Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Fotbollssnack á la Julia


Inlägget skrevs : 2012-02-29
Klockan : 22:19:38

Sitter och kollar på träningsmatchen (vänskapsmatchen) mellan Sverige-Kroatien. Sverige spelar riktigt bra ikväll! Dock gjorde vi ett självmål i första, klapprutten Jonas Olsson. Kommunikationsfel mellan Isaksson (målvakten) och Olsson. Men Zlatan är verkligen på sin plats idag, helt otroligt bra är han! Den/Dom som säger att han är dålig förstår jag mig faktiskt inte på. Jag blir rent ut sagt förbannad på dom. Man behöver inte tycka att han är topp tre i världen (vilket jag tycker och vilket han är), men man ska fan inte säga att han är dålig. Utan honom i landslaget skulle det inte vara detsamma. Man ser ju vilken jäkla respekt dom andra har för honom. Men folk verkar inte se det. Nej jag blir bara irriterad! Men det är min åsikt.

Säger godnatt nu eftersom matchen slutar snart och då kryper jag ner i sängen. Ska nog börja läsa "Zlatanboken" då också lite innan jag somnar. Puss och kram vänner, vi hörs imorgon!


Happy face, sad face


Inlägget skrevs : 2012-02-29
Klockan : 17:09:33
Oh what a day. Har som sagt badat isvak idag (eller vad man nu säger). I början var jag lite tveksam till det och rätt så nervös faktiskt, men för tusan.. Har jag bestämt mig för något så gör jag det! Det var faktiskt inte så jättekallt alltså.. Självklart var det KALLT, men inte så man dog eller nåt sånt (haha). Dock fick jag väl lite panik och sånt när jag kom upp.. Sprang runt och skrek lite, visste inte vart jag skulle ta vägen haha. Men nu har jag i alla fall gjort det och det känns bra! Vi hade dans sen efter det, vilket kanske inte kändes riktigt bra då jag fortfarande var blöt om alla kläder (även om ombyteskläderna) och blev väldigt trött efter "badet" faktiskt. Plus att i helgen har min stad och skola något som heter "Kultur Natten" som jag var med på förra året och året därinnan kanske också tillochmed. Men nu kan jag inte vara med då jag ska åka upp till Stockholm på lördag som ni vet, och det tycker jag är jättetråkigt och synd för det är verkligen något som är superkul. Men jag tänker väl såhär att x-factor kanske man bara söker till en gång? Och det här har jag gjort förut och är väl inte så jättestort ändå, medans jag tycker x-factor är lite större om man säger så (hehe). Jag håller tummarna för min dans grupp att det går super bra!

Nu har jag tänkt att slumra till en stund. Kanske tar mig till gymmet sen.. Får se. Kram!


Lite cool bild haha.. "Happy face, sad face"

Dåligt som bra, båda måste man ha


Inlägget skrevs : 2012-02-28
Klockan : 21:42:57
Sämsta träningen ikväll på länge. Ingenting gick som det skulle eller som jag ville. Hade ingen fokus för fem öre heller, så då blir det väl svårt antar jag. Men man måste väl ha såna träningar också för att ha bra, inte sant.
Nu har i vilket fall jag krypit ner till sängs och ligger och tittar på "Veckans Brott" på tv. För mig som är inne på att bli polis och som ska gå en juridik/kriminologi linje på gymnasiet så är det väl rätt bra att kika lite på de, och jag kan väl också tycka att det är rätt intressant! Men nog om de nu, ska ändå sova snart för jag är hur trött som helst. Imorgon ska vi bada isvak i skolan.. Herregud, får se hur de går. Vi hörs! Natti Natti!


Bild på mig när jag var i Stockholm (i en provhytt som ni säkert kan se hehe)

A lot of homework


Inlägget skrevs : 2012-02-28
Klockan : 16:43:48
Nu måste jag väl ändå få säga att våren är här? Visst, igår kom det snö och det var inte så lite heller. Men nu har det smällt bort och det är verkligen vår påväg ute! Så himla härligt. Längtar sönder mig till värmen! I vilket fall, har haft en bra dag i skolan. Gillar tisdagar rätt mycket faktiskt även fast dom är långa. Har haft prov i historia idag också, vilket gick bra. Jag tror nog att jag kan få mellan G+ - VG+, men vi får se! Nu tänkte jag ta tag i spanska böckerna inför provet imorgon. Hejsvejs!


Ph; Weheartit.com

Inte något intressant, men en dag ur mitt liv


Inlägget skrevs : 2012-02-27
Klockan : 20:55:18

Första skoldagen efter årets sportlov. Hur var det då? Jo men helt okej. Var rätt trött under dagen, men det är man väl alltid efter ett lov och allmänt på måndagar. Var kul att träffa klassen igen i alla fall. Ida och jag stack och solade efter skolan innan vi gick hem. Vi drog iväg på träning vid 18, och så mycket jag svettades var nog länge sen jag gjorde. Jäklar vad vi körde! Blir skitbra detta känner jag.

Nu ikväll har jag inte gjort värst mycket. Ätit mat och pluggat med min bror - vilket inte gick så värst bra. Han skulle förhöra mig till provet jag har imorgon, men han kan aldrig vara seriös den gossen. Inte är han lik mig heller! Hihi. Jag ska kika lite mer på det när jag går och lägger mig sen, men tror jag kan det ganska så bra. Nu ska jag snart titta på det nya programmet "Smash". Kram!


