Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Dag 09 - Varför började du blogga


Inlägget skrevs : 2011-02-28
Klockan : 21:36:12
Jag började blogga för att jag ville skriva om mitt liv. Jag ville att några andra som inte kände mig skulle få ta del av mitt liv, roliga som tråkiga dagar. Det började med att jag skrev lite smått.. Hade väl kanske inte en sån där jättebra blogg sådär för 2 år sen (då jag startade min första).. Menmen hehe, man fick ju prova sig fram! Sen så la jag ner den bloggen och startade ännu en annan INNAN jag startade denna. Jag tyckte att det blev roligare och roligare, och jag började även att läsa andras bloggar, som mina kompisars. (Dock hade jag gjort det innan jag själv började blogga, men roligare när man startar en egen också!). Så sen blev det väl att jag bara skrev på och jag har fortsatt. Kommer jag nog göra ett år framöver också, tror och hoppas jag! :)


Drar på träning


Inlägget skrevs : 2011-02-28
Klockan : 18:27:32
Sticker iväg på träning nu! Hur bra som helst! Hade inga träningar förra veckan så har saknat det lite. Hihi.
Skriver när jag har kommit hem och så, puss!


Back to reality


Inlägget skrevs : 2011-02-28
Klockan : 16:15:19
HejsanHoppsan! Hihi ;)
Min skoldag har varit bra. Den var ändå inte så seg och trött som jag nog trodde att den skulle vara.. Vilket var skönt! Fått tre nya läxor/inlämningsuppgifter att göra. Det sätts redan igång. Men det sa våran klf att dom här åtta veckorna som är fram till påsklovet är väldigt intensiva och det är mycket. Sen blir det lugnare i maj, då det bara är en månad kvar innan skolavslutning! Känns väldigt gött att tänka så. Så det är bara att köra på! Hoppas att ni har haft en bra måndag ni med i alla fall. :) Nu ska jag bara chilla med lite musik och så, kramis!


Kan bjuda på en liten gullig bild som jag tog när jag kom hem idag

Nu är det slut på det sköna


Inlägget skrevs : 2011-02-27
Klockan : 22:07:05
Det blev att jag och mamma + Solvieg, en väninna och "vän till familjen" åkte in till Örebro och kollade på bio! Det blev Min låtsas fru, och den var verkligen jättebra! Tyckte jag. Man fick skratta lite lagom, se lite pinsamma saker kanske, men ändå sånt här som rörde en. Den rekommenderar jag er att se! :D Vi kom hem vid ungefär nio. Nu har jag precis stoppat i mig två par mackor, annars sitter jag bara här i mitt rum och slappar. Det är ju dags att gå och lägga sig snart då det är skola igen imorgon.. Buhu, har varit så skönt med lov. Orkar inte gå tillbaka till verkligheten och börja plugga. Menmen, ska ändå bli kul att få träffa klassen igen och så! Men så jag säger väl godnatt nu. Sov så gott när ni sen lägger er. Hörs imorgon!

Något att längta till


Inlägget skrevs : 2011-02-27
Klockan : 16:23:49
Jag sitter just nu och lyssnar på James Blunt - Stay the night, och alltid när jag lyssnar på den så blir jag så glad och jag vill bara ge mig ut och leva livet! Jag vet inte varför just när jag hör den låten, men jag tycker den är så härlig och bra. Så det som kom upp i mitt huvud nu var innebandylägret i sommar i Storvreta/Uppsala, det som jag var på förra sommaren som jag även ska på denna sommarn! Och jag längtar redan. Det var så himla underbart. Flera veckor efter jag hade kommit hem därifrån så ville jag bara tillbaka och jag var nästan depp för de, hehe. Så kul som vi hade och så roliga träningar. Vårat lag, som bestod av mig, lotta och linn + 17 killar ungefär (kan ni tänka er! haha), men vi var så sammanhållda (eller hur man nu säger) och hade det väldigt roligt tillsammans med våra två tränare också, Erica och Lollo. Hoppas på lika bra denna gång! Det blir det.



Tycker videon är så himla fin och somrig också, så delar med mig av den!
Love

Dagens planer..


Inlägget skrevs : 2011-02-27
Klockan : 13:12:25
Hallå på er! Sovit gott? Det har jag! Kom hem inatt vid kvart i tre. Blev en lång kväll, men mycket trevligt hade vi! Och såklart mycket skratt, som vanligt. :) Jag somnade runt kvart över tre-halv fyra, men även för de så är jag faktiskt inte alls trött! Och jag hade väckning på vid elva så att jag inte skulle sova bort hela dagen i alla fall. Jag har ätit lite frukost och tittat på tv under morgonen. Får se vad dagen har att bjuda på.. Kanske åka och gymma med Elvira, beror på om hon kan.. Eller så tänkte jag fråga mammi om hon vill åka till Örebro och kolla på bio. Rätt sugen på de faktiskt.. :) Men vi får se!


Måste erkänna att jag tycker om bilden rätt mycket faktiskt.. *hihi*

Iväg


Inlägget skrevs : 2011-02-26
Klockan : 17:31:26



Här får ni tre bilder på mig

Drar iväg med mammi och bror till en kväll hemma hos familjen Svensson.
Puss!

Saturday


Inlägget skrevs : 2011-02-26
Klockan : 12:09:41
Godförmiddag! Nu sitter jag i mitt mörka rum (ja det är faktiskt rätt så mörkt) och inte gör så mycket. Pratar med Jossis på msn! Kul för er att veta va, yeah. ;) Annars tänkte jag sätta på lite musik nu! Vad gör ni för nåt?

23:39


Inlägget skrevs : 2011-02-25
Klockan : 23:39:55
Nora vann mot Örebro med 12-2, Nora is the shiet! Haha. I allmänhet så var inte matchen så jättebra, rätt seg faktiskt. Jag och Elvira satt mest och snackade om annat, hihi. Den var slut vid ungefär halv tio, så då kom mamma och hämtade oss. Vi skjutsade hem Elvira, och nu sitter jag här. Hoppas jag somnar lite tidigare idag än igår.. Hmm, kanske. (a) Aja måste ju passa på ju! Hoppas ni har haft en bra fredag i vilket fall. :) Puss på er!


Systemkameran är tillbaka nu också, gött!

