Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

HAHAHAH !


Inlägget skrevs : 2010-01-21
Klockan : 17:27:59
I skolan idag så var det då skridskor som jag skrev i inlägget igår. Hade det direkt på morgonen eftersom att vi då har idrott. Jag har ju sagt att iår så ska jag lära mig översteg, för det är ju inte så svårt som det kanske ser ut som. Det är rätt enkelt, men man vågar ju inte ta över foten, det är ju de. ;$ Jag testade ett par gånger och när jag kom som "längst" så ramlade jag såklart. ;$ Men jag testade i alla fall och det gick rätt så bra! Ramla gör man ju alltid nångång så. Men sen fick jag ont i min ljumske som håller på att krångla, så jag kunde inte åka mer. ;( Var kvar på isen ett tag oså, men gick sen av. Men kul var det i alla fall, speciellt när det finns några som inte är så bra på att åka och som bara åker in i en hela tiden. ;) HAHA, förlåt men de är kul!

På håltimmen idag så gick jag med Charlotta & Linn upp på stan. Gick in på några klädesaffärer och kollade lite oså. :) Sen fick vi för oss att vi skulle in på konsum och köpa ett glasspaket. Alltså inte ett sånt här stort, utan typ 500 g eller nåt? :') Men vi fick i alla fall tre plastskedar där också och sen gick vi och satte oss på en bänk och åt ur den. ;$ HAHAHA, alltså vi måste ju var helt dumma? Dock så fick inte jag nånting, för mina skedar gick sönder hela tiden. ;( (Ni vet jag är för stark). Sen så åt dom ändå upp hela så jag skulle ändå inte ha fått nåt. ;( Dom är så taskiga mot mig! Hihihih! Men alltså ja, så vi skrattade alltså. Och när jag skulle hoppa över från kanten ut i vägen och över, HAHA fifan alltså! Jag skrattar alltid lika mycket med er. Ni förgyller mina dagar! 


En rätt så gammal bild på oss, men det är fortfarande vi (y'

Ni är mina hjärtan & ni betyder så fruktansvärt mycket.
Att jag har er är helt otroligt. Ni är så jävla bra, jag vill aldrig förlora er <3!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0