X-factor


Inlägget skrevs : 2012-02-26
Klockan : 21:01:25

Nu kommer nyheten som jag har sparat lite på, hihi.
Nästa helg, närmare bestämt på söndagen så ska jag åka upp till Stockholm för att vara med i audition till X-factor. Kul va!? Jag är faktiskt inte alls nervös, men jag antar att det kommer lite längre fram hehe. Jag får dessvärre inte säga sen hur det har gått för det måste hållas hemligt (tydligen), men är väl för produktionen ska bli så bra som möjligt och inget ska avslöjas i onödan osv. Men får jag säga något så avslöjar jag det säkert. ;) Pappa och jag åker upp på lördagen för att bo på ett vandrarhem på långholmen en natt, så det blir lite mer Stockholm, vilket jag inte tackar nej till alls! Jag är förväntansfull inför detta så jag hoppas att det går så bra som möjligt. Juryn kommer vara stoneface, det vet jag, så jag ska bara släppa på all nervositet och sjunga ut så mycket jag kan. Jag har inga förväntningar om att gå vidare eller så, utan gör jag det så blir jag självklart jätteglad, men det kommer nog vara svårt då vi har hur många bra som helst i Sverige på att sjunga. Men vi får se hur det går! Ni får hålla tummarna för mig på söndag, kom ihåg det!

Nu ska jag titta på Wallander i min ensamhet och äta en bulle. Imorgon är det skola så vi hörs inget mer efter detta utan det får bli imorgon igen. Puss och kram finisar!

Söndag välkomnar vi med ett starkt och ilsket hej


Inlägget skrevs : 2012-02-26
Klockan : 14:49:33
Hade det varit lov en vecka till imorgon så hade inte min rubrik varit som den nu är. Men nu är det inte de utan det är back to school. Dock är det bara 7 veckor kvar till nästa lov, påsklovet, så jag tror nog att det kommer gå hyfsat fort ändå. Tillsdess så väntas det två Nationella som jag vet, men det kommer säkert in något som jag inte vet om så. Nog om skolan nu! Vad har ni för er idag? Slappar ni bara eller är ni någonstans och njuter av sista dagen innan skolan börjar/ni får lov? Jag steg upp ur sängen vid halv elva ungefär och har väl inte gjort så värst mycket under förmiddagen. Har mest pluggat faktiskt, sånt som behövs. Nu ska jag och mamma beställa hem två klänningar till mig som jag hoppas, hoppas passar på mig när jag väl har dom på mig. Kram så länge.




Välförtjänta finalister


Inlägget skrevs : 2012-02-25
Klockan : 22:35:13

Vad tyckte ni om kvällens finalister? Jag tyckte det var helt rätt! Att Danny skulle gå vidare var inge snack om saken. Hans låt var faktiskt en utav dom bästa jag har hört från hans sida, så jag tror att den har en rätt så stor och bra chans i finalen. Lisa förvånade mig. Jag visste sen tidigare att hennes röst var väldigt bra, men det var något som bara föll ner och gjorde det hela liite bättre ikväll. Jag hade dock hoppats på att Axel skulle ha tagit sig till final, i alla fall till Andra Chansen. Tyckte hans bidrag var hur bra och härligt som helst! Men lite mycket härmade han kanske t.ex. Håkan Hellström...? Jag vet inte, men kan ha berott på de.

Jag är nog lite kär i våran huvudstad, men vem är inte?


Inlägget skrevs : 2012-02-25
Klockan : 19:49:33
Hej på er! Nu har jag landat här hemma efter tåg och bussåkande från Stockholm. Jag har haft en riktigt bra och mysig kort helg däruppe. Shopping i 7 timmar igår med mamma. Summan på allt blev allt mer än låg, men äsch! Man är ju inte i Stockholm varje dag. ;) Åkte hem till min kusin och hennes son på kvällskvisten och käkade gott och vi sov även där. Vi pratade gamla minnen och minnen som jag inte har varit med om då jag inte var född än när dom hände. Kul att prata om sånt, både bra som dåliga minnen. Imorse blev det tidig uppstigning vilket jag inte har varit van vid denna vecka så det blev lite kämpigt haha.. Åkte in mot city för att möta upp P-H. Gick och käkade på ett supergott ställe! Victora hette det, kan rekommendera det. Ligger vid Kungsträdgården. Vid fyra gick sen vårat tåg hemåt. Jag hade lite svårt att stiga på det, men samtidigt inte.. Man vill såklart hem, men jag skulle inte ha haft något emot att stanna där uppe några dagar till (eller veckor, månader, kanske år..) Ska faktiskt upp dit nästa helg igen! Kommer berätta imorgon om vad jag ska göra där uppe då.

Nu ska jag alldeles snart hoppa ut till soffan med godispåsen och min loka och sätta mig till rätta framför Melodifestivalen. Har hört att Danny ska vara med ikväll och han brukar väl inte precis vara dålig, så jag hoppas att denna deltävling är lite bättre än förra veckans i alla fall. Vad gör ni ikväll?

Min shopping kommer här.







Ja ni ser ju själva vad mycket fint och välbehövligt jag fick med mig hem.

Stötte även på ett par kändisar däruppe (konstigt..). Så som två utav Pistvakt-killarna,Dennis från The Voice Sverige och en utav Timoteij tjejerna. Tycker sånt är himla kul hihi!

Happy girl


Inlägget skrevs : 2012-02-23
Klockan : 22:31:01
Tjohej! Har inte haft tid att blogga idag. Mitt schema har varit fullproppat om man säger så.
Var nere till idrottshuset  på förmiddagen och kollade på Gladiatorerna som gårn anordnade. Skoj var det! Lite kul att dom fixar såna här saker tycker jag. Efter de gick jag med Ida och hennes lillasyster till Dacapo och fikade. Mysigt. Sen bar det av hemåt för lite slapp innan träningsdags vid 18. Två timmars-pass idag. Fys första timmen och innebandy andra timmen, tycker det gick bra trots min otroliga träningsvärk (hehe).