Så kan det va


Inlägget skrevs : 2011-02-25
Klockan : 18:48:51
Hej på er! Jag har inte skrivit något idag, nej jag vet, men jag kan förklara varför.
Imorse när jag vaknade, eller rättare sagt i förmiddags för gick upp vid halv ett, så hade jag ont i magen och jag visste ju direkt vad som var påväg. Jag gick ner och tog tabletter och la mig sedan i soffan. Värkarna började komma och kraftigare och kraftigare. Fyfan vad jag hatar mensvärk!!! Det tog ett tag innan det gick över.. Efter yrande, skrikande (låter som värsta psykopaten haha..) osv. Men sen så somnade jag och vaknade 1½ timme senare med inge ont alls! Vilken skön känsla säger jag bara. Då är man i sitt rätta jag igen, för inte är man de när man har mensvärk.. Jobbigt. I alla fall, nog talat om de! Sen efter nån timme så drog jag, mamma och bror till Linde för att köpa skidkläder åt Gustav och mig. Jag hittade ett par blåa byxor och en vit jacka. Det kommer nog bli supersnyggt hihi! :) När vi var klara där så åkte vi hem igen. Nu gör jag inte speciellt mycket. Ska börja fixa mig, för ska ner och kolla på innebandymatch med Elvira och Malin vid halv åtta.
Hoppas ni får en bra fredagskväll. Ska ni ut på fest eller ha en hemmakväll?

Lite ego


Inlägget skrevs : 2011-02-24
Klockan : 22:31:35



Hemkommen från en trevlig dag!


Inlägget skrevs : 2011-02-24
Klockan : 17:14:46
Nu har jag kommit hem från Örebro! Vi har haft det supermysigt. Elvira hittade en hel del saker, medans jag hittade lite smått och gott. Min t-shirt som jag skulle ha fick jag med mig hem, det blev en röd stor som kommer passa perfekt att dansa i och även till sommarn att ha instoppad i shorts! Sen blev det en halsduk, ett armband och en tröja. Som sagt, lite smått och gott. :) Har tyvärr ingen kamera här hos mamma så kan ej ta kort. Men systemkameran kommer tillbaka antingen imorgon eller på lördag, så om ni absolut vill så kan jag ju ta kort då på kläderna och lägga ut? Hehe.

Mot Örebro


Inlägget skrevs : 2011-02-24
Klockan : 11:09:30
Godmorgon! Jag har sminkat mig och fixat håret (i en lätt tofs, går ju inte att ha utsläppt nu för det är ju så jäkla elektriskt!!). Ska gå upp och klä på mig straxt. Om en stund så går jag mot statiol och hoppar på bussen till Örebro med Elvira. Vi ska ha det kul där inne idag tänkte vi. Jag behöver ha en t-shirt med mig hem som jag ska ha att dansa i nästa helg då Nora har kulturnatten. Hoppas jag hittar nån snygg. Ha en bra dag allihopa! :) Kram


Facelook

Dag 08 - En bild på dig och någon du kallar för syster/bror


Inlägget skrevs : 2011-02-24
Klockan : 00:51:17
Det är ju en ny dag så..


Gustav Fälling. Ja det är ju min riktiga bror, så inte så konstigt kanske att jag kallar honom för bror! :)
Världens bästa.

Uppdatering 00:10


Inlägget skrevs : 2011-02-24
Klockan : 00:10:23
Ville bara säga att jag är inte trött och jag kan ej sova.

Dag 07 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför


Inlägget skrevs : 2011-02-23
Klockan : 22:53:24
Jag vet ärligt inte nån som jag skulle vilja byta liv med, så har inget bra svar på denna fråga. Hehe.
Så är det, mitt liv är helt enkelt för bra för att bytas ut mot någon annans! :D

16:27


Inlägget skrevs : 2011-02-23
Klockan : 16:27:01
Nu har vi nästan precis kommit hem från Linde! :) Vi har haft det trevligt där inne. Blev först att äta på kinarestaurangen, mycket gott och mätt blev man! Sen gick vi mot Team Sportia och blev kvar där inne ett tag så som det alltid brukar bli när vi åker dit. Jag hittade lite tejp till innebandyn. Kollade även på ny skidjacka och byxor. Fanns några som var rätt snygga, ska försöka få med mig mamma dit imorgon eller på fredag så blir det nog att köpa nytt skidställ! Plus skidglasögon också. När vi sen väl kom ut därifrån så gick vi till bilen och åkte till en affär som heter Make. Där köpte jag en matta till mitt rum och parfym. Billig men god! (doft alltså hehe). Sen styrde vi hemåt till Nora igen. Tar det lugnt nu, och fryser. Mina tår är fortfarande kalla. :( Vill inte ha det såhär kallt längre, nu får det bannemej bli varmare!! Eller vad säger ni?

Ska packa upp mot mamma sen också, men åker inte till henne förens senare ikväll.

Pappa och dotter dag


Inlägget skrevs : 2011-02-23
Klockan : 11:33:38
Godmorgon!
Jag vaknade vid tio. Som jag har gjort typ tre dagar i rad nu. Även så somnade jag rätt sent inatt, menmen inte alltid man kan sova så länge som man egentligen vill. Jag satte på tvn och tog upp datorn och startade den. Så börjar jag nästan alltid mina dagar på helgerna.. Ligger kvar i sängen och tittar på tv + dator. Sen när jag känner mig pigg nog för att gå upp och äta frukost och fixa mig så gör jag det, hihi. Det är rätt skönt faktiskt!
Pappa och jag skulle ha åkt till Ikea idag, men vi bestämde oss för att inte göra det. Var inte något speciellt som vi skulle inhandla, isånafall en ny matta till mitt rum och lite småplock kanske. Men om man inte ska göra så mycket på Ikea så är det mest bara jobbigt att vara där eftersom det oftast är så mycket folk och ja. Så vi ska åka till Linde istället och äta på en Kinarestaurang, supergott! Sen även kolla på matta där åt mig. Så det tror jag blir en mysig dag tillsammans med min pappi. :) Vad ska ni göra?



Här får ni två söta bilder på mig och min pappa. Tagna för ett år sen ungefär.

A gift from heaven


Inlägget skrevs : 2011-02-22
Klockan : 23:28:36
Vad skönt det är att känna att man har så många vänner som verkligen bryr sig om en. Det är inte alla som har det.. Eller, ni förstår vad jag menar. Jag älskar er verkligen superduper mycket, ni gör mig hel! Ni hjälper mig alltid och ni finns jämt där. Bara att finnas gör så himla mycket. Tack! ♥


Nu ska jag krypa ner i sängen snart och titta på tv om det finns något bra, annars sätter jag väl på någon film eller somnar på direkten. Får se vilket det blir. ;) Hoppas ni har haft en bra tisdag! Sov så gott, godnatt!


Smutsig-spegel-bild-på-mig


Inlägget skrevs : 2011-02-22
Klockan : 21:49:50

Med den sköna tröjan och mina älsklingsmysbyxor på!

