacka innebandytaktik. Jag bara älskar det! Det kanske inte var min bästa träning, men det var ju den första och jag är ju inte helt bra än. Så hade väl inte förväntat mig jättemycket utav mig, men jag tyckte ändå att det gick bra! Ja nog snackat om de nu hih. Nu gör jag inte så mycket, sitter och kollar på Sverige - San Marino. Inte så vidare bra match.. Har inte sett hela för den delen heller så, men ändå. Hoppas väl på en vinst för Sverige-gubbarna i vilket fall! Men nu ska mamma förhöra mig på några läxor, så kan inte skriva så mycket mer. Vi får höras igen imorgon!

Äntligen är det dags!


Inlägget skrevs : 2011-09-06
Klockan : 18:22:35
Nu drar snart jag och Emma iväg på innebandyträning. Min första för denna säsong, ska bli grymt!!
Tänkte lägga ut min outfit för idag också. Värst vad jag har blivit duktig på de va på sistonde.. ;)




Så har jag sett ut idag! Hejsvejs på ett tag! :)

"Det är okej att känna"


Inlägget skrevs : 2011-09-06
Klockan : 16:58:37

Det finns faktiskt inte så mycket att säga. Det är hemskt, så hemskt. Att det ska behöva drabba folk..

Skojig dag


Inlägget skrevs : 2011-09-05
Klockan : 20:53:03
Hej på er! Nästan direkt efter skolan så kom Emma till mig. Så det är därför jag inte har bloggat något. Vi skulle egentligen ha åkt iväg och kollat på fotboll, men så blev det inte för vädret var inte på våran sida. Så det blev istället att stanna hemma och baka kladdkaka, snacka, lyssna på musik och sjunga med! Väldigt roligt har vi haft! Fler såna stunder tycker jag, Emmsan. Nu sitter jag här i min sköna fotölj och bara slappar. Idol är ju nu också, så det sitter jag och tittar/lyssnar på. Mamma ska förhöra mig lite på svenskan snart, så måste dra mig från denna kära manick alldeles strax! Jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan, och sover så gott när ni lägger er.
Vi hörs imorgon, kramis!


Klassfotot för iår. Grymt foto om ni frågar mig! Snyggt som sataaaan. 9c föralltid!

Idol 2011 är igång!


Inlägget skrevs : 2011-09-04
Klockan : 21:39:06



Hela tre favoriter hade jag i kvällens program. Grymma!
Den bästa utav dom tycker jag var André. Föll för han så fort han kom in genom dörren.
Håller ni med mig?

Den där känslan


Inlägget skrevs : 2011-09-04
Klockan : 17:59:02
Nu har jag ätit upp mitt godis som var för helgen. Somnade som sagt rätt så tidigt igår kväll, så hann liksom inte äta upp allt. ;) Men om jag hade låtit det stått under veckan så hade jag gått och tagit lite då och då, och det vet jag så bättre att äta upp det innan veckan börjar. Och nu ska jag ju sätta igång med min träning igen också. Ska bli så jäkla skönt! Man känner sig tjock och inte alls bra i kroppen efter dom här veckorna med förkylning och ingen träning. Jag fick ett gymkort när jag fyllde år av mamma och pappa, så jag får se om jag hinner ta mig iväg dit nåt i veckan. Skulle nog kännas bra! Men jag ska i varje fall spela innebandy så det bara skriker om det!!

Men nu ska jag titta på Irene Huss - Det lömska nätet. Pusspuss!


Everybody has those days


Inlägget skrevs : 2011-09-04
Klockan : 14:46:20
Hej! Jag hade tänkt att jag skulle blogga mer igår kväll, men min mensvärk kom ivägen. Det blev nästan ett lika helvete som vanligt. Hatar gångerna när jag mår som jag gjorde igår, det är så fruktansvärt obehagligt och jobbigt! Det enda som finns att göra är att först spy, sen somna. Och det var vad jag gjorde. Kul för er att veta va? Nej fy. Men faktiskt så gick det över sen när jag la mig i sängen med värmekudden på magen. Och så bra som jag sov denna natt har jag nog inte gjort på länge. Så skönt! Med Pippi-tröjan och bh:n på, plus smink som satt kvar. Men så blir det, det var bara hopp i säng. Idag har jag i alla fall mått bättre! Min moster och morbror har varit här på förmiddagen. Dom kunde inte komma förut när vi hade kalas (för mig och Gustav), så dom firade oss lite nu. Fick ett presentkort på BikBok, välbehövligt! :) Nu har jag strykit min sista tvätt så jag ska gå ner med den snart. Sen blir det att plugga. Har svenskaprov på torsdag och fysikläxa tills på onsdag. Bara att sätta igång! Hörs sen.

Shopping


Inlägget skrevs : 2011-09-03
Klockan : 18:31:31






Sen köpte jag även ett coverstick, men det glömde jag ta bild på hehe.

Jag blir ensam hemma ikväll, så jag ska ha en liten myskväll med bra film/filmer och snacks!
Vad gör ni?

