Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

CHARÅ!


Inlägget skrevs : 2010-01-15
Klockan : 17:04:23
Haft en riktigt rolig eftermiddag med mig själv faktiskt, haha. ;) Skuttat runt, sjungit, dansat, spelat galet på gitarren, tagit kort oja! Man kan faktiskt ha kul med sig själv också :')
Nu har jag fixat kläderna, ska strax kika lite på vad jag ska ha för smink oså, hih. Erika kommer och hämtar mig vid tjugo över sex typ. Jag ska lära dom en jätte rolig sak. Seriöst, jag bara lääängtar! Dom kommer dö av skratt :D Ha en bra kväll, för det ska absolut jag ha! Pusshej alla, CHARÅ ;;


Här bjuder vi på en bild på mig då. Ni ser lite utav kläderna som jag ska ha ikväll, plus en högkjol. (y' Håret kommer inte att se ut sådär, tror jag inte ivf? Det är smutsigt, har inte orkat duschat (a) Men jaja, det blir som det blir!

Kommentarer
Postat av: Nora

Tusen tack för kommentaren du :) Värmer alltid när jag får reda på vad folk tycker om det jag skriver. Antar att du också kände igen dig en del där! :) Kram!

2010-01-19 @ 20:17:46
URL: http://norajohnsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0