Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

"Yes dear, I love you"


Inlägget skrevs : 2012-03-31
Klockan : 23:03:53
Var ni med och släckte ner när det var 'Earth Hour' tidigare ikväll? Det var faktiskt inte jag, hehe. Pappa släckte väl nån lampa här hemma, men vi har nog aldrig släckt ner helt så att säga. Jag kan väl inte säga att jag/vi inte bryr oss, för det är klart vi gör eftersom det handlar om världen! Men ja, vi är väl inte ensamma om att inte göra det så (släcka ner alltså).

Nu har jag landat i sängen och sitter och kollar på Slumdog millionaire. Väldigt bra film! Har ni sett den? Annars börjar jag bli rätt trött.. Får se när jag släcker och sover. Imorgon ska jag sitta i seket på min brors match och sedan plugga.

Besides, så har jag ont i min käke sen matchen. Känns inte bra, men hoppas inte att det är något.


Ph; Weheartit.com

Vi håller uppe glädjen


Inlägget skrevs : 2012-03-31
Klockan : 18:58:36
Säsongens sista match slutade tyvärr inte med vinst. Vilket man såklart hade hoppats på, men men. Vi kör på nya tag i höst igen och då jäklar ska vi se till att VINNA! Vet ju dock inte hur det kommer att se ut med lag och för min egen del till hösten, men det visar sig då. Vi tar det då. Tack för denna säsong, världens gladaste och härligaste lag är vi varje fall! ♥

Nu ska jag börja tänka om lite inför mina planer ikväll. Jag vet inte hur det blir eller vad det blir, men kvällen får visa det helt enkelt. Någon gång hörs vi, antingen senare ikväll eller imorgon! Kramar på er, ha en kul kväll!


Bild från i höstas.

New sunglasses!


Inlägget skrevs : 2012-03-30
Klockan : 23:00:04


Pappa köpte dessa solglasögon till mig när han var uppe i Stockholm nu i veckan. Underbart! Helt kär i dom hihi. Visst är dom snygga!? Ni kanske också har ett par såna, eller?

Ps. Det kan se ut som att mina tuttar håller på att hoppa ur, men det gör dom inte haha. Bara mitt sovlinne (som jag faktiskt har på mig på bilderna) som är format så. (Har liksom inte bh när jag sover heller så)

I can't feel more loved than I do with you


Inlägget skrevs : 2012-03-30
Klockan : 22:08:16

30/3 15:41


Inlägget skrevs : 2012-03-30
Klockan : 15:41:04

Helt okej fredag i skolan. Kort pass på gymmet efter, nu har jag landat här hemma. I sängen faktiskt. Väldigt skönt! Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra ikväll.. Antingen innebandy eller lite planer med Emma. Men vi får se! Vad ska ni göra? Utgång, myskväll, tjej/-killträff?

HA EN BRA FREDAG! :)



Känns lika bra varje gång att veta efter torsdag kommer fredag


Inlägget skrevs : 2012-03-29
Klockan : 17:11:29
Idag har det varit mycket i skolan. Inte nog med lång dag, haft ett prov, två redovisningar och ett läxförhör. Eftersom jag var hemma i tisdags så missade jag lite saker, så fick ta igen det idag vilket gick bra det med. Är ändå inte så jättetrött nu vilket är lite annorlunda hehe, för på torsdagar brukar jag i princip vara helt död när jag kommer hem. Bra att det är träning på kvällen sen så man får ruska lite liv i sig! Sticker iväg på den om ungefär en halv timme. Softar med musik tills dess.


Fotograf: Linn
Modeller: Elvira till vänster, jag till höger.
- Really like this picture!

"Lill-lördag" eller inte ?


Inlägget skrevs : 2012-03-28
Klockan : 18:11:39
Skönt med "lill-lördag". Undra varför man säger så om onsdagar egentligen? Är det för att krogen är öppen för dom som är 18 (och uppåt såklart)? Tror inte att jag har helt fel, men jag vet inte! Vet ni svaret så släng in en kommentar! ;)

Dagen har bestått av labbrapport i Nationella i fysik. Det gick bra tycker jag. Utförde labben på rätt sätt och fick fram rätt svar, så det blir nog bra poäng på den. Fick även tillbaka min lapprapport i kemin och gissa vad! MVG! Haha gud, i kemi.. Jag blev överaskad kan jag säga. Men positivt överaskad! Prov imorgon i kemi så gör jag bra ifrån mig på de är jag nog säkrad att hålla kvar mitt VG i alla fall, vilket skulle vara skönt att få ha klart för sig. Ikväll är det dags för självförsvar träning/kung fu. Ska bli spännande och roligt! Dock har jag skadat min handled så kan inte slå (vilket jag antar man gör rätt mycket på sånt), men aja jag får väl sparkas istället haha.