Min tisdag


Inlägget skrevs : 2011-02-22
Klockan : 18:34:04
Tja! Min dag har varit finfin. Elvira kom till mig straxt efter tolv. Vi käkade lunch, stack ner till idrottshuset vid ungefär halv ett. Semfinaler skulle precis börjas spelas, så vi kom kanske lite sent dit menmen. Dom var väl duktiga oså. När det var slut så stack vi direkt till gymmet. Började köra på! Blev i drygt 1 timme denna gång. På slutet så körde vi crosstraining i 20-25 min, och då hade vi liksom redan kört allt det andra så man kan ju säga att det gick lite tungt i slutet och man svettades rätt så rejält. Men det är ju bra, då förbränner man ju kalorier! Eller ja, antar man väl att man gör när man gymmar. ;) När vi sen var klara där så blev Elvira hungrig, och det bästa stället hon kunde komma på att äta på efter vi/hon hade tränat, det var på 47:an, ett pizza ställe alltså. Så hon köpte en kycklingtallrik med pommes, medans jag satt och åt sallad. Hähä. Sen när vi kom hem så blev det chillande bara. Musik, gitarrspelande, datorn. Nu har hon åkt hem för en stund sen, och jag har precis ätit. Nu blir det nog att sätta på nån film kanske och ta det lugnt. Hörs senare! :)

Have a nice day


Inlägget skrevs : 2011-02-22
Klockan : 11:17:03
Godmorgon! Jag håller på att göra mig iordning just nu. Har sminkat mig och nu ska jag platta håret lite. Elvira kommer vid tolv, vi går ner till idrottshuset och kollar på fotbollsturneringen ett tag. Sen drar vi vidare till gymmet och svettas rejält! Känner mig redan igång för de. Har inte tränat (på gymmet) på två veckor nu. Ha en fin dag!


Bild från google

Måndag kväll


Inlägget skrevs : 2011-02-21
Klockan : 22:29:04
Var med pappa och handlade och gick en runda vid nio. Har inte varit ute nåt idag, så det var skönt att få lite frisk luft! :) Nu har jag nyss kommit ut ur duschen. Har kört en styrke-runda också innan. Gjorde åtta olika saker! Kan skriva sen nån dag vad det är för nånting jag gör och hur mycket jag gör utav de. Dela med mig lite av min träning så kanske ni kan få något bra tips från mig! Vem vet. :) Nu ska jag ta någon frukt och lägga mig i sängen och titta på tv/film. Sov så gott ♥


Rubrik..


Inlägget skrevs : 2011-02-21
Klockan : 16:59:17
Jahapp, jag har då inte gjort ett skit idag. Dock så har det varit skönt att varit ensam hemma hela tiden.. Jag har kunnat gått runt och strosat för mig själv. Man behöver tid för sig själv ibland också. Så det har väl varit skönt! Men jag har ju inte gjort något annat än att försökt hittat något roligt på datorn (hehe), lyssnat på musik, tittat på tv och pluggat lite. Kul dag? Njae, inte så värst! Elvira har inte hört av sig än om det blir något gym ikväll eller inte, men jag hoppas på det i alla fall. Om inte så måste jag gå ut/röra på mig så då får det väl bli en kvällspromenad i det kalla.

Sommaren 2011, kommer du snart?


Inlägget skrevs : 2011-02-21
Klockan : 13:40:03

Snygga.


Snälla att sommaren kan komma snart! Vill kunna gå utan jacka, i shorts och linne, solbrillor och annat snyggt.
Nu har vintern varit här länge nog.. Lite vårtecken tack!!

Första dagen på sportlovet


Inlägget skrevs : 2011-02-21
Klockan : 11:30:36
Va skönt det var att man fick sova ut imorse, inget gå upp tidigt, ingen skola. Oh! Dock så vaknade jag redan vid nio, men jag somnade om igen sån tur va. Dock bara i en timme drygt men. Somnade vid tolv igår så var kanske därför jag vaknade "tidigt" för att jag la mig "tidigt", hehe. Idag är det första dagen på sportlovet, och jag har inte en aning om vad jag ska göra. Gustav är hos kompisar, pappa jobbar, jag är ensam hemma. Vill inte bara sitta och titta på tv och datorn hela dagen i alla fall.. Kanske ska dra och gymma? Tänkte göra det imorgon men kan inte då, så får se om jag kan få med mig Elvira.

Dag 06 - En bild du aldrig lagt ut förut


Inlägget skrevs : 2011-02-20
Klockan : 23:09:03

Ni får ursäkta mig för att jag är så snygg!

En massa klagande, nej tack


Inlägget skrevs : 2011-02-20
Klockan : 21:07:55

Gustavs innebandymatch slutade 4-3 till Hovsta som dom mötte. Matchen var rätt dålig måste jag erkänna.. Dom hade inget bra spel, så egentligen förtjänade Hovsta nog att vinna. Även fast deras "föräldrar" var jävligt dåliga föräldrar.. Stod och skrek på domaren en massa fula saker. Herregud, blir så irriterad på sånt! Kan man inte visa sina barn lite respekt eller? Om man nu inte kan det så ska man fan inte vara där. Fattar inte varför domarna inte bara skickade ut dom. Om min pappa/mamma eller någon annan förälder skulle göra så i mitt lag på min match så skulle jag bli tokig och dessutom SKÄMMAS IHJÄL (om det var nån utav mina föräldrar!). Usch nej.

Nu sitter jag och tittar på ett gammalt avsnitt av Morden I Midsumer på tv. Men tänkte nog ändra till tv11 och se om Big Brother har några roliga med denna gång. ;) Patetiskt program egentligen tycker jag, men jaja!
Puss på er, ha en bra kväll.


Kan bli en bra söndag eftersom det är lov imorgon..


