Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Inte bara skolprov..


Inlägget skrevs : 2011-09-27
Klockan : 21:57:57
Det blev inte så mycket träning för mig ikväll, för det tog mer än halva träningen att göra domarprovet på. Faktum är att det var inte samma prov som förra gången (vilket vi alla trodde) och det var faktiskt rätt så mycket svårare... Så detta prov tycker jag skulle ha varit det första (som då var för alla). Menmen! Jag fick i alla fall godkänt på det nu. Men tydligen så ska vi göra om det igen på torsdag för att han vill se att vi VERKLIGEN kan det. Usch vad segt! Då känns det plötsligt lite halvnervöst.. Men jag borde klara det. Jag ska klara det! Men som sagt, hann med att spela lite match på slutet i alla fall. Alltid kul! Kom hem vid halv nio ungefär, och då käkade jag och pratade lite gymnasiesnack med pappa, hihi. Nu sitter jag och tittar på resultatet i Idol. Hoppas i alla fall att Moa går vidare nu direkt! Det är hon värd! Sen ska jag krypa i säng rätt så snart. Hörs imorgon allihopa!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu äntligen är det dags för en tävling med Hope design! Tävla på facebook sidan här: http://facebook.com/hopedesignsmycken



KRAM! :)

2011-09-27 @ 22:56:23
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: emma

- På rut :) http://www.youtube.com/watch?v=aHTe6ed8xfU där har du låten också! :)

2011-09-28 @ 16:32:36
URL: http://emmaliindell.blogg.se/
Postat av: ems

allt bra här :D med dig då?

2011-09-28 @ 18:23:50
URL: http://bookofems.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

sv: allt bra med dig? :D

2011-09-28 @ 18:41:57
URL: http://flizanlizan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0