Bild från photoshoten med Linn och Elvira! Fin bild va!?
Fotograf: Linn
Modeller: Jag till vänster, Elvira till höger.

Inspiration from Weheartit


Inlägget skrevs : 2012-03-27
Klockan : 17:45:12





The Last Song


Inlägget skrevs : 2012-03-27
Klockan : 14:43:37

Är enligt mig en utav de finaste filmerna som har gjorts. Om ni inte har sett den så är det på tiden att ni gör det tycker jag. Såg på den nyss och grät ett antal gånger. Puh.

A day off


Inlägget skrevs : 2012-03-27
Klockan : 12:50:53
Jaha, den här dagen blev ju inte som planerad. Sov väldigt dåligt inatt pga magvärk. Märkte på engång när jag vaknade imorse att jag har fått alldeles för lite med sömn och måste somna om, så det fick bli så att jag gjorde de. Usch, hatar att vara hemma från skolan. Men samtidigt så gör man ju inte bra ifrån sig om man känner sig trött och utpumpad litegranna. Har nu varit och köpt mig en Ben & Jerry's. Får lite ångest över att se hur jäkla mycket glass det är i en sån, haha.. Sällan jag orkar stoppa i mig hela när jag har ätit en sån. Aja, lite gott måste man ju få unna sig när man inte är helt hundra, som idag.


Ph; Google

Time to say goodnight


Inlägget skrevs : 2012-03-26
Klockan : 21:27:56
Det är konstigt hur trött man kan vara... Jag sov dock väldigt dåligt inatt, så kan ju vara en anledning till varför jag slumrade till här på kvällskvisten hehe. Vad har ni för er nu? Jag har landat i sängen framför Maria Wern. Men jag tror att jag ska släcka och sova rätt så omgående faktiskt. Imorgon är det en ny dag! En hel del plugg denna vecka så det gäller att vara utvilad så man orkar.

Vi hörs imorgon raringar! Lite tråkigt inlägg, men aja det får vara så. Natti natti!


Bild på några utav tjejerna i klassen från dagens volleybollturnering. Maja's bild!

Man kan inte vara bäst på allt


Inlägget skrevs : 2012-03-26
Klockan : 14:27:12

Hallå! Mår ni bra?
Dagen i skolan har som sagt bestått av bara volleyboll. Det gick väl inte så jättebra för oss.. Vann en match utav 5 och kom sist sedan i slutspel utav alla sex klasser. Jag hade i vilket fall inte väntat mig att vi skulle vinna eller något sånt, vilket var skönt för då hade man inte så höga krav på en själv eller "laget" om man säger så. Dock dom första två matcherna blev väl lite tråkiga då många av oss var lite griniga, man var trött och ja, lite kommentarer flög här och var. Jag blev sur på mig själv ett antal gånger då det inte gick som jag ville med bollen, och det går ju ut över dem andra med vilket är lite tråkigt tyvärr. Men vi alla kom upp oss sen och spelade de tre sista matcherna bra!

Nu är jag lite slö här så jag tänkte softa i soffan och kanske tillochmed slumra till en stund. Plugget tar jag senare! Kram!


Ph; Weheartit.com
- Min mobil vill inte samarbeta med mig just nu så kan inte lägga upp bilder från dagen. Kanske kommer senare.


9c's brudar rockar alltid


Inlägget skrevs : 2012-03-25
Klockan : 20:41:27
Imorgon är det dags för en utav de årliga turneringarna på Karlsängskolan. Niorna har volleyboll, så imorgon är det dags för oss att spela volleyboll hela dagen lång. Det ska bli väldigt roligt faktiskt, och spännande! Jag tycker att vi har varit duktiga under träningarna på idrottslektionerna nu, så detta kan väl bara gå bra! Plus att vi har en liten "segerdans" inövad som nog publiken kommer att uppskatta, haha! Ja det blir kul! Ett par bilder kommer jag nog kunna bjuda på imorgon eftermiddag, så håll utkik för vi kommer ha en speciel utklädnad också.