Inlägget skrevs : 2011-02-20
Klockan : 13:37:28
Godmorgon! Vid nio vaknade jag av att jag var kissenödig och törstig, så jag gick upp och gick på toa och hämtade loka. Sen la jag mig igen och somnade om (var absolut inte pigg) och vaknade/gick upp vid tolv ungefär. Sen dess har jag ätit frukost och tittat på tv. Nu sitter jag i min sköna säng och tittar på slalom på tvn. Sånt tycker jag är roligt! Vi har fyra svenskar som är med i detta åk, och alla har en jäkla bra chans att få en pallplats! Vi får hoppas på det. :) Vid ungefär halv fyra åker jag med pappa och bror till Örebro för att titta på gustavs innebandymatch. Så det som jag sa igår att jag skulle göra blir alltså inte av något utav de. Dock ville jag gå och gymma, men.. Ska gymma två dagar denna vecka i alla fall, har ingen annan träning. Längtar till man kan börja springa och cykla nu ute. Brukar springa en kväll i veckan då jag inte har någon annan "röra-på-mig-träning". Det är skönt!
Vad ska ni göra idag? :)

Sov gott


Inlägget skrevs : 2011-02-19
Klockan : 23:53:51
Nu börjar jag bli jäkligt trött. Har nästan somnat ett par gånger, så tror att jag ska krypa ner i sängen helt nu. Medans nån film får rulla på tvn så får vi se när jag somnar, blir nog inte om ett så långt tag i alla fall.
Vi hörs imorgon - söndag! Blir troligtvis gym och hockeytittande för mig, men vi hörs! :)
N A T T I

Myspys


Inlägget skrevs : 2011-02-19
Klockan : 20:57:42

Gick ner till konsum för nån timme sen och köpte godis och drickyoghurt, hihi. Har inte ätit nåt speciellt mycket ikväll så tänkte att jag skulle få i mig något litet mättande i alla fall, så då fick en drickyoghurt följa med på köpet också. Nu sitter jag i sängen och tittar på Melodifestivalen. Bäst bidrag denna deltävling i alla fall, dom andra har ju varit ett fiasko. Skriver om dom sen vad jag tyckte! Hoppas ni har en bra lördagskväll. ♥


Dag 05 - Har du förändrats de senaste 5 åren


Inlägget skrevs : 2011-02-19
Klockan : 18:29:50
Här får ni en bild på mig som är tagen den 14 februari i år.


Hade inte så många bilder som var längre bakitiden, som jag kan tänka mig att visa i alla fall.
Så här får ni en bild som är tagen den 27 februari 2009.

Ja det är samma tjej! Hehe.. Lite förändrad sen två år tbx va? ;$

En lördag


Inlägget skrevs : 2011-02-19
Klockan : 15:15:57
Hej på er! Imorse blev det att dra iväg till Hallsberg på match. Åkte vid tio. Matchstart vid halv tolv, fokus på direkten! Dom kom nästan inte över på våran plansida på rätt länge i första faktiskt. Riktigt härligt!! Tyvärr sen så fick dom in 2 mål. Första period slutade 0-2 till dom. I andra så tappade vi mer och mer och blev loja. Dom fick in 3 mål till, alltså blev det 0-5 i andra. I tredje så.. Ja, vi kom inte igång helt enkelt. Vi spelade bra nästan hela matchen, men det var något med oss idag, vi var inte riktigt med. Men vi fick in ett mål i sista i alla fall. Matchen slutade 8-1 till dom. Sådana siffror är vi inte vana att förlora med nu för tiden faktiskt, så det känns lite surt måste jag säga.. Menmen, vi var inte riktigt med på dagens match helt enkelt. Det är bara att glömma den, för nu är den historia!

Vi kom hem ungefär vid halv tre. Tänkte ta något att käka nu, men vet inte vad.. Ikväll tar jag det lugnt och är hemma. Melodifestivalen och sånt. Hoppas ni har haft en bra förmiddag och får en bra eftermiddag och kväll! :)
Vi hörs senare.

LOOOOV!


Inlägget skrevs : 2011-02-18
Klockan : 14:23:43

Nu har man gått på lov i en vecka då. Känns förjäkla skönt! :D Behövs verkligen nu. Har haft ett par tuffa veckor i skolan. Hade engelskaprov sista lektion idag. Det gick rätt bra! Var typ 5 glosor jag inte svarade på (utav 17 kanske) men sen gjorde jag allt annat, så det känns väldigt bra faktiskt. Förra gången fick jag VG (tror jag?), så jag hoppas på ett VG-VG+/MVG denna gång med. I alla fall. Kom hem vid tio i två ungefär. Nu ska jag diska, sen käka lite och sätta på nån film tror jag det får bli. Vid fem drar jag till kören, sen blir det träning efter de. Kanske att jag ska till discot på min skola efter träningen.. Jag får se hur sugen jag är och så. Annars kommer jag hem efter sju! Får se om vi hörs något mer idag då. LOVE


En dag kvar..


Inlägget skrevs : 2011-02-17
Klockan : 17:29:08

En lång torsdag har det varit. Men bättre än dom brukar vara.. Faktiskt. Vet inte varför riktigt, kanske var för att ungdomsmottagningen var hos oss (min klass) och pratade om ja, sånt som dom brukar prata om haha. Men det var riktigt intressant faktiskt. Dom som var där och pratade om det berättade bra och så, och då blir det ju automatiskt mer intressantare. :) Ni förstår! Hihi. Slutade vid halv fyra, gick direkt hem då. Har pluggat matte i drygt en timme. Käkat lite och så. Nu har jag hamnat här, ska dock plugga engelska nu och träna lite på gitarren. Fick också just reda på att min plattång har kommit nu! Åh så bra! Har väntat på den i över en månad... Väldigt jobbigt faktiskt. Har varit en massa trassel osv, men nu har den äntligen kommit. Hoppas jag att den funkar denna gång! Men det borde den väl göra. Hoppas ni har haft en bra torsdag :)


21:47


Inlägget skrevs : 2011-02-16
Klockan : 21:47:57
Kom hem från kvällens träning lite efter åtta. Cilla och jag stod i mål idag. Dom andra fick skjuta på oss, gick väldigt bra faktiskt. :) Det blir så att jag kommer stå på lördag, även Cilla. Vi får se om hon tar två perioder och jag en eftersom jag har problem och ont i mina knän. Jag vill helst inte få ont igen som jag har haft i ett par veckor nu men det äntligen har gått över. Och en målvakt kan ju egentligen inte ha problem med knän, men nu ska jag ju bara hoppa in för att vi inte har någon målvakt, och då så delar Cilla och jag på de för hon vill heller inte stå hela. Vilket jag tycker låter bra, så det ordnar nog sig! Känner mig säkrare nu i varje fall. :)
Pappa har förhört mig lite på engelskan som jag har prov i på fredag. Kör mer på de imorgon. Men ska lägga in några glosor på glosboken nu, sen blir det nog att krypa ner rätt så snart. Har varit så himla trött på morgnarna dem senaste dagarna pga att jag har somnat "sent", typ runt elva, men för mig så kan det vara nog sent för att vara trött när man ska upp kl sju.

Och tack för presenterna som jag har fått idag på min namnsdag, pappa och bror!
Två filmer (Morden I Midsumer), en väska och en skiva (Bruno Mars).
Längtar något efter att få se vad mammi har köpt åt mig.. ;) Haha.
Och nej, jag är inte bortskämd om någon nu tror de!
Vi har alltid haft såhär i min familj att man får presenter på namnsdagar
och bestämma om man ska fika eller vad man ska äta på dagen.