Nu har jag lagt mig till rätta i sängen och ska faktiskt släcka och sova alldeles snart. Imorgon väcker mamma mig vid 6 då det är dags att hasa sig upp ur sängen. Kl 7 går bussen till Örebro och sen går tåget mot Stockholm lite efter 8. Ska upp till min kusin med mamma över helgen. Väldigt trevligt! :) Var ett tag sen jag var i huvudstaden. Så vi hörs med andra ord inte förens på lördag kväll, då jag är hemma igen. Hoppas ni får en alldeles underbar helg! Puss och kram från lilla mig.


De här skönheterna ska bli mina


Inlägget skrevs : 2012-02-22
Klockan : 22:35:42


onsdag 22 februari


Inlägget skrevs : 2012-02-22
Klockan : 21:10:17

Inte en så händelserik dag, men ett jäkligt bra gympass blev det med Julia i eftermiddags! Beach 2012 verkligen! Väldigt kul att jag har kommit igång så pass bra med gymmet nu, det är så härligt och skönt!

Vad har ni haft för er idag? Jag sitter just nu i soffan framför "Den hemlige miljonären". Usch vad hemskt det är. En tjej som har/har haft leukemi som "miljonären" hälsar på. Styrke kramar till dig!


Naturel beauty


Inlägget skrevs : 2012-02-22
Klockan : 12:29:00
Godmorgon på er!
Hur har ni sovit inatt? Jag har sovit lite halvdåligt faktiskt. Vaknade imorse av att det var nästintill storm utan för fönstret. Vädret vill sig inte idag.. Det blåser och regnar. Inget vi tycker om! Jag har inte hunnit med att göra så mycket under förmiddagen. Ätit frukost och virkat lite på mina shorts är väl det enda. Nu tänkte jag sätta på mig lite kläder och börja plugga lite. Har en del saker som väntar nästa vecka. Blir även gymmet senare idag, mycket skönt. Kram!


I need some help


Inlägget skrevs : 2012-02-21
Klockan : 19:19:33
Jag har kollat upp några klänningar som jag möjligtvis skulle kunna tänkas ha på balen och på skolavslutningen i 9:an. Det skulle vara jättesnällt om ni kunde säga två stycken utav dom jag lägger upp som ni gillar bäst? Och skriv då vilken som ska vara till balen och vilken som ska vara till skolavslutningen (tycker ni). Tack på förhand!







Tackar och bockar!


Inlägget skrevs : 2012-02-21
Klockan : 17:56:30
Nu ni! Nu stiger statistiken som tusan! Tackar så hjärtligt för de. Det är ju ni som gör det så bra. ♥

Kan inte beskriva hur skönt det är att ha lov. Samtidigt som man kanske inte gör så himla mycket om dagarna, men lov är väl egentligen till för att man ska vila upp sig? (Därför förstår jag inte hur mina lärare kan ha gett mig/oss så mycket läxor..). Idag har jag i vilket fall varit i idrottshuset med några vänner och kollat på en fotbollsturnering som fritidsgårn på min skola anordnar. Jag brukar oftast ha ett lag när det är såna här turneringar, men är väl mest om det är innebandy eftersom jag känner väl inte att jag har kvar mina "talanger" i fotboll sen jag spelade haha. Kul och titta med! Annars har jag pluggat hemma och ätit semla. Min träning börjar vid 19 vanligtvis, men jag vet inte om det är någon ikväll, så jag får se hur det blir. Ha en fin kväll sötnosar!


Vårkänslor spred sig i kroppen idag


Inlägget skrevs : 2012-02-20
Klockan : 20:05:11

Vilken härlig måndag jag har haft! Jag gick upp ur sängen vid ungefär halv tolv, tog mig lite lunch då istället för frukost och sedan fick jag ett sms från Julia som frågade om vi skulle ut och gå en sväng. Vilket jag absolut tackade ja till. Det blev en promenad på nästan 2 timmar, inte dåligt! Väldigt skönt var det. Dock blev det lite kallt mot slutet, men man ska inte klaga när vårvädret ändå var i farten idag. När jag kom hem slog jag mig ner i soffan vilket jag tyckte jag förtjänade, satt med historia boken och pluggade lite samt virkade på mina shorts. Framåt tio i sex kilade jag iväg till gymmet för en timmes träning med Elvira, Emilia och Julia. Vad duktig jag har varit idag känner jag! Hihi. Nu ska jag unna mig lite slapp framför tvn eller någon film. Kramar!


Ph; Weheartit.com


Gobitar från Nelly.com


Inlägget skrevs : 2012-02-19
Klockan : 23:52:05

Söndagar är helt enkelt kassa


Inlägget skrevs : 2012-02-19
Klockan : 19:56:41
Vad gör man på söndagar egentligen? Det är dagen före skolan och jobben drar igång igen. Man vilar upp sig efter helgens kanske bravader. Men annars då? Jag är inget större fan av söndagar. Är ni de? Det kan vara en skön dag att vila och träna på, men annars är det inte så mycket mer. Om man inte drar ihop några stycken kanske och gör något speciellt, men det sker väl inte så ofta. Man har väl plugg och sånt också ofta att göra. Så vad har min söndag bestått av idag.. Jo, sängliggande, träning, gitarrspelande och lite film. Det är väl okej och så, men blir lite uttråkat ibland!