De sista timmarna under denna kväll innan jag ska sova blir det sängen och tv. Så jag tänker inte sitta här så länge till utan jag säger tack och hej för mig idag och godnatt till er alla där ute! Kramar!


Ph; Google

Söndag


Inlägget skrevs : 2012-03-25
Klockan : 12:31:39
Inatt blev det Sommartid. Känns bra, vi går mot ljusare tider.
Vad gör ni för nåt? Jag sitter i min säng i pyjamas fortfarande, hehe.. Så skönt! Men ska ta mig upp snart och börja plugga, sen går jag iväg till gymmet en sväng på eftermiddagen. Helt okej dag. Vi hörs senare!


Hunger Games


Inlägget skrevs : 2012-03-24
Klockan : 22:02:34

Det blev Hungerspelen/Hunger games jag och mamma gick på bio på. Riktigt bra var den! Rekommenderar verkligen att se den! Spänning och drama, den hade det mesta som en sån här film ska ha. Fem stjärnor av fem möjliga!

Oh it's a beautiful day


Inlägget skrevs : 2012-03-24
Klockan : 16:00:56


Sunglasses on!

Vilken fin dag. Mamma och jag var nyss ute på en promenad. Väldigt skönt! Har ni det lika fint där ni er?
Ikväll blir det bio med mamma, trevligt! Var länge sen. Hoppas ni får en fin kväll, vi hörs antingen ikväll eller imorgon!

The Voice Sverige - Ninni Bautista


Inlägget skrevs : 2012-03-23
Klockan : 22:34:00

Tycker hon är grym.

Fredag och jag är glad


Inlägget skrevs : 2012-03-23
Klockan : 16:57:16
Denna helg kommer bli spontan och lugn. Jag har inget "bokat" och det känns så otroligt bra och skönt! Ikväll är jag hemma med mamma, vi ska äta tacos och annat gott framför tvn hela kvällen lång. Imorgon blir det kanske bio på kvällen tillsammans mor-dotter, vi får se. Men som sagt, helgen ska vara spontan och inga planerade grejer. Hur ser eran helg ut? Körde ett gympass med Julia direkt efter skolan också. Väldigt skönt och friskt att börja helgen med ett hårt pass. Nu känner jag mig redo för vad som mig än kan hända, hihi!



Just nu, nyduschad

Black and white


Inlägget skrevs : 2012-03-22
Klockan : 21:47:27





Outfit + visar ny hårfärg


Inlägget skrevs : 2012-03-22
Klockan : 16:53:00


(Instagram foto)

Man ser kanske inte min nya hårfärg från varken rätt håll eller rätt ljus här, men i vilket fall så är det betydligt ljusare (vilket ni nog ändå kan se) än det var förut. Såhär "ljust" hade jag sist förra sommaren, så det var ett tag sen. Men jag tycker det blev bra, trivs i det!

Om en timme drar jag iväg på Handboll i Lindesberg. Lite ovanligt för att vara mig, men det är kul att titta på faktiskt. Hoppas ni får en fin kväll!

Nu är det kväller


Inlägget skrevs : 2012-03-21
Klockan : 21:03:20
Skulle gärna vara ledig imorgon med. Men nu har man ju en skola att gå till så bara att ta sig iväg! Det positiva med morgondagen är att det ska bli mellan 15-17 grader ute, så jäkla skönt! Nu kommer våren. Jag är säker på de.
 
Ikväll har jag varit och lagt i färg i hårbotten, slingat och toppat håret. Det blev väldigt bra! Rätt så ljust, men det är bra nu när våren är påväg och även sommaren. Sen har jag även hunnit med att träna med Elvira och Erika på gymmet. Inte så hårt träningspass, men ett helt okej och det dög. Nu ska jag kolla lite på tv innan jag lägger mig till rätta och kikar lite på kemin som jag har prov i nästa vecka. Kram och godnatt säger jag!


Ph; Weheartit.com

Onsdag 21 mars


Inlägget skrevs : 2012-03-21
Klockan : 09:14:46


Godmorgon på er! Har precis ätit frukost och sitter och tar det lugnt lite. Börjar knalla ner mot skolan om några minuter. "Jobba" där i en timme, sen hem igen och blir nog sova en stund till då när man ändå kan passa på.
Ha en fin dag alla!