Sov så gott alla sen när ni ska sova, godnatt!

Trött på plugget nu!


Inlägget skrevs : 2011-02-16
Klockan : 18:16:31
Hej på er alla söta och rara där ute!
Min onsdag har varit fin som vanligt. :) Fick tillbaka biologiprovet, fick 77/109, typ VG. Känns helt okej! På hemkunskapen idag så gick det inge vidare bra för mig och Knutte... Eller jo att baka brödet som vi skulle göra, men inte sen när det skulle gräddas. För det första så blev det aldrig gyllenbrunt, bara på kanterna. För det andra så smakade det bara salt och äckligt sen när vi tog ut det, så jag vetefasen vad som hände där alltså hehe.. Det måste ha kommit i liite för mycket salt. Menmen, man kan ju inte alltid lyckas! Lovade klassen att jag skulle spotta ut nån utav deras maträtter nästa gång, för jag blev så arg på dom för dom sa bara en massa dumma saker om vårat bröd. :( Hahah, nejdå skojade lite! Men jag blir så less när saker och ting inte funkar, och dessutom så älskar jag det här brödet som vi bakade, så jag hade liksom "höga förväntningar" på det eller hur man nu ska säga det, haha. (a) Aja struntsamma!

Sen jag kom hem vid kvart i fyra så har jag bara pluggat. Och ätit semla! Två matteläxor tills på fredag (fast gör bara en tills denna för hinner nog inte med den andra hihi), prov i engelska på fredag och läxförhör i kemi. Skojigt de här!
Nej nu vill jag ha lov! Bara två dagar kvar.. Kommer bli sååå skönt!
Känner inte ni de också nu.. Att det räcker med skolan och ni vill ha en liten paus nu? Så känner i varje fall jag.

Julia - Julius


Inlägget skrevs : 2011-02-16
Klockan : 07:42:27

Haha, skämt bild..


Look like this today

Har ni kollat i kalendern? Det är min namnsdag idag! :D Tackar och bockar för gratulationer, haha.
Nu ska jag kila iväg till skolan, hörs sen puss!

Glad alla hjärtans dag!


Inlägget skrevs : 2011-02-14
Klockan : 21:36:13
Glad alla hjärtans dag! ♥
Glömde helt bort att säga det i inlägget i eftermiddags. (a)

Träningen gick.. Bra! Jag stod i mål, höhö. Mats (tränaren) ville att jag skulle prova på det. Jag tvekade lite, men jag tänkte "varför inte?" o så tog jag på mig målvaktskläderna och gick och ställde mig i mål. Gick väl lite dåligt och så i början hehe, men det blev bättre och bättre! Var inte så rädd för att stå i mål som jag har trott att jag skulle ha varit, eller vad man ska säga. Så det var faktiskt kul att ändå testa det. :) Plus att man såg ut som en liten gosig nallebjörn! Eller gosig.. Hmm, kanske inte en gosig nallebjörn, men en nallebjörn i varje fall! Tyckte laget oså då. ;) Haha. Och sen vet ni, vi har match på lördag och vi har ingen målvakt då för båda utav våra är borta. (Det var delvis därför tränarna ville att jag skulle testa att stå för att KANSKE stå på lördag..). Och är jag dum nog så kommer jag stå på lördag också! Jag har inte bestämt mig än.. Ska stå i mål på alla träningar denna veckan så får vi se sen. Det värsta är ju om jag släpper in över tio mål eller nåt.. Då kommer jag bara vilja bort, bort, bort därifrån! Fast ändå.. Jag har stått i mål i en vecka då, så ska väl kanske inte ha så höga krav på mig själv? (a) Hehe. Men om det blir så, så ställer jag ju i varje fall upp för laget! Istället för att vi kanske får lämna walk over.. Inte vet jag. Så aja, det fixar sig!

Nu ska jag plugga arslet av mig innan jag ska sova.
Godnatt!

Måndag


Inlägget skrevs : 2011-02-14
Klockan : 17:10:41

Jag orkar inte plugga!! Åhhh. Har bara idag och imorgon på mig att göra klart musiken, för på onsdag ska den vara inne. Och jag vill ju gärna få ett MVG på denna inlämningsuppgift.. I alla fall ett VG, eftersom ämnet just är musik och ja, behöver inte säga så mycket mer. VG får jag nog, men vore kul med ett MVG. Lite måste man satsa! Så jag ska sätta mig och skriva på den nu. Har haft ett par timmar att kunna börja med den, men jag har aldrig lyckats komma igång med den. I alla fall, jag gjorde mitt biologiprov idag på omprovs/inte gjorda prov's tiden efter jag slutat. Det gick bra! Kanske var 5-6 frågor jag inte svarade på, men jag tror att jag kommer få rätt så bra ändå. Visar sig väl när jag får tillbaka det. Träning ikväll, satans gött! LOVE


Dag 04 - Låtar du lyssnar på vid olika humör


Inlägget skrevs : 2011-02-13
Klockan : 21:13:38
Alltså, jag lyssnar på typ allt vid alla humör? Hehe. Det spelar nog ingen roll om jag är glad, ledsen, sur, irriterad.. Jag kör på alla låtar! Haha. Kan väl lägga upp några favoriter som jag har just nu.




Sköna snubbar! Hihi.
Och ni ser, det är ju rätt olika musik.. I alla fall mellan dom första två och den sista :)

Håret


Inlägget skrevs : 2011-02-13
Klockan : 18:30:08
Innan:


Efter:

Från ljusbrun (men med fortfarande lite rött i) till brun-rölätt. Vad tycker ni? :)