Nu blir det i alla fall tv hela kvällen lång. Har ni lov veckan som kommer ni som går i skolan eller när får ni det? Det har jag! Väldigt skönt. Skriver jag inte något mer ikväll så hörs vi under dagen imorgon!


Vad gör ni idag?


Inlägget skrevs : 2012-02-19
Klockan : 14:16:13

Jag har haft en väldigt slapp förmiddag. Vaknade till vid ungefär halv tolv, gick upp och tog mig lite frukost och la mig i sängen igen framför tvn. Har virkat på mina shorts och inte gjort så mycket mer än att legat i sängen. Nu har jag däremot tagit mig i kragen och tagit på mig mina träningskläder för sticker iväg till gymmet om en liten kortis med Elvira. Känner för att köra mycket mage och ben idag. Vi hörs senare denna söndag, ha en bra dag!


Ph; Weheartit.com


Jag är rädd för att förlora dig innan jag ens har dig


Inlägget skrevs : 2012-02-19
Klockan : 01:25:42

Men det kommer inte att hända.

This is not for me anymore


Inlägget skrevs : 2012-02-18
Klockan : 23:27:41
Vad kallar man kvällens mello för? Jo, katastrofalt. Herregud, Björn Ranelid? Svergie för tusan! Bättre kan vi.. Eller? Jag trodde det i vilket fall. Detta blev lite av ett glas som rann över för mig. Vet inte om jag ska fortsätta titta på det såkallade "musikprogrammet" längre.. Det blir bara mer och mer till ett ploy-program. Jag som brukade älska att kolla på melodifestivalen..

Ska försöka sova väldigt snart. Lyssnar på lite musik nu så kommer jag nog somna till de sen, hehe. Vi hörs imorgon igen hjärtan.


Ikväll skulle en pojke vid min sida sitta fint


Inlägget skrevs : 2012-02-18
Klockan : 18:57:33

Tänkte väl börja berätta för er hur Cupen gick (mini-cupen rättare sagt). Spelade 0-2 mot Storvreta och 1-7 mot Arboga. Med andra ord förlorade vi båda. Vi spelade hyfsat bra men inte tillräckligt tyvärr. Helt okej nöjd med mina insatser i vilket fall. Kom hem vid ungefär kvart i fyra, storknade i min säng på en gång och vaknade vid 18. Man känner sig lite som en ny människa då, rätt skönt är det. Ikväll har jag inte så mycket på schemat. Den blir rätt lugn hemma tillsammans med pappa och bror framför Mello. Som rubriken lyder så skulle jag inte tacka nej till en fin kille bredvid min sida ikväll. Men man kan väl inte begära för mycket antar jag.. Puss!


Ph; Weheartit.com


Dags för cup


Inlägget skrevs : 2012-02-18
Klockan : 09:37:54

Dålig cambild.

Åker iväg på cup till Arboga! Tagga! Vi hörs i eftermiddag då jag är hemma igen och med förhoppningsvis bra resultat! Puss och kram.

'Weheartit' bjuder på snygga killar


Inlägget skrevs : 2012-02-17
Klockan : 22:35:26

Sportlovet börjar närma sig med stormsteg


Inlägget skrevs : 2012-02-16
Klockan : 21:36:15
Hej på er!
Känns som att jag börjar få lite bloggtorka..? Jag har inte så mycket att skriva om just nu och då blir det för det mesta bara tråkiga inlägg. Men samtidigt så vill jag inte låta bli att blogga.. Det blir som en vardagssyssla och sen för att vara lite snäll mot er, mina läsare. Jag ska försöka i alla fall!

Imorgon är det sista dagen innan sportlovet. Det ska bli helt underbart. Skönt med ett litet break nu i Nationella och allt som pågår. Åker även iväg på en cup på lördag vilket jag ser framemot. Hoppas vi kan vinna nån match.
Nu har jag väl inte så mycket mer att säga.. Vi hörs av imorgon. Vet inte när för ska bli fotograferad efter skolan så har lite fullt upp. Men det blir när det blir. Pussar och kramar till er!


18-årsdagen kan gärna få vara imorgon


Inlägget skrevs : 2012-02-15
Klockan : 20:44:33




Alla bilder är från weheartit.com

Jag ger livet en stor fet kyss


Inlägget skrevs : 2012-02-15
Klockan : 19:44:14
Det känns som att denna dag har varit hur lång som helst. Kanske den har varit också? Kan vara för att alla lektioner vi har är långa på onsdagar. Såna lektioner som oftast kräver rätt mycket utav en, om ni kanske förstår vad jag menar hehe. Gick även iväg till gymmet med Jossis efter jag hade slutat vid halv fyra. Blev ett pass på nästan två timmar idag, bra där av oss!

Vad händer nu då? Inte så mycket faktiskt. Sitter i soffan framför tvn som det just nu går Vänner på. Väntar väl mest på att klockan ska gå och slå åtta så zappar jag över till fyran där Sveriges Mästerkock börjar. Brukar ni kolla på det? Jag själv är ju inte så inne för matlagning som ni kanske vet, men jag tycker det är kul att kolla på det faktiskt. Kanske kan få lite mer inspiration till mat än vad jag har haha.


Tycker vi ger livet en stor, fet tumme upp!