Nu är det bra


Inlägget skrevs : 2011-09-03
Klockan : 00:17:30
Jag har haft en super trevlig och mysig kväll hemma hos Linn tillsammans med henne, Elvira, Emilia och Julia! Vi har käkat pizza/kycklingrulle/kycklingtallrik och tittat på fotboll (Sverige-Ungern). Det var väl mest jag och Elvira som var taggade på de, men jag tyckte ändå att vi alla var jäkligt med i det och våran stämning var på topp som den oftast alltid är! Dock så spelade inte Sverige så bra i denna match. Ungern kanske inte var speciellt bättre, men dom vann i vilket fall så lite bättre var dom ju. Men "vårat" försvar var inte så bra.. Och så utmärkte inte Zlatan sig som han alltid brukar göra, vilket jag tyckte var synd. Men i mina ögon så är han alltid bäst. Jag har en liten hemlig crush i Zlatan.. Som sagt, den är hemlig. Haha, nej men jag tycker om honom som fotbollspelare! Plus att han är snygg och har förbannat snygg kropp! Någon jag skulle vilja träffa någon gång om man säger så. (a) Inget mer med de hiiih.
Nu ska jag alldeles straxt sova. Imorgon måste jag ta mig upp vid 10 för att fixa iordning mig och sen sticka iväg på fotbollsmatch med Linn, och sedan iväg till Örebro med Emma. Lite shopping blir det, inga fel! Kalas på kvällen sen också, så vi får se när jag hinner skriva något imorgon. Antagligen så blir det sent imorgonkväll. Hade bäst!

Trevlig helg!


Inlägget skrevs : 2011-09-02
Klockan : 15:19:18
Skapligt skönt med helg! Dagen har rullat på fint. Fredagar är nog den skönaste dagen i skolan. Det gillar vi!
Ska börja packa ihop mina saker här hos pappa snart för åker till mamma ikväll. Pappa ska nämligen ut och åka båt igen, jätteavis på han! Måste göra om det nästa år igen. Det var verkligen kanon kul! Men jag ska också ha kul ikväll och i helgen hihi.. Ikväll blir det tjejmys hemma hos Linn med pizza och fotboll. Imorgon ska jag och Linn titta på fotbollsmatch, sen så åker jag in med Emma till Örebro och shoppar lite. På kvällen vet jag däremot inte vad jag ska göra, men det kan nog vara skönt med en slapparkväll också. Mysa lite med mamma hemma kanske, vi får se. Vad har ni för planer för helgen?


Fredag 2 september


Inlägget skrevs : 2011-09-02
Klockan : 07:33:06
Godmorgon pojkar och flickor! Inatt har jag sovit väldigt gott. Märkte knappt att jag somnade igår, jag bara gjorde det. Hehe, så fort kan det gå ibland. Men jag hade gärna kunnat legat kvar i sängen ett tag till imorse.. Men skolan kallar, så det var bara att ta sig upp. ;) Men jag blev klar väldigt fort, så jag har inte gjort så mycket nu sen ungefär 20 min tillbaka. Men kanske skönt de.
Ha en bra fredag i skolan/på jobben allihopa!


Don't worry, be happy


Inlägget skrevs : 2011-09-01
Klockan : 20:52:50
Puuuuh säger jag bara! Har precis gjort klart nog den mest jobbigaste och svåraste matteläxan jag någonsin har gjort under alla mina skolår, haha.. Faktiskt. Men nu är den i alla fall klar, och det känns BRA! Så jag har slagit mig ner i sängen nu och sitter och tittar på True Talent och Robinson. Vad tycker ni om dom programmen? Vilket är bäst? Vilket kollar ni på? Jag kör på båda lite, hihi! Men tycker nog att just nu så är True Talent det bästa. Om det är kvar nästa år så får vi se om jag söker till det.. Kanske skulle vara något?! Aja det tar vi då hehe. Har väl inte så mycket mer att säga nu faktiskt.. Jag hoppas att ni har haft en bra kväll! Vi hörs imorgon, då det är fredag också. Gud så skönt! Puss och kram på er finisar ♥

This afternoon


Inlägget skrevs : 2011-09-01
Klockan : 17:24:57
Låååång dag! Torsdagar är inte roliga.. Väldigt sega. Efter lunch så vill man bara hem. Men jaja, så är det!
Slutade i vilket fall vid halv fyra. Gick med Linn till bibblan då och jag lånade en engelsk bok. Har tänkt att jag ska börja läsa lite engelska böcker nu, då jag satsar (vill ha) ett MVG i engelska helst till hösten. Så då kanske det kan vara bra att börja läsa lite på engelska tänkte jag! Nu sitter jag i varje fall här hemma och inte gör speciellt mycket. Har pluggat lite SO, ska be pappa förhöra mig på de sen. Har ett läxförhör om Första Världskriget imorgon. Tänkte ta upp gitarren i knät och lira lite nu, så vi hörs väl sen!



Tänkte att jag för engångsskull kunde visa vad jag har haft på mig idag. Outfiten ser ni på första bilden och min facelook på den andra. Enkelt, men snyggt och väldigt skönt tycker jag!

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0