Ledighet, I say lovely


Inlägget skrevs : 2012-03-20
Klockan : 21:35:05
Imorgon är jag ledig, hur skönt!? Helt sjukt skönt! Dock måste jag upp vid halv nio då jag ska vara på skolan vid halv tio för att fixa fika till lite personal (det är personaldag, därför vi är lediga) med klassen. Men det blir nog bara kul tillsammans med klassen så. Sen går jag hem och lägger mig igen! Hihi. Mer saker jag ska göra imorgon är att lägga i ny färg i håret + toppa det. Sen träna framåt eftermiddagen. Låter som en bra dag va!

Nu: Tv! Puss och kram, sov så gott när ni lägger er.


Ph; Weheartit.com - Oh my gash vad snyggt.

Sunny day, come to me


Inlägget skrevs : 2012-03-20
Klockan : 17:35:47

Vad händer med vädret? Sol och varmt ena dagen, snö och kallare andra dagen, kyligt och blåsigt tredje dagen? Typ så har det varit nu den senaste veckan.. Tycker det kan vara soligt och runt 10+ hela tiden! Imorgon ska vi dock få runt 16-17+ här vilket är hur nice som helst!

Vad gör jag? Inte så mycket ärligt talat. Lyssnar på musik och ska börja plugga in några spanska ord. Träning om en timme, känns mycket bra då jag har längtat ända sen igår kväll hehe.. Kram!


Kläder, kläder, kläder


Inlägget skrevs : 2012-03-19
Klockan : 19:08:29

Har inget bättre för mig så nu kör vi på lite bloggande och "kläduppvisning". Det här är snygga saker (enligt mig) som kommer från lite olika ställen. Ett är Carlings. Dom har faktiskt rätt så mycket snyggt! Dock rätt dyrt oftast så det blir väl inte att jag handlar där så mycket då jag kanske vill ha mer än ett-två plagg när jag shoppar.
Men vad tycker ni om dessa?!

En ny vecka, nya möjligheter som man säger


Inlägget skrevs : 2012-03-19
Klockan : 18:26:00
Vad bjöd denna måndag på? - Inte så värst mycket. En rätt så seg dag i skolan, fick med mig hem en läxa, stack till gymmet en timme och lite mer efter skolan. Ja det var väl de. Men såna här dagar behövs också då man inte har så mycket för sig! Nu sitter jag här och är väldigt hungrig. Väntar på att maten ska bli klar.. (så slö och "dålig" jag är på att laga mat så kan jag inte göra något själv nej).


Ph; Ointressant bild från Weheartit.com

Nu blir det godnatt för mig.


Inlägget skrevs : 2012-03-18
Klockan : 21:44:11
Nu tänkte jag ta och säga godnatt. Är väldigt trött och känner att jag behöver en djup och lång nattsömn. Jag hoppas att ni sover lika gott som jag ska göra och att ni får en bra dag i skolan/på jobben, vart ni än är imorgon. Puss och kram till er, godnatt!


Hehe..

We never give up


Inlägget skrevs : 2012-03-18
Klockan : 15:45:53
Kom hem från match för några timmar sen. Jäklar vilken nivå vi spelade på! Speciellt i andra period. Hög klass var det och vi hade spelet, helt klart. Vi gjorde första målet också, kändes bra! Tyvärr var inte vinsten på våran sida idag heller, men vi var nära. Om två helger har vi sista matchen för säsongen, då ger vi järnet och vinner den!

Känner mig väl rätt slut nu. Kraften tog slut i ungefär andra period idag.. Vet inte varför men det kändes som att jag inte hade så mycket att ge (springmässigt) efter andra. Kroppen sa väl nej helt enkelt. Aja, i vilket fall. Nu tänkte jag ta mig något att äta sen fortsätta slappa framför tvn. Hörs sen!


Ph; Laget. Folk saknas och en del har slutat, but still the same team.

För engångsskull så är det lite snyggt jag hittar från Gina Tricot


Inlägget skrevs : 2012-03-17
Klockan : 20:57:54





Lite dåliga bilder, men får duga!
Ni kan klicka på bilderna för att komma till Gina tricot's hemsida.