Min helg


Inlägget skrevs : 2011-02-13
Klockan : 15:59:00
Den här helgen har varit bra!
I fredags så blev det kör vid fem och sen träning vid sex. Efter våran träning så stannade jag kvar med lotta och linn och även elvira kom sen med för att titta på herrarna. Dom vann med 15-5! Ägda lekeberg. Det var full fart där kan jag säga er! Ujuj, inte en plats på läktaren var tom, typ. Vi fick knappt plats.. Men det är bara kul när det är mycket folk! När den var slut vid tio så hämtade mamma mig och broder. Chillade hemma sen bara resten av kvällen. Igår, lördag så spelade jag match vid tolv. Tyvärr blev det 2-3 till KFUM, men det var inte alls rätt att det skulle bli så! I första: 0-1 gjorde dom, 1-1, 2-1 och 2-2. I andra så gjorde ingen utav oss mål. Typ dom sista fem minutrarna fick dom in 2-3 målet. Hon kom fri och vi stod lite längre ifrån och täckte inte bra helt enkelt, och den kom rakt i nätet (tror jag om jag minns rätt), vilket var jäkligt surt..! Och våran målvakt hann inte med.. Nej så kan det vara. Då gav vi verkligen järnet och skulle kvitera till 3-3, men det lyckades vi inte med. Usch va surt det var när slutsignalen gick. Dom var nog oroliga att vi skulle vinna när tredje period startade.. Det märkte man på deras tränare också. Men ni hade tur! Aja, sånt är livet. Nu sjunker siffrorna rätt rejält i alla fall (deras målsiffror alltså), vilket är kanon! Fortsätter vi såhär så kommer vi vinna matcher sen. :) Efter våran match så stannade jag kvar med lotta, linn och fille och tittade på 95erna. Dom vann med 9-6 tror jag det blev. Dom vinner ju hela tiden så ingen nyhet, hehe. Gött! Stack hem efter den matchen. Tog det lugnt, pluggade lite och så. Sen framåt kvart i sex kom pappa och hämtade mig och skjutsade ut mig till Ida. Vi satte oss direkt ner och snackade i nog två timmar, brukar bli så när vi ses. ;) Sen tittade vi på melodifestivalen och smaskade lite på gottigott saker! Fastnade framför en film sen efter melo på tv;n. När den var slut var vi rätt så trötta... Bäddade upp sängen till mig och sen kröp vi ner rätt så fort. Låg och pratade till ett nån gång, sen somnade vi bara utan att vi sa godnatt också, såå trötta var vi, haha. Idag gick vi upp vid halv ett. Inte gjort något speciellt på förmiddagen. Nu är jag hemma och ska börja plugga. Kul. Nej, men det måste göras. Prov i biologi imorgon. Vi hörs sen!


En liten suddig bild men!
På Ida och mig från förra våren. ♥

Match uppladdning!


Inlägget skrevs : 2011-02-12
Klockan : 09:13:43
Godmorgon! Lite "omöjligt" att jag är uppe nu, men det är jag i varje fall. Ska sätta på lite musik och ladda inför dagens match som är hemma mot KFUM Örebro kl 12! Jag vet inte än om jag ska spela, hehe, dom visste inte riktigt hur dom skulle lägga upp det. Vi är så många så ett par 3-4 st måste sitta varje match för det blir för många, oftast. Och alla måste ju sitta nån match, så då tänkte jag anmäla mig frivilligt att sitta. Men vi får se hur det blir. Sjävklart kul om jag får spela! :) Efter våran match så stannar jag kvar och tittar på min brors match, sedan sticker jag hem och pluggar lite innan jag drar iväg till Ida och även sover där inatt. Så jag kommer nog inte att blogga något mer idag.. Ni får nöja er med detta helt enkelt. Ha en jättefin lördag allesammans!


Kram från mig!

Dag 03 - En bild på dig och en person som du känt hela ditt liv


Inlägget skrevs : 2011-02-12
Klockan : 00:04:19

Lisa. Vi har känt varandra sen jag var 5 och hon var 6, det får vara under hela livet hihi.
Vi gör allt med varann. Tyvärr blir det bara mindre och mindre ju längre tiden går..
Du blir äldre, jag blir äldre. Du börjar hitta andra intressen, jag med osv. Så är det ju!
Men vi kommer aldrig glida ifrån varandra. Ví hittar alltid tillbaks ♥

Your name on the headline


Inlägget skrevs : 2011-02-10
Klockan : 22:03:15
Ibland hatar jag min dator.. Den laggar ju sönder! Så jag tänker stänga av den nu. Även fast ditt namn står online.
Men det bästa är att bara låta den vara då. Sov så gott allesammans! :)


Godnatt!
Nu ser ni lite av mitt hår där, fast det ser ju svart ut och det är det verkligen inte!
Det är ju bara för att bilden är redigerad. ;) Ni får bättre bilder i helgen!

Fredag imorn!!


Inlägget skrevs : 2011-02-10
Klockan : 20:40:59

Nu känns det bra att gitarren är igång igen! Det gick väl rätt bra på kvällens lektion. Det känns ju att man har spelat lite under året som har gått i alla fall. Att den inte bara har stått där i hörnet, för det har den inte gjort kan jag säga! Fick tre "läxor" som jag ska träna på till nästa torsdag. Kommer nog gå galant!!

Nu sitter jag här. Ska ner till duschen straxt, sen blir det tv-tittande.
Fredag imorgon hörni! :D Fööör gött.
Planer för helgen ?


Guitar


Inlägget skrevs : 2011-02-10
Klockan : 16:39:55
Torsdag. Jobbig förmiddag, skön eftermiddag. Fick inställd teknik som var sista lektionen, gött! Gick dock inte hem på direkten, utan stannade kvar i skolan och satt och pratade oså. Men sen framåt en tre så gick jag hemåt. Slutar ju egentligen vid halv fyra på torsdagar, så alltid skönt att komma hem lite tidigare. :) Blev inget tränande på gym idag. Jag glömde mitt gymkort hemma, Maja hade glömt träningskläder och Elvira kunde inte, så vi sa att vi skippade det, hah. Kanske kör på söndag, får se! Ikväll ska jag i alla fall iväg och spela gitarr klockan sju! Har inte tagit lektioner sen förra hösten, pga att jag valde att ta sånglektioner istället och hann inte med både och. Men nu tar jag inte sånglektioner så kör på gitarr istället! Ska bli väldigt roligt. Satsar på att lära mig lite mer låtar nu. Inte för svåra, lite lagom, han vet nog vad som är bra och inte osv. ;) Han är ju grym själv på det så!


Dag 02 - Meningen bakom ditt bloggnamn


Inlägget skrevs : 2011-02-09
Klockan : 21:35:35
Alltså.. Jag vet ärligt inte riktigt vad som fick mig att döpa min blogg till "jagheterjjulia". Det var väl helt enkelt ett bra & enkelt bloggnamn för en som heter Julia? Haha, nåt sånt tror jag att jag tänkte. Hade även något liknande på msn och bilddagboken då, så då tänkte jag väl att jag ska ta ungefär samma namn som jag har på andra ställen och så. Annars är det väl ingen speciell "bakgrund" bakom namnet. :) Hihi.


Här kan ni få se en bild från i somras på den här "jagheterjjulia" tjejen ;)

En ny Julia


Inlägget skrevs : 2011-02-08
Klockan : 21:20:34
Godkväll, thihi.
Tisdagar, rätt sköna men ändå långa dagar. Men aja, ska inte klaga. :) När jag slutade vid kvart över tre så stack jag upp till stan, köpte lite käk sen gick jag till frisören och satte mig och väntade på att det skulle bli min tur. Färgning och toppning, blev riktigt bra! Tog i lite mer brun denna gång för det blev rätt så mycket röd förra gången, fast det är fortfarande rött men det kommer gå bort fortare oså. Så nu känner jag mig som en ny och fräschare Julia! I alla fall en fräschare look, haha. Nej men det är alltid kul med lite ny förändring! :) Har ni haft en bra dag då? Min kväll har gott åt till att plugga för det mesta. Kom hem vid halv sju, så jag har ju inte varit hemma så jättelänge egentligen men... Har i alla fall gjort matteläxa och spanska glosor. Nu ska jag fortsätta lite här på datorn innan jag stänger av och fixar mig inför kvällen. Vi hörs imorgon!

Bild på håret får vi se om ni får under veckan
eller om det blir nästa vecka då jag kommer till pappa där kameran är.
Men det visar sig! PUSS

Tar ett tag att komma igång igen..


Inlägget skrevs : 2011-02-07
Klockan : 22:03:53
Träningen gick väl bra! Men vi hade ett bra tempo tyckte jag, ett tag i alla fall. Så som det brukar vara.. Aja hehe. Det går i alla fall framåt! Men för mig så var det lite segt, eftersom jag inte har tränat på hela förra veckan då som sagt så tar det ju ett litet tag innan man "kommer igång" så att säga. Menmen, så är det!

Nu ska jag alldeles straxt stänga av datorn för ikväll. Krypa ner i sängen, åh!
Vi hörs imorgon efter jag har kommit hem från frisören :D
Godnatt!

Måndagar, då man är trött


Inlägget skrevs : 2011-02-07
Klockan : 17:39:13
Hej på er! :) Dagen har rullat på fint. Måndagar är dock såna dagar som man är trött på, både i skolan och hemma. Slumrade till lite här i soffan förut. Mycket skönt! Men jag ska ju iväg och träna om ett tag så tänkte att jag kan ju inte sova nu, hihi. Tränade inte på hela förra veckan pga att jag var sjuk, så jag får se hur det går idag! Tror att min kropp kommer vara något efter, och även spelet, menmen jag kör på så gott jag kan! Hoppas att ni har haft en bra måndag i alla fall. Vi hörs nog senare ikväll, kramen!


Imorgon får jag äntligen "tillbaka" denna färg!
Ska färga och klippa/toppa efter skolan :D

Solsidan


Inlägget skrevs : 2011-02-06
Klockan : 19:46:12

Hahahaha. Jag dööööör

Taggar för Solsidan som börjar om 15 min!
Hoppas ni har haft en bra söndag. Jag har varit i Vedevåg hela eftermiddagen.
Ollebolle och Maxitaxi, mina killar de! Så goa, världsbäst. ♥

Sol, sol


Inlägget skrevs : 2011-02-06
Klockan : 11:32:09
Godmorgon! Vaknar med att det lyser från fönstret, ser ut som att det ändå kan bli en härlig söndag detta. Jag måste skynda med mig, så kan inte skriva så mycket. Ska hoppa in i duschen nu, sen baka semlor (har hemkunskapsläxa), försöka med att hinna plugga lite, sen sticker vi iväg till Vedevåg och hälsar på min kusin och hennes goa familj! Vi har inte setts sen julafton nu, så det är på tiden tycker jag. :)

Hoppas ni får en bra söndag! Skriver när jag är hemma ikväll.
Puss och kram!

Dag 01 - En nytagen bild på dig och en kort presentation


Inlägget skrevs : 2011-02-05
Klockan : 23:05:29


Jag är en glad tjej som tar dagen som den kommer, oftast. Har en stor hög med humor, vilket man själv för avgöra om det är en bra eller dålig humor. Och det är olika bland mina vänner, vad dom har för åsikter om den. ;) Haha, kan vara väldigt konstig ibland, så mycket kan jag erkänna själv! Gillar att spela innebandy, sjunga (gitarr), umgås med vänner och "galna runt". Jag är en sån som stundtals är galen! Ibland tänker jag inte på vad jag säger och ibland gör jag det, hehe. Men trots all galenskap i min krets så är jag en väldigt mogen och seriös tjej. Målmedveten också. Står med båda fötterna på jorden, tycker jag passar mig rätt bra. Och med ett leende på läpparna! Tjingtjång!

Denna är roligare, hihi..


Inlägget skrevs : 2011-02-05
Klockan : 22:50:15
Dag 01 - En nytagen bild på dig & en kort presentation
Dag 02 - Meningen bakom ditt bloggnamn
Dag 03 - En bild av dig och någon du känt hela ditt liv
Dag 04 - Låtar du lyssnar på vid olika humör
Dag 05 - Har du förändrats de senaste 5 åren
Dag 06 - En bild du aldrig lagt ut tidigare
Dag 07 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 08 - En bild på dig och någon du kallar syster/bror
Dag 09 -
Varför började du blogga?
Dag 10 -
Sätt din ipod på shuffle: Första tio låtar som spelas är?
Dag 11 - En bild av ditt rum
Dag 12 - Planer/drömmar/mål du har
Dag 13 -
En bild på någon som du träffar ofta
Dag 14 –
Något du längtar för mycket efter
Dag 15 - Din åsikt kring invandrare

Dag 16 - En bild på den personen som senast skickade ett sms till dig
Dag 17 - En bild som får dig att sakna just den tiden då bilden är tagen
Dag 18 -
Mina vänners bloggar
Dag 19 -
En kyss som du aldrig kommer glömma
Dag 20 - Någon du vill byta utseende med
Dag 21 - Din åsikt kring otrohet
Dag 22 - Ditt kortaste förhållande
Dag 23 - 3 saker som du tycker om med dig själv
Dag 24 - 3 saker som du inte tycker om med dig själv
Dag 25 - 3 bloggar du följer
Dag 26 - Topp 10 med favorit artister/band
Dag 27 -
En bild på din dröm kille
Dag 28 – 5 saker du vill göra innan du dör

Melodifestivalen deltävling 1


Inlägget skrevs : 2011-02-05
Klockan : 21:48:05
Har ni tittat på Melodifestivalen?
Det har jag gjort. Och såhär tyckte jag om bidragen.


1. Dilba - Try again - Skitdålig. Ren katastrof.
2. Swingfly - Me and my drum - Helt okej. Ett skönt sväng/gung i den. Den gick ju till final så!
3. Jenny Silver - Something in your eyes - Tycker den var bra! Tyckte den skulle ha gått till final istället för Swingfly, men.
4. Jonas Matsson - On my own - Aldrig hört talas om grabben. Låten var plojig. Lite treårs aktig. Nje grabben!
5. Le kid - Oh my god - Fjortislåt säger jag. Och ännu en treårs aktig. Såååå dålig
6. Rasmus Viberg - Social butterfly - Helt okej låt. Den hade kunnat förtjänat en andra chans..
7. Pernilla Andersson - Desperados - Bra låt! Härlig röst, snygg stayling och så.
8. Danny - In the club - BÄST! Jäkligt bra drag och bra låt! Klockren att gå till final, självklart.


Deltävling 1's bästa artist!

When I see your face


Inlägget skrevs : 2011-02-05
Klockan : 16:05:32


Haha, gullig va!

Något planerat ?


Inlägget skrevs : 2011-02-04
Klockan : 19:11:24
Nu är jag frisk! :) Har inte ont i öronen längre eller i halsen, jätteskönt. Kan väl känna av halsen nån gång ibland, men det mesta har i alla fall gått över. Så nu kan jag leva vanligt igen! Det menar jag med att inte behöva ligga inne dag ut och dag in. ;) Men denna helg kommer nog bli tråkig.. För jag vetefan vad som ska hända.. Är bandymatch imorgon, sticker väl och kollar på den med mammi. Men sen då? Inte en aning. Hoppas man inte bara sitter inne hela helgen då som man har gjort hela veckan. Om jag känner mig pigg nog så blir det kanske gymmet på söndag i alla fall! Aja. Ikväll blir det i alla fall mys hemma framför Let's Dance. Duger de med!

Vad ska ni göra ikväll? Ut och festa, stanna hemma med familjen/pojk-flickvän?


Fredag 4 februari


Inlägget skrevs : 2011-02-04
Klockan : 11:05:59
Godmorgon! Idag känner jag mig piggare! Stannade hemma från skolan en sista dag för att vila upp mig det sista. Är ju inte helt pigg än. Tar ett tag att "vakna till" när man har varit sjuk. Idag måste jag se till att få rätt så mycket gjort i skrivuppsatsen i musiken. Den ska vara inne v.7, alltså har jag nästa vecka på mig också, men skönt att inte behöva sitta och slita med allt då. :) Sen ska jag väl kolla lite på biologin. Skulle egentligen ha haft prov idag i sexualkunskap, men ja jag är ju sjuk. Så jag får göra det på måndag eller onsdag istället, vilket går lika bra för mig för har inget prov nästa vecka. Så det är dom två sakerna jag ska plugga på idag! Nu ska jag äta frukost, vi hörs senare.

Smoothie


Inlägget skrevs : 2011-02-03
Klockan : 20:15:36
Mamma och jag var ute på en promenad för nån timme sen. Har inte varit ute sen i måndags, så det var skönt att få lite friskluft. Även fast det kanske var lite jobbigt, man kände ju av det i halsen och så. Men friskluft kan aldrig vara något negativt! Hihi. När vi kom in igen så gjorde jag mig en smoothie. Yoghurt, honung, banan och kiwi. Det blev väldigt gott! Smoothie är ju inte alls svårt att göra och dessutom väldigt gott och nyttigt (?), så det tycker jag att jag kan försöka göra lite oftare! Brukar ni göra smoothies?


Jobbigt.. Hehe


Inlägget skrevs : 2011-02-03
Klockan : 14:00:09
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina drömmar
Dag 15 – Min första kyss
Dag 16 – Mitt favoritminne
Dag 17 – Min favoritfödelsedag
Dag 18 – Detta ångrar jag
Dag 19 – Den här månaden
Dag 20 – Ett annat ögonblick
Dag 21 – Det här upprör mig
Dag 22 – Det här får mig att må bättre
Dag 23 – Det här får mig att gråta
Dag 24 – En första
Dag 25 – Mina rädslor
Dag 26 – Min favoritplats
Dag 27 – Det här saknar jag
Dag 28 – Mina ambitioner
Dag 29 – Ett sista ögonblick

Dessa som är överstrukna har jag "svarat på", skrivit om. Men jag orkar inte fortsätta med dom andra. Så jag avslutar detta nu. Tror det är fler som har gjort samma sak som jag.. Men så kan det vara.

Fortfarande sjuk, vi hörs!

Tråkiga inlägg från mig just nu, men..


Inlägget skrevs : 2011-02-02
Klockan : 15:46:23
Min natt var ungefär lika jobbig och lång som förra. Jag gick och la mig vid kvart över nio ungefär för jag var trött då och kände att det kanske var lika bra. Jag slumrade till en stund, men vaknade sen. Sen gick det bara runt så.. Somnade, vaknade, somnade, vaknade osv.. Skitjobbigt. Dom två sista gångerna jag vaknade var jag helt blöt av svett. Det var ju pga av febern, och ett tecken på att den var påväg bort (i alla fall att den sjönk). Det var ju ett plus, men fan inte skönt att vakna upp helt blöt och äcklig. Nej fy vad obehagligt det var! Tillslut så kunde jag i alla fall somna, och de var väl nån gång vid halv två-två. Lyckades i alla fall sova ett par timmar längre än igår. När jag hade kommit upp så hoppade jag in i duschen. Så skönt var det att få känna sig lite fräschare. Jag tog tempern och kollade vad jag hade, och det visade sig att nu hade/har jag 37, alltså ingen feber. Wiho! Kände mig inte så varm när jag vaknade så anade väl att den var borta. :) Hoppas den inte kommer tillbaka! Nu är det bara mina öron och halsen som ska "läka". Det är svårt att dricka och äta.. Not good.
Ha en fortsatt bra onsdag, kram!

Helt orkeslös


Inlägget skrevs : 2011-02-01
Klockan : 13:05:13
Hej på er alla!
Igår kväll så yrade jag något enormt, och jag var så varm i hela kroppen så det inte var sant. Jag var som en platta, som var på högsta grad. Man visste inte riktigt vad man skulle göra.. Väldigt obehagligt. Jag hade också svårt att somna. La mig vid tio, vaknade igen runt halv tolv. Försökte somna om flera gånger, men det gick inte. Drömde/Tänkte en massa saker, verkliga saker.. Svårt att förklara men. Vid halv två så somnade jag i alla fall. Sen vaknade jag vid nio. Skulle gärna ha kunnat sovit till bort mot en 11, men ickesanicke. Jag var inte lika snurrig imorse som jag var igår. Vilket var jätteskönt. Kunde gå normalt! Woho. Men det är riktigt jobbigt att vara såhär sjuk. Hade 40 graders feber igår, har 39 nu. Så ni kan kanske förstå att jag känner mig varm som en panna på högsta grad..! Jag hoppas i alla fall att ni mår bra. ♥

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0