Happy Valentines day


Inlägget skrevs : 2012-02-14
Klockan : 21:05:00
Bra skoldag. Helt okej. Ikväll har jag varit på skolan i två timmar där vi har haft miljöredovisningar för föräldrar och några lärare. Det gick faktiskt jättebra för mig och min grupp! Så jag är nöjd! Tänkte att jag skulle ha hunnit med att träna efter de men det tog så pass lång tid att det gick över träningstiden. Jag får träna på torsdag helt enkelt. Nu har jag precis tittat på Top Model och ska hoppa in i duschen. Förresten, var det nån mer som tittade på Top Model ikväll? Hon som åkte ut, Sophie. Haha, vilken människa! För självsäker säger jag bara. Man kan vara självsäker, men det får inte gå över gränsen så man tror att man äger allt och alla och är bättre än alla andra. Då tycker jag i alla fall att det blir för mycket. Vilket jag tyckte nu ikväll, så helt rätt att hon åkte ut (även fast jag inte gillar Sibel). Aja, puss på er och hoppas ni har haft en skön tisdag!

Och just de, glad alla hjärtans dag! Här får ni en söt bild med en puss och ett rufs till hår hehe.


"Fitnessboxning"


Inlägget skrevs : 2012-02-13
Klockan : 22:12:20
Tidigare ikväll så var jag iväg på det såkallade "fitnessboxningen" med Ida. Det var riktigt roligt! Och hårt, det var det. Men vilken skön känsla efteråt! Love it. Vi tänkte köra varannan gång boxning och gymrunda som något också heter (man gör olika saker i en timme/stationsvis). Det blir nog riktigt bra! Så hör ni talas om något som heter Fitnessboxning i eran stad på något gym eller så, så rekommenderar jag det. Jag antar väl att det är typ samma sak som man gör. Boxning kan ni ju räkna med i vilket fall!

Nu tänkte jag säga godnatt till er. Kryper ner och läser lite innan jag släcker. Vi hörs imorgon, puss och kram!


Google fick stå för bilden idag.

Bra start på veckan


Inlägget skrevs : 2012-02-13
Klockan : 16:37:52
Min nervositet övergick till säkerhet. Jag fick Godkänt på matteprovet!! Hur glad blir man inte när man har gått runt och oroat sig litegranna för de och undrat hur det ska gå? Så fixar man det! Vilken lättnad man känner. Fick "tillochmed" 3½ poäng över godkänt också så jag tycker faktiskt att det var en helt okej poäng. Nu kan det bara gå bättre och bättre!

Efter skolan gick jag iväg och övade på några låtar till en sak. Tänker inte berätta om vad jag ska göra än, men om nån vecka eller så kanske hihi. Det gick i vilket fall bra! Nu har jag slagit mig till ro här hemma i soffan. Kl 19 ikväll drar jag mig iväg till gymmet med Ida för att gå på ett pass "fitnessboxning". Får vi se vad det är för något och om det är något att ha. Det låter i alla fall som väldigt roligt och bra träning. Vi får hoppas på de!


Matteboken rakt in i väggen


Inlägget skrevs : 2012-02-12
Klockan : 22:04:40
Denna dag har varit en sån dag som man kanske inte har behövt uppleva. Jag har endast varit ute och gått i det fina vädret med mamma och pluggat matte i flera timmar. Höll på att bli galen på matten ett tag då kvällen började komma in (man blir trött) och mitt huvud började få slut på energi. Ska man plugga matte ska man vara pigg som en nötkärna. Annars går det inte, inte för mig i alla fall. Vi har prov imorgon på två kapitel, jag hoppas att jag kan det rätt så bra. Det enda jag begär av mig själv är att fixa ett Godkänt eftersom det inte gick så vidare bra på förra provet. Så nu håller jag tummarna för mig själv att det går bra på detta!

Nu ska jag kika lite på ett arbete jag ska lämna in i hemkunskapen imorgon, sen fortsätta kolla på Wallander innan det blir sovdags. Vi hörs imorgon efter skolan! Godnatt.


Ph; Weheartit.com
- Får vårkänslor av denna bild..

I won't give up on us, even if the sky get rough


Inlägget skrevs : 2012-02-12
Klockan : 12:18:43

Stockholm Streetstyle


Inlägget skrevs : 2012-02-11
Klockan : 23:46:19


11 februari


Inlägget skrevs : 2012-02-11
Klockan : 22:17:17
Fin dag. Match med laget, mellokväll med mamma. Matchen var suverän och hård från vårat håll. Orättvist som fan att Lillån skulle få sätta in två bollar då vi ledde i tredje. Men vad säger man, livet är orättvist. Så i match också. Nästa gång tar vi dom!

Nu har jag krypit ner i sängen och ligger och kollar på gårdagens avsnitt av The Voice Sverige. Är inte speciellt trött, men känner väl ändå att jag nog skulle kunna släcka och sova när som helst. Vi får se när det blir!
Hoppas ni har haft en bra dag och kväll, vi hörs imorgon.


True friendship never dies


Inlägget skrevs : 2012-02-11
Klockan : 00:54:42
Vilken fantastiskt bra kväll jag har haft! Vi har haft det super trevligt hemma hos Emilia. Ätit gott, skrattat tills magarna har spräckts (ja nästan faktiskt), spelat gitarr och sjungit, dansat lite, spelat spel och sånt där myspys. Såna här kvällar uppskattas verkligen. Kanske lite för lite ibland..? En sak jag har tänkt på, tänk vilken tur man har som har så himla fina och underbara vänner. Det är inte alla som har, faktiskt. Puss på er godingar!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen med även en Elvira i lägenheten. Fast hon fick ta en annan säng då min är lite för liten för att sova två i, haha. Imorgon väntas inte en så jättespännande dag.. Bara min match (som jag inte ska spela..), annars plugg hemma. Såna lördagar får man också ta. Godnatt med er!


Ph; Weheartit.com

It's party in my head


Inlägget skrevs : 2012-02-10
Klockan : 16:11:30
Inställd idrott idag vilket resulterade i att vi slutade redan vid halv ett. Tackar man inte nej till!
Ska platta håret lite nu och byta om, sedan ta mig till pappa och fixa en sak innan jag möter upp några tjejer och vi tar oss mot Emilia för trevligheter och firande av henne. Jag vet inte när jag är hemma igen, men blir det inte alltför sent så hörs vi säkert senare inpå kvällen. Ha en bra fredag vart ni än tar vägen!


Just laugh for a moment, you will see that it gets better


Inlägget skrevs : 2012-02-09
Klockan : 21:15:51

Two birthdays, two hearts.


Inlägget skrevs : 2012-02-09
Klockan : 15:32:39
Jag tänkte ta och börja med att säga grattis till en ängel i himlen och min vän Caroline. Carro är äntligen 18 år! Som hon har längtat.. Såklart! Gör jag med, även fast jag har två födelsedagar kvar innan det är min 18:e. Hehe. I vilket fall, stort grattis till dig bruttan! Gör din dag till den bästa nu. Till ängeln i himlen: You know I think of you. You will always be in my heart. Happy birthday. Kiss and hugs.

Uppsatsen i Nationella idag gick bra! Som sagt så vet man ju inte på vilken "nivå" man skrev (G, VG, MVG). Men jag hoppas på så högt som möjligt såklart. Det kändes bra i vilket fall!
Inställd bild sista lektion, så jag har varit hemma i ett tag nu. Gör inte så mycket annars, men tänkte ta och göra iordning några mackor, sedan titta lite på C/o Segemyhr tror jag. Sounds good to me!


You're so good Julia..


Inlägget skrevs : 2012-02-08
Klockan : 19:54:50

Vilket fake smile haha! Jag kan verkligen inte fastna framför kameran när jag väl måste det... Nej då tycker jag inte alls att det är roligt! Detta var den enda bilden utav typ 55 som blev okej. Haha.. Lite skrattretande faktiskt. Sån är jag!

Another day at home


Inlägget skrevs : 2012-02-08
Klockan : 13:44:12
Jag stannade hemma idag med. Riktigt segt, men för att vara pigg imorgon då jag ska skriva Nationella i 3 timmar direkt på morgonen så kanske det ändå var bra. Efter jag väcktes imorse somnade jag om och vaknade igen vid halv tolv. Har ätit frukost men annars inte gjort något alls. Nu sitter jag i soffan, tänkte hyra en film på tvn och mysa ner mig lite till den med en Ben & Jerry. Puss och kram, hoppas ni mår bra!



Truth


Inlägget skrevs : 2012-02-07
Klockan : 19:53:54

Gymnasievalet klart!


Inlägget skrevs : 2012-02-07
Klockan : 14:09:38
Nu ni, nu har jag gjort mitt gymnasieval! Vill ni veta vad det blev för nåt?

Eftersom man inte kunde välja två samlinjer med olika inriktningar på en och samma skola, så fick jag ändra mitt "andra-handsval". Så här ser det ut nu och det jag sökte in på:

Val 1. Samhällsprogrammet med profil Juridik/Kriminologi, JENSEN

Val 2. Samhällsprogrammet med inriktning Beteendevetenskap, Risbergska

Val 3. Estet-Musik, Risbergska

Jag hoppas på att jag kommer in på mitt första-handsval! Gör jag inte det nu så har jag ju chans sen i vår. Men jag skulle tro att jag gör det eftersom linjen/profilen är ny i Örebro på Jensen, så det kan väl inte vara så höga intagningspoäng eller att medianen blir så hög. Det visar sig helt enkelt.

Skulle vara kul om det är nån utav er som läser min blogg som också ska börja gymnasiet i höst och kan dela med sig av vad den ska gå? :) Släng in en kommentar då vetja!

Första Nationella - Check


Inlägget skrevs : 2012-02-07
Klockan : 10:32:13
Godmorgon på er!
Nu har jag varit iväg till skolan och gjort Nationella i svenska prov A - läsförståelse. Det gick helt okej! Jag vet faktiskt inte vad jag får på just de här, svårt att säga. Men det blir ju ett samlingsbetyg sen i alla tre prov i svenska, så skulle det vara så att jag inte lyckades pricka i allt super bra på detta prov så har jag ju mina chanser sen. Det är nog inga problem! Nu väntas uppsatsen på torsdag i 3 långa timmar. Den ska bli riktigt jäkla bra! Hihi.

Jag trodde jag skulle vara dödstrött när jag kom hem, men det är jag inte. Känner mig som en död sill dock, men. Ska ta och lägga mig i soffan nu och titta på Våra bästa år. Om jag skulle somna skulle det väl inte göra nåt. Hej på er så länge!


Ph; Weheartit.com

Ett inlägg utan bild


Inlägget skrevs : 2012-02-06
Klockan : 20:50:45
Nu är det snart dags för mig att sova så att jag orkar upp imorgon. Det är nämligen dags för första Nationella i svenska imorgon bitti. I två timmar skriver vi, från 8:10-10:10. Jag går hem efter de för ska vara hemma en dag till och vila innan jag får gå iväg till skolan (vilket jag hoppas jag kan på onsdag). Hur känner jag inför Nationella då? Är inte så farligt nervös faktiskt. Svenska ska man väl kunna, eller? Det är läsförståelsen imorgon så det blir nog inte så svårt! Bara man läser vad dom frågar efter noga och svarar på det bra så kommer det nog gå galant. Spännande blir det i vilket fall. Vi hörs imorgon när jag har kommit hem. Puss och kram!


Beautiful dresses


Inlägget skrevs : 2012-02-06
Klockan : 18:26:32


Vilka två skulle ni säga är finast?

Happy Birthday to you!


Inlägget skrevs : 2012-02-06
Klockan : 16:41:58




Grattis min lilla skitunge! ♥ Hela 16 år idag, kan du förstå det!? ;) Puss på dig!

13:57


Inlägget skrevs : 2012-02-06
Klockan : 13:57:21
Blev att jag stannade hemma idag. Var hängig imorse och hade inte så mycket energi om man säger så. (Inte för att man kanske brukar ha de när man vaknar på morgonen, men man känner ju om man är pigg eller inte trots allt). Jag vaknade vid tolv igen och tog lite frukost. Jag har varit så duktig och pluggat matte nu för en stund sen. Kapitlet och diagnosen är klar, skönt. Annars då? Jag ska till vårdcentralen om en timme lite drygt. Hoppas jag kan få nån pencillin mot denna förkylning som har hållt i tillochfrån sen före jul. Inge kul att den hänger kvar så länge. Ingen träning denna vecka nu heller. Inte så mycket att göra åt de, bara vila så man blir bättre nån gång och kan träna fullt ut igen.


Ph; Weheartit.com

Hängigheten tar över igen


Inlägget skrevs : 2012-02-05
Klockan : 18:19:47
Det är ett jäkla skit denna förkylning. Nu är jag hängig igen och hade nästan feber i eftermiddags. Jag blir så trött på det.. Jag har ont i bihålerna, det trycker som tusan. Mamma sa att jag ska lägga ansiktet i ett ångbad här ikväll, så det är väl bara att doppa ner det haha. Nej usch. Har ni också åkt på en förkylning under denna vinter eller har ni klarat er? Vad jag förstår det som är det väldigt många som har åkt på den. Nej men jag ska väl fortsätta att vila så får vi se hur jag mår imorgon. Hoppas jag orkar ta mig till skolan i alla fall. Puss så länge!


Ph; Weheartit.com

- Dag 23


Inlägget skrevs : 2012-02-05
Klockan : 13:53:10

Vad kärlek är för mig. Det är något väldigt fint. Man ska vara rädd om det. Kärlek kan vara vänskapligkärlek, mellan en pojk och -/flickvän, mellan en pojke och pojke/tjej och tjej, kärlek till sitt djur, till sin familj. Ja i princip allt! Självklart är det väl "speciellast" när det är mellan två personer (tror jag man oftast tycker men det är ju olika såklart). Kärlek kan vara något otroligt fint och underbart, men något förjävligt och sånt som smärtar. Det kan gå upp och ner i bergochdalbanor. För mig är kärlek när två personer älskar varandra och gör allt för varandra. Litar på varandra upp till 110 % och kan prata med varandra om allt. Man döljer inget för den andra. Som man kan vara sig själv med helt enkelt. Det är viktigt tycker jag. Man ska kunna visa att här är jag och det här är den jag är. Det är ju trots allt den personen han/hon älskar.


Bruden kan sitt.


Inlägget skrevs : 2012-02-04
Klockan : 22:41:18

Loreén var lätt bäst ikväll! Eller vad säger ni? Vem var bäst?

Saturday night fever


Inlägget skrevs : 2012-02-04
Klockan : 19:03:59
Hej på er! Hur mår ni? Jag hoppas allt är bra med er i alla fall! Jag hade en jättebra kväll igår inne i Örebro med mina flickor. Vi såg världens bästa och roligaste film - En gång i Phuket. Se den!!! Så jäkla bra. Man fick sig väldigt många goda skratt kan jag säga er. Bästa filmen på länge enligt mig. Det blev en extra lång och kall kväll inne i Örebro då vi missade första bussen vi skulle med också.. Men men, mysigt hade vi det i vilket fall.

Idag har vi varit på Ishockey. Våran kompis Erika spelade och vi hade lovat henne att komma och heja då det var seriefinal, så självklart gjorde vi det! Vi hade tillochmed gjort två plakat där det stod "ERRE" och "20" då hennes smeknamn är Erre och hennes nummer är 20. Riktigt tjusigt! ;)

Nu har jag tagit mig hem och ska slå mig ner i soffan framför tvn snart. Dock ska jag skriva lite på ett arbete i hemkunskapen som ska vara inne på måndag. Känner mig lite stressad med det så tror det är bäst att börja..
Annars då, känner mig lite hängig faktiskt.. Inte alls bra. Ska väl försöka hålla mig vaken så jag kan se på Melodifestivalen sen. Ska ni se det? Får se om det är något att ha iår.


Ph; Linn's bild från Nyår 2011.

Take care and have fun


Inlägget skrevs : 2012-02-03
Klockan : 15:29:34
Har invigit denna helg med ett gympass efter skolan med Erre (såkallad Erika också). Det blev mest armar och mage idag, inte så jättehårt men lite lagom sådär. Bra de med. Nu har jag kommit hem och har duschat, ska käka något nu och fixa mig inför ikväll. Ska nämligen in till Örebro med Linn, Lotta och Elvira. Kan inte skriva nu vad vi ska göra för det ska bli en överasking för Elvira (om hon läser det här så hon inte ser). Jag berättar imorgon! Inte något jättemärkvärdigt eller speciellt kan jag väl säga redan nu, hehe. Jag sover även med tjejerna hos Linn sen. Vi hörs imorgon igen helt enkelt. Puss på er och ha en jättebra fredags kväll! Kom ihåg: Ta hand om varandra.


Vänner är till för att hjälpa en i det svåra, men även i det bra


Inlägget skrevs : 2012-02-02
Klockan : 20:14:48
Vilken dag hör ni! Både rolig och mindre rolig (men mest rolig!). Bussen gick från skolan halv åtta imorse. Vi var framme två timmar senare - Med andra ord halv tio. Vi började åka på direkten i princip. Jättefina backar och vädret var super härligt! Solen lös, i alla fall på förmiddagen. Efter fyra-fem åk så började jag känna av magvärk och förstod väl vad som var på gång. Typiskt? Nåt så otroligt. Jag tog en tablett men kom på att det räcker absolut inte. Mådde sämre och sämre. Gick till sjukstugan och fick lägga mig där. Dem tog mig vidare till ett vilorum där jag fick ligga i två timmar ungefär. Just då ville jag bara hem. Fyfan vad jag hatade dom timmarna. Sån tur var gjorde både lärare och mina flickor mig sällskap när jag mådde lite bättre. Maximal otur att jag just ska få det på en friluftsdag då man är och åker skidor? Då vill man ju leva livet och åka fullt ut. Men det gick ju inte så vidare bra.. Dock fick jag mig ett par åk ändå så jag är nöjd trots allt. Lite kortsammanfattat om dagen så har den varit händelserik. Emilia skadade knät innan hon ens hade åkt första åket (vilket blev det sista också), jag fick magvärk, Linn missade liften, Erika ramlade när hon skulle hoppa, flickorna åkte ut på någon väg (fråga mig inte hur dom kom dit haha). Det är tur att man har varandra i såna här dagar!

Sitter just nu med en värmekudde på magen som har fått lite ont nu igen. Det ska väl gå över snart hoppas jag. Kl 21 är det Biggest Loser Sverige, sen ska jag sova rätt så snart efter de. Fredag imorgon, det gillas!


- Dag 22


Inlägget skrevs : 2012-02-01
Klockan : 21:56:36
Min absolut bästa vän. Hon heter Charlotta. Vi har varit bästa vänner sen 2:an för det var då vi sa det, typ haha! Det är ju så faktiskt. Man umgås mycket och tycker om att vara med varandra. Så upptäcker man att "nej men vi är nog bästa vänner" och så tar man i hand på det och blir det. Haha, eller vad säger ni?! I den "mindre åldern" är det nog så i alla fall tippar jag på. ;) Jaja i vilket fall. Vi har alltid varit tightas. Även fast vi aldrig har varit och är inte det nu heller, "dom som hänger helt själva" så har vi ändå alltid varit dom "bästa vännerna". När vi gick på låg och mellanstadiet så umgicks vi nog mera på fritiden än vad vi gör idag. Eller nog, det gjorde vi. Men man hade väl mer fritid då med? Vi båda började på innebandy när vi gick i 3:an (tror jag det var) så då hade man ju de på fritiden också, men ändå. Ju äldre man blir desto mer har man väl att göra då man får plugg och ja, ni vet säkert själva. Nu umgås vi alla tjejer tillsammans oftast. Vi är väl nästan alltid tre eller fler (och då är vi rätt många i vårat "gäng").

Charlotta som person är en väldigt, väldigt, VÄLDIGT härlig person! Finns ingen annan som jag känner som har en sån knäpp, konstig men helt sjukt rolig humor som hon har. Där är vi väl rätt lika haha.. När vi skrattar som mest och är helt knäppa så är det inte många som förstår oss. ;) Men sånt där tycker vi bara är kul. Hon är en väldigt jordnära tjej. Alltid glad. Hon blir väldigt sällan sur eller ledsen. Hon är väldigt smart (när hon väl tänker. haha nejdå gummsan!) och det nästviktigaste (eller kanske det viktigaste?) så är hon världens snällaste person. Hon är så lugn, fin, go, avslappnad. Ja allt ni kan tänka er. Man kan lita på henne upp till 110 % och prata med henne om allt. Hon finns alltid där med andra ord. Utan henne i mitt liv så skulle jag nog inte känna mig hel faktiskt. Nu när jag har henne och känner henne så skulle det nog kännas väldigt konstigt utan henne.

Jag hoppas för gudsskull att jag aldrig förlorar henne. Jag vill att vi fortfarande ska känna varandra och ha så bra kontakt som möjligt när vi blir gamla och skruttiga små tanter. Sist men inte minst - Jag älskar dig min fina vän! :) Glöm inte bort att du är värd allting. Och du har mig i alla väder och kläder (så man säger va? haha). I'll be there for you the whole time of your life! ♥




Skidåkning


Inlägget skrevs : 2012-02-01
Klockan : 18:44:00
Laddar inför morgondagen! Gissa vart jag ska?! Kan nog bli lite svårt så jag säger det istället, haha. Jag ska till Romme med mina brudar (+ andra)! Hur kul!? Har inte åkt skidor sen förrförra Nyår, så det var ett tag sen. Varför jag ska till Romme på en skoldag är för att vi har en vinterfriluftsdag varje ja, vinter såklart (haha) och då får man välja på olika uteaktiviteter. Klacken, Storstenshöjden eller Romme brukar alltid vara med. Nu iår blev det så att bara 9:or får åka till Romme (vilket är det bästa stället utav dom tre) så det var ju väldigt bra hihi! Vi åker med buss 7.30 imorgon bitti så gäller att vara uppe tidigt pigg och glad. Riktigt kul blir det! :)

Gillar ni att åka slalom/snowboard? Eller någon annan sorts skida kanske?



Nu ska jag hem till min mamma för att hämta lite saker inför morgondagen. Puss!

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0