My facelook today


Inlägget skrevs : 2012-03-17
Klockan : 14:41:56


Lördag 17 mars


Inlägget skrevs : 2012-03-17
Klockan : 12:02:20
Godmorgon!
Vaknade ovanligt tidigt idag. Redan vid 9 och hade svårt att somna om. Men det gjorde jag i varje fall och vaknade vid halv elva igen. Tycker det är skönare att sova lite längre även fast jag kanske är pigg när jag har vaknat första gången. Vad händer idag då? Jo, jag ska titta på innebandy om ett par timmar. Annars har jag inga speciella planer. Lite sugen på bio, men vi får se vad det blir.


Lotta och jag är modeller.
Fotograf: Linn

Good looking boys


Inlägget skrevs : 2012-03-16
Klockan : 22:50:15


Från weheartit

På fredagar så lever man


Inlägget skrevs : 2012-03-16
Klockan : 16:27:38
Fredag fredag! Åh vad jag älskar fredagar. Känns så skönt med helg. Inget plugg i helgen heller vilket är ett stort plus och väldigt annorlunda faktiskt. Vi brukar alltid ha något över helgen, men ickesanicke denna! :)
Vad har ni för planer för kvällen? Jag ska döma en match ikväll faktiskt. Det känns lite halvt sådär, men nu kan jag inte backa så bara att köra på. Pengar rullar in i varje fall, gött.


Just saying.


Inlägget skrevs : 2012-03-15
Klockan : 17:33:30


Tonight, I will bring you home to me


Inlägget skrevs : 2012-03-14
Klockan : 21:10:06
Det har faktiskt varit skönt att ha haft en ledig eftermiddag och kväll utan någon speciell aktivitet. Även fast jag är van att ha det nästan varenda dag så behöver man ha en dag man inte gör så mycket på. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan "ta hand lite om mig själv" innan jag kryper ner i sängen. Det låter som ett bra avslut på denna dag och kväll! Vi hörs imorgon igen goa ni, kramar från mig!


Ph; Weheartit.com

Tuff dag


Inlägget skrevs : 2012-03-14
Klockan : 17:02:19
Idag har jag och alla andra nior haft Nationella i något utav NO-ämnena kemi, biologi eller fysik. Min klass och alla andra nior på min skola hade i fysik. Jag kan väl säga att det gick bra. Inte super bra, men absolut inte dåligt heller. Det är jättesvårt att säga vad man kommer få för betyg, men godkänd blir jag nog. Nästa vecka ska vi göra Labben som vi även skrev idag. Hoppas det har gått bra för alla er andra nior! Har även kört Afrodans på A-tiden i skolan idag. Riktigt roligt! Men jobbigt! Det är två stycken afrikaner fast som bor/kommer ifrån Frankrike (?), plus en svensk tjej. Så det är fransktalande som gäller. ;) Men det är riktigt roligt!

Just nu halvligger jag i min säng framför tvn. Jag är rätt trött kan man väl säga. Vanligtvis så hade jag tränat idag på gymmet, men jag får inte träna förens på söndag (då det är match) pga mitt lår som jag har ont i. Har förmodligen överansträngt mig, får mig en lårkaka eller något sånt kanske. Inte så roligt, men då får man vila helt enkelt. Så jag ska bara ta det lugnt här hemma. Måste plugga nu också så jag ska sätta igång med det så jag slipper sitta hela kvällen med de sen. Vi hörs senare!


Thirteenth of March


Inlägget skrevs : 2012-03-13
Klockan : 17:27:47
Om jag säger såhär. Jag skulle gärna kunna hoppa över dom kommande veckorna i skolan.. Massvis med plugg. Helst av allt vill jag att det ska vara över om sisodär 1-2 veckor, men det är faktiskt inte alls lång tid kvar nu så jag lovar att jag håller ut! Igår kväll hade jag utvecklingssamtal och det gick super bra! Fick väldigt bra i alla ämnen och blev faktiskt överaskad i några, vilket är kul. Så det är bara att köra på så kommer jag nog att bli höjd i ett par ämnen till!

Just nu sitter jag och pluggar. Kände att jag var tvungen att ta ett kort break ifrån det och sätta på lite musik. Så jag ska väl avrunda detta inlägg och fortsätta skriva på spanskan som ska vara inne på torsdag. Imorgon är det Nationella i fysik. Jag hoppas det går bra! Träningsmatch ikväll mot "tanter". Lite allmän information fick ni nu. Pussen!


Förslag?


Inlägget skrevs : 2012-03-11
Klockan : 20:53:45

Jag känner att det börjar spåra lite med mina inlägg och dem börjar bli rätt så tråkiga. Vad är det ni vill läsa specifikt om på min blogg egentligen? Vill ni att jag ska skriva mer om mig själv osv, eller om mina intressen, musik, lägga upp mer bilder, texter? Ja vad som helst, säg det till mig! Jag har inte en aning känner jag. Jag skriver väl mest om min vardag och vad jag tycker och tänker om saker och ting. Vilket jag tycker om att göra. Men ibland kanske man inte har så mycket intressant i sin vardag och då känns det väl inte riktigt nödvändigt att dela med sig av den då. Tror ni förstår och även håller med mig om det. Så säg vad ni tycker! :)


Ph; Weheartit.com


You are like nobody else..


Inlägget skrevs : 2012-03-11
Klockan : 15:58:11

And we have a winner


Inlägget skrevs : 2012-03-10
Klockan : 22:53:47
Vad säger ni om resultatet nu då? Jag är nöjd med det! Även fast jag nog hellre hade sett Danny stå som segrare så var Loreén klart värd vinsten. Vi kan nog komma långt i Eurovision, får hoppas det i alla fall.

Nu tänkte jag titta lite på OTH om det har kommit upp ett nytt avsnitt, annars ska jag nog sova rätt så omgående. Upp imorgon vid 10 för match igen. Sov så gott kära ni!


Dags för finalen i Melodifestivalen


Inlägget skrevs : 2012-03-10
Klockan : 19:16:02
Denna lördag sammanfattas rätt bra med ett ord: Innebandy. Från 11 till 15:30 har jag varit nere i idrottshuset i sträck. Spelade själv match först mot ÖSK, förlorade med 2-5 men vi spelade på väldigt bra! Match imorgon igen så vi ger järnet då! Efter matchen var det dags att byta om till domarkläder och andas lite innan jag gick ut på planen igen och dömde denna gång. Det gick också bra. Nu är jag helt slut. Skönt med en hemmakväll framför Mello-finalen med godis. Tackar jag absolut inte nej till ikväll. Vad gör ni för något? Hoppas ni har det bra var ni än är och vad ni än gör!

Kvällens fråga: Vem vinner Melodifestivalen 2012?
Jag tror att Loreén eller Danny tar hem det. Vilket jag också vill att någon utav dem ska göra!


Det får bli en tjusig bild på programledarna.

Don't go without saying goodbye


Inlägget skrevs : 2012-03-08
Klockan : 21:25:20
Jag har kommit fram till att jag knappt kommer få andas under denna helg. Imorgon efter skolan ska jag döma en "cup" med min kompis och domarkollega Linn, efter de iväg och handla och sedan ut till klassen som är en bit utanför Nora där vi ska vara under natten och ha det skojigt. Upp på morgonen för att äta frukost och dra sig iväg mot match vid 12. Hem, plugg och Mello-finalen. På söndag är det dags för match igen, sen plugg under eftermiddagen och packa ihop och dra sig mot pappa. Efter ikväll kommer jag inte komma hem förens på lördag eftermiddag. Det känns lite halvt sådär, men jag vet ju att jag kommer ha det roligt under tiden! Med min fantastiska klass också. Det blir väldigt bra trots nog tröttheten som kommer ta över litegranna. Men det är min helg de. Hur ser eran ut? Lika mycket eller är det lite lugnare? Som ni säkert har förstått med detta inlägg så hörs vi inget imorgon utan det blir under lördagen någon gång. Ha en fin dag imorgon och njut av att det är helg! Puss och kram från mig!


Vi tar tillvara på det sista vi har tillsammans


Inlägget skrevs : 2012-03-08
Klockan : 16:30:17
Jag har nog varit påväg att somna 5-10 gånger idag i skolan alltså.. På svenskan imorse läste vi i 80 min, ögonen stängdes igen hela tiden. Jag "råkade" somna lite sent igår kväll också hehe.. Kan ju vara en anledning. Men det som gör skolan rolig på såna här dagar är min underbara klass. Hur ska jag kunna lämna er sen. En sak som inte gör något bättre är att snön har fallit igen. Inte så lite heller är det, hatar det. Våren var ju påväg? Det trodde jag i alla fall. Det gör mig sur. Ikväll står det dans på schemat! Min dansgrupp i skolan ska visa upp två danser för några lärare som har något möte ikväll på skolan eller vad det är, så jag går iväg runt 18 och skakar rumpa. Hoppas ni har haft en fin dag och varit lite mer pigga än självaste jag.



Klasströjorna kom även idag! Snygg va!? På ryggen så är det en ram som det står "Det bara är så, vissa är bättre än andra" och sen våra namn inuti.

Jag får fjärilar i magen så fort jag ser eller hör ditt namn


Inlägget skrevs : 2012-03-07
Klockan : 21:06:21


Live the day like it was your last.


Inlägget skrevs : 2012-03-06
Klockan : 17:22:22
Eftermiddagar i skolan på tisdagar är förjävliga. Matte, SO och svenska. Kan det bli värre? Tre ämnen man måste vara "vaken" i så att säga.. När min klass blir trött så blir den inte rolig alla gånger kan jag säga (för lärarna). Då blir man även själv trött pga det osv. Inge bra med andra ord! När jag kom hem blev det inte bättre heller för då funkade inte tv:n. Och jag äter alltid mellis framför tv:n, det är min rutin kan man väl säga när jag kommer hem. Och då när den inte funkade så blev jag sur, haha. Lite barnsligt kanske men så är det i alla fall. Nu har jag slagit mig ner i min lilla fotölj inne på rummet och lyssnar på hög, bra musik och bara slappar. Ska plugga in lite engelska glosor nu och sen dra iväg på träning vid 19. Ha en bra kväll!


Jag idag.

Blandat från Weheartit


Inlägget skrevs : 2012-03-05
Klockan : 21:23:39

Vi kör på lite text och ingen bild - Gårdagen


Inlägget skrevs : 2012-03-05
Klockan : 17:17:15
Hej på er!!
Igår var jag helt död när jag kom hem från Stockholm så jag orkade verkligen inte skriva något blogginlägg. Hoppas ni förstår mig. Men tänkte att ni skulle få höra lite om min dag som var igår nu istället.

Kl. 8:30 var pappa och jag på plats i kön vid Hovet. Det var fullt med folk så kön var väääldigt lång kan man säga. Det gick en timme, två timmar.. Tills dom började släppa in folk. Alltså, vid 11 öppnades dörrarna till inskrivningen. Med andra ord fick jag vänta ytterligare ett par timmar, två timmar till ungefär innan jag kom in. Då hade vi stått ute från halv nio till ett, kallt? Jo tack!! Jag kände inte mina tår när jag kom in kan jag säga. Men klaga gjorde jag inte. När jag väl kom in så fick jag mig en nummerlapp och gick in i salen där allt folk var och där man då väntade på att få sjunga. Det var verkligen smockat, men hur kul som helst att se allt folk och att vara där! Grymt var det. Vid ungefär fem kom jag in och fick sjunga. Tyvärr hade jag inte turen på min sida denna gång (alltså fick jag mig ett nej och gick inte vidare), men det gjorde mig faktiskt ingenting. Jag hade inga förväntningar alls om det här, bara att det skulle vara roligt och att man skulle ta vara på tiden där. En ny erfarenhet inom musiken är det verkligen, och jag är helnöjd och stolt över att jag tog mig dit. Nu vet jag i alla fall hur allt är och hur det går till, så vi får se om jag kanske söker nästa år igen. Då har man utvecklats ytterligare ett snäpp, bara att köra!

Så det var min dag de (sammanfattat). Ångrar inte en sekund av det!!
Nu är det dags för mig att göra en labbrapport till kemin. Hörs senare!

Nu är det dags!


Inlägget skrevs : 2012-03-03
Klockan : 12:31:05
Skinande sol ute och vårvädret är här. Idag skulle jag egentligen inte vilja sitta i en bil i ett par timmar, men jag ska ju upp till Stockholm så det gör man väl nästan vad som helst för! Jag har inte så mycket tid till att sitta här nu. Jag måste fixa mig och sedan åker jag och pappa iväg. Min kväll kommer att bli superbra om det blir som jag hoppas och har tänkt. Jag tror inte att jag kan bli lyckligare då. Jag hoppas ni får en jättebra och fin helg! Tänkte göra ett tidsinställtinlägg tills imorgon, men eftersom jag knappt har nån tid nu så får jag lov att skippa det. Jag har ingen aning om när jag kommer hem imorgon, för audition kan ta från 2-6 timmar, så det är svårt att säga. Men vi hörs nog imorgon kväll ändå när det än blir. Puss och kram till er alla!! Håll tummarna för mig nu!


Det har gått bättre, men även sämre


Inlägget skrevs : 2012-03-02
Klockan : 23:22:44

Fasen vad synd. Fasen att vi inte hade mer fokus. Fasen att vårat "mentala" kraschar. Fasen att vi inte vann.
Typ så kan man väl säga om matchen. Helt okej spel från min sida, men njae. Det dög inte helt. Nya tag till veckans träningar och nästa helg då det spelas två matcher!

Tänkte kika på kvällens The Voice Sverige nu och se hur det gick där. Ska väl försöka sova senast 1 idag då jag vill vara rätt så pigg imorgon innan det bärav till Stockholm. Åka bil i 2-3 h.. Hatar det. Så himla tråkigt är det. Men jag åker ju upp för något gott så. Har övat in låtarna för fulla muggar så nu ska dom väl sitta! Eller dom gör det. Självklart.
Puss och kram, slänger in ett inlägg imorgon innan jag åker iväg! :)


The dance-group. Lycka till imorgon!!


Nu ska vi visa vilka det är som dominerar


Inlägget skrevs : 2012-03-02
Klockan : 18:08:34

Härlig skoldag idag. Idrotten var nog roligaste på länge. Vi körde dans till något program (typ som wii och sånt) och jäklar vad kul det var! Våran lärare stod och skrattade lite åt oss.. Att det såg kul ut förstod vi haha. Erika och jag tog oss en sväng till gymmet efter skolan. Köttade med två kill-klasskompisar. Vi lär bli biff till sommaren! Eller varför just sommaren, till hösten också. Nu laddar jag upp med dunka-dunka musik inför matchen ikväll. Samling om en stund, har nog aldrig varit mer på topp!!

Hoppas ni får en lyckad fredagskväll! Kram kram!


Ph; Weheartit.com
- Fri.


Jag längtar som en dåre till dagen då jag står där


Inlägget skrevs : 2012-03-01
Klockan : 21:57:48
Ena klänningen (den som jag ska ha till skolavslutningen) satt som en smäck! Skitfin blir den. Tyvärr får ni ju inte se den förens om drygt 3 månader, hihi. Den andra som jag hade tänkt ha till middagen på kvällen satt dock inte lika bra. Den var jag mest förtjust i när jag hade sett dom båda på internet, men på så blev den inte lika bra. Jag hittade en annan svart väldig snygg och enkel också, så jag har beställt hem den också för att prova den så vi får se vilken det blir. Spännande!

Har tagit mig hem från mammsen nu och landat i min nästan för sköna säng. Behöver snacka med en liten kille innan jag ska sova så jag hoppas att han loggar in på facebook snart, annars blir det surt för honom hihi.. Men vi hörs imorgon efter skolan och gymmet som jag även går till en kortis. Har match på kvällen imorgon så det blir inte alltför hårt. Godnatt säger jag till er, hoppas ni sover så gott!


1 mars


Inlägget skrevs : 2012-03-01
Klockan : 17:36:48
Just nu känns det som att tröttheten tar över. Jag sover bra om nätterna, mellan 8-9 timmar vilket man ska göra så jag vet inte riktigt vad det är. Men det behöver väl inte vara något speciellt heller. Skoltrött är jag i vilket fall inte, vilket jag inte hoppas bli denna vår! I vilket fall, skoldagen har varit väldigt lugn. Fick reda på mitt spanska prov och resultatet blev överförväntan! 2,5 poäng ifrån MVG och jag sänkte mig liksom till G i höstas? Förstår ni vad bra det var! Hihi, jag är superglad! Min lärare blev självklart också glad för de, så nu borde jag väl bli höjd igen kan jag tycka. Keep going säger jag till mig själv! Nu är det dags för kvällens innebandyträning. Hoppas den går bättre än i tisdags. Sticker hem till mamma sen och provar mina två klänningar som nu har kommit! Så det är inte säkert att vi hörs igen beroende på när jag kommer hem, men vi får se. Ha det bra tills imorgon annars!


Ph; Weheartit